...

2008-04-30 | 11:29:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

... Ibland undrar jag varför jag ens försöker?

hide and seek

2008-04-30 | 00:49:42 | Allmänt | Kommentarer (0)

.... varför ska alltid saker gömma sig ifrån mig? Mina grejjor tycker uppenbarligen om att leka kurragömma, för nu hittar jag inte min laddare och mobilen dör snart och blöh.


Har fått måla stugor idag, woho. Helt vit prickig! Go snygg, underbart väder ute iaf så jag ska inte klaga på att jag fick vara ute hela dagen istället för att sitta inne i receptionen aiight? Hämtade Angelica på stationen i Uddevalla och åkte hem t std. Skönt att komma hem och sova i sin egna säng lite, sin egna andra säng? eller vad säger man? säng nr2?   Äh jag vet inte, ända jag vet är att jag älskar den, sååå skön! Kollade matchen såklart, helt rätt att united vann kan gissa vem som satt och gapade som fan med sina grabbar i kör vid det tillfället ja. How come, du har inte ringt mig ännu och klockan är snart 1?   "/           men ingen fara, eller? Du kan få vara ute utan mig utan att jag ska oroa mig? eller?  



Nej jag är så trött och laddarn hittar inte sig själv! Gnatt.


Snart hoppas jag på att vi får ett svar ifrån doktorn, jag är så orolig.





Tjingeling Badring
Over and Out.

jag blir så lack.

2008-04-24 | 23:14:00 | Allmänt | Kommentarer (0)

Satt och kollade på Insider nyss, och jag blir så arg. Handlade bl.a. om Hästhandlare som köper in sjuka hästar för en billig peng och säljer dom dyrare och helt friskförklarade till en ny köpare.. Förmodligen så proppar hon väll hästarna fulla med medeciner innan dom ska gå igenom en vetrinär besiktning. Vilket jävla as, hur kan man göra så mot ett stackars djur? Menar, usch folk som börjar tävla på en sjuk häst och inte har en anning om att den är dålig förens det syns och den mår fruktansvärt.. Den nya ägaren lär inte må så bra heller när dom upptäcker att deras nya häst är dålig och måste avlivas! Fy fan för sådanna folk som gör sådannt. Ge den där horan Linda vad-hon-nu-hette feting straffet för djurplågning och hela köret.   PANNSKOTT ska hon ha. JAG BLIR SÅ LACK!!  Jag börjar ju stor tjuta på riktigt, så jävla ledsamt och sorgligt. Och jag mår verkligen dåligt i hela kroppen och själen när jag hörde att dom va tvugna att avliva hästen, tur att jag va ute i köket när dom avlivade hästen annars hade väl min goda omelett jag gjorde förut kommit upp lika snabbt igen..

"Mia köpte svenska halvblodet Matisse för 120 000 kronor. Både säljaren och den kända dressyrryttare som hjälpte till med träningen av hästen garanterade att han var i toppform och redo att startas i svåra dressyrtävlingar. Men bara två veckor efter att Matisse kommit till Mias stall var han halt. Mia tvingades kalla på nödslaktaren.

- Jag är övertygad om att Matisse preparerades med smärtstillande medel för att klara sig igenom veterinärbesiktningen innan jag köpte honom. Allt annat är orimligt säger Mia."


Handlat lite om irländarna och britterna som är runt i sverige och lägger asfalt och plattor och skit med, Vi fick ju dom t jobbet förra året. haha sådanna schmäk. Idioter typ!

Fick mysigt besök förut, 10 min innan fick jag ett sms "I mina ögon är du den vackrast på jorden!" tänkte dirr, HAHA Gud vad han försöker aldrig att jag ger mig så fort! sedan så vips så ringer det på dörren.. Det gjorde mig helt ärligt oändligt glad. Du kan nog få mig så lätt om du spelar korten rätt... Du gör mig i stortsätt knäsvag!   (F)



Btw. Jag har lyckats gå kontakt med Zerafia igen a.k.a Anna. Guud vad jag saknar henne, inte sett eller pratat med henne på 2 år.. Inte sedan Pompe dog och där allt gick fel emellan oss.. Hoppas att vi kan träffas och prata igenom allt någon dag.


Tjingeling Badring
Over and Out.

Gapiga ungar och kvittrande fåglar.

2008-04-24 | 16:41:38 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag är .. hör och häpna; fortarande sjuk! Och jag hatar det, fy fan vad tråkigt det är.

Kev kom hit igår, vi kollade på Horton hears a who och började efter det kolla på en Wallander film som gick på canal + men Kev somnade och jag va inte så över pigg jag heller så vi släpade oss i säng, såklart när man lägger sig så blir man pigg. - Suck..  Vaknade vid halv 6 och kunde inte somna om, gick upp och ringde min chef för att sjukanmäla mig åter en dag och gick sedan in och la mig igen, lyckas somna om och då vaknar jag ju självklart igen vid halv 9 tiden eftersom jag bor brevid ett lågstadium så kan ni gissa att det gapas en del.. Gosh vad irriterande dom är ibland. SKJUT DOM GAPIGA UNG JÄVLARNA! och vi kan ju inte glömma dom galet kvittrande fåglarna med. men dom är inte riktigt, riktigt så irriterande som ungarna.

Kev gick iaf vid 10 eftersom han skulle till skolan, och jag försökte somna om men de va utan framgång så jag gjorde frulle och satte mig på balkongen och bara njöt av vädret hur länge som hellst. Sen har jag bara legat på soffan hela dagen kollat på 2 filmer nu, Everything I want och Holiday vad mer kan jag göra lixom? som sagt jag hatar att vara sjuk åh klockan är bara halv 5 ungefär så måååånga timmar kvar innan säng dax så drygt.


image44


Tjingeling Badring
Over and Out.

Blinded by the light

2008-04-23 | 16:14:04 | Allmänt | Kommentarer (0)

Bara för att..





Och en gammal goding, Btw så är Carolines klass Russ buss i Call on me tema. Snacka om rå ballt! Varför går jag inte i skola i norge och får vara med om Russ? Fi fan vad ballt det hade vart.







och bara för att jag har fått denna låten åter igen i huvudet, såååå bra danslåt. Ge mig Freeeeeeeeeeeeeeedag då ska det fanimej svettas på dansgolvet!

.



Tjingeling Badring
Over and Out.

ibland undrar man?

2008-04-22 | 23:39:18 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. Ja ibland undrar man verkligen.

Jocke kom hit och kollade på matchen med mig, vi blev helt fördärvade när Liverpool fick in 1-0. När vi är helt förberädda på att förlora matchen så gör Riise bort sig totalt i slutsekunderna och gör självmål liggandes på marken. Go snygg! Vilka glädje tårar jag bölade ut. Jag och Jocke hoppar genast på varann och kramas sönder och jublar i kör. FAN VAD UNDERBART!        Pappa satt ute i vardagsrummet och svärde som en blivande Hitler. Vrf satt vi inte ute i vardagsrummet och kollade med honom undrar jag nu?


Idag har iaf vart en sååå härlig dag, Nihn kom ju hit och vi gick ner till torget direkt och hamnade på Ti Amo och delade på en pizza och tog en varsin cider på en tisdags bara sådär, känndes fin fint där i solen. Sedan gick vi till torget och köpte glass och satte oss vid kajen/hamnen/bryggorna call it what you want. Kärt barn har många namn? Ivartall så vart det iaf hur mysigt som hellst och vi tillbringade 7h där nere. 7h vet ni hur länge det är för att bara sitta och prata och göra inget alls? Snacka om att inte rinna ut på samtalsämnen iaf. Sedan kom Kev en stund innan vi skulle gå, vi hamnade en sväng bort till Kev´s syrras jobb en frisörsalong för er som inte visste. Där träffade vi Kev´s föräldrar så papi och dom kunde hälsa och prata lite med varandra.. Kev stannade kvar nere med familjen och jag och Nihn åkte med Papi hem och Nihn blev såklar hungrig dirr så vi givk ner t pizzeria kopper så hon fick köpa sig en pommes tallrik, satt och väntade på att hon skulle käka upp den så gick vi hem igen. Skönt att ha varit ute hela dagen, Dock så är jag förskyld så jag vet inte hur mycket skada det har gjort på det sättet. Förhoppningsvis ingen vill inte fortsätta vara dålig eller bli dåligare, börjar ju faktiskt bli bra nu igen.

image43

Go osnygga men vi bjuder på den hihu. Du är så bra gummsan (:


Nej nu ska jag försöka sova, är mega trött :|

Tjingeling Badring
Over and Out.

my sunshine.

2008-04-22 | 11:05:15 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vaknade av att någon rar person skickar sms först vid 9 tiden, sedan vid halv 11 tiden. Andra gången vaknade ag ordentligt så fick ju hasa mig upp.. och det är ju helt underbart väder ute åter igen så va lika bra att jag gick upp.

Klockan vart ju mycket. Fick pratat med Nihn, har hänt en grej i hennes familj så hon är inte gladast idag *krama om*    - Jag finns alltid här för dig gummsan!  Nihn skulle åkt till skolan men eftersom hon va nere så ville hon inte så jag sa till henne att komma hit istället, och den idén tyckte hon om så hon är påväg hit nu. Vi ska nog ta en sväng ner till torget och köpa glass och snacka skit vid hamnen.. (:  


Nej nu kommer hon snart så måste klä på mig xD




Tjingeling Badring
Over and Out.

språkresa it is.

