it´s london time.

2009-04-24 | 06:17:24 | Allmänt | Kommentarer (0)


gmorgon vänner.

usch klockan är helt galet lite, alldeles för lite. jag hade gärna legat och dragit mig i många timmar till, men då hade jag missat flyget till london och det vill jag ju inte. lättare att gå upp iaf när mats åker till jobbet vid denna tiden, så jag har varit vaken i knappt 30 min redan. yeeeey! nåja han har redan åkt ivartfall och jag ska börja göra mig till en människa igen tänkte jag innan jag tar bussen och möter upp li. kommer hem tisdag kväll, hoppas alla får en kanon helg här hemma!




rubrikbrist..

2009-04-23 | 07:38:21 | Allmänt | Kommentarer (0)




Hejdlöst...


morgonpigg?

2009-04-23 | 07:29:19 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gmorgon vänner.

Eller Gmorgon är det inte för mig egentligen med tanke på hur natten har varit. men för er antar jag? Och för er grisar som är lediga idag så är det nog inte än på ett tag. Jag är så sur på mig själv att jag inte kan sova. Klockan är över 7 och jag sitter och bloggar när jag egentligen borde sova. Men solen lyser in genom mina svarta tunna tunna gardiner, fåglarna kvittrar och någon dumjävel började precis att köra med traktorer ute på åkrarna som är bakom huset, det för inte det hela bättre. Egentligen är det en underbar morgon med tanke på hur vädret är!

Idag ska jag packa klart inför London resan, inte för att det är mycket att packa (snarare väldigt tvärtom) men vad jag ska ha med mig, jag ändrar mig hela tiden och nu har jag nog ändrat mig igen. Enligt väderrapporter ska det vara sol fredag, molning lördag, söndag, halvsoligt på måndag och tisdag. Men jag litar inte på vädret, dom har väl rätt t 40% .... typ. Sålänge det inte kommer regn, men iofs så är det London vi åker till, och där finns det inte snålt med regn någon gång knappt. Nåväl. Om jag kanske skulle gå upp? Disa ligger och sover vid fötterna, hon har inte vaknat än. Annars är hon väldigt snabb på att börja gny för att hon vill ha upp en och ut och springa men idag är jag först.




Yeah, what did I do but give love to you
I'm just confused as I stand here and look at you
From head to feet, all that's not me
Go 'head, keep the keys, that's not what I need from you
You think that you know (I do), you've made yourself cold (Oh yeah)
How could you believe them over me, I'm your girl
You're out of control (So what?!), how could you let go (Oh yeah)
Don't you know I'm not attached to material



soooova, ja tack!

2009-04-22 | 22:12:28 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gkväll vänner.

Sitter och kollar på fråga olle och stör mig på Katrin som gästar idag. Jag står verkligen inte ut med henne, hon är så sjukt irriterande och bara så jävla inte okej. uschaaaa.. Håller fortfarande på att tvätta helt sinnes tråkigt. Har fått handtvätta hur mycket saker som hellst idag med, suck. Är mest trött och känner bara för att sova egentligen. Men har inte packat klart eftersom all tvätt inte är klar, väskan är för liten och jag är inte nöjd.



Dinosauriehumlor hör dom inte hemma någon annantans?

2009-04-22 | 19:21:03 | Allmänt | Kommentarer (0)



Har ni tänk på hur monsterstora humlorna är iår eller? Jag blir tokig när jag hör surranden för att jag är så hysteriskt löjlig med getingar, vet att humlor är helt ofarliga att dom bara bränns lite men för sketan om man kollar storleken på dom iår den är helt galen, dom är dinosauriehumlor för sketan. Jag satt på bussen till Mats förra veckan då jag räddade en humla faktiskt, den va helt slut efter surrandet (då vågar man närma sig) så jag tog ett papper som den kröp på så bad jag busschaffisen öppna dörren, de måste varit dagens godagärning. Ivartfall så va grejen att den humlan va ungefär som halva min tumme, helt insane. Dom ska alltid flyga på mig med, så slöa kan dom inte ta en omväg, eller flyga på någon annan som inte hoppar och springer iväg flera meter i ren panik?  Har ni med monsterstora humlor runt er? Nåväl nu ska jag ut och sätta mig i sista solskenet innan solen går ner, några strålar kvar att fånga.






potatismos, gräddsås, pannbiff och lingonsylt.

2009-04-22 | 12:32:11 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. är något jag blev helt sinnes sugen på helt plötsligt!


Gdag vänner.

Sova i tid hade jag ingen anning om va de betyder inatt, somnade alldeles, alldeles, alldeles för sent. Jag bestämde mig för att kolla på Australia eftersom jag inte fått se den än, men igår så. Synd att den va så jäkla seg! Nåväl, när jag gick upp så gick jag ut i stallet och körde ut frukost till hästarna, släppte ut bolis och fölet osv. morgonsysslor. Sedan stack jag in och åt så Morando fick i sig lte frukost innan vi red.. Nu så har jag börjat tvätta och gör inte så mycket mer än det för tillfället. Ska ev. käka lunch med pappa så borde hoppa in i duschen och fixa mig lite så jag inte ser helt tappad ut. Vet inte vart jag gjort av min mössa så håret kan jag inte gömma idag, attans oxå. Mitt hår lever sitt egna "lilla" liv (såattsäga) för dom som inte har en anning så ser jag mest ut som ett troll som haft 19svåra(vilda) år i sängen.. hahahaha nej inte riktigt farligt kanske, men näst intill. Nej om jag skulle ta den där duschen kanske?



Disa super trött efter att ha jagat mig med fyrhjulingen vid frukoten för hästarna. Min snutta!



London calling.

2009-04-21 | 19:19:19 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Puh jag är helt värdelös på att blogga när jag är hos Mats, kom hem däriåfrn idag.
Kom precis in ifrån stallet, ridigt och myst mer Morando och kelat med fölet hon är ju så monster söt så det finns inte. Försöker hitta sladden t kamran så jag kan föra över bilder som jag har på den men såklart i sin vanliga ordning hittar jag den inte. Måste börja tvätta allt jag ska ha med mig till London med och framför allt tänka på vad jag ska ha med mig och hur jag ska packa de, varför är det alltid så jobbigt att packa? Spec nu när jag inte får ha med mig så mycket med. Nåja det löser sig, det gör det alltid! Nej om jag skulle ta och leta efter den jäkla sladden kanske?



"Ramlösa" el. "rammlösa" - RAMLÖSA.

2009-04-16 | 10:13:21 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Fy fan vilket jäkla väder vi har här i stenungsund idag, helt galet. Har sovit sådär, har vaknat titt som tätt och vid 07.15 vaknade jag och låg vaken i över 1h, tog en evighet att somna om, är det då man ska passa på att gå upp och gå ut och gå osv? Nåja det blev inte av idag, men nästa gång. Tänkte ta och slänga i mig lite frukost, om man nu vågar det? så nervös som jag är, tok nervös jag och nålar, puh. För att komma på andra tanker så finns Raz på tuben, Mats har varit ond och lagt upp en video från helgen, haha. hahahaha hur skön är han inte här lixom? SERRI.



Nej nu ska jag ta och fixa lite, får se om jag åker upp efter igen eller om jag tar med mig väskan och åker till Mats direkt, time will tell. Linnéa kanske vill fika och lite så, man kan ju alltid hoppas, behöver spendera lite kvalitetstid med min fruga.


när får jag slå tillbaka?

2009-04-15 | 16:25:42 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Kom precis in ifrån att testat en sadel som syrran ska sälja, se om den passade på Morando. Och det gjorde den väl sådär, på gränsfall. Nåja, har varit ute och gett Morando och Pistol massa kärlek och även nya lilla fölet har jag kelat med ett tag. Hann knappt komma innanför dörren här hemma innan jag stack ut. Har ju idag spenderat nästan 2h på Pushing The Pins, har gjort min 4e gaddning och självklart var det Leif som gjorde den, Kusinvitamin. http://www.pushingthepins.com/ om någon är sugen på att kika lite. Rekomenderar både Leif och Micke varmt om ni bor i trakterna (Uddevalla och Göteborg)

Jag håller ju som sagt på med att bygga min rygg, idag började jag väl på riktigt med byggandet då den andre kom på plats, jag ska bygga i westerntema och jag är helt bombis på att det kommer bli apgrymt och jag låter min kusin (Leif) måla allt som kommer hamna där. Ser inte så mycket ut i världen precis nu, men oh vad fint de kommer bli.. ÄlskarT. Dock kan jag inte säga att det var helt smärtfritt idag, fasen vad ont det gjorde på vissa ställen, och gud vad jag ville slå han. hahahaha, när får jag ge tillbaka smärtan lixom? 
Nåväl, ska ta och packa en väska nu, tar och åker till Stenungsund idag, ska upp imorgon och ner till Freja och byta ut min Pstav. (Hoppas innerligt att Nihn kommer och möter och följer med mig. Jag och nålar är inte bästa vänner.) sedan så tar jag röd t stan och hem t Mats. Så får se hur uppdateringen kommer att bli fram tills på måndag.


Bethany Joy Lenz - Halo

2009-04-14 | 21:58:24 | Allmänt | Kommentarer (0)


äntligen föl i stallet igen..

2009-04-14 | 21:33:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

åter igen sry för den värdelösa uppdateringen, men det blir lätt så när man inte är hemma. Och jag känner inte för att sätta mig vid en dator när man är hemma hos någon annan. I detta fallet vart de hos Mats, igen haha (: Åkte dit i söndags och där va även Raz, Bränne och Klimpen tok sletna vad dom (även om dom sa dom inte va´t men på utseendet hos dom alla att dömma så (; pojkar ni va inte allt för vackra.) Jonna följde även med en snabbsväng men åkte hem efter ett tag. Kvällen bjöd på grillning, fruktansvärt gott och sedan bjöd den mest på sömn, och sängliggande. Även gårdagen va väldigt sömning, innan killarna drog hemåt. Sedan fick vi oss iväg att handla, blev även sugna på milkshake så jag sprang in på donken och skulle köpa två snabbt, tog ungefär 10 min för tjejen i kassan att fixa´t var en kund innan och hon va helt useless på att vara snabb. Blev tok-irriterad. Igår blev jag så mätt, har inte vart så mätt på länge det va helt sjukt, ugnstekt falukorv med potatismos va magen helt körd av + onödigt godis. Varända lilla millimeter man rörde på sig va pest och att bara andas va nästan en plåga hahahahahaha. lite onödig info bara! Sedan bjöd kvällen på OC. me like!

Nåja, idag har jag fått tagit mig hem, mött upp pappa på mat och sedan red jag när jag Morando och kelade med fölet som vi fick inatt. Mamma ringde och väckte mig vid 9tiden och sa att Bolis äntligen hade fölat, det var på tiden och det lilla livet är såååå sött, puttinutt! När min dator slutar att göra uppror så kommer jag bjuda på lite bilder, promise.




buh.

2009-04-14 | 20:59:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


Bloggen funkar inte som den ska?

Glad påsk allihopa.

2009-04-11 | 19:54:21 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Sry för den oändligt dåliga updaten åter igen, åkte till Mats en sväng i onsdags efter frissan sedan så åkte vi till Bränne på torsdagen och dom stack t Harrys medans jag och Malin satt och roade oss själva på Tiamo, vad hände lixom? Nåja, ohrkar inte dra alla dagar, men dom har varit bra ivartfall har hänt en himla massa och självklart en heeel del ridning så att säga och hur underbart som hellst, jag stormtrivs vid dom tillfällerna.

Idag har vi ridigt och ätit påskmiddag osv. tok-mys. Sitter och dricker hemma hos mig och dricker ska snart bege oss upp till dom andra sedan vankas det påslbrasa osv. kommer nog bli helt kanon. Vi har haft 20grader idag, inte fel någonstans.

dagens begär låt;



CYA!


Jag hatar tidiga morgonar...

