Tisdag - schlööööpp

2007-11-28 | 00:31:55 | Allmänt | Kommentarer (0)

Dagen började med att jag försov mig för att pappa inte väckt mig. Men han hade med försvoit sig så blev stressa som in i helvete till skolan pappa körde in mig han skulle ända handla lite julklappar :)
Han iaf till skolan men fick sen epanfall på den jäkla kärringen. CyberSchlynan och stack därifrån. Hon är så jääääävla störd i skallen.  Gick till pappa som va inne på H&M och handlade julklapp till Lea, Toves yngsta. Vi gick åh lunchade och sådär handlade lite mer julklappar sen åkte vi hem...

Va nere på körskolan och bokade saker till körkortet och så.. Nog tråkigt med pengar man får slänga ut, eller pappa får slänga ut heter det väll mer fick fyllt i nya papper med så jag kan få köra med syrran någon jävla gång dom är så jävla sega skickar oss aldrig papprerna så körskolan fixade de :|   Hur ska man hinna med allt man måste göra med körkortet? Bara att skaffa sig tid bara sådär el? Hur fan ska jag hinnaaaaa BLIR GALEN!!!!!!!!!
Men fan måste, tänkt vilken jäkla befrielse och få körkort både för mig och pappa ( som jämt kör runt mig överallt ) och sen slipper ju typ, Coffe att köra runt mig överallt med (H) Men ah, de borde gå rätt fort ändå vi kan ju hoppas iaf..

Sitter och tjötar på msn med Markus, haha han är la för härlig den killen asså.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..
GRATTTIISS MAKKKIII, HIPP HIPP... HURRA HURRA HURRA HURRA på din 21 års dag :D

Näh fan tröttt som fan nu.

Over And Out.

Måndag - Segt

2007-11-27 | 01:06:40 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jaja, Klockan är efter 00:00.. men still måndag enligt mig har ju inte somnat än..

Helgen va en katastrof. Fredagen va mysig tog de bara lungt och så :)
Lördagen? Mja Angelica kom hit vi åkte på fest fick där reda på massa saker som inte skulle kommit från den personen. Hur kunde du ljuga för mig? Jag är fortfarande total förbannad för att du ljög, så jäkla besviken!!!!!
Hoppas du snart inser hur de ligger till med honom, att det är världens misstag du kommer att begå. Jaja ditt liv.

Jag är så frustrerad, det är så jäkla mycket som händer hela tiden och jag känner att jag inte räcker till. Mamma jag saknar dig så fruktansvärt mycket vill bara vara hemma hos dig just nu, bland vovvsingarna och hästarna där allting är som de ska va inget jäktande 24/7. Jag hinner ju fan knappt sova känns det som, knappt andas! Hade jag inte sömn problem innan så har jag det ju nu. ( Och javisst, visst har Keela haft sömnproblem... Alldeles för mycket sådanna). Håller på att fixa med min CV nu, ska söka jobb här i Std eller inne i stan till helger och kvällar vil hjälpa till lite med pengar lever alldeles alldeles för mycket på pappa. Jag borde skämmas varför säger ni aldrig till mig på skarpen istället för att säga bortskämda snorunge hela tin?

Har börjat en del med körkortet nu med, Läser en del teori och övningskör lite. Inte så mycket som jag borde göra med snabblärd va ordet. Jag är en gud på att backa (H) Pappa är ju inte direkt hemma speciellt ofta så hinner ju inte köra typ. Ska börja ta körlektioner nu dom dagarna jag börjar kl. 1 har jag tänkt mig. Vill ha det jävla körkortet så tidigt som möjligt..

Vad har jag gjort idag? Va inne en snabbis i stan hade försovit mig och dom hade hunnit sluta när jag kom in så jag gick till expresso house och tog en latte åh tjötade lite med Tom som jobbade :) Flitig kille, Fan vad underbar du är <3 ... Kom hem gjorde lasagne med Papi och sen så städade vi lite sen så bestämmde vi ss för att övningsköra egrann. Gick Kanoooners.  Vi åkte ner och hyrde film på samma gång, hihi.. så ja. de är de jag fick ut utav denna dagen. Ska kolla på om vi hinner köra lite innan jag börjar skolan imon med kanske kan å köra in till stan om jag inte är för trött, Efterskolan så blire nog att shoppa egrann Julklappar. SNART ÄRE JUL!
Förjävligt att den jäkla snön aldrig stannar bara kan den inte bara falla och sedan stanna kvar så det blir lite jul känsla i den trista vardagen? Plx..

