091031

2009-10-31 | 23:38:04 | Allmänt | Kommentarer (0)


Min kropp är så mör just nu, herrejösses alltså. Hahahaha har fan ont överallt, inte van att "slita" så längre och att behöva mocka 17 boxar när man knappt mockat en box sedan i vintras så känns det vill jag lova. Och imorgon så är det bara att köra igen, kommer vara helt mördbultad på måndag, ska bli kul och se om jag kan resa mig upp ur sängen utan att gnälla. Fick en väldigt tråkig syn när jag kom till stallet tidigare idag. Bolack var borta... jag förstod direkt att vi varit tvugna att ta bort honom då han varit dålig sen i sommras, så himla ledsamt och mamma ville spara mig dom tårarna. Tänkte inte mer på att det fattades mer hästar då vi lämnar ut kallbloden på foder över vintern. Eller ett par av dom iaf, sen så läste jag i stalldagboken att den 28/10 så försvann Bolack, Vicky och Kajsa till dom evigt gröna ängarna. Jag har gått och fällt tårar exakt hela dagen, fyskam vad jobbigt.

En glad nyhet är iaf att vi fåt två nya pollar i stallet, en söt liten nordsvensk och en Welsh (C-ponny). Riktigt söta och trevliga båda två. Har även fått umgås med syster ikväll, vilket känndes skönt. Vi har skrattat åt varandras problem, mobbats lite grann och öppnat oss riktigt ordentligt. Hon är bara så himla vettig ibland, men så är det väl alltid med stora syskon. Helt otroligt vilken påverkan dom har på en egentligen.





Två riktiga kelgrisar är vad som är, Cassandra och Chrunch? gah minns inte namnet riktigt på Ponnyn..



Petra.



och alltid lika glada Rex som jag har passat hela dagen och även imorgon. Är jätte gärna hundvakt mest hela tiden åt denna duvan (han låter som en duva när han gnäller när han vill ut på kvällen.. hahaha)


Jag ska upp och släppa ut hästarna vid 8 imorgon. Jag kommer vara så jävla trött, är jävligt trött men är väldigt osäker på om jag kommer kunna somna än på länge. Min pojkvän vill inte prata med mig idag tydligen.... Han verkar ha bättre för sig...





Chris Brown ft. Lil Wayne - I can transform ya

2009-10-29 | 00:19:13 | Allmänt | Kommentarer (1)





mysiga höstpromenader.

2009-10-28 | 23:27:25 | Allmänt | Kommentarer (0)



Igår sent på kvällen kom Nihn hit och hälsade på vilket inte var igår, vi har inte träffat varandra på evigheter. Känns som om dom där dagarna då vi var tillsammans 24/7 är ett minne blott nästan, som tur är så har vi bara glidit ifrån varandra gällande att träffas, vänskapen är fortfarande det samma. Vi vart ute och gick en liten stund, köpte en pizza till Nihn, kollade film och gottade med chips och dipp (och ahlgrensbilar ofc!). Hjärtat sten somnade i sängen runt 22 tiden, kändes lite halvskumt att jag var den som kröp ner i sängen sist igår, brukar ju vara tvärtom så att siA. Idag vart Nihn kvar en stund, efter hon åkte så gjorde jag inte spec mycket. Hjärtat jobbade över idag, så jag fick stå och göra middag i min ensamhet, och han hade redan ätit så jag fick äta i min ensamhet med. Gick ut och tog en kvällspromenad på ca. 45min förut, slökollade lite på Transformers och hoppade in i duschen och nu så har jag hamnat här, redo för ett nytt avsnitt av Gossip Girl och sedan lite One Tree Hill hade jag tänkt mig. Är inte trött och hjärtat sitter uppe så jag kommer inte kunna somna i vilket fall.

Imorgon så kommer pappa in till stan runt 12 tiden så ska vi gå på stan, tänkte även ta och svänga in och hämta lite färgkartor/färgprover/färg... ja vad det nu heter. Iaf olika så vi kan bestämma vad vi ska ha i hallen. Ska försöka att inte glömma av det. Hoppas på att få träffa Jasmine en snabbis imorgon med, var ett himla tagsen.

 

Så himla mysiga promenader i höstmörkret. Jag gillar hösten, älskar dom otroligt vackra färgerna som träden har innan dom tappar löven som lägger sig som ett tjockt täcke på marken. Gul/orange/röd så fruktansvärt vackert. Idag gick jag själv med enbart musik i öronen medans hjärtat vart hemma framför datorn.


Men nu ska jag kolla på Gossip Girl. Later!





091028

2009-10-28 | 18:10:55 | Allmänt | Kommentarer (0)




It's sad when people you know become people you knew.



nattuggla?

