090930

2009-09-30 | 14:56:51 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. idag är det sista september, herregud vad tiden går fort. Thailandsresan börjar nära sig med stormsteg, 5e januari så bär det av i 29 dagar och det ska bi så himla skönt. Idag kom jag med ut och gick, känns riktigt bra. Dock är jag förbannat godis sugen precis nu, och det är inte med nåd kan jag säga. Får se om jag klarar av att stå emot eller inte (;



Igår kväll så lagade jag mat och sedan så kollade vi på film, det blev Transformers; revenge of the fallen. (alltså tvåan) vi har ju sett den på bio innan, sjukt bra filmer det där har nästan rysningar genom hela filmen. Och maten vart supergod, ugnsstekfalukorv och potatis mos och goda grönsaker till. Yummi! När jag gör min ugnsstektafalukorv så gör gör jag även så att jag lägger i en burk krossade tomater i formen tillsammans med lök och ett grov hackat äpple och kryddor det blir supergott!

Ska försöka påminna hjärtat om att ta med sig matlådorna hem idag som han glömt på jobbet flera dagar i rad. Har ingen kvar hemma och då är det svårt att skicka med han en matlåda till jobbet. Och nu dök frågan vad ska vi äta idag upp i huvudet, är jag sugen på kyckling eller lasagne? "/ Hungrig är jag med, kanske ska ta och slänga i mig en macka eller två vart längesedan jag åt nu så inte konstigt jag är hungrig. Later!



sa jag inte att jag skulle kolla vinterjackor?

2009-09-29 | 18:46:28 | Allmänt | Kommentarer (0)


Fick gjort mycket annat i stan förutom det jag hade planerat att göra och det var att kolla vinterjackor. Fick med mig en svart stickad mössa och en svart stickad halsduk ifrån H&M och två par tights ifrån BikBok. Sedan hade mina skor jag beställde ifrån Nelly kommit (:



Det är nästan omöjligt att fånga dom på bild, tycker dom är mycket finare irl än vad dom blir på bild. Lite väl små i storleken men dom passar, dom kommer säkert töja sig lite med.

 

årets första köp av halsduk och mössa.



och tightsen ifrån Bikbok som ar fruktansvärt bekväma enligt mig och snygg passform.

Är rätt hungrig så jag funderar på att börja med maten alldeles strax, ungstektfalukorv med potatismos blir det idag. Gottit! Blev så grinig på mig själv när jag skulle sätta på tvätten förut, insåg då att jag glömt av både tvättmedel och sköljmedel när vi handlade igår och det räcker bara till en tvätt till t r ö t t s a m t. Var ju ändå inne igår kunde jag inte kommit ihåg det då lixom? Nej maten var det ja. Later!




090929

2009-09-29 | 13:47:43 | Allmänt | Kommentarer (0)


Goddag, idag skiner solen ute och jag är inte sen på att ta en promenad. Jag vaknade och gick ut och gick direkt, rätt starkt gjort av mig måste jag erkänna jag är gärna lite halv lat i flera timmar efter att jag vaknat om jag ska vara ärlig. Har ont i mitt högra öra och haft ett tag nu, vill bara att de ska gå över så jag slipper läkare men kanske är dax att börja tänka på att undersöka det. Det är ju väldgt mycket blåst ute nu och det gör inte saken bättre direkt. Nåväl, när jag kom hem igen så käkade jag frukost och det smakade fruktansvärt gott.

 

Solrosbröd med philadelphiaost, sallad och skinka. Sedan en skål med fil, kellogs K och en skivad banan. Sedan en kopp Thé och ett glas med MultiKvinna.

Just nu så sitter jag och väntar på min kära pappa som är påväg hit, vi tänkte ta en sväng inne i stan. Jag tänkte kolla lite grann efter vinterjackor och lite så, bara spendera lite tid tillsammans med pappa med, vi sätter oss säkert och käkar sen lunch någonstans med. Nej jag får ta och slänga på en tvättmaskin sålänge! :) Later!



DJ Sammy - heaven 911 remix

2009-09-28 | 16:22:50 | Allmänt | Kommentarer (0)



.. ni vet när ungen pratar, jag har grinat sååå många gånger till den låten och idag kom den upp och jag har inte hört den på flera år, ögonen blev genast rinnande på mig, buhu! Annars så har jag en dille på Rihanna idag, spelat henne hela morgonen, och timbaland. Och annars bara stora hits, alltså en hejradio dag idag kan man säga.

Sitter och gör istortsätt ingenting precis för tillfället, väntar mest bara på att tiden ska gå. Försöker få ohrk att göra alla måsten som måste göras, dvs. diska, tvätta och dammsuga. - suck! Har iaf fått gjort en måstegrej, och det var att planera maten inför veckan. Vad jobbigt det kan vara att försöka planera mat inför veckan ibland. Vill inte äta saker för ofta och för tätt inpå, men jäklar vad fantasin inte finns där ibland. Men nu har jag lyckats skriva ner en lista på vad vi ska handla idag, blir bla. lasagne, djungelgryta, ungsteksfalukorv, qournwook och lite sådä. (hörde precis vuxenpoäng klirra ner hihu.) ska möta hjärtat på hjalmar runt 17.30 så går vi till coop. Som jag sa så ekar det i kylskåpet, inte nådigt heller men idag ska det som sagt handlas.

Vi var ju som sagt på bio igår kväll Final Destination 4 i 3D, dom tidigare filmerna vart bättre enligt mig. Visserligen hade filmen nog varit bättre om jag vart på bättre humör, kunde inte riktigt koncentrera mig men så är det väl ibland antar jag. 3D var såklart ballt, men inte så ballt som jag trodde att det skulle vara, fast, jag tror nog det kan ha med filmen att göra visserligen. Bättre film = bättre upplevelse eller hur? Nej nu ska jag ta och sätta på en tvättmaskin sedan byta om och tänka på att ta bussen till hjalmar där jag ska möta hjärtat. Klockan sprang helt plötsligt iväg, Later!



söndagskoma?

2009-09-27 | 14:14:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


ligger i sängen och kikar runt lite på nätet, läser lite bloggar och nyheter osv. verkligen inget speciellt. Varit vaken i ett par timmar men inte vart uppe ur sängen mer än för frukost ungefär. Bokade bio biljetter när vi vaknade, blir Final Destination (: hoppas verkligen 3D håller mina förväntningar ska bli riktigt kul att se en lite "läskigare" film i 3D. Vi tar 20.45 bion så vi åker väl in runt 19 tiden så käkar vi innan och sådär antar jag. Imorgon måste vi storhandla med, ekar i kylskåpet nu haha.

Men det får eka hur mycket det vill ikväll, för ikväll ska jag bara ha en tokmysig söndagkväll med min älskling! ♥



smygfoto a ´la Li. viskar nog någon hemlis (;
btw så hade hjärtats hår äntligen växt ut igen, han rakade av sig det i juni eller ngt liknande och ingen va nog mer glad än jag som älskar att sitta och pilla han i håret. Så rakar muppen av sig det igen i fredags, gud vad dåligt gjort. Nu behöver jag ju vänta i ett par månader IGEN innan jag får pilla.. Sedan så åker det med stor sannorlikhet av igen när vi åker till Thailand i Januari, men då kan jag iaf förstå han. dock inte nu! *suckar*

Nej nu ska jag ta och kolla på det första avsnittet på Grey´s Anatomy s6. Later!




Normal sa du?

2009-09-26 | 21:40:15 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag lovar att jag är normal egentligen.. Ibland är jag bara lite.... jag vet inte vad! HAHAHA.




Synd att jag inte kan få med mina ljudeffekter på bild. (Kanske tur för eran del (; )



Kör med den överdrivna blinkningen och säg något i stil som "Ser att du inte har några trosor på dig. Oj förlåt, min klocka går två timmar före!" eller "Hej, suger du av främlingar eller ska jag presentera mig först" så är ni nog all in guys. Eller kanske "Min pappa är rik, vill du hångla?" Menar den charmiga blinkningen och en shysst raggningsreplik, vilken tjej snubblar inte då? (förmodligen när hon försöker springa för livet i sina 12cm höga klackar och fastnar i trappans list!)








PAR-TEEEEY!

2009-09-26 | 21:19:50 | Allmänt | Kommentarer (0)


är det verkligen lördag idag? Känns som... jag vet inte vad någon dag mitt i veckan?
Var ute i typ .... 1h igår sedan åkte jag hem. Ingen bra kväll kan man väl säga. Hjärtat, Raz och Bränne kom hem någon timma senare bara. kors-i-taket! Åkte hemmifrån vid 11 tiden och fixade och donade med lite saker, sedan så träffat Kev en snabbis, har gått flera månader sedan vi sågs sist så himla dåligt av oss. När jag kom hem igen så hade Raz och Bränne åkt hem, så tidigt har dom nog aldrig varit härifrån innan (hihu). Träffade även Linnéa häromdagen, har ju varit kass med bloggandet jag vet. Men jag har bara inte haft någon lust eller något att skriva om helt enkelt.

Just nu så sitter jag i soffan och TjiLLar lite, har inget vettigt för mig. Vi skulle varit på bio idag men vi tar det imorgon istället. Hjärtat sitter och spelar och jag slö kollar på tvn, blir väl en film eller något om en stund om han inte fastnar där helt och hållet. Har lite serier jag tänkte kolla på ivartfall så det spelar egentligen ingen roll, jag får ju han helt för mig själv imorgon (:  Vi funderar på att se Final Destination 4 3D någon som sett den än? Hoppas 3D är ballt ivartfall! Vi körde dom gamla Final Destionation filmerna i veckan bara för att typ. Men vi får väl se vilken vi bestämmer oss för att se till morran (:



Nu ska jag ta och ta fram mjölkchokladen jag köpte förut (A) hör att den kallar på mig.



rubrik

2009-09-23 | 21:56:43 | Allmänt | Kommentarer (1)


ett ord; huvudvärk.

känns som om det kan utvecklas till migrän väldigt snart, har legat och slappat framför tvn och Idol tidigare ikväll men huvudvärken har tagit över nu så jag tog mig en tablett och la mig här nere i sängen med New Moon brevid mig som jag tänkte försöka koncentrera mig på om huvudet tillåter. Kommer aldrig lyckas somna med denna skallebängen. Har inte haft migrän på ett tag så hoppas jag slipper det idag med, fruktansvärt jobbigt och otrevligt. Både syrran och mamma lider av migrän anfall titt som tätt och även jag, men vart väldigt få den senaste tiden. Kanske kan skylla på att jag mår fruktansvärt bra tillsammans med Mats? (; Han är såklart en stjärna, min stjärna. ♥







Mats konstverk han målade i min hand (M+M och ett hjärta!) i taxin en kväll vi skulle ut har jag som bakgrund på mobilen.





Thailand, nu tack!

2009-09-22 | 19:43:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag längtar verkligen så himla mycket tills våran Thailands resa, 5/1-3/2 bär det av och det ska bli så himla skönt! Speciellt roligt att hjärtat aldrig har varit där, för mig är det inget nytt utan jag har ju vart där några vändor nu så att siA. Bara förra året hann jag med Thailand två vändor, en gång i jan/feb och en gång i dec. Bra början och bra slut på året kan man ju säga.. (: Lite värme och avslappning skulle verkligen inte sitta fel nu, men det är bara att vänta in det hela.

Igår så vart det väldigt lungt, jag gjorde pannkakor till middag och sedan så satte vi på Home alone och skrattade och åt mjölkchoklad. (som jag hade ett fruktansvärt sug efter så jag skickade bort hjärtat till turken medans jag stekte pannkakor!)



Pannkakor är fruktansvärt gott ibland må jag säga. (:




Från gullig unge till arresterad. Synd att många barnstjärnor gått den vägen genom knark and so on.. Var nog inte var så lätt att va ung i hollywood på 80-90talet? Drew Barrymore började väl med skit när hon var vid 9 års åldern, drog och alkoholproblem som 9åring... vad ska man säga?

Nu ska jag ta och börja göra middag, hjärtat har hamnat framför datorn och spelar egrann vilket han inte gjort på flera dagar nu.. Så jag får sköta maten som vanligt, har visserligen verkligen inget emot att göra mat då jag tycker det är rätt kul för det mesta.. hihu, nej spagetti och köttfärsås var det som stod på listan ja. Later!



ananas or ana-n-as?

2009-09-20 | 19:13:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


sitter och väntar på att maten ska kallna lite, den kom precis precis ut ifrån ugnen. Idag blir det ja vet inte riktigt vad man ska kalla det.. en typ av hawaii-gratäng? Nåväl, kassler, ananas, grädde, curry and so on sinnes gott ivartfall.

Har städat lite, dammsugit och torkat lite damm osv. sedan fick jag hjärtat till att cykla och köpa det som fattades till maten och sedan så ställde han sig även och diskade. Han tyckte jag skulle slippa det idag, sötgröten (; Har även vikt lite tvätt och slängt i en maskin och ska nog ta och slänga i ytterligare en faktiskt. GUUUUUUD VAD DET DOFTAR GOTT IFRÅN ÖVERVÅNINGEN.. helt insane. Sitter nere i sängen, låg och kollade på Twilight här innan nämligen! Säger fortfarande hur mycket jag saknar vissa detaljer, na na na na na. Nej nu ska jag ta och äta, den lär ha svalnat lite nu, blir nog att kolla något avsnitt på en serie till maten eller zappa lite på tvn kanske? Later!




söndags städ!?

2009-09-20 | 14:24:37 | Allmänt | Kommentarer (0)


... har varit väldigt tyst under helgen, i know. Jobbade i fredags och kom hem, käkade sedan så la jag mig och läste har ju fått hem böckerna nu så jag började såklart direkt. Igår så hade vi myskväll, kollade på lite film och mölade onyttigheter. Jag somnade rätt fort när jag väl lagt mig, hjärtat låg här brevid och kollade lite serier så han somnade för en gångs skull inte före mig. hihu! (:

Idag är det lite av en städ-dag tror jag, satt på en tvätt och funderar på om jag ska börja med att vika tvätt, dammsuga eller diska. Eller kanske ta och kolla på Twilight först.. eller gå och handla det som fattas till middagen. Funderar dock på att skicka bort Mats att handla det som fattas så han får gjort något knop idag (;

Nej nu ska jag vika tvätten som är torr, Later!



aj mina fossingar!

2009-09-17 | 21:30:29 | Allmänt | Kommentarer (0)


Kom hem för en stund sedan (jaja, ca 1h sedan), hunnit göra lite käk och äta. kokade lite korv. Så avancerat blev det, nästan skratt retande men det satt iaf gott i magen jag va vrål hungrig. Har som sagt jobbat idag 11.30-19.30 var det meningen att jag skulle jobbat men jag kom inte därifrån förens 19.55. Mina fossingar känner av att verkligen stå upp HELA DAGEN, ända gången man får sitta är när man har sin lunch, stod väldigt mycket på mitt förra jobb med men verkligen inte HELA dagarna, hoppas att dom vänjer sig snart. ^^

Imorgon ska jag jobba igen, samma tid som idag så efter jobbet imorgon blir det nog inte så många knop gjorda. Hoppas iaf på att få en date med mitt hjärta på lördag, biomys eller något liknande (:
Nä, hörrni. Nu ska jag ta och läsa lite mail sedan så ska jag duscha och efter det blir det nog faktiskt sängen. Jag är sinnes trött så hoppas på att få kunna somna i tid idag.




Chili ConCarne

2009-09-16 | 22:35:27 | Allmänt | Kommentarer (0)


Av rubriken att dömma kan ni säkert förstå att det blev chili concarne idag. Jag gör en rätt enkel typ av chili con carne då jag inte ohrkar med alla olika saker oftast. Men jag tycker min är super god även fast den är lättlagad. (:

Du behöver; köttfärs, majs, paprika (gärna två olika så det blir lite roliga färger. te.x röd och gul.), vita bönor, krossade tomater, kryddor, ris.

Såhär gör du; Sätt på riset, stek köttfärsen och skär undertiden paprikan i bitar. Häll köttfärsen i en gryta och i med paprikan, krossade tomater, majs och vita bönor. Krydda med cayenne, paprikapulver, chili, salt, vit/svart peppar and so on efter behag.



Det ser ju inte så himla gott ut, men det är det som tur är (:




jag hatar den nya tv3 loggan!

2009-09-16 | 22:26:46 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. jag tycker den är så groteskt ful! Jag vet att jag nämnt det innan, men ja det är värt att nämnas igen. ^^


Sitter och slö kollar lite på tvn och surfar runt lite granna. Kollar lite på olika bloggar osv. har vissa jag läser varje dag, vissa jag kikar in på ibland osv. www.mogis.se är en tjej jag verkligen tycker är störtskön i sina videoinlägg, kolla det nyaste. (The crazy french guy) hahaha, ja hon är helt enkelt störtskön. Om jag ska sitta och skriva upp alla så kommer detta inlägget bli långt och säkerligen förvirrande men kan iaf skriva upp ett par stycken av dom stora bloggarna jag läser varje dag.. (:

www.stinalee.se  
www.lindablom.se 
www.kenzas.se  
http://blogg.veckorevyn.com/tyras/  
www.fokis.se



Nej nu ska jag diska sedan tänkte jag slänga in ett inlägg om dagens middag! (;  Later!




yeah aaaahh eeah, u know u can´t deny..

2009-09-16 | 16:47:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


It’s complicated, it always is
that’s just the way it goes
Feels like I’ve waited so long for this
I wonder if it shows?
Head under water now I can breath
it never felt so good.
Cause I can feel it coming over me
I wouldn’t stop it if I could

When love takes over, (yeah-ah-eah)
You know you can’t deny
When love takes over, (yeah-ah-eah)
Cause something’s here tonight




Ja, den vägrar försvinna ur mitt huvud idag. Var den första låten som kom upp imorse, brukar va den första som spelas som sätter sig. Jag är danssugen, något så fruktansvärt. Tråkigt att jag inte har råd att gå ut idag!
Hjärtat slutar snart jobba YEEEEEY! (:



NEW MOON, can´t wait!

2009-09-16 | 16:28:46 | Allmänt | Kommentarer (0)


ÅH VAD JAG LÄNGTAR. Mats vägrar att följa med mig på den tyvärr, lite dålig stil älskling (;
Nej, men det finns sååå många andra som vill se den lika mycket som mig som tur är. Jag tog och beställde hem Twilight, New moon och Eclipse i förrgår från CDON för att läsa dom en än gång nu innan bio premiären. Dumt nog gjorde jag samma misstag denna gången och skickade dom hem till pappa och inte hem hit, idiotiskt. Annars hade jag haft dom idag förmodligen men han kommer nog och lämnar dom på fredag då han hade ärenden här inne i stan, vi ses säkert över en fika/lunch i stan.






090916

2009-09-16 | 15:24:55 | Allmänt | Kommentarer (0)


... tycker det är komiskt att inte få veta när man ska jobba i förväg osv. men så ringer dom och säger "du skulle jobbat 10-18 idag!" jaha, hur skulle jag veta det då när det är NI som ska höra av er? Jag är så himla arg, iaf pratat egrann med dom och sagt att jag inte tycker vissa saker är okej. Jag tänker ge det ett försök iaf, så får vi se hur saker och ting blir. Det är iaf lite cash, och jag behöver dom. Ska jobba imorgon!

Sitter och kollar repris på VMA nu, i brist på annat. Jag nyser en del så förskyldning är nog på g, är lite tjock i halsen med Attans! Jag är lite sugen på att gå ut och ta en promenad, men jag är nog för slapp just för tillfället tyvärr får se om jag får ohrk till att göra det senare. Later!




middagstips, recept!

2009-09-15 | 21:25:28 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tänkte jag kunde ta och slänga in ett recept idag med, i väntan på bättre tider. Hihu!
Idag så gjorde jag korvstroganoff, falukorv är fruktansvärt bra korv. Jag är inte så överförtjust i korv annars och äter det gärna inte FÖR ofta så att siA. Men falukorv kan man göra så mycket med!

Du behöver; Falukorv, krossade tomater, lök, creme fraiche, tomat puré, soja, svartpeppar, vitpeppar, citron grillkrydda, ris.

Såhär gör du; Sätt på riset, skär löken och stek den tillsammans med lite socker så den får en fin gyllenbrun färg och lägg undan löken på en tallrik medans du steker korven. Skär korven i rätt tjocka strimmlor och stek dom. Häll i creme fraichen, löken, tomat puré och dom krossade tomaterna i pannan och rör om. Krydda efter behag.

servera gärna tillsammans med kokta morötter.






PÅPCÅRN YEAAAH!

2009-09-15 | 21:15:33 | Allmänt | Kommentarer (0)



Har precis kollat på Idol, med lite tända ljus och popcorn skålen i famnen. Middag och sedan popcorn på det, jag är inte nådigt mätt så att siA. Vi har en massa skräp vi behöver slänga som inte får plats i våran soptunna så vi (jag) tänkte väl gå bort och slänga det vid containrarna borta vid turken, om Mats nu kommer med. Annars får det hända en annan dag, har verkligen ingen lust att gå bort dit själv med alla stora papperspåsar.





Nej, ska försöka få med hjärtat bort nu. Annars blir det nog att kolla klart på Sex and the city filmen som jag somnade till igår och duscha och fixa mig efter den. Rätt skönt att komma i säng i tid. Även fast man inte har något man måste upp till dagen efter.. (TYVÄRR!) Jag är dock en kvällsmänniska långt ut i fingerspetsarna och kan ligga i sängen i flera timmar innan jag somnar. Till skillnad från Mats som behöver ligga ner i 2 röda innan han somnar, helt insane att man kan somna så snabbt som han gör. Later!



sunshine.

2009-09-15 | 15:27:45 | Allmänt | Kommentarer (0)


herregud vad klockan springer iväg, jag har inte hunnit göra något vettigt alls förutom att sätta på en tvätt. Det är fint väder idag med, tycker det är lite komiskt att det varit fint väder i flera dagar nu, väntade sommaren med att komma till september? Nåväl, jag ska inte klaga tycker det är super mysigt väder ute trots att det är lite kallt, en kofta är ett måste när man går utanför dörren istortsätt. Känner mig lite halvt halv dålig, hur man nu känner sig sådann har jag ingen anning om. Men frösen, lite halv dåsig och ja almänt seg, funderar på om jag med kommer åka på en försyldning eller inte, än har det iaf inte slagit till. Jag dricker min Multikvinna varje morgon och har kommit in i en fil och Müsli period. Gärna med en skivad banan i med.. och en kopp thé är givet.

 

Vitaminer känns extra viktigt nu när hösten på riktigt börjar närmar sig med stormsteg. Kan inte låta bli att längta egrann efter stora halsdukar och mysiga jackor och fina stövlar på fötterna. Jag tycker om hösten, dock kunde jag gärna slippa allt regn och blåst som den kommer med.

 Igår så kom mamma och Håkan hit en sväng och dumpade av en 1.20 säng. Så nu har vi satt ihop 1.20 + 1.10. Vi har alltså massa plats att bre ut oss på nu, men ligger ändå så nära man bara kan. Men skönt att veta att man kan bre ut sig iaf haha (: Vi har ju tänkt att köpa en ny säng senare, med ram osv. men det får vänta ett tag då jobbet jag fick/har lovade mig en helt annan lön och tider än vad jag faktiskt fick när jag väl skulle skriva på avtalet, så avtalet skrev jag aldrig på utan bad om att få vänta och tänka lite på det istortsätt. Så jag kommer nog säga tack och hej åt det och börja söka annat. Är väldigt frustrerad över att inte ha pengar och inte ha ett ordentligt jobb.



Om vi kan bre ut oss? - Jaa-a!

Jag ska faktiskt ta och ta på mig lite promenix kläder och gå ut och gå lite grann i det fina vädret. Hjärtat slutar jobba vid 17 som vanligt så är ensam ett par timmar till så promenera är ett bra sätt att fördriva tiden. Tänkte ta och komma igång och gå ut och gå en kvällspromenad varje dag nu, tror ni jag kommer lyckas? hahaha (: Later!



Patrick Swayze.

2009-09-15 | 13:52:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


Ja, det är nog ingen som missat att våran Dirty Dancing snubbe gick bort inatt/tidigt i morse. Han har försökt att besegra cancern en lång tid, men klarade inte längre av det. Så vila i frid.. Jag ska nog ta och kolla på Dirty Dancing ikväll och jag är nog inte ensam!






ny maskot på undervåningen.

2009-09-14 | 00:21:10 | Allmänt | Kommentarer (0)


Vi har fått en till maskot i huset, Gunnar kommer såklart alltid vara högst upp på våran favorit lista. Men nu har toaletten fått en kompis med, dock har han inte blivit döpt än. Det kommer nog snart, sålänge så får han bara finnas där på handfatet tills ett namn slår oss. He´s a rockstar!







I´m alive!

2009-09-14 | 00:10:15 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sitter hemma i soffan, prcis kollat på en film med hjärtat. Year One, vet inte riktigt vad jag tyckte har direkt inget att säga om den egentligen den var okej. Lite halv rolig ibland... typ. Igår så åkte jag till Stenungsund en sväng jag hamnade hemma hos Manne en stund sedan så var det dax att gå hem och sova tyckte jag, men det tyckte inte Linnéa och Th utan jag blev med dragen ner till Hamnkrogen. Th fyller ju år idag så man får väl offra sig (;

Sitter och skrattar åt Mats som sitter och kollar massa YouTube klipp, sjuka saker det finns på nätet va. Helt insane. Funderar på om jag ohrkar vara vaken för att kolla VMA, hade varit jätte roligt att titta på men jag är så jäkla trött så jag vet inte om jag kommer kunna hålla ögona öppna.



Jag och en utav dom absolut bästa vännerna man kan ha. Christian! ♥



charmigt värre från igår på mig och Lext.

Nä hörrni, det här håller inte jag är trött en dusch är prio ett nu. (förutom att gå och pussa på hjärtat en snabbis!) Later!




The Wolfman

2009-09-11 | 13:50:22 | Allmänt | Kommentarer (0)



Någon annan som tror att The Wolfman kommer vara bra?



090911

2009-09-11 | 13:37:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


Antar att det inte bara är jag som har tankarna åt vad som hände för 8 år sedan idag. Brutalt och hemskt, och helt .. jag vet inte riktigt, man kan inte riktigt sätta fingret på det. Så många människor som dog, så många som förlorade sina nära och kära, Så många som blev skadade, så många som måste fått sina själar ärrade efter att ha varit med om det som inträffade, räddningsarbetare, personal i tornen, and so on det är så hemskt och sorgligt :|


Nåväl, jag sitter i soffan och tittar lite på tvn läser lite nyheter via nätet osv. Mats vaknade upp och va förskyld imorse, han vart lite hes och hostig igår men idag så är allt värre. Så jäkla surt, tydligen någon som är sjuk på jobbet som är där ivartfall. Man borde stanna hemma och kurera sig när man är dålig, tur att det är helg så hjärtat hinner vila upp sig och förhoppningsvis blir bra snabbt! (Och att jag såklart inte åker på något, dock så blir det säkert så. Mitt immunförsvar är sämst.) Nu ska jag ta och äta lite, magen kurrar. Later!




ljuvliga dofter..

2009-09-09 | 20:47:41 | Allmänt | Kommentarer (1)


Hej bloggen!

Gosh, vilken stund vi tillbringade i mataffären idag. Även fast jag hade gjort en lista så tog det sinnes lång tid. Kom hem diskade, och började starx där efter med maten. Maten står nu i ugnen och är om ca. 10 min färdig, det kommer bli sååååå himla gott och det doftar ljuvligt ifrån köket, det är tacopaj idag.

Ikväll blir det väldigt lungt som vanligt, inte så mycket action på veckodagarna så att siA. Vi ska väl äta och kolla på en film är väl tanken. Nåväl, nu måste jag kika till maten (: Later!




090909

2009-09-09 | 16:40:29 | Allmänt | Kommentarer (0)



Denna morgon/dag har jag inte gjort mycket vettigt (som vanligt) eftersom jag sov till 13 tiden. Jag somnade istortsätt precis innan hjärtats väckarklocka ringde 05.40 imorse, jag hade nog fortfarande kunnat legat i sängen om jag inte hade dragit upp mig själv. Jag åt och sedan så slängde jag mig i soffan, tittat lite på Greys Anatomy. Men ska snart börja tänka på refrängen, ska möta upp hjärtat på hjalmar så går vi och handlar på Coop. Jag stör mig något enormt på att det inte finns någon chark som det finns på ICA där, massa goda skinkor jag saknar när jag handlar, texmex skinka bla. den är så fruktansvärt god. Köpte alltid den i charken på ICA kvantum i Stenungsund. Hade det funnit en ICA affär i närheten här hade jag nog valt att handla där istället, jag är en ICA tjej, men Coop är ändå rätt okej, bara att jag saknar vissa varor.

Nej, nu måste jag börja tänka på att ta på mig kläder och sedan gå till bussen. Later!






A little bit more.

2009-09-08 | 21:22:51 | Allmänt | Kommentarer (0)


Okej, ikväll är det iaf inte bloggtorka. Eller, jag har inget vettigt att säga men inlägg kommer det ju uppenbarligen ivartfall. Har precis kollat klart på Idol, och Sweet Home Alabama med Reese Witherspoon började precis på kanal 5, så tänker nog bänka mig framför den Mats sitter ändå framför datorn ikväll så jag har tvkontrollen helt för mig själv, muhaha.

Åh, hur romantisk är inte Patrick Dempsey i filmen då? Varför är inte alla karlar sådanna? (; Nej, jag trivs alldeles utmärkt med mitt hjärta, and thats for sure. ♥ Han är superduperfantastisk.



Efter filmen så tror jag att det kan bli ett kvällsbad med lite ljus och lite egen tid, och en bok i handen är inte helt uteslutet heller.




TILLÅT MIG ATT DÖ AV SKRATT!

2009-09-08 | 20:50:31 | Allmänt | Kommentarer (0)


HAHAHAHAHAHAHAHA HERREGUD, den här snubben har jag totalt missat innan. Men omg, humor ass.







...

2009-09-08 | 20:32:19 | Allmänt | Kommentarer (0)



ursäkta mig, va de Kissies lillebror som va och sjöng och spelade gitarr på Idol precis?

glöm inte Idol!

2009-09-08 | 20:22:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


Det slog mig att Idol har ju faktiskt premiär idag, så jag satte precis på det och första tjejen kom precis in i rummet och hon, hon fick mig till att rysa från top till tå. Så ikväll kommer jag vara bänkad framför Idol, säkert många goda skratt hahaha (: Jag är egentligen inget Idolfan, va väl första 2 åren, sedan så har jag bara sätt några avsnitt från varje säsong. Men blir nog att kolla en del iår om det är intressanta personer.

Är mätt och belåten, lagade egna hamburgare idag och det var såklart gottit.




Idag har jag inte gjort speciellt många knop egentligen dammsög och diskade, plockade och tvättade egrann men det är det istortsätt. Sedan har jag legat och kollar ett par avsnitt av Grey´s Anatomy s5, tröttnar aldrig.  Har ju s1, s2, s3 och s4 på box. Men inte s5 så funderar på att klicka hem den snart, måste ha!  Nej nu ska jag ta och koncentrera mig på tvn. Later!


 

 

090907

2009-09-07 | 20:43:48 | Allmänt | Kommentarer (0)


Här kommer receptet på dagens middag.

Du behöver; Quorn, champinjoner, skogssvampspanna, olivolja, salt, vit/svart peppar, ris.

Såhär gör du; Sätt på riset, skär sedan upp champinjoner och börja stek quornen i oljan, när det är någon minut kvar så häll även i champinjonerna i stekpannan och stek allting tillsammans. Krydda och häll sedan i skogssvampspannan. Låt det puttra i ca. 2-3 min. färdigt! jätte enkelt, jätte gott! Man kan även ha egrann bladspenat i, och gärna lite nyplockade kantareller. Men sådann lyx hade vi inte idag.





























Nu ska vi sticka iväg till "turken", sedan blir det nog till att kolla på Pirates of the Caribbean som går på kanal 9 och börjar klockan 21.00. Lite kvällsmys sådär som jag gillart! (: Later!



TV3 VAD HÄNDER!?

2009-09-07 | 19:58:35 | Allmänt | Kommentarer (0)



Sådär ja, mätt och belåten och helt slutkörd. Är trött och hängig och varit hela dagen, första dagen på jobbet gick bra. Men, saker som måste diskuteras och tänkas på. Det har blivit ändringar och jag vet inte riktigt om jag vill gå med på allting.. Nåväl, har träffat Linnéa och hennes pojkvän Daniel en sväng idag med, följde med dom efter jobbet till bäckebol där dom köpte Wii. Hade en tanke på att åka och pussa en snabbis på hjärtat som jobbar där i närheten men hann tyvärr inte. Sedan har jag inte gjort mer vettigt idag faktiskt, satt på en tvätt och lagat middagen. Tänkte bjuda på recept idag med men tänker köra det i ett eget inlägg som jag slänger in efter detta (:

Sitter och kollar på tv3, har ni sett vad dom har gjort med loggan? alltså 3an, fruktansvärt fult måste jag erkänna! Kommer dom byta tillbaka? är det bara någon dags/vecko grej? vad händer lixom.

 

tycker ni nya 3an är snygg?   "/
Nej, nu ska jag kolla klart på tvn. Tänkte ta och kolla på lite tv och slappa nu, ev. fundera över om jag skulle ta cykeln eller gå bort till "turken" och köpa något att äta på till filmen ikväll, är rätt sugen på vindruvor men det regnar ute, får ta och tänka på saken. hihu (:

 



godnatt!

2009-09-06 | 23:06:35 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu har jag kollat klart på söndagsfilmen och är väldigt redo för att duscha och fixa mig inför natten sedan krypa ner i sängen. Jag är verkligen trött och kommer nog somna på 2 röda. Godnatt!



Blev lite glass och thé till filmen.. (:


...

2009-09-06 | 21:24:22 | Allmänt | Kommentarer (0)




Den utvalde!

2009-09-06 | 21:19:43 | Allmänt | Kommentarer (0)



Godkväll, nu är maten i magen och jag är mätt dock så är det ett litet sug i magen efter lite glass, ev. en godis bit eller 5 från godiset som blev kvar sedan igår. Sitter och kollar på söndagsfilmen på 5an, Den utvalde. Jag har iaf tänt lite ljus och myser för mig själv i soffan, hjärtat sitter vid datorn får väl se om han kommer och joinar mig framför en film eller inte. Jag tänker iaf gå och lägga mig efter söndagsfilmen, imorgon är första arbetsdagen på det nya jobbet och jag är faktiskt egrann nervös. Har träffat flera som jobbar där innan och dom nya, men det är väl att jag ska lära mig allt nytt. 





Dom nya ljusstakarna vi köpte idag på turen till IKEA, ställde dom på tvbänken.



Tänkte bjuda på ett recept idag igen, på min köttfärssås.
Den är superdupergod om jag får lov att säga det själv! (;

Du behöver; köttfärs, champinjoner, lök, vita bönor, krossade tomater, creme fraiche, creme fraiche med smak av paprika och chili, salt, vit/svart peppar, grillkrydda, pepparmix, tomatpuré, pasta.

Såhär gör du; skär upp lök och champinjoner och stek, häll sedan i dom i en gryta/större kastrull medans du steker köttfärsen tillsammans med kryddor. Häll i köttfärsen i grytan/kastrullen och sätt på svag värme så det bara värms upp. Koka pastan. Häll i krossade tomater, vita bönor, tomatpurén och båda creme fraichen och rör om ordentligt i grytan/kastrullen. Höj värmen så det puttrar lite, krydda och smaka av.





Här äter vi med dom nya sakerna vi köpte jag glömde att ta kort på sakerna, men det är verkligen inget speciellt utan vanliga tallrikar, bestick, glas och muggar. Om man nu säger muggar, sådanna som man serveras stora lattar osv. i på caféer ni vet? Nåväl, vita sådanna iaf. Nej nu ska jag ta och koncentrera mig på filmen och nog ta lite glass. Hoppas ni får en fortsatt bra söndag, later!




Hemma igen..

2009-09-06 | 19:01:47 | Allmänt | Kommentarer (0)



IKEA avklarat, det är knepigt att varje gång man är på IKEA så känns det inte ens som hälften av tiden man är där har gått. När vi kom hem va klockan runt 17.30, vi åkte hemifrån runt 15 tiden och det tar 10-15min dit ungefär. Nåväl, vi fick med oss nya saker till köket, tallrikar, bestick, glas, muggar, kökshanddukar och grytlappar. Sedan så fick vi med oss 3 ljusstakar och ljus. Kan visa senare, men inte direkt något speciellt idag. Vi ska köpa lite gardiner, nya sängkläder och lite byrå/gaderob och sådär senare sängkläder va istortsätt helt utsålt idag, inget av dom vi kollade på fanns inne. Sedan hoppas jag på att vi köper en större säng snart med, så jag kan gotta ut mig RIKTIGT ORDENTLIGT utan att nästan ligga över hjärtat. (;

Jag har diskat och plockat undan och lite sådär sen vi kom hem, satt på en tvätt med och tänkte strax börja med maten. Mats har hamnat vid datorn, jag tror han har kommit in i en liten spelperiod nu igen för vissa veckor spelar han verkligen inget alls. Han är söt min skrutt! ♥



Sitter och kollar lite på tvn kollat Greek men det är slut nu, reklamen visar nya Roast på berns som har premiär imorn verkar lite halv roligt vad tror ni om det? Åh, nu börjar ju Privileged med, attans oxå maten får nog vänta lite till. Eller så får jag springa mellan varven det funkar ju oxå, hihu. Later!





SOOOOL!

2009-09-06 | 14:12:14 | Allmänt | Kommentarer (0)


DET ÄR SOL UTE! :D

Mats sitter och dunkar gamla gamla låtar ifrån sin dator. Bomfunk mc´s - Freestyler exempelvis, hahaha (: Vi ska dra oss iväg till IKEA en sväng nu idag tänkt vi. (Nu kom ATC - around the world (La La La La La) på med hahaha shaiiitt!) Nej nu ska jag slänga i mig en macka för min mage dör av hunger sedan ska vi väl bege oss iväg. Later!





lördagsmys.

2009-09-05 | 21:32:53 | Allmänt | Kommentarer (0)



Det blev inget av med att ha myskväll med Angelica idag, jag kände mig allt för stressad och vi bestämde att vi skulle ta det en annan dag. Mats blev kvar hemma han med, så jag stack bort med cykeln och köpa gotterier. Satla pinnar, stjärnor och små godis så vi har så det räcker och blir över, så blir det när man inte kan bestämma sig vad man är sugen på riktigt haha :)

Nu ska vi kolla film, hoppas ni har en trevlig lördagskväll!



Hej!

2009-09-05 | 18:52:15 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag lever, igår så va jag ju hos frisören toppade mig (4cm!) sedan så åkte jag hem till lilla syster en sväng och gjorde slingor där. Hon bestämde sig för att följa med ut så hon följde med hem hit innan vi stack in till stan. Tänkte det skulle vara en någorlunda tidigt och lugn kväll, men tidig blev den då iaf inte. Kröp ner brevid hjärtat vid 04.20 ungefär förstår inte riktigt vart tiden tog vägen.

 


Just nu så sitter jag mest och väntar på att maten som jag precis tog ur ugnen ska svalna lite så vi kan äta. Sedan så har jag tänkt att åka hem till Angelica och ha myskväll och Mats har nog tänkt att umgås med Nicklas idag. Klockan har dock tickat iväg rätt bra och känns rätt sent, ska ivartfall käka nu alldeles strax sedan tänka på refrängen direkt. För en myskväll behövs inte mer än en knut i håret och myskläder så behöva göra mig iordning är ju inget jag behöver tänka på ivartfall.  :)    Later!





storm?

2009-09-04 | 11:59:34 | Allmänt | Kommentarer (0)



Idag har jag faktiskt varit uppe ur sängen sedan lite över 10, känns bra. Måste börja komma upp egrann i tid  även om jag inte jobbar känner jag. Jag kan utan problem nämligen ligga och dra mig i en evighet som jag skrivit som så många gånger förr..

Sitter och mumsar i mig lite frukost, sedan så ska jag ta och åka in till stan och klippa mig. Inte min vanliga frisör så jag är rätt nervös, mitt älskade hår. Försöker spara ut längderna nu så jag ska bara toppa mig idag får se om jag lägger i lite slingor med ev. kanske tar en sväng hem till syrran med om jag ändå är ute och ränner. Vi ses visserligen ikväll förhoppningsvis. Jasmine och jag har planer på att ta en sväng på avenyn ikväll och syrran ska med ut så vi lär ju möta upp varandra så himla skönt att hon kan följa med ut nu, hon har ju blivit en stor tjej (;

Nej nu börjar jag få lite bråttom, ska va hos frisören vid 13.00. Det blåser storm ute och regnar var 10e minut jag blir så himla trött på det svenska vädret. Hade jag haft tid och tillräckligt med pengar hade jag tagit en sistaminuten resa någonstans på direkten. Men Thailand ligger iaf och väntar. 5/1-3/2 åker vi iväg och det ska bli så himla skönt och mysigt.. ♥ NEJ SKYNDA SIG VA DET JA.





CSI, CSI, CSI, CSI, CSI.

2009-09-03 | 21:57:15 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sitter och kollar på CSI (som den tvättäkta CSI-TÖNTEN jag är!) nergottad i soffan och mätt och svullen om magen så man skulle nästan kunna tro att jag är gravid.  hahaha.. (: Ska fixa matlåda till Mats för imorgon det blev så himla mycket över och det är ju super bra att slippa slänga ut massa pengar på lunch. Är trött som bara den så tror jag ska kolla klart på CSI, möjligvis något mer om det kommer något på tvn sedan duscha och krypa ner i sängen.

Jag gjorde som sagt kålpudding till middag idag och måste erkänna att den blev fruktansvärt god, så tänkte dela med mig av receptet idag igen kul va?


Du behöver; Kål, köttfärs, salt, vitpeppar, svartpeppar, sirap, ägg och mjöl. Ris/Potatis och lingon.

Såhär gör du; Sätt ugnen på 225grader, skär upp kålen och stek upp den så den blir mjuk tillsammans med sirap. blanda ägg tillsammans med kryddorna i en skål, i med köttfärsen och blanda runt ordentligt. Släng sedan i den stekta kålen och en skvätt mjölk ner i samma skål och rör om ytterigare. Tänk på att "degen" inte ska vara för hård. Smörj en ugnssäkerform och i med röran. Sedan in i ugnen i ca. 45min. 

Servera med Ris eller Potatis och lingon!



Later!

090903

2009-09-03 | 20:07:46 | Allmänt | Kommentarer (0)



Åh vad min mage kurrar, väntar på att maten ska göra sig färdig av sig själv i ugnen, det blev kålpudding idag. Satte in den för en stund sedan så det är ungefär 20min kvar. Får ta och göra mig en macka sålänge magen skriker verkligen efter något. Hjärtat mitt sitter och spelar, ibland kan man ju undra hur CS skadad man kan vara hahaha (: Nej, han spelar faktiskt inte speciellt mycket så jag ska inte klaga. Jag sitter och slappar i soffan och ska kolla på unga mödrar (norsk) som börjar nu. Hunrda gånger bättre än det danska, kan vara för att jag kräks på danska, jag förstår inte ett ord och jag tycker att det är så fruktansvärt fult(Sitter och skrattar för mig själv här ute i vardagsrummet när man hör han och dom andra i vänt gormar och skriker. Rätt roande till en viss grad faktiskt!)

Funderar på om jag ska cykla bort till turken en sväng och handla något och dricka, tänkt om vi hade vunnit en årsförbrukning av LOKA.. vad vi hade sparat pengar, vi är riktiga suckers för LOKA och det är inget skämt. GUUUUUD VAD DET LUKTAR GOTT IFRÅN KÖKET NU!





jag ser det regnar, jag ser det regnar det var ju roligt HURRA!

2009-09-03 | 16:36:35 | Allmänt | Kommentarer (0)


otippat att det regnar idag igen va? Jag tror jag måste ta och köpa mig ett par stövlar, kan ju faktiskt vara bra. Har haft tanken innan men aldrig riktigt haft den fullt ut. Hade planer på att träffa syrran idag men det blev ändrade planer, har iaf vart en sväng på backaplan så utanför dörren har jag varit, hade tur att det började regna precis när jag svängde in på våran gata, hade ingen jacka på mig så hade blivit pisseblöt.

Sitter och funderar på vad vi ska äta idag, kan inte bestämma mig om jag är sugen på köttfärsås, egna hamburgare eller kålpudding. Kålpudding lärde jag mig äta för något år sedan bara innan dess så avskydde jag det, dunn0 why but I did. Men det är ju faktiskt riktigt smarrigt om jag ska vara ärlig, riktig husmanskost är fantastiskt gott. Jag behöver lära mig äta fisk, vart ska man börja? lax? torsk? makrill? skaldjur? Vad är enklast att lära sig äta? Tycker lite synd om Mats som gärna äter fisk, så har han skaffat sig mig som verkligen inte äter något som har med havet att göra. Borde verklige försöka snart..

Nej om jag skulle ta och fundera klart, hjärtat slutar jobbet om 30 min. Jag tänkte ta och vara en snäll flickvän och plocka undan, vika lite tvätt och sådär innan han kommer hem, någon nytta får man ju göra när man är hemma i stortsätt hela dagarna! (Herregud regnet verkligen ööööööser ner nu, om jag kanske ska ta och gå bort och möta hjärtat med ett paraply vid bussen sen om han inte åker bil hem idag.) Later Darlings!

090902

2009-09-02 | 22:28:52 | Allmänt | Kommentarer (0)



Just det ja, har ju fått hem paketet ifrån Bangerhead efter många om och men. Jäklar vad rörigt det har varit, först kom det inte fram i tid även fast det var utskickat och sedan så dumpade posten av det i Kungälv istället för Stenungsund. Efter 2 dagar så skickade dom sedan vidare det till Stenungsund... Nåväl, nu är det iaf här hemma i trygghet + OSiS+ flatliner. Behöver ju även en ny hårfön då min gamla är helt körd, men det får jag tänka på mer nästa månad. Nu sitter jag och kollar på nyheterna, jäklar vad vuxenpoängen som klirrar nu för tiden (;

Gah, påtal om saker som har med hår att göra så blev jag påmind om att jag behöver besöka en frisör, helst igår. Klippning och slänga i lite slingor i guldigatoner tror jag. Ska försöka att hålla mig ifrån att färga mig mörk denna hösten/vinter som jag alltid gör tabben och gör annars. Stormtrivs i ett par veckor sedan så gråter jag snarare floder av saknad till det blonda. Nåväl, får ta tag i det imorgon när jag vaknar.




middagstips, pastagratäng!

2009-09-02 | 22:13:04 | Allmänt | Kommentarer (0)


Puuuh vad jag är mätt i magen nu, jag lagade monstergod pastagratäng till middag. Så himla gott och det är så himla enkelt att göra, tänkte ta och dela med mig av detta receptet till er andra med.

Du behöver; Tagliatelle (eller vanlig bredpasta, jag andvänder mig iaf av tagliatelle tycker det är godast.), broccoli, rökt skinka, riven ost och ostsås. Kelda simply cheese är ett tips om man inte ohrkar göra egen ostsås alla gånger.

Såhär gör du; sätt ugnen på 225grader, Ta fram en ugnssäkerform, dela broccolin till mindre buketter, koka broccolin och pastan. Skär skinkan i midre strimlor. Häll av vattnet på pastan och broccolin, lägg det i formen, blanda ner skinka och ostsås och krydda, svartpeppar, vitpeppar, salt, rör om ordentligt så det blandar sig och strö sedan på den rivna osten och in i ugnen i ca. 15 min. Servera gärna med lite grönsaker! (:


 
Sitter och kollar på Efterlyst och mummsar vindruvor för tillfället, men det är snart slut. Fårse om det går något vettigt på tvn efter det eller om det kanske blir en film innan sängen kallar. Så himla segt att gå hemma på dagarna och jag längtar verkligen tills jag börjar jobba nu på måndag hoppas att jag får en hel del tider direkt så jag slipper klättra på väggarna medans hjärtat är på jobbet. Idag har jag visserligen träffat pappa en sväng, handlat mat och lite sådär och imorgon har jag planer på att träffa lilla syster en sväng och poff så snart är det helg vilket är efterlängtat även fast det inte är något speciellt inbokat. Nej nu ska jag koncentrera mig på tvn igen.





m+m

2009-09-01 | 14:58:15 | Allmänt | Kommentarer (2)


Fick en liten påminnelse av älskling i Taxin i lördags med hjälp av en bläckpenna.
superduperbästasteunderbarasteduhjärtat! ♥




feel the shot, body rock, rock it don´t stop.

2009-09-01 | 13:52:58 | Allmänt | Kommentarer (0)



Idag är det faktiskt skinande sol ute och 1 september, kors-i-taket. Blåser visserligen men det är verkligen skit samm nu när det iaf inte är regn. Det bara regnar och regnar, blåser och blåser, blir mörkare och mörkare och blir framför allt kallare och kallare för varje dag som går. Sommaren har gått fruktansvärt snabbt, alldeles för snabbt. Så blek som jag är iår har jag nog aldrig varit innan och det är verkligen skämmit, lite BUS eller en vända i ett solarium snart känns som om det skulle vara på sin rätteplats. Sommaren i sig har varit dålig iår, men dom gångerna det har varit bra väder så har jag istortsätt jobbat, känns sådär sorgligt.

Nåväl, igår så lagade ju vi (jag, medan Mats fixade cykeln) pannkakor. Fruktansvärt gott, yummi. Sedan så var jag tvungen att springa till bussen för att jag skulle vara på jobbet 20.00 för introduktion var där 20.00-21.40 ungefär. Alla nyanställda verkar jätte trevliga, stod och tjötade en hel del med två av tjejerna när vi väntade på våra bussar efteråt, jag tror att jag kommer trivas super bra med arbetskamraterna. Börjar på Måndag och det ska faktiskt bli riktigt skönt att ha ett jobb igen! :)



Varför går alltid första pannkakan sönder egentligen? Visserligen inte alltid helt, men jag råkar alltid göra fel på något sätt, råka köra igenom stekspaden på kanten eller i mitten eller något liknande.


Nej nu ska jag nog ta en liten promenix, eller kanske testa cykeln? Måste iaf vistas egrann ute i det fina vädret när det väl är framme eller hur. Later!