Nääh nu är klockan för jävla mycket :| Ska borsta tänderna och lägga mig kolla på 2½ men och försöka sova!

Over And Out.

Tisdag

2007-11-20 | 23:15:03 | Allmänt | Kommentarer (1)

Önskar att man bara kunde få flyga bort, bara få komma ifrån allting ett tag utan att tänka att man vet att man har saker att göra när man kommer hem igen... Att alting alltid väntar där hemma. Allting är alltid detsamma. Är det bra jag som känner sån trötthet på att våran vardag är så enformig? eller är det bara min som bara blir sämre och sämre för varje dag? 

Jag saknar så många folk, Jag saknar er så fruktansvärt men det är inget kan kan med och säga er. 2 av er talar jag inte ens längre med, allting gick åt helvete med er två när pompe gick bort vart tog ni vägen?  trodde ni skulle finnas för att stötta inte för att bara lämna mig. Visserligen en av er var mitt fel, jag som pajjade jag som knuffade dig längre och längre ifrån mig tillslut var du väll så långt ut på klippan att du föl ner.....Förlåt! but i really miss you. varför skall jag jämt vara så efterklok? men vad är väll inte en bal på slottet.


Skit ungen Ellinor har gjort en fräsch bild om mig på tal om ingenting!
image6
hahahahaha hon är så dålig snacka om att inte ha något liv lil skiten ;) Muhahaha..



Igår va jag hos frissan (: KÄÄÄÄLLZ har skaffat L-U-G-G kan ni fatta? I can´t. Maaah gaad så jävla ovant men alla säger att det är gör snyggt så litar på det det är rätt snyggt tycker jag själv bara att det är så ovant eftersom jag aldrig haft det innan, om jag inte hatade när det blåste ute innan lär jag jue göra det nu. Va hos frissan innan skolan va där kl 10 kom inte därifrån förens  halv 1 :O, tog oändligt lång tid 3 olika färger i håret med as fräscht ;)
Fick kuta som en jäkla jude till stationen för att försöka hinna med 12:33 bussen det gjorde jag fan med. men den va jue sen som tur va (H) så skönt på måndagar ända jag har är Engelska B och det är rätt skojj! oändligt mkt att göra hela tiden bara, vi får jämt läxor de är lite tråkigt med så de är ibland ja! nyttigt på samm gång. Just nu håller vi på med ett argumenterande tal, som i svenskan. Hon sa att man kunde ta samm tal som i Svenskan men det tänkte inte jag på så jag gjorde ett helt nytt, om rökning. Riktigt, riktigt nöjd. ska nog ta och andvända det i svenskan med. har svenska imon måste bara översätta det först får se om jag ohrkar eller om de blir de andra jag skrev först! sen va det hem, va ute och gick i 1,5 h tömmde huvudet lite...

Hade den skummaste drömmen inatt, den va så jäkla skum. Va jag åh Jasse vi bodde och gick i skola någonstans i Afrika och rätt som de va så började det snöa men var ändå skit varmt. Vi bestämmde oss för att göra som hemma... Att gå åh köpa oss en varsin stor åh skön vinterjacka. Jajjämensan och av bar det till någon jäkla affär, alpin affär va bara vinter saker skidor och saker helt sjukt ? :S Vi hittade en varsin Peak jacka för 300 kr! Jasmine tog iaf på sig sin och ramlade om kull för att jackan va så tung, skulle hjälpa henne tog på mig min med så ramlade jag med så låg vi där i en hög och sprattlade som strandsatta fiskar. Så kommer det två asss frääääscha killar så säger dom massa gulliga saker sen så rätt som "Näh dom har käkat för mycket chocklad!!" Haha drömmen va så sjuk, ungefär det där jag kommer ihåg. men resten av drömmen va säkert lika konstig.

Idag så har jag vart hos tandläkarn, ända jag gjort för ända vi skulle göra i skolan var att gå till hotell 11 och fråga dom ett par frågor. hade jag glömt av helt och hållet så dom andra tjejorna i gruppen fick klara sig utan mig. Jasse, Hanna, Jessica och Sandra. gick ner gick hem för att få lite luft. måste måste MÅSTE börja träna igen!!!
Så idag har jag alltså inte gjort något alls, Kollade på en film "The Family Man" den är bra :) va så jäkla längesen jag såg den så tankade ner den åh kollade..

