Bättre sent än aldrig?

2008-03-28 | 20:06:54 | Allmänt | Kommentarer (0)

Kev kom hit en sväng idag, han fick idén att vi skulle göra vofflor (:
Smaskens blev dom, tur att jag finns med i köket ibland Kev... haha. Han ställde sig och hällde upp allt pulver i en bunke och sedan tänkte han fixa i resten!! Så jag kom såklart till en räddning för dom stackars vofflorna som var på väg att bli gjorda. hihu!

Keela -  "Du tror inte att det blir klumpar om du gör så då? haha" 
Kev - "Oj, just det ja"

När vi käkat oss feta på vofflor med sylt och grädde så slängde vi oss i sängen och kollade på Rush Hour 3 lite överdriven emellanåt, Men den va allt bra!  Sedan tjötade vi lite granna och försökte bestämma oss vad vi skulle göra ikväll Kev emellan att gå på maskerad eller att gå på räkfrosse kväll typ och jag emellan krogen eller ta det lungt.. Fortfarande inte bestämmt mig men, det blir nog att ta det lungt eftersom jag ska ut imorgon med! Kanske drar en sväng till Nihn? Iaf, Kev drog hem när jag bestämmde mig för att gå till Fredrik som satt och förkrökade med en massa andra typ Larre, Svanne osv. Men jag kom aldrig iväg? Eftersom jag sitter här villsäga.. Vad stoppade mig? "/

Jag är så fruktansvärt sugen på Chilinötter, och eftersom jag får sådanna cp mongo damp på att bli sugen på det emellanåt så har jag alltid en påse hemma ifall att.. Men det fanns såklart ingen påse denna gången! så typiskt. haha ohrkar jag gå till ICA och köpa? Skulle behöva mig en liten promenix, komma ut i friska luften lite. Så nu går jag..

Over and Out.

Veckans gå-och-sjunga-på låt..

2008-03-28 | 19:51:05 | Allmänt | Kommentarer (0)

... är denna veckan LaZee - Rock away den vill verkligen inte försvinna ur min skalle.. tur att den är bra iaf, men börjar bli lite uttjatad vid detta laget! Jag bjuder på den bara för att..





Party like a rockstar!

Over and Out.

Björn Gustafsson <3

2008-03-28 | 19:44:08 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag tror jag är kär!    Han är ju så jäkla underbart skön och så oändligt charmig (; (Y)




hahaha han är så klockren!

Anders: men du kan komma in eller?
Björn: Om jag kommer in? Hehe... Jag kommer knappt ut. höhöhö.


Over and Out.

Oh, Happy Day!

2008-03-27 | 21:09:18 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag har det vart en kanon dag, Ennu än en sådann dag då jag bara är glá hela dagen även fast jag inte egentligen har någon speciell anledning, fan vad jag älskar sådanna dagar!  - Vårkänslor kanske?


image35

Charmig bild på något sätt.

image36 Gucci <3

Igår kväll så spenderade jag kvällen genom att ta hit Kev och Nihn. Vi poppade popcorn och Kev försökte blanda saft men vi vet jue, eller jag vet jue att Kev inte är den smartaste när det gäller saker i köket. Man måste ju "mäta" och hälla i rätt mängd vatten? hahaha.. Hörde Kev ifrån köket; Hur gör man?
Papi vart jue hemma igår med så han och jag och Nihn fick oss ett gott garv åt söte lille kökshandikappade Kev (; Du borde veta hur man blandar saft nu Kev när pappa har visat dig? hihu.  Ivartfall så hade vi rysar tema gällande filmerna, Jag hade The Eye och Kev tog med sig Lake Dead. The Eye vart bra, men det kan man inte säga om Lake Dead dirr, redan in på dom 5 första sekunderna så såg man direkt att filmen skulle vara värdelös. Och det var den ju självklart jag somnade en bit in i filmen men Kev och Nihn lät mig inte sova näh, tur att en av killarna i filmen var någorlunda fräsch så den var lite värd att kolla på iaf annars hade jag stängt av den på stört!

Vid 1 tiden så gick Nihn hem, i mörkret, helt ensam.. fy vad hemskt. Men hon kom iaf hem på 18 minuter. Redig flicka! Jag och Kev slog på A walk to remember men vi somnade som små barn rätt fort så vaknade in i halva filmen och stängde av data och tv.

