Sistaminuten.

2008-05-30 | 08:50:47 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag kunde omöjligt somna inatt jag låg bara och vred och vände på mig så gick jag in på Apollo och kollade om någon bra resa fanns, ingen dunderbra resa, till Cypern och Rhodos låg på typ 3000-4000 och det hade vi inte lust att casha. Jag fick något epanfall och tog det billigaste som fanns en resa till Sunny Beach, Bulgarien. Vet att det absolut inte är det bästa man kan få tag på och inte det bästa stället usch jag fasar över hur mycket skit folk det kommer vara där MEN det är iaf semester och billig alkohol (Y) haha eller hur va de vi resonerade Jonna?  (;

Så iaf betalad och klar halv 3 på natten, 07:15 lyfter planet från Landvetter på onsdag.. återigen en TIDIG morgon på Landvetter runt sådär 4 - halv 5 på morran ska vi vara där, alltså betyder det att vi kommer behöva åka hemmifrån Jonna som bor i Gråbo alldeles för tidigt... Hennes mami kör oss, väldans snällt eftersom min Papi åker till Spanien på måndag så har han svårt att köra oss! Ja, det kommer bli en spännande resa haha.. jag kan gissa på att den kommer bli helt sjuuuuuuuuuk!



Nej nu sitter jag och dagdrömmer ska jobba idag så får väl hoppa in i duschen.. först jobba 10:00-18:00  sedan 18:30-23:00    :|      VILL INTE! Men, de är cash. I need!       

Tjingeling Badring
Over and Out.

Rubrik

2008-05-29 | 16:16:57 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag tog självledigt idag, känner att det behövs.. Funderar även på att ta självledigt imorn jag är så slut i skallen nu och känner att jag behöver vara hemma i mitt egna lite granna har ju inte direkt varit hemma mycket det senaste.  Lång helg är aldrig fel?



Har verkligen sovit ut idag, verkligen, verkligen sovit ut och gudanens vad skönt det var (förutom alla dom jävla skrikande ungarna från lågstadiet vill säga med jag va så trött så jag lyckades somna om för en gångs skull  YEEEEEY!)  Jonna ringde igår kväll, hon är ju i England den grisen haha hon tycker om att prata i telefon även fast det är dyrt ja.. men, de va faktiskt viktigt samtal. Eftersom inte Jasmine kunde följa med på en sista minuten så kunde Jonna, GUD VAD JAG VILL IVÄG KAN FOLK INTE BARA BESTÄMMA SIG SÅ JAG KAN FÅ ÅKA? Rhodos står högst upp på listan för Jonna och jag kan inte klaga dock rövdyrt på Rhodos men jag gillade stället skarpt sist jag va där 2006 (: Så nu kollar jag det istället och finns en del..

Nej nu ska jag kolla klart på Gilmore Girls och komma på vad jag vill ha till middag och sedan ska jag gå ner och handla och sedan göra massa god mat någon som vill äta middag med stackars ensama mig? :D




Imorn tar Åzzie examen ja, Grattis ska hålla tummarna på att du klarar det svåraste hitills som du uttryckte dig! (: Kommer säkert gå kanoners. Känns skönt att vara fri från skolan återigen va? :D        

Tjingeling Badring
Over and Out.

hatar trånga, äckliga bussar.

2008-05-27 | 20:36:51 | Allmänt | Kommentarer (0)

Gud vad jag hatar att åka trånga äckliga, svettiga, fullsatta bussar i varmt väder. Och äckel kille som inte kunnde slita blicken.. men men, sånt är livet ibland. Surt sa räven?


Varit hemma idag, hade så fruktansvärt ont i magen i natt och imorse, fy bubblan! - Jag vet att jag har börjat säga och skriva fy bubblan en massa, vet ej varför eller vem det är som smittat av sig men någon är det tydligen och det är gööööööööööööör irriterande! Tänkte åka in till stan imorn, och mysa på något mysigt fik eller ngt liknande, sätta sig och ta en glass i någon park är med givet. Hoppas någon har tid för Keela imorn, jag är sällskaps sjuk känner jag. Saknar alla...

Nej nu ska jag fixa lite mat och sedan kolla Gossip Girl..



   
                                              Chris Brown - Forever  är bra inklistrad i min hjärna nu!


Sthlm till helgen eller nästa? låter sååååå jäkla härligt. Va ett tagsen nu, gå på skansen och mysa (:
Jag vill, ska nog fixa!



Tjingeling Badring
Over and Out.

Söndag, underbart väder och alla är lediga... förutom Keela!

2008-05-25 | 18:41:04 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hopp, sitter på jobbet hur sjukt bra väder som hellst men ändå så jobbar jag. Om man bara kunde förutspå hur bra vädret skulle bli sådär 2 veckor i förhand så jag hade kunnat tacka nej till att jobba, hade det inte varit super?

Igår tog vi det lugnare än lugnast pga. min oändliga bakfylla som jag verkligen inte tyckte om och som jag verkligen inte hoppas jag åker på igen.. kanske hålla sig borta från alkoholen ett tag?
 Skulle ju vart till Tilda och Lext igår men eftersom jag mådde så jävla dåligt så kom Kev till mig istället (: Vi kollade Euroblabla ohrkar inte ens försöka stava rätt hahaha.. Jaha ja, ryssland vann ja! Men jag tyckte verkligen inte Perelli gjorde det bra igår, kanske showen men jag tyckte inte att hon sjöng så bra tyvärr.. HAHA Björn Gustafsson är ju bara föööööööööööööööööööör skön, Gosh vad jag gillar den killen. HAHAHAHAHAHA när han skulle säga hur vi röstat ja de va i en klass för sig resten utan europa kommer väl tänka hur jäkla dumma vi är nu, bli dumförklarade ungefär! Men så stört skön.. Sen kom de någon film men vi båda somnade blev dock väckt sisådär hundra gånger av sms, men det gjorde ju inget :D

Kom på typ 5 imorse att jäklar hur ska jag ta mig t jobbet så gick upp och ringde Fredrik hur tidigt som hellst på morran - Flå´t killen!  och bad han köra mig, och det gjorde han.. så snällt TACK! <3


rätt lungt på jobbe faktikst, rätt härligt. Fast, ändå så blir man egrann rastlös när det inte finns något att göra.. Visserligen finns det alltid något att göra, städa, tvätta osv. men, det är ju inte det minsta kul så det gör jag inte frivilligt när jag kan slappa ^^           Morsdag idag med, världens bästa mamma fick blommbud och chocklad av oss ungar (:  Sedan ska vi grilla med, jag ska fixa.. Min oändligt goda och eftertraktade potatissallad är såklart givet att den står på bordet sedan, sedan en massa annat gott blire, köttfärsspett, kallsås, världsgod sallad med feta ost, oliver, soltorkade tomater, solrosfrön osv. osv.  MUMS!  -JAG LAGAR SÅ FRUKTANSVÄRT GOD MAT IBLAND, jag borde börja laga mat lite oftare.





Nej nu ska jag göra lite nytta!


Tjingeling Badring
Over and Out.



Bakfull som en gris

2008-05-24 | 18:43:47 | Allmänt | Kommentarer (0)

Helvete vad jag hatar att vara bakfull, det är verkligen hemskt. Jag mår så dåligt och gjort hela jävla dagen, inte precis när jag vaknade men den kom krypandes sakta och säkert och ja nu börjar det väl kanske rätta t sig men långt ifrån att jag mår bra, fått pratat med danskarna en hel del idag.. och har inget i magen så ja. Räckte att jag såg mat på tvn eller alkohol så fick jag springa, så magmusklerna har fått jobba en del idag med.. haha ^^ Fy attans, och vad man grinar när man kalvar helt sinnes och svettas som en gris och bläääääää hur kan folk spy? inte ofta det händer mig alltså, som tur är för fy fan för det!     Någon som vill ta över min bakfylla? Snälla då?


Igår så va vi iaf på GG, Jobbade hela dagen så kom Manne och hämtade mig så drog vi t Torp för att jag behövde t systemet så Manne fick det uppdraget av mig och när vi ska köra så finns det ingen koppling? Wtf, då har den såklart gått sönder.. sånt jävla oflyt! Fick ringa Ante och han och Raz kom och hämtade oss och dirr t mig där vi började fixa oss och började kröka, sedan kom Klimpen och Bränne (:   tok-mysigt. Sen körde Sanni och Magnus oss till GG.. Hur kul som hellst att Rickard och Marcus va där, gosh kommer fram en snubbe bakom mig och bara "Hej Keela" så vänder jag mig om så äre Rickard, Iiiih så jätte glad blev jag! Satt och jiddrade med dom en stund, för er som inte vet, Rickard och Marcus är tvillingar som jag kännt ett tag så grymt lika är dom helt sjukt.. haha sen så va dom där med ett till par tvillingar som va minst lika lika herregudanens.

Peter Siepen va DJ på plan 1 i sin vanliga ordning, han är ju så jääkla äcklig..

image49
 några vimmel bilder från igår :)


Nej nu ska jag ringa Kevin och försöka bestämma mig om jag ska med på fest med mina grabbs eller om jag och Kev bara ska sitta hemma. Tror det blir alternativ 2 för mår fortfarande skit...

Tjingeling Badring
Over and Out.

otur!

2008-05-22 | 19:56:26 | Allmänt | Kommentarer (0)

Ja fick sett matchen igår, började på jobbet och fick se förlängningen och straffarna hemma.. Sablans vad bra vi spelade, jäkla stolt. Jäkla otur vad som hände, alla vet ju så det är ju inget jag behöver dra upp, men vi va så värda det och vi hade det, ren otur. - JAG SKYLLER PÅ GRÄSMATTAN!

Jobbat idag igen, såklart.. dagen har ändå gått rätt fort idag faktiskt det är super gott med sådanna dagar jag bara älskar dom! Ge mig fler sådanna oftare. Sitter och kollar på massa resor nu, jag och Jasmine planerar att åka direkt hon får klartecken ifrån skolan att hon får åka så är det bokat och klart.. Hade varit så fruktansvärt kul, vilken resa det hade blivt.. Funderar skarpt på Türkiet inte varit där på flera år så det hade suttit hur fint som hellst.

Nej nu ska jag ut i hagen och hälsa på hästarna en sväng och kanske få kraft till att ohrka rida.



Tjingeling Badring
Over and Out.

Sämst.

2008-05-21 | 20:11:21 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag är mycket väl medveten om att jag kan vara sämst på att skriva här ibland, så jag behöver inte på påmind om de näh..

Vart en sjukt stressig vecka och helg, även denna veckan (ondag idag) har varit stressig som satan, även fast jag inte jobbade igår, och även fast jag inte skulle jobbat idag så hamnade jag här tillslut iaf och nu sitter folk coh väntar på mig hemma eftersom vi ska se på fotbollen. Jaha men de va ju trevligt att jag kanske inte alls kommer härifrån. Jaja, färdig gnält!


Vart med Ida en hel de nu det sista, väldans trevligt, BAMSE trevligt som Ida skulle säga! Ridit en massa, härligt att ha lite sällskap ibland istället för att sitta och prata med sig själv och hästen (Y)   Syrran är även här nu, hon har praktik på Polisen i Uddevalla så hon är här fram tills på Fredag dag då hon åker hem t Växjö igen :( saknar henne en massa hela tiden under den tiden hon bor där nere tur att jag får träffa henne iaf varannan helg.. Idag vart jag ledig, iaf nästan hela dagen och vaknade hemma hos Ida halv 9 av att syrran ringer och väcker oss och gapar på att jag ska upp och hoppa för att följa med henne in till Leif för hon skulle Gadda sig, och alla som känner min familj vet att jag och Petra inte är sämst på att ha övertalningsförmåga utan desslike. Dock så blir jag mer rädd för syrran när hon tvingar en än blir övertalad.. haha vet inte hur den meningen kom ut och vad det står och min svenska är super dålig just för tillfället, men tja, förstår ni så är det ju en fördel kanske!?  

Kanske ska träffa Åååååååzzie på fredag? Vem vet, inte jag än iaf. Får se hur det blir, hade vart mega trevligt iaf (:


Nej nu ska jag ringa Ingela och se när jag får sluta det här är ju sorgligt!


Tjingeling Badring
Over and Out.

I can show u the world.

2008-05-11 | 22:51:19 | Allmänt | Kommentarer (0)





image48



If u kiss me I promise not to tell...

alt under ctrl?

2008-05-11 | 22:43:08 | Allmänt | Kommentarer (0)

Klockan är massa mycket och jag har nydligen, eller iaf rätt så nydligen börjat må bra igen! Fy bubblan vilka jäkla baksmällor jag har börjat få? Jag super för lite helt enkelt! Dagen har varit så lugn den kunnat bli och tack gode gud för det.. Och tack gode gud över att jag inte sparar sms på mobilen när man skickat, hade jag behöft ha ångest? haha skämms iaf, vet inte om det behövs men tja, så äre!     ^^

Ja hade ju som sagt lyckats dränka min mobil i cider igår ja, närmare bestämmt kan jag tänka mig att de va en Xider Pine/Citrus på lukten av mobilen att dömma (Y) mums, kletigt och gott och ja hela högtalarna och allt.. Jag blir så trött på mig själv när det gäller min klantighet att göra sönder mobiler, det händer ju stup i kvarten känns det som! - BÄTTRING!







Nej nu ska jag kolla film och försöka sova.

Tjingeling Badring
Over and Out.

Blöh!