Planerat något för veckan? Njaa, pratade med Jasse om att vi borde ta en mysdag på torsdag eftersom vi ändå är lediga på fredag. på Fredag så kanske vi ska hem till Erik? Vi får väll se hur det blir med det. Och Jasmine b-b-b-b-baby du vet att du alltid kan snacka med mig om det är något, Det va bra att du berättade det där förut. Skit i honom han är smuts under våra skor. <3 Du är bra gumman, Jätte Bra tycker om dig en maffor!!

Nääh nu ska jag sova tänkte jag.

Over And Out.

Söndag - slappt.

2007-11-18 | 16:38:44 | Allmänt | Kommentarer (1)

Neh, jag satt och "pratade" med skit Ellinor på msn (mest flummade ja, som vanligt) så kom ja på aah måste skriva i bloggen (:

Nu har jag hittat datum för mitt år i USA, AuPair it is. 25/9  2009 - 25/9   2010 till Florida, Kalifornien eller Nevada. Sen efter det året så blir det förmodligen till Australien 1 år med. En del av drömmen är att bo i USA eller Australien. Så bestämmt ska vara på båda ställena 1 år för att se vad jag tycker om och trivs bäst. Vill ha båda. Bo i USA och ha ställe i Australien ? KANONERS. Har så mycket jag vill göra känns som om livets tid inte kommer räcka till, kan jag inte få några extra år där runt 25 år åldern? Jag tycker det iaf ska spendera dom väl. Tänk en fräsch strand villa vid Miami Beach eller Malibu vilket läge får hitta mig någon rik jävel att spendera livet med hahaha (H) Neh men ah. Australien, fräsch stor lägenhet mitt i Sydney eller en fräsch villa vid stranden vid ett surfing ställe. det är ett mål här i livet att lära mig SURFA :)

image4


Gårdagen va ju oändligt het ända jag gjorde att ligga hemma åh käka gdis och vindruvor kollade på film, High School musical 1 åh 2 som gick på tvn sen hade jag laddat ner Leon med så grymt längesen man såg den. Åh bra är de.. riktigt bra! Sen vid typ 1 så skrev MAKKKKIIII MAAAH B-B-B-BABY, snackade med han tills typ halv 5 imorse :| snacka om att aldrig rinna ut som samtalsämnen. Han är så över trevlig den killen, Aw :)

Så idag är jag grymt trött och slö men ändå pigg jobbig kombo :/ Känner för att göra något men alla är ju så degiga och kladdiga! ÅÅÅÅÅÅÅÅH BAKA LUSSEKATTER ÅH PEPPARKAKOR.. IIIIIIIIIIIIIIIH.

Ska till Frisören imon, Ih fan vad skönt det ska bli jag åh mitt sablans hår. Inte riktigt säker på hur jag ska fixa det än men har en liten fundering på en sak och färg. kommer bli skit snyggt om jag göre ska bara kolla vad bankkortet säger om det. Kommer få så sjukt brottom in till skolan kommer förmodligen komma försent, ska väll vara hos frisören runt 10 halv 11 eller va de va sen börjar jag lixom tight med tid ja. men håret är viktigt så engelska B får klara sig utan mig en liten stund. kommer ju nyfriserad osv till skolan aw, så fint :)
Känns som om veckan kommer gå hur segt som hellst? Kan vi inte bara få jul-lov och maffor av julklappar och sen få åka till Trysil, kommer bli så jäkla kul. Längtar som fan till den tok vita snön!!!  

Nääh nu ska jag kolla American Gangster och bara dega (H)

Over And Out.



Nu är jag här och skriver igen HAHA, men bara för att ELLINOR är så jävla dum. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA..


Msn:

ellinor ; KEELA FÅR JAG VARA WANNA BE DIG MED DINA FRAMGÅNGAR ? säger:

pittisar?