2009-04-08 | 10:04:50 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Jag kan nog aldrig säga att jag hatar tidiga morgonar för många gånger. Imorse vaknade jag vid 6 och har inte kunnat somna om, har varit helt omöjligt. Låg kvar i sängen till 8 sedan gick jag ut i stallet och gav hästarna frukost osv. det regnar så mycket så idag får dom stanna inne, iaf tills det blir uppehåll, det sådär pissregnar och gjort hela natten. Hoppas innerligt det blir bättre väder tills i helgen. Nu har jag duschat och fixat och sitter och har oändligt tråkigt, tar bussen till stenungsund vid 12. Tänkte Nihn skulle möta upp mig på en fika, men hon är här i Uddevalla hos Alex så det går inte, alla andra jobbar väl.. Kev ev. men han jobbar säkert hela dagen "/    Han va så snäll igår och frågade om jag ville komma på smygpremiären av Harrys idag, han hade en biljett åt mig. Tål att tänkas på ivartfall!

inte hört av Angelica ang. ikväll heller? RING MIG.

Åh så surt att det regnar ute, annars hade jag stuckit ut på en ridtur innan jag ska åka, men känner inte för att bli blöt och jävlig, inte vad jag behöver precis nu. Nej, jag måste ta och sysselsätta mig innna jag blir tokig.



...

2009-04-07 | 21:06:15 | Allmänt | Kommentarer (0)


Keela & Jonna
sommaren tvåtusennio kommer bli otrolig.




syskonkärlek.

2009-04-07 | 20:20:54 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag skrattade så jag grinade åt meningen "Två talgoxar tar sig friheten att ha hett ohämmat sex på min gräsmatta.."  min kära syster skrev på msn. Inte för att det är roligt egentligen, utan mest för att min humor är så torr emellanåt och att jag kommer på mig själv med att skratta åt det gör det ännu mera skrattretande. Nåja, jag är lite udda men det måste jag få vara. Hon frågade även precis om jag vill ta en sistaminuten resa med henne på hennes semester, jag är aldrig sen på att säga nej som dom flesta vet. så nu blir det förmodligen en resa med henne med i slutet av sommaren.. Sist vi va utomlands tillsammans var Lanzarote 06. Sjukt längesedan men hon har ju pluggat för fulla muggar till polis och inte haft tid att ta ledigt, så blir det när man läser på högskolan antar jag men nu äntligen, om inte så ska jag försöka få med henne på en långresa till vintern, chefens hus ev. lägenhet i Brasilien lockar. Sedan så säger jag aldrig nej till Thailand, men heldre någon annanstans iår. Men vi får se hur allt artar sig, någonstans blir det ivartfall.. som varje år. Resa är något jag verkligen älskar att göra som ni säkert har märkt!

Jag bjuder på ett av dom charmigaste? korten jag har på mig och syrran. På flyget ner till Lanzarote, silken syskonkärlek. Dom hela 8åren det är emellan mig och henne kan man knappt märka av, vi är så fastklistrade och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan henne, förmodligen gå under jorden, hon är min grund. Petra Dahlström

tidsfördriv..

2009-04-07 | 19:38:32 | Allmänt | Kommentarer (0)


Lovar du att vara ärlig? Yesbox.

Du heter: Michaela.

Smeknamn: Keela, hör nästan aldrig Michaela.

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Coldplay - Fix you

Beroende av: en himla massa saker, familj, vänner, hästarna... and so on.

Vad tror folk om dig?: Jag vet inte riktigt, men det är väl en hel del "bitch" stämpling på mig kan jag gissa.

Stämmer det?: Nje, alltså.. Ibland kanske.
Vad får du oftast komplimanger för?:  från killarnas kön; tuttarna. hahahahaha.

Vad säger du för att imponera på någon?: hahaha ingen anning, aldrig vart i den sisten så jag måste.
Hur imponerar man på dig?: Oj, svårt! det är en himla massa saker och inget speciellt. att våga vara sig själv?
Brukar du skratta för dig själv?: om jag gör, hahaha flera gånger om dagen.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "haha kan du fan vara :)"
Var bor du?: Uddevalla.
Trivs du där?: Ja, för det mesta.
Äger du några converse: Niet.

