...

2009-11-30 | 23:12:50 | Allmänt | Kommentarer (0)



... ah men precis så jag menade. Det är måndag, helgen gick förbi med en rackarns fart. Fredagen vart vi på bio jag och älsk, kollade luftslottet som sprängdes som sagt och ja den vart super bra och i lördags vart det lite utgång hade väldigt trevligt hela kvällen tillsammans med älsk, Bränne och Raz. (dock tråkigt att man planerar saker med folk som dom senare totalt skiter i, skiter i att svara när man ringer/messar and so on. Får inte heller för sig att höra av sig dagen efter och säga anledning eller ett litet ´förlåt´.. Och det var inte första gången, det retar mig något så fruktansvärt...). Söndagen hade jag planerat både lussekattsbak och adventsmys men så blev det dock inte tyvärr utan det får bli till helgen istället.

Pappa ringde igår och berättade att min kamra hade kommit tillbaka och att han kommer och lämnar den till mig imorgon förhoppningsvis, det gick ju faktiskt fort denna gången. Antar att det räknades som en sån backupblablablabla. u n d e r b a r t! Om det är det minsta lilla felet på den nu så kommer jag bli helt jävla skogstokig och Nikons verkstads anställda i Solna kommer få fly för livet. (;

Hittade en otorligt (o)charmig bild på mig och lil sis från nyår. Tänkte ni kunde få skratta lite speciellt åt hur lång min näsa ser ut att vara, himla roligt tycker jag!



Nu ska jag slö kolla lite på tvn, sedan blir det nog sängen rätt snart. Heppååååre!




biomys

2009-11-27 | 20:14:46 | Allmänt | Kommentarer (0)


Ikväll ska vi på bio igen, tredje gången denna månaden. Ikväll blire luftslottet som sprängdes och har hört att den ska vara riktigt bra och den "bästa" utav dom. Förövrigt så har jag fått en mega förskyldningsblåsa på sidan av tungan som gör rövont, dör ungefär. Sedan så vart klockan jätte mycket så måste rusa.


GE MIG!

2009-11-25 | 23:47:03 | Allmänt | Kommentarer (0)



jag fick ett fruktansvärt sug efter äggost, äggost är sinnes! Tur att det snart är jul, äggost finns alltid på vårat julbord. Inget julbord utan äggost. Äggost och socker, och lite björnbärs sylt... OH MY GAHHHHD!




tant barbro..

2009-11-25 | 23:30:23 | Allmänt | Kommentarer (0)



.. jag har i flera år vart ute efter ett recept på en sak som min morfars tant brukade göra när vi var mindre. Det var en typ av glasstårta trodde jag. FRUKTANSVÄRT GOD, och jag har flera gånger försökt att förklara vad jag menar men helt utan framgång eftersom jag knappt vet själv vad det är. Hahahahah men fröset, lite kex och typ.. glass har jag försökt förklara det. Satt och kollade lite på nätet nu efter någon go cheesecake och som kom det här  receptet http://www.recepten.se/recept/cheesecake.html upp och jag fick genast flashbacks från barnsbentiden och den goda saken Barbro bakade. Det bara måste vara något av samma stuk, det låter så och det ser framför allt så ut och jag bara MÅSTE testa detta snarast är det som jag hoppas så kommer jag bli överlycklig. Måste införskaffa mig en form med avtagbara kanter så jag kan testa detta receptet!


Nu ska jag ta och tvätta av mig sminket och göra mig redo för natten, sedan ska jag hoppa ner i sängen och börja kolla på någon film är inte riktigt helt trött såklart. Kanske ska ta och klicka hem lite gardiner med? Har ju iaf skaffat oss gardinstänger nu, bara gardinerna som fattas. Jag tycker det är så himla "kallt" utan gardiner i ett vardagsrumm...




41 dagar....

2009-11-25 | 23:14:51 | Allmänt | Kommentarer (0)


Idag har jag som vanligt inte gjort speciellt mycket på dagen, hjärtat kom hem från jobbet och jag gjorde lite middag innan jag åkte in till stan och träffade Jasmine över en lång fika. Var verkligen inte igår vi sågs så det var behövligt, hoppas att vi får tummen ur röven och ses snart igen. Vi var faktiskt på fröken Olsson och fikade idag, har inte varit där på ett väldigt bra tag. Åt en god halloncheesecake och tog en kopp thé rabarber/grädde Yummi.. Funderar på att ge mig på och laga egen cheesecake någon dag, har aldrig testat på det själv men det kan väl inte vara så himla svårt?

Sen så är hela thailandsresan betald och klar nu, hur skönt och bra som hellst. Det är 41 dagar kvar tills vi åker, som jag längtar efter sol och värme.



Jag tror vi har en dunderfin utsikt ifrån vårat hotell, av bilderna att dömma så har vi det ivartfall. Sedan så bokade vi ju hotellrum med utsikt, någon tusenlapp dyrare men helt klart värt det. (: SÅÅÅ FINA SOLNEDGÅNGAR I JAG SETT THAILAND, jag blir helt till mig av bara tanken så himla vackert.





Julstämning?