Keela | Trysil 25/12 säger:

pittbull

ellinor ; KEELA FÅR JAG VARA WANNA BE DIG MED DINA FRAMGÅNGAR ? säger:

alla killhundar har la pitt? :S

ellinor ; KEELA FÅR JAG VARA WANNA BE DIG MED DINA FRAMGÅNGAR ? säger:

aha (I)

Keela | Trysil 25/12 säger:

HAHAHHAHAHAHA

Lördag

2007-11-17 | 17:27:55 | Allmänt | Kommentarer (1)

Hopp, lördag redan tiden går rätt fort ändå. Igår va jag på Bio med Kevin.. Jasmine skulle varit med men hon skulle helt plötsligt passa sin bror? när man köpt biljetter och hela skiten men så de är ibland ja! Vi va ju åh kollade på SAW 4  buhu, blev lite besviken trodde den skulle vara mycket bättre än vad den va. Alldeles för stökig va den men den funkade det är ju ändå SAW filmerna vi jiddrar om.. Tack för en bra kväll Kev <3 Vi kommer få det så fruktansvärt galet i Magaluf. :D

Händer idag då? Gå ut kanske? Funderar skarpt på det men ohrkar jag?  Ligger i sängen och kollar High School musical 1, sen äre 2an oxå haha känns sådär på en lördag men dom går på tvn och aldrig sett dom och inte heller bestämmt mig än om utgång så blääääh. tänker och tänker, ohrkar nog inte gå ut fan kl är redan halv 6 duschad och så visserligen men sminka sig, fixa håret, bussen in tar oändlighet..... neh får bli att stanna hemma med katten (H) Neh nu började filmen på tvn igen..

Over And Out

Torsdag

2007-11-15 | 10:27:27 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jahaja, hur bra gick det med att börja sköta skolan Michaela? Nja, det gick väll inte så bra första dagen efter samtalet ne. Vaknade 20 i 8 och började halv 9 fanns inte en chans att jag ens skulle tänka på att hinna.. ställde klockan så jag skulle hinna med 9 bussen så jag skulle va inne till 10 men vaknade ja? eh NE. -SUCK-
Hur kan man va så dålig, jag som gjorde Idrotts läxan och saker gör sent igår kväll för att jag skulle va duktig med att lämna in den i tid!

But But, sitter hemma nue iaf.. gör inget alls ska åka in till lunchen typ. Samhällskunksap från 13:00 ska ha läxförhör och saker sen någon annan skit sak. OHRKAR INTE! Mäk bokade iaf biljetter till SAW 4 precis, Jag, Kevin åh Jasse iih läskigt. Jisses, HAHAHA Jasse blire som när vi va på 3an att hela salongen typ nästan spydde vid en scen? No Candy this time? eh no no no never ever again to the Saw movies! Sen har Lena fest imon har jag för mig så blir väll att gå dit efter bion? eller ohrkar vi de tro? jaja, som de kan bli som de kan bli...


I told you so many times befor that I can´t play this game anymore, do you want love or just a friend?
I know we can make it, get it a try, so baby make your move tonight.


uppdatering sen ikväll säkerligen (H)


Over And Out.

Onsdag

2007-11-14 | 18:29:56 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hallåå Hallåå.

MAFFOOOR AV SNÖ UTE, TRALALALALA ME LIKE A LOT!

Hade utvecklingssamtal idag, tjoho frånvaron är inte att leka med. Måste måste måste börja sköta mig ja. Vart i skolan nu både måndag, tisdag åh idag ska gå veckan ut så ska de fortsätta så tills de är lov. Fick feting arbete att göra i Geografin idag vi ska hålla på med det till v. 50 eller något sånt. Om ett land ovs, Fick Maldiverna. Visserligen lite kul att få ha ett arbete att göra istället för att jiddra om en massa olika saker fram och tillbaka hela tiden.  Sen har vi en inämning imon i Bransch och Produkt som Jag Jasse åh Letti ska göra tesammans som vi inte fått gjort :S ska bli intressant och se hur vi löser det. men borde kunna lösa de rätt snabbt ganska enkel upgift har jag för mig. Bussen hem va en plåga, de va OÄNDLIGA köer!!!!!!!!!!!!!!

Förskyldningen börjar avta, typ nästan helt borta nue (:  Ne nu ska jag städa rummet sen laga mat med Pappa och slutligen plugga plugga plugga.

Over And Out

Michaela Jannicke Lannebro(?) Dahlström

2007-11-13 | 22:43:36 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hallåå Hallåå.

