C. All Star

2010-01-26 | 15:16:37 | Allmänt | Kommentarer (0)




Måste bara dela med mig om en liten rolig detalj. Dom som varit i Thailand innan och gått runt i olika sportbutiker i mm. i dom stora köptcentrumen har nog lagt märke till att Conversen här nere är fruktansvärt billiga (och JA, det är äkta vara!) iaf, vi har köpt 13 par sammanlagt. 4 till pappa, 4 till mig, 3 till hjäratat och 2 par i present. Orginalskon ligger på ca 1000Bath, kommer inte ihåg exakt för tillfället men vi kan ju säga 1000Bath och då har jag överdrivet lite så kan ni räkna på saken själva, 100Bath är ca. 44SEK. tyP. BILLIGGGAAA SA JAG! :) 

Så till er som ska åka till Thailand och gillar Converse, let´s go crazy. (Tänkt på att väskan kommer väga eeeeh några kilo mer med en massa converse i bara (; )   Vågar inte riktigt tänka på hur mycket min väska kommer väga på hemvägen, hoppas på inte allt för mycket kan bli en dyr historia då...




dålig update förblir..

2010-01-26 | 14:54:27 | Allmänt | Kommentarer (0)


Har varit iväg på Phi Phi en natt, och igår sov jag tidigt och vaknade sent, sov väl i säkert 13-14h var oändligt trött kan man säga. Idag har varit pappas sista här i Thailand, imorgon bitti så flyger han hem till Sverige igen medans jag och hjärtat har 1 vecka kvar utan semestern här nere. Kan ev. bli en sväng till Krabi 1-2 nätter, vi har inte riktigt bestämt oss utan får se vad som händer och sker. Vet iaf att jag ska ta vara på den sista veckan och lapa sol och ser faktiskt lite fram emot att landa i ett iskallt Sverige torsdagen den 4e feb klockan 01.30, alltså min födselsedag. Känns som om jag kommer sova rätt länge men det är ju inget konstigt med det eller hur? Man får faktiskt sova länge trots att man fyller år! Alltid skönt med semester men alltid skönare att komma hem. (Japp, jag skrev det och jag menar det.. måste ha lite vardag, det har man inte på semester. Jag längtar efter att komma hem och börja sätta igång med träningen och skaffa mig ett jobb. Hamna i en rutin...)

Sitter på pappas hotellrum och surfar lite, lägger ut lite bilder på facebook osv. ska dra ut och käka och sedan ska vi bowla, jag är vääääärdelös men tycker att det är hysteriskt roligt. Dom gångerna jag väl får strike så gapar jag och skriker av glädje, nog mer glädje att se mig dock.. haha :) Och när jag ändå håller på att skriva en massa skit så kan jag ju tillägga att jag gick rakt in i pappas glasdörr - inte alls klantigt? Jag känner att det kommer förbli lika dålig update resten av semestern som det har varit under dessa 3 veckor som gått, ni får helt enkelt nöja er med dom få som kommer in, har ju mest lagt ut lite bilder. Roligare med bilder än text aiiight? När jag kommer hem lovar jag att styra upp bloggningen igen.

 












Nu hinner jag inte lägga in mera bilder, internet är inte det snabbaste här så att siA. Nu ska vi käka och bowla, önska mig lycka till :) Hepåååååååre.

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

2010-01-22 | 15:19:50 | Allmänt | Kommentarer (0)



Kan tycka att det är väldigt tråkigt och löjligt att vänner istortsätt faller bort pga. små saker. Otroligt löjligt beteende ifrån vissa, kan tycka att det är väldigt tråkigt.

mera Thailand.

2010-01-20 | 15:20:48 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu har vi varit här i två veckor, alltså har jag och Mats två kvar att avnjuta medans pappa åker hem om 1 vecka. Vi har det fortfarande lika bra, igår var vi iväg till Freedom beach ligger alldeleshär i närheten och enkelt att bara ta sig en longtailbåt och sticka iväg. Vart iväg på lite kultur med, var iväg till Big Buddah och Phukets största tempel häromdagen. Big Buddah har jag ju besökt innan men templet hade jag faktiskt aldrig varit på (i?).



middag på 9th Floor, mysig restaurang på (svårt att gissa..) 9e våningen. God mat med lite "lyx" över sig till ett väldigt bra pris.









otroligt slliten bild, men what a häck