090831

2009-08-31 | 18:08:42 | Allmänt | Kommentarer (0)



Nu är det matlagningsdax, idag blir det pannkakor. YUMMI!
Sedan så måste jag sticka iväg på introduktion på nya jobbet, lite spännande faktiskt.




Shakira - she wolf.

2009-08-31 | 15:22:16 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om Shakiras låt She wolf. Förmodligen är det en sån låt som växer i mina öron, alltså blir bättre och bättre för varje gång man hör den. But time will tell..

Vad tycker ni?









bloggtorka, javisst!

2009-08-31 | 15:08:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


Ja, bloggtorka har det varit i helgen. Har börjat flera ggr men så har något kommit i vägen (;
Helgen har väl inte varit speciellt händelserik egentligen, utan fredagen spenderade vi i soffan framför sagan om ringen och tacos. Lördags så träffade jag en gammal barndomskompis ute på stan över en cider eller 3, Bea vilket verkligen var jätte trevligt. Mats var ute med två vänner så vi tog en taxi in till stan och dom dumpade mig vid avenyn där jag mötte upp Bea och dom åkte vidare till Linné. Blev inte en sen kväll för mig och inte för mitt hjärta heller, han låg och värmde sängen när jag kom hem frösen som bara den. Guld! ♥ Och igår blev det inte heller många knop gjorda och det var väl min helg det.. det är inte alltid fullrulle ass.









Gunnar har blivit lite av en favorit hos folk, även fast dom inte erkänner det. Han står alltid här på vardagsrummsbordet, ofast högst upp på tagentbordet och har koll.


Jag sitter just nu och gör inte speciellt mycket, vid 20.00 ska jag vara på en introduktion på mitt nya jobb. Måste, måste, måste, MÅSTE köpa en ny almanacka i dagarna och lite andra små saker. Min paket från Bangerhead måste jag med hämta ut, dom kötten har lämnat det på ICA MAXI i Kungälv, hur i h*lvete lyckas dom lämna det i Kungälv när det va adresserat till Stenungsund är min fråga!? (Varför jag inte tänkte på att skicka det hit har jag ingen anning om, lätt att va smart i efterhand!)  Nej nu ska jag diska och göra lite nytta, sedan funderar jag på att hoppa in i duschen, grejen är bara att min hårtork är död. Måste verkligen köpa en ny nästa löning... Så mitt hår kommer verkligen inte hinna torka tills jag ska åka, det är så fruktansvärt tjockt och om de ska självtorka tar det en evighet. - utan att överdriva.





Dagens shopping..

2009-08-27 | 22:22:14 | Allmänt | Kommentarer (0)


Lovade ju att visa sakerna jag köpte tidigare idag på min lilla sväng på stan, bättre sent än aldrig eller hur? (;



Kjol, "skinn"väst och sjal från H&M.



Vanlig bas topp med knappar längs hela ryggen, kofta och långskjorta från BikBok.



1a svarta paret från vänster är från scorett, dom andra 3 ifrån skopunkten. Stövlarna och dom svarta låga är fina på. Får visa någon dag när jag får ohrk.



sedan små rosetthårnålar från glitter, nagellack och hårspray från KICKS. Sedan köpte jag även ett par hjärtformade örhängen som jag glömde av att ta upp ur påsen så dom får ni se på bild i ett sammanhang då jag har dom på mig istället. Nej nu ska jag kolla klart på filmen vi har satt på, sedan ska jag sova. Jag är trött!






"jag vill ha blommig falukorv till lunch, MAMM-MA!"

2009-08-27 | 20:10:10 | Allmänt | Kommentarer (1)


humhumhumhuuuuum.. *nynnar* det är en sån liten barnlåt som jag allt för ofta får på hjärnan jag vet inte vart dom kommer ifrån heller för det är inget jag hör (visserligen kanske för att vi ska äta falukorv idag?) men igår hade jag bumbibjörnarna på huvudet i stortsätt hela dagen. Jag älskade bumbibjörnarna, jag älskade de flesta barnprogram med söta djur i iof... Jag är fortfarande en sucker för tecknat och disney växer man någon gång verkligen HELT ifrån det? Jag tror allt att en bit av ens barnasinne alltid sitter kvar. Okej, det blir rätt sen middag idag, falukorven står inne i ugnen och potatisen kokar alldeles utmärkt på plattan.  Yummi, känns som en helt rätt dag för ungstektfalukorv och potatismos. Känner hur gott det kommer bli, va jätte längesedan jag åt det senast. (Visserligen vet jag inte helt hur moset kommer bli med potatisen, men jag ger det ett försök det kan nog inte bli så jäkla farligt, men potatisen är väl inte helt rätt riktigt, riktigt än. Men som sagt, vi märker. Mats gillar klister ivartfall så det är ju bra! hihu..)

