Underbart, Underbart, Undebart att vara hemma igen.

2008-12-26 | 01:20:37 | Allmänt


Hejsan vänner!

Fy fasen vad jag är glad över att vara hemma igen, vad jag har saknat hästarna.. och katterna och hunden. Dom får mig att känna mig så lugn och fridfull och det är guld.

Flygresan hem gick riktigt bra, jag hade fortfarande lite ont i magen men inga kräkningar och det va något jag va glad över för att spy är något som ligger höst upp hate to do listan, så fruktansvärt äckligt och framförallt jobbigt. But But, allt gick bra iaf, jag njöt av att slippa betala en krona när man vill ha något att dricka eller att knapra och framförallt att ha så himla mycket plats, man kan ju sitta skönt!! Absolut värt dom där 1000-2000;- mer för royal / 1 class. Verkligen ass.

Landade vid 01.20 på Landvetter och va tröttare än tröttast, hade ringt hem och drivit med mamma tidigare och sagt att jag va försenad ca. 18h. När jag kom och bankade på dörren vid 04 på morgonen blev hon gött paff... och himla glad! Hon kunde inte hålla sig med att ge mig min julklapp, och jag fick vad jag önskade mig.. en sadel, tack underbara mamma. Måste tyvärr erkänna att det första jag gjorde va att gå till kylskåpet och rota fram mammas oändligt goda köttbullar och lite potatisgratäng, rödkål, röbettsallad osv. va så himla hungrig och julmat va något som dregglades om av bara tanken. Tog med mig tallriken och slänge mig i soffan och kelade med Gucc, somnade som en stock.
Vaknade vid halv 10 av att de va fullrulle ute i köket. Bara att gå upp och få in rutinerna igen, ut i stallet där va Katarina och Jossan, Maria kom även efter en liten stund och Jossan, Maria och Jag tog en sväng på ca.1h. UNDERBART. Allt va bara underbart, min Morando va underbar, vädret va underbart, sällskapet, åh jag va bara så himla glad över att vara hemma och få sitta på hästryggen igen. Och tack Maria för peppsamtalet, alltid sådannt när vi rider tillsammans himla skönt, hon är bara för god den tjejen. Jag jobbade även 1,5h kunde inte låta bli, men menar de är ju ingen tid. Skulle egentligen gått ut idag, men ingen ohrk och ingen lust + Imorgon så ska jag ha stallet, så pengarna kan börja rulla in igen.. Ska ta tag i CDON imorgon med, jävla fårskallar!

Nej nu ska jag sova, upp vid halv 9. Hoppas ni haft en trevlig jul allihopa. ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback