ut med det gamla och in med det nya...

2008-12-31 | 15:31:20 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hallå Hallå sötnötar!

Idag är det sista dagen på 2008, hur känns det?
Rätt så skönt enligt mig, men har inga förhoppningar för ikväll.
nytt år innebär nya möjligheter.

Dagen började med att mamma ringer och väcker mig, vaknade lite t liv men Angelica sov fortfarande så lyckades somna om jag med, vaknade av att hon satt och knappade på datorn senare. Ringde Bränne och väckte honom så åkte vi ner och handlade mat, blir lätt idag eftersom det bara är jag och lil sis. fläskotlett, potatisgratäng, béasås, pepparsås och lite sånt gott.. lätt och bra när man bara är två. Sedan så ska vi dricka lite vin till maten och drinkarna har jag redan fått blanda några stycken. Kvällen blir nog bra iaf, men fortfarande inga förhoppningar!

Nej nu ska jag ta och hjälpa till lite med maten, sedan tänkte vi fixa oss lite mera. Blir hämtade runt 6-7 tiden! ♥

Gott nytt år allihopa! :)


M&P

2008-12-30 | 23:57:10 | Allmänt | Kommentarer (0)


Mina två skönheter. Morando & Pistol.
Det bästa jag vet, ingen tvekan. <3




längtar tills nästa frisör besök!

2008-12-30 | 23:32:57 | Allmänt | Kommentarer (0)


Godkväll vänner.

Nu har vi käkat pizza, kollat film och slingat lite i mitt hår. Blev dock knappt någon skillnad eftersom jag redan är så solblekt. Men iaf lite, lite. Borde egentligen inte ha gjort det, ska boka tid till frisören dirr dom har öppet. Måste fixa håret, måste fixa en frisyr blir snart galen. Hur fasen ska jag ha håret imorgon? Om ni ska slinga håret ljust hemma, så andvänd Schwarzkopf - Poly Blonde. Super bra, jag har blivit nöjd varje gång. Men går helldre till en frisör, älskar att bli ompysslad och man vet att det alltid blir rätt.. och i mitt fall så älskar jag min frisör, hon är så himla duktig och jag går alltid därifrån nöjd (: Kan inte bli bättre! (visserligen om hon hade varit lite billigare! haha..)  Angelica hjälpte mig att lägga mina slingor idag, tack lilla syster.

Glömde ju handla frukost idag, inte varit hemma i lägenheten på nästan 4 veckor så finns verkligen ingen mat alls. Hoppas innerligt att affärerna är öppna imorgon, annars vet jag inte vad jag ska göra? Inte det bästa humöret med en hungrig mage på morgonen. "/

Nej hörrni, jag är tok-trött sov vid denna tiden igår kväll.. Och imorgon ska jag upp någorlunda tidigt eftersom jag har en himla massa att göra. Handla osv. Nattinuffsan! ♥


"Jag förbannar dagen du föddes!"

2008-12-30 | 19:58:42 | Allmänt | Kommentarer (0)



Hejsan vänner!


Nu är det snart 2009, är ni klara för ett nytt år med nya möjligheter? Ja det är väl klart ni är..

Sitter faktiskt hemma i stenungsund nu, ska till Manne imorgon så kände att skönt att vara i närheten slippa åka en bit och sedan så tänkte vi att vi skulle ta en god middag här imorgon, lite tjejer. mysigt! Jag är inte direkt förväntansfull eller något liknande inför imorgon. Ända jag ville var att åka till sälen, och det blev inte av så jag är bara less på allt med nyår just nu.. Men får väl hoppas att det blir bra imorgon iaf. Har iaf inga förhoppningar och förväntningar, bäst så!

Angelica och jag sitter och slappar i soffan och kollar på Sex And The City filmen, Igen. Sett den några ggr nu men den är bra. Och tror ni inte att jag glömde min digitalkamra hemma i Uddevalla? Tur att Angelica har med sin, men hennes minneskort är minst, hoppas att jag har ett gammalt liggandes här hemma.. Nej nu ska jag kolla på filmen igen. ♥

denna gången då?

2008-12-29 | 17:27:49 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tjingeling sötnötar!

Nu ger jag det ett anrda försök, tror in jag kommer kunna skriva utan att bli avbruten?
Idag har det varit kanon bra väder ute som dom andra dagarna, skit fint när det är så himla mycket frost ute. Helt vitt men ändå ingen snö, snöade dock små små små små flingor när vi va ute och red i förmiddags. Mysigt! Maria, Katarina, Jossan och jag blev det som stack ut på en härlig sväng. Skönt att vara ledig idag med, dock lite segt.

Funderar på om jag och Angelica ska ta och sätta igång bastun och jacuzzin och dela på en flarra vitt? men hon är så himla seg.. får se om jag får henne att honka den idén. Imorgon är jag ev. ledig igen. Och sen är den nyår.. Bränne ändrade sig helt plötsligt igår så det blir inget sälen, jag är så himla besviken. Jag får sån himla ångest, vad fasen ska jag göra nu lixom? SUCK!



Himla skönt att ha hemma Pistol nu med, alltså har jag båda mina älsklins killar här. Morando med röven till och Pistol uggar längre bort på bilden. Nej nu ska jag ta och sticka upp till receptionen och köpa lide chocklad, så himla sugen! ♥

FULLT hus? Ingentvekan.

2008-12-29 | 09:49:24 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Ouff, nu har jag äntligen tid till att skriva ordentligt, testat att hinna flera ggr men jag blir alltid avbruten och något som kommer emellan, sry! Men jag tror allt att ni förlåter mig.

Kan lova att det varit fullt hus och fullt ös här nu i flera dagar. Mamma, Håkan och jag såklart. Sedan så är det Håkans helg för Linéa. Och Petra och Freddie är på besök, med sig har dom haft Pudding (Tommy) som sov här igår natt men inatt sov han hemma i Munkedal. Och igår kom även Angelica.  Och sedan så är Rex med så två hundar här nu med..


och nu så måste jag sticka, för jag ska ut och rida. lovar att skriva senare!

stresss..

2008-12-27 | 13:17:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Sry att jag är lite off på bloggen just nu, men jag lever ivartfall. Har så himla mycket att göra bara har jobbat sedan första dagen jag kom hem så pengarna börjar att rulla in nu igen, härligt! Igår så kom Bränne hit och vi kollade på film, jobbade hela dagen innan så himla härligt väder ute.. Love it.

Ridigt varje dag såklart, Morando är bäst!
Fick mig en snabb sväng på Pistol med. Fasen att det mörkar så himla snabbt!

Nej nu ska jag ut och jobba igen..   


Underbart, Underbart, Undebart att vara hemma igen.

2008-12-26 | 01:20:37 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Fy fasen vad jag är glad över att vara hemma igen, vad jag har saknat hästarna.. och katterna och hunden. Dom får mig att känna mig så lugn och fridfull och det är guld.

Flygresan hem gick riktigt bra, jag hade fortfarande lite ont i magen men inga kräkningar och det va något jag va glad över för att spy är något som ligger höst upp hate to do listan, så fruktansvärt äckligt och framförallt jobbigt. But But, allt gick bra iaf, jag njöt av att slippa betala en krona när man vill ha något att dricka eller att knapra och framförallt att ha så himla mycket plats, man kan ju sitta skönt!! Absolut värt dom där 1000-2000;- mer för royal / 1 class. Verkligen ass.

