Magaluf-luf-luf-luf!

2008-06-27 | 21:24:23 | Allmänt | Kommentarer (0)

Basta som skett pa laaang tid herregud sa oandligt bra.. GAYLORDS!

tanke iaf saga att; hej! jag mar kanoners och allt ar helt super fint och underbart och gud vad allt bara ar toppen. Kanske  inte for levern dock MEN, det ar sa det ar ibland ja?  1 vecka av kursen har gatt nu och herrejisses vilka lektioner, sa javla intressanta och roliga gosh rekomenderar ALLA till att gora nagot sant har.. Ska kolla lagenhet imorn se hur den ar ratt sa billig sa hoppas att vi far bo 6. egentligen bara 5 men det gick tydligen att diskutera! NU KOR VI.

Nej nu har jag inte tid att sitta har ska ut med klassen (50 pers) och ga pa en bar runda innan vi ska pa kinky Pinky party pa Grabbarna Grus Beach Club. SAAAAAAAA GRYMT KOMMER DET BLI!    Fatt praktik plats med, pà Mambos. jaja

Tjingeling Badring
Over and Out.

Ingen bra planerare!

2008-06-21 | 09:17:53 | Allmänt | Kommentarer (1)

Gick inte så bra med att försöka hålla sig stadig igår. Men, jag kom iaf hem. Kev kom och skrämde mig bakifrån på centralen med minst lika full som mig.. Tog varandras armar och gungade i takt och otakt fram till bussen och satte oss och väntade på den förbannade bussen ochh beklagade oss över att vi blivt så fulla fasten vi inte skulle ja.. men, JAG HADE OÄNDLIGT TREVLIGT! TACK.


Nu är det dax att åka till flygplatsen. CYA!





Tjingeling Badring

Over and Out.

Midsommar, min sista dag i sverige på ett tag!

2008-06-20 | 19:21:36 | Allmänt | Kommentarer (0)

Midsommar afton idag ja, och min sista dag i sverige för en tid framöver.

Åkte hem till mamma igår kväll för att säga hej då och umgås lite, hon är så bäst min lille mamma.. Petra och Freddie va där med och sa hej då. Auw jag blir lipfärdig när det gäller min familj vi lipade som små judar hela högen haha! Förutom Freddie men han av allt LITE ledsen över att jag skulle åka han med, vem ska han supa under bordet nu lixom? illa.. (;

Sov där och gick upp tidigt (klockan halv 7) för att ta vara på varje minut av dagen, ut och rida både Pistol och Nishaala och beklaga mig över hur mycket jag kommer sakna dom. Sakna det lugnande dom ger, sista jag gjorde va att dra ett lååååångt djupt andetag och känna doften av mina kära pollar, men Ellinor kommer ta hand om er i sommar mina älskligar! Ouuuu I´m gonna miss them big time. Drog upp och sa hej då till alla arbetskamrater, Martin, Bosse, Kjell, Ingela, Markus, Andreas, Susanna, Madde osv. osv. kommer sakna det lite.. Fick en Bamsekram av Kjell, Ingela och Markus som kommer sitta kvar ett bra tag antar jag, kramades ända nerifrån tårna haha.. Sedan drog jag till börja och fikade och sa hej då, papi kom och hämtade mig och sedan har jag bara packat och städat. Helt klar nu nästan.. Fixar resten till morran.. Snart dax, men känns inte så?


Nyss fixat mig är massa fin nue (: Ska iväg till Sazza och hennes pojkvän som har party, woho! Men ska ta det lungt har jag planerat eftersom jag ska åka imorn inte så skönt att va fräsch och bakis när man ska träffa så mycket folk kanske. Kev är med i stan så vi tar bussen hem tillsammans inatt har vi planerat? Får väl se hur det går men det måste gå bra eftersom vi ska hem och upp och blööh tidigt t morran!  





Tjingeling Badring
Over and Out.

dom brukar säga att allting löser sig..

2008-06-18 | 12:42:59 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har hittat digitalkamran, jag har hittat videokamran, jag har hittat min usb sladd till iPoden och jag har även hittat laddarn t iPoden som varit borta i tusen år känns det som.. Jag är över lycklig! hihu.