Sprit, cider, vin eller öl: sortera bort öl så är jag nöjd.
Brukar du bli för full: Na, ibland kanske. Men egenligen inte det heller..

Är du allergisk mot något: Na, vissa kryddor i chilisåser tydligen, nässelfeber it is.

Hur svarar du i mobilen: olika, beror på vem som ringer. "Hallaaha" "Ah, de e Michaela" "Men hääääääj" är standard.

Antal timmar sömn inatt: ingen anning, 5h kanske.

Brukar du komma i tid: Ja, för det mesta.
När mår du bra: När andra runt omkring mig mår bra.
När blev du fotad senast: Hum, ingen anning.

Hur känner du dig nu: frukstansvärt trött, men samtidigt väldigt glad.

Vanligaste färg på dina kläder: svart.

Vad tycker du om fötter: dom är fula.

Vad saknar du: ...

Hade du en bra kväll igår: Na, inte dirr. hade kunnat vara bättre ;)

Favorit dryck på morgonen: Juice el. oboy..

Rakar du benen: Ja, sålänge jag kommer ihåg det hahaha.

När brukar du oftast gå och lägga dig: vågar man skriva det?

Är du blyg?: I vissa tillfällen.

Sysslar du med någon idrott: Ridning.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut.
Har du spytt offentligt: Nej, inte vad jag vet.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ha sex och runka helt klart.. och tusen andra saker. 

Är du nöjd med ditt liv: Jag tror det.
Är du bortskämd: tralalalala.. lite kanske.
Vad gör du i morgon: Jag ska rida, till frisören, och sedan in till stan.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: måste tänka på saken. 
Vad längtar du till?: Sommmaren.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Om jag har, skulle inte byta mot allt guld i världen. ♥

Vad använder du för shampoo?: L´oréal absolut repair.

Hur gammal är du: 19.

Tycker du om någon just nu: Jag tycker om en himla massa folk.

Gröna eller röda äppeln: gröna, finns inget annat.

Gillar du golf: Nej inte direkt.

Vilken tid gick du upp idag: 08.40.

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.

Har du strumpor på dig nu: Japp.

Är det okej att gråta: Ja, det är heeeelt okej.

När grät du senast: Puh, va nog när jag såg Marley&Me tillsammans med Mats för ett tagsen? sorglig i slutet sa jag!

Vad skulle du göra om du vann en miljon: dom hade nog tagit slut direkt. Hade kanske sparat 200.000 till resor ivartfall?

Bär du glasögon eller linser: Niet.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nje. Jag själv är lite löjlig med vissa plagg dock..

Har du piercing: Japp. Öron och tunga tagit ut dom andra (navel&läpp)

Vill du gifta dig: Absoluut!

Vill du ha barn: Om jag vill.... (:

Solar du ofta: så ofta jag kan, men solarium håller jag mig ifrån. solar max 3ggr per vinter bland cancerrören.

Är du bra på att laga mat: Kan om jag vill, och om kryddorna finns ;)
Är du flygrädd: Niet, men luftgropar är inget jag hurrar över alla gånger.

Hur vig är du?: hahaha, nu jag ska skriva som ett kassavalv, men då ljuger jag lite.

Är du musikalisk?: Om jag vill så.

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten.
Vilken är din favoritglass: åhååå den här va svår. jättesvår!

Tror du på ett liv efter döden: JaOCHnej

Tycker du om sushi: Har aldrig provat. Men nästan helt 100 på att jag inte skulle gilla de.
Vad äter du helst när du ser på film: Goodis.

Har du tandläkarskräck: Ja, men inte hysteriskt men jag slipper hellst så att säga.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska, ingen tvekan.

Vilken ögonfärg har du: blåa/grå.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.

Biter du på naglarna: Na, om de är något som stör mig eller om jag bryter en så måste alla bort.

Röker du: Niet!

Hur ofta tränar/motionerar du: Oj, beror helt på vilket humör jag är på men rider gör jag minst 6dagar i veckan. (om de inte är några hinder ivägen, att man inte är hemma och så...)
Senaste låt du hörde: Ciara ft. Justin - love, sex and magic

090207

2009-04-07 | 11:00:49 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gdag vänner!