2008-04-21 | 15:14:23 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu har jag bestämmt mig, jag har kollat och kollat och kollat i flera år på det här med språk kurser utomlands. Och idag eftersom jag är sjuk och inte hade annat för mig så satte jag mig och kollade runt lite på nätet och så råkade jag hamna på EF´s hemsida om språkresor ja. Kan inte bara någon hosta upp ca 100.000;- till mig så jag kan få åka iväg? Vad sägs om 24 veckor i New York, Miami, HawaiiSydney eller London? Gosh, jag tycker det låter underbart och fan vilket minne för livet det hade varit. Jag ska åka, Jag ska spara ihop varända krona om inte min kära pappa är med och sponsrar mig lite granna (a)

Jag blir bara mer och mer och mer sugen och så satt jag här i min ensamhet och bestämmde mig som sagt. I will do it. När? Jag vet inte men hoppas på att jag kommer iväg sommarn / hösten 2009. Får ju jobba ihop pengarna först och det lär ju ta ett tag. Även fast jag inte har några utgifter så är det fortarande mycket pengar att tjäna ihop, + att man behöver köpa flygbiljett och att ha fickpengar när man väl är där med. Mat ingår men sen så är det ju allt annat lixom.. Så det blir ju ännu mera cash som ska fram... - VARFÖR FÖDDES JAG INTE SOM EN MILJONÄR?


 


Åka och lära mig sufra, Gud vad jag verkligen vill lära mig surfa. Men gud vad jag inte vill stöta på en haj.. Vi träffade ju ett gäng Australienare när vi var i Thailand.. Så satt vi och snackade om surfing, så drar ena killen upp sin t-shirt och visar några mäktiga ärr. Vad hade hänt han? Jo han hade blivit biten av en haj när han surfade... Så jäkla hemskt, Jag som avskyr hajar jag ryser bara jag nämner dom typ. Deep Blue Sea sitter jag högspänd hela tin och skäller på dom jävla hajjarna att dom är hur hemska som hellst.. Usch h fy åh bläh vad det är läskiga djur.



Nej nu ska jag kolla på Horton hears a who eller vad den heter, haha värkar iaf vara dundersöt :)



Tjingeling Badring
Over and Out.

Det börjar närma sig nu.

2008-04-21 | 09:01:42 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. Nu är det bara 8 veckor kvar till Magaluf. Helt sjuuuukt vad fort tiden går när man inte tänker på det!
62 dagar, iiHH. Jag längtar sönder mig. Fick klasslista och drinklista på dom drinkarna vi ska kunna osv på mail igår, och även mail om flygtider och när vi ska samlas och lite sånt. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ROLIGT. Vi är 50 pers i min och Kev´s grupp nu snacka om att det kommer bli röj!

Fasar redan över min packning, en väska 20 kg, kommer ALDRIG få med vad jag vill och behöver ha med. Behöver ha med var väl kanske att överdriva men nästan behöver iaf (a)



Tjingeling Badring
Over and Out.

Ynk Ynk.

2008-04-21 | 08:48:13 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. Idag är det synd om mig, har visserligen varit synd om mig i flera dagar men idag är det som sagt extra synd om mig! Är så sjuk så jag ohrkar inte med mig själv. Fy fan vad jag hatar att vara förskyld, idag är febern jätte hög. Ofc, vad annars lixom? Har inte kunnat sova på hela natten eftersom jag hostar lungorna ur mig och jag är så snorig så jag kan inte andas genom näsan. Myyyyysigt!

Bränne kom hit igår igen, vi lirade egrann Guitar Hero, käkade och sedan kollade vi på film. The notebook den är så oändligt söt åh bra den filmen det är helt sjukt. Jag låg och "nauuuuuuw"ade mig hela filmen like always.

Hela natten har gått åt till att kolla på film och Serier. Började med att kolla på Armageddon, aldrig sett den innan men den vart braig, och vilka krokodiltårar det rullade ner för mina kinder. Efter Armageddon försökte jag sova i någon timma men icke sa nicke. Det gick ju absolut inte.. Blev uttråkad och satte på lite OTH huuuur längesedan som hellst jag såg det nu så nu när jag är sjuk så passar jag på att se igenom igen. Mååååånga timmar framför mig med det nu.


image41


Pappa kom in och trodde han väckte mig imorse halv 7 men det gjorde han inte näh, Jag satt upp i sängen lutad mot väggen och kollade på OTH som hela natten annars. Han tyckte änna synd om mig och sa att jag inte fick gå till jobbet, Tack för att du sa det pappa annars hade jag nog gjort det iaf. haha.. Jobbnarkoman har jag blivt "/  Får se om jag är tillräckligt frisk för att jobba imorn iaf, måste ha pengar, måste ha något att göra. Blir ju galen av att bara gå hemma och göra ingenting, spec när det är huuur fint väder ute som hellst och jag kan inte vara så jätte glad över att det är det när jag är såhär sjuk.. Men nu ska jag nog ta och göra mig lite frukost och klä på mig och sätta mig på balkongen och försöka njuta av vädret även fast jag är sjuk och inte ska vistas utomhus. taha..



Tjingeling Badring
Over and Out.

Missin´ you.

2008-04-20 | 11:58:33 | Allmänt | Kommentarer (0)

I fredags var det din födelsedag igen. Grattis!

Saknar dig något så oändligt och går inte en dag utan att vi tänker på dig. Hoppas du har det bra där du är nu och att någon gav dig en fruktansvärt god chockladtårta.

image40



Pompe




Over and Out.

Ibland mår man bara så bra..

2008-04-20 | 11:34:47 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. även fast man är sten förskyld. Men idag är en fruktansvärt bra dag än så länge iaf (:

Bränne kom hit igåt kväll så kollade vi på Ps. I love you. Men usch nej inte alls som boken, jag är sååå besviken. men så det brukar vara när man läser boken och sedan ser filmen ja så får egentligen skylla mig själv att jag såg filmen / läste boken haha. Sten somnade när han gick hem på natten igen, gosh jag va såå trött. Va skönt att få "sova ut" idag med, vaknade halv 9 (Y)       Gick ut och gick det första jag gjorde i detta underbara vädret, gick 5 km ungefär. Va hur härligt som hellst att bara flyta bort i sina egna tankar med musik  örona eller lyssna på fåglarna som kvittrar hihu. KOm hem hoppade i en dusch och åt lite och nu sitter jag här, Funderar på om jag ska ta och gå till Tilda och Lext, dom flyttade ju i början av mars någon gång och jag har fortfarande inte varit och hälsat på dom i deras nya lägenhet. Starkt av dom att flytta ihop och dom klarar det lldeles utmärk vad jag har förstått.. Så gulliga är dom tillsammans!

Vad ska man göra nu då? Hade jag vart hos mamma så hade jag ju tillbringat hela dagen ute i stallet och på hästryggen men ska inte åka dit förens imorn. Ska till läkarn imorn, Har en sak i halsen som fastnat där och legat där i 1 veckan nu snart som bara gör ondare och ondare. Och får skäll av mamma etersom hon tror att det är en infektion som blitt eller på väg att bli en infektion eftersom det är helt svullet och rött osv på vänster sida inuti halsen. Hon kanske har rätt? Gör iaf fruktansvärt ont, har inte kunnat få ut den på något sätt. Testat allt möjligt. Tillochmed stoppat fingrarna i halsen tillslut för att jag trodde den skulle kommma upp då, men ICKE. Jävla skit sak!  - JAG BLIR SÅ FÖRBAAAAAAAAANAD.


Så fin..





Tjingeling Badring
Over and Out.

Bara för att..

2008-04-19 | 17:42:36 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. den sitter i min hjärna.


Riktigt, Riktigt värdelös..

2008-04-19 | 17:40:55 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. på att skriva här emellanåt. Men sånt är livet, Take it or leave it.

räcker bara med att säga att veckan har varit helt störd. Riktigt, Riktigt störd. Ända som är värt att nämnas är att vi tog en personaldag i onsdags och åkte ribbåt och drack lid och körde runt som fan. Så jäkla kul med att åka ribbt verkligen, ni som inte har gjort det har missat något!

Så typsikt att jag ska bli förskyld nu, men har kännt det i några dagar. Haft sjukt ont i lederna och haft ont i huvudet hela veckan så visste att det skulle komma.. Hoppas inte det blir värre bara. Nu har jag ändå en "liten" förskyldning om man ska jämnföra med hur mina förskyldningar brukar vara villsäga.. Det är iaf lördag och jag sitter hemma, det är rätt bra av mig med tanke på att jag är förskyld och ledig för första gången på typ evigheter. Iår kväll jobbade jag till halv 10 åkte raka vägen hem och somnade som en jävla stock och vaknade vid halv 6 imorse och kunde inte somna om.... så drygt! 

Nej nu ska jag städa lid och sedan laga mat och väntar självklart besök (;



Tjingeling Badring
Over and Out.

Hemma igen efter en kanon helg i norge <3

2008-04-14 | 00:58:21 | Allmänt | Kommentarer (0)

Gosh nu är jag hemma igen, fan så trist ville änna inte åka hem men, har ju en massa jobb som står utanför dörren och väntar. + att jag inte får låta Pistol stå stilla en ända dag till nu har han inte fått gå sedan i fredags morse, stackars liten. Imorn ska vi ta en go tur så du får springa av dig lit..