2009-10-25 | 01:59:04 | Allmänt | Kommentarer (0)


Det är lördag, jag är väl medveten om att klockan är närmare 02.00 (eller har klockan ställt om sig själv? borde den väl göra? eller?) men jag är super pigg. Om man bortser ifrån att jag mår egrann kasst, har svettats/frösit om vartannat hela dagen och ju mer klockan blir ju ondare får jag i kroppen vilket brukar vara ett tecken på feber på mig (ont i leder). Tog en alvedon och värken har ivartfall stannat och inte blivit värre men nog om..

Igår vart vi ju som sagt på bio och såklart vart den bra som jag trodde. Vi vart hemma rätt sent då vi precis missade våran buss så fick vänta i 17 min, men vad ska man klaga över egentligen? Skönt att bo där det går bussar 24/7 inte ofta man får vänta utan dom kommer ju rätt ofta så att siA. Hjärtat somnade som en liten bäbis med sitt huvud i mitt knä ett tag då jag kollade på Greys Anatomy när vi kom hem igår. Vilket han brukar göra, ligga på varandra är vi rätt bra på. Så mysigt, finns inget bättre än han. ♥





Nu ska jag ta och kolla på någon av Harry Potter filmerna eller Hata Göteborg. Later!





...

2009-10-23 | 19:11:35 | Allmänt | Kommentarer (0)



Awe. (:



091023

2009-10-23 | 16:28:44 | Allmänt | Kommentarer (0)


Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger


Lalalalaalaaa

Flickan som lekte med elden.

2009-10-23 | 16:23:33 | Allmänt | Kommentarer (0)


Fredag, igen. Helt sick, jag var helt bomsäker på att det var onsdag igår men när hjärtat nämnde att det var fredag imorn(idag) så blev jag helt ställd men tydligen vart det då torsdag igår jag har kanske inte alltid så stor koll? När jag är utomlands har jag ingen som hellst koll på dagar, om det är måndag eller torsdag, söndag eller tisdag. Verkligen helt körd när det gäller semester och hålla ihop dagar. Vad ska ni hitta på denna fredag? Själv så ska jag och världensbästaste mysa i biomörkret till flickan som lekte med elden. Att gå på bio är übermysigt, lÖve it!

måste tyvärr erkänna att jag har egrann huvudvärk och har nyst en hel del denna dag. Fruktansvärt irriterande att jag går runt och är sån emellanåt och halv snuvig ibland. Ska nog ta mig en alvedon och slänga i mig en macka i väntan på att jag ska börja göra middag när hjärtat har kommit hem.



Du&Jag ♥






Algrens bilar och PimPim

2009-10-22 | 19:31:49 | Allmänt | Kommentarer (0)


... är något som jag är FRUKTANSVÄRT sugen på just nu, helt insane. Idag har det inte blivit många knop gjorda kan jag lova herregud alltså nästan så jag får dåligt samvete faktiskt, lagade mat när hjärtat kom hem. Min supergoa qourngryta med champinjoner men just nu så är jag fruktansvärt rastlös, säkert varav jag är supersugen på ahlgrensbilar och PimPim så jag ska nog ta och knalla bort till turken och köpa åt mig efter mina behov eller något liknande och sedan begrava mig i sängen under ett varmt täcke och kolla på någon film eller fortsätta att dra igenom OTH. Superspännandedagva?

Har ni hört Rihannas nya singel btw? Russian Roulette.







Ica praktikanten Jerry, vilken snubbe!

2009-10-22 | 00:22:52 | Allmänt | Kommentarer (0)


Del 2
Han är bara för schööööN den där Jerry "Du Stig, Uuuulf han mår inte riktiga bra va?"






Del 3
"uulf du får inte skylla på praktikanten!"   OH LORD!








GG and OTH

2009-10-22 | 00:05:56 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nästa gång jag ska måla naglarna så ska jag helt klart känna efter om jag behöver kissa innan. Nu var det nämligen så att jag blev akut kissig undertiden då jag målade naglarna och fy helvete vad jobbigt det var, nästan så jag bad Mats att följa med ner och dra ner kläderna åt mig HAHAHHAHAHA, hade varit fint. Vilken flickvän du har hjärtat (;

Har mest slappat framför tvn idag, förutom då jag lagade mat och diskade medans det stod i ugnen ungefär. Idag blev det Hawaiigratäng och det är så fruktansvärt gott. Saknar min kamra, hade jag haft den hade jag såklart delat med mig men känns så meningslöst när det inte finns bilder med i det stora hela. Som sagt kunde det ta 6 veckor innan jag får kamran, har väl gått 2 veckor nu ungefär? - minne som en guldfisk! Hjärtat är ivartfall stormförtjust i min hawaiigratäng. Kassler, ris, grädde, ananas, curry, chilisås och mer mumsigt. Jisses hur kan det inte vara gott? Lovar att göra den direkt jag får kamran så jag kan dela med mig. Just nu gör jag ingenting, tänkte ta och kolla på Gossip Girl och sedan ett avsnitt One Tree Hill och sedan sova förhoppningsvis. Är tyvärr inte sovtrött ännu, bara trött och ingen idé att ens ge det ett försök att sova nu, hade bara legat och vridit mig i flera timmar. Så sätter på serierna här nere i sovrummet och gottar i sängen undertiden.