Landade vid 01.20 på Landvetter och va tröttare än tröttast, hade ringt hem och drivit med mamma tidigare och sagt att jag va försenad ca. 18h. När jag kom och bankade på dörren vid 04 på morgonen blev hon gött paff... och himla glad! Hon kunde inte hålla sig med att ge mig min julklapp, och jag fick vad jag önskade mig.. en sadel, tack underbara mamma. Måste tyvärr erkänna att det första jag gjorde va att gå till kylskåpet och rota fram mammas oändligt goda köttbullar och lite potatisgratäng, rödkål, röbettsallad osv. va så himla hungrig och julmat va något som dregglades om av bara tanken. Tog med mig tallriken och slänge mig i soffan och kelade med Gucc, somnade som en stock.
Vaknade vid halv 10 av att de va fullrulle ute i köket. Bara att gå upp och få in rutinerna igen, ut i stallet där va Katarina och Jossan, Maria kom även efter en liten stund och Jossan, Maria och Jag tog en sväng på ca.1h. UNDERBART. Allt va bara underbart, min Morando va underbar, vädret va underbart, sällskapet, åh jag va bara så himla glad över att vara hemma och få sitta på hästryggen igen. Och tack Maria för peppsamtalet, alltid sådannt när vi rider tillsammans himla skönt, hon är bara för god den tjejen. Jag jobbade även 1,5h kunde inte låta bli, men menar de är ju ingen tid. Skulle egentligen gått ut idag, men ingen ohrk och ingen lust + Imorgon så ska jag ha stallet, så pengarna kan börja rulla in igen.. Ska ta tag i CDON imorgon med, jävla fårskallar!

Nej nu ska jag sova, upp vid halv 9. Hoppas ni haft en trevlig jul allihopa. ♥

varför?

2008-12-23 | 19:26:26 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Jag mår dåligare än dåligast.
Bra passande va? Såhär till samma "dag" som jag ska åka hem. What to do? "/
Hoppas det går över, har ju mått sådär fram och tillbaka i 3 dagar nu, ikväll kom det tillbaka på allvar. Den lilla vätska som kommer ner, kommer upp lika fort igen, jag är helt slut i kroppen, och jag tycker oändligt synd om mig själv. Och kan inte sluta tänka på hur det ska gå på hemresan om jag är såhär dålig? Måste väl såfall kunna boka om biljetten? :S ååååh så arg, aldrig blivt dålig här nere innan, så typiskt. Och så är det ju julafton nu med.....

.... God Jul på er allesamman. Hoppas ni får en bra julafton!

B U L L S H I T, CDON!

2008-12-22 | 13:18:40 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag blir så förbannad, beställde ju hem GH 3 igår kväll härifrån, så fick jag ett mail om att mina två senaste beställningar inte är betalade? B  U L L. Betalade och klara dirr jag får fakturorna, går CDON på något eller? Menar senaste va i mitten av nov. Tror det är 18 dagar man har att betala, och som sagt så betalar jag alltid direkt jag får hem paketet med fakturan på så det är gjort, så man inte glömmer av det.. Har ju inte heller fått någon påminnelse som jag skulle fått om läget va att jag inte hade betalat? Blir så sur, och härifrån kan jag inte heller göra så mycket åt saken, kostar alldeles för mycket att ringa och tjöta på dom. Åh blir bara så sur, Jobbigt! Men snart kommer jag hem och då ska dom allt få höra haha.


Varit på stranden hela dagen, super skönt. Chris fyller ju år idag med, och kan lova att han vart kanon full hela dagen oxå. Mary (en tjej ifrån Irland som dom känner) fick slått ett vad med honom så förlorade han och fått bära string på stranden idag, sådanna med en elefant framtill. HÖHÖ.. vad jag har garvat. Magen gör fortfarande lite ont, men varit bra hela dagen. Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så vi kan åka in och handla och sådär, käka och sedan möta upp dom andra kolla fotbollen som börjar vid 23.00? och såklart fortsätta fira Chris b-day!  Take Care

pålitliga TV kanaler?

2008-12-21 | 18:23:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


har ju följt Arsenal - Liverpool här ifrån hotellet, men så råkade jag trycka på fel knapp när jag skulle höja ljudet så böt den istället kanal, när jag byter tillbaka så finns matchen inte längre kvar på kanalen? wtf? Jaja, fått följa via fotbollskanalen.se iaf och det duger. vet iaf vad som händer på det sättet!

... och btw, haha tog inte långa stunden innan jag bestämmde mig för att klicka hem GH 3. Så nu är det hemklickat och jag borde ha det tills jag kommer hem till sverige, tog mig ett bra tag att få beställt hem det, med tankte på att jag varit sugen på det sedan dag 1 det kom ut haha.. men men.

Ska jag klicka hem en julklapp till mig själv?

2008-12-21 | 18:01:43 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Jag kunde inte hålla mig ifrån mat, jag va för hungrig så jag gjorde en chansning och beställde upp lite mat. Och gudarna ska veta att det va fruktansvärt gott. MUMMSSSS och mår fortfarande bättre, och maten har fått stanna kvar så jag är överlycklig. Kan inte låta bli att sitta här på andra sidan jordklotet men ändå beställa hem saker via nätet, Häromdagen så blev jag så trött på min plattång som är värdelös så jag gick in på eleven.se och beställde hem en ny, allt är bättre än den jag har iaf. Silvrig söt en, ni får se när jag kommer hem och hämtar ut den. Och nu så sitter jag och spanar lite på CDON´s rea och jag har länge varit sugen på GH (Guitar Hero) och nu så har dom rea på GH 3 + 2 trådlösa gitarrer så 499;- för detta och jag överväger rätt mycket på att klicka hem det, så sugen. Ska jag?


Ringde älskade mamma förut och berättade om min plan på present till syrrans examen. Och hon kunde tänka sig att ha en fot med in i den, kalas! Jag vet inte om syrran läser min blogg eller inte så för att vara på den säkra sidan så skriver jag det inte här. Men det är något som hon verkligen kommer uppskatta iaf, super glad kommer hon bli.. Jag älskar min syster! Tror ni inte jag fick ännu mera hemlängtan av att prata med mamma igen? 3 nätter kvar (om 4 är jag hemma woho), dom sista dagarna är alltid dom jobbigaste och jag ser verkligen inte framemot hemresan, låååånga timmarna på flyget villsäga. Önskar man kunde slippa den delen när man ska ut och resa, det är så fruktansvärt tråkigt när man ska flyga så många timmar. Iaf skönt att jag flyger direkt till Landvetter denna gången, i Jan/feb så flög vi från och till Arlanda, så himla segt. Nej nu ska jag nog ta och försöka bestämma mig om GH 3.   

Take Care

fotbolls kvällar..

2008-12-21 | 15:57:32 | Allmänt | Kommentarer (0)



Hejsan vänner!

Hoppas ni har haft en bra helg.
Handlat klart alla julklappar? för snart är det julafton. Alltså åker jag snart hem till sverige igen, hemlängtan.