Sen vad fan har hänt med folk? Man vet att man inte ringer eller messar mig innan 10 hellst 11 på morran, FY FAN VAD JAG HATAR ATT BLI VÄCKT SÅ! Åh av att bli väckt av väcka klocka är det jobbigaste som finns nästan jue.. Usch åh fy åh bläh. Skulle upp och övningsköra dubbellektion 10:40 va gött trött men fick släpat mitt feta arsle upp ur sängen.. Kev vaknade ju såklart med och gick hem eftersom jag ändå skulle köra.. Idag har jag varit så redig och kört 3 lektioner, 2 imorse och 1 i eftermiddags (Y)


Nihn kom hit idag med, va här en timma eller två och bara tjötade, hon hade med övningskört idag. Vi är allt bra duktiga som är så rediga att hålla på med körkortet! hihu. Hon hade lämnat sin väska här så hon skulle ju hämta den eftersom hon skulle hem till sin Papi och då måste hon ju ha med sig datorn så hon kan hålla mig sällskap på msn när jag inte har bättre saker för mig ;) Taha..  Nihn du ska bara veta vad jag tycker om dig! <3



Nej nu borde jag sluta skriva här och gå och göra mig lite kvällsmat åh hoppa ner i sängen och kolla på en film eller lite serier!    Grey´s Anatomy?     O.C?      OTH?             Återstår att se..



Over and Out.

Gorillan?

2008-03-26 | 15:39:23 | Allmänt | Kommentarer (0)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA gorillan?





Over and Out.

inköp från Zoovillage

2008-03-13 | 20:16:59 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag har jag handlat lite på nätet, Zoovillage va något årsedan men nu är jag "back in track" igen så att säga.. 4 par skor, 2 tröjor och 1 jacka. F.P skorna har jag ju ägt flera par av innan och vet hur sköna dom är samma med tröjorna tok sköna inköp. Bara jackan som jag inte testat eller ägt innan, men sjukt snygg på bilden och hoppas verkligen den är lika snygg på och har en bra passform (Y)


image32

Ellinor blev helt tilltad av jackan hon med, hon kan inte neka det längre. Hon vill ha allt som jag har, hon vill vara mig (;   hihu.

Erik gav mig informationen om att Takida kommer till Trädgår´n 17e april. Där kommer jag vara då, någon som honkar? Trött på folk som är så dryga nu för tin, vad är det med er lixom? Och Bränne, Manne, Raz och Ante har jag inte träffat på evigheter, Nyår i några timmar men fullast vinner, jag vann och minns knappt något men så de kan vara ibalnd ja! men förutom då va det säkert i November sist. DET ÄR SJUKT LÄNGESEDAN. Det får inte vara så mina favoriter jue "/    Träffade Ante en snabbis med för ett tagsen visserligen när jag va på krogen med Emelie sist, Linda hade fyllt 18 så dom stod i kön in när jag sprang ut med mina rökande vänner - Ajjabajjjjaa inte nyttigt för hälsan!  Så dansade lite och tjötade men de va ingen lång stund.. Vill ha en hel kväll mer er snarast!

Jag har feber, usch en massa feber 39,4 och inget jag trivs med. Ta bort det bara så jag får vara frisk. Imorn har vi en konferans med och vi är inte helt färdiga i restaurangen än. - SUCK   Stackars mamma hon kommer få tillbringa hela natten där säkert, du är bäst mamma <3




Bjuder på lite Takida efetrsom jag ändå är här och flummar.


All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe

Yeah you failed somehow
But I know that you tried

And you're not coming back
I got a reason to cry




Over and Out.

"dela med dig"

2008-03-13 | 14:52:43 | Allmänt | Kommentarer (0)

När man var liten så skulle man alltid dela med sig, även nu. Och om jag visste hur jag skulle kunna dela med mig av all jävla bra musik jag har så hade jag vart bäst i världen på att dela med mig. Några få låtar finns inlagda på YouTube, men det är inte många. Hittade två gamla godingar iaf;  
 Red Sakura - Take me home tonight & Vibeout - Im just more







gahhhd me like a lot, Nu är jag sååå sugen på att dra krogen i helgen. Men, jag ska såklart jobba. + att Ellinor ska komma och hälsa på så ska bli trevligt iaf. Även fast hon är en liten skit så är hon tok go (; Det trodde du aldrig jag skulle skriva va?  hehe. 

en stor jorgubbs milkshake tack!

2008-03-13 | 13:41:17 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag är så jävla sugen på jordgubbs milkshake, det är helt sinnes!



Igår så skulle jag egentligen vart till skolan, men Jasmine skrev ett sms på morran att hon inte skulle vara med på idrotten så då ville inte jag heller, sen hade jag ju geografi men den ohrkade jag inte heller med så jag satte mig på bussen som om jag skulle till skolan och satte mig och fikade och åkte hem igen. (Y) Har verkligen ingen ohrk, inte ohrk för skolan ens 1 dag i veckan... det är patetiskt. - Jag är patetisk.

Men jag har verkligen ingen ohrk för fem öre att ens tänka på skolan, den gör så att jag mår riktigt dåligt. Riktigt, Riktigt dåligt verkligen. "/     Längtar något så fruktansvärt till Magaluf. exakt 100 dagar kvar (Y)

När jag satt på bussen hem i mina egna tankar och iPoden i örona så stannade bussen på nösnäs och Jocke kliver på bussen.. Så jäkla längesedan jag träffade honom så vart riktigt trevligt. "Man ser dina tuttar innan man ser dig Keela!" Det är Jocke det, Tutt fixerad. Snart fyller han 20 med. gosh gammal gubbe (;   Han skulle på hockey iaf med Rödkuk och några andra och skulle käka och ta några öl på Ti Amo innan, det där med alkohol ville jag honka på men hockeyn fick jag skita i eftersom jag skulle träffa Fredrik (Jockes bror för er som inte vet (: )   Följde med och tog mig en cider, vart gott sådär på en onsdag... lill lördag jue (H) Fredrik kom ner sen och hämtade mig så åkte vi hem till honom och gjorde kötbullar åh spagetti och bara tjötade, kollade massa fula saker på internet osv. Bara slappade och umgicks. Ante kom hem med någon gång, det klant arslet hade ju borrat rakt in i ett varmvattens rör när han skulle sätta upp en hylla inne i badrummet btw, så klantigt. hihu!    Kul åh träffa honom iaf va hundra årsedan känns det som.. Ante hade lid feber med och skallebäng så han vart inte på sitt gladaste humör men jag fick min dunderkram som han gör sååååå bra iaf :)


Just nu så känns det som om jag inte känner mig själv. Jag mår varken bra eller dåligt. Jag känner mig bara så jävla tom, tomheten har tagit verkligen tagit över har ingen ohrk till något och vill egentligen bara gräva ner mig någonstans där folk låter mig vara ifred. Jag saknar gamla Keela, Hon som jämt var glad och inte hade några större problem.. Vart tog hon vägen?  Känns som om en stor del av mig dog med Pompe, det är verkligen något som fattas innuti mig.. svårt att sätta fingret på rätt ställe.. men känslan att vara lycklig finns inte direkt kvar längre, och jag saknar den något så oändligt. Saknar även närhet nu för tiden, riktig närhet.. Inget som håller i en månad och sedan försvinner.. Men ändå känner jag att jag inte borde eftersom jag ska sticka till sommaren "/ Jag blir galen på mig själv!     Sen så hittar jag ju alltid fel hos den jag börjar bli intresserad av iaf, varför kan inte bara drömkillen komma gåendes en dag? men, det finns ingen som står för ordet perfekt, alla har ju sina brister.. Ingen kommer någonsin bli perfekt.

Nej nu måste jag fixa mig lite ska åka till jobbet. (Y)
Over and Out.

Tisdags kvälls mys..

2008-03-12 | 00:42:43 | Allmänt | Kommentarer (0)

Tisdag och kväll, härlig känsla? Oftast inte eftersom det är andra dagen i veckan och man vet att det är oändligt långt till helgen.. Men men ibland blire allt bra och trevligt som om det vore en dag i slutet av veckan. Började med att jag kom hem från jobbet hade knappt hunnit mer än att få av mig skorna när Fredrik undrar om jag ska följa med ner till MQ och köpa hans jacka... Klockan va 18:46 och MQ stänger 19:00 så hade vi brottom? eeh ja! Och jag i jobbkläder och håret åt alla håll och kanter och tja, så som man ser ut efterjobbet om man inte har jobb som typ supermodell eller kontorsnisse typ. hahaha! Men Men vi hann iaf, och jackan va super duper fin och 1200;- fattigare blev han sedan eftersom vi redan rensat lite på kontot så drog vi t donken men eftersom ingen av oss hade käkat (Y) nyttigt värre.. - SUCK. Kom hem käkade och sedan så ville jag duscha och Fredrik stack hem och hämtade lite filmer som vi inte hade sett redan sedan så kom Kev över med, då hade han med sig en film som vi trodde skulle vara bra: The Nines. Låt mig bara säga en sak: VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRDELÖS! Fattade inte ett skit? Ingen av oss. Men tur att han är SÅ JÄVLA FRÄSCH som spelar huvudrollen då (Y)

Fick mig sjukt goa garv åt Fredrik och Kev som börjar snacka *PIP* mitt i allt.
 
Fredrik - "Jo men i duschen äre skönt"
Kev -  "Jo men fan, det är ju så jävla jobbigt att stå upp"

ovs. jag garavade så jag näst intill grinade. Men vi är öppna i våran  vänskapsrelation har jag hört? (;
Men iaf, Tack för ikväll älsklingar. Like you guys big time. <3


                                                             Takida
                                                           Curly Sue



Nääh nu måste jag nästan sova, ska upp tidigt imorn. Ska ta 07:30 bussen ifrån stationen (Y) roigt värre.

Over and Out.

Working 9 to 5?

2008-03-11 | 19:50:10 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hell no, fy fan vad jag jobbar. Jobbar bort känslor? Det skulle jag gissa på bara att jag inte är fullt medveten om det. - Suck

Jobbat varje jävla dag, ÖVERTID. Jobba, Jobba, Jobba, Jobba!

Torsdag är det jobb, igen.. chockerad? näh. inte dirr!


Neej nu ska jag hoppa in i duschen innan Fredrik kommer (:

Ska kolla film och fotboll.. IiiHH.


Over and Out.

Klonk

2008-03-06 | 13:11:14 | Allmänt | Kommentarer (0)

Guuuud vad jag älskar min familj, Problem javisst ibland! Brur har inte alltid haft det så lätt men nu är han ändå 2 barnspappa och klarar sig fin fint och kommit ur alla problem nästan helt. - Jag hejar på dig Eddie!
Visst saknar vi Pompe till tusen och allt skulle vara så mycket bättre om han inte tog livet av sig. Men, vi klarar oss. Vi är rätt så starka nu, det har tagit mamma 2 år att bli mamma igen.. Världens bästa mamma.
Och Petra som är såå duktig med polishögskolan och hela alltet nu. Att hon kom in och att hon klarar det så bra jag är så stolt :D    över er andra med..  Angelica, Johnny, Maria och Perra.


image31


Hur jag kom och tänka på familjen är att jag just nu sitter och skrattar så jag grinar åt papi. Han har inte ens upptäckt att jag satt mig i soffan och kollar på honom än.. Han står och målar en hylla eller vad det är och sjunger på Michael Jackson och andvänder penseln som mick och gör lite moves emellanåt. haha så störtskön (:


Vart duktig idag vart och övningskört imorse dubbel lektion (Y) Fan så duktig jag är.
Sedan gjorde jag frukost till mig och pappa hihi, Nu äre egentligen dax att packa en liden väska med ridkläder och träningskläder och hoppa in i bilen och köra t jobbet.. - SUCK

HAHAHAHAHA Markus det aset satt coh uppehöll mig till kl halv 4 inatt, fram till 3 vid datorn sen genom sms. och stackars jag skulle upp klockan 06:45 (Y)      Va inte alls trött imorse näh?   Så nästa gång du uppehåller mig så jag inte får sova min skönhets sömn så tänker jag ringa och väcka dig på morran när jag ska upp tidigt men inte du, så de så! "Ditt rövhål, du är DUuUuUuUuuuuuuuUuUUUUm" Men du har iaf fått höra på min dåliga humor idag. "Fy faaaan" slutar jämt med att jag sitter och garvar åt Sean Banan (;



hahaha "Jag é en man som älskar muuuuuuuuuuuus" HAHAHAHAHHAHA så schön :D Går inte att titta utan att garva sönder hahahaha :D

Nej nu måste jag verkligen sticka.  Over and Out.

Chelsea i mitt hjärta.

2008-03-06 | 12:32:20 | Allmänt | Kommentarer (0)

Matchen igår va fin, oh så fin. Var lite orolig eftersom våran stjärnmålvakt Petr Cech skadade sig under en träning i veckan men Carlo Cudicini höll nollan ända till slutet. (Y) Matchens lirare helt utan tvekan Michael Ballack. när vi mötte Olympiakos sist så spelade vi 0-0 på deras hemmaplan, nu vart de på våran egna och gjorde inte annat än rätt och utklassade med 3-0. När M.Ballack nickade in bollen sååååå fint efter bara 6 minuter så känndes det kanon, skön känsla det där med fotboll, ibland dock mindre skönt. Tårarna flödar rejält ibland!
Förutom M.Ballack så stod F.Lampard för 2-0 målet och S.Kalou för 3-0 målet (Y)  Så nu ska det bli intressant att se hur det går för oss resten utav vägen. Ingenting är omöjligt. Men, det ser inte allt för ljust ut tyvärr.


image29


Btw,  bra match mellan Real Madrid och Roma igår med..    (:


Over and Out.

BFDC <3

2008-03-04 | 23:03:46 | Allmänt | Kommentarer (0)

Bobbie Friberg da Cruz, mannen jag vill att du skriver på ett ettårs kontrakt nu. Just i denna sekund så det inte blir några vändningar och du ändrar dig, Jag blev så glad över att du nobbade Djurgården. Jävla skit va förbannad jag va när ryckterna gick.. Vi behöver dig! 


   image28

Snart är det 30e mars, alltså snart Allsvenskan, GAIS - IF elfsborg.
Endast 25 dagar, 15 timmar kvar!     FAN VAD UNDERBART MED ALLSVENSKAN SNART IGEN!
Hoppas på en bättre säsong, men.. vi får se hur allting artar sig ny tränare osv. ska se vad han går för. Hoppas verkligen klacken skärper sig denna säsongen med, förra va VÄRDELÖS det var ju för fan skämmit, vad höll klacken på med lixom? Slagsmål i våran egna klack mellan våra egna. Idioti.

Näh nu ska jag kolla ett avsnitt Grey´s Anatomy sedan sova.    Over and Out.

Alperna.

2008-03-04 | 20:58:38 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu har jag tänkt , och tänkt igen säkert hundra gånger. Jag skall fortsätta min praktik fram till sommarlovet, sedan så sticker jag till Magaluf, spenderar min sommar där med en jäkla massa röjj och förhoppningsvis den bästa sommaren jag hittills varit med om (Y) Berättar för skolan att jag tar ett sabbats år och sticker iväg till alperna och jobbar vintersäsong där och bara lever bra och tjänar pengar till mina framtida planerade planer haha. Just nu så alla pengar jag tjänar åker in på ett semester sparkonto jag öppnat.
- Btw, känner mig riktigt stor nu när jag är hela 18 år och får göra massa saker (Y)

image26


Känns som om barskolan och Magaluf kommer bli en nystart på något oändligt kul. Jag hoppas verkligen som det blir som jag tänkt mig! Men jag tvekar på att det inte skulle bli som jag tänkt mig. När jag tjänat ihop en massa pengar så blire till att dra en jordenrunt likanade resa.. Något som jag alltid velat göra!

Idag har jag jobbat, som varje dag förutom Onsdagar. men har ju varit dålig i några dagar visserligen så vart "ledig" vart ute och gått när det vart bra väder iaf. Myspys! När jag kom hem så fixade jag Pannkakor till kurbb, Fan vad gott det kan vara ibland asså (Y) helt sjukt.  Imorn ska jag till körskolan och även på torsdag känns rätt så nära nu. Mötte Tina på bussen imorse, hennes första dag som dagisfröken idag hoppas att det gick bra. Och så berättade hon att hon har uppkörning imorgon. Lycka till och hoppas att du klarar det tjejen!                                           - Håller tummarna för dig.  Nu funderar jag på om jag ska läsa teori eller om jag ska kolla Grey´s Anatomy eller varför inte lägga upp det såhär; Läs teori i ca. 20 min och gå på Grey´s Anatomy och somna skönt. Låter finnimang. Den kör jag på! 


Michael Jackson, sådan röst. Så bra, jag har haft hans låtar på skallen i 3 dagar nu. Man glömmer bort vilken talang han har/hade eftersom det alltid är så jävla mycket skit snack, Pedofil hit, Pedofil dit. Man undrar vad som är sant och vad som är ren dynga, jag skulle inte kunna tänka mig men man vet ju aldrig vissa folk är ju riktigt sjuka i skallen men sak samm inte honom i sig utan hans talang som räknas!

                                                                Michael Jackson
                                                                        Billy Jean

  


Over and Out.

avslöjanden.

2008-03-02 | 20:09:44 | Allmänt | Kommentarer (0)

Världen är så sjuk egentligen. Så sjuk att sånna saker som händer ens får hända.. eller får och får men att dom ens kan hända, att folk kan bli så dumma ibland!  -  But that´s life? Right?

Jag kom på en sak idag som jag inte kommit på innan, jag har havsutsikt från min balkong och detta hade jag inte den blekaste om efter 4 år eller hur lång tid det nu är jag bott här. kanske 3 år but same same! Rätt mysigt, kom på det idag när jag stod och vattnade blommorna kollade upp och va fin solnedgång åh så glänste havet en massa där borta i horisonten. Så nu vet ni det (Y)       Men uppenbarligen så vet andra om det men inte jag haha. 


Nej, nu ska jag kolla Grey´s Anatomy (Y)

Även kommit på att vissa kamror gör så mina ögon ser helt jätte konstiga ut, eller ändrar dom verkligen färg? har ju mycket blåare än på denna bilden "/

image25


Over and Out.