Har funderat på det här med personligtränare, kan det vara något att hänga i granen tror ni? Skulle jag komma igång lättare då måntro? Jag är inte så high på det där med tyngder och muskler så det skulle jag behöva lära mig.. typ. Men nu ska jag sluta att dra ut på tiden och fixa mig inför sängen och slå på Gossip Girl. CYA!









091021

2009-10-21 | 14:51:48 | Allmänt | Kommentarer (0)


Har drömt så fruktansvärt helknasiga saker inatt, jag förstår verkligen inte vart allt kommer ifrån. Om min fantasi kan skena iväg? Ja det vart då inget skämt ivartfall. Sedan så drömde jag egrann om Thailand, resan som närmar sig med stormsteg. Det är ju snart November ffs, helt galet vad tiden går fort ibland. Ska bli obeskrivligt skönt att komma iväg till värmen i hela 4 veckor och bara slappa, njuta och framför allt bara vara.

 

Sitter och funderar på om jag ska ta mig en promenad nu eller senare, hellst hade jag velat att hjärtat ska följa med på en promenad senare ikväll. Men måste erkänna att vi är väldigt, väldigt dåliga på´t även fast vi sagt att vi ska börja. Dålig motivation hos oss båda kan jag ju säga.. Men det kommer nog någon gång. Någon som vet om man kan köpa ett jobb och lite motivation på nätet? Typ - Blocket.se? Nu när jag ändå sitter och babblar om ingenting och lite därtill så kan jag lägga till att jag igår fick ett shoppingsug utan desslike. Jag tänkte försöka flirta med pappa om en mini shopping runda snarast, hittade två par stövlar på Din Sko igår av misstag som gav mig ett måstehabegär omedelbart.ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH GE MIG! Min mage kurrar egrann så jag ska nog ta och slänga i mig lite rester ifrån gårdagens middag, typ tacogratäng. Idag ska jag laga Hawaiigratäng, GOTTIT.



Snabba Cash

2009-10-16 | 23:25:49 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag vet att jag bloggat om Snabba Cash innan och lagt ut teasern som finns på YouTube, och nu gör jag det igen. Jag tror verkligen att filmen kommer bli superbra, då boken är helt fantastisk. Löve it. Om någon där ute mot förmodan har missat denna bok så gå genast och köp eller låna den, lovar er att ni kommer sitta som trollbundna tills ni läst ut den. Jag läste boken precis när den kommit ut så det vart ett tagsen, ska nog gå och köpa mig den snarast och läsa om den. Snabba Cash läste jag när jag vart iväg på en resa och släpar aldrig med mig böckerna hem igen utan lämnar dom öde när jag läst ut dom. Många hotell har ett eget litet bibliotek kan man säga, folk som lämnar kvar sina böcker så som jag gör och hotellen tar många gånger vara på dessa och skaffar sig sitt egna lilla internationella bibliotek, smartidé alltså. (:







Idol 2009

2009-10-16 | 22:53:04 | Allmänt | Kommentarer (0)


Ja alltså, jag har inte varit den som har följt Idol iår heller. Bara under auditionsen istortsätt men har sett ett par framträdanden då och då kan inte yttra mig så mycket om vem som "bör" vinna osv. men jäklar vad bra Reza gjorde "the way you make me feel" idag, oh lord! Satt och käkade och skulle sätta på en film men så tänkte jag what thä häck kan ju se ett par framträdanden iaf, så såg dom tre första. Som sagt Reza vart GRYM i mina ögon.



Just nu sitter jag och gör verkligen ingenting, vi har käkat och kollat på Wallander - Cellisten. Jag gjorde köttfärsås idag med enbart det vi hade hemma, kylskåpet ekar igen. Ivartfall, en burk krossade tomater, vitlök och egrann tomatpuré och kryddor och det blev ju faktiskt helt okej. Hade även oregano i vilket jag inte brukar ha i min vanliga då jag inte tycker det passar in i den, men idag vart det faktiskt riktigt gott med lite oregano i måste jag medge. Ska nog ta och slänga på lite One Tree Hill eftersom hjärtat har hamnat vid datorn en stund (hur lång stunden är vet man aldrig.) Jag håller alltså på at bete av alla One Tree Hill säsonger, var av varför jag ser på det så mycket. Har inte följt det sedan mitten av s3 ugefär så har inte sett varken s4 eller s5 innan. Later!