Nej om jag kanske skulle passa på att diska och sedan kanske ta kort på vad jag köpte idag som jag lovade att visa er medans maten fixar sig själv. Såhär muppig har jag varit i hela dagen, som i stortsätt alla andra dagar. Jag är helt enkelt en riktig mupp! :)



090827

2009-08-27 | 16:22:56 | Allmänt | Kommentarer (1)


Jag hade faktiskt tänk gå upp i tid idag, tänkte även hinna blogga och äta frukost i lugn och ro. Men ickesanicke när man heter Keela och älskar att ligga och dra sig på morgonen. Jag har iaf haft fullt upp ända sen jag gick upp imorse, det vill säga 08.40 (;     har än sålänge varit en väldigt bra dag, jag har varit på arbetsintervju + fått jobbet. Ska dit på introduktion på måndag. Känns härligt att ha fått ett jobb på bara 2 dagar. Inte drömjobbet direkt, men det är en inkomst och en sådan måste jag ha. Nåväl, jag är glad över att jag fick ett jobb så snabbt, verkligen jätte snabbt!

Pappa och jag har idag gått i stan en sväng tillsammans, lunchade på paprika med. Jag skulle egentligen bara kolla lite men tja, det slutade med 4 par skor, 1 kofta, 1 skjorta, 1 kjol, 1 topp, 1 skinnväst och lite mer små prylar, attans oxå. Jag visar lite senare för just nu så gapar min mage efter mat, jag är verkligen vrålhungrig får ta en macka och lite yoghurt, Mats slutar om knappt 1h så blir väl middag när han kommer hem. Har ni tänkt på hur slut man blir av att shoppa? Idag känner jag en sån extrem trötthet efter det, hahaha. Man kanske kan räkna in shopping i kategorin "vardagsmotion"? det hade varit något.





IKEApåsar?

2009-08-26 | 21:14:30 | Allmänt | Kommentarer (2)


Dagens fråga;
Hur många ur sveriges befolkning tror ni andvänder sig av sina blåa IKEA påsar när dom tvättar?


Nu ska jag kolla film med favoriten, Änglar och Demoner tror jag att det blir?
Någon som sett den än? Är den bra?




kunde.... inte... hålla... mig.

2009-08-26 | 15:24:50 | Allmänt | Kommentarer (0)


har suttit och funderat på om jag ska byta ut min plattång i flera veckor, men aldrig riktigt fått bestämmt mig. Att ha den andra som en reseplattång ungefär, den funkar utmärkt fortfarande så slänga bort den kommer jag då inte göra. Bangerhead har haft GA.MA CP1 på kampanjpris i en evighet (kanske inte en evighet, men den har vart där ett tag nu.) Jag tog fint och beställde hem GA.MA CP1 + OSiS Flatliner för 599;- tokbra precis. Tokbra!




Nej nu ska jag ta och fortsätta att fixa här, har vikt tvätt och diskat iaf, dammsuga kvar. Sedan åker väl jag på att bestämma mat så får väl skapa lite idéer med hjälp ifrån nätet så jag redan är förberädd när vi ska handla sen. Jag är nämligen istortsätt helt slut i huvudet idag, kan komma på två rätter jag är sugen på, sedan tar det stopp. Paj är en utav dom, men det finns ingen pajform än så det kan jag ju glömma. Lite kladdkaka med kokostäcke hade inte varit helt fyskam idag kanske, får väl se om jag hittar kakaon denna gången utan att tröttna.




skallebäng..

2009-08-26 | 14:30:23 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag har haft ont i skallen i nästan 1 dygn nu och det börjar bli smått irriterande. Har nådigt ont i nacken med, säkert varav huvudvärken jag blir så himla trött. Om jag kanske borde ta och bege mig till ett apotek och köpa alvedon eller ngt liknande, inte så himla jobbigt direkt men ska bara få tummen ur röven och göra det ungefär.