Fick handlat lite igår, roligt när man går in på KICKS och kommer ut 1000;- fattigare även fast man har rabatt, de är så dåligt. Men köpte faktiskt bara sånt som behövdes, 2 nessäsärer (1 stor för hygiengrejor och 1 mindre för smink) sedan köpte jag såklart IsaDoras solpuder som är givet (Y) vanligt puder, mascara och en puderborste som kostade alldeles för mycket men men.. Sen köpte jag 2 fina linnen på MQ med :)  Fick boka en annan tid hos frisören, imorn 11.30 ska jag klippa och färgas, Kevs syster hann inte färga mig så kunde inte klippa mig hos henne, men men kommer säkert bli bra iaf (annars lär jag ju döda den som gjort det på mig).. kom aldrig sålångt som till underkläder och bikini får försöka hinna det idag innan jag åker in till stan eller imorn på g till Uddevalla och stanna på torp. FOOOOOOOOOOOOOOOOOOTBOLL mina kära, FOTBOLL!


Ska träffa Jasmine idag, åh massa massa trevligt. Ska åka in till stan så jag är där halv 7 -7 så vi hinner käka och snacka och umgås lite innan fotbollen.. Sen ska vi hejja fram sverige. HOPPPPAS PÅ EN KANON MATCH OCH SJÄLVKLART VINST! 

Nej nu ska jag gå ut på en promenix, gå förbi affären och handla oxå ost och skink sås och färsk bandpasta it is today! massa gott.. 





Tjingeling Badring
Over and Out.

ledsen + glad = förvirrad?

2008-06-17 | 14:44:40 | Allmänt | Kommentarer (0)

Du bara tar allt för givet, du tar mig för givet.  Och jag vet inte längre vad jag ska säga?
Don´t do that!




Kev kom hit igår kväll jag låg och kollade matchen, bra match!   Vi åt lite och sedan drog vi fram en av sofforna och ställde lite närmare tvn och fick en ultimal bio upplevelse hahaha näh men de va lite mer bio känsla (H) Kollade 1 film sen blev vi egrann trötta men satte på en t men båda bara somnade så vi sket i den och gick och la oss, när man går och lägger sig när man somnat i soffan så är man pigg ett tag innan man somnar ja.. men tillslut så. Inte sovit världsbäst dock eftersom jag är så förskyld fortfarande :|

Nu sitter jag hemma på balkongen och bara är lite, nyss ätit jordgubbar åh glass mums!  Väntar mer på att tiden ska gå, ska ner t torget och handla lite underkläder, bikini, nessäsär och lite mer sånt smått och gott sedan ska jag till banken med, igen. Kommer säkert springa runt där nere ännu mer än planerat som alltid, kommer säkerligen hamna på något ställe och fika med? Ska klipppa mig sen så jäääääääääkla härligt att få fixat håret de funkar inte längre, får se om de blir någon färgning med inte riktigt bestämmt mig?

Inte alls långt kvar till jag och Kev åker nu, 4 DAGAR! helt oändligt vad tiden går fort alltså.. Börjar pirra lite i magen nu faktiskt. Har inte hunnit säga hejdå till hälften av alla jag vill säga hejdå till men men. Imorn ska jag in t stan igen och kolla matchen på Avenyn.  Kevin visste inte om han hann med in men Jasse kommer och Angelica ska säkert med oxå. Sedan kommer Jonna vara inne med förmodligen Sigge och Patrik osv. HOPPAS HOPPAS PÅ EN KANON MATCH!

Nej nu ska jag dra mig ner till torget  (:



Tjingeling Badring
Over and Out.

paniken ligger nära.

2008-06-16 | 17:04:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag hittar verkligen inte min digitalkamra ELLER min videokamra, Digitalkamran hade jag ju för någon dag sen har den ju alltid med mig i väskan men den ligger inte där och städat hela lägenheten och hittar den ingenstans, kan hända att den ligger hemma hos mamma? Men vad skulle den göra där?      Videokamran hade jag med mig till Thailand sist och hem igen men den hittar jag inte heller? Blir så trött på mig själv inte det ända jag inte hittar nu när jag snart ska åka, sladden till iPoden är med helt borta, får sno med mig pappas eller ngt i värsta fall han får köpa en ny. Varför gömmer sig alltid mina saker ifrån mig jag blir så trött. haha!

Nej nu ska jag ner och handla och sedan göra mat, TACOS! mumsigt!



Tjingeling Badring
Over and Out.

väldans mys!