091016

2009-10-16 | 15:48:49 | Allmänt | Kommentarer (0)


Och så var det fredag igen, veckorna går himla fort ibland måste jag erkänna. Idag är det ingen sol på himlen utan regnar, såg nästan lite snöblandat ut när jag kikade ut senast. Just nu gör jag ingenting, hade det varit bra väder så hade jag gått ut och tagit en promenad men känner inte för att traska runt i regnet direkt så jag avstår och stannar inne i värmen istället.

Vad tror ni om Couples Retreat?






vad glor ni på? har ni aldrig sett en praktikant förut?

2009-10-15 | 14:43:45 | Allmänt | Kommentarer (1)


Konsten att kunna sova som en stock, ibland har jag den. Vaknade runt 13 tiden så jag har varit vaken en stund men inte gjort många knop. Nu ska jag äta för min mage avlider snart så hungrig jag är. Igår gick jag ut och shakade lite med lilla syster + lite fler folk. Träffade på Bob och Reidar med vilket inte var igår. Fruktansvärt dålig onsdags utgång måste jag erkänna, är det pengabrist? Antar det för det var inte direkt mycket folk ute och det blev en tidig kväll. Var väl hemma runt 02.15-02.30 någongång, till min stora förvåning var hjärtat fortfarande vaken. Och en ännu större förvåning var att taxametern i taxin stannade på 190;- jag blev väldigt chockad måste jag erkänna. Har för mig att vägen hem brukar ligga runt 260;- ?

Påtalomingenting, ni har väl inte missat den nya praktikanten på ICA?



Nej jag sitter här och svälter mig själv och det är inte okej. Så nu ska jag äta, och kolla lite OTH! (Jag är rätt trött på att göra ingenting......) Later!



lala la la lalalalalalalaaaaaaaaaaaa

2009-10-14 | 14:22:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag har sovit så himla dåligt inatt, helt värdelöst. Har drömt något så fruktansvärt, inga roliga drömmar för femöre. Sådanna man blir ledsen, arg, besviken och helt genom svettig av. Tusen olika personer inblandade. Om jag har grinat i sömnen skulle det inte förvåna mig det minsta. USCH! Vaknade runt 11 ordentligt och gick ut och gick en sväng, verkligen kallt ute nu. Vart 3 grader enligt termometern i köksfönstret, känner att jag måste köpa vantar snarast till mina stackars händer som blir till isbitar direkt. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på härnäst, funderar på att försöka få tag i lil sis och träffa henne idag. Var ett tag sedan..


Jag tänker alldeles för mycket, jag blir tokig på mig själv.




bloggtorka? Skämta inte..

2009-10-13 | 22:33:31 | Allmänt | Kommentarer (3)


Jag måste erkänna att jag har verkligen ingen lust alls för att blogga nu för tiden (vilket som märks antar jag(; ), har iaf lämnat in min kamra. Kan ha med att göra att jag känner att jag verkligen inte kan bjuda på några som hellst bilder i stortsätt. Lite bilder är ju iaf trevligt, att bara sitta och få massa ord in knullade i ögonen hela tiden kan inte vara speciellt roligt? För övrigt så lovade dom att det skulle ta 2-4 veckor tills jag fick kamran tillbaka, nu är det helt plötsligt 4-6 veckor. SÅ JÄVLA TRÖTTSAMT SÅ JAG VILL BARA LÄGGA MIG NER OCH GRINA..

Har städat, tvättat, lagat pannkakor i en evighet idag. Dubbelsats tar en evighet att steka uppenbarligen, Mats får med sig en hink med pannkakor till jobbet imorgon utan att överdriva. Och nu tänkte jag ta och lägga mig überskönt i sängen och kolla på Gossip Girl och sedan lite OTH i sin vanliga ordning. Hjärtat sitter och gormar i vent så jag antar (vet) att han spelar lite.

Jag saknar ridningen och hästarna något så fruktansvärt just för tillfället. Det är verkligen hemskt att inte bara kunna öppna dörren och ha dom där. Morando har jag hyrt ut på foder till en som hade hästar i samma stall för en tid hon har haft honom hela sommaren och kommer ha han under vintern med. Pistol har syrran hand om och ja dom andra som jag rider (red...) Preme Ffatal, Bolisia, Nischaala and so on dom saknar jag med. Direkt jag får iordning på min ekonomi och hittar ett bra stall i här i närheten så kommer jag ta tillbaka Morando direkt.
Att ha häst är ju inte direkt billigt, synd att jag gått och blivit vuxen och inte kan åka helt och hållet på pappa längre.



Preme Ffatal en utav dom jag rider utöver mina egna.



Morando, min egna.



Pistol, delar jag tillsammans med mamma och syster.


Sedan så saknar jag att ha husdjur i huvudtaget något så fruktansvärt det är verkligen något som saknas. Som ett stort hål, djur får mig att må bra.. Katt, Hund. Katt har jag tid med.. Jag saknar min Gucci. Äskling, snälla ge han ett försöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööök!

Gossip Girl var det ja.. Later!



my dream is to fly, over the rainbow so high. EEEEEHHHHHEE!

2009-10-07 | 15:27:46 | Allmänt | Kommentarer (2)


Har haft den i huvudet hela dagen.



Och även Yves Larock - Rise Up.


Sitter och skriver en handlingslista för tillfället, redigt va? Ska göra paj i veckan, ost/skinka/broccoli. YUMMI! :D Är sugen på tacopaj snart med, får rådfråga hjärtat om han vill ha paj två dagar (; Bara jag som tycker att veckorna går fort nu för tiden? Redan onsdag idag, helt sick. Och jag är så trött på att inte ha något jobb, det jag hade innan funkade inte tyvärr. Frustrerande! Funderar på att gå och prata med arbetsförmedlingen, är det något som kan hjälpa tror ni?



091007

2009-10-07 | 14:53:59 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sitter nere i sängen med datorn och har precis ätit egrann lunch, gårdagens middag som vart spagetti och köttfärsås dock vart spagettin slut så jag kokade lite makaroner istället (: Igår så vart jag på IKEA med pappa, vart även inne på Expert och frågade om kamran och ja som jag trodde så måste dom skicka in den till Nikon, så ca. 2-4 veckor innan jag får tillbaka den, så surt! :| Får se om jag kan leta upp min vanliga digitalkamra någonstans, har verkligen ingen anning om vart den är dock men det är bara att börja leta. Nåväl, ifrån IKEA så fick jag med mig en byrå, 2 lakan, skärbräda och sånna små boxar man kan ha i byrålådorna för att ha ordning på saker. dvs. strumpor, bhar, trosor, kallingar and so on. Superbra verkligen, ordning och reda är det i underkläderslådan nu kan jag lova. Vi satte tillsammans ihop byrån och det gick förvånadsvärt väldigt bra, inga sura miner för fem öre. Blir en sväng till IKEA snart igen vi ska köpa en likadann byrå och ställa brevid den andra och lite annat småt och gott.. Bad även pappa ta med sig min gamla tv hit så nu har vi fixat tv i sovrummet, så bra att sitta här nere när Mats spelar hör man mindre gormandet (;

Idag har jag inget planerat alls, förutom att jag ska åka och möta upp hjärtat på hjalmar då vi ska handla. Så måste skriva upp vad som ska handlas om en liten stund. Hoppas på att vi går ut på en promenad ikväll, det blev så himla sent igår efter vi satt ihop byrån och lagat middag + att hjärtat hade huvudvärk. Ska nog ta och sätta på en tvätt och börja skriva en handelslista efter det. Later!



091006

2009-10-06 | 13:28:39 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hade ett soundtrack i mina drömmar igen, det är rätt skumt at det kan bli så hahahaha :) Fina stunder kräver soundtracks? huh?




Den fina stunden vart inte länge, sedan drömde jag om att en psyksjuk snubbe hade satt eld på ett sjukhus och att dom blev till zombies. Fifan vad jag sprang. Polisen kom med stora bussar där dom bara lastade ut brända lik och kastade ner dom i en håla typ, sedan så bara alla reser sig upp och börjar jaga massa folk. Kan ju undra vart allt kommer ifrån ibland!?




tidsoptimist?

2009-10-06 | 13:20:33 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag är helt färdig för att åka in till stan och varit i över 1h, pappa skulle kommit hit vid 12. Han är fortfarande inte här, han är sämst på att passa tider tyvärr men han vart i kungälv så han är iaf här om en stund. Tänkte ju ta och gå och låta Expert kolla på kamran, hoppas innerligt att det är något som går snabbt att fixa då jag vill ha den tills helgen. Men jag får nog sluta hoppas, Expert brukar vara olagligt sega. "/

Nu ska jag ta och smälla i mig en macka igen, är dödshungrig blir det utav att vänta.




Nikon D60 mår inte speciellt bra trotsallt.