2009-11-24 | 20:54:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


Folk tjötar hit och dit ang. julen så som; vart man ska tillbringa julafton, vad man önskar sig i julklapp osv. men jag har noll julstämning i kroppen just nu - jag som älskar julen. Dax att börja julpynta så jag får lite stämning? Försöker sitta och fila på vad jag önskar mig i julklapp, det smyger sakta men säkert upp lite småsaker i huvudet på mig och jag borde skriva ner det för annars försvinner det nog lika fort som det kom (:

Filar såklart även på vad jag vill ge folk i julklapp iår, dock är inte kassan speciellt stor iår så det får enbart bli till dom närmaste. Till älsk har jag redan kommit på sedan en liten tid tillbaka (; och även till mina urgulliga brorsdöttrar och samt till mamma&Håkan alltså fyra avklarade (ger mamma&håkan en gemensam). Pratade precis med min big sis i telen och vi ska ses nästa vecka för lite julshoppning, kommer bli myspys. Vi har ivartfall bestämmt att lägga mindre pengar på julklappar åt varandra iår och mer på födelsedagspresenter, vi båda fyller ju i början av året. Hon 9 januari och jag 4 februari, dock är jag ju i Thailand på hennes födelsedag så funderar på om jag ska ge den precis innan jag åker men nog om.



Saknar mina små krabbetaskor, Samantha & Jessie. ♥



Nu ska jag nog ta och kolla på OTH, sedan duschen. Hepååååre!




Kladdkake muffins a´la Keela.

2009-11-23 | 22:32:34 | Allmänt | Kommentarer (0)






Fick en påminnelse av mobilkamran att jag måste städa ugnen i dagarna. Muffinsen blev ivartfall supergoda och delar med mig av receptet som är det vanliga kladdkake receptet jag brukar andvända + att jag tog och hade i Daim. (Jag brukar även ha i lite extra vaniljsocker, är en sucker för vaniljsocker. Har även i lite vaniljsocker när jag vispar grädde.)

2 ägg
2 1/2 dl socker
1 1/2 dl mjöl
4 msk kakao
1 1/2 msk vaniljsocker
1 krm salt
100g margarin
2st Dubbel Daim

ca. 16st.

Vispa ägg, socker och smält margarin, häll sedan i torrvarorna och vispa. Krossa dubbel daimen i sina förpackningar väl och häll sedan i smeten och rör runt. Sätt ut 16st formar på en plåt och lägg en stor klick ev. 1 1/2 klick av smeten i varje form.  Gräddas ca. 10min i 200 grader, låt svalna en liten stund efter du tagit ut dom och servera med en klickgrädde på och gärna lite bär. Lycka till! :)






Marabou Sensation.

2009-11-23 | 22:29:43 | Allmänt | Kommentarer (0)



sitter nere i sovrummet och avnjuter en utav mina ultimata kladdkake muffins jag bakade för någon timma sedan. Ska ta och slänga mig framför Paradise Hotel på tv6 play nu. När jag sprang bort till turren för att köpa Daim till kladdkake muffinsen så köpte jag även på mig den "nya" Marabou Sensation "Yoghurt & Rasperry" vet att den har funnits ett tag nu men inte testat den innan, men idag så fick den följa med hem och den är supergod enligt mig. Yummi! Känns som en lagom nyttig måndag idag hahaha.



Jag gillarT!

Jag tar och slänger ut mitt recept på kladdkake muffinsen i ett eget inlägg efter det här (:
Heppååååre.




091122

2009-11-22 | 22:30:19 | Allmänt | Kommentarer (1)



Jösses vad jag är slut, i både huvud och kropp utan någon som hellst anledning okej kanske för mycket sömn? Igår så vart vi bara hemma och en sväng till Coop och handlade. Jag gick bort till Harrys Gatukök (YTTERLIGT GODA HAMURGARE!) och köpte middag på kvällskvisten och sedan kollade vi på film. Idag har regnet pissat ner exakt hela dagen, vi trotsade regnet och gick ut på en minipromenad i 30min innan jag ställde mig och lagade mat och efter det film. Nu sitter jag här nere i sovrummet och ska ta och duscha sedan ska jag slå på OTH nu har jag verkligen inte mycket kvar och ska börja fila på vad jag vill se igenom efter OTH. (;


Nu - DUSCHA!





fredagsmys på hög nivå.

2009-11-21 | 00:46:30 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hem kommen ifrån bion. New Moon vart såklart bra, men som vanligt och som förväntat så vart det en himla massa jag saknade ur boken but that´s the way it is. Jag har kommit på att jag inte kan stressa och sedan äta en massa snacks och skit på bion, jag blir helt körd efteråt nämligen. Jag borde sluta stressa, jag stressar för mycket utan någon som hellst anledning. Och nu säger jag inte att jag inte hade någon anledning idag, för anledning till att vara stressad sköt i höjden tidigare idag. Ivartfall, älskar mina nya kikki boots dom är helt fantastiska.

Nu ska jag ta och tvätta av mig sminket och lägga mig i sängen och kolla på Grey´s Anatomy. Är super trött, har inte somnat förens runt 4-5 tiden istortsätt hela veckan vilket inte alls är speciellt vettigt. Hepåååre!





Kikki Boots från Monki!

2009-11-20 | 17:01:08 | Allmänt | Kommentarer (0)



Kom hem för ca 1h sedan, ställde mig och diskade och rensade lite i hallen bland alla jäkla jackor. Köpte en ny vinterjacka idag och även ett par nya skor. Kikki Bootsen från Monki, skulle köpt dom för ett par veckor sedan men dom försvann snabbt som attans men dom hade fått in i veckan så nu tog jag tillfället och köpte dom. Tog en snabb bild med mobilen, skakig som få uppenbarligen. Dom gör sig inte så himla bra på bild kanske. Men superfina irl :)



Monki 500;-


Sprungit runt i stan i flera timmar tillsammans med Pappa och Sören, vi käkade även lunch på O´learys hoppades på att Sazza skulle jobba men i sin vanliga ordning så är hon alltid ledig när jag väl ska dit. Tog senare en snabbfika när vi vart klara i stan. Jag var ju egentligen ute efter att köpa en SVEA parkas iår men den är slut i hela göteborg och på nätet finns den bara kvar i Small där jag hittat. Ohrkade inte invänta en ny leverans (om 3 veckor) så jag gick och köpte mig en Peak parkas istället. Fryser ju om rompen med en kort jacka och det var jag så himla trött på.