Tisdag idag ja, och vad har jag gjort?

Vaknade vid halv 9 då Lea kom in och väckte mig genom att skrika "DET SNÖAR, DET SNÖAR, MIKAELA VAKNA DET SNÖAR" gick upp och det snöade som in i helvete. (: Mysigtmen såklart så lägger det sig inte, inte tillräckligt kallt utan blir bara blask och skit av allting :/ längtar till det är helt vitt ute om det nu kommer bli det iår :S
Sedan så käkade vi frukost och gick ut åh gick en morgon sväng innan Tove åh Lea skulle åka hem och jag åka till skolan. Har vart kanon att haft er här iaf skall ni veta :)  Skolan va inte direkt intressant, våran jävla lärare i Konferens och Reception asså hon är så jääääääääääääävla kass.. Inte på kunskap kanske men sitt sätt att vara osv. hon är oändligt seg och tror att vi är små barn och bla bla bla Niklas i klassen ska försöka få tillräckligt många namn  från oss som har henne för att få en ny lärare. Är det ens någon som  tycker om henne(?) Ledig nästa Tisdag, eller tja nästan iaf ända vi ska göra är att åka till Hotell 11 och ställa ett par frågor och sedan äre klart lixom, No Big Deal kan man ng stå ut med.

Har länge, länge, länge funderat på det här med att lägga till Lannebro i mitt namn. Ända sen Mamma och Pompe gifte sig men har lixom aldrig blivt av riktigt. men nu äre slut väntat ska ta tag i detta och började idag! Men eftersom det är ett familje namn så äre en hel jävla process att göra det. Iaf frågat Angelica och Maria om det skulle vara okej för dom och det tycket dom självklart att det är, skickat sms till Perra med men han har inte svarat än. sen äre Johnny som ska ge mig godkännande med, väntar med att fråga honom tills imon eller något liknande. Vet ej om jag behöver hela släkten Lannebros godkännande, ska ta reda på det imorgon. men vill, Michaela Jannicke Lannebro Dahlström klingar det inte fint ? (:
(Nu svarade Perra på mitt sms åh han tyckte medjag ska lägga till det :) )


Pratade med Mammsen nyss, alltså nytt fått bekräftat att vi åker till Trysil dagen efter Julafton. Iiih..
Jag, Petra, Freddy, Mamma, Angelica, Eddie, Nettan, Mantis, Jessie, Per åh Maria + en kompis till Freddy.
Ingela och Kjelle hann bli klara med stugan så ska bli sket kul att se hur den är, vi är dom första som åker dit med inviga hela stugan stor som fan ska den tydligen vara.. kan tänkas är ju 14-bäddars stuga så lär vara ganska stor ja men de va trevligt iaf... ännu en sak inna Thailand :)

Julafton, Trysil (vet ej om vi stannar över Nyår men förmodligen), Thailand, 18 ÅR,  7 veckors APU (fömodligen i Norge eller Spanien), Körkort(?)Skolavslutning, MAGALUUUUUUUUUUUUUUF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan vad jag längtar..
(Tycker ni att Bacardi melón och typ någon sprit med lakris smak skulle kunna va gott tillsammans att göra en drink av(?) jag tycker det låter kanoners! Helt GALET gott tror jag det kan bli. skall jag testa snarast... sen Pim-Pim, alla älskar väll Pim-Pim? lyckas få den smaken på en shot eller något, eller kanske Polka smak i drink eller som shot. Värt att exprimentera om!! )

OHHHRKA, pappa är sket sur.  smittar lätt av sig i denna lilla lilla familj men var iallafall INTE jag som började denna gången!!!! jävla kul med utvecklingssamtal osv. imorgon med om han kommer va så sur som han är på mig just nu imorgon kan jag bye bye till ett bra hej då innan han åker till norge. ååååååååååh OHRKAR INTE..

Neeh nu ska jag städa lite och sen ta mig ett varmt gott bad innan jag ska sova, är grymt trött :') Over And Out.

Måndag

2007-11-12 | 22:03:40 | Allmänt | Kommentarer (0)

Då vart det måndag igen.. Vaknade 04:15 och kunde inte somna om.. näsan va alldeles för tät kunde knappt andas + att när jag vaknade så började jag hosta och kunde inte sluta blir så trött på denna jävla förskyldning!
Så kollade på nyheterna kl 6 imorse och saker, sen vakna med The Voice åh tja hela baletten som är på tv på morran, barnpogram osv. (H) Började jue inte förens kl 1 heller.. Vi fick sluta typ halv 3 - 3 eller vad klockan nu va så va hemma rätt så tidigt med..