2009-10-05 | 22:53:04 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag sa ju att min kamra mådde bra efter olyckan med Coca Colan igår. Men, den mår inte helt okej. Blixten har slutat att fungera och lite så, en har blivit lite kokko. Ska nog ta och svänga in hos expert imorgon och se om dom kan fixa den fort, jag vill ha den till helgen då Linnéa fyller år!



stackars kamran.. Nu ska jag ivartfall borsta tänderna och fixa mig inför natten sedan ska jag slänga mig i sängen och börja kolla på Coyote Ugly. Godnatt! (:




måndagskväll..

2009-10-05 | 22:15:39 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jag berättade ju att vi har mängder med kakor då hjärtat vart på Göteborgskex, mängden börjar bli en mindre mängd nu. Och jag funderar ärligt talat på att gå och snoka runt lite i skafferiet nu. Sugen på kakor, det är vad jag är. Kakmonster? Lite ibland kanske...


Hjärtat sitter och spelar och jag har precis kollat på Svenska hollywood fruar. Den där jävla Ankan, jag tycker verkligen inte om henne. PUNKT! Ska kika lite på without a trace nu sedan så kommer jag nog ta och gå och lägga mig i sängen och kolla på Coyote Ugly får se om jag lyckas somna eller inte skulle behöva somna i en någorlunda tid egentligen men det är inte alltid så lätt. Imorgon så ska jag träffa pappa en sväng igen, vi ska ta en sväng på stan och kika lite. Riktigt trevligt att gå på stan tillsammans med pappa, han följer gärna med och är smakråd (dock är inte råden alltid dom bästa(; ) Ev. ta och åka till IKEA en sväng. Time will tell.. Later!



Hunybunch suga plum, pumpy ummpy umkin.

2009-10-05 | 16:12:17 | Allmänt | Kommentarer (0)


Igår blev det inget bloggande, men det vart en väldigt lugn dag. Städade egrann sedan så käkade vi pizza, dock vart det inte alls gott och vart inte sugen på det trots att jag trodde det borde tagit en hamburgare istället ^^ sedan kollade vi på The Bourne Supremacy och The Bourne Ultimatum. Och ja, det vart våran kväll igår ungefär.

Min kamra blev btw dränkt av Coca Cola igår, hade lagt den på golvet precis brevid bordet när vi skulle äta. Och SHOFF så lyckas hjärtat välta ut mitt fulla glas med Coca Cola och såklart hamnar istortsätt allt över kamran, den badade i cola med andra ord. Men den funkar som den ska, luktar lite sött och så bara hahahaha. Olyckor händer väldigt lätt ibland. Nu ska jag vika tvätt sedan ska jag nog ta och handtvätta ett par plagg, får slänga i min gamla vinterjacka i tvätten med, får använda den tills jag hittat en ny ivartfall. Funderar på att ta och åka in till stan imorgon och kika lite kanske? Ska ta och kolla om jag hittar en present till Linnéa med, hon fyller ju 20 till helgen. Tvätta va det ja! Hjärtat slutar jobba om ca. 50min. Yey, soligt väder så jag hoppas på en promenad när han kommit hem. Later!




M+M <3

2009-10-03 | 23:20:46 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu har vi äpplepaj med vaniljsås och såklart vart den super god, så simpel och SÅ GOD. Gosh! Älsklingen satt och kollade på Lock N´ Load eller vad tusan det heter och jag lyckades somna undertiden. Meningen vart att vi skulle sätta på en film efter det avsnittet men han tyckte att vi skulle lägga oss istället eftersom jag låg där och halv snarkade (drömde att jag snarkade med, ni vet sådär tyst som inte ens kan räknas som snarkningar egentligen och ja tydligen så hade jag gett ifrån mig egrann sånna, hahaha jag säger ju att jag är dyngtrött!.), vilket är en idé jag inte är så sen att hänga med på idag. Sätter på filmen här nere sålänge och ser hur långt vi kommer, annars får vi kolla på den imorgon helt enkelt.  Men nu ska vi ta och mysa ner oss.. :)



trädstammen på äppelträdet i trädgården förstår dealen. Tycker om min Mats något så oändligt... ♥




lördagskväll med äppelpaj!

2009-10-03 | 21:03:31 | Allmänt | Kommentarer (0)



Sitter i soffan och slökollar lite på tvn och läser lite bloggar och nyheter. Samtidigt som jag väntar på att äppelpajen som står i ugnen ska bli klar, luktar himla gott just nu kan jag tillägga, ska bli suuuuper gott! Jag gjorde snabb och enkel middag idag, stekt falukorv och stuvade makaroner med kokta morötter och broccoli, hade verkligen ingen ohrk till att stå och laga ordentlig middag idag, är helt trött i huvudet. Somnade en sväng på soffan förut, i ett par minuter bara och det hjälpte lite emot tröttheten. Men det känns som om det kommer bli en väldigt tidig kväll idag. Vi ska käka lite paj och kollar nog på en film. Efter det så kommer jag nog tacka för mig och inta sängen och hoppas på att sova djupt och länge så jag är uvilad imorgon. Ska städa imorgon, mer än så är inte planerat, bakningen då om jag kommer över jäst. Vart ju helt slut i affären! Dumt att försöka handla det dagen innan kanelbullensdag kanske, vad vet jag... irriterande ivartfall jag som vart så sugen på att baka bullar.