Sitter och gör ingenting för tillfället, ska nog ta en sväng om med dammsugarn och diska göra lite nytta så att si-A. Sedan kanske jag tar en sväng in till stan för att komma åt apoteket. Det stör mig så fruktansvärt mycket att det inte finns apotek på backaplan, iaf inte vad jag har sett. Visserligen är det inte speciellt jobbigt att sitta kvar på bussen en extra hållplats men backaplan är ju ändå rätt stort och man tycker ju att de iaf borde finnas ett apotek där. Eller det kanske bara är jag?



Lyckades få in en bild på rosorna jag fick av älskligen på blommbud till jobbet i fredags. Han är så himla gullig, och rosorna va jätte fina.. Och jag blir bara så himla varm i hela kroppen. ♥





amageddon

2009-08-25 | 23:54:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sitter nu här måttlig snuvig, fått rensa tårkanalerna så det heter duga till den underbara filmen armageddon. Den är så fruktansvärt bra den filmen, den har verkligen allt. Innan filmen så gjorde jag egrann middag, blev spagetti Carbonara, att något så simpelt kan va så jäkla gott menar, det tar nog runt 15 min. Och det är tackvare att pastan tar tid att koka, ev att hinna steka baconen med, men menar hur lång tid tar det 4-6 min? Du behöver; 1-2 paket bacon (beror på hur mycket bacon du vill ha i), 2 ägg, 1/2 dl grädde, riven ost, salt, peppar, vitlök. att slänga ihop själva "såsen" tar ju inte mer än några sekunder. 2 ägg, salt, peppar, vitlök, ca 1/2 dl grädde och riven ost and den är färdig. Sedan när pastan är klar så tar man och häller av vattnet, slänger tillbaka ner i kasterullen över med såsen, i med baconen och rör om tills den blir krämig och i med lite till riven ost. Svårare än så är det inte och det blir fruktansvärt gott, jag tror inte att man kan misslyckas med carbonara?  Dock kan de ju vara bra att inte salta allt för mycket i "såsen" då baconet är väldigt salt. Tog och gjorde lite sallad med. Gurka, tomat, champinjoner, majs, isbergssallad och egrann fetaost. Yummi!








Nu slog Mats på Aerosmith - I don´t wanna miss a thing. undra om han vill få mig till att grina ytterligare? Han hade lagt en tanke extra på mig när han va och handlade, han hade köpt med sig en påse PimPim och jag älskar PimPim. Men från och med igår ska jag inte äta godis på veckodagarna, jag stod emot mig själv men jäklar va svårt det va. hahaha, men det är fan på tiden att jag tar tag i mig själv, den godisråttan jag är. Jag tog istället och mummsade i mig en apelsin!



Nej nu ska jag nog ta och tacka för mig och slänga mig in i duschen och sedan sova. Sov som en prinsessa inatt, sover nog som bäst då jag har hjärtat brevid mig. (Undantag när han reser sig upp ur sängen på morgonen för att gå till jobbet, då brer jag ut mig på sekunden och somnar hårdare än hårdast. Min hjärna är mer eller mindre inställd på att klockan 05.40 så ska kroppen bre ut sig.. Hihu, älskling. Jag sover ändå bäst när du ligger brevid, u make me feel safe.) Visserligen inte så konstigt att jag brer ut mig när vi ligger och knör i en FÖR liten säng och gjort alldeles FÖR länge (; menar, jag är/var van att ha 1.60 - 1.40 säng för mig själv. NEJ SLUTA TJÖTA VA DE, Godnatt.




CV?

2009-08-25 | 15:15:37 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hur ser egentligen det perfekta CV kortet ut? Är det bara jag som har svårt med att hitta ett "bra" CV kort. Alla bilder jag har på mig själv är mindre seriösa och att ta ett är ju omöjligt. Puh, jag blir så trött.



Gunnar är dålig med att dela med sig av ideér, jag försöker få fram något men han är tvär och vägrar att hjälpa till. Jag tror han är rätt smart annars.




rubrikbrist.