Helgern har verkligen vart helt kanon, kunde inte blitt så mycket bättre tror jag! Allt vart verkligen perfekt. Allt slutar som det slutar och jag vet inte hur det är för er andra men för mig har just det slutat perfekt även alla oplanerade saker som hänt denna helgen (;    Jag ohrkar inte ens dra allting vi gjort och vad som har hänt eftersom det inte går att förklara hur bra jag har haft det - + att det skulle ta en evighet och säkert hundra sidor av bloggen, och det är inget vi ohrkar läsa!       kort och gott och åter igen; JAG HAR HAFT DET SÅ JÄÄÄÄÄKLA BRA!
Verkligen super goa människor, Kim, Trulls, Kristel, Caroline, Elise 1, Elise 2, Tonje, Marina, Kine, Max mfl. dunder tack till er <3    Vart såå tråkigt när jag skulle åka hem förut. buhu :|




Nej nu borde jag verkligen sova klockan är hur mycket som hellst, på tok för sent. Borde sovit för flera, flera timmar sedan! Ska jobba imorn, som vanligt men jag var ju faktiskt ledig i fredags så borde väl ha lite ohrk till att jobba imorn.   Imorn har jag även sista delen av kursen i Alkoholservering inne i Polishuset i Uddevall, Vi ska ha slut prov och jag är sååå nervös. Inte hunnit plugga det minsta så hoppas verkligen det är enkelt        "/

Tjingeling Badring
Over and Out. 


I norge (:

2008-04-13 | 11:20:17 | Allmänt | Kommentarer (0)

GGGGGGGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD VAD BRA JAG HAR DET! Måste jag åka hem? :(

Vil ikke...

Goosh!

2008-04-11 | 10:30:28 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu sitter jag här och fullt berädd och klar för att sätta mgi på bussen t stan och sedan på tåget till Oslo (:
Ska bli så oändligt kul alltså! 


Tack Dennis, för att du gjort så att det ändå jag hör när det är tyst är karamell dansen HAHAHAHA
http://lostcontemplations.com/Auax/Caramel/Caramel.html



Nej nu måste jag gitta, Tjingeling Badring
Over and Out.

Natacha Peyre

2008-04-09 | 23:15:26 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det blev ingen krogen idag, alla är såp lama och tråkiga! + att jag nyss fick världens huvudvärk så har knarkat alvedon så jag hoppas den ska försvinna rätt så snart iaf. A.et har varit här en stund, skulle egentligen åkt med in till stan. Men, något drog mig tillbaka...

Eftersom jag inte hade något annat för mig så satte jag mig och kollade runt en del på internet och råkade komma över Natacha Peyres blogg, http://peyre.blogspot.com . Hon verkar vara så himla rar och snäll.. Hennes privata bilder är även lite kul att se och bara att läsa det hon skriver är kul och intressant faktiskt. (: jag står fast vid att hon verkar vara en uuuuuur gullig tjej. You rock girl!

  image39





Nej nu ska jag kolla ett avsnitt Grey´s Anatomy och sedan sova, Frisören imorn och jag längtar något så oändligt till att bli tillfixad i håret och bli super duper fin. Har även nu blivt av med oron att inte hinna få mina tågbiljetter i tid till på Fredag, men den oron släppte sig idag när dom kom i ett kuvert med posten till jobbet.. Så Oslo kvart på 5 anländer jag till stationen. iiHH.. Ska verkligen bli så kanon kul att träffa folk som verkar vara så suuuuper duuuper sköna. Får INTE glömma att ladda kamran och framför allt inte glömma att ta med laddaren och 1 extra minneskort. Man vet aldrig hur många bilder det tas och jag som är expert på att ta kort på allt och lite till hihi.. Undrar skarpt om det kommer vara någon mer på tåget som skall till Oslo och på Pre-Partyt? Någon som kanske ska gå i samma grupp eller iaf barskolan i någon annan grupp. Har ju tyvärr långt ifrån alla i grupp 6 på msn, några fler på Facebook men långt ifrån alla även där... Har redan börjat fundera på vad jag ska ha på mig "/ Kommer ju behöva ta med mig en stor jäkla resväska typ haha.. näh så illa är det inte, men nästan!

Idag har jag enbart haft två låtar på skallen, och en har ni redan fått reda på ja.. Den andra är självklart;
 
                                  M.Pokora ft. Timbaland - Dangerous





Tjingeling Badring
Over and Out.

Krogen idag?

2008-04-09 | 17:19:57 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det är otroligt hur osugen man kan vara och sen bli helt jävla övertaggad. Nu är jag så sugen på att dra t krogen så jag vet itne vart jag ska ta vägen. Det är dansandet som suger i mig, Hela kroppen bara dras med i varje låt som går på datorn / tvn gosh. Dansa, Dansa, Dansa, Dansa, närhet, svett. Uff. Jag är sååååå sugen!