Idag har jag inte mått helt hundra, första gången jag blivigt dålig här i Thailand på allvar. Måste fått dålig is någon drink eller vatten, eller att inte maten på Phi Phi va helt hundra?  Så typiskt iaf, att nu när det bara är några dagar kvar och jag skulle pressa så har jag knappt kunnat lämna toan idag och som ni då förstår inte ens kunnat gå utanför dörren. Mår iaf bättre nu och klockan är närmare 22.00, ska egentligen in och möta upp Dave, Chris och Matt för att kolla fotboll.. men niet så blir det inte, pappa åkte in dock.
 
Igår kväll så kollade vi fotboll på Billabong Bar, kanon bra ställe att kolla fotbollen på verkligen, tre britterna (Dave, Chris, Matt) kommer ju ifrån Stoke så vi kollade Stoke City igår. Och efter det så blev det att vi hamnade på en bar på Bangla Road och kom inte hem förens alldeles för tidigt imorse, kanske varit en blandning mellan bakfylla och magsjuka? Hoppas Arsenal tar Liverpool ikväll, jag får ta och följa matchen här ifrån hotellet på tvn. I min ensamhet, hungrig är jag med men vågar inte testa äta igen. Imorgon hoppas jag att jag mår bra så jag kan ta mig ner till stranden, och Chris fyller år imorgon och Chelsea spelar match. Så imorgon måste jag vara bra igen så jag kan få kolla matchen med dom andra och vara med och fira Chris. Hopp, nu får jag ta och plåga mig till tvn med min onda mage. Take Care

Julkänslan finns där inte..

2008-12-20 | 12:53:17 | Allmänt | Kommentarer (0)


 

.. Kännt efter, men den finns där verkligen inte. Saknar det, eftersom jag älskar julen och all kärlek den bär med sig. Ringde till syrran idag och kollade läget lite, hon har ju jullov från polishögskolan nu så hon är glad och hon och Freddie höll på att packa in allt i bilen för att lämna Växjö och komma hem till Munkedal/Uddevalla. Ska bli himla skönt att träffa dom och att veta att syrran är hemma när jag kommer hem gör mig nästan tårögd. Saknar henne hela tiden när hon bor där nere i Växjö, vill kunna åka till henne när jag känner fört. Ha henne hemma är så himla skönt. Men hon har bara fram tills sommaren kvar, sedan tar hon polis examen och flyttar hem igen, yeeeeeeeeeeeeeeeey sa jag bara  - I´m so happy, happy!    Får inte glömma att ta och börja fixa med hennes examenspresent när jag kommer hem.

Igår så blev det lite utgång igen, fast jag tog det lungt följde med pappa och britterna och sådär. Tog en tuk tuk hem vid 3 tiden, och imorse så kände jag inte av att jag knappt sovit som senaste dagarna utan kände mig helt utvilad. KANON BRA! Varit på stranden hela dagen, har duschat och fixat och ska ta och åka in rätt snart och kolla lite saker, och käka och sådär. Sedan möta upp britterna vid 21.30 för att sedan kolla fotboll tillsammans. Idag kom även en kompis till dom ner, Dave tror jag han hette, verkar med som en trevlig prick. Brytit benet 2 dagar innan han skulle komma ner, så han fick boka om sitt flyf tills igår, så han skulle kommit igår men så missade han flyget till Phuket från Bangkok så han fick ta ett imorses, stackaren haha.. Inget flyt där inte.




Pratar med en vagn med Gosedjur på fyllan, va nog rätt av mig att ha en flarra med vann i handen iaf.





Hunden som pissade på pappas solstol.. och nästan på pappa.. haha!


Take Care



en väldigt trött Keela..

2008-12-19 | 12:34:52 | Allmänt | Kommentarer (0)


... som skriver just nu. Varit en låååång och helt underbar dag..
Idag har vi som sagt varit på Phi Phi, och lite sådär kanon bra såklart bara att jag har inte sovit en blund på nästan 24h snart så ni kan nog gissa om jag är trött? Vi träffade på jätte trevliga svenskar igår på restaurangen som vi käkade på som vi satte oss och tog några drinkar och öl tillsammans med, klockan rann iväg snabbt och den va nästan 01.40 när dom skulle bege sig hemmåt, läge att vi gör det med tänkte jag med tanke på att transfern skulle hämta upp oss vid 07.00. Men icke då, vi träffat på britterna som vi pratat med på stranden och hamnar på något ställle tillsammans med dom och timmarna rann iväg och även så hjärnan. När dom tillslut stänger upptäcker jag att klockan är nära inpå 05:30. Satte mig i en tuk tuk och tog mig hem, haha full som ett ägg eller tre så kunde jag inte gå att lägga mig med tanke på att jag snart skulle åka och hade förmodligen inte kommit upp om jag hade somnat. Så roade mig lite vid datorn och tog ett par alvedon och Nihn´s tips om åksjukepiller (som förövrigt hjälper riktigt mycket om man brukar må illa dagen efter!). Jan och yngsta pojken kom och knackade på våran dörr för att se att vi verkligen va vakna vid kvart i 7, jajaemän sa jag men pappa låg och sten sov. hahahaha.. dom frågade om det va en hård natt och de va väl ett rätt bra uttryck för att beskriva kvällen.. Jag hade iaf kanon kul, och jag kom iväg imorse. Fick även upp pappa, så vi satt där 2 fortfarande fulla människor och garvade åt oss själva. Och den andra familjen garvade nog desstumera åt oss och fattar inte hur vi ohrkar, tror inte vi visste det själva heller.

Transfern tog ca. 40 min och jag va rätt så glad över att jag tagit dom där tabletterna, med tanke på hur dom kör och man fortfarande är full så va det nog rätt så bra gjort av mig. Åkte en göra stor båt t Phi Phi, sedan snorklade vi lite, besökte monkey Beach osv. trevligt trevligt. Rätt stressigt schema dock, men de va allt bra iaf. Nyss hemkommen, bara hunnit duscha i stortsätt. Ska ta och sova lite och sedan ska vi ut och käka och kolla lite på carnevalen.



ompa - ompa!
Aporna är helt galna där, ni som varit där vet ju, spec Angelica! (;
Dom jagade en kille och hoppade och kramlade sig fast på hans ben, jag sprang rakt ner i vattnet om jag såg minsta lilla lust att jävlas med en i deras ögon haha..  Vissa av dom va snällare än andra, tack gode gud för det!   Take Care

vilka fulingar..

2008-12-18 | 13:34:03 | Allmänt | Kommentarer (0)



VARNING
: lååååååååååååååååååååångt inlägg!


... Idag har vi vart hela dagen på stranden, låg i närheten av ett ställe där dom hyr ut Jetski osv. Här nere är det ju så att när man hyr eller lånar något så gäller inga försäkringar. Så om man hyr en Jetski i 30 min för 1.500 bath och något råkar gå sönder eller händer med den så kan det bli en oändligt dyr historia. Det va 4 australienare som stack ut och dom körde rätt galet vad jag såg, sedan när dom kom tillbaka in så hade en list eller vad man säger lossnat lite på sidan (sån där skyddslist!) och dom fick betala nästan 10.000 bath, dom låg brevid oss så jag kunde inte låta bli att tjuvlyssna.
Men det va inte grejen, utan grejen va när nästa kund skulle åka... DOM HOPPADE PÅ HONOM FÖR SAMMA GREJ! och sa att han skulle betala osv. då blev killen som hade kört den här jetskin innan så jävla förbannad så han går fram och hej och hå vilket bråk det blev. Polisen som står uppe vid vägen kom ner och kollade vad det va som hände, slutade med att australienaren fick tillbaka sina pengar + 1.500 bath som han betalat för att få åka. Ingen som kom som kund på resten av dagen. Konstigt va?