Jag, Tove, Pappa åh Lea gick ner till torget när jag hade kommit hem och fikade och kollade runt i affärer, köpte ett par till Jeans (:    Sen kollade vi ännu mer, hyrde film och blev hungriga vid halv 7 eller något vi bestämmde oss för att käka på Kinan MUUUUUUUMS as gott mysigt som bara den :)  Tove åh Lea åker hem imon, tråkigt tråkigt..

Ne nu ska vi kolla Pirates Of The Caribbean - vid världens ände..

Over And Out.

Norway?

2007-11-11 | 19:27:28 | Allmänt | Kommentarer (0)

Okej Okej, Pappas nya tjej är heeeelt okej och hennes söta unge Lea är en riktig skidong! inte tala om hur söt Rasmus är aww den jycken!

Har blitt förskyld.. IGEN kommer och går hela tiden vart så ända sen jag kom hem från Magaluf. Blir så förbannad, nu har jag börjat hosta med ännu värre. Snorig och halsont hela tiden :/ Tove håller på med Natursaker så hon har knarkat i mig massa hokusPokus saker i 2 dagar nu. Ska strax ta ännu mera HokusPokus stuff´s. Känns som om de hjälper, Iaf för tillfället (H) 

Åkte till Lext igår, jag åh mitt SingStar. Bränne och folket åkte dit innan mig. Dom kollade otroligt mycket på oss när vi kom med en norsk reg.skylt ^-^ ... Men mådde inte speciellt bra så åkte hem vid typ kvart i 12 redan, Brännes mamma kom åh hämtade oss. Bränne bet sönder mitt finger med, AJJJJJJ fan helt jäkla förstört :| gör svin ont! Ante åh Bränne fick något ep-anfall och började slåss/brottas Ante rev sönder hela Brännes skjorta, smarta killar!
Va skönt att få komma hem till sin egna säng som luktade dig ( du vet vem du är :D )

sen så HIP HIP HURRA HURRA HURRA HURRA, för ante fyller 21 idag :D Grattis Baby (:
Även farsdag idag, Grattis Daddy :)  Jag, Pappa, Tove åh lilla Lea åkte in till stan för att shoppa (H) Iiih.. Vi handlade massor av fint. Vi kom precis hem vi åkte runt 11 så vart i stan läääääänge. Va nere och hyrde film och handlade lite mat. Pappa fixar Kylling åh potatisgratäng medans jag och Tove ska kolla film (A) .. Skola imon med :| OHRKAR INTE men måste måste måste måste måste måste MÅSTE börja sköta skolan, menar hur svårt kan de va inte ens jobbiga lektioner...

Måndag: 13:00 - 16:00 - Engelska B
Tisdag: 13:00 - 16:00 Konferens och Reception
Onsdag: 09:30 -10:00 KLassråd
                10:00 - 12:00 Svenska B
                13:00 - 14:00 Svenska B 
                14:00 - 17:00 Geografi A
Torsdag: 08:30 - 10:00 idrott
                 10:00 - 12:00 Bransch och Produkt
                 13:00 - 16:00 Samhällskunskap A
( Fredag: 09:00 - 12:00 Estetiskverksamhet              Fredagarn kommer ta slut på fredag!
               13:00 - 15:00 Estetiskverksamhet )    

Menar hur jobbigt schema har jag? Ehh inte jobbigt alls men ändå så klarar jag uppenbarligen inte av det :'|

Två till som anmält sig till Grupp 6 nue med två norska tjejer Kine åh Ida heter dom värkar va grymt trevliga, Kine red och saker hade Islandshästar och tävlade o.s.v. fan vad kul att folk börjar boka in sig. :D

Ne nu ska jag kolla film me Tove (:                        Over and Out.

Who knew?

2007-11-10 | 12:27:07 | Allmänt | Kommentarer (0)

Ligger fortfarande i sängen åh klockan är 11.55 :|  
Ligger mest åh väntar på att pappa ska komma hem (:         Visserligen med sin nya flickvän så jag ska hem till mamma och jobba istället. tjäna pengar! 