2009-08-25 | 13:42:14 | Allmänt | Kommentarer (0)


Glömde helt av att blogga igår kväll, hade det faktiskt i tanken men man måste ju få det gjort med. Igår så lunchade jag iaf med min kära fader som kom hem ifrån spanien igår natt. Sedan så körde han mig till min älskade lilla syster som jag inte träffat på ett bra tag, hon och hennes pojkvän har flyttat till kallebäck så nära har jag henne nu med, om man jämnför med innan då hon bodde i brålanda. Nåväl, kollade på lägenheten och sedan så tog vi och åkte och kollade på Rickards fotbollsmatch. Lite roande, vi satt mest och tjötade och göttade oss i det härligt vädret vi hade igår.





Ben&Jerry´s Chunky Monkey, mah fruktansvärt god!



Tjötande, "hade jag inte gjort den brytningen..." bla bla bla, jidder, jidder, jidder.



Och Markus, han hade mer krull än vad jag vanligtvis brukar ha, eller tja, nästan iaf.
Nu har jag kamran igen, kan ju börja på att bli lite bättre på att ta bilder då kanske.




Tim Burton

2009-08-24 | 00:03:32 | Allmänt | Kommentarer (0)


Åh, jag älskar verkligen hans filmer, dom är så jäkla speciella och att han nu gjort en Alice In Wonderland är inte fyskam kan tänka mig att den är asball, can´t wait!







090822

2009-08-22 | 16:18:36 | Allmänt | Kommentarer (0)


Roligt hur vissa presoner kan reagera på saker, som idag. Jaha, allt har gått och vart fel precis hela dagen snacka om att bli nertryckt, verkligen som att det ska vara som att jag har gjort något fel, jag har inte gjort något fel, inget fel alls. Känns sådär att ha en helt ledig kväll nu och bara sitta och göra ingenting och inte säga någonting i sin ensamhet, jag är bjuden på två kräftskivor men kan inte ta mig någonstans kanske ändå lika bra eftersom jag börjar 07.45 till morran igen.. får köra på monologer ikväll med andra ord haha!

Jag ska nog ta tag i mitt deppiga jag och gå ut och rida en sväng, saknarT.  Sedan kanske en promenix runt strandpromenaden med Rex. Får se vad klockan blir, solen skiner emellanåt änsålänge, och sålänge den stannar så kan det bli en kvällspromenix utan några problem.




tadada..

2009-08-22 | 02:31:01 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag lägger en liten påminnelse till mig själv här på bloggen. kladdkaka, havregryn, kokos. remember!
Älsk, du ska få smaka på något så fruktansvärt gott!!!

u make me smile (:

2009-08-22 | 02:20:43 | Allmänt | Kommentarer (0)



Gud vad jag är trött, verkligen helt jäkla slut i både kropp och själ, så djup in man kan komma. Har haft otroligt mycket på jobbet idag och humöret hade jag inte med mig direkt heller. Och tankarna rullar hela tiden "hur fasen ska jag våga få ur mig det här!?" idag kom jag en bit på vägen, fick lite avklarat men verkligen inte allt. Jag blir så snurrig, förvirrad och helt nerkörd i mina tankar ibland.. Men en väldigt trevlig och fruktansvärt superduper gullig överraskning i form av ett blommbud gjorde så humöret sköt i höjden mitt i arbetsdagen, om jag blev chockad när han frågade efter mig och om jag blev lika röd som en råbränd britt? Ja det är bara förnamnet, att jag har världens bästa Mats!   ... Älskling, rosorna va så fina tack så hemskt mycket! ♥ Min mobil och dator leker fortfarande tvära så jag kan inte föra över bilder via bluetoothen och jag blir snart helt tokig på det dära snart, hjälp!

Nu är klockan helt sjukt mycket, över 02.00 och närmare 02.30 jag borde sova för längelänge sedan av två anledningar; Jag är så jäkla trött och jag ska upp och jobba imorgon. 07.45 börjar jag. YIPPI-YO!  Är helt ensam i helgen, ingen Mats, ingen syster, ingen Freddie. Jag är hundvakt åt Petra och Freddie eftersom dom är iväg på spahelg på Selma Lagerlöfs.(heter de inte selmaspa?) nåväl, dom behöver denna helgen så mycket som dom jobbar och sliter. Jag är mer än gärna hundvakt åt lilla Rexen sålänge. Tråkigt med hela eftermiddagen imorgon ledig utan någon att spendera den med bara. Kan ju inte direkt hitta på något heller eftersom jag börjar 07.45 på söndag morra heller. Kan ju hoppas på bra väder imorn, dock ösregnar det och blåser halv storm ute nu så verkar väl inte allt för ljust på den fronten. Nej, om jag skulle ge mig här och försöka sova. Har en svagkänsla av att jag kommer slockna direkt!


Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away





bakfrem?

2009-08-20 | 23:47:49 | Allmänt | Kommentarer (0)


Åh, känner verkligen inte alls för att åka til Uddevalla imorn och jobba hela helgen. Är bjuden på kräftskiva i helgen, men jag kan ju inte gå eftersom jag jobbar, tyvärr! Visserligen är det inte kräftorna och maten som är det lockande då jag inte äter något som kommer ifrån havet, alltså inte skaldjur, inte fisk, inte kaviar (hur säger ni det btw? KAv-iar eller Kaaavi-ar?) ingenting. Någon dag ska jag försöka lära mig, jag tror jag missar fruktansvärt mycket.

Nåväl, sitter och tar det lungt i soffan framför tvn just för tillfället, Vi har iaf varit inne i stan en sväng, satte oss och fikade på condeco idag faktiskt sedan stack vi hem och gjorde mat och slängde på en film. Nej, nu ska attack-pussa lite på mitt hjärta kommer ju inte få se honom på hela helgen.





the city.

2009-08-20 | 18:48:22 | Allmänt | Kommentarer (0)



Nu åker vi in till stan på en fika (:
vardagsmys! ♥




 

walking on sunshine..

2009-08-20 | 17:41:21 | Allmänt | Kommentarer (0)



Har ni tänk på hur varmt det är idag? Eller är det bara här i Göteborg? (; Såhär visas det på mitt skrivbord på datorn, 26grader och strålande sol. Solen strålar starkt, blåser egrann men det är väl tur det annars hade vi väl bara klagat om hur varmt det är hela dagen hihu. Igår så hade vi lite vardagligt mys, Li och Bränne kom förbi och vi grillade och kollade på en film senare på kvällen. State of play blev det vi kikade på. Jag har för höga förväntningar på filmer nu för tiden, den va okej men inte så mycket mer. Trodde verkligen den skulle vara mycket mycket bättre än vad den var mrn nåväl alla filmer kan inte vara dunderbra!

Sitter och bara tar det lungt för tillfället, kollar lite jobb osv. Mats sitter och spelar, vi hade tänkt åka in till stan och fika men att få han ifrån datorn än på en stund kan jag nog glömma verkar det som den busen. Jaja, bjuder på lite bilder ifrån igår sålänge.



Vi åkte och handlade på coop.



Li har slutat röka, Bränne envisas dock med att fortsätta. Även Mats, dax att lägga av?







vänskap, tack för att du finns ♥









Myspys ♥♥




090819

2009-08-19 | 11:17:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu ska jag vara en supersnäll flickvän och gå och köpa nybakat bröd på bageriet. Hjärtat har inflammation i armbågen, då måste jag väl vara lite extra snäll nu när han är hemma från jobbet och allt? Han sover fortfarande med, en annan har fixat en betalning till Thailandsresan.. :)




harder, better, faster, stronger..

2009-08-17 | 17:04:46 | Allmänt | Kommentarer (0)


Vet att jag har bloggat om detta klippet innan, men det är bara så SKÖÖÖÖNT. Love it!
Klippet kopplar jag alltid til Nihn, som jag förövrigt bör ringa och höra av mig till.
(Okej, jag mmsade en video med klippet istället, jag kommer få världensgarv tillbaka säkerligen!) :D







naa naaaa nana nananana

2009-08-17 | 16:29:05 | Allmänt | Kommentarer (0)


Live life given now, tomorrow can wait
Dance all through the night, sleeping all day
Stuck inside a box, you gotta get out!
Stand up, get up, live your life now come on!

Sometimes it feels *hollow, empty*
And when just floating searching infinity, infinity, infinity, infinity



Sitter och mest väntar på att tiden ska gå just nu så att Mats slutar jobba, på det så ska han jobba över. Hoppas det inte blir allt för länge..  har varit ute med Disa på promenader, handlat bröd på bageriet, tvättat, hängt upp tvätt, tvättat, diskat och iaf funderat på att dammsuga. Dock har inte det hänt än, tycker man borde kunna styra saker med tankarna ibland när man verkligen är på sådannt, ohrkar-inte-humör. "Just nu dammsuger jag, även fast jag ligger som en fetgris i soffan!" hur perfekt hade inte det varit ibland? Nåväl, har iaf satt mig lite sysselsatt fram tills nu, funderar starkt på att sätta på en film. Eller kanske kolla några avsnitt av entourage? Time will tell.