Pappa har mött två britter som han pratat med en del, helsköna är dom. Dom har legat tillsammans med oss på stranden nu i två dagar, dom är la runt 30 och ser ut som britter brukar göra, som att dom vore överkörda av ett tåg. Men helsköna verkligen, samtalsämnet som flyter på flitigt i våran lilla grupp är fotboll.. mestadels av tiden, tar aldrig slut. haha! Sedan har jag pratat en hel del med den ena av dom som varit barägare i flera år, han har haft i både USA och på Teneriffa så vi har pratat en hel del bar och bartending, kunder osv. Måste berätta en frukstansvärt rolig men lite äcklig sak som hände idag, jag ligger och lyssnar på min iPod och kollar runt omkring mig, och sedan ser jag att en hund är påväg till pappa, (dom ligger och istortsätt sover på mage) börjar nosa osv. sedan går han iväg. trodde jag.. han gick några steg sedan så lyfte han benet och pissade HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA fick efter några sek reaktionstid snabbt tag i en flaska som jag kastade på hunden HAHAHHAHA... Vi brast alla ut i ett garv som varade länge, andra som såg vad som hände garvade lika mycket dom! FRUKTANSVÄRT ROLIGT, antar att det va veckans garv. OUFF!

Igår så va jag ute en sväng, fruktansvärt trevligt. Grabbarna Grus är helt okej ass, tror det är riktigt grymt om jag får lite mer i mig och kan slappna av och släppa loss lite mer. Eftersom jag inte dirr känner någon så blir jag lätt lite för blyg när jag är nykter, men det släpper nog tills ikväll. Inte för att jag tänkt vara nykter idag.. Ska visserligen upp vid 6 till morran, Phi Phi dax men bara över dagen och transfern kommer vid 7, tror ni jag kommer vara död eller död? Gäller att INTE lägga sig att sova när man kommer hem, brukar komma hem runt 5-6 tiden så det är ju perfa såfall. Men får se vart kvällen tar mig, ska ut och käka med grannarna, dom har en dotter på 18 och en son på 20. KANON! kanske kan få med dom att svänga runt lite? lite svenskt folk att hänga med på nätterna istället för alla australienare och britter, jag klagar dock inte


Nej hörrni, nu får jag fasiken ta och ge mig här. klockan är snart 19:30 så jag får börja styra upp mig själv och fixa mig. Vi tänkte vara klara tills 20.00? får se hur det blir ska iaf mötas på restaurangen där vi ska käka vid 21.00!    Take Care


 


UPDATE; Va fasen kom inte detta inlägget in förens nu för? :S

Morgon, Morgon!

2008-12-17 | 04:42:34 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. Sovit oändligt dåligt inatt, och somnade hur sent som hellst. sovit kanske 2h på sin höjd. Men va uppe vid 9, har käkat frukost och vart och hämtat tvätten vi lämnat in och nu ska jag ner och slänga mig vid poolen någon timme innan jag drar till stranden! Hoppas ni sover gott era små filurer. Take Care

glädjechock, Grabbarna Grus finns på Bangla Road.

2008-12-16 | 17:22:42 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Idag har jag inte mått helt hundra, vart himla glad men är så himla besviken på en grej. Varför ska folk ljuga? Vad är det för mening med det lixom, det är bara så himla onödigt! + magont.

Vi blev iaf tipsade om ett nytt steakhouse som fanns på Bangla road, och filurigt nog så hette det Bangla Steakhouse, ligger på  Bangla Road men man tar av åt vänster och går några meter in. Svenskt ställe, jätte trevlig personal och kalas god mat. Håller absolut höjden med Buffalo Steakhouse och är billigare, sedan så fick jag en presentcheck på 250 Bath tills nästa besök KALAS BRA! lätt återbesök...

När jag ska gå därifrån så råkar jag snubbla över en trottoarkant och ramlar rakt in i en skylt där det står GRABBARNA GRUS, jag blev helt överlycklig av att se skylten. Tänkte inte ens på att de va skämmit att snubbla utan de va nog meningen att jag skulle snubbla, för jag snubblade in i något så himla bra och trevligt. Skit checka killar och tjejer som jobbade där, och inte en thai i sikte, dom vill hålla dom därifrån och det är bra! Frågade hur länge dom hade funnits där och de va enbart i 4 veckor, ännu gladare över att jag inte hade missat stället i jan/feb. Idag blir det dock ingen utgång, magen krasslar lite. MEN IMORGON, GRABBARNA GRUS SA JAG!   Tror dock det är svårt att slå älskade Mallis GG, helt underbart gäng där. Love it!  Men jag tror allt att GG här kommer vara kanon det med. Nu ska jag ta och sova!  PoK


Sälen över nyår, jag är taggad!

2008-12-16 | 11:06:41 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. sa ju att jag va sugen på sälen, jag pratade lite med Bränne och sedan va det bestämmt. Sälen it is, vi tar bilen och sticker upp efter han slutat jobbet den 30e. Jonna kommer förmodligen honka med på denna spontana resa hon med, och även hon som honkar med till London och ska kolla på Britney Spears till sommarn, även hon som jag tog och åkte till Bulgarien med i Juni, jag beställde och betalade resan redan innan jag pratat med henne typ, hon va i England och vi skulle åka 2 dagar efter hon kom hem, det vill säga vi hade bokat resan 5 dagar innan eller något liknande haha vi kan vara spontana om några. Kommer säkerligen bli en spontan sistaminuten resa sommar 09 med. And I love it, big time.

Så himla skönt med vänner som kan vara så spontana som mig, bara göra det lixom. Äventyr, det är helt klart bäst!
Jag slår vad om att detta årets nyår kommer bli grymt, inga bekymmer bara leva och vara glad. Många man känner som ska dit med så jag klagar inte, jag är sjukt taggad!

Take Care

nyår är så jäkla överskattat!

2008-12-16 | 08:26:26 | Allmänt | Kommentarer (0)


... eller hur? jiddret om vad man ska göra på nyår börjar ju flera veckor i förväg. Iår är det många som ska åka till sälen, väldigt många, och många från bla mallis som är där och jobbar. Egentligen så borde jag kunna bara sticka upp, jag är så himla sugen, hade jag haft mitt körkort så hade jag inte tvekat. tänkt på sälen hela natten nästan. Hur kan jag med och tänka på sån kyla när jag är här nere i Thailand?

kan vi inte bara vara spontana och åka upp?


Bangla fucking Road!

2008-12-15 | 18:07:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


Om jag har gjort några dumheter inatt så kommer jag skylla på Ante, kommer jag ha haft en kanon natt kommer jag tacka Ante. Hade precis övervägt att stanna hemma när han kommer och får mig att tänka och och shoff. fixa mig max 15 min och sedan så sticker jag ut och gör bangla road osäkrare än vad det redan är. Take Care

Bloggare och känner för att testa en ny ögonfärg?