Helgerna fram till nyår ska va oändligt lugna har jag tänkt mig. Behöver för det första jobba, sen behöver jag spara lite energi fram tills MAGALUF längtar så sjukt jäkla mycket går inte en dag utan att jag tänker på det. Kevin min lilla pärla ska ju med men han hade tänkt sig att bara gå utbildningen sen stanna kvar en vecka på semester.... men igår så berättade han att han inte skulle vara med i Ronja pjäsen SÅ HAN KAN VARA MED TILLS PENGARNA SÄGER ANNAT!!!!! Vi kommer få det så jävla GALET baby!   En tjej som adddat mig på msn, Lina heter hon som med ska gå i Grupp 6, lite kul att prata med folk innan se vad det är för människor iiiiiiiiiiih (:

Igår kväll när vi satt och kollade på film här så ringer Maria och säger att dom ska till Thailand, frågar såklart när och om dom ska vara nere något på samma gång som oss.. "OJA VI ÅKER SAMMA FLYYG" Jag blev helt GAAAAAAAAAAALET glad. så sjukt jävla kul ska det bli, vilken tjejsemester vi blir alltså, Mamma, Mantis, Jag, Maria, Angelica och Maria N!!!! SÅ SJUKT BRA DET KOMMER BLI <3  Inte så långt kvar nu. inte så långt kvar till något alls känns det som. Tiden kommer flyga iväg frm tills sommarn, först Thailand sen så när jag kommer hem därifrån så har jag hunnit fylla 18, sen äre körkort, sen så har jag 7 veckors APU sen så äre nästan 21 Juni...




Drömmde om Pompe inatt, känns så tomt, vi saknar dig. Första gången vi åker till Thailand utan dig.
Kollade på Videon från Thailand för ett tagsen... att se dig levande känndes så skönt, men sen kommer man på att du inte lever längre då blire bara gråt av det hela!  R.I.P. <3





Over and Out.

skärpning

2007-11-07 | 23:04:44 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag funderar på en sak, Varför måste jag JÄMT va så cp seg med att lämna in upgifter, läxor osv. till lärarna? dom borde skälla sönder mig...så jag lär mig någon jävla gång att det inte är okej? sen så får jag aldrig gjort det heller så sitter jag där åh bara har ångest dagen innan allt ska in så sitter man uppe halva natten sen så försover man sig på morran för man inte fått sova.. kan någon vettig människa lära mig sköta skolan? Allt är så mycket enklare när pappa väl är hemma, kör mig till bussen, ser till att jag gjort alla läxor osv.. kan han inte bara sluta sitt skit jobb och vara hemma iställe.. Nääh just de ja, alla dessa flickvänner. nu äre en ny igen ja. Höll iaf 1 år med Else, nu heter någon Tove har en 2 åring + 3 till barn och en liten hundvalp med... tydligen.. intressant? nääh, så trött.. Norge, Norge, Norge, Norge. Han borde flytta dit istället så jag slipper vänta på att han skall komma hem. Pappa jag saknar dig?


FÖRÖVRIGT! Så va jag i skolan idag. Kom visserligen 20 min försent så missade första lektionen eftersom vi tydligen skulle någonstans. Gick åh köpte en Bartender bok sålänge på väntan till lunchen kollade lite födelsedags present till pappa (som fyller år idag, Grattis) och fars dag present oxå. skall nog få tummen ur och köpa imorgon eller på fredag han får få en kombo i fars dag present (H)   Dagen gick sjutk snabbt idag, Lunch, Svenska, Geografi! Svenskan va bara 1h efter lunch eftersom jag redan hade missat 2h innan.
Och på Geografin kollade vi på en film som va en sjukt stor smäll på vad fan som händer i världen. Al Gore som fixat, någon typ av dokumentär. intressant men deprimerande! sen va lixom dagen slut :S gick fort som attan.. men skönt det. sur över att jag missade Ne-Yo med. GAAAH VILLE JUEE(!) han är så b-b-b-b-b-b-b-b-bra! <3