Jag va ju på bakhumör igår, något så fruktansvärt. Men det blev så sent, vi åkte och handlade sedan så värmde vi lite rester från frysen och slängde oss i soffan och såg på en film. Så vi bestämmde att vi får baka en annan dag i veckan, hittade inte kakaon när jag gick och letade heller, vad fasen. Brukar inte kakao finnas vid kaffe/bak/oboy hyllorna? Tydligen inte då! Får åka och handla imorgon eller ngt, baka måste jag ju bara göra!



And that´s the way the cookie crumbles..

2009-08-16 | 18:59:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


sitter här med världens jäkla sug efter bakning, det bara slog mig. Lite kladdmuffins med bitar av vitchocklad i osv.  Vi ska snart iväg och handla, kommer bli en sen middag. Men det gör inget, lite söndagsmys sådär. Sedan så ska vi baka eftersom jag fick ett sånt jäkla sug. Kommer bli hur smarrigt som hellst (:


beslutsångest..

2009-08-13 | 14:36:16 | Allmänt | Kommentarer (0)


tänker i stortsätt inte på så mycket annat, hur gör man om man trivs men ändå inte? Kan ju inte gå runt och inte göra någonting, jag kommer bli tokig. Men jag tror jag kommer bli mer tokig av att gå som jag gör nu. Kollar runt hela tiden, men finns inget som lockar, men något måste jag ju göra. Om jag ska ta och bestämma mig snart kanske...


Vi åkte ju in en sväng till stan igår, men blev i stortsätt bara en liten sväng på Frank´s. Jag undrar vart alla folk kommer ifrån nu när kulturkalaset är igång, det är verkligen helt sick med folk på gatorna. Vi började gå upp mot avenyn men avbröt efter bara några meter, ohrka trängas med allt det folket. 

Ska ut en sväng med Disa nu, sedan ska jag väl försöka vara duktig flickvän och dammsuga och diska. (; 






kulturkalaset?

2009-08-12 | 20:33:23 | Allmänt | Kommentarer (0)


Precis lagt på ett lager mascara, mat i magen, bara tvätten som ska in. Sedan åker jag och hjärtat in en sväng till stan. Promenixar lite och kollar vad som händer, sedan en fika på Frank´s eller ngt liknande. (:    Mys ♥




fyrbenta rackare, saknart.

2009-08-12 | 16:07:30 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sitter och väntar på att hjärtat ska sluta jobba, la förslaget att vi skulle ta en sväng in till stan och gå runt och ta en fika senare ikväll. Kulturkalaset är ju i fullgång nu, kan nog va en del folk. Dock har jag ingen koll på vem/vilka som spelar och uppträder idag osv. inte så insatt så att siA. Synd att jag jobbar hela helgen med, annars hade man kunnat ta en dag ut i helgen. Min faster och ena kusin hade planerat att komma ifrån Åland nu i helgen och hälsa på men jag jobbar, pappa är i spanien och mamma ja hon är ju ute på havet. Så jag hoppas att dom planerat om sina planer. Jag tänkte ta och planera lite om när jag ska åka till Åland igen, slutet av Aug låter lockande.

Tänkte ta en promenad med Disa om en liten stund, mamma är ute på havet och Disa fick stanna hemma. Syrran som skulle passat henne men hon bara rymmer ifrån henne så jag tog med henne hit, saknar att ha hund. Nej, nu ska jag ta en promenix med Disa i den underbara solen.




va saru?

2009-08-11 | 00:10:45 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gud vad jag är trött, skulle slutat jobbet 23. kom inte därifrån förens 23.30. Nåväl, har inget som väntade på mig hemma iaf så spelade egentligen ingen större roll. Har inte haft en utav dom bättre dagarna idag, men så är det ibland. Det är översvämmningar, elavbrott, åska, regn om vartannat och vägar som är avstängda osv. och så har det varit hela dagen. Ligger i sängen nu och tänka ta och sova, jobbar morgon imorn sedan åker jag till älsklingen igen. Me like! långledig fram tills på fredag, så jobbar jag hela helgen. Jobbar nästa helg med, om jag är trött på att jobba helger? Skämta inte. Kul att behöva jobba dom dagarna Mats är helt ledig lixom. Nej, sova va de ja.