2008-12-15 | 17:23:40 | Allmänt | Kommentarer (0)


... som bloggare så kan du nu få helt gratis linser ifrån http://www.fargadelinser.se/default.aspx?main=ShowPage.aspx&PageID=62 ända du behöver göra är att skriva ett blogginlägg om linser och shoff så får du ett par helt gratis. Kanon lätt och super bra, jag som velat testa linser flera ggr men aldrig blivit av är super glad över detta och tänker verkligen beställa hem nu på direkten. Vet personer som testat ifrån denna sidan förut och varit super nöjda!

Jag funderar på att testa gröna el. bruna? vad tror ni? (:


helt underbar dag, ingen tvekan om att jag älskar Thailand!

2008-12-15 | 16:47:52 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gokväll världen.

Nu har jag kommit hem, duschat och sovit i ett par timmar. Dagen har varit jätte bra och jätte trevlig verkligen, ingen tvekan om saken. Men lyckats bränna mig lite i ansiktet, lärt mig att jag inte ska ta bara solskyddsfaktor 8 i ansiktet när jag ska vara ute på och vid och framförallt i havet en hel dag så igen. Man lär sig av sina misstag eller hur? Men det är inte så farligt, gör knappt ont och syns inte sådär överdrivet mycket, visst ser man att jag är röd men inget som är OJOJ, och det är väl tur det haha. Phuket Carnevalen går ju som sagt av stapeln idag, dom skjuter raketer för fulla muggar och har sig, hör musik ända hit typ.. Silken fest, men jag är på tok för trött, Iaf just för tillfälet får se om jag rycker upp mig eller om jag går och lägger mig. 




Vid piren, inte dirr fräscht runt om kring, men rätt charmigt. Fasen att jag inte har en superduper kamra, hade kunnat tagit många fräcka och bra bilder här i slummern...

 

snorkel utrustning och en himla trött Keela. Men jag gillade läget iaf, bilderna är inte alltid rättvisa ser ut att vara blek som fasen ibland och det är något som jag inte är på långa vägar.

 

några bilder från idag iaf, (mer på bdb) jag förstår varför jag kommer tillbaka till Thailand gång efter gång, det är helt underbart här, och att komma ut till mitt i ingenstans med vackra stränder och helt kristallklart vatten är helt underbart. Men som sagt, nästa långresa blir till Australien. Men kommer verkligen inte sluta besöka Thailand.



måste bjuda på en bild på mig och pappa tillsammans, före varje utflykt så tar dom alltid kort på en som är framkallade och alltid på någon prydnats grej som man kan få köpa. Denna gången var bilden på en tallrik, haha och ser ni likheten? Den är slående!  Klart var vi tvugna att köpa denna bild, tycker om den himla massa även fast den inte är speciellt vacker haha, men det är far och dotter och likheten skriker.

Take Care

Speedboat tur, snorkling!

2008-12-15 | 01:51:18 | Allmänt | Kommentarer (0)


Godmorgon världen eller kanske tom. godnatt för någon av er, nattsittare!
Sitter nu klar och redo för en dag ute på och vid havet, klockan är 07:46 och transfern är sen, but but. Underbart väder ute, redan sol och känner att det kommer bli en kanon dag. Tar ca 45. min med speedboat till första ön och ska besöka 3 stycken. Ska vara hemma vid hotellet vid 18 tiden ikväll igen.. Och idag så börjar Phukets Carneval här i Patong som håller på i 5 dagar ska bli intressant, så ikväll blir det utgång hade jag tänkt.

Nej hörrni, nu måste jag rusa ner till lobbyn.   Take Care

I´m going to London baby!

2008-12-14 | 15:01:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


YES, JAG SKA ÅKA OCH KOLLA PÅ BRITTAN I LONDON DEN 14 JUNI.
Konsertbiljetterna har jag, ska kolla flyg och hotell oxå. Himla kul det ska bli, Torsdag/Fredag - Måndag kommer det bli eftersom konserten är på Söndagen. Alltså utgång på Fredag och Lördag. FUUUUN!
Snacka om att jag är glad, ska bli så himla kul. Har två biljetter, en till mig och en till någon annan. Vem vet jag inte än, men det lär jag upptäcka snart. Tack Manne för hjälpen, du är bra!





Snart dax att börja tänka på refrängen, ska in och kolla fotboll på storbild. Matchen börjar vid 23.00 här i Thailand tror jag? Ska nog ta och kolla upp lite närmare så jag inte missar något.. för att vara på den säkra sidan.

Transfer till piren hämtar upp oss mellan 07.30-08.00 imorgon så upp tidigt med, kommer vara helt död till morran har jag en känsla av, spec eftersom matchen börjar så sent här och slutar sent, sedan så kommer det garanterat bli lite dricka, och om jag stöter på några roliga så antar jag att det följer till att jag hamnar på barer och nattklubbar fram tills frukost tid vid 06.00. Återstår att se.. Önska mig lycka till med att komma upp imorgon!

Take Care



Jag tror min lilla syster vaknade på fel sida av sängen imorse?

Aussies, presumably the best people in the world?

2008-12-14 | 10:21:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Hur är vädret hemma hörrni?

Jag är fortfarande dålig, men mycket mycket bättre än igår. Va och bokade en tur med speedboat tills imorgon till lite olika stränder, så blir en massa snorkling och en härlig dag. Phi Phi har vi valt att flytta fram lite granna, en svensk familj som vi har pratat med en del och sådär som vi ska åka med imorgon och även funderar på att ta samma tripp till Phi Phi med.. Får se!  Det är så himla trist att vara dålig här nere, men att hålla mig borta från solen har hjälpt eftersom jag mår mycket bättre idag och ska hålla mig udan idag med så antar att jag kommer må bra imorgon igen. Hoppas iaf, ska ju skutta runt på havet och snorkla och bara ha det helt underbart.


Jag och min kärkek till Australien, jag blir mer och mer kär i det landet för varje dag, även fast jag inte varit där. Men allt jag hört, alla folk jag träffat därifrån.. så himla underbara. Jag är helt sten säker på att jag kommer älska landet när jag åker dit. Har pratat en hel del på Facebook men Ned (en australienare vi mötte här när vi va nere i Jan/Feb!) idag, jätte trevlig att pratas vid igen, skön kille. Dom kommmer ner hit till Thailand igen om 2 veckor, men dom ska inte till phuket denna gången, som han sa stort tyvärr till utan dom ska resa runt lite. Han ska bla. besöka Pattaya, lovat och berätta hur det va, haha han ville knappt dit lät det som utan dom andra mer, 2 nätter eller va det va bara! Hope you do good mate!

Han som lovade att lära mig surfa, jag påminnde honom, han kom ihåg och han lovade ännu en gång, han kommer då inte kunna ta sig ur det här inte. Tror ni jag har några surfnings skillz gömda? Balansen man får från ridningen kanske kan vara lite till hjälp iaf? kan ju iaf hoppas. Han sa iaf att ska ta och åka ner mellan okt - april till Sydney så ska dom bli mina guider. Ska faktiskt börja kolla lite när jag kommer hem, tågluffning får vänta Australien går före no doubt. När den resan kommer ske vet jag dock inte, men förmodligen till vinter 09. 3-4 veckor? would love it, big time... for sure.