Jag fick ju tillbaka min kamra idag och jag var överlycklig. Ska såklart fota det första jag gör för att kolla att allt stod rätt till, vad är det som händer då? Jo jag upptäker att dom enbart har fixat blixten och inte autofokusen and so on. Jag blev så förbannad så jag började böla, tar upp pappret från Nikon och där står det "reperation av blixt" - 1h.     Och jag va så arg, klart och tydligt sa jag att varken blixt, fokus m.m. funkade. Men NÄÄHÄÄÄHÄÄÄÄÄÄÄÄ dom lyssnade på inte på det så nu vart jag tvungen att lämna in den IGEN. Skällde lite på expert här i stan och dom skulle se om jag kunde fått den skickad som någotjaginteminnsnamnetpå. Ivartfall att den hade förtur, som om dom hade glömt att göra något/rätta till något. HOPPAS JAG FÅR TILLBAKA DEN FORT!


Nu sitter jag här och inväntar hjärtat, han slutade precis. Ska ta och tvätta ansiktet och slänga på nytt smink så jag är klar tills ikväll. Vi ska ju på New Moon (:
Heeeppåååre!




Friday I´m in love.

2009-11-20 | 11:01:19 | Allmänt | Kommentarer (0)



Har varit vaken sedan halva 10 tiden, faktiskt. Är rätt trött men ska ta en sväng på stan och möta pappa och Sören på lunch osv. väldans trevligt har inte träffat pappa på över 1 vecka. Sedan är det ju fredag idag, vilket innebär för det första helg, för det andra New Moon ikväll. Nu ska jag rusa mot stan. Heepåre!





äggywho.

2009-11-20 | 00:44:36 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jag sitter här mitt i natten och tänker på .... ÄGG.
Ja alltså, jag är lite lustig när det gäller kokt ägg, eller lustig och lustig jag gillar helt enkelt inte äggulan när ägget är kokt. Min familj har alltid skrattat åt mig för att jag inte äter äggulan när ägget är kokt men när det är alla former av stekt så är det noll stress då går det ner fint som snus. (är inte fint som snus ett väldigt fult uttryck för övrigt?). Även Mats har lagt märke till min lustiga icke äta äggula av koktägg sak jag har för mig. Då vi äter koktägg till frukost på helgerna så äter jag först vitan som är överst och när jag kommer in till gulan så tar jag så fint ut gulan med skeden och langar över till älsk "Sååååå nu kan jag fortsätta äta mitt goda ägg".





Har ni några konstiga nojor för er när det gäller mat?






min superduperunderbara Mats <3

2009-11-19 | 23:43:49 | Allmänt | Kommentarer (0)



Klockan är nästan kvart i 12 och jag är inte det minsta trött, jag har sabbat mitt dygn något så brutalt så det är sorglig. Har alltid varit en nattmänniska, men har iaf försökt att komma i säng i någorlunda tid osv. bara för att det är vettigt. Men när man har en pojkvän som är minst lika mycket nattmänniska så är det inte alltid så himla lätt att lägga sig i tid. Jag borde inte gnälla, det är inte jag som går upp innan 06.00 fem dagar i veckan och inte jag som jobbar till 17.00 fem dagar i veckan heller.

Idag har det varit dålig väder igen, otippat. Vill ut och promenera på dagarna/kvällarna men uppenbarligen inte tillräckligt mycket lust på det för att gå ut i regnet. Hjärtat gjorde min dag när han berättade att han hade köpt biobiljetter till New Moon, så imorgon så ska vi mysa i biomörkret igen. Han vart så himla söt som köpte utan att jag hade någon som hellst aning, underbara du.. ♥ - finns ingen bättre! 





Jag har gått och väntat på New Moon i en evighet, som alla andra som har blivit förtrollade av sagan och bara vill se resten. Och jag är helt övertygad om att jag kommer älska New Moon lika mycket som Twilight. SÅÅ BRAAAAA! Kan knappt bärga mig tills imorgon, hoppas dagen går fort. Tanken är att jag ska träffa pappa imorgon över en lunch och en sväng på stan. Han är supersnäll som tar med min kamra på samma gång för den hade jag ju ingen ohrk att hämta idag såklart hahaha (:

Nog om... nu ska jag nog ta och sätta på lite OTH och ivartfall lägga mig i sängen.
Heppåååre!




091118

2009-11-18 | 16:29:23 | Allmänt | Kommentarer (0)


Regnet bara öser ner utanför samtidigt som det blåser. Att gå utanför dörren är inget som lockar mig idag, ska jag gå utanför dörren så är det för att handla får se om det blir gjort idag eller inte.. Att Thailandsresan snart är här är jag fruktansvärt glad för, ska bli så himla skönt att få lämna sveriges hemska väder i fyra veckor och istället få massvis med sol och värme. Jag tycker att tiden går så himla fort trots att jag är en arbetslös och värdelös människa just för tillfället. November är snart över, hela December kommer nog gå fruktansvärt snabbt som alltid. Det är julstress, julbak, julmys, julafton och nyår sedan är det dax för Thailand.