Jag och en utav skrivarna va inte helt vänner tidigare, slutade med att jag såg ut såhär på båda händerna. Om man blir smutsig, har man jobbat hårt då?



gottegrisar.

2009-08-09 | 21:24:58 | Allmänt | Kommentarer (0)


Mats har satt en mus på min dator, jag försöker att andvända den lite men man faller bara tillbaka på plattan. Det är lixom som en vana när man har en bärbar. Han har fixat lite med min dator därav musen. Men nu är han väl färdig, försöker vänja mig med allt det nya. Vi ohrkade oss inte iväg till coop för att handla, utan det blev att vi gjorde våfflor inte så illa pinkat det heller visserligen.. Sedan så blev det en monsterstor påse godis, Loka och sådanna stjärnor som fick följa med hem till kvällsmysetm ifårn turken. (Han har sisådär 400 sorters godisar. SINNES!) 
 


Nej nu ska jag mysa ner mig riktigt ordentligt med världens mysigaste. Regnet knastrar utanför, det åskade en hel del för ett tag sedan men det har avtagit nu. Om man skulle tända lite ljus med kanske? - OFC!




we got the beat, that bounce..

2009-08-09 | 14:43:29 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hoppsan, jag har iaf haft i tanken att blogga i helgen men det har inte blivit av tydligen. Nåväl, update från helgen.

Fredags så va Freddie, Petra, Jag och Johanna på The Studio och sedan åkte vi och mötte upp Ida och kollade hennes nya lägenhet i majorna och sedan stack vi in och käkade på O´learys. Tanken va att vi skulle käka och ta något att dricka till maten ungefär, men slutade med att klockan va 03.30 när vi satte oss i en taxi och va inte helt orunda runt fötterna så att siA. Mats var ute med Rickard och när vi är ute på två olika håll brukar det vara jag som är den som har värmt upp sängen men tvärtom denna gången. Korsitaket (;  




Igår så va jag och hjärtat ute och käkade på Spice of Thailand och sedan efter det så gick vi till bergakungen för att gå på bio, Public Enemies. En liten komisk sak hände när vi precis va utan för så gick det två personer några meter framför oss, dom gick precis in genom dörrarna och det som såg ut som en god vän till mig och hans flickvän. Jag sa något i stil med "Hade han där framme vart lite grövre så hade det vart Ante och Kalinski" fick svaret tillbaka från Mats några sekunder senare att det är ju faktiskt dom. Riktigt trevligt, inte hade jag förväntat mig att träffa på dom där direkt. Vi planerade lite att följa med dom hem efteråt, men jag blev så fruktansvärt trött så vi sket i det.. Sa att vi får ta det en annan gång, dra Liseberg med. Kommer bli hur bra som hellst.. Va riktigt kul att träffa på dom en snabbis ivartfall (:



Hjärtat i väntan på maten, Ni som inte varit på Spice of Thailand och som gillar Thaimat. Låt erat nästa restaurang besök bli Spice of Thailand

Idag, dåligt väder. Regnar ute, vilket innebär att de blir film dag. Vi har sovit rätt länge, behövdes känns det som. Gick upp och åt frukost, vi ska väl snart slå på första filmen och sedan åka och handla lite middag osv. Mats vet inte vad veckohandla innebär än... Sedan ska jag handla godis hos turken, chips och dipp ska det med finnas. Jag är bara så jävla sugen på onyttigt idag. Nej, nu ska vi kolla Wallander.



sömnrubbningar.

2009-08-05 | 23:50:11 | Allmänt | Kommentarer (0)


att inte alltid kunna sova hur trött man än är är fruktansvärt jobbigt och kämpigt. Visserligen vet jag många gånger av alla sömlösa nätter vart problemet ligger och varför jag inte kan somna. Att få ett samtal om att någon väldigt nära familjemedlem gått bort mitt i natten sätter ärr långt ner i själen, detta har lätt till att jag sover väldigt lätt många gånger, utifall att någon skulle behöva ha tag på mig, om att det ska hända något and so on.. Inatt hade jag sömnproblem (Visserligen är det så mycket lättare att kunna släppa efter på alla tankar osv. när man har någon trygg precis brevid en. Idag finns det ingen här brevid, men iaf en dos lukt...  ♥), nu är jag mega trött men känner att jag kommer nog förmodligen inte kunna somna på ett jävla bra tag. Men, jag tänker iaf stänga av datorn nu, jag ska ju faktiskt upp och jobba 07.45 så några ärliga försök till att somna borde jag ge mig själv.




kantareller <3

2009-08-05 | 21:04:48 | Allmänt | Kommentarer (0)


Att jobba illamående är inte speciellt roligt, har mått illa i stortsätt hela dagen och fick lite huvudvärk på det. Om jag va lycklig över att jag jobbade och de va super stressigt? - Nej inte direkt. Nåväl jag tog mig igenom dagen iaf och det är väl det som räknas.

Sitter hos mamma och Håkan på altanen under en filt och tjötar lite, mamma rensar kantareller. Hon är flitig på att gå och plocka och har huuuuur mycket som hellst i både kyl och frys. Och idag va hon ute en sväng igen,  Fick t.o.m fjäskat till mig 2L av henne idag, tack mamma! ♥ Kantareller är så fruktansvärt gott, svamp i huvudtaget är fruktansvärt gott. Grillade champinjoner med vitlöksost i ........ *dregglar*   MÅSTE GRILLA SNART. Kvällen kommer bli lugn och fin, ska hem snart duscha och fixa mig sedan slå på en film att somna till, vilket förmodligen inte kommer ta så himla lång tid. Jobbar 07.45-15 imorgon sedan åker jag in till stan igen, förhoppningsvis är det bra väder och att vi tar en fika på stan på kvällskvisten. Så himla tråkigt att det är dåligt väder när jag är ledig, känns verkligen som om det är dåligt varje gång jag är ledig. Jag brukar vara brun, jag kan inte ens halvhjärtat säga att jag ens är halvbrun iår. Mitt första sommardopp tog jag i lördags då vi hade helt okej väder, var väl första doppet för Mats med, men det var sjukt härligt i vattnet måste jag erkänna. Vi låg nog och plaskade i säkert 30 min. Har nu hela helgen ledig, hoppas verkligen på fint väder.

Nej nu ska jag ta och bege mig hemmåt.



nu ska jag ut i regnet.

2009-08-04 | 13:32:14 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu har jag dragit en borste genom håret och tagit på mig lite kläder mer ohrkar jag inte bry mig om idag, dessutom skönt att vara osminkad, kunna gnugga sig i ögonen osv. (;  och nu ska jag åka till hjalmar. Sazza började rätt sent så jag skiter i stan, tar backaplan istället. Får ses över en fika någon dag då vi båda är lediga, och måste ta och besöka henne i lägenheten med, har inte varit där än dålig kompis jag är. + att jag glömde av hennes födelsedag i förrgår hur kunde det hända lixom? Fick skamset säga grattis i efterskott igår... Nåväl, nu ska jag åka tänkte jag.

Älsklingen och Rex har blivit goda vänner. ♥





Svensksommar?

2009-08-04 | 13:00:23 | Allmänt | Kommentarer (0)


Den svenska sommaren verkar verkligen ha tackat för sitt? Visserligen vi har hela aug kvar och september kan vara egrann fint, men ärligt. Ta en titt utan för fönstret och man ser bara regn, någonstans där uppe bakom molnen verkar det finnas en sol som vill igenom men tydligen inte tillräckligt nog.. Pratade med pappa för någon timma sedan, han stod och väntade på flyget till Alicante där han ska vara i närmare två veckor i lägenheten. Tur att någon kommer ifrån skitvädret!

 Själv sitter jag hemma hos baby och mest väntar på att han ska sluta jobba, men han slutar inte förens fem. Idag kom jag iaf upp ur sängen i en någorlunda tid, runt elva. Igår så sov jag nästan till halv två, sorgligt but but. Tänkte ta tag i mig själv snart och ev. åka in till stan och säga hej till Sazza på jobbet (beror på när hon börjar jobba.), sedan ska jag in en snabbis på KICKS handla en ny mascara och sedan blir det att handla middag. Idag blir det kyckling har jag bestämmt va hur längesen som hellst jag åt kyckling känns det som. Skandal, jag som älskar kyckling. Nåväl, nu ska jag ta och styra till mig själv egrann.