Nej nu ska jag gå ner och äta. Jätte hungrig!   Take Care

Britney Spears och weekend i London?

2008-12-13 | 15:13:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


Värmen gör så att det bara poppar upp idér i min skalle, senaste är (om jag hittar någon som kan vara intresserad av att följa med!) är att åka till London i Juni eller ev. ev. ev. Kanada (lite för långt bort egentligen, men vem vet) och gå på Britney Spears. Låter det inte helt galet bra? Jag tycker, Jag vill, Och framför allt jag SKA om någon kan följa med.

Pappa är ute och köper några filmer till mig så jag inte röttnar av uttråkighet här ikväll. snälla han, ska prata med han om detta dirr han kommer tillbaka, ingen match att få han att säga ja som tur är.. Lil sis va sugen, men hon får sina pengar i Juni då hon fyller 18. (Ä N T E L I G E N !) Funderar på att betala hennes biljett sålänge så hon får ge mig pengar i efterhand istället? Kan jag vara så snäll montro? klaaart jag kan om jag vet att hon verkligen kommer följa med, värt att prata om när jag kommer hem om lite mer än en vecka helt klart. Frågade Ante lite på skoj med, fast ändå serri och han sa att dom redan hade tänkt på det haha, ball!


 







Update:


Pappa är snäll, pappa är världens bästa!
Han kom hem och hade köpt med sig ett par filmer som jag kan kolla på ikväll och han hade även köpt med sig en väska han visste jag ville ha, han är världs bäst. Kunde knappt med att fråga om konserten men han va bara glad och sa att han gärna skulle följa med om han fick.

"kan du tänka dig att din gamla pappa följer med då?"
"Vadå gammal? Jag trodde du va 25? Har du ljugit alla dessa år?" (Pappa är 48)
"Ah, jo det är en sak jag måste berätta för dig..."

så brister vi ut i ett asgarv. Han bad mig sätta mig och kolla om det fanns några biljetter, det finns ruksigt dåligt med biljetter.. inte hittat några ståplatser utan bara sittplatser högt upp och långt borta, tråkigt.. men jag kommer ju ändå vara där lixom? Så nu har jag tillåtelse att köpa och även en pappa som kommer följa med om ingen annan bestämmer sig att följa med och så innan jag kommit hem till sverige.. Tänkte köpa biljetterna då, får dock hålla utsikt så dom inte försvinner, får då köpa dom här nereifrån och dosan ligger hemma så föra över pengar får någon göra åt mig hemmifrån haha.. Jag hoppas iaf innerligt att detta nu kommer ske! Och bara jag får köpt biljetterna så kommer det att ske, jag är super duper glad.   Take Care

dyra samtal hem, teleräkningen kommer svida..

2008-12-13 | 12:32:01 | Allmänt | Kommentarer (0)


... Ja det kan jag lova att den kommer göra, ringt och pratat med mamma flertal gånger, sedan ring och tjötat med syrran i ca. 5 min, och igår pratade jag med Linnéa (fruuuuugan) i nästan 15 min. Folk har ringt mig och jag har inte tänkt att det kostar typ 13kr i minuten + uppringningskostaden. Och sändt flertal sms och mottagit. 3kr styck eller ngt liknande, det blir dyrt i längden ass, jag har nog lite hemlängtan?

Har bestämmt att jag lägger ut bilder på bilddagoken istället för här i bloggen under Thailand tiden, Har varit fruktansvärt dålig med kamran, och vi har inte gjort något speciellt än heller direkt. Tog massa roliga bilder från första kvällarna men dom försvann ju med minneskortet, tråkigt som fasen. Och har inte riktigt vågat ta med kamran ut igen efter att den försvann där ett tag (även fast den bara låg hos grannarna utan att vi hittat den!) jag som i stortsätt alltid har med mig kamran när jag går ut osv. har nästan aldrig koll på den men den kommer alltid med hem iaf, och tur de.

Internet här är så himla segt, det kommer säkert komma upp lite bilder från Thailand iaf, och säkerligen en massa mer härifrån när jag kommer hem till svensk mark igen med ett fungerande internet. Nej nu ska jag ta och beställa lite roomservice, är hungrig. Tänk om man kunde haft det så hemma, tänk va himla skönt det hade varit ibland, men lätt att man bli bortskämd.. ska vi ta och flytta in på en våning i ett hotell kanske? Fast, vi hade ju missat mina underbara matlagnings skillz, hade nog saknat min egna mat för den är ju monstergod!


Take Care

dundersjuk i Thailand är inte roligt..

2008-12-13 | 12:07:58 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Vaknade imorse och va dunder förskyld, enbart varit i solen i knappt 1h idag sen kände jag att kroppen inte ohrkade mera. Så jag har legat i sängen och läst i stortsätt hela dagen. SÅ HIMLA TRÅKIGT, Vi som skulle åka till Kata idag och rida elefant, det får helt enkelt vänta.. läst ut 102 minuter idag, så himla bra men fruktansvärt hemsk. Handlar om 11 september 2001, World Trade Center katastrofen, det är en reportagebok som verkligen berör, det är människor som varit med om katastrofen (arbetare i WTC, besökare i WTC, räddningspersonal osv.) som berättar sina egna berättelser, minut för minut. Tänkte att jag skulle börja läsa om jag kunde drömma nu efter, måste läsa boken innan jag kan se filmen. kan lova att jag drar igenom rätt många böcker här nere haha!


Har två låtar i huvudet somm vägrar försvinna;



OCH...





Och brittans circus video gillar jag skarpt, även så låten.




Take Care

Bafucin knarkare?

2008-12-12 | 20:29:28 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. har väl nämt att min hals gör ont? Dumma ac. Jag hade som tur va tagit med mig en burk med bafucin, och en ask med strepsil, dunderbra saker nu ska det fanimejj bort halsontet. 

haha en skämmig sak som hände förut, jag hade suttit och camat med syrran lite, så dampar internet så jag loggades ut.... trodde jag. Så jag började byta om och klä av mig hej vilt och ha mig för att kunna välja en outfit, speglade mig till tusen och sjöng säkerligen oxå som jag brukar göra och så vibbar hon och as garvar. Jahaja, camen va fortfarande på ja, tur att det va syrran hahahahaha men som det kan gå ibland, tur att någon kan underhålla utan att veta om det Freddie satt garanterat oxå och flabbade ihjäl sig på min bekostnad, är ni medvetna om hur ni ser ut när ni står framför spegeln partysugna i er ensamhet? Jag antar att jag är underhållande iaf, kan nog stämma, sounds just like me.
 
Vi va ju en sväng och handlade lite idag, jag fyndade 2 toppar (var av en man kan ha som klänning, den är rätt lång!) och 1 klänning för HÖR OCH HÄPNA 70 spänn. jag är total nöjd. Bild kommer såklart när jag fått in dom på datorn, har börjat kunna lägga ut någon bild ibland nu. YeeY!  Va även och fixade mina naglar så nu är dom fina igen, hade ju glömt ta med mig lack, och filen fick jag inte ha med mig på flyget och den låg i handväskan, jaja. 250 bath för en jätte fin fransk manikyr, stället va jätte fint med stora, vita läderfotöljer och jätte lyxigt och tjejerna som jobbade va kanon goa.