2008-06-16 | 01:57:12 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vart hemma hos Kev hela dagen. Började med att vi kollade We Own the Night jätte bra film verkligen, och gissa vad? Jag fick grina lite med såklart haha always! Start scenen började lite lustigt, vi kollade på varann och började garva och tänkte vad är det för film vi hyrt hahaha men det ordnade ju upp sig ja haha.  Kollade och hade trevligt och åt onyttigt sedan kommer mamma austin hem och fixar mat osv. Sen kom syster austin med och nya lille austin iih Carolins unge med andra ord. Leo så himla söt är han, Zamir va inte med idag dom höll tydligen på i deras nya radhus och la nytt golv och höll på... Va iaf mega mysig middag, levande ljus, sjukt god mat och väldans trevligt.. Kommer sakna den maten ja!

Kollade runt lite och la in lite bilder från igår på bdb, haha Kev trollade lite för mig och jag va jätte ivrig att få lära mig och jag har bra övertalningsförmåga ja (;       Kollade lite mer film och va lite mer osociala. Och herregudanens klockan är nästan 2 och jag kom nästan precis hem, hade sån himla tur med att jag precis hann t porten när det började ÖS REGNA ute.. - Visserligen bor jag och Kev max 100 m ifrån varandra men att bli blöt är aldrig skoj när man inte är på ´bli blöt humör´ . haha nog nog. Nu ska jag kolla film och sooooooooova!




Full och Glad som alltid på bussresan hemmåt?

Tjingeling Badring
Over and Out.

sura för att dom inte kommer in på polishögskolan.

2008-06-15 | 14:10:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jävla vakter, jävla vakter på Chez. Dom är bara griniga och tjuriga och slutar som vakt istället för att dom inte kom in på polishögskolan! Så vart de värsta bråket gör dom något åt den saken, när jag och typ 3 andra som inte ens var inblandade och stod i baren och beställde fick varsin smäll med? Näh.    Vad gör dom åt saken när jag står och pratar med min syster och Freddie (petras pojkvän) över över staketet? Jo då slänger dom ut mig? JAG BLEV SÅ ARG, GICK LÖS! Gjorde ju inte saken bättre då fick han ju mer sug att släng ut mig men va fan, man kan väl ändå få hämta sin väska och säga t sina kompisar att hej då jag har ingen mobil så ni kan inte nå mig men de är lungt? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!   Jag hatar verkligen vissa vakter och på Chez är dom alltid rövhål!



Träffade Sandra en sväng igår, 2 år sedan. Fan vad kul det va att se henne verkligen! Reidar kom med in t stan igår (:
Lotfi, Porse, Fredrik, Jonna, Patrik, Sigge, Jag, Kev, Reidar va dom som va ute + Petra och Freddie men dom firade ju 1års dag så va med dom på hotellet och fixade mig lite sen så gick jag och Kev och kollade matchen på Avenyn.
- RÖVHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL säger jag bara! 
Petra och Freddie kom sen t Chez, de va då kära Keela blev utslängd ja men vi gick t bryggeriet istället. Så jävla söta tillsammans, jag blir nästan avis haha (;  Träffade upp Kev, Jonna och Sigge eftersom kev hade Freddies nummer ås lyckades han hitta mig vi gick t centralen och åkte hem, hemresan va sådär ja fok spydde fårn alla håll och kanter satt i mitten av bussen och folk spydde både bak och fram HATE IT. äckliga människor, gå och dränk er eller gå av bussen iaf. Sussade gott till tidig morra (a)
Ska duscha lite och gå t Kev istället bara kolla film och bara vara.  Hoppas på att få lägga in lite bilder ifrån igår haha vem va mest framför Kevs kamra igår måntro? Keela tror jag hon heter hahahahaha. Svenska flicka sockerdricka åh nu ska jag gitta!
Tjingeling Badring
Over and Out.

Soooooooon!

2008-06-04 | 00:07:32 | Allmänt | Kommentarer (0)

Sitter hemma hos Jonna nu (: Varit här nästan hela dagen, mötte henne i stan så va Sigge och Rickard med så fick säga hej t dom med hur trevligt som hellst så käkade vi egrann Burger King innan vi for hem till Jonna i Gråbo. När vi kom hit stod middagen klar med kotletter och massa annat gott men va på tok för mätt för att äta igen ja. haha fan oxå! Fixade egrann och snackade sedan cycklade vi t stallet där hennes häst står hon skulle träna dressyr för någon så honkade jag ohrkade inte sitta här hemma hos henne helt ensam när jag inte känner familjen så överdrivet bra än, btw SÅ JÄVLA SKÖN FAMILJ! Har ju träffat Annika och Frasse innan, men hennes brur kom hem och Frasses son med så va full rulle, rätt så fräscha ja? (;    haha!        Snacka om att jag inte har cycklat på jag vet inte hur många år så fick jag va den som skjutsade haha hur de nu stavas? same same.. va vingligt första biten iaf haha.. Va hur gulligt stall som hellst 3 boxar + 1 spilta och sedan sadelkammare och foderkammare, göör mys! hihu..    dom red t dit vi skulle och jag cycklade satt och kollade på deras träning sedan så fick jag skritta hem Alf, som Jonnas häst heter oändligt modernt hahahaha.. hade kort korta shorts, flipins på fötterna och ett linne (Y) goa ridkläder? Men de va ju bara en kort bit och kul att känna på hur han va lite iaf.. Verkar kanon bra! :) 

Blonderade nyss Jonnas hår - Dumt Dumt eftersom det bleks och slits i Bulgarien men jaja hon får skylla sig själv! :D
Duschat och borstad gaddarna så nu sitter jag i sängen medans hon duschar, ska väl sätta på en film och försöka sova.. ska upp klockan 3 igen visserligen woho många timmars sömn om vi somnar menar jag. men men..

CYA!



Tjingeling Badring
Over and Out.

can´t stop.

2008-06-03 | 13:15:22 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag är så dans sugen, det är helt sjukt... det bara rycker i mig!






Sitter här och väntar.. Kommer du snart?

Färdig packad iaf, en snabbis sen ska jag åka t Jonna och inte bry mig om någonting på 1 hel vecka!

Tjingeling Badring
Over and Out.

dela med dig.

2008-06-03 | 11:32:32 | Allmänt | Kommentarer (0)

ska bara dela med mig med gamla godingar :D

dock hitta jag inte dom bästa remixarna på dom flesta :( men men!











tahahah :d

Kuk sladd!

2008-06-03 | 10:26:38 | Allmänt | Kommentarer (0)

JAG BLIR GAAALEN! Jag hittar inte min usbsladd t iPoden, gosh. Återigen alla mina saker när jag behöver dom som mest gömmer sig ifrån mig blir så lack!  men, ringde Jonna och Jonna hade en som tur va hur ska vi annars klara oss? visserligen har Jonna med sin oxå men, jag har bättre musik haha!



Imorn åker vi t Sunny Beach ja, Tog ledigt idag med eftersom jag behöver packa klart osv. och ja hur går det med packningen Keela? Nja det går sådär.. segt! kan det inte packa sig själv? Fredrik kom och hämtade mig igår på jobbet kvart i 9 typ sa hej då till alla sedan åkte vi och köpte pizza och åkte hem t Fredriks nya place han flyttade ju igår. Litet men helt okey.. Inte så lätt att få boende här i std dirr (:    Sedan ringde Kev åkte hem t mig när han ringde så kom han hit några minuter efter jag hunnit komma hem typ så snackade vi egrann och sedan satte vi på en film och somnade dirr båda två som vanligt.. Vaknade halv 3 inatt av att tvn stod på och vi låg i soffan och de va göööööööör varmt så DÅ gick vi in och la oss!

Vaknade vid halv 7 eller va klockan va av ett sms men, somnade om dirr! vaknade 30 min senare av att något puk0 ringer.. Papi som skulle ringa och jävlas lite ja gud va arg jag va haha.. Nej jag måste verkligen packa klart nu kommer bli hur sen som hellst annars..            Cya!  



Tjngeling Badring
Over and Out.

badglad husäl?

2008-06-01 | 01:18:40 | Allmänt | Kommentarer (0)

image52

Måste bara bjuda på ett kort från när jag och Disa va ute på promenad på hemvägen stannade vi på vänstra badsidan av halvön (Hafsten är en halvö för er som inte visste) där hundar får bada och tog oss ett dopp och kastade "lite" pinne. Älskar detta kortet det blev så super sött! Go hyperaktiv hund jag äger.         - Jag saknar Nelly något så fruktansvärt men hon har det bra hos Erika och hon är i närheten så kan hälsa på henne när jag vill. så ledsamt när man måste lämna bort en hund för att dom bara började bråka hela tiden och kunde inte längre vara tillsamman :(         Disa betede sig dock mer som en säl än som en hund, hon älskar att bada. Hon dyker efter pinnarna och så skulle jag för skojs skull bara kolla om hon hoppade efter stenen om man kastade en ut och jajjämen hela huvudet under vattnet haha söt hund jag har (:  nej NU ska jag sova!!!!

Over and Out.

Ny parfym? Ja varför inte testa den nya med Cigarettfimp doft?

2008-06-01 | 01:02:46 | Allmänt | Kommentarer (0)

Ja vrf inte? Det känns väl lockande? Herregud vem vill inte lukta cigarettfimpar menar jag? Nåågon kampanj någon har för att få folk t att sluta röka så delar dom ut den "parfymen" bra där! Hoppas det hjälper för på tok förmånga förstör sina kroppar på alla sätt och vis pga dom jäkla cigaretterna. SLUTA RÖKA!

Sitter här en sen lördagskväll och kollar lite på tv och är mega trött. Idag tog jag ett stort steg ut i världen och tvättade mina egna kläder för första gången! Yeeey och det lyckades 3 hela maskiner och inget blev missfärgat eller krympte i tummlarn, jag är helnöjd över mig själv! (Y)  




Jobbade som sagt sent igår, efter jobbet så grillade jag, Martin, Bosse och Susanna en sväng och drack några öl (Y) jag snubblade på en sten på hemvägen och skrapade upp mitt lilla knä. Ajaj. Bumma!

Oscar
skrev ett sms precis när jag nästan somnat i soffan "ring åh säg du är i trollhättan"         - Jag är i trollhättan. ringer jag och säger dirr haha men hörde mindre vad han sa haha jag är så dum ibland HAHA! Men han va nog dummare så full som han va :) Like always! inte nyttigt för levern vännen (;  Fan att jag raderat smsen men, haha fick ett roligt sms bara sådär när jag lagt på en stund efter "sluta gå så fort jag vill hinna snubbla emellan kebabstånden!" eller ngt liknande.. hahahaha jag fattade minst, han fattade nog inte riktigt heller näh men de va lite kul.

Vaknade 07:20 av att min mobil ringde imorse, en lördag. Jag ramlade ur sängen så rädd jag blev, verkligen ramlade ur sängen haha, de är en sån sak som Keela gör någon gång ibland blir livrädd för en liten mobiltelefon som ringer... ( hysteriskt personen vägrade att lägga på. ) hasade mig över golvet och letade efter mobilen som jag hittade under sängen som den brukar ligga på morran om jag somnat med den i sängen.. (Y)      Så va de Ida och jag hade totalt glömt att det var lördag och att jag var ledig så av ren reflex svarar jag inte utan jag springer ut i köket tar tag i tandborsten, vatten, tandkräm, vatten, munnen... borsta, springer på toa, borstar, spottar, borstar, spottar tvättar ansiktet, springer runt som en galning och letar efter ett arbets linne (eftersom vi bär marinblå arbetskläder på överkroppen där det står Hafsten SweCamp Resort osv. på så måste jag ha ett sådannt på mig ch har säkert tusen men hittade såklart inget) tog en bikiniöverdel slängde på mig och sprang ut i bilen och körde iväg till jobbet va framme 07:32 alltså tog det mig 12 min att göra allt detta och jag springer in och beklagar mig för att jag är sen och bla bla bla bla och då brister alla ut i ett mega skratt!!!!! "MEH VA FAN ÄRE FÖR FEL PÅ ER IDIOTER?" gapar jag..  visar det sig att ja, de va ju lördag och jag va ledig och Ida undrade bara om det var någon var borta i receptionen så hon kunde hämta växel så hade hon inte susannas nummer så hon ringde mig för att hon trodde jag jobbade.    Gissa vem som var gladast när hon upptäckte att det var lördag?    ja sur som en citron åkte jag hem, bums i säng, stängde av mobilen och somnade som en stock dirr och sov så jäääääävla skönt. Vaknade och raka vägen till kylskåpet och åt och sen dirr t stranden och gick upp och pratade med Ida en snabbis. Fan ta henne för imorse haha! :D            

Hoppas att någon iaf fick ett litet leende av mitt lidande imorse..   "/

Nej, nu ska jag fixa mig för sängen och sedan bädda ner mig i sängen och kolla på The Bank Job börja kolla på den iaf kommer väl med stor säkerhet att somna rätt så fort. Imorn ska jag och Papi t stan och handla lite kläder och skor osv.  Växla lite pengar till Bulgarien med kanske.. får se vad som händer och sker. Blir nog stranden några timmar innan med (:


Tjingeling Badring
Over and Out.