Fick reda på att min kamra har kommit idag, så imorgon så åker jag förhoppningsvis och hämtar ut den. Lite små jobbigt att den ligger på Expert i Stenungsund, men får skylla mig själv eftersom vi lämnade in den där. Men att åka dit och hem är egentligen inte speciellt jobbigt så ska sluta med att klaga nu på stört. Är ivartfall glad över att den äntligen är färdig!

Nu ska jag slänga på en tvätt. Heepåååre!






saknar min Nik-Åååån.

2009-11-16 | 01:41:26 | Allmänt | Kommentarer (0)


btw, jag hoppas verkligen att jag får min kamra snart. Dom sa att den skulle kommit förra veckan, men det gjorde den uppenbarligen inte. Är rätt trött på att inte ha en kamra. Min gamla kamra vet jag inte var jag har lagt, förmodligen ligger den hemma hos pappa någonstans. Kan vara läge att börja leta efter den snart då jag vill ha med den till Thailand, det är en Olympus 720 SW. Alltså vattentät och stöt tålig, den har stått ut med mycket och har funkat utmärkt hela tiden. Har haft med den två vändor i Thailand och haft den väääldigt mycket under vatten. Och även har den varit med om vilda nätter då alkoholen har kommit över den flertal gånger med. Alltså tål den aven alkohol (; höhöhöhöhö näh. Men skämt på skidor, jag vill absolut kunna fortsätta ta bilder under vattnet så klart jag ska ha med den på resan.

Kommer bli rätt mycket kamror med till Thailand, haha jag kommer ha med mig mina två sedan kommer pappa ta med sig sin Nikon D3000. Vi kommer nog få måånga fina bilder med oss hem ifrån denna resan (:






Heeepååre!






2012

2009-11-16 | 01:28:03 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. jag hade såklart förhöga förväntningar på filmen, som vanligt. Men filmen var ju bra, men inte så som jag trodde tyvärr men den var helt klart sevärd. Jag trodde att jag skulle bli egrann ´rädd´ efter att jag sett den osv. men näh, inte för femöre. Klart det virrar lite tankar om det verkligen kommer hända något 2012, men om det nu händer något så tror jag att det blir i en mycket mycket mindre skala så att siA. Nåväl nog om..

Vi kom hem vid 1 tiden så inte varit hemma speciellt länge egentligen. Är rätt trött så ska strax gå och tvätta av mig sminket och borsta tänderna och lägga mig i sängen, kanske slå på ett avsnitt OTH har inte kollat på flera dagar nu. Så HEEEEPÅÅRE!



091115

2009-11-15 | 19:21:00 | Allmänt | Kommentarer (0)



Nu är jag mätt och belåten, fruktansvärt mätt faktiskt. Slängde ihop middag för en stund sedan, vet inte vad man ska kalla det jag gjorde var typ en korvgryta eller ngt liknande. Ner gick det iaf, falukorv, cremefraich, tomatpuré sweet/chili sås och massa kryddor. Sedan rörde jag ner det i gnocchin (som jag för övrigt fått dille på, Gnocchi är sinnes gott.) och hällde på en burk majs. Kokade även broccoli och morötter till.. Inget fel på fantasin inte! Ska ta och lägga mig och läsa i en liten stund sedan ska jag börja göra mig iordning till bion. Är så mätt så att ligga ner en liten stund kan nog va en bra idé, det ska ju gå ner snacks i min mage sedan med (;

Resten utav städningen får vänta tills imorgon, det behövs dammsugas och dammas av lite bara. Golven ska moppas med, men som sagt tar det imorgon finns ingen ohrk till det just nu.

Heppåååre!




söndag = biomyyyyys!

2009-11-15 | 17:42:09 | Allmänt | Kommentarer (1)


Kvällen igår var trevlig, men enbart pga sällskapet. Själva folket som var ute igår var helt värdelöst, väldigt väldigt väldigt dåligt. Skrattade gott åt min kära lilla syster som är helt jävla tappad, jag förstår inte hur hon ohrkar med, men hon är bara för skön. Sitter och har precis dammsugit undervåningen och städat lite på toan, satt på en tvätt osv. Ska snart dra över övervåningen med och sedan ska jag ställa mig och laga mat. Vaknade lite sent idag kan man säga, hjärtat snarkade så sött brevid och jag gick upp och kollade om Kev som stannade här inatt var vaken, han hade precis vaknat han med. Gick bort och köpte lite juice och sådär, sedan åt vi en bamsefrukost.

Jag och älsk ska ju på bio nu ikväll, 2012 ska vi gå på. Någon som sett den än? Hoppas att den är lika bra som jag tror att den är ivartfall. Och om jag ska äta snacks till filmen? - Ja det är väl givet. Så himla roligt att Mats gillar bacon snacksen och jag sourcream snacksen, annars brukar vi vara lika med vad vi gillar och inte gillar. Men nu ska jag ta och fortsätta med städning osv. Heppåååre!


  




091114

2009-11-14 | 18:43:38 | Allmänt | Kommentarer (0)



Meningen vart att vi skulle på bio nu ikväll men eftersom vi vart så sent ute så fanns det inga biljetter kvar så det blir biomys imorgon istället, köpte biljetter förut så nu har vi dom ivartfall. Så idag blir det en sväng ut tillsammans med lil sis, Emma och ev. Kev om han ohrkar, blir nog trevligt. Skönt att komma utanför dörren lite med, dock regnar det ute och det gillar jag INTE. Verkligen inte!