Dom spelade Justin Timberlake-SexyBack, Flo-Rida ft. T-Pain - Low och Rihanna - Please don´t stop the musicThe Voice för enstund sedan, kan gissa att de va en del av det som satte igång mig. Gosh! Omöjligt att sitta still. Man vill bara dansa, närheten och svetten hör till. Ge mig!  NÅGON SOM VILL UT OCH DANSA MED MIG? (;



Nej nu ska jag ta en promenix ner till Torget (:
Tjingeling Badring
Over and Out.

Spain!

2008-04-09 | 12:17:40 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. Ååh vad jag är så svartis på pappa och Else just nu. Dom ligger på stranden och gottar sig, i värmen, i badkläder, vid lägenheten, utan mig... Vad jag vill ner jag oxå! Bara massa skit väder här hemma, var visserligen igår helt sjuukt underbart väder ute. Men idag kan jag inte hurra, regn, regn, regn är det ända "/

Igår jobbade jag hårt, like always och fick sluta vid 6 så körde mami hem mig, så kom Kev hit (:
Vi kollade film, 88 minutes. Sett bättre men den funkade väl! Kev skulle upp till skolan så vi la oss vid 11 eller ngt liknande. Satte på D00M en stund men båda somnade ifrån den rätt snabbt.. Och när jag vaknade så var Kev borta, så jag måste sovit riktigt, riktigt hårt. - Brukar jämt vakna av när folk bara rör sig!   Så idag har jag gjort noll, tog vara på ledigheten och sov lite extra, vaknade halv 11 ordentligt eller ngt. Gick upp och gjorde god frukost och slängde mig i soffan. Och nu har jag inget för mig så hamnade här? haha. Borde egentligen ta en promenix ner till torget och lämna in filmerna jag och fredrik hyrde förra veckan men, det regnar ute :|   Har ingen lust alls. Får bli lite senare typ..

Jag är så orolig, Jag har inte fått mina tågbiljetter än och jag ska åka på Fredag. Tänk om jag inte hinner få dom? Vad händer då? Gahhd, inte nyttigt att vara orolig!    Inte roligast att Caroline har fått infektion i Lungor och hals nu i perfekt tid till Pre-Partyt på fredag så hon kan inte dricka och hon kommer förmodligen inte ens följa med in på Hed Kandi.. Utan bara till förfesten vart den nu kommer vara antingen på Hotellet där alla andra ska bo eller om några är hemma hos Caroline, jag gissar på att vi kommer hamna på hotellet.. Hur jag ska hitta hem till Carline mitt i natten har jag ingen anning om hahaha, fulls om ett ägg i Oslo och till en lägenhet jag aldrig vart i kommer nog sluta som det slutar haha, men Carolines granne ska med oss ut så han lovade att få med mig hem. haha får se hur det slutar? eller om det blir efterfest på hotellet skulle jag med kunna gissa på Tada! Men återstår att se ja! Jag gissar iaf på att allt kommer bli toppen och helgen kommer bli sjuuuuuuuuuuuukt bra!



Och imorn ska jag till frissan. Ska bli så superduper underbart! Hoppas att det blir som jag vill bara, men eftersom jag inte har sett en ända bild som är minsta lik så vet ja inte hur jag ska kunnaförklara haha.. sen är då grejen, kommer jag behålla mycket blondt? eller kommer jag bara ha lite kvar och låta brunt bli det nya? Återstår att se. Imorn kl 10 :D yey!



men nu ska jag göra något vettigt..
Over and Out.

4 minutes

2008-04-09 | 10:55:30 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har fått den sååå hårt inbankad i min hjärna.. 

                                                                                                                                                       
 


Madonna Ft. Justin Timberlake (ft. timbaland) - 4 Minutes

Movie night!

2008-04-03 | 00:15:23 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag har jag enbart varit slapp, Dock så fick jag mig en liten promenix med Fredrik ner till torget (: Vi hyrde film, och jag pallar inte att Videomix har bytt namn och hela skiten till Hemmakväll! wtf? Fast, det verkar bara vara nya positiva saker med det hela man får typ bonus poäng varje gång man handlar oh hyr film där så de är chill.. Lär ju ha mest bonus typ haha, eller pappa lär jue ha! Filmhyrarn nr one typ. Det regnade när vi va ute och gick, men vart skönt ändå att komma ut en sväng!    Papi åker till Spanien på fredag, jag vill så gärna med men jag ska jue på Pre-Partyt nästa fredag på Rockefeller i Oslo så jag hade inte kunnat gå på det om jag honkat t spain tyvärr så jag valde att stanna hemma! "/        - Hade vart såååå skönt att få komma iväg, men att träffa super goa människor den 11e kommer nog inte heller vara så fel! Ska stanna hos Caroline tills på söndag så ska vi fara till Asker på lördagen och gå ut där. Fy vad dyrt det här kommer bli, utgång fredag, utgång lördag i norge! Gissa vem som kommer bli nästan pank? den helgen?

kollade 2 filmer med Fredrik, en mindre bra fast den funkade Flood hette den sedan en mer bra som jag redan sett för längesedan men den va nyhet på hemmakväll? Ehum?   Rouge eller va den nu hette, han som spelar med i Crank iaf skit bra skådespelare är han, diggar han fett mycket. så skön! Såg film själv idag med, 27 dresses mycket bra film åh jag bara älskar Katherine Heigl hon är ju bara för skön, hon gör sina roller sååååå bra. Mer av henne!  Hon är inte hälften så bra i Grey´s anatomy som i filmer konstigt nog. men men så äre kanske ibland!?


Fått tid hos frissan nu med, nästa torsdag! Hos en ny i Uddevalla, eller hon är ju inte ny men hon är ny för mig haha. Men hon ska va skit bra tydligen, hon klipper jue Pillan guldvärt så värt att testa se om jag blir nöjd! Funderar skarpt på att färga mig till brunett igen, eller göra något roligt med en mörk färg iaf! Kommer säkert att bli super snyggt.. eller vad trur ni?


Nej nu fåre va slut skrivet, onödigt babbel och jag ska nu ringa Markus min favorit för att säga gonatt ja!
Tjingelin Badring.
Over and Out.

hur kan jag stava så fel?

2008-04-01 | 21:46:50 | Allmänt | Kommentarer (0)

... suttit och läst igenom en massa saker jag skrivit, Fy bubblan vad dålig jag är på att rätta mina fel när jag skriver, men egentligen så vem ohrkar det? Men ärligt, hur kan man stava våfflor med o alltså Vofflor, utan att lägga märke till det när man skriver? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA yeah. Det va kul iaf, och jag ska försöka börja rätta till mina fel (; (Y)

Tjingeling badring
Over and Out.

irriterande till tusen.

2008-04-01 | 21:40:10 | Allmänt | Kommentarer (1)

... Här har jag haft göra mycket att yttra mig om, så har inte bloggen funkat för mig på typ hundra år? - Okey kanske inte hundra år dirr, men iaf 2 dagar Irriterande nog iaf men men.

Helgen va iaf superduper bra den kunde inte blivt så mycket bättre! Jag bokade upp Nihn på lördagen, du och jag och vårat race, fy fan vilken fest det blir då helt galet! Vart meningen att vi skulle vart ut bara jag och hon på krogen, men råkade skriva med Raz egrann på msn så hade jag totaly glömt av att han fyllde 20! Congratz once more baby <3 Bränne, Raz och Ante skulle tydligen ut i stan och det slutade med att jag och Nihn honkade med dom, jag stressade sönder mig totalt här hemma, fick åka till Uddevalla och hämta sprit och ett lock cider som jag hade över sen påsk så det skulle bli billigare på krogen. Stress, Stress, Stress men jag hann iaf, Ante och Raz kom och hämtade mig och Nihn vid halv 6 tiden sen bar det in till stan till Ronnys lägenhet. (Som btw ligger sjukt bra och r sjukt fin (:  ) där vart de förfest, fullast vinner! Alkoholen bara flödade som vanligt när vi slår våra alkis huvuden ihop. Fan vad jag har saknat er killar, oändligt mycket! Senare runt halv 11 tiden så kom en kompis till ante och bränne med 2 kompisar till honom så det vart 6 killar och sen lilla Nihn och jag som röjde järnet.. Vi tog taxi in till avenyn hel onödigt men lite skönt att slippa spårvagn eller buss, om man ändå åker gratis så vrf inte? (;   Vi skulle dratt till Valand men dom var vrånga eftersom det vart 22+  vi ohrkade inte lägga manken till så vi gick till Bryggeriet istället. Sagt och gjort och fan vilken bra kväll det blev, Mats snålar inte med att casha allting har jag hört? Sjuuuuukt snäll och trevig kille vart han iaf (:   Vi stannade på Bryggeriet tills det var dax att dra sig när dom stängde, vi stannade vid en korvbox? jaja sak sam, ett sånt ställe där dom säljer korv på gatan typ, korvstånd? hahaha. Idioterna Ante och Raz försökte pruta på korv (Y) snåla? (;      Sedan bar det hemmåt, taxi igen. Återigen varför tacka ner till gratis? (;

TACK FÖR EN SÅN SJUKT JÄVLA BRA KVÄLL KILLAR! + Nihn SÅKLART!

image37

                                           Keelus & Nihn <3



Söndagen behöver vi inte säga något annat än "Kan man må dåligare än vad jag gjorde?" fy i heelvete vilken röta! Det vart det värsta, (nej förlåt mig, tredje värsta) bakfyllan jag vart med om. Enbart efter Hemsedal och i Trysil har varit värre då jag har fått spendera hela dagarna på en toalett typ hahahaha. Krama toa stolen <3 I Trysil vart det väll kanske inte så konstigt i samband med att jag åkte på alkoholförgiftning och skit. Hemsedal får jag nog med skylla mig själv, fast de får man väl kanske alltid. men men..


Igår fick jag mig ett cpdamp halv 11 på kvällen med att gå ut och gå? Burr, tog på mig och gick ut och gick.. i 1,5 h med Nelly! Rensade hjärnan lid, behövdes va mycket som flög runt där inne och spökade nu dom senaste dagarna. Men att få gå och bara ha iPoden i örona och att få vara ensam. Nelly är min lille vovvsing så hon ska man såklart ha med, Skulle ha tagit med mig Disa med egentligen men eftersom jag bara har 1 reflex sele till hundarna så blev det Nelly som fick följa med mig ut, åh vad vi gick. I mörkret, helt jävla kolsvart fattar inte hur jag vågade gå mitt i skogen en bit :O Men kom allt på när jag va en bit in i skogen "ops, här skulle jag not inte gått näh!" men försent för att ångra sig va typ halvvägs på den slingan så lika bra att gå klar den, trampade rakt i äcklig, klibbig lera x antal ggr (Y) Men det vart skönt att va ute och gå, var lite väl sent bara men men så är det vl när det blir akut ibland. Passde på att ringa mamma på hemvägen när jag var vid hagen där Pistol, Nishaala, Faxiola och Bolck står och frågade om jag skulle släppa dom eftersom det är en bit att gå så slapp hon göra det (eller jag när jag väl kommit hem igen!) och det skulle jag var änna dax att släppa in dom vid den tiden (Y) Pistol kan inte springa på asfalt näh så han sprang typ på andra sidan diket där hagen är och får för sig att hoppa över i galoppen, att han inte ramlade och slog ihjäl sig!!! Inget litet dike dirr och i den farten.. Han tappade en sko med på väg in från hagen - suck! Men det spelar visserligen ingen roll, va väl egentligen bra eftersom vi behöver ha hit hovslagaren SNARAST verkligen alla hästarna behöver tas med!

Nu borde jag verkligen inte skriva mera, eftersom det bara är en massa onödigt babbel. Men jag måste ändå skriva lite till eftersom jag har så tråkigt och ingen som har tid att snacka med mig i telen näh! Dumma!
Idag har jag jobbat, som alltid så det var väl inget nytt! men jag slutade iaf rätt så tidigt, vid 16 tiden som är tidigt för att vara för mig och mitt jobb! (Y)  Papi kom och hämtade mig och vi åkte dirr in till Leif och så jag fick snacka om tatueringen, yeyyy.. Sagt och gjort, dock så måste jag skjuta upp den lite "/ Leif ligger lite efter i sitt schema med kunder eftersom han håller på att sälja huset nu osv. sen hade dom dop igår för lillen så jag fattar honom så jag låter han få tid att hinna ikapp onöigt att stressa honom. Så det blir ingen tatuering på måndag utan förmodligen om 2 veckor eller ngt liknande "/ Vill ha nueee! Sendan åkte vi till Torp, och det var inte meningen att vi skulle köpa något alls men det slutade med att vi köpte varsin sådan högtalarsak till ipodena våra som kostade alldeles för mycket per styck men SJUKT bra ljud i den, Jag kommer tacka mig själv för att jag sa ja till den eftersom den kommer slitas i Magluf (Y) vad är livet utan musik? Forever in love with music and beats! Sedan så hampade vi på MQ, H&M och Pondus med så lid kläder blev det med, "lite" menas ungefär med 2 par jeans, 2 sjalar, 5 linnen, 4 par leggings, 2 tröjor och 1 tunika och lite små krams som hårspray osv. Jag är för bortkämd :| På vägen ut så köpte vi med oss Michael Jacksons 25 år jubileum skiva med Thriller världens mest sålda album, sååååå grym är han, var han? Sjukt bra iaf. Kalla han vad ni vill, vem bryr sig sålänge han gör bra musik så! Beat it (8) SEDAN så åkte vi äntligen hem, men imorn ska vi in till stan jag måste ha skooooooooooor, party skor och sommar skor, sneakers är för varma snart. Måste ha ett par nya stövlar med! 

Och en sak till bara, snart sticker jag till Oslo (: Pre-Party. Nästa fredag då smällere rejääält. Fan vad det ska bli dunder kul att träffa folk osv! Och vilken fest det kommer bli, åh Hed Kandi ooh. SÅ NICE!


... Och nu sitter jag här och funderar på hur jag ohrkat skriva såhär mycket. men men, har man tråkigt så har man!
Trur dock inte någon ohrkat läsa allt, haha :) men som sagt om de vart någon som haft tråkigt så fick ni ju tidsfördriv med att läsa igenom all den onödiga skiten! Nu ska jag lägga mig och läsa Ps. I love you!


Tjingeling badring!
Over and Out.