Sitter inne och käkar frukost och kollar ut på pollarna som står och äter sin frukost fortfarande. Har stallet idag igen, eller tja igen och igen hade all mockning+insläpp igår blev hur sent som hellst eftersom jag åkte hem ifrån Mats men så kan det gå. Vid 13.00 kommer det en tjej som ska jobba lite extra här i sommar så jag ska ut och rida med henne, visa henne lite olika vägar osv. kommer nog bli några timmar på hästryggen idag, vädret är helt okej. Det blåser inte men de är lite molning, solen har inte riktigt kunnat ta sig igenom helt än, men hoppas det kommer. Jag är nöjd ivartfall på vädret sa dom att det skulle bli dåligt idag?

förövrigt har förskyldningen kommit tillbaka igen och gett mig en hosta som heter duga. Blir bara värre och värre, började med rethosta och utvecklar sig mer och mer, kommer få träningsvärk i magen om jag ska hålla på som jag gör nu. Hostar slem för tillfället med, hur mysigt är inte det? (; inte något speciellt mysigt dirr... Ska börja käka C-vitamin ordentligt varje morgon igen. Nej nu ska jag ut och jobba igen!


...

2009-04-06 | 23:30:55 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag blir så förbannat arg och trött på mig själv så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt? Vad gör man i det här läget? antingen så blir det rätt, eller så blir det fel.

Jag hatar att behöva gå upp av en väckarklocka..

2009-04-03 | 09:20:34 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gmorn vänner!

Har typ precis vaknat och är helt körd jag är så trött jag har tritsat väckarklockan sedan 07.45. Har lite lätt ont i halsen med men det hoppas jag är bara för att jag är så trött. Sitter och är super stressad, fått mamma att köra mig til Henån vid halv 12. och innan dess ska jag hinna med utsläppet och hinna slänga ner sakerna jag ska ha med mig? HUUUUUUR ska jag hinna utan att dö av stress?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

2009-04-02 | 23:39:35 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tillåt mig att stört garva, hahahahaha så härligt med kvällsgarv. Mats länkade precis den här sköningen, serri hur skön är han inte? hahahahaha.

monstertrött.

2009-04-02 | 22:11:03 | Allmänt | Kommentarer (0)


klockan är 22 och jag är heeelt slut, jag är så monstertrött så jag vet knappt vad jag heter. Har precis varit ute och släppt in hästarna, så himla tröttsamt att Morando, Pistol, Felix och Faxital går i en hage som tar en stund att gå till, och det är helt kolsvart ute vid denna tiden och jag behöver gå fram och tillbaka 2ggr för att få in dom och guud vad mörkt det är. Fick ringa Jonna så hon höll mig sällskap idag hahaha (: Nåja, ska hoppa in i duschen nu, sedan ska jag ta och kolla sista avsnittet på s4 av Grey´s Anatomy. Och sedan tänkte jag somna, tror ni jag lyckas? Upp och jobba till morgonen sedan så bär det av till stenungsund för kurs och efter det åker jag direkt in till stan.

"känns som att tugga på en panerad kondom" är han inte skön Gordon Ramsay? Nej duschen va det ja!



Cherry Cherry..

2009-04-02 | 19:29:49 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gkväll vänner.

Puh, jag är helt sluuuuuutkörd just nu. Har jagat hästar ute på åkrarna, och tro mig det är inga små åkrar och dom ska såklart springa som dom idioter dom är, ingen ide att ens försöka närma sig, attans att jag inte hade stegräknaren med mig när jag traskat runt där ute i en evighet. Nåja, är iaf färdig jobbad funderar på om jag ohrkar göra lite sadlar eller inte. Vill hellst bara duscha och slänga mig i sängen, men eftersom jag ändå har insläppet så är det ingen ide att hoppa in i duschen än så borde göra några sadlar eller hur? Mamma frågade så snällt tidigare idag om jag kunde tänka mig att ta stallet imorgon med, morgonen har jag gått med på men sen måste jag åka till Std för den jäkla kursen.    - VILL INTE!

Idag har dom spelat sönder Lady Gaga - Eh Eh (nothing else I can say) på radion, jag blir tokig kan inte sluta gå runt och nynna på den. "Cherry Cherry Boom Boom GaGa"



och tro inte det är ända Lady GaGa låten jag har dille på just nu..





Päronsplit och bullar är jag fortfarande hurtig?

2009-04-02 | 16:47:58 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Inne en snabbis ifrån hästlukten tagit fram saker till middagen (kyckling) som ska tinas, inte för att man kommer ifrån den helt när de ligger 3 sadlar och 5 träns i hallen som jag ska göra i ordning senare ikväll, Så lätta timmar att få. Säg att du sitter och kollar på tv och samtidigt pillar med något, inte alls svårt eller hur? bara att tvätta av och sen spraya med olja, torka av oljan och sådär så va de färdigt. Nåja när jag pratade med Mats tidigare idag så nämnde han glass, och då kom jag på att jag hade pärsonsplit liggandes i frysen (man måste alltid ha glass i frysen) och i samma veva hittade jag bullar såklart så då proppade jag i mig lite onyttigheter, och fart fick jag ute i stallet senare.. hahaha, har exakt halva stallet kvar dock + rasthagarna att mocka så borde springa ut igen.

Snart är det fredag, synd att jag ska ha den jäkla kursen och att jag ska komma in t stan så sent, men jag hinner! Vi ska väl käka 19.30 och jag är väl inne 18.30-19.00 ungefär. Ska bli sååååå gott med thaien där igen, det va verkligen helt galet gott och efter så blir det bio (: myyyyyyyyyyys! ♥




hurtigare än hurtigast!

2009-04-02 | 11:38:19 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gdag vänner.

jag har varit så hurtig idag så jag är helt förvånad över mig själv, vid 8 så gick jag upp och ut i solen och gick en promenad på ca 8km med Disa, efter det så började jag jobba direkt. Känner mig så redig idag, ska käka lite sedan ska jag jobba i några timmar sedan ska jag in till gymmet.. ÄNNU DUKTIGARE!




Nej om jag ska slänga i mig lite mat och sedan ta tag i jobbet igen kanske?

Åh, nästa torsdag kommer Petra och Freddie hem tror ni jag längtar? Bilr att käka på Dai Loon tillsammans någon av dagarna, så gott.. Sedan så stannar dom tills på tisdag? innan dom ska ner till Växjö igen. Snart är det juni, det innebär att syrran blir klar med Polishögskolan och hon flyttar hem igen, wie. Can´t wait!


...

2009-04-01 | 23:50:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


.... det här gillar jag inte.

nattinuffsan.

2009-04-01 | 23:38:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Ouff, dagen har varit helt sinnes bra. Underbart väder helt klart, mätte hela 18 grader idag hur sjukt är inte det?Jag gillar´T. Var ute över 2h på Morando tog en sväng ner runt jättegrytan osv. hur mysigt som hellst och han vad mer än pigg inte så konstigt med all mat jag trycker i honom, han vägrar ju behålla vikten. Nåja, har jobbat idag med, och ska jobba imorgon så cashar in lite egna pengar, och det är aldrig fel.

Har verkligen gått hela dagen utan att gå på ett ända första april-skämt, det har nog aldrig hänt innan. Pappa försökte lura mig med att han bestämmt sig för att sälja min clio men det va för osant så det gick inte hem, även inte dom värdelösa lurengrejerna alla andra försökt idag. Rätt stolt över mig själv.. Jag är kanske inte så dum trotsallt?


Ligger i sängen, precis duschat och kollar på lite Grey´s Anatomy, tänkte snart sova eftersom jag ska upp imorgon och varit vaken sen 08.15. Jag är rätt trött så att säga.



....

2009-04-01 | 12:03:57 | Allmänt | Kommentarer (0)





Idag är en bra dag.

Bio fredag, gillarT!

2009-04-01 | 00:31:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


Na na na na na jag är sugen på bio, fredag blir det bio + go mat (Spice Of Thailand?)! Tok-bra.
med väldans bra killar, me like (:     ♥