Nej hörrni, nu har jag valt outfit (ser ut som en sommardröm nästan hihu!) solblekt hår, solbränd, jätte lätt sminkad med mascara, lite eyeliner och rosa läppstift, sedan mina ny fixade fina naglar och en vit topp jag köpte förut som jag har som klänning ikväll. Jag känner mig fin! (synd att jag fortfarande är blå på ryggen efter spritpennemålningen dom hade på mig i förrgår bara!!!)  Ha en bra kväll allesammans.

Take Care



forever and ever, babe.

2008-12-12 | 14:30:56 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!


Idag har jag slappat på stranden hela dagen, låg 1h vid poolen när jag kom hem igen visserligen. but but. Min hals har börjat krassla så antar att jag ska ta och skruva upp acn lite granna, vägrar att bli dålig här nere det är pest ass. Har testat ladda upp bilder flera ggr nu, men det tar hundra år och när jag precis tror det ska funka så kommer "sidan kan inte visas" fram, just love it? 

Idag har det var lite folk vid hotellet, emot vad man brukar se. Antar att folk åkte hem igår och inatt.. är ju fredag idag så imorgon lär det komma nya. Undra om det är några roliga? jag hoppas på det iaf. Idag tänkte jag ta det lungt om det inte blir som härodagen, jag bangar inte dirr. Spec inte om det är härliga australienare, "AUSSIE, AUSSIE, AUSSIE!" haha, så härliga. Dom är så roliga, här i Patong är det väldigt många ifrån australien och dom är så vänliga mot varandra, om dom går förbi någon dom ser är australienare så börjar dom ropa "aussie, aussie, aussie" och alla som är australienare svarar såklart samma tillbaka, och jag kan lova att det blir väldigt många skrikande människor då, högt och tydligt.. Sjukt härliga människor ass! precis sovit en stund och nu duschat och klätt på mig, ska ta och åka in och käka och så bara sedan hem igenom om inget händer på vägen som sagt.


Take Care

shame on you Stina!

2008-12-11 | 11:30:55 | Allmänt | Kommentarer (1)


Nu måste jag faktiskt säga fy på dig. Säga till folk att inte åka till Phuket? Dummast jag hört, visst Patong och Bangla road är himla mycket äckliga gubbar och små thais, men same same? Se förbi det bara, I do. Patong, Kata och Karon är tre helt olika ställen, Patong är mer vilt, som alla säkert vet medans Karon och Kata är lungt och familjevänligt till tusen. Barnfamiljer överallt där.. Jag älskar Phuket. Vart runt rätt så mycket i Thailand ändå, så jag är säker på min sak vänner! 




... Jag finner inga ord för igår. Det va det sjukaste på länge, nog det sjukaste jag varit med om. jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mig själv efter det här. Jag bara måste få tag i systrarna mina och berätta för dom, dom kommer dö av skratt, like I did. Ja, shame on me too! HAHAHA sjukt, ouff. Kan knappt tänka på något annat haha.


Jaja, började med att jag och pappa åkte till markaden i Karon och handlade lite, två till väskor och lite sånt :)
Åt och åkte hem, satte oss i baren en liten stund. Sedan så va de några australienare jag inte sett på hotellet förut som frågade om jag skulle med ut, ahvisst! Sedan så får den historien sluta där, men jävlar vilken natt. SJUKT ROLIG.... och händelserik om inte annat. Kom inte hem förens halv 6 imorse, har mått förjävligt idag.. Hela jävla dagen klockan är ca 5 nu och mår fortfarande dåligt, ouff!

Idag ska jag inte lyfta ett finger, ska max gå ner till hotellets restaurang och käka, funderar mer på roomservice om jag ska vara ärlig, ska sova tidigt och hålla mig inne så jag inte gör några dumheter, Dom två australiensarna jag va ute med igår Daniel (Daaaanny) och Moe? (Mousseeee) va tok trevliga, synd att dom skulle hem imorse vid 7 gick bussen och dom hade itne ens packat upptäckte jag när vi kom dit igen.. Keela style, packar inte förens 5 min innan typ. Nej hörrni nu ska jag nog ta och beställa något att äta, hungrar ihjäl! Pappa har vart snäll och gått ner till shoppen och handlat cola till mig, han är bäst!  Take Care

silken glädje...

2008-12-10 | 13:01:34 | Allmänt | Kommentarer (0)


... Igår kväll fick jag ett samtal ifrån recpetionen som sa att en städerska hade hittat en digitalkamra som stämde in på min beskrivning av min, jag rusade såklart ner och blev dunderglad av att dom hittat den, dock utan minneskort och batteri? knäppt! Jag gav iaf städerskan 100 bath som tack för att hon va ärlig och lämnade in den. Hon blev jätte glad och bugade himla massa med ett stort leende på läpparna.. Dom är för gulliga här nere, så himla snälla!

Jag sa till pappa att jag istället önskar mig en digitalsystemkamra i födelsedagspresent av honom, fyller ju 4e feb så snart får jag nog en iaf, känns skönt att ha fått tillbaka min. Den är bara drygt 1 år gammal och super bra, den har legat mycket i vatten och tappad x antal ggr i marken och fungerar som den ska fortfarande. Kanon att fortfarande ha kvar och ha med ut och så när den andra är för stor lite dyrare att tappa bort.





Igår så va vi ute och åt dundergod middag och sedan så gick vi och handlade lite på en marknad, inhandlade en väska, en klocka, en plånbok och två superfina lampor. Ska till marknaden i Karon idag och kolla lite.. Igår kom det en massa nya folk till hotellet, varav flera svenskar men barnfamiljer. Kom även nya australienare, jag är nöjd (verkar bara som om de är unga australienare som kommer till detta hotellet inte sett eller hört en ända som är äldre, alla har varit mellan 20-27 av dom jag pratat med och varit ute med!) Idag har jag kört lungt, varit jätte seg och trött. Ska köpa nytt minneskort och batteri till kamran idag så jag kan börja fota lite :)  Nej hörri, nu ska jag ta en tuk tuk till Karon tillsammans med Pappa!

Take Care

thaimassage, helt underbart!

2008-12-08 | 18:57:56 | Allmänt | Kommentarer (1)


Hejsan sötnosar.

Idag så tog jag första massagen sen jag kom hit, helt  U N D E R B A R T dom kan verkligen sin sak och det är alltid lika skönt, herregudanens då. Massören skrattade åt mig när jag nästan dog av skratt när hon tog bort sanden från mina fötter, jag är ju så himla kittlig så jävlades hon såklart ännu mera, fick nästan panik där ett tag. Ouff, de va jobbigt haha! Jag ska ta och börja gå på massage 1-2 ggr i månaden hemma har jag bestämt mig för, jag behöver det.

Va rädd för att det skulle vara dåligt väder idag men icke, solen sken som aldrig förr och det blåste jätte behagligt så vi tog och drog till stranden (Patong) och spenderade dagen vid havet. Love it, käkade även på något skit bra ställe och fick supergod sweet and sour kyckling. mums!  Något som är det godaste man kan beställa här nere (enligt mig) är kyckling i kokosmjölk och gröncurry och alla dess grönsaker som är med i... SÅ FRUKTANSVÄRT GOTT, helt klart favoriten i Thaiköket enligt min mening, kan vara oändligt starkt så det inte går att äta, säger man svag så får man ungefär en som är mycket stark hemma.. men som sagt, åker ni någonsin till Thailand, try it!