Nej nu är det dax att ta ut pajen och vispa vaniljvisp. Yummi! :)




lördag..

2009-10-03 | 15:42:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


J A G   Ä R  T R Ö T T!
Har precis satt mig ner egrann, vi har ju varit på Ullared idag och som jag misstänkte så är det där stället inget att hurra över. Vi fick köpt 6kg tvättmedel, duschcremé, tvål, dörrmatta, 3 ljus.. fryspåsar och lite sån småskit som är bra att ha på lager då det tar slut snabbt. Vi tog en sväng in och skulle handla jäst till bullbaket imorgon påvägen hem, men såklart var jästet slut. Jag blir så trött, funderar på att cykla bort och se om tempo ev. kan ha, eller ohrka åka in till coop imorn och se om dom fått in. tröttsamt, jag som såg fram emot bullbak! "/

Igår kväll var vi ju som sagt på bio, det blev The Surrogates och den vart bra, och jag fick mina sourcreamsnacks fruktansvärt gott dom tog slut väldigt snabbt. Ikväll blir det nog inte många knop gjorda, jag tror det är vädret som tröttar ner mig såpass mycket, regn, regn, regn och åter regn. Blir nog att inta soffan och kolla på film ungefär. Vad ska ni hitta på såhär på en lördag? (:



Nu ska jag slänga på en tvätt, sedan överväga att ta en powernap på 30min. Är verkligen jätte trött!





R to the A to the Z

2009-10-02 | 17:00:56 | Allmänt | Kommentarer (1)


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA underbara knasiga rasmus. (:
Kommer aldrig få nog av denna videon.



Vännen ♥



Fulla som ägg på Harrys en torsdag eller ngt liknande. hahaha (:







smile like u mean it.

2009-10-02 | 16:43:30 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag nämde ju här om dagen att jag köpte två par nya tights på BikBok, och nu har jag invigt dom och guuud så sköna dom är och framför allt varma hur skönt som hellst i höstvädret som är just nu. (Jag som är frysarN annars, jätte lättfrösen. Går jag ut med vanliga leggings så fryser jag dirr nu när det är lite kallare.) Idag strålar solen med, vilket jag verkligen inte klagar en sekund på. Gick ut och gick en sväng, dock vart jag bara ute i ca 35 min men det är alltid något och såklart med musik i örona, mycket feelgood låtar idag. Känner mig sådär bara jätte glad idag, vet inte riktigt varför, är trött och sleten men samtidigt väldigt, väldigt glad vilket såklart är überbra. (är nog feelgood låtarna som har hjälpt det på traven. (; )



bekväma och varma, dunderbra!

btw, la ni märke till att det åskade inatt? det kom några rejäla knallar, det varade inte så länge som tur va. Nu har klockan passerat 16:30 och hjärtat slutar vid 17.00. vi funderar på bio ikväll men jag kan inte riktigt ta steget och köpa utan att han sett platserna, det är rätt fullbokat och platserna är rätt lång ut på sidorna det som finns kvar så han får bestämma. Annars så får det bara bli att vi käkar/fikar i stan ikväll och film hemma i soffan. Inte fyskam det heller, eller hur? Dock är jag fruktansvärt sugen på sourcreamsnacks! GAH!

Nu ska jag diska, sedan ska jag hoppa in i duschen. Later!



kanelbullens dag på söndag!

2009-10-02 | 14:36:46 | Allmänt | Kommentarer (0)



sitter och funderar på det här med bullar, på söndag (4/10) så är det ju kanelbullens dag. Och jag vill såklart ge mig på att baka bullar då, jag har dock aldrig gjort bullar helt på egen hand utan alltid hjälpt till när det varit bullbak med mamma eller ngt liknande. Så jag tänkte lägga förslaget till hjärtat att vi ska baka bullar tillsammans på söndag. Någon som tror att han är på den idén? Att äta upp dom är han säkerligen på ivartfall (; Nybakade bullar med ett glas mjölk, GUUUUUUUUUUD SÅ GOTT! Och lukten av nybakade kanelbullar, herrejösses alltså. Städdag på söndag med, dammsuga, damma torka golv and so on det behövs.