Sitter här nu åh är nervös inför imorgon, Jasmine, Sofia och Jag ska ha en redovisning i Samhällskunskapen om kriminallitet.... vi satsar ju på MVG ska kunna allt utan till får inte se ett papper i närheten av oss då blir de inget MVG sen har han så höga krav på oss känns det som. Vi är alla 3 på MVG nivå och Markus tycker om oss, lite av favorit elever från hans sida tror ja, känns särbehandlade imellan åt men man vet ju aldrig men känns som om det är väldigt lätt att få bra betyg av honom iaf. skåning rätt rolig snubbe!     Försöker tillta in all jävla fakta i min skalle kan mer än hälften men tänkt om jag sabbar de.. skulle bli så förbannad(!) *suck*

Just de ja, Jag och Kevin har ju bokat in oss på Barskolan på Mallorca GRUPP 6 :D:D:D, utbildningen är i Magaluf på 2 veckor. Kevin ska nog bara stanna 3 veckor alltså utbildningen sen 1 vecka semester. Jag ska ju stanna kvar hela sommarn :D Det jag egentligen skulle skriva va att en annan tjej som ska gå i samma grupp som mig (och kevin) addade mig på msn förut.  grymt kul att få tid att lära känna folk lite innan man åker ner. GAAH VAD JAG LÄNGTAR! ska bli så sjukt jävla kul..

Näh nu ska jag kolla läsa igenom allt igen sen kolla Heroes sen läsa igen sen sooova. 

Over and Out

First time..

2007-11-06 | 19:48:10 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hopp, Tisdag och hela dagen har varit skit.

Dagen börjar med att jag ska till skolan stressat sönder som in i helvete för att hinna med 11.02 bussen men gör jag det? Näääh, kommer inte ens utnför dörren. Hittade inte mitt skolkort, även mitt bankomatkort ligger i den fickan och på det va det alldeles för mycket pengar att bli av med. Letade som fan men hittade de inte fick säga te mig själv att jag måste tappat det igår kväll :/  Spärrade det direkt, slutade med att jag inte kom till skolan på något sätt, och när jag inte kunde komma till skolan så pajjades våran Idé om filmen i sammhällskunskapen vi skulle filma in resten av idag tills på torsdag. Så nu behöver vi asså göra ett vanligt jävla föredrag istället.. behöver asså plugga in sjukt mkt och stressa sönder för att ens hinna skriva det. Inte så att jag ligger efter med massa läxor och uppgifter redan menar ja.. Får ångest bara jag kollar på den jävla högen med böcker och papper. Så trött på den jävla skolan så kan spy på den! Men måste fan skärpa mig...


Sen har jag hela dagen bara tänkt på Karin, Världens tryggaste häst.. Vi va tvungna att avliva henne idag :'|
knappt kunnat tänka på något annat. Hon va halt fram och tillbaka i flera veckor, men vi trodde det var fong som vanligt... tillslut så bestämmde vi oss för att åka te vätrinären. När vi va där så känndes det som om någon stack en kniv rakt in i hjärtat när vätrinären sa att hon aldrig mer skulle kunna gå att rida. Vi hade kunnat triangel-märka henne men vrf ska hon gå där och lida, Ingela ville självklart inte heller Triangel-märka henne för det skulle ju bara kosta pengar att ha en häst som man inte kan göra något med. (Hon tänker bara på sina jäkla pengar...) 
Dom kom iaf idag och tog henne, Han ville att vi skulle ställa in henne i hennes box så han kunde få tid att lära känna henne och sånt innan han gjorde det. klarade inte av att höra vad han hade sagt till mamma. ville va där och ta hand om henne innan men ändå inte. kommer svida ett tag framöver när jag sätter foten i stallet.. Kommer sakna den hästen så fruktansvärt mycket. <3

image1


Ända som känns bra nu är att vi ÄNTLIGEN fått bokat våran resa till Thailand. 
Det är Jag, Mamma, Samantha (min brorsdotter) och Angelica som ska åka. Jag och Angelica var i Thailand med Mamma, Pompe och Petra för ett x antal årsen. Mamma har velat åka tillbaka länge, Thailand var ju hons och Pompes ställe.. Men hon har nog inte riktigt haft modet att åka dit efter att han dog men nu så ska vi äntligen tillbaka :) Det ska bli så jäkla skönt... den 29/1 så sticker vi bort ett tag!

image2


Nej nu måste jag värkligen plugga drar ut på det hela tiden men måste få det gjort annars så slutar det bara att jag sitter med det hela natten och försover mig på morran istället....

Over and Out