Ska börja fixa mig lite nu, har ett tag på mig men känner inte för att stressa senare så lika bra att vara ute i god tid right? :) Heppåååååre!




m+m

2009-11-12 | 23:58:01 | Allmänt | Kommentarer (0)


Det finns inte ett ända seriöst kort på mig och Mats tillsammans. Knappt några kort på oss tillsammans alls faktiskt och jag vill ha massvis. Det är något som stör mig lite (att det inte finns några alltså!), jag ska helt enkelt sluta att löjla mig varje gång en kamra kommer fram. Och sedan så får jag väl börja att försöka ta något själv kanske. I vilket fall som hellst, titta bara på mig. Jag är så jävla löjlig!  Han är för övrigt det bästa jag vet. Måste springa och pussa lite på honom nu på direkten. ♥ 

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away.


monstersuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug.

2009-11-12 | 23:43:32 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. jag har ett enormt monstersug efter kladdkaka OCH jordgubbs milkshake. Inget nådigt sug heller, det är nästan så att jag går upp och börjar göra en kladdkaka nu på direkten. Tål att funderas på!

Sitter fortfarande och gör ingenting, konstigt det där hur man bara sitter framför en datorskärm och gör ingenting, slösurfar. Jag har knappt suttit på msn sen i mars/april. Någon gång då och då händer det att man går in som offline och skriver till någon man vill ha tag på. Innan så hade jag alltid msn inloggat när jag satt vid datorn, och även när jag inte satt vid datorn alltså stod det på 24/7.. Galet egentligen. sitter fortfarande och funderar på om jag ska ställa mig och göra den jävla kladdkakan?

Jag pratade med Li i telen för ca. 1h sedan. Vi tjötade lite om allt, kom på att det är dax att iaf börja tänka på julklappar när hon säger att hon redan är färdig med alla sina julklappar. Så ryter hjärtat ifrån datorn att han inte ska ha någon julklapp, jag ryter tillbaka att vill jag köpa en julklapp så köper jag en julklapp. Det är väl givet att jag ska ge mitt hjärta en/flera julklapp(ar)? Han är dum som tror något annat. :)  Sedan så ringde även mamma i den sena timmen och undrade en sak med tvn, hon är helt hopplös när det gäller sånt. Även hon påminnde mig om att jag ska börja fundera på vad jag ska göra på julafton. Vart jag ska vara osv. Jösses vad jag blir stressad. Och att en utav mina fastrar (Tessi - åland släkt!) tydligen kommer hit i helgen och stannar en vecka har inte prtata med henne på ett par veckor så är inte uppdaterad. Men får slå henne eller Andreas en pling imorgon. NU ska jag ta och bestämma mig om jag ska göra kladdkaka eller om jag kan dämpa suget med något annat. Sedan ska jag duscha och sätta på Mean Girls. Hepåååre!



Faster Tessi ♥




lilla ormen....

2009-11-12 | 22:27:37 | Allmänt | Kommentarer (0)


Har som sagt varit inne i stan idag och träffat Kevin, först satte vi oss och tog en lunch på Paprika där vi fastnade i nästan 2h med att enbart tjötade och skrattade såklart avnjöt salladen med, sedan så är Kev ute på jakt efter en tröja han sett på någon. Vi hittade tyvärr inte den han vart ute efter, en längre kofta med duffelknäppe i grått. Dock hittade vi massor av duffelknäppe och massor av grått men inte ihop och inte den han letade efter. Ändå sprang vi genom istortsätt hela NK, MQ, Åhlens, Brothers, Zara Top Man and u name it utan resultat. Han fick dock med sig en fin skjorta ifrån Top Man.

Var hemma precis innan hjärtat, vi började kolla på Leif här nere i sängen men såklart och rätt givet så slocknade båda två rätt snabbt och sov alldeles för länge, så middagen idag vart väldigt sen. Som tur är så gjorde jag något som gick fort. Gjorde ost och skinksås med möggelost i vilket vart supergott och tog 15 min att göra, jag har precis lärt mig att äta möggelost dock inte så starka utan lagom. Har verkligen avskytt det innan men jag börjar få mer och mer tycke för det, antar att det är en sådan sak som kommer med åldern? 



Btw, checka in den "lilla ormen".





Sitter och gör ingenting just nu, klockan är rätt mycket. Att somna vid 6 tiden är inte nyttigt hahaha, kommer inte kunna somna på en evighet sedan. Ska nog ta och gå upp till köket och skiva lite banan och kiwi och kolla på Mean Girls faktiskt. Ska ta och se om man möjligtvis kan få tag i biljetter till 2012 imorgon med, känns inte så. Men inte varit inne och kollat än heller.. Imorgon känner jag nämligen för biomys! :)    Hepååre!




091112

2009-11-12 | 12:56:18 | Allmänt | Kommentarer (0)



Har precis blivit klar med mig själv, ska åka in till stan och träffa Kev nu om en stund. Vi har inte setts på ett tag så det är på tiden att han får sig lite tid eftersom han är så himla upptagen jämt och ständigt. Vi kör en lunch/fika och sedan tar vi nog och går en sväng i stan. Funderar på om jag ev. ska åka och träffa lil sis en sväng med, beror på när hon slutar. Får ta och ringa henne igen, har redan pratat med henne, men tiden hon sa att hon slutade gick direkt ur minnet på mig.

Eftersom jag har ännu mera tid på mig än vad jag trodde så funderar jag på om jag ska ta och platta håret kanske, brukar inte ha det till vardags. Både för att det är onödig slitning och att jag gillar mina lockar. Får se hur det blir, om jag ohrkar. Mitt hår lever nämligen sitt egna liv och ibland vinner det över plattången ivartfall. hahahahaha (eller över mina nerver kan man nog säga) Näh, sitta här ska jag ivartfall inte göra så hepååååre!








091111

2009-11-11 | 17:06:04 | Allmänt | Kommentarer (0)


u got me lifted shifted higher than a ceiling,
and oh weeee it´s the ultimate feeling.
U got me lifted feeling so gifted, sugar how u get so fly?
Suga, suga how u get so fly?


Nanananananannananananannananana, har haft den i skallen ända sen igår kväll då den plösligt kom upp när vi skruvade ihop byrån. LÄÄÄNGESEDAN man hörde den alltså! ... annars så sitter jag och väntar på att gå till bussen, hjärtat slutar om en liten stund. Ska möta upp honom och så går vi och handlar på Coop. Har huvudvärk - IGEN och haft hela jävla dagen. Är så fruktansvärt trött på att inte göra något på dagarna, jag är så rastlös. sorgligt! Snart åker vi på semester, efter semestern kommer det förmodligen, förhoppningsvis att bli lättare att få jobb. "Hej jag heter Keela och jag åker utomlands i 4 veckor den 5/1." Kanske inte det första dom vill höra kan tänkas.

Har ett fruktavsvärt sug efter potatisgratäng, så idag blir det helt enkelt potatisgratäng. Vad vi ska ha till har jag inte filat klart på än dock, men lutar åt kassler. Och jag saknar min kamra, kan den inte ta och få komma hem snart? Jisses. (varför jag har börjat andvända Jisses oändligt mycket har jag ingen anning om. Dille eller ngt!?) Ska ta och slänga på en tvättmaskin nu innan jag går tänkte jag. Försöker att få in bild på den ihop satte byrån för att visa hur duktiga vi vart igår, men såklart så strejkar blåtanden mellan mobilen och datorn i vanlig ordning.




IKEA pyssel!

2009-11-10 | 18:13:27 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu ska jag börja skruva ihop den nya byrån jag köpte idag, köpte även lite annat till toaletten, köket osv. visar senare. (; För nu ska tålamodet sättas på prov! Hepååre.

LB.

2009-11-10 | 12:19:27 | Allmänt | Kommentarer (0)





091110

2009-11-10 | 11:52:21 | Allmänt | Kommentarer (0)


Det blev inget Uddevalla idag, varken syrran eller mamma hade tid så då tar jag det en annan dag. Gick upp vid 10 och bestämde med pappa att han skulle komma hit istället, så åker vi till IKEA och lite sådär. Har satt på en tvätt och gör absolut ingenting för tillfället, har tråkigt så hoppas att han kommer snart. Hepååre!




hjälp!

2009-11-09 | 17:01:44 | Allmänt | Kommentarer (0)




Jag har bestämt att imorgon så ska jag försöka få ut mycket utav dagen, och gå upp innan 10 har jag lovat mig själv. Ska träffa pappa och vi ska köra en sväng blir nog till Uddevalla och ev. ta en sväng in på Göken för skojs skull om vi har tid i den rätta orustboandan. Jag har ju faktiskt varit orustbo i flera år när jag vart yngre. Sedan så ska vi till IKEA på hemvägen, jag vill ha en till byrå i sovrummet som planerat, hellst ville jag ha den igår så nu ohrkar jag inte dra ut på det längre så det blir helt enkelt en sväng till IKEA imorgon. Ska få tummen ur och köpa gardinstänger med... och gardiner! Ska rådfråga hjärtat om vad vi vill ha för stänger och sånt ikväll, han får uppgiften att ta och mäta det stora föstert i vardagsrummet med, blir med stor risk bara fel om jag skulle göra det.

Håller just nu (och gjort en stund) på att tvätta här hemma och har diskat, hängt upp tvätt osv. väntar på att hjärtat ska sluta jobba vilket han gör typ.. NU, sedan så ska jag laga pannkakor men måste erkänna att laga pannkakor måste vara något utav det tråkigaste man kan laga. Bara vispa ihop smeten, sedan ska man stå där och steka, och steka, och steka vilket är så jävla tråkigt, jisses. Men det är gott, och jag vet att hjärtat tycker om pannkakor. Synd att inte han kan konsten att steka pannkakor bara, hade jag sluppit göra det varje gång (; Men nu ska jag ta och försöka hitta på något vettigt att göra tills hjärtat kommer hem. Hepååååre!







091109

2009-11-09 | 13:10:01 | Allmänt | Kommentarer (0)


Och så vart det måndag igen. Fredagen blev väldigt väldigt lugn, gick bort och köpte en påsegodis och loka och grävde sedan ner mig i soffan och kollade på det som gick på tvn. Repris av det otroligt dåliga "Ullared" och något mer sedan kom filmen Poseidon så kollade den och sedan gick jag ner och la mig, framför OTH ofc.

Vaknade stressad som in i på lördagen, snabbpuss och fick springa iväg ungefär. Men personalresan var väldigt roligt, som alltid. Hittade ett par kort hos Marielle, mer kort kommer när jag fått tag på några, min kamra har jag ju inte fått tillbaka än tyvärr och tagit väldigt få med mobilen, och blåtanden fungerar inte i vanlig ordning på datorn. Hur roligt jag än haft det på lördagen vart det helt underbart att komma hem till älsk igen på söndagen. My love




Big sis och sin bud.



Påväg till Spat, måste ju tjötas och så i en evighet innan bara.



Jag skulle egentligen skämta, hon lovade att ta bort den. Men nä tydligen inte då. HAHA!
Ser ni våra "fina" målningar i ansiktet? Vitalaget, grönalaget, rödalaget och svartalaget. Här är det då inte lagkamrater som har roligt, vi kör en mix.



Martin och Marielle



tappat balansen? eller vad händer?



I en av utav badtunnorna på utsidan.


Nu ska jag slänga på en tvätt och diska. Hepåree!





fredagsmyyyyys?

2009-11-06 | 17:10:56 | Allmänt | Kommentarer (0)


Istället för att lägga mig och tycka synd om mig själv så fick jag för mig att dammsuga, diska och torka av lite fönsterbrädor och vattna blommorna. Ska vika lite tvätt med, får se om jag drar ut på det tills senare ikväll eller om jag gör det nu.. Huvudet bankar fortfarande, den sista alvedonen som finns i skåpet är väldigt lockande men bättre att spara den om det skulle börja bli värre. Funderar faktiskt på om jag ska ta en liten powernap (försök till powernap kommer nog inte kunna somna så vi kan väl kalla det vila då kanske.). Blir nog att sätta på ett OTH avsnitt och TjILLa lite. Behöver packa väskan inför personalresan ikväll med, och ta reda på vad busshållplatsen där jag ska bli upphämtad heter. Vet vart den ligger och hur jag tar mig dit men inte vad den heter.. Men hjärtat vet nog så får fråga han när han kommer hem och ringa och berätta för snälla Åke som lovat att hämta upp mig. Utgångspunkten är egentligen ifrån Hafsten (Uddevalla) men eftersom man ändå åker igenom stan när man ska till Varberg så kände jag att "nähhe, om vi ändå ska ner till varberg så kan dom likaväl hämta upp mig här än att jag ska behöva åka ända till Uddevalla!" Vi åker bilar ner, iår är vi 33 pers tydligen. Så många har vi aldrig varit med på personalresorna innan. Brukar ha monstertrevligt på personalresorna, så jag gissar på att detta året kommer bli likadannt! (:

Näh, nu ska jag ta och slå på OTH och lägga mig i sängen och slappa. Hjärtat har slutat jobbet så han är påväg hem med. ♥ Idag är det ju fredag, blir nog att gå bort och köpa lite gott på turren och kolla film. Får se om min älskade pojkvän joinar mig eller om han ska sitta vid datorn hela kvällen...

Hepååree!




091106

2009-11-06 | 14:31:49 | Allmänt | Kommentarer (0)



Har precis kollat klart på The Guardian, himla längesedan jag såg den. Och gud vad jag gillar den, kommer riktiga krokodiltårar varje gång. Började se på den igår kväll men stängde i mitten någonstans, var så jäkla trött. Men somnade inte förens runt 05.30 har haft sån jävla huvudvärk. Att ha så ont så man inte kan somna är fruktansvärt jobbigt, att bara ligga och vrida och vända sig hela tiden var nära lipanfall  så arg jag va på huuvdvärken flertal gånger. Frustrerande.. Tror inte jag vaknade imorse när hjärtat gick upp, har inget minne av att han lämnat sängen och lämnat huset.

 







Sov till 11 tiden, vaknade och hade fortfarande huvudvärk. Går inte att jämnföra med igår visserligen, men den finns där fortfarande. Har ätit, druckit flera liter vatten men den har fortfarande inte försvunnit. Det regnar ute non-stop så en promenad för lite friskluft är jag INTE sugen på direkt. "/ Ska lägga mig ner och tycka synd om mig själv nu igen. Hepååre!







fuckingjävlakuk åmål!?

2009-11-05 | 00:26:53 | Allmänt | Kommentarer (0)



Herrejösses, jag kom på att jag inte har sett Fucking Åmål på hur många år som hellst. Hur jag kom på detta vet jag inte riktigt för jag har inte hört någon nämna den eller något liknande, kan vara så att den kom upp i mina tankar när jag tidigare ikväll såg på fråga olle dokumentären som handlade om Bi, homo, transexuella osv. Nu ska jag ivartfall trots den sena tiden ta och sätta på Fucking Åmål. Jag har sagt flera gånger att jag är en nattuggla en tvättäkta sådan, nätter is mah thäng. Tyvärr, hade jätte gärna varit morgonpigg och kvällstrött men drömma går ju. Mötte som sagt hjärtat på hjalmar och gick och handlade, sedan så diskade jag och lagade mat. Sedan har jag mest slökollat på tvn. Gav min karl lite "massage" amatörmassage. Jag vill ha en massagebok, jag vill lära mig lite amatörigt sådär.

Har för övrigt tagit tag i mitt liv lite idag och skickat in 5 arbetsansökan till olika ställen. Men har inte så jätte jätte stora förväntningar på att få höra av dom, men hoppas kan man ju göra. Ska fortsätta lite imorgon och sänka ribban ett snäpp, man är alldeles för kräsen. Eller jag är, trots att jag är väl medveten om att jag inte borde vara det. Det är lite jobbigt att inte ha en gymnasie utbildning, men samtidigt har jag arbetslivserfarenhet istället och när man söker jobb så är det ibland bra, ibland "inte" bra. Kan egentligen inte säga så, såklart vill alla ha någon med lite arbetslivserfarenhet, men såklart tar gymnasieutbildning större tyngd på flera ställen. Jag tror dock att jag som har mött situationer i ´verkligheten´ skulle kunna bemöta en kund "bättre" en än som bara har det i det teoretiska. Mah, vet egentligen inte vart jag ska komma eller vill komma så jag lägger ner med att skriva nu det är lika bra hahaha (:

Nu; Fucking Åmål!
Hepååååree.





091104

2009-11-04 | 14:35:39 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag har sån jäkla huvudvärk. Helt sjukt, jag har börjat dricka påtok för lite tror jag.

Ska sätta mig och skriva upp vad vi behöver handla idag, kylskåpet ekar som sagt. Ska nog göra ett par mackor att trycka i mig på samma gång kanske det kan hjälpa emot huvudvärken + ett par glas vatten. Har ett fruktansvärt sug efter köttfärsås till middag idag med, så idag får det bli det helt enkelt. Nej nu ska jag skriva den jäkla listan + käka lite. Ska ju iväg och möta upp hjärtat sen på hjalmar som vanligt när vi ska handla. :)






Hepååreee!

Rated R

2009-11-03 | 17:19:45 | Allmänt | Kommentarer (0)


Har satt på en tvättmaskin som snart är färdig, hänga upp den och sedan in med en till. Hade behövt att handtvätta ett par plagg men vet inte om jag får gjort det idag. Ska ställa mig och diska och mest vänta på att hjärtat kommer hem, han har ivartfall slutat nu. Sedan blir det att laga middag, Carbonara.

Har ni hört dom två låtarna som läckt ifrån Rihannas nya platta "Rated R"? Jag trodde att det skulle bli en riktigt bra platta, men jag börjar tveka lite.





Nej nu ska jag diska. Hepååre!




091103

2009-11-03 | 14:32:08 | Allmänt | Kommentarer (0)


Idag borde jag egentligen gått upp i tid och åkt in till stan och bytt en topp jag köpte förra veckan, var och handlade lite smått då, minns inte om jag skrev det här i bloggen eller inte... men ivartfall så vart en knapp på en utav topparna trasig och har inte fått tummen ur röven och bytt den än imorgon får det bli. Ohrkar inte idag vädret utanför gör så att jag får olust på allt. Måste handlas  idag egentligen, men det får bli att köpa grädde och ägg på turren så jag iaf kan göra carbonara idag så handlingen får väntas med tills imorgon. Sorry kylskåpet, du får eka ett dygn till. 

Idag är det två dagar och två månader kvar tills vi åker iväg till Thailand i 4veckor. Jisses vad jag längtar, ska bli så himla skönt. Tiden kommer nog gå fort redan november ju, snart december och då är det jultider, december flyger alltid iväg tycker jag, sen nyår och POFF så vart det snart 5e januari. Nej nu får jag sluta skriva en massa babbel och gå upp och äta lite sen lunch, är fruktansvärt hungrig, rester från gårdagens hawaiigratäng YUMMI! Ska även sätta på en tvätt, dammsuga skulle behövas med..... sedan blir det ivartfall ett avsnitt av OTH.  :)  Hepååååreee!


 



come here piggy, piggy, piggy!

2009-11-02 | 23:52:47 | Allmänt | Kommentarer (0)



.. jag har kommit på mig själv på att vara fruktansvärt dum med att inte tänka det minsta på svininfluensan. Jag har hela tiden fram tills nu att dom bara blåst upp det så himla mycket, men nu när jag läst så mycket om att det har kommit flera fall i Uddevalla och här i Göteborgsområdet så blir jag allt lite skraj faktiskt, eller ja alltså skraj och skraj. Men jag har väl förstått att jag kanske ska ta och börja tänka egrann på det, ska ta och köpa handsprit och ha med i väskan osv. Så jäkla många saker man tar i varje dag som alla andra tallar på med. Dörrhandtag har jag alltid haft en liten fobi för, drar nästan alltid ner armen eller öppnar med armbågen om det bara är en dörr man trycker på. Vart sådann sålänge jag kan minnas.. Ska ivartfall börja tänka mer på smittrisken, hade ju varit synd att åka på det så att siA.

Och sedan om man ska vaccinera sig eller ej är en bra fråga, läst så mycket om hemska biverkningar...

Har jobbat för mamma i helgen i stallet som jag nämt, jäklar vad min kropp är mör, helt sick. Men att mocka 17 boxar två dagar i rad när man inte har mockat en ända box sedan i vintras så är det inte så konstigt. Skulle egentligen varit iväg och jobbat i stallet på torsdag då mamma skulle åkt iväg till norrland för jobbet men hon hade blivit dålig igår kväll så hon kom aldrig iväg så jag slipper. "slipper" och "slipper" pengar är aldrig fel. Och jobb finns det då inte gott om nu, men kan tänka mig att de kommer upp en del nu emot jultider. Då företag behöver vikarier för andras jul ledigheter and so on..

Var så skönt att komma hem till en varm och underbar älskling igårkväll då jag varit ute och jobbat hela dagen. Och att sova ensam var inte heller någon hit, i helgen blir det ännu en natt (ev. två) utan honom med då jag ska iväg på personalresa. Kan väl vara bra att få sakna varandra lite. Nog för att jag längtar efter han varje dag då han är på jobbet. (;  Har myst i soffan framför en ny Johan Falk film ikväll och nu så ska jag göra mig iordning för natten och sedan lägga mig och kolla på OTH då älsk sitter och spelar. Hepåååree!