Har kollat lite på kamror här nere, det som är bra är att när man köper så är garantin runt om i hela världen. Köper ju såklart i en riktig butik. Har kollat en hel del på Canon EOS 1000D, vad tror ni? Dock så skiljer det inte spec mycket på priset, någon 500 lapp bara. Men känns tråkigt att vara här utan någon kamra. Ska tänka och kolla vidare på det iaf.

Take Care

hur vet man att det är fuktigt i luften?

2008-12-06 | 18:02:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


... Jo, man der på Keelas hår. Kan platta det så det är spikrakt, dirr jag går utomhus här så blir det typ krulligt igen. - suck!

Kom precis till hotellet igen efter en lång och härlig dag, först sol och bad sedan på kvällen har vi varit inne i Kata och ätit och spelat mini golf på DinoPark, haha det stället är så himla charmigt, någon som varit där kanske?  Jag och Papi körde den som vinner blir bjuden på något att dricka i DinoBar efteråt, va en tät match ass, vi slog lika många slag på nästan varje bana, men sedan så rättade jag t mig och tog ledningen med typ 6 slag. Men pappa komigen på slutet och vi slutade lika 52-52 på 19 banor (Y) rekord är 36 eller ngt likande. jaja.. Handlade lite och åkte hem till Patong igen.

Jag vet inte varför jag kopplar markus till en rondell som finns här, fast i Karon. Varje gång jag åker förbi den så tänker jag på markus? Är sjöhästar på den, kan de ha något med saken att göra sjöhästen? haha skumt iaf.



Ser kanon blek ut i camen, hate it.

 

Börjar iaf bli brun nu, dock som Åzzie påpekade så ser jag lite röd ut. Men det är jag verkligen inte utan de är camen på datorn som är värdelös. Men så blir de när man super bort sin kamra.  

Jag har lite bilder jag vill ladda upp men internet är tvär segt, så tar typ 5 min för att få upp en bild och jag har inte riktigt ohrk att vänta sådär hela tiden... men någon dag.
PoK  ♥

australienare, hot, hot, hot.

2008-12-05 | 15:08:34 | Allmänt | Kommentarer (0)


... Jag tror bannimej vi är ensamma svenskar på vårat hotell, och det är ändå stort.
australienare (jag klagar INTE!), britter, danskar och finnar är det oändligt av. Några norska oxå. Men inte stött på några andra svenska än iaf, men det kanske kommer?

Ouff natten va helt galet vild.. Jag hade så förbannat kul, lär ju ha haft det hela tiden men det kan jag inte riktigt svara på helt säkert, jag skyller på matt och sid (några fler kommer jag knappt ihåg namnen på?) och idag så mådde jag inte helt hundra när jag vaknade, trodde jag vaknade hemma hos mig men vaknade hos grannarna, det ser ju likadant ut, bara att det inte var mina kläder som låg slängda runt omkriing, tassade fint in och smällde i mig åksjukepiller (Nihns tips för bakfylla, och tro mig den hjälpte något så enormt!) och vätske ersättningstablett (mitt tips mot bakfylla, ruskigt bra!) mådde prima efter 30 min sömn och gick ner till poolen och pappa skrattade åt mig. Jag har tyvärr, tyvärr, tyvärr lyckats supa bort min kamra. För jag hittar den då ingenstans. FASEN!   Idag har det varit slappt, jag har legat vid poolen i stortsätt hela dagen, har börjat få en hel del färg med, bikinitrosornas ränder synd skitmycket, ser ut som om jag har trosor när jag är naken typ. kanske ska gå ut sån ikväll? hahahaha.. men skönt med färg iaf.

Nu är klockan ca 21 och jag ska hoppa in i duschen, fixa mig lite och sedan skutta över till grannarna. Take Care.

nog kul, eh näj.

2008-12-04 | 13:36:31 | Allmänt | Kommentarer (0)


... Vet ni vad? jag är förvirrad, frågade Madde om Tessans nr så jag kunde få tag på henne, då får jag som svar att hon har inte mobilen där kan vänta eller så kunde hon hälsa henne om de va något för hon skulle vara med henne imorgon (idag). wtf? antar att hon skule flygit via bangkok och planet blivit inställt? Skit tråkigt i vilket fall, tur att jag mött trevliga prickar här på hotellet (australienare och britter faktiskt) så jag inte blir sittandes med pappa iaf. haha (:

Men måste erkänna att det känns bra att vara på semester med pappa igen, det va jätte längesedan vi tog en semester tillsammans, 2 årsedan eller ngt liknande? Och jag får solat, inte illa pinkat att jag kommer upp vid 8 tiden. Hade jag aldrig gjort om jag vart ute och slarvat hela natten och halva morgonen kan jag lova haha.. Idag har jag fått massvis med färg, kanon härligt inte ens lite ynkapynka bränd och det är kalas bra så som jag stekte vid timmarna då solen är som starkast.. Nu har jag sovit några timmar, ska ut och käka och kolla efter skor och lite så. Funderar på om jag senare ska joina australienara ut? lockande. Men vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag gitta. Take Care

väntandes på Landvetter.

2008-12-02 | 18:16:31 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Nu sitter jag på Landvetters flygplats och tar mig en kall och go cider efter en himla massa stress. Vi kom iväg sent ifrån Stenungsund så vi hamnade mitt i alla eftermiddags köer inne i stan + att de hade hänt en olycka ungefär utanför Liseberg. Sedan så regnade det ovh övergick in i snö på slutet. Hade bestämmt att jag skulle köra tror ni att jag va stressad? Aldrig kört i sådanna köer och folk skulle in hela tiden överallt haha. Men det gick jätte bra iaf.

btw, världen är liten. Pappas ex svägerska Malin och hennes man Thomas kom bakom oss vid incheckningen. Dom ska oxå åka iväg men bara i 2 veckor så dom lär vi väll se något mer av. Och jag, mitt klantarsle, jag har lyckats tappa bort Tess nr när jag böt mobil i förrgår, och såklart va de jag som skulle höra av mig när jag kom ner.

Gotta Go, ombordstigning!  PoK ♥

Måndag, snart Tisdag..

2008-12-01 | 14:03:51 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Idag är det måndag, imorgon är det tisdag och jag sätter mig på planet till Thailand. YEEEEEEEEEY!

Försöker hålla igång och inte slöa och sova för att kunna vara helt utmattad på flyget, sist så höll Kevin och Angelica igång mig nästan hela natten när vi skulle åka men ingen av dom som kan inatt. Ouff får försöka helt själv. Somnade sent igår och vaknade tidigt, upp och hoppa ut i stallet. Ska ta oh gå ut nu igen och ta en sväng med Morando, tänkte försöka hinna med Nischaala oxå men tiden vill nog inte helt räcka till. Måste packa klart alla saker som ska med härifrån, har lite saker hos pappa som ska ner i väskan med. Får ta det ikväll.. Sedan så ska jag försöka hinna iväg och hämta mammas födelsedagspresent/julklapp, hinner jag det måntro?

Nej nu ska jag ut och rida, tiden bara rinner iväg. PoK