en väldigt trött Keela..

2008-12-19 | 12:34:52 | Allmänt


... som skriver just nu. Varit en låååång och helt underbar dag..
Idag har vi som sagt varit på Phi Phi, och lite sådär kanon bra såklart bara att jag har inte sovit en blund på nästan 24h snart så ni kan nog gissa om jag är trött? Vi träffade på jätte trevliga svenskar igår på restaurangen som vi käkade på som vi satte oss och tog några drinkar och öl tillsammans med, klockan rann iväg snabbt och den va nästan 01.40 när dom skulle bege sig hemmåt, läge att vi gör det med tänkte jag med tanke på att transfern skulle hämta upp oss vid 07.00. Men icke då, vi träffat på britterna som vi pratat med på stranden och hamnar på något ställle tillsammans med dom och timmarna rann iväg och även så hjärnan. När dom tillslut stänger upptäcker jag att klockan är nära inpå 05:30. Satte mig i en tuk tuk och tog mig hem, haha full som ett ägg eller tre så kunde jag inte gå att lägga mig med tanke på att jag snart skulle åka och hade förmodligen inte kommit upp om jag hade somnat. Så roade mig lite vid datorn och tog ett par alvedon och Nihn´s tips om åksjukepiller (som förövrigt hjälper riktigt mycket om man brukar må illa dagen efter!). Jan och yngsta pojken kom och knackade på våran dörr för att se att vi verkligen va vakna vid kvart i 7, jajaemän sa jag men pappa låg och sten sov. hahahaha.. dom frågade om det va en hård natt och de va väl ett rätt bra uttryck för att beskriva kvällen.. Jag hade iaf kanon kul, och jag kom iväg imorse. Fick även upp pappa, så vi satt där 2 fortfarande fulla människor och garvade åt oss själva. Och den andra familjen garvade nog desstumera åt oss och fattar inte hur vi ohrkar, tror inte vi visste det själva heller.

Transfern tog ca. 40 min och jag va rätt så glad över att jag tagit dom där tabletterna, med tanke på hur dom kör och man fortfarande är full så va det nog rätt så bra gjort av mig. Åkte en göra stor båt t Phi Phi, sedan snorklade vi lite, besökte monkey Beach osv. trevligt trevligt. Rätt stressigt schema dock, men de va allt bra iaf. Nyss hemkommen, bara hunnit duscha i stortsätt. Ska ta och sova lite och sedan ska vi ut och käka och kolla lite på carnevalen.



ompa - ompa!
Aporna är helt galna där, ni som varit där vet ju, spec Angelica! (;
Dom jagade en kille och hoppade och kramlade sig fast på hans ben, jag sprang rakt ner i vattnet om jag såg minsta lilla lust att jävlas med en i deras ögon haha..  Vissa av dom va snällare än andra, tack gode gud för det!   Take Care
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback