Long Way To Go....

2007-12-30 | 04:26:14 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hopp nu vart julen över. Julafton jobbade jag typ till 5 sen så va jag på julemiddag osv med mamma hos chefen ett tag åh käkade gött åh drack glögg och sånt man gör på julen. Vi skulle ju upp tidigt som attan och åka t Trysil dagen efter så vi ohrkade inte dra ihop alla när alla ändå skulle med till Trysil så Eddie, Nettan, Mantis, Jessie va hos Nettans mamma och Petra va med Freddy hos hans mamma. Skulle ju egentligen vart till Åland denna julen och firat med pappa släkten men det blev inte så eftersom det blev Trysil, får ta det nästa år istället hoppas jag!

jahopp Trysil dådå. Första man gör när man kommer upp till stugan (huset) är att korka upp alkoholen ja!
När min sprit tog slut så vart jag full och dum och utmanade Freddy med alkohol, dock så va jag ju inte riktigt vettig i skallen och tänkte inte det minsta på att de va "Morgan med det vita handtaget" (HB MED ANDRA ORD!!!) som gällde. Full åh dum åh 50/50 groggar så groggade vi som kommit dit på (Coffe, Petra, Sparris, Freddy, Jag, Mantis, Jessie och Mamma - dock drack mamma inget eftersom hon tog hand om små barnen Mantis åh Jessie.).
Freddy och jag mest såklart, sagt och gjort att utamana Freddy....... ALDRIG IGEN. Minns inte ett skit, och blev alkoholförgiftad minns som sagt inte ett skit.. men mådde tydligen fruktansvärt dåligt och blev medvetslös och andades inte osv. sånt som händer typ? eh näh! alla var gör rädda åh trodde jag skulle dö så dom skulle ringa abulansen.. när Petra står med mobilen i handen och tryck in numret så får jag tydligen ur mig ett ord (och en jäkla massa dreggel, bubblade tydligen i käften HAHAHAHA) jag sa "Vann"  vart det ända jag fick ur mig och efter det så vart jag tydligen lite mer "klar" i skallen och dom fattade att det skulle bli bra. vad som menades med "klar" vart typ att jag kalvade egrann mer och däckade? men jag andades ju iaf? right? haha fy fan stackars mamma att få se sin dotter sådär..
 
Vaknade klockan halv 6 eller ngt AP FULL inlindrad i två handdukar och ett täcke i badkaret... första jag tänkte va: - Öööööhhhhhhhhm VANNNNNNN!  kännde att jag vart fruktansvärt full och undrade vad fan jag gjorde i badkaret men inget jag minndes så slutade fundera väldigt fort och tog mig ur badkaret och försökte ta mig upp för trappan till sovrummet, men så långt kom jag inte näh.. bena ville inte följa med mig riktigt och inte huvudet heller så landade i soffan! Vaknar sedan vid 9 eller något att alla är uppe och håller på åh ska ut åh åka skidor. Va helt körd alla frågade hur jag mådde osv. fattade typ noll! sen säger Freddy " NU BLIRE MORGAN, SKARU HA DIG EN GROGG KEEELZEN? " hhhhhuuuuuhhh vad jag sprang t toan, sen vart jag körd och låg där hela dagen från 9 på morran t 11 på kvällen... jag mådde så jääääääkla dåligt, Obeskrivligt!                               Gick lixom en hel jäkla dag åt fylla/bakfylla sen dagen efter det så mådde jag inte så jäkla bra heller men då kunde jag iaf följa med ut i backarna (: va skönt att få komma ut lite (H) Fick sedan höra allt om vad som hade hänt osv. låter inte nyttigt! vart tydligen riktigt riktigt riktigt illa :/    tänk om inte någon hade vart nykter nog för att lägga märke t hur dålig jag var? Hade jag dött då? :S   

skrämmande tanke.... drack iaf inte något mer på den resan utan bara göttade mig med att garava åt alla andra medans dom va stup fulla haha, Perra, Angelica åh Maria kom en dag efter oss.. Perra när han är full = Non stop talkin´ ... Han lär ju tala med sig själv när han är ensam!  HAHAHHAHA inte tänkt på det alla dessa år. Sjukt rolig iaf! Trysil vart iaf KANON om man bortser från första 1 1/5 dagarna (H) men det började regna 1 dag innan vi skulle åka hem och skulle tydligen regna imon (idag?) med så vi bestämmde oss för att åka hem idag (igår?) istället. skönt att få komma hem t sin egna säng och sånt, katten med (: 


Hur kommer nyår att bli? Ska bli intressant att se, ska (har tänkt mig iaf......) att vara nykter eftersom jag mådde så förjäääävligt i Trysil. Hoppas jag klarar att säga ifrån för en gångs skull annars brukar folk tjöta sönder mig men dom kanske fattar för en gångs skull!?

Snart bara 1 månad kvar till Thailand <3 FAAAAAAAAAN VAD JAG LÄNGTAR!!!


Nu sitter jag här mitt i natten åh har tråkigt åh kan inte sova... like always!
Var inne och kollade litte grann på www.barskolan.net för att kolla om de vart någon mer som anmält sig till grupp 6! och OOOOH ja. Hela gruppen är full nue :D:D Första gruppen som är helt full! (Zeke och alla sa visserligen till mig att grupp 6 är den mest efterrågade gruppen och alla hoppar på den typ ;) )  Känns sjukt skojj asså! Fan vad jag längtar.  Nääh om man ska försöka sova kanske....ELINA GRATTIS I EFTERSKOTT!  Flå´t men va ju inte hemma när du fyllde år va ju i Norge och hade inga batteri på mobilen :| men du ska veta att jag sjöng för dig iaf hahahha dom trodde jag va dum i huvvet som började sjunga ´jag må hon leva´ bara sådär utan anledning ;) 18 stora år! SNART JAG MED !!! IIIIIIIIIIH..Over and Out.

omak suicide race.....

2007-12-24 | 02:57:36 | Allmänt | Kommentarer (1)

Omak suicide race det är namnet på en såkallad "extrem sport" i staten Washington, USA. Det är galna, djurplågande människor (-människor som älskar sina hästar!?) som tar med sin häst och är med i racet där dom först vid startskottet så är det 20 tal hästar och ryttare som i full galopp ska ner för en lös jordnig och stenig backe som är säkert 45 grader brant och sedan i backens slut så är det en flod som dom ska krossa.... osv. osv. jag blir så förbannad.. hur i helvete kan folk tycka att detta är roande? att se hästar bli allvarligt skadade och i värsta fall dö?
jag blir så satans rörd och förbannad.. upptäckte detta när jag läste Ellinors blogg förut hon hade sett det på ett pogram på tvn! Va inne på YouTube åh kollade, detta klippet rör en i ryggen som fan, finns även ett är när en häst drunknar. man ser inte att någon dör i detta iaf, hemskt som fan. uuh mår dåligt av det!Hade tänkt att lägga mig tidigt idag, men jag har vänt på dygnet totalt så kan värkligen inte somna. kul när jag ska upp tidigt imorgon, Julafton och allt och Keela ska jobba! SKIT KUL. Behöver sova tidigt på Julafton där iaf, ska upp tidigt som attan för att åka t Trysil (: kommer väll sova hela vägen i bilen om jag åh coffe åker med mamma dit, men om vi åker med petra och freddy så blir väll att börja supa sig apfull.. som vanligt. :|  känner att denna tripp kommer bli så jääääääkla bra.. mer folk som hoppat in och så nue Iiiih..    Kl är nu 02:50 och jag sitter och skriver blogg? Huh fattar inte hur jag kan va så dålig ska upp om några timmar.. Fast Ellinor den udda sitter med uppe, hon borde värkligen sova för hon är liten barnunge!Merry christmas & a happy new year (:

all I want for christmas is you..

Over and Out.

spin me round again and rub my eyes, This can´t be happening?

2007-12-23 | 00:14:55 | Allmänt | Kommentarer (0)

Varför JÄMT vara så dum? så oändligt dum. Fattar inte, samma misstag.... 2 gånger nue!         :|

Idag så blev de så att McDonald åker med till Trysil (: Kuuuligt! 
Maria, Maria, Perra, Börje, Mamma, Jessie, Mantis, Jag, McDonald, Petra, Sparris åh Freddy!  (ev. Angelica med)

Jag och McDonald vart i Munkedal och lämnade hans bräda där slippa släpa på den när vi ska åka utan bara väskorna och alkoholen typ haha.. Ingen takbox har vi heller så fan va vi kommer få knö. Sparris, Jag, McDonald, Petra och Freddy i v70 vi åker lite senare än alla andra eftersom Petra och Freddy ska på middag :O Jäfla onödigt en ok! blir att supa i bilen dit haha.. kommer bli, många, långa, högljudda timmar för den som kör. stackarn! Nästan lika illa som när vi skulle till Hemsedal sist kanske? då va vi ju ändå bara 3 stycken i bilen, Petra körde jag och madde apfulla redan i strömstad HAHAHA. Silken resa... Vill dock aldrig mer må som jag gjorde på hemvägen, värsta evveeeer va bakis i 3 jäkla dagar! FY FAN.

Snaaaaart Thailand, krabb mycket jag längtar komma ifrån allt åh alla bara få tänka lite. reda upp sig själv lite! Vem vet när jag kommer tillbaka kanske det fixat sig till så det ska vara egentligen? - man kan väl få hoppas iaf? för jag saknar det oändligt mycket :'|       släpper du alltid taget när det blir jobbigt?Har värkligen tappat greppet om allt. Men det fixar sig, det ordnar sig.... som ni säger det blir väll bättre!Markus (HERMANN (H) )   till ära då. The one and only HAHAHA, min livs kärlek <3 "Jag ska skära ut mitt hjärta och spola ner det i toan med råttorna om du någonsin sviker mig" Huh hahahahhahaahahhhaa :D  bara så ni vet, jag är sten serigös. Markus lizzom <3Over and Out.

Me & You

2007-12-19 | 21:55:29 | Allmänt | Kommentarer (0)

If you kiss me I promise not to tell.


Uh, idag har jag vart i stallet (:
Fan vad jag saknar det, på sommarn äre så jäkla perfa då är det de ända jag gör typ: ÄR I STALLET.
på hösten/vintern finns det fan ingen jäkla tid, om man inte har körkort vill säga... som jag snart förmodligen har!!
ska bli kuligt och se vem som får det först av mig och Elina. Lena har jue inte heller körkort.. Åh lisa.. hon fyller den 3e feb alltså 1 dag innan se vem som kommer först bland oss små.. ska värkligen bli så sjukt jäkla skönt att ÄNTLIGEN fylla 18! Kommer inte bli så mycket stor skillnad så, bara med körkort och att man går inte lagligt på krogen för det har jag ju inte gjort dirr. (Övningskörde till mamma förut alltså. fan så grym jag är (H) haha.)

Uuh vad jag värkligen vill ha BMW :'| Fan bara dregglar då jag tänker på den. GE MIG!
men näh, fan 15.000(barskolan) + 7173(flygbiljetten, Thailand) + 2500(Trysil) + 5000(Fickpengar till Thailand) + 10.000(fickpengar till magaluf) = 39.673 känner inte riktigt att det är läge att lägga på nästan 200.000 där ne, fan vad min pappa skämmer bort mig. Känner att fan vad han jobbar för att ha råd med allt han ger mig.. så den där BMW flå´t asså men du måste nog ta och vänta! Pappa du är världens bästa <3Imon äre julavslutning i skolan, uuh ohrkar värkligen inte gå! Inte ens på det. Ska nog julhandla istället? Behöver köpa lite mer julklappar.. köpt 2 änsålänge bara :/ fast har fan inte pengar till de egentlien.. Sen måste jag köpa en nyårsklänning, nyårskor, smink, fransböjare m.m. uuh...  Funderar på att köpa en rosa nyårsklänning (: sött som spunnet socker!

näh nu ska jag kolla tvn i brist på annat :)
Over and Out.

alternativ 3.

2007-12-18 | 22:10:56 | Allmänt | Kommentarer (1)

hopp ännu en tisdag.. Var i skolan idag en snabbis på möte med Susann (mentorn), christel (rektorn) och pappa om hur jag ska göra. tänkte ju hoppa av och byta till tjörn men så diskuterade vi fram åh tillbaka hur länge som hellst sen kom christel med förslaget att göra en induviduell sak, alltså att jag läser det jag vill (som förmodligen kommer bli samhäll, svenska B, Engelska B och Psykologi eller geografi). menar jag vill ju hellst inte sluta på Aniara så nu blire ju inte så heller.. praktik 3 dagar i veckan och i skolan 2 eller ngt liknande. Pratade med Ingela efter vi åkt därifrån och frågade om jag kunde få vara där och ha praktiken! och "JAVISST, SÅKLART DU SKA HA DET!" hehe kul att någon uppskattar en iaf.. näh. men de va kul att hon änna blev glá över det. Kan jag extra jobba en del med eftersom jag ändå är där.

Iiih, snart julafton :) inte ens en vecka kvar... myspys men satans vad jag saknar snön :|
men får ju iaf snö dagen efter julafton då jag åker till Trysil ska bli så sablans kul! sablans, haha kuligt ord ändå!

inte så fruktansvärt långt kvar till Thailand heller längtar som in i helvete. men snart så!
Näh nue ska jag kolla på the notebook. oändligt söt film.

Over and Out.


herregudanens!

2007-12-16 | 17:06:40 | Allmänt | Kommentarer (0)

hahaha, igår sjukt.. Angelica säger jag bara!

image8

120km/h om inte mer så hängde hon ut genom fönstret. Fan så stiligt. HAHAHAHAHAHAHAHA.
Hela vägen från Gråbo till Stenungsund. Garvade gött igår.. shit asså!

Jag, Angelica, McDonald, Rickard, Kevin och Joel åkte t Jonna i gråbo hon skulle ha fest. Stannade la t halv 1 - halv 2 eller ngt sen skulle vi åkta t burra eller råttan men tog egran tid för oss att komma hem. vi va la hemma 4 eller ngt. Angelica mådde inte spec bra om man säger så! HAHA.. Äh, McDonald behövde ändå tvätta bilen (H)
Vi snackar om att åka med till Värmland till Rickard och Markus hus där åh va där över nyår... kanske det kanske? (:
I fredags va vi bara hemma åh käkade gött åh kollade på film, Vi gjorde "Rock ´n Roll".. sjukt gott. Dock inte i för stor mängd.. Vi gluttade American Pie - Beta House (Igen! eftersom inte coffe hade sett den.. men vi kunde stå ut med att se den en gång till eftersom Steve Talley är oändligt fräsch!) Coffe åkte la vid halv 2 eller ngt härifrån vi fick epanfall och satt åh flummade slutade sedan med att vi satte på Titanic halv 4 på natten?/morran?. Är man inte trött så är man inte? Angelica somnade dock rätt fort, men inte jag.. Makki ringde med typ 10 i 4 eller ngt åh va tjöt glá så tjötade me han i typ 20 min eller ngt, sen ville jag fortsätta kolla på filmen, såg nog inte mer än 5 min sen sov jag stenhårt!

Fan inte många dagar kvar till Julafton nue, 9 dagar.. altså 10 dagar till Trysil.. hihi bara 4 dagar sen så är man ledig, om jag inte slutar skolan reddan på tisdag vill säga. ska bli intressant och se hur allt reder ut sig med skola osv. sen äre inte så överdrivet lång tid till Thailand heller, tiden fan bara rinner iväg nu för tin, Ninni och jag är snart 18! WOHO silken fest!


Näh nu äre fotboll som gäller hörrni!


Over and Out.fan så tungt.

2007-12-15 | 14:18:07 | Allmänt | Kommentarer (0)

Mhm, Fan så tungt just nu.. känns inte som om jag kommer klara det, står hjälplös i en gränd med bundna händer, naken som ett självklart offer för en våldtäcksman! så man känner sig typ! 

kyllä se järjestyy, vai? toivottavasti kaikki sujuu hyvin...
Pappa, Pappa lille pappa du ska bara veta hur det skär i hjärtat av att höra dig ledsen :' | <3
Over and Out.

snart 2 år...

2007-12-14 | 12:45:15 | Allmänt | Kommentarer (0)

snart gått 2 år.. sjukt lång tid, känns som längre men känns ändå som om det vore förra veckan det hände? Tänkt mycket på det de senaste.. är väll för att de börjar närma sig att vi ska till Thailand o.s.v... utan dig. Vi saknar dig Pompe.


Thailand... 47 dagar kvar till flyget lyfter och bär av till Phuket! Iiih vad jag längtar. Alltså 46 dagar tills vi åker till Stockholm för att vara där dagen innan hos Maria åh Maria. Guuud vad jag känner att detta kommer bli en sån jäkla kanon resa: Maria, Maria, Angelica, Keelz, Mamma åh Mantis.. (:     Rummen bllir självklart med indelningen: Maria åh Maria, Keelz åh Angelica, Mamma åh Mantis.. Mamma kommer ju inte dirr hänga med ut på kvällarna efter maten när Mantis den lille krabbetaskan är med..  blir 4 nötter i ett nötskal. kommer bli trångt där inne.. höhö!

Sen så äre bara 11 dagar kvar till julafton :)
Åh 12 dagar kvar till Trysil IIIIIIIH...Over and Out.

Whatever you like..

2007-12-11 | 10:27:21 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. Tradelidida!

Vart vaken sen halv 6 eller något as pigg :/  Kollat på American Pie - Beta House haha, hur ohrkar dom göra mer av dom. men den va väll okey. en fräsching till 1000 som är med så TAHA.
IDAG är dagen då Keela ska ta tag i att byta skola. Tjoho!! Så jävla trött på Aniara, dom kan ju dra något. Jävla skit lärare bara några få som man kan stå ut med... Om allt går vägen så blir det Tjörn, haha hur kan man stå ut med tjörn? jaja, kommer säkert bli sjukt mycket bättre än Aniara iaf. Nösnäs kan man ju värkligen inte gå på iaf. Uddevalla om jag skriver mig hos mamma, men de ohrkar jag nog inte krångla med.Käkade Kina med Linnéa igår (: Faaan vad gott haha.. va vi käkade!
Linnéa: "Vad ska jag med tallriken till?"
Keela: "Käka på kanske?" 

Huh vad hände lixom.. Jaja, ska vara med Linnéa, Hjelte och C.o. på nyår om jag inte stannar kvar i Trysil över nyår. Återstår att se..

Nääh nu skrev jag bara för att jag va rastlös och nu ska jag fixa mig åh åka in till skolan och prata med hon studievägledaren, Ann eller vad hon nu heter!

Over and Out.

Kiss me and repeat.

2007-12-10 | 13:16:02 | Allmänt | Kommentarer (1)

Oh baby, baby you got me feeling, Kiss me and repeat!
Oh baby, baby you drive me crazy, Kiss me and repeat!
Take me home tonight.

image7

Baby can you listen to me?
I wrote this to you
This time I'll be true
You know I can't live without you here
Is not in my world, not ever again
Will I be the one that's not your friend?

Feel the heat, come see the rockshow...

57 låååånga dagar kvar....

2007-12-09 | 16:41:31 | Allmänt | Kommentarer (0)

....tills man åker till Thailand.


 Söndag, Igen.. fan va söndagar är sega!

Fan va gött med nya schemat, inte hundra bra men funkar kanoners, går helldre 9 - 4 och har ledigt hela fredagen.
Så äre nu iaf, 10:00 - 17:00 måndag sedan 09:00 - 16:00 tisdag, onsdag och torsdag. Två nya kurser nu med, Arbetsmarknad för Turism och Psykologi A bheöves lite förändring i skolan så jäkla trött på den. Lediga fredagar är sååååååååååå jäkla härligt att ha, fan guld värt.

Missat så jäkla mycket i skolan nu ligger efter så sjukt mycket.. måste värkligen skärpa mig. Ska försöka gå hela denna veckan som kommer så jag får igång mig själv lite. Har nationella i matte A imon med, andra delen.. fyyy kommer kugga så det skriker om det men jaja.. Vad är väl en bal på slottet?

I torsdags så va skolans alla tvåor på Romeo och Julia på stadsteatern den va rätt bra, sjukt kul att dom gjort den så snyskig. haha garavde göttt ett antal gånger. ett, ett, kuken som ett spett uti Brittas fitta kom får ni titta.. HAHA sjukt roligt. Komiskt att Keeev min lille raring satt bara två stolar framför mig med, när de är numrerat och allt blev gött chockad av att han va där med. Iih kul som fan :)        Efter Teatern så övningskörde jag hem till mamma! HOHO haha fan så kul asså gick riktigt bra.. Red och så med mamma lagade käk osv. myspys. Petra kom runt 12 på fredagen för att hjälpa till med att rida in, Vi håller på med 3 stycken av våra sötisar nue. Faxital, Sansina och Bolisia. Bolisa och Faxital är sjukt duktiga, lugna som fan.. Sansina är en annan historia.. men det gick bra iaf. Skule åkt hem till pappa på kvällen sen men han va magsjuk så åkte med hem till Freddie med syrran istället hem till gamle Munkedal, saknar det stället en hel del... Hamnen <3    

haha vi gjorde en sån kaloribomb på kvällen, stannade och handlade på ICA när vi saknade USA egrann handlade så vi kunde göra "Rock n´ Roll".

recept:

sötmandel
blockchocklad (ljus/mörk)
    eller så blandar ni som vi gjorde (H)
marshmellows
salta jordnötter
dumle

hur mycket mandel, marshmellows, jordnötter och dumle ni vill ha i väljer ni själva. jag rekomenderar rätt mycket av allt ;)

ta fram en skål, hacka/dela mandeln och marshmellowsen i bitar och häll i skålen. Lägg även i en halv näve jordnötter, ta av pappret på dumlen och lägg i skålen. ta fram en form och lägg smörpapper i botten.. Smält blockchockladen i en kastrull. Häll i chockladen i skålen med det andra och rör om snabbt så det blandas (tänk på att chockladen stelnar fort som attan), häll sedan i röran i formen och strö över lite jordnötter och sedan in i kylen. Låt stå tills den är stelnad, och sedaan NJUUUUUUUUUUUUUUUUUUT.

När vi gjort detta så råkade jag kolla på kvittot vad allt gått på. Då ståre att jag handlat färska räkor för 190;- .. tyckte det blev lite för dyrt HAHA... åkte dit åh krävde pengar tillbaka jävla tröga kärring som satt i kassan.. Räkor. USCH... fick tillbaka pengarna iaf :) sen satt vi bara åh slappade hela kvällen.. Freddie kom hem från Växjö vid halv 9 eller något.. han har ju med flyttat dit nu. (syrran har asså vart hemma på praktik hos polisen i Uddevalla (H) ) ..

Igår va det slappt som fan.. underbart när det är slappt!? men så de är ibland.Funderar på att åka till pappa och Tove på Torsdag efter skolan. se om det går nått bra tåg direkt till Oslo när jag slutar skolan typ slippa åka hem imellan osv. Måste köpa mer julklappar med jueee.. uh, får gå runt och kolla lite om jag hittar i Oslo. Dyrare än dyrast visserligen haha :D  Mamma fyller år imorgon med... inte hunnit köpa något :/ får bli att bjuda henne på restaurang och något litet istället.

Näääh nu ska jag plugga matte/Geografi :|


Over and Out

Matte snille?

2007-12-05 | 16:25:19 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hopp, Haft del 1 av de jävla nationella provet i Matte A idag, FYYYYYY FAN HUR KAN MAN VA SÅ DÅLIG?? Fattar värkligen nada.. 18 poäng ivåras. 19 GODKÄNT!!!!!!!!!     Pallar inte 1 jävla poäng. Denna gången vill jag inte ens tänka på hur dåligt det kommer gå när man inte pluggat för fem öre eftersom man inte haft matte! Ååh.. Får väll hoppas på de bästa men inga höga förväntningar dirr. Men har ju lite över 1 år till på mig om jag inte skulle klara de denna gången.. - Som jag förmodligen inte gör!

Pluggade som in i helvete igår, va de min dag va haha.. Hann med en sväng ner till Sportlife med. Happy days are all gone? Tänkte börja på Geografi arbetet nu med lite efter med det ja, ska va klart nästa onsdag och vi skulle börjat för 2 - 3 veckor sedan.. Tur man har någorlunda enkelt för de. Dock Jobbigt med Maldiverna men skojj ändå (H) Tänkte att idag ska va min "Ta-tag-i-allting" dag. Eftersom jag ligger så mycket efter i vissa ämnen, typ svenska B och bransch och produkt. Ska skriva klart en upgift som skulle vart inne förra veckan och skicka in den sen till carina som är våran bransch och produkt lärare! Puuh... Sen fixa med Svenskan med har de imon med åh de ligger jag efter grymt mycket i med ja!

En sak som känns bra idag va att jag fick sluta så tidigt, slutde kvart över 10. Så hunnit göra hur mycket saker som hellst idag :) Haha va så trött så tänkte sätter på en film och somnar till.. Satte på Transformers, haha sjukt bra ju :'D    Näh nu ska jag ut åh övningsköra med Pappa (: sen ska vi göra varma mackor åh kolla nya wallander eller ngt. Tack för att du finns pappa <3

Over And Out.

Vem vill du pussas under misteln?

2007-12-02 | 20:16:13 | Allmänt | Kommentarer (0)

Cause everytime I see your bubbly face
I get the tinglies in a silly place

They start in my toes
Make me crinkle my nose
Wherever it goes I'll always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go

What am I gonna say?
When you make me feel this way
I just...MMMMMMMMMMMMHHMMMM....
Det här är allvarligt helt jävla sjukt, det är galet, jag pallar inte.. Slå vett i mig! Jåss som du sa: Låt oss slå vett i varann.

Buhu, Idag vaknade rätt tidigt kl. halv 11typ. somnade inte förens 06:30 ca så är grymt trött.. sen när jag väl hade somnat så va min kära kissemiss uppe på fönstersaken åh välte ner ett glas vatten som stod där så de ramlade rakt ner i sängen självklart. Dumma kisse!!
Idag har jag iaf försökt att plugga matte eftersom jag har nationella på onsdag :S
Känner hur jävla dåligt det kommer att gå, så ruskigt dålig på de! Borde sätta mig med det igen tog en paus och kollade på American History X den är sjukt bra den filmen faktiskt.. just de ja.. haha kollade ju på 102 dalmatinerna förut med juee, saknar Kessie när jag ser en tvättäkta damlis <3 bästa hunden som någon funnits på denna jord. Har en jävla massa i Svenskan att plugga med, men de finns värkligen ingen ohrk till något alls nue. Sitter lixom och käkar godis och sneglar lite på tvn emellan åt som förövrigt visar Bridget Jones Dagbok va aplängesen man såg den..  SITTER OCH TAR EMOT MASSSA BRA NY MUSIK FRÅN BAMBI, OUR DJ!!
Fan måste hitta min iPod, tappat bort den typ :'( 


Fick låna Jåss Teoribok med, så nu ska de börja pluggas Teori med..

Pappa skulle kommit hem i Fredags egentligen men frågade om han kunde stanna kvar hos Tove tills idag alltså söndag.. ringde han nyss "Näh jag sa att jag skulle komma hem på tisdag" fan vad han ljuger dåligt asså blir så jävla trött på de, hela tiden. han borde flytta till norge istället.... fan där han spenderar all sin tid iaf :(


Tänk va bra alla hade mått utan dom ständiga jävla problemen som finns... Blir så jävla trött!


Over and Out.

Lördag

2007-12-02 | 05:04:53 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vi vet la alla hur de är när de änna kryper en varm känsla genom hela ens kropp ? Den där härliga känslan som man inte känner allt för ofta... det ända du kan tänka på, det ända som du längtar efter?


Ni är allt bra dumma jävlar om ni trodde jag menade något annat!!!
Kan ni på allvar säga att ni inte ÄLSKAR julen?

Kan fan inte sova så kan lika väl skriva lite skit här!
Jaja, Idag (Igår?) så va både jag och Jåss inte på humör för något direkt. Så vi bestämmde oss för myskväll!
Jävla latmaskar, men det är oändligt skönt ibland asså. Vi hyrde 4 stycken filmer och vi somnade inte på en ända :'D Kors i taket......  Whaaaat evvuuur! Vi såg: Shark Tale
                                                                                           Over the hedge
                                                                                           Snow Dogs
                                                                                           Gustav 2


haha vi är som barnungar, But we like it! Snacka om att översätta helt knäppt. Helt galet haha.. va så sjukt mycket vi garvade åt.. HAHA te.x  när man gör filmen eller tänker ihop manus o.s.v. hur får man för sig att när alla hajar/späckhuggare står i en kö så att en haj ska fisa så de bubblar så spricker bubblan precis vid späckhuggarns ansikte så att den svimmar ? HAHAHAHA  :'D Mah gad kul.             Eller hur kan man översätta "This town is goin´ doooooown" till:    "Den som fiser i Oscars dricka får genast hicka"      eller vad fan de va? HAHAHA bara för att de ska rimma eller vadå? Den som vet ge mig en förklaring. (H)
Jåss stack hem vid 03:00 tiden iaf åh nu är klockan 04:52 :|    Angelica ringde vid 03:30 något och va dyng åh skulle tjöta..  hon berättade bl.a. att hon hade ställt sig och gjort fiskpinnar och mos när hon hade kommit hem som va typ vid 3 tiden.. Det matvraket förvånar mig inte allt för ofta haha men de va sjukt. Åh va hon tjötade haha, oändligt de tog aldrig slut om bävrarna osv. fick tvinga henne till att lägga på till slut åh de va la runt kvart över 4 eller något... hon kommer nog inte må bäst imon men rätt åt henne skit unge ska inte va ute åh vela ;)

Förut när vi kollade på filmen så kom jag på att jag har nationella på onsdag i matte A. PALLLAR INTEE!!! 
Hur kan man va så värdelös på matte? Jag fattar inte, har aldrig fattat + tycker det är oändligt tråkigt sen finns det inte heller någon hemma som kan hjälpa mig både mamma åh pappa är totalt värdelösa på matte, syrran är väll lite mer skillad men hon bor ju fan i växjö nu för tin ja. Åh Eddie ska vi inte ens tala om!! Fick ETT jävla poäng ifrån Godkänt förra året. ÅÅÅÅH SÅ JÄÄÄÄVLA IRRITERANDE! Hopppas som fan att jag ska klara det denna gången så jag kan slippa tänka på den jävla matten, Fy fan för matte! Btw, Piercade mig igår (I förrgår?) med (H)Nämen hej vem är du har vi träffats förut? - Hörrö du jag tro de! 
Nämen shit va kul, du ser ut som jag men bor i en spegel.

släpp mig fri, låt mig slippa det här.
Over and Out.