Ja bullbak får det nog ta och bli på söndag faktiskt tänkte både kanelbullar och vaniljbullar, gärna fylla frysen med ett par påsar med. Får inhandla allt som behövs imorgon efter vi vart iväg på en tur tillsammans med pappa till Ullared, vi åker runt 9 tiden imorgon så ikväll blir det lugnt en fika/matbit på stan ikväll och kanske en bio. Kommer väl igång med lite planering snart. Hade fruktansvärt jobbigt att somna inatt igen, inatt somnade jag ännu senare än i förrgår. Sick jag vill kunna sova ordentligt ffs! Är helt slut i skallen av att inte kunna sova ordentligt. Frustrerande... Nu ska jag ta och gå ut och gå en sväng. Sedan ringa sportlife och kolla läget med mitt gymkort, om det fortfarande är fryst så ska jag tina upp det. Dax att sluta upp med latheter. Kanske kan ta och ta tag i körkortet med på samma gång, körningen sitter och även största delen av teorin, men att plugga teori är väl aldrig fel. Sedan ska jag bara få tummen ur och mina nerver under kontroll och gå och göra proven. Sedan hoppas jag på att ha det rätt fort, menar jag har dragit ut på det i snart två år. Jag har alltså varit redo för att ta det i över 1,5år. Hade jag bara fått tummen ur så hade jag haft det för längesedan. blir så trött på mig själv!

Nej ut och ta en promenix vart det ja. Later!






tjena kexet, står du här och smular.

2009-10-01 | 22:36:43 | Allmänt | Kommentarer (0)



Min kära pojkvän hade idag hittat till Göteborgs kex efter jobbet och fick med sig en del hem, om det kommer bara svårt att hålla fingrarna i styr? något så fruktansvärt. Kan ju hoppas på att någon kommer på fika någon dag så kan jag bjuda på kakor (och få en anledning till att äta dom utan ångest). hihu! Vi kollade på filmen G-Force förut, lite löjlig måste jag erkänna kanske hade varit lite ball om man gick på bio och såg den som 3D men inget att hurra över annars ass. Just nu ligger jag faktiskt i sängen och tänkte kolla på lite Gossip Girl. Sedan ev. någon film om jag inte kan somna, och så känns det just nu. Gick egentligen bara och la mig för att hjärtat vart fruktansvärt trött, men han har ju inte ens kommit ner och lagt sig än så får ligga här själv ett tag antar jag. Imorgon tänkte jag försöka ta tag i träningen igen, eller ringa och höra om dom tinat upp mitt kort på sportlife än. Frös det ett tag då jag inte tränade men nu är det dax igen känner jag.. ångesten börjar smyga sig på lite lätt nu... nyttigt att träna, behöver bara hitta lite motivation för att komma igång. Går det att köpa någonstans? Här i stan har jag ingen träningskompis tråkigt nog kanske kan få syrran till att börja träna på sportlife igen, men hon har precis börjat i Vollyboll. Hjärtat har tänkt att börja träna, kanske kan skynda på hans tänkande lite någon dag. Har jag tur så slutar han röka i samma veva. Ingen hade blivit gladare än jag då...



Dagens middag, är mycket godare än vad det ser ut att vara som tur är :D
Nu ska jag ta och kolla Gossip Girl. Later!





1, 2, 3

2009-10-01 | 16:11:51 | Allmänt | Kommentarer (0)


Three is a charm
Two is not the same
I don’t see the harm
So are you game?
Lets’ make a team
Make ‘em say my name
Lovin’ the extreme
Now are you game?
Are - you in
Livin’ in sin is the new thing
Are - you in
I am countin’

Ja ni har väl hört Britney Spears nya låt "3"? Den har verkligen satt sig stenhårt.







rubrikbrist.

2009-10-01 | 15:38:46 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jag är som på en helt annan planet idag, huvudet är verkligen inte med och jag är helt dåsig. Sov länge och hade kunnat sova ännu längre om jag hade tillåtit mig själv. Hade jätte problem med att somna inatt, så kanske har med det att göra. Sista gången jag kollade på klockan så va den lite över 04.  :| Och drömt en himla massa konstiga drömmar på morgonen, helt oförstårliga.

Sitter och mumsar i mig den sista biten lasagne från igår just för tillfället och slö kollar på tvn. Tänkte gå ut en sväng, solen är ju trotsallt framme och termometern visar 8 grader. Underbart höstväder idag, inget regn och det verkar inte blåsa speciellt mycket heller (: Hoppas det håller i sig tills ikväll så det blir en kvällspromenad med hjärtat. (Hjärtat som glömde matlådorna igår igen, undra om han kommer ihåg dom idag (; )



Gårdagens middag.


Nej nu ska jag försöka få ohrk till att gå ut en sväng. Later!