GOOOOOOOO´MORRON, GOO´MORRON, GOOO´MORRON!

2009-12-31 | 09:29:31 | Allmänt | Kommentarer (1)





Jag är vaken och varit vaken sedan 9, tummen upp för mig. Vaknade vid 05.30 av att hjärtats jävla mobilalarm gick lös och han vägrade gå upp och stänga av den, jag blev tyP skogstokig x2! Tog mig väl ca 1h att somna om efter det, så jävla irriterande att om jag väl vaknar ordentligt så är det med stora svårigheter att somna om. Men men, ska strax äta frukost här hemma, sedan slänga på mig lite smink och så ska vi åka in till stan och leta en outfit. Vi har härligt -13, klarblå himmel och sol på G så det kommer vara sinnes kallt ute. Idag ska jag INTE glömma min mössa, det fick jag lära mig igår.


Sedan är det ju sista dagen på år 2009, jag har haft ett väldigt bra år måste jag medge trots vissa jobbiga uppförsbackar men dom är bata en droppe i havet egentligen. Och vi startar vårat nya år med en resa till Thailand och blir borta i fyra veckor, garanterat ingen som missat det vid det här laget? På TISDAG bär det ivartfall av mot varmare breddgrader.




















svart och glitter

2009-12-31 | 01:39:48 | Allmänt | Kommentarer (4)



Har inte testat sminkningar, ohrkar inte. Speciellt inte nu när klockan är mitt i natten då jag egentligen borde ligga och sova ska ju ändå upp vid halv 9 - 9 eftersom jag har lovat mig själv att vara i stan vid 10 tiden.

Har iaf ätit nattmacka och druckit varm choklad till det, sedan har jag målat naglarna.



blev en väldigt dålig bild, mycket fräsigare irl. Ska badda en topz i lite borttagning och ta bort dom små små fläckarna som kommit utanför nageln. Får se om det är något jag har kvar imorgon eller om jag gör något annat. Beror nog på vad jag har på mig imorgon. Men helt okej att ha svarta naglar med egrann glitter tippar. Näe, nu ska jag tvätta av mig sminket och göra mitt inför natten sedan ska jag sova, är övertrött som in i. Hjärtat säger att mina ögon är glansiga och jag tror han.  Heepååååre!






nyårs sminkning?

2009-12-30 | 23:11:42 | Allmänt | Kommentarer (0)



Sitter och gör absolut så lite man kan göra i soffan, är lite små sugen på något så tror jag ska göra mig en kopp thé och någon god macka strax, måste lägga beställningen på Airshoppen idag eller imorgon. Ska kolla över en sista gång om jag missat något jag (vi) vill ha.

Ska nog ta och testa någon sminkning inför imorgon i brist på annat, trots att jag har noll sug på morgondagen. Har verkligen ingen lust för fem öre, har letat efter den och försökt lyfta upp den men den är icke befintlig så det är inte speciellt lätt. Blev som sagt ingen jakt på outfit idag men ska gå upp tidigt imorgon och åka in till stan så jag är där till 10 eftersom Manne säger att dom ska åka vid 2 tiden så det innebär att dom är här vid 3 tiden och att dagen imorgon kommer vara super stressig för min del. död åt stress!









köer, köer, svettiga mellandagsrea idioter

2009-12-30 | 22:54:18 | Allmänt | Kommentarer (0)



Idag blev det ingen jakt efter en nyårsblåsa, var inne på MQ och Gina på Backaplan och kikade men näh, MQ har säkert haft men det är ju slut allting. Vi handlade och sedan behövde vi besöka bolaget, vilket det var kö till. Vi hade två stora pappkassar och en vanlig som var tunga så jag tänkte att jag väntar utanför med kassarna så vi slipper konka runt på dom. Tji fick jag när jag stod och frös arslet av mig i 14 minuter, det var helt insane kallt mina lår domnade bort emot slutet så vi tog en taxi hem med alla påsar vi hade.






Nu ikväll har jag lagat mat och slö kollat på tvn egrann, vi kollade även på "9" till maten. tyP.








Zooombiiee

2009-12-30 | 13:15:01 | Allmänt | Kommentarer (0)



Sitter helt död i sängen varken hjärnan eller kroppen är med mig idag. Tror dom fortfarande ligger och sover faktiskt? Släpade upp mig själv vid 11, men fyfan vad jobbigt det var. Hade tänkt åka in till stan, men ska möta upp hjärtat vid hjalmar efter 15 så antar att vi ska handla, får åka in efter vi handlat helt enkelt annars blir det ett jävla rännande på mig idag.


Ska sätta på en tvätt och diska, och hitta på något annat. Exempelvis klä på mig osv. är sol och -9 ute idag, väldigt kallt med andra ord, saknar snön så som dom har i Uddevalla så hade jag med velat ha helt klart.











nyårs hysterieeeRR

2009-12-29 | 23:56:19 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jag har fortfarande inte köpt mig en nyårsklänning. Jag känner mig helt värdelös jag menar.. jag måste ju ha en nyårsklänning? och något nytt smycke till det, mitt hår är för kort så jag kan inte göra något alls med det i stort sätt vilket är jätte tråkigt, jag vet inte hur jag ska sminka mig, men jag har mina nya skor jag fick av älsk i julklapp, dom ska jag iaf ha på nyår ♥ men annars så känns allting annat helt värdelöst just för tillfället. Vill inte in och knö i stan med alla svettiga mellandsgsrea nerds egentligen, men får ta och åka in imorgon och kika efter något att ha på mig ivartfall. Fårse om jag får med mig någon stackars själ eller om jag får strosa runt i min ensamhet, egentligen bäst att strosa runt själv när man inte har någon aning om vad man är ute efter. (kom i skrivandets stund på att jag hittade en shysst klänning på Åhlens sist jag var inne och köpte julklappspapper.)

Paljetter? Spets? Färgklick?









Airshoppen, nu är det nära!

2009-12-29 | 22:12:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag är lite sent ute med det här men, nu är jag äntligen igång och bestämer vad jag ska beställa från Airshoppen. Det är exakt 1 vecka kvar tills vi åker, men om 2h så är det bara 6 dagar kvar förstå min längtan? Tittar på Legally Blonde på tv3 i bakgrunden med, länge sedan man såg den. För löjlig men samtidigt roande på någpt vänster. Är rätt trött, så det blir nog sängen snart faktiskt.










Snö och solsken

2009-12-29 | 21:29:25 | Allmänt | Kommentarer (1)



Sitter hemma i soffan, under den förträffliga pläden från Chili och är proppmätt men ändå öppnade jag precis Ahlgrens bilar påsen älsk kom hem med förut.. Fick åka bil hem idag, meningen var att jag skulle åka hem imorgon men alltid skönt att slippa åka buss + att det är super skönt att komma hem.

Har ju jobbat idag, sedan så gav jag och syrran oss ut på en ridtur i solskenet, ett väldigt vågat och ärligt försök så att siA. Låset till sadelkamarn hade frusit fast så vi kom inte åt träns och sadel, så fick rotat fram ett gammalt träns och satt grimmskaft som tyglar och sedan red vi barbacka. Det är fruktansvärt halt i Uddevalla, isbanor överallt men i skogen så är det tjock snö så där går det att gå fram. Dock hade vi inte räknat med alla jävla småträd och stora monstergran grenar som hänger och ligger överallt så man knappt kom fram och med två hyper araber blir inte saken lättare. Resluterade i fruktansvärt många skratt och en avramling då man fastnar i grenar och hästen försvinner under en.. Som vi skrattade åt alla tokigheter som hände, sedan så blev det alldeles för halt på vägen så vi hoppade av och gick dom sista 2,5 km tillbaka till stallet och tro pelle att jag halkar och slår i knät, just my luck. Jag är pinsamt klumpig ibland alltså.


Här kommer egrann bilder.





började jobba vid 07.30 idag, vid egrann över 8 så va det hur fint som hellst ute. Vilken morgon, synd att det inte går att fånga på bild.



Snö, Snö, Snö.





älskade Nischaala, hur fint med grimmskaft då? - HAHAHA!



Rex springer med när vi rider och busar som fasen.



himla fint, dock gick det inte riktigt att fånga på kort som sagt, iaf inte med mobilkamran.



Beninja Me, första gången vi tog ut henne barbacka idag och första gången i repgrimma. Hon var super duktig!



Rex & Syrran.







någon som vill ge mig ett jobb?

2009-12-28 | 23:59:20 | Allmänt | Kommentarer (0)



Klockan är strax 00 och jag sitter och söker jobb, eh.. åker utomlands i 4 veckor om exakt 1 vecka (om 3min) men what the häck söka kan man alltid göra ändå eller hur? Hur roligt är det inte att sitta och skriva personligabrev lixom? Hallååååå det är väl den måndags kvälls sysslan alla har? eller har jag fattat fel? Jag är förbannat trött på att inte ha ett jobb, jag är rastlös och fruktansvärt uttråkad 24/7 och jag vill verkligen ha ett jobb så fort som möjligt efter Thailands vistelsen.

Ska upp och jobba i stallet imorgon igen, satsar på att börja vid 7 imorgon, alltså 1h tidigare än vad jag började idag.. får se hur det blir med det. (;





akut glass sug.

2009-12-28 | 21:31:16 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jag har ett enormt sug efter glass, det jobbigaste är att jag är så väl medveten om att hemma i frysen så ligger det en SIA vaniljglass och även en Ben & Jerry´s Chunky Monkey, fatta min irritation över det just nu. Grävde i syrrans frys utan framgång, attans. Hade kunnat ställa mig och göra kladdkaka men finns inte tillräckligt med ägg, blir helt jävla tokig snart tyP.




Får ta och göra en kopp Thé ivartfall och kanske en macka eller två, sitter och kollar på Trauma på tv3 rätt bra serie faktiskt.






hur kallt?

2009-12-28 | 19:20:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


... SINNES KALLT!

Fastnade visst i soffan borta hos mamma efter maten, så himla varmt och gott i det huset dom eldar ju där. Varmt och gott inne och syrran med men det blir en helt annan grej änna.. Fick iaf tummen ur och tog på mig min tjocka jacka, min varma mössa och mina nya varma tumvantar jag fått av älsk och traskade hit igen, nu ska jag bara byta om till stall grejerna och springa ut och ta in hästarna för natten. Det är riktigt kyligt ute nu, udra hur många minus det är? Enligt vädret ska det vara ca -9 imorgon, är det -10 så kan jag inte släppa ut hästarna för då fryser vattnet dirr i stallet.

Nääääh, nu ska jag släppa in dom så jag kan mysa ner mig i soffan utan att behöva gå utanför dörren igen.







middag hos mammsen.

2009-12-28 | 16:41:46 | Allmänt | Kommentarer (0)



Sitter med mina två stackars fingrar på högerhanden (pek och långfinger) som är fyllda med sprickor och slö kollar på tvn och knarkar handcreme det är inte alls speciellt skönt att ha sprickor i fingarna kan jag lova. Är rätt kall, har ju varit ute i stallet hela dagen, ingen fara när man är ute och i fart hela tiden mer så att man svettas än att man fryser då men nu när jag sitter still här inne i värmen hos syrran så fryser jag. Brrrrrr!

Ska dock strax ta och promenera bort till mamma och Håkan där dom bjuder på middag idag. Är en liten minipromenix på ca. 10 min bort till dom, har ju Rex med mig då jag är hundvakt, syrran jobbar kväll idag nämligen.













091228

2009-12-28 | 12:25:53 | Allmänt | Kommentarer (0)



Hur underbart väder är det inte här i Uddevalla idag då? Helt fantastiskt, det har snöat under natten och solen skiner. Jag började jobba vid 08.15 och har bara 4 boxar kvar att mocka så snart klar med det värsta, hästarna ska snart få lunch med. Dock är mina händer helt körda, eller mina fingrar rättare sagt. Mina fingrar är nämligen snustorra och det resulterar i att finger topparna börjar spricka på höger hand vilket gör förbannat ont och när man håller på med händerna hela tiden i stallet gör inte saken bättre, men ah. ska smörja mig sönder och samman med handkräm typ.



solen kämpade för att komma fram bakom molnen tidigare idag.



sen så hittade den fram, hur bra skönt som hellst.



Nej nu ska jag slänga i mig lite att äta sedan så ska jag ut i snön och stallet igen. Hepååååre!






längtan

2009-12-28 | 01:00:24 | Allmänt | Kommentarer (0)



Nu har vi kollat klart på Flickan som lekte med elden syrran hade nämligen inte sett den ännu. Sitter nu och surfar runt lite slött, läser lite bloggar osv. är rätt trött så tänkte lägga mig snart ska ju ändå upp och jobba imorgon, inte bestämt om jag ska börja vid 8 eller 9, rätt skönt med att kunna bestäma det själv. Det är inga direkta fasta tider i stallet utan bara att man såklart ska släppa ut dom i en någorlunda tid och ge dom deras frukost, sedan är det lunchen och sådär men mockning gör man helt och hållet i sin egna takt.  Jag hade ju planerat att rida, men det är fruktansvärt halt ute så om jag har otur är det inte bättre imorgon och då blir det väldigt svårt att rida.



Trots att jag träffar mitt hjärta varje dag så längtar jag efter honom redan. Att jämt ha han vid min sida när jag sover är helt fantastiskt.. ♥                      Mats















JetSet addiction, tack älsk.

2009-12-27 | 21:34:49 | Allmänt | Kommentarer (0)



Fick två super bra julklappar av älsk btw. En röd JetSet addiction klocka och ett par superfina klackar ifrån Bianco, klockan pryder armen just nu men klackarna står hemma så dom kan ni inte få se just nu.





I love it, himla skönt med en klocka alltså. Varit i behov av det länge, älskar att ha en klocka på armen. Tyvärr dålig på att köpa dom själv, så det var ett perfekt köp av han. Och skorna.... mah.

 Han är världensbästa min älskling!





JetSet addiction, tack älsk.

2009-12-27 | 21:34:48 | Allmänt | Kommentarer (0)



Fick två super bra julklappar av älsk btw. En röd JetSet addiction klocka och ett par superfina klackar ifrån Bianco, klockan pryder armen just nu men klackarna står hemma så dom kan ni inte få se just nu.





I love it, himla skönt med en klocka alltså. Varit i behov av det länge, älskar att ha en klocka på armen. Tyvärr dålig på att köpa dom själv, så det var ett perfekt köp av han. Och skorna.... mah.

 Han är världensbästa min älskling!





hos syster och rex (:

2009-12-27 | 21:21:18 | Allmänt | Kommentarer (0)



sitter hemma hos syrran tokmätt efter ätit take awayen ifrån Dai Loon i stenungsund. Vi åkte igenom när vi åkte hit så vi passade på, sinnes gott med Peking soppa alltså. Dricker nu en kopp thé och ska mumsa i mig en bit tigerkaka som Freddy bakat, yummi. Han har blivit en riktig hejdare på att baka kan jag lova.

Vi ska väl ta och kolle en film och tjöta lite systersnack nu strax. Varit ute och tagit in hästarna och sådär, ska bli skönt med en dag i stallet imorgon men hoppas att vädret blir bättre än vad det varit idag "/



Syster & Rex <3






mörkt jävla dystert helvete.

2009-12-27 | 16:50:19 | Allmänt | Kommentarer (0)



jag
vill
inte.
jävla
rövhål.


tittar man ut så är det fruktansvärt svart och deppigt och jag vill bara kräkas på det. Sitter och kollar lite på tv, ska packa klart min lilla väska och se om jag hittar dongeln till mitt mobilabredband någonstans med. Tänkte ta med mig datorn idag om jag ohrkar släpa runt på datorväskan med. EHHHHH, ska tänka på detta. Ska även slänga på mig ytterst lite smink då jag känner mig slitens om ett as och sedan så börjar tiden dra ihop sig så jag ska gå till bussen..



Ska iaf bli väldigt mysigt att få tid till hästarna, ska ju ha stallet nu dessa dagar så kommer jobba 7h och sedan så kommer det att ridas. Kommer helt enkelt bli en himla massa timmar i stallet dom närmsta dagarna! :)






jävla skitväder!

2009-12-27 | 15:47:56 | Allmänt | Kommentarer (0)



.. och idag är det skitväder igen. 2 grader ute och det har regnat lite, dimman ligger jätte tät och jag känner inte alls för att gå ut i det sablans vädret med slask och äckligt på marken. Men jag måste gå till bussen sedan så jag är himla tvungen att gå utanför dörren idag eftersom jag ska jobba imorgon, behövdes ju inte idag. Blev ganska sent igår tror jag, somnade visserligen på soffan och vaknade av att älsk kommer och frågar om vi inte ska gå och lägga oss. Jag blev nästan chockad över att det var jag som somnat på soffan och han som behöver väcka mig, höhö.

Har talat med Ving för en liten stund sedan, hade nämligen fått ett mail om att det hade blivit ändringar i flygtiderna på våran utresa. Läste noga igenom det flera gånger men hittade ingen skillnad så ringde dom och dom berättade fint att vi ska lyfta 22.25 istället för 22.50. Ingen jätte stor skillnad direkt, men en liten sådann tycker det är bra att dom kommer ut med sån info i tid. Nu är jag hungrig, vaknade egrann sent idag. Inte ätit ännu så måste göra det innan jag hungrar ihjäl. Sedan ska jag packa ihop en liten väska som jag ska ha med till Uddevalla, ska ju sova där då jag jobbar.






Gladiator

2009-12-26 | 22:24:29 | Allmänt | Kommentarer (0)


Har fortfarande inte satt igång filmen utan fastnat vid Gladiator som går på tv3 för tillfället. Får kolla när den är slut, kan såklart inte missa när det går en bra film på tvn.




pepparchips, holidaydipp och godis. Har en burk cola i kylen som väntar på mig med nu när fantan är slut.



surt, salt och lite choklad är grejen idag.







Creative ZEN X-Fi2

2009-12-26 | 21:16:12 | Allmänt | Kommentarer (0)


Det är -4 ute nu och saltbilarna är ute och saltar för fulla muggar. orangaljus som blinkar och har sig ute på vägen. Sitter ner gottad i den nya pläden älsk fick i julklapp från hans föräldrar, en fruktansvärt mysig pläd ifrån Chili. Jag är fullkomligt förälskad i den, ingen tvekan där inte. Har äntligen lyckats föra över musik ifrån datorn till mina nya mp3 som jag fick i julklapp av papi, en Creative ZEN X-Fi2. Den verkar helt okej, skönt med lite brytning ifrån iPod som jag haft innan och den ska tydligen ha väldigt bra ljud, hoppas på det. Har ju knappt hunnit testa den, men snäckorna man fick med till den är ivartfall bra, hade dom till mobilen när jag åkte ifrån mamma igår.



Min nya Creative ZEN X-Fi2 är nu proppfull med musik på dom 8GB som är, ska köpa ett minneskort så jag får ännu mera plats. Finns nämligen så man kan sätta i ett sådant! Roligt att man kan sätta bakgrunder på den va? (:



Pläääden, den är sinnes mjuk och kramgo OCH varm. Löve it!


Vi gick bort och handlade gotterier förut på turren, och köpte även Kinamat med hem från våran lilla lokala Kinarestaurang som öppnat här borta för några månader sedan. Första gången vi vart där idag, va väl okej typ. Jag tog stekt kyckling med ananas och sötsursås och hjärtat stekt kyckling med currysås. Hans var iaf god, min gick väl att äta men inget jag kommer tänka att ta igen så att siA. Ska ta och kolla på This Is It strax tänkte jag.

Heppåååre!




Julafton osv.

2009-12-26 | 17:38:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hopp, julafton och juldagen is over. Julafton var jag i Uddevalla hos mor tillsammans med familj. Fick väldigt fina klappar och jag är supernöjd!  Kom hem igår och var bara hemma igår kväll.  Skulle egentligen åkt till Uddevalla idag igen för att jag ska jobba 27, 28, 29. Men behövdes inte imorgon så åker dit då istället. Och snart är det nyår, fortfarande inga bestämda planer där egentligen men det bästa utav allt är att snart sitter vi på planet till Thailand det är ynka 10 dagar kvar.

Det har varit plusgrader i någon dag så igår var det hemskt väder ute, slaskigt och vidrigt. Men idag så är det -2 igen så lär vara fruktansvärt halt ute kommer väl halka och slå ihjäl mig när jag går utanför dörren.



Nyår 08-09, Jag & lil Sis. Hon firar nyår i Sälen iår, den tönten.



OKEJ DET HAR TAGIT SISÅDÄR 1,5H ATT SKRIVA DETTA INLÄGGET. Glömmer av det osv.  Hepååååre!






Never let this feeling go and let the music take control.

2009-12-23 | 13:10:32 | Allmänt | Kommentarer (0)





MuPP.






Avatar, SE DEN!

2009-12-23 | 13:04:55 | Allmänt | Kommentarer (0)



Gårdagen hade jag fullt upp hela dagen, vart iväg till Stenungsund med pappa och fixade och donade med olika saker + att jag faktiskt vaccinerade mig emot svininfluensan. Armen gör ont och varje gång jag vände mig i natt så vaknade jag pga armen, men annars är det helt okej. Vi var ju som sagt på bio igår, Avatar i 3D och jag tyckte att den var hur bra som hellst. GÅ OCH SE DEN! Vi var hemma vid halv 10 tiden igår kväll, jag dammsög och bäddade rent med våra nya sängkläder vi fått av pappa i julklapp (han jobbar i norge och är inte hemma imorgon så vi fick dom tidigare!), duschade och satte sedan på en film och såg väl halva kanske sedan somnade jag som en stock. Helt utslagen, vaknade när hjärtat kom ner och snällt sa att jag låg över hela sängen, och han hade rätt det gjorde jag.





Jag som är liparN till filmer fick mååånga tillfällen då tårarna bara rann. I flera minuter i sträck, såjävlabra!


Sitter och gör absolut ingenting för tillfället, är lite halv chockad över att det är julafton imorgon. Kan det verkligen vara sant?  Tiden har gått ruskigt snabbt alltså. Det är bara 13 dagar kvar tills vi åker till Thailand...  Och på tal om något helt annat så ska jag in till stan och fika med Jonna, så får väl börja styra till mig strax så jag är redo när hon ringer och säger att hon sätter sig på bussen. För henne tar det 30min in till stan, för mig ca 13min och min buss går istortsätt hela tiden. Vilket är bra om man råkar missa en buss, *hosthost* Jag är experternas expert på att missa bussar.




måndags fika med Kevin.

2009-12-22 | 00:03:40 | Allmänt | Kommentarer (0)



Idag har jag fått gjort en del ändå, träffade Kev över en fika på Fröken Olssons. Vi sprang en sväng på stan och jag köpte en julklapp, köpte minneskortadapter, ett par örhängen, fingervantar och toffsar (varför försvinner alltid toffsarna spårlöst?). Och även Kev köpte ett par saker, en mössa, en sjal och vita smala hängslen. När jag kom hem var klockan rätt mycket men började göra mat och multitaskade upp mig och började att dammsuga övervåningen och slog in en julklapp till älsk på samma gång som maten stod i ugnen. Kalla mig effektiv om ni vill. Kollade såklart på Beck till maten, och det var sista filmen så nu har vi inget att följa längre, får helt enkelt komma på något nytt som vi vill se igenom.




stora granen mitt i femman.



en hel del folk inne i femman idag.



Mumsig cheesecake och en kopp med varm choklad med marshmallows och grädde.



"I want You."



Fröken Olssons



Kev var sprallig, like always.



Fryser ivartfall inte i min jacka (;



Kev & Jag



två julklappar till Älskpälskling! :)


Nu ska jag ta och läsa Vecko Revyn och slö kolla på CSI. Hepååre!






JD

2009-12-21 | 15:19:13 | Allmänt | Kommentarer (0)



Dagen låt missbruk;

 


sitter färdig och klar, ready to go, fit for fight för att åka in till stan. Kev kommer bli lite sen så jag tar tillfället i akt och åker in och handlar den sista julklappen och går på jakt efter en minneskortsadapter sålänge. Förövrigt så är det fruktansvärt gott att göra riktig varmchocklad med riktig kakao. Värmer gött i magen serru..









Äntligen har jag fått lite snö!

2009-12-21 | 13:58:59 | Allmänt | Kommentarer (0)


Last christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away
This year
To save me from tears
I'll give it to someone special


Sitter och sjunger på Wham - Last christmas för fulla muggar här hemma, tur att jag är ensam. Utanför så ligger det som jag hoppades på, nämligen SNÖÖÖÖÖ. Det snöade en hel del sent igår kväll och så himla roligt att det äntligen stannade på marken här i götet. Det är just nu -7 och egrann sol och jag gillar läget alltså.






Idag är tanken att jag ska fika med Kevin. Han skulle höra av sig när han hade lite koll på tiden, tror det blir runt 4 tiden någongång. Ska snart ta och styra till mig egrann, har för övrigt en hårsäck som är inflammerad mitt på skallen som gör SKITONT. riktigt, riktigt, siktigt ont alltså. Ska nog ta och slänga i mig lite yoghurt, magen kurrar lite. Hepååååååre!




ansiktsmask.

2009-12-21 | 00:00:16 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sitter med en ansiktsmask innehållande; citron, lime och gurka på mig och den svalkar helt fantastiskt. Funderar även på att måla naglarna men gör nog det imorgon istället, tänker köra på svart. Inte haft svarta naglar på länge så det är på tiden. Och måste dela med mig av att det faller ner stora flingor ifrån skyn och att det är -11 utomhus. Kan ju hoppas på att det är helt vitt på marken imorgon när jag vaknar, jag älskar snö!




Avatar 3D

2009-12-20 | 23:32:20 | Allmänt | Kommentarer (0)



Sitter jätte rastlös trotts att jag kollar på Blood Diamond. Längtar tills tisdag för då har pappa bjudit oss på bio, vi ska gå och kolla på Avatar i 3D. Tror den kommer vara G R Y M med stora bokstäver. Och på torsdag är det julafton, säger ju att tiden bara flyger iväg det är helt insane.





Förövrigt, jag började kolla på American Pie - the book of love igår kväll. SE ALDRIG DEN, helt jävla värdelös. Stängde av efter 30 min, klarade inte av den.





DÖDA MIG, NUUUUUUUUUUUUUUU!

2009-12-20 | 22:48:33 | Allmänt | Kommentarer (0)



Mitt huvud dödar mig snart, huvudvärken vägrar att ge med sig. Jag har druckit massor av vatten, jag har ätit massor av clementiner, jag åt en väääldigt stadig frukost. Huvudvärken från igår borde alltså INTE sitta kvar nu över ett dygn senare. Funderar på om jag ska ta en till tablett, hellst inte men om den hjälper så hade jag varit super glad, men det är ju det som är grejen - jag tror inte att den skulle hjälpa mig vid denna stund.

Sitter i soffan nu, i sämsta hållningen. Inte lätt att ha en hållning framför datorn när man sitter i skräddare i soffan och daotn på bordet.. Okej kanske inte så jävla svårt egentligen, men idag känns det svårt.





Brittany Murphy is dead.

2009-12-20 | 22:01:59 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gick in och läste aftonbladet.se nu för en stund sedan och att Brittany Murphy avlidit idag. 32 år gammal och avled av hjärtstillestånd, hennes mamma hade tydligen hittat henne medvetslös i duschen enligt TMZ. Tycker det är väldigt tråkigt, gillade henne.


 








lyckade lussekatter.

2009-12-20 | 21:29:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


Lussekatterna blev EXTREMT goda, verkligen jätte goda och en och två och kanske någon till har åkt ner i magen tillsammans med julmust och clementin. Vi formade lussekatterna tillsammans med julmusik i bakgrunden, och det var absolut mys med högnivå.



I skrivandets stund så kom jag på att jag är hungrig och funderar på när jag ska börja med maten och tittar på klockan och inser att den är alltså över 9, jag har glömt av att göra mat idag. HUR KAN JAG GLÖMA AV ATT GÖRA MAT? Frågar älsk varför han inte sagt till mig "trodde inte du va hungrig!" fick jag ungefär som svar, har en himla ångets över hur dålig flickvän jag är som helt och hållet glömmer av att göra mat? (Okej, jag är en rätt bra i vanliga fall.) I vilket fall som hellst så har jag nu satt på egrann makaroner och så får vi äta lite från köttfärsåsen jag gjorde igår. Dåligt att äta såhär sent, jag vet men är hungrig och då ska jag äta!

Annars så sitter jag och tittar på söndagsfilmen på tv3 och dom visar idag Blood Diamond.




lussekatts bak, javisst!

2009-12-20 | 16:33:38 | Allmänt | Kommentarer (0)



Håller på att baka lussekatter för fullt här hemma nu, degen står och jäser för tillfället men den är snart färdig jäst så snart ska det grejas mera. Kommer bli så jäkla gott med nyabakade lussekatter och ett glas julmust sedan.

Har en väldig huvudvärk och haft sedan igår kväll, lite tröttsamt.



Degen står på jäsning under en bakhandduk. Måste köpa bunkar och sånt dära, har en platsbunke och den var för liten för degen så fick ta en stor sallads skål ^^. Man tager vad man haver? aiiiiiight? Hepåååååre!




Jul på Liseberg!

2009-12-19 | 21:08:27 | Allmänt | Kommentarer (0)



Har kommit hem för en liten stund sedan, vi har ju som sagt varit på Jul på Liseberg. Vi tog tillome den gamla lisebergsvagnen bara för sakens skull då den stod där så bra precis när vi gick av bussen. 20 riksdaler styck, lite halv mysig känsla faktiskt. Väl inne på Liseberg var vi väl i lite över 1h, det var fruktansvärt kallt om händerna, jag har fortfarande inte fått köpt mig ett par vantar nämligen. Men högerhanden var i sin vanliga ordning i mitt hjärtas så den vart inte lika kall, love it.. :) Vi köpte oss ett par polkagrisar och lite gräddkola och fudge.

Kamran är ju som sagt inne på lagning igen för tredje gången och olympusen har jag ingen usb sladd till så den tog jag inte med mig heller, så det blev ett par med mobilen. Alltid något!













Nu hade vi tänkt att kolla på Beck, det är väl det som händer resten av kvällen. Mys i soffan! Imorgon vankas det lussekattsbak, hoppas att det går som det ska bara. Vill ha goda lussekatter :)





varmchoklad på statoil..

2009-12-19 | 16:00:56 | Allmänt | Kommentarer (0)



Vi gick en minimini promenix bort till Statoil där vi köpte oss en varsin varm choklad sedan gick vi hem igen. Vill inte överanstränga foten eftersom vi ska traska runt på jul på liseberg senare. Hoppas att köttfärsen snart är färdig tinad så jag kan börja göra mat och sedan får jag börja göra mig till en människa, dvs - sminka mig lite. Emil och hans flickvän skulle varit med idag egentligen men det verkar inte som om dom ohrkade följa med, men det märker vi senare.






En suddig älsk. ♥





solsken hos mig.

2009-12-19 | 14:32:09 | Allmänt | Kommentarer (0)



Nu ska vi ut på en minipromenix i solen innan den försvinner. Men dock bara en mini eftersom min fot fortfarande gör ont och ska ju gå runt på Jul på Liseberg idag :)



-6  och soooool!





eyebrown

2009-12-19 | 00:51:30 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gillar formen jag har på mina bryn nu, dock är dom så fruktansvärt ljusa så måste färga dom. Tycker det är sådär roligt att behöva fylla i dom med penna varje gång. Var ett tagsen jag färgade dom sist så den färgen är long way gone. Bara att göra egentligen, förstår inte varför jag drar ut på det hela tiden. Kanske är latheten som gör det sådär. Antagligen.

och på tal om ingenting så är jag förbannat kissenödig, nästan sådär så att det gör ont i blåsan på´n. Och det är kallt ute -9 grader och blåser gör det oxå ibland bara så att ni vet lixom. Nu ska jag ta och kissa sedan blir det sängen och slå på American Pie - The book of love som säkert kommer vara skit dålig, men bara för att lixom. Hoppas att ni dårar som kan vara ute och dansa hejdlöst i natten har det väldigt trevligt och att ni dansar för mig med, är nämligen vääääääääääääääääldigt danssugen. Kanske kan få mig en liten vals på Jul på Liseberg imorgon med älsk? - man kan ju hoppas (;









Zombieland

2009-12-18 | 23:07:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag är så jävla proppfull av godis, glass och mat nu så jag tror att jag dör. Varför mölar man i sig något så fruktansvärt mycket egentligen? Blöh.

Vi tog och gick bort til turren i kylan och köpte oss lite fredagsmys medans potatisgratängen stod i ugnen,  sedan så lagade jag färdigt maten och kollade på Zombieland till maten, lite halv rolig ibland men inte direkt en "bra" film enligt mig. Men visst hade den sina stunder.. Sedan så satte vi på Beck som vi precis kollade klart på. Är rätt trött så ska fortsätta att slappa här i soffan.  Har några Paradise Hotel avsnitt att glutta igenom, gör nog det om det inte går något stört intressant på tvn för tillfället.








när kommer du? snön...

2009-12-18 | 17:54:51 | Allmänt | Kommentarer (0)


Det är kallt ute, varit -6 två dagar nu. Saknar den vita snön som täcker allt, när kommer den hit till Göteborg?








091218

2009-12-18 | 17:51:59 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu har jag fixat i köket, dammat av fönsterbrädor, satt på en tvätt och plockat lite. Fårse om jag ohrkar dammsuga idag eller inte om en stund, hahaha. Ska börja med maten strax iaf, kasslar... och vad mer har jag inte riktigt bestämt mig för. Potatisgratäng, kasslerstuvning och potatismos? eeh, jag kommer nog på något.

Ska klämma i mig en clementin då magen kurrar lite, glömde köpa pepparkakor och det irriterar mig! MÅSTE JU HA PEPPARKAKOR HEMMA. Skandal.





Lussebullebak kommer äntligen bli av! (: Har ju aldrig gjort lussekatter helt ensam, dock blir jag inte helt ensam nu heller men om hjärtat är en lussekattexpertsbakare har han isåfall gömt. Lär väl komma fram.



Frukt måste man alltid ha hemma. Även vindruvor i kylen, gottit.






Lussekatter, Yummi!

2009-12-18 | 15:45:06 | Allmänt | Kommentarer (0)




Precis kommit hem ifrån backaplan, pappa var inne i stan och jag behövde handla lite så han var snäll och körde mig. Har handlat så det ska bakas lussekatter med, gottiTT! Var inne och försökte få köpt en usb-sladd till Olympusen men det var utan framgång, och den minneskors adaptern (eller vad man nu kallar det.) stödje inte XD kort så den hade inte funkat. Teknikmagasinet hade men inte på lager så jaha, får vänta tills nästa vecka förmodligen. Ytterst irriterande Visserligen hade dom inne i femman och arkaden så kanske köper en när jag ändå ska in till stan imorgon? fårse hur det blir med det.

Nu ska jag ta och vika tvätt och även slänga på en tvätt, sedan diska och dammsuga. Foten mår bättre idag men fortfarande inte okej, sån himla tur jag hade alltså. Hur roligt hade det varit om jag bröt något och hade behövt gips när jag åker till Thailand om 18 dagar? - inte speciellt roligt.






091217

2009-12-17 | 22:52:45 | Allmänt | Kommentarer (0)



Sitter och kollar på Generation Fett på tv3 just för tillfället, förstår inte alls. Helt sick vad dom äter, och helvete betala 50 000 kr i månaden, i MÅNADEN är helt insane. Den svenska tjejen som är där på "skolan" hade varit där i 8 månader och hade gått ner 17kg? Det är alltså 400.000 kr. Helt jävla insane..


påtal om fett så va pizzan supergod.






Onlinepizza.se

2009-12-17 | 18:41:22 | Allmänt | Kommentarer (0)



Idag blir det pizza, som jag är så fruktansvärt sugen på. Pizza från Harry´s är inte fel alltså! Dom finns även på Onlinepizza.se nu för tiden, vilket är rätt onödigt att andvända egentligen när det tar max 5min att gå bort. Men jag är handikappad och det är kallt ute, så idag får dom köra det till dörren helt enkelt.  En hawaiispecial till älsk och en egen order till mig. Kyckling, fetaost, ananas + kebabsås. Yummi! (glömde curryn!).





att det tar 43min för dom tror jag inte på. Skulle säga runt 30min, smaskar i mig en clementin sålänge och tittar på Navy CIS.






En pizza på Harry´s?

2009-12-17 | 14:37:44 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jag är så fruktansvärt sugen på pizza och varit sedan igår kväll då vi kollade på Beck i sängen vid sängdax, Martin Beck är alltså boven i dramat då han äter PIZZAAAAA. En pizza på Harry´s hade inte varit fel idag. Kyckling, ananas, curry, feta ost och kebabsås. Det hade varit helt fantastiskt!








Privileged.

2009-12-17 | 14:27:53 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jaha ja, idag är det torsdag. Helt insane vad veckorna går fort trots att jag går hemma och gör absolut ingenting och att jag är så trött på det så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nåväl, måste väl ta och berätta att jag ramlade hejdlöst ner för våran trappa igår kväll, Mats har sagt till mig otaliga gånger att jag ska ta det lugnt när jag går ner för den, (Har varit nära att ramla två gånger tidigare) kankse ska börja lyssna på min pojkvän han har trotsallt oftast rätt. hahahahaha (:    Har ont i min vänstra fot, riktigt ont men förutom det så klarade jag mig rätt bra alltså. Om man tänker på vad som hade kunnat hända, när jag ramlade så stannade hjärtat i stort sätt på mig och jag såg diverse skräckscenarier medans jag dunsade ner för trappan. Hörde sedan klamp klamp klamp så vart hjärtat brevid mig, han är för bra den dära. Tvingade på mig en isklamp inlindad i en handduk.. hade jag gjort det om jag var ensam? Nej det hade jag inte. Går sådär att springa runt idag, får hoppa runt på vänster foten och kan stödja ytterst lite på hälen på högern.

Skulle ju fika med lil sis idag, men det kan jag glömma. Attans, cheesecake hade varit SÅ gott idag!
Nu ska jag kolla Privileged från början i brist på annat.









SOO FRESSSSH!

2009-12-16 | 22:53:48 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nagellacket jag köpte i färgen Freshy ifrån Mavala är jag helt förälskad i helt klart, ingen tvekan. Är det inte himla roligt och mysigt när ens partner märker små saker på en? hjärtat la märke till mina naglar direkt han kom hem och innanför dörren ungefär, vilket jag tycker är super kul.



Tyvärr gör inte mobilkamran färgen rättvisa, men som sagt jag är helt förälskad i färgen.



Vi har spenderat kvällen tillsammans i soffan idag, kollade på två Beck filmer. Vi har sett ett par stycken nu kan man ju säga, har ett par kvar med så dom är inte slut än. Just nu sitter jag och gör ingenting, hjärat gör likadant vid sin dator. Funderar på om jag ska gå ner och duscha och sedan lägga mig i sängen och kolla Paradise hotell har missat flera avsnitt nu ju. Tur att dom kommer upp på tv6 play säger jag bara!! Är det inte konstigt att man bara måste kolla på ett program som man egentligen skämms över?

Imorgon ska jag ev. träffa lil sis över en fika. Vi skulle höras av imorgon förmiddag, komiskt att vi träffas mindre nu när vi ändå bor i samma stad än innan då hon bodde i frändefors/brålanda. Jag bor i Tolered och hon bor i Kallebäck inte speciellt lånt om man jämnför med innan så att siA. Nog om, nu ska jag ta mig ner i duschen och sedan blir det lite Paradise Hotell. Heppååååååre.






kladdkaka med kokostäcke (;

2009-12-16 | 22:37:48 | Allmänt | Kommentarer (0)



Sitter och har ett fruktansvärt sug efter chocklad, attans att mina goa kladdkaka tog slut igår. Även fast jag gjorde misstaget att glöma av den en stund så blev den supergod. Kladdkaka är fruktansvärt lätt bakat och att göra ett kokostäcke av kokosflingor, grädde, socker och lite sirap är suuuuuuuuuuuper gott! Yummi.








if you´re not the one.

2009-12-16 | 16:25:07 | Allmänt | Kommentarer (0)



Daniel Bedingfield - If you´re not the one

I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?


‘Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
‘Cause I love you, whether it’s wrong or right
And though I can’t be with you tonight
You know my heart is by your side



OCH



Savage Garden - To the moon and back

She's taking her time making up the reasons
To justify all the hurt inside
Guess she knows from the smiles
And the look in their eyes
Everyone's got a theory about the bitter one

They're saying

Mama never loved her much
And daddy never keeps in touch
That's why she shies away from human affection
But somewhere in a private place
She packs her bags for outer space
And now she's waiting for
The right kind of pilot to come

I would fly you to the moon and back
If you'll be, if you'll be my baby
Got a ticket for a world where we belong
So, would you be my baby?



Dessa två låtar har jag haft på huvudet exakt hela dagen då jag hörde den ena i bilen i förmiddags. Sedan dess har jag suttit och nynnat för mig själv och för papi. Och även tagit ut tonerna till dom högre och dansat runt, jag är nog en riktig mupp. Eller så är jag bara riktigt glad, jag gillar att vara glad, det är väl inget fel på att vara glad eller hur?





det snööööööööööar!

2009-12-16 | 15:54:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


... det snöar ute, det kan inte bestämma sig om det ska ligga kvar eller om det ska smälta bort. Tidigare idag var det minusgrader men nu är det nollgradit.


Varit hemma ett tag nu, har varit inne i stan ett par timmar tillsammans med pappa. Lunchade och sprang runt och tittade lite. Var inne på Åhlens och besökte Make Up Store och köpte puder, ögonskugga och en concealer. Egentligen ville jag ha cover all mix pennorna men dom var slut och hon trodde inte att dom skulle komma in på länge då dom är helt slutsålda tydligen. Så jag nöjer mig med en vanlig concealer för mörka ringar tills dom fått in pennorna igen.. Var även inne en sväng på KICKS och köpte Nagellack :)



Eazy Cover - blue, Puder och microshadow i färgen brownie fick jag med mig hem från MUS idag.



Lila skimrande lack ifrån Depend, Sedan Mavala i färgerna; Black, French cancan och Freshy. Köpte även en ny gummigrej till ögonfransböjaren och två ansiktsmaskar.



Lunchade på Paprika gjorde vi oxå, man får oändligt på tallriken där. Tittade lite på nyårsklänningar med, inte bestämt mig för om jag ska köra svart iår som vanligt eller om jag ska vara en färgklick för omgivningen? Nyår är ännu inte planerat, finns lite tankar om vi kanske ska vara här hemma hos oss och sedan ev. utgång? men vi får väl se hur det blir. Nu ska jag ta och fixa mina naglar, gjorde aldrig det igår kväll. Hepååååre






091215

2009-12-15 | 21:38:17 | Allmänt | Kommentarer (0)



Glömde berätta sådan värdelös info som att jag faktiskt var hos frisören igår, mina toppar mådde uselt så det behövdes verkligen en toppning på dom och som tur va så hade James tid för mig. Så det blev en toppning och så slängdes det i lite slingor för att få bort min utväxt och sedan fick jag en julklapp när jag skulle gå därifrån. "Och ta en julklapp under granen!" sa han till mig precis innan jag skulle gå. Det där lilla extra, jag gillar verkligen det där "lilla extra" vissa erbjuder sina kunder. (:   Har klippt mig hos Malin på Salong Downstairs sedan öppning, med undantag att någon annan där har klippt mig ett par gånger. Denna gången var det James, en elev och visst var han duktig och trevlig.  

Har hänt att jag klippt mig på någon annan salong ett par gånger då Malin inte kunnat på ett tag och jag haft panik.


 

Tog julklappen som låg överst. Och hålla sig funkar ju såklart inte!



innuti i julklappen så gömde sig en Play Ball - Fuzzy rocks.  :) 


Nu ska jag;

Nalla en bit kladdkaka som står i kylen.
fila och måla naglarna.




Make Up Store

2009-12-15 | 20:38:39 | Allmänt | Kommentarer (0)



Sitter i soffan och surfar runt lite och i bakgrunden står tvn där Ugly Betty visas för tillfället, följde det tidigare men sen glömde jag nog av det för inte sett på jag vet inte hur länge så kanske dax att börja kolla det igen?


    

Behöver köpa mig lite nytt smink, känner för att testa lite Make Up Store faktiskt så imorgon så åker jag nog in och köper några MUS produkter. Ska även ta och köpa en till bikini så får väl strosa runt och se om jag hittar något. Vi åker ju faktiskt om ynka 21 dagar, och jag längtar sååååå! Lämnade in min kamra igår för tredje gången, dom skulle försöka fixa så att jag fick tillbaka den innan julafton och det hoppas jag innerligt att jag får. Har iaf letat upp min olympus 720 SW så nu ligger den här hemma, dock hittar jag inte sladden så överföra bilder kan jag inte göra på något vänster, minneskortet är för litet för den porten jag har i datorn.





091214

2009-12-14 | 10:12:00 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. och nu åker jag till Stenungsund för att gå till tandläkaren, hysteriskt roligt!
eller inte.





ska även passa på att köpa strumpor nu när pappa är med, han är nog snäll och betalar mina strumpor. Strumpor är nämligen inte så himla roligt att betala själv när någon annan kan göra det (; nej måste rusa! Heeepåre!






really?

2009-12-14 | 00:21:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


Detta klippet visade älsk mig tidigare idag, helt sjukt om det verkligen är på riktigt.




finns på "www.break.com".







YouTube härligheter!

2009-12-14 | 00:15:27 | Allmänt | Kommentarer (0)


Youtube är alltid underhållande. Sitter och kollar på sånna superhärliga klipp man aldrig tröttnar på. Sådanna man bara ser om och om igen och man kan inte sluta le.

kan
inte
sluta
skratta.


















Huuuuuuur härlig är inte ungen? Sånt jävla feel good skratt!

alltså jag kan hålla på i evigheter att lägga ut massor av klipp jag bara älskar.      :'D





pay it forward

2009-12-13 | 23:58:21 | Allmänt | Kommentarer (0)


Har för ett tagsedan kollat klart på söndagsfilmen på 5an och det var idag Pay it forward och det är en väldigt fin film med ett bra budskap tycker jag så om ni inte har sett den så gå och hyr den nästa gång det är filmdax. (:

Igår så vart jag ute och åt på stan tillsammans med pappa. Vi gick till Spice of Thailand och åt supergod mat som varje gång man är där. Verkligen en mysig liten thairestaurang jag rekomenderar varmt för er här i Göteborgs trakterna, restaurangen finner ni på kungstorget 14. Man kan ju tycka att vi borde ha ätit något annat när vi ska vara i Thailand i fyra veckor inom en snar framtid men pappa hade aldrig varit där så så fick det bli.






Imorgon ska jag upp och åka till tandläkaren, är så på tiden att det verkligen blir gjort. Tråkigt att jag behöver åka till Stenungsund dock, men där jag fortfarande är skriven så där min tandläkare är. Har inget vettigt att skriva så jag ger upp. Heppååååre!





helvetes jävla Nikon verkstadsnissar kan inte göra något rätt!

2009-12-11 | 16:32:22 | Allmänt | Kommentarer (0)




Jag blir så himla trött på dom jävla Nikon verkstadsnissarna som sitter i Solna och arbetar. När jag fick tillbaka kamran efter andra vevan den vart inne på lagning så vart den fortfarande inte helt 100% men tänkte "äh, den funkar iaf så lämnar in den igen efter jag varit i Thailand!" tro pelle att den nu är helt jävla mongo igen, blixten funkar bara när den vill och det blir bara värre och värre alltså måste den in på lagning en tredje gång och jag blir helt jävla tokig snart. Imorgon ska jag gå och skälla på Expert och fråga vad tusan dom håller på med egentligen. Är inte meningen att man ska behöva lämna in en pryl på lagning en tredje gång, får dom det inte rätt första gången bör dom få det den andra kan man ju tyck? men nu är det alltså t r e d j e gången jag behöver lämna in den. När jag lämnade in den andra gången så gick det på 1v som tur va, men om jag inte har tur så kan jag alltså vara kamra lös på julafton, nyår och under semestern......
Detta känns extremt tråkigt.

Nu ska jag ta mig lite yoghurt och en frukt är mega hungrig. Sen slutar älsk jobbet om ca. 30min, blir nog en väldigt lugn fredag idag. Inget planerat och är inte det minsta sugen på att göra något heller egentligen.

Heppååre




rubrik rubrik rubrik

2009-12-10 | 00:30:08 | Allmänt | Kommentarer (0)











Älskade morfar ♥



Fråga mig inte varför det ligger en femhundring på presenten, den hörde då inte till ivartfall. hahaha (:



Boken vi gav till mor i present, tror den är superduperbra!



Rexan.



älskar tomten i hallen, köpt på Maxi.









snutjävel (;



var en sväng på stationen som ni kanske räknat ut.



Allgott & Villgott, *börjar sjunga på skala banan*







årets första lussekatt!

2009-12-10 | 00:13:06 | Allmänt | Kommentarer (0)



Idag har det inte blivit någon promenad, jag var trött och verkligen jätte så stod över idag. När jag var och handlade tidigare idag så köpte jag även med mig en varsin lussekatt ifrån ett konditori, så ikväll åt jag den första lussekatten (dock inget att hurra över, den var rätt... smaklös!) tillsammans med några pepparkakor, clementin och årets första julmust undertiden vi kollade på Beck.



Lussekatten, pepparkakorna och clementinen.



sitter och tänker för mig själv att jag måste köpa nya strumpor. Jag förstår inte riktigt vart jag får alla "potatisar" ifrån, har aldrig slitit spec mycket på strumpor men uppenbarligen nu för tiden för var och varannan socka har nämligen något hål i sig och gamla är dom då inte heller. Funderar på att ta en liten sväng in till stan imorgon, får se när jag vaknar för känns som om jag kommer sova en stund imorgon är nämligen helt slut i huvudet och sovit för lite känns det som, om det nu kan vara möjligt. Nåväl, nu ska jag tvätta ansiktet och borsta gaddarna och sedan lägga mig i sängen och slö kolla på någon film. Kanske tar och slänger upp ett par bilder från dagen med.. fårse om jag ohrkar (;






vad tänker hon med? kakhusets.se

2009-12-09 | 20:15:16 | Allmänt | Kommentarer (1)



Jag läser ju några bloggar om dagen och har mina små favoriter men nu när jag gick in på en utav dom så blev jag himla besviken måste jag säga. Kakhuset, som Alexandra & Mattias som dom heter driver har jag följt ett himla tag nu, tycker deras blogg är mysig och supertroligt att se att dom äntligen flyttat ihop nere i Australien efter ett himla långt distansförhållande osv. men blev som sagt idag riktigt besviken på vad jag såg att Alexandra hade skrivit.

Jag printade en del ur inlägget;
deras blogg - "http://Kakhusets.se"   (Jag vet inte varför mina länkar inte syns, någon felkodning)




Tycker det är fruktansvärt fel av henne att yttra sig på det viset. Bara för att man är överviktig/grovt överviktig så borde man inte få kunna åka iväg på semester menar hon? Att vissa är för långa för att åka vissa bergodalbanor, karuseller är ju en säkerhetsgrej för att dom inte ska kunna skada sig? Är man för lång så ben/armar/huvud med risk kan slå i någonstans så är det väl klart att det är en max längd så inga skador kan ske?  Är en "tjock" person inte lika mycket värd enligt dig? Menar så som du uttrycker dig? Att en lång person kan stå över en karusell är no biggie egentligen, men att en större person ska stå över en semester för att den väger mer? Mänskliga rättigheter finns det något som heter, Jag blir så himla förbannad och besviken!






Hästpojken

2009-12-09 | 17:29:59 | Allmänt | Kommentarer (0)



Internet funkade inte imorse då jag hade tänkt att blogga. Dåligt va? Vart ivartfall upp i tid imorse, hade god tid på mig för en gångs skull. Hann äta frukost och kolla lite på tvn till det, vet inte när det hände senast?

Hemma hos syrran så åts det fisksoppa i fulla muggar när jag kom, synd att jag inte gillar fisk, gav även mamma sin tidiga födelsedagspresent (hon fyller imorgon), hon fick en bok utav mig och syrran "Hästpojken" och tror att den kommer vara fruktansvärt bra ska sno den och läsa efter att mamma hade jag tänkt.

printat ifrån www.bokus.com
länk till boken - http://www.bokus.com/b/9789153431527.html?pt=search_result&search_term=h%E4stpojken

"Hästpojken är den sanna, dramatiska och hjärtvärmande berättelsen om den resa som
Rupert, hans fru Kristin och Rowan gjorde till Mongoliets otämjda landskap. Familjen
reste halvvägs runt jorden för att rida tillsammans, för att träffa de traditionella healers
som finns där och för att förhoppningsvis hjälpa Rowan att bli bättre. Det är en häpnadsväckande
resa, full av utmaningar, oväntade möten, skönhet och fantastiska framsteg.
Hästpojken som gick direkt in på topplistorna när den släpptes i Storbritannien och
USA är en djupt rörande och helt unik historia om en familj som är villig att färdas till
världens ände för att hjälpa sin son, och om en pojke som lär sig att kommunicera med
omvärlden för första gången. Det är en berättelse som visar att vi kan finna glädje till
och med i våra mörkaste stunder, och att det magiska och det vardagliga ibland kan
smälta samman för att förändra våra liv."


Nu ska jag byta tvätt i tvättmaskinen och sedan så kommer nog älsk innanför dörren vilken sekund som hellst, är fruktansvärt hungrig så middag blir det nog direkt.





zebran sa du?

2009-12-09 | 01:29:32 | Allmänt | Kommentarer (0)



Hopp, klockan är mitt i natten och jag är vaken. O V A N L I G T... nej inte direkt. Hjärtat har som sagt varit väldigt trött idag och det märks. Han somnade på soffan då jag gjorde mat, Han somnade på soffan efter att vi ätit, han vaknade kom ner och la sig på mig när jag kollade OTH och han somnade och han sover fortfarande med kläderna på och hela köret. Ska nog ta och försöka att väcka honom så han får styra till sig lite (ta av sig kläder osv.). Jag tog och satte på Titanic förut, började se på den för ett tagsen men somnade ifrån den så såg klart resten nu ikväll och nu sitter jag här rastlös och icke trött. Tänk om man hade lätt för att somna om kvällarna, vilken dröm det hade varit. Att bara stänga ögonen och kunna somna, det finns inte i min värld tyvärr. Avundas folk som har lätt för att somna helt klart.

Imorgon så ska jag iväg till Uddevalla en sväng. Så har ställt klockan till 9 (så jag har lite snoozmarginal!) och pappa kommer hit vid 10 och så kör jag. Vi har tänkt att ´fira´ mamma en dag tidigare eftersom jag inte kan på torsdag + att morfar skulle komma imorgon med och inte träffat honom på jätte länge nu. Saknar min moffar, världens bäste Bertil. Man borde ta sig mer tid för våra gamla, jag älskar min morfar något så oerhört och jag borde verkligen bli bättre på att åka och hälsa på honom. 

Nu ska jag slänga på en film och försöka samla in lite sömn. Hepååre!




091208

2009-12-08 | 19:02:40 | Allmänt | Kommentarer (0)



Älsk tog ju vaccinet emot svininfluensan igår, han har varit sinnes trött och lite ömm i armen men annars inget annat. Han tycker jag borde ta, men jag har fortfarande inte bestämt mig.

Vi har precis varit ute och gått rundan och idag började vi åt andra hållet vilket gick snabbare eftersom vi slipper uppförsbacken i början, hehe. Hålla hand gör vi hela promenaden, vilket både är mysigt och bra för om jag börjar bli det minsta seg så drar han i mig så jag inte har någon möjlighet att sakta ner. Nu jag ska ta och ställa mig och göra mat, idag blire carbonara och sedan ska jag kolla Gossip Girl och One Tree Hill (:    Hepåååååre!



kinapuffar och sura skallar.

2009-12-07 | 21:44:33 | Allmänt | Kommentarer (0)


trots att vi varit ute och gott så ska jag ta i mig lite godis, jag vart så himla sugen. Men jag ohrkade inte gå bort till turren men då bestämde sig älsk för att gå bort, han behövde snus. Han köpte snällt med sig lite godis till mig kinapuffar och lite sura skallar och sura colaflaskor gissa om jag är nöjd nu? Vi ska nog ta och spela en omgång Yatzy (jag tror älsk är lite arg över att han förlorade igår.). Men nu är prion duschen, sedan får vi se om det blir något Yatzy, eller någon film. Heppååre!



Jag har totalt blivit insnöad i dom här jäkla kinapuffarna nu det senaste.





tjugonio, 29.

2009-12-07 | 21:23:28 | Allmänt | Kommentarer (0)


dagar kvar tills vi åker..




Så den 5/1 kl 22.50 så lyfter vi mot varmare breddgrader för att spendera 1 månad i sol och värme vilket kommer bli helt fantastiskt. Skönt med nattflygning, då kan jag iaf ha lite hopp om att få sova någon timma där på natten. Har som jag säkert nämnt innan väldigt, väldigt svårt att sova på flygplan, att sitta och sova finns inte i min värld har nämligen väldigt svårt att somna om jag inte ligger på mage!

hemresan sker den 3/2, så vi är hemma på natten den 4e. Vilket är på min 20års dag, tråkigt att jag kommer vara som en zombie hela min 20års dag hahaha :) Dock gillar jag inte att hemresan tar 13h 25min. Antagligen ska vi ner och tanka/byta staff i förende arabemiraten vilket jag avskyr, jag kan knappt gå in på flygplatsen. Det är helt rökfyllt och det luktar rent ut sagt förjävligt, helt otroligt äckligt. Okej visst man är där i ca. 1h, men jag äcklas så himla mycket!



Jag längtar så himla mycket, jag tror hotellet kommer vara super fint! Och vi tog ett dubbelrum med utsikt så att sitta och blicka ut över havet och en solnedgång... maaaaaah! Ena poolen som ni ser har en superduper utsikt över havet, ligga och flyta där och bara njuta efter att man varit på stranden. Behöver jag säga det igen? - JAG LÄNGTAR NÅGOT SÅ KOPIÖST!












091207

2009-12-07 | 19:46:51 | Allmänt | Kommentarer (0)


Har precis kommit hem ifrån en promenad med hjärtat, trots att det duggade ute så körde vi på. Vi gick rundan, vad ska vi döpa den till? Rundan? Den är ca. 4km så lagom för en kvällspromenad. Vi har så många gånger sagt att vi ska komma ut varje dag, dock är latheten för hög i detta hushåll så att siA så det är mer ´mycket snack och liten verkstad´. Men jag ska bannimej börja ordentligt! Så imorgon - PROMENAD. Ska även fara iväg till Uddevalla i veckan och hälsa på mamma som fyller år, ska även passa på att rida när jag är där.

 

Sorgligt nog har Pistol åkt på en skada och haft den nu i ett par månader. Vi har precis börjar test trava/galoppera honom i paddocken men han visar ingen förbättring... vilket är väldigt, väldigt ledsamt. Hoppas innerligt att allt kommer att bli bra, hur lång tid det än tar! Morando har jag ju som sagt ute på foder, det funkar inte att ha en häst när man har noll ekonomi. Det är ju mamma och syrran som betalar allt för Pistol.. Jag rider Nischaala då jag väl är där och rider, hade även gett Preme lite tid om jag hade haft.


Har inte haft för mig något speciellt idag i vanlig ordning, ska bli så skönt att förhoppningsvis hitta jobb fort efter Thailand är så himla trött på att bara gå hemma och göra ingenting. But but.. nu ska jag ställa mig och fortsätta med maten, skulle varit ugnstektfalukorv m. potatismos men hade inga tomater kvar och inga äpplen så vi tyckte att det skulle bli lite tråkigt utav det så jag steker bara falukorven istället, ska det vara enkelt så ska det vara enkelt helt och hållet. Så - stekt falukorv m. potatismos och sallad+keso :) Yummi!
Heeepååååre!





Nostalgi - Ringaren i Notre Dame

2009-12-06 | 23:34:07 | Allmänt | Kommentarer (0)



Sådär nu har jag precis kollat klart på en nostalgi film. Nämligen Ringaren i Notre Dame och har en hel del Disney klassiker att titta på då jag skaffade mig (och brorsdöttrarna) den klassikboxen. När jag var en liten flicka så fick jag en Esmeralda docka, minns det såååå väl. Jag tror att den fortfarande finns kvar i någon låda som jag gett till mina brorsdöttar, dom vaktar mina gamla barbies med sitt liv, även mina gamla my little pony´s. Här sitter jag som om mindre än två månader fyller 20 år och säger att jag fortfarande älskar Disneyfilmerna, jag har inte vuxit ifrån dom än. Känner massvis med folk som inte gjort det heller och tur är väl det. (;



Någon annan som minns att ni fick denna? (:


Jag och älsk spelade faktiskt Yatzy förut, trots att det var en dålig omgång så vann jag! Jag är inte den som brukar få Yatzy i spelet, har rätt otur när det gäller spel men idag fick jag Yatzy hela två gånger. Och när jag besökte F så spelade vi med och då fick jag oxå Yatzy, vilket jävla flyt jag har fått, helt otroligt! Yatzy kommer som alla andra gånger få följa med till Thailand, lätt underhållning på flyget iaf för en stund (och kortlek såklart) och även när man sitter och myser på balkongen på kvällarna... - Jösses vad jag längtar. Vi kommer få det så himla mysigt och helt underbart!





M - 126p
K - 188p

Som sagt en väääldigt dålig omgång, hahahaha ingen av oss som hade direkt tur med tärningarna så att siA. Men som jag sa, jag fick Yatzy två gånger, TVÅ GÅNGER. Första gången på sexor och andra på ettor, är fortfarande i chocktillstång. Nu ska jag iaf fixa mig inför natten sedan ska vi krypa ner i våran nybäddade säng och mysa och kolla på ännu en Beck film, Pensionat Pärlan är det som står på tur. Hepååååre!





doftar helt...

2009-12-06 | 18:10:51 | Allmänt | Kommentarer (0)


... underbaaaart i hela huset ifrån hawaiigratängen vi precis tog ur ugnen. Den kommer vara så god som alltid, ska bara få svalna lite innan vi sätter oss och äter. YUMMI!



kassler, ris, grädde (som man vispat ner curry, sweetchilisås, salt och annanasjuice ifrån burken i). sedan blandar man ihop detta och strör lite ost över och sen in i ugnen i ca. 20min. SINNNNNNNNES!     Ska sätta på en tvättmaskin sedan blir det att hugga in på maten. Hepåååååre!






omelett sa du?

2009-12-06 | 15:07:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sitter och kikar runt lite på nätet samtidigt som jag funderar på om jag ska gå upp och väcka hjärtat som somnat i soffan när han kollade på It´s always sunny in philadelphia, hans snarkningar avslöjar att han har somnat. Han följer med och handlar säger han vilket är bra ska bara få ohrken att ta oss iväg nu klockan börjar ju bli "mycket". När vi åt frukost förut så ställde jag mig och gjorde mannagrynsgröt, läääängesedan. Sedan så gjorde hjärtat något som jag aldrig sett förut nämligen något som skulle vart en omelett men som slutade som något väldigt speciellt. Skinka, ägg, ost och så tärnade han bröd och slängde i, bröd? Det vart faktiskt gott, väldigt mättande så att siA.




hum... ?


Ska nog ta och slänga på en tvättmaskin och dammsuga så jag iaf får det gjort. Något vettigt bör man ju göra iaf?




tråksöndag!

2009-12-06 | 13:10:04 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hopp så vart det söndag igen, en utav dom längsta dagarna i veckan och vi har inga planer. Vi är bjudna på middag hos svärisarna men älsk vart inte speciellt sugen idag så jag antar att det inte blir någon middagsbjudning för våran del. Tänkte iaf få med honom ut på en promenad idag för att fördriva lite utav tiden. Baka hade jag/vi kunnat göra idag visserligen, bara att få tummen ur och åka och handla det som behövs, dvs. saffran, jäst, russin och något mer. Kanske ska göra lite kola med om jag ändå håller på? Tåls att tänka på. Ska lägga fram förslaget och se vad den andra halvan säger/tycker om min idé. Vet att han gillar att äta det, bakar är han med och gör oxå men att behöva följa med att handla är en annan femma. ^^



hjälp
en
muPP





rakkaus

2009-12-06 | 03:09:37 | Allmänt | Kommentarer (0)


m+m.  ♥



Vi är ett bra team, du och jag.
my love ♥






Martin Beck.

2009-12-06 | 02:39:26 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu har vi mölat chips, popcorn, klubbor och cola och dragit igenom tre stycken Beck filmer - Lockpojken, Mannen med ikonerna och Vita nätter. Och fortsätta dra igenom alla ska vi göra fortsätter nog med någon imorgon, hela boxen ska ses! Jag är dock redigt trött nu så ska ge sova ett försök, om jag inte lyckas så sätter jag på någon film eller tittar någon serie. Tragiskt att man ska vara så dålig på att sova.








Kjolen får jag lov att visa imorgon, har ingen ohrk eller lust att slänga på mig den nu och ta kort nämligen.




minishopping och fika på Frank´s.

2009-12-05 | 19:24:49 | Allmänt | Kommentarer (0)


Är nu hemkommen ifrån stan, traskade runt lite inne i femman och tog senare en fika. Dock inget roligt att traska runt när man inte har pengar att shoppa för man får ju bara abstinensbesvär speciellt när jag går i närheten av en skobutik. te.x bianco, vill ha, vill ha vill ha. Fick ivartfall köpt en kjol jag kikade på i torsdags som jag hade tänkt att ha på julafton. Visar när jag orhkar, alltså senare ikväll eller imorgon för nu ska jag ta och äta och sedan så hade vi tänkt att ha en Beck kväll. Hepåååre!





lördag, 091205

2009-12-05 | 13:37:01 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan, hoppsan, fallerallera
när julen kommer ska varenda unge vara glá
hejsan, hoppsan, fallerallera
när julen kommer ska varenda unge vara glá.

tralalalallalalallalalala



min karl skulle precis gå in i duschen, jag sätter på lite musik. Så gapar han "JULRADIO.SE FÖRHELVETE!" så nu är julradio.se på i högtalarna. Har varit vaken en stund, ska ta och få tummen ur och äta frukost och sedan tänkte jag ta och åka in till stan och köpa en kjol jag tänkte ha på julafton, fårse om älsk följer med in eller om jag får strosa runt själv.

 



17 årig Keela. Roligt, Roligt.

Nu ska jag blåsa håret och lägga på lite mascara.
Heppåååååååre







"Johnny Ponny!"

2009-12-04 | 21:37:55 | Allmänt | Kommentarer (0)


The dukes of Hazzard började precis på 5an. HELT OKEJ, inte sett den på ett himla tag, Johnny Knoxville är bara för schööööööN. GillarT!









091204

2009-12-04 | 20:58:36 | Allmänt | Kommentarer (0)


Klockan är snart nio och älsk ligger och sover, han har sovit sen han kom hem ifrån jobbet ungefär. Jag har gått bort med skräp till återvinningsplatsen, tvättat/hängt upp tvätt och tagit en runda bort till turren för att köpa lite fredagsmys gotterier. Gick ner och försökte fråga om han ville ha något, jag fick ett väldigt sömningt nej, jag tog det inte på allvar så jag köpte iaf en påse ostbågar till honom. Vilket jag egentligen avskyr - ostbågar fruktansvärt äckligt och luktar förjävligt utan att skämta.










stjärnarn ger sånt himla mysigt ljus ifrån sig, tänt lite levande ljus på fönsterbrädan och på bordet med. (: Sitter och tittar på tvn, tänkte kolla om det går någon film man kanske kan se ikväll. Annars får man väl ta en ur filmhögen eller något. Heppååååååre!





24 - 4 = 20

2009-12-04 | 16:56:25 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. jag måste köpa huvudvärkstabletter, jag måste. Mitt huvud avlider, har haft mycket huuvudvärk det senaste vilket stör mig något så fruktansvärt. Har inte gjort mycket vettigt i veckan egentligen vart och hälsade en familjemedlem i onsdagskväll sedan tog jag och åkte med syrran till Uddevalla. Vi hämtade även upp Ida (fd. klasskamrat till syrran) så vi satt i soffan och tjötade, skrattade och kollade film till rätt sent. Gick upp vid 10 tiden i torsdags och åkte och handlade god frukost och bjöd in mamma som vart i stallet. Så en stor frukost och skvaller. Myspys, saknar min familj egrann.. Petra, Ida och jag åkte sedan till torp och inhandlade lite julklappar til våra brorsdöttrar och lite så. Och en present till mamma som fyller år nästa vecka (:

Senare åkte vi hem och tog och gav oss ut i stallet, blev en helt underbar ridtur. Helvete vad jag saknar hästarna och ridningen. Fick dock lite bråttom då jag skulle bli hämtad vid 17 av pappa så skulle vi köra hem mig till stan. Kom hem duschade - lagade mat och somnade sedan som en gris i ett par timmar, vaknade och åt lite och satte på lite tv3 play och somnade snabbt igen. Var helt slut körd av all frisk luft (;





Petra & Rex.

 

Rex och Tina (Idas hund) busar non-stop!



Ida





















rubrik

2009-12-01 | 00:02:23 | Allmänt | Kommentarer (0)



min älskade pojkvän säger att han inte är en dålig förlorare, han borde höra sig själv när han gormar ibland. "HAN FUSKAR, HAN FUSKAR, HAN FUUUUUUUSKKKaRRRRRRRRRRR. SERRI!".