2008-05-11 | 12:29:20 | Allmänt | Kommentarer (0)

Ohrka vakna full, Ohrka att jag har lyckats göra sönder mig mobil.. den funkar ju men typ sämst, cider i hela högtalarna och i knapparna och tja, överallt! Råkade dränka den igår ja, smart drag (Y)      Lyckats ställa in den på något sätt på handsfree med? wtf? Åt helvete med den!

Nu ska jag gå ut med vovven, göra en redig lunch sätta mig på balkongen i solen och somna igen! jag mår dåligt.

Tjingeling Badring
Over and Out.

sunshine.

2008-05-10 | 14:54:28 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vaknade tidigt idag, som jag gjort i flera veckor nu. Fasen vilket jäkla väder vi har!

Satt lite inne på msn efter jag duschat och vart ute med hunden så kom jag och ante fram till att han kom hit så stack vi ner t torget käkade först paj och sedan gick vi och köpte oss en varsin  kul glass (polka, banan&chocklad ååh after eight = oändligt goda!)  och satte oss ute på en brygga. Tok mysigt. Hur längsesen som hellsts om vi träffades med så va jätte trevligt sen körde han hem mig igen så gick jag ut med Nelly en stund. Nu sitter jag här på balkongen och tar en cider i min ensamhet och försöker klura ut vad jag ska göra ikväll. såå många alternativ och bara en Keela. - Varför kan man inte dela på sig för? fast, hade kanske blitt massa slemmigt och blodigt och så hade jag vältyp dött så vi skiter nog i den tanken. Blööh!

David Guetta på Park Lane idag med jue, GAAH! Besluts ångest till tuuuuusen!


Snart åker jag, fy fasen vad jag längtar. För sketan! Nej nu ska det solas lite och dunka bra musik innan allt folk ringer och börjar tjöta så jag verkligen måste bestämma mig. Jooooooobbigt!

 








Tjingeling Badring
Over and Out.

Ingenting är omöjligt!

2008-05-05 | 19:35:55 | Allmänt | Kommentarer (0)

gött med vinst idag. Herregudanens. Ingenting är omöjligt!

image47

Jobbat hela dagen, vaknade av frukost på sängen idag. Ih mysigt (:    Var ute och sprang en sväng innan jag började jobba med, känndes skönt faktiskt, kanske ska bli en vana? Slutade för ca. 30 min sedan men har svårt att dra mig hemmåt, How come? Funderar på om jag ska ta mig en sväng ut och rida eller om jag ska ta en långpromenad med vovvarna. Hinner inte båda tyvärr.. Blir nog ridningen och en kort promenad med vovvarna..

Suttit och kollat en hel del på "Hejdå" saker att göra idag, Paintball står högt på listan just nu.. Får ta tummen ur och börja planera lite nu kanske, menar bara 6 helger kvar!!! Helt sinnes vad tiden går fort och den bara rinner iväg. Inte långt kvar nu asså, herregudanens vad jag längtar!




Tjingeling Badring
Over and Out.

Ohrka helt fel datum.

2008-05-05 | 19:20:51 | Allmänt | Kommentarer (0)

Ohrka att jag tagit helt fel på dagar och datum. Det är ju på Onsdag jag ska gadda mig.. Suck.  En extra ledig dag nu iaf (Y)    

någonting

2008-05-04 | 01:03:54 | Allmänt | Kommentarer (0)

Fredag, ville åka med till Halmstad. Blev det så? nej såklart det inte blev så eftersom jag va tvungen att jobba över i 5,5h. Helvete vad jag blir uttytjad, att det tagit mig så jäkla lång tid att insee det men nu äre fanimej nog med det. Ska hon ha mig där ska jag fan få mer betalat annars kan hon glömma. Take it or leave it, helevete vad jag är trött på den här jävla skiten just nu!     - Take me away.




Fredagen blev iaf som sagt väldigt, väldigt lugn med tanke på att jag slutade väldigt, väldigt sent. Hur roligt är det att jobba hela dagen och sluta 1 på natten när man inte haft någon rast i huvudtaget ungefär? Kan ju diskuteras, tur att jag hade sällskap av Marcus och Bosse en hel del iaf (;   Vart sånn jävla stress i fredags så de va helt sjukt!
Sen fick Ante för sig att ringa och väcka mig 3 på natten ja, men ingen Keela som kännde för att svara så. Stängde av ljudet och somnade om lika fort igen. Fy helvete vad trött jag var, trodde jag skulle få sova men icke då. Syrran och morsan kommer båda inrusande och drar av mig täcke och hela köret halv 9 på morran för att de va fint väder och vi skulle ut och rida tesammans innan syrran skulle på Dop. Heeeeeeelvete vad arg jag blev! hahahaha säger bara; Fyfan vilket oändligt morgonhumör jag kan ha! (Y)    man väcker mig fan på egen risk ibland. (Iaf med stor säkerhet på egen risk om det är innan klockan 10 på morran)    Tog en ridsväng med mami och syrran red Nischaala sedan så blev det så att jag, Ellinor, Jonna och Vicky red ut en sväng med, jag fick för mig att vi skulle rida Penny(nordsvensk), Pepsi(nordsvensk), Kajsa(fjording) sedan hände Vicky med på ponnyn Vicky (Y) haha. Fick brottom som attan när Bränne ringde och sa att han åkte hemifrån std när jag va en iaf lite halv bra bit ifrån stallet och skulle hinna duscha och hela köret innan, slutade med att jag stod iduschen när han kom såklart. Alltid redo? (; hahaha usch nej, men jag är inte så överdrivet bra på tiden ibland näh. Skyller på Jonna som skickade iväg mig för att köpa cigg, tog ju evigheter att komma fram i kassan.

Nu ohrkar jag inte skriva mer, är så jäkla trött ska gå och lägga mig nu dirr!



 







Tjingeling Badring
Over and Out.

Vi har svar på allt!

2008-05-01 | 20:36:27 | Allmänt | Kommentarer (0)

haha sitter och kollar på tv med Lil´sis nu vi kollar "Sanningens Ögonblick" så vart det paus så kom 118100 reklam upp och "vi har svar på allt" eller något liknande och jag va såklart dirr på mobilen och frågade varför himlen va blå fick till svar; "Himlen ser blå ut pga. att blått ljus har en kortare vågläng och när det tränger in i atmosfären så relekteras ljuset i partiklar och får det att se just blått ut. Det är även det ljus som har störst spridning och täcker därför hela vår atmosfär vilket är tur eftersom ljusblåa nyanser anses som lugnande och tilltalar våra sinnen. Så nästa gång du känner dig stressad eller irriterad blicka uppåt ett tag."  det visste dom jue ja, får klura ut någon riktig knäppis fråga och skriva t dom och se om dom kan svara på den muhahaha!

image46


Vi har kollat film idag med, vart ute åh körde lite förut med! Och kollat biljetter till Spanien 1v till lägenheten någon gång 1-12 juni, inte jätte nödvändigt att komma dit men hade vart såååå skönt ändå. Åker ju bara om någon vecka efter jag kommit hem därifrån då.. - Mallorca, jag längtar något så oändligt.

Nej nu ska vi kolla klart på tvn sen ska vi nog kolla en film eller två. hihu.   Blire Liseberg imorn? (;

Tjingeling Badring
Over and Out.

True Blue.

2008-05-01 | 11:53:02 | Allmänt | Kommentarer (0)

Igår va det ett väldans vel och jag va grymt besviken på att folken inte ville med in till stan. Jätte besviken verkligen, inget blev som jag hade tänkt mig igår. Fan oxå!

Åkte till Stig center där vi käkade donken för vi skulle in till stan Jag, Lil´sis åh Coffe men väl där så börjar coffe "Jag vill oxå dricka idag jag får alltid köra bla bla bla kan vi inte dra t någon hemma fest, bla bla bla"  sug kuk tänkte jag, men såklart hamnar vi hemma hos Lext, alltid kul att träfffa er alla absolut, men de är lixom inget drag och jag va på sånt jävla dans humör. och på de så fick jag inte se matchen för bränne och Lext hade inte 6an heller för den delen jag va så förbannad, Jocke med!   Raz fixade lite på datorn och hittade någon sida där dom sände live.. fast på Japanska.  Och sändningen va ca 2 min efter, får ju sms för varje mål och dom kom ca 2 min innan dom visades på skärmen. Go efter!   Vi behöver ju inte ens berätta hur glada jag och jocke var över vinsten. Så nu äre möte mot United igen ja..              -Ingenting är omöjligt!


image45



Idag ska jag förmodligen jobba "/        får se hur det blir men de blir nog antagligen så så jag är ledigt imorn och är det bra väder imorn så drar jag till Liseberg förmodligen.. Syrran ska gadda sig imorn med så om de är dåligt väder så joinar jag nog henne. Jag ska gadda på mig tiiiiiiiiiiiiiiiiisdag.. iiiHHH!     Mami ska ju med gadda sig då taha. (:

Nej nu ska vi kolla film :)

Tjingeling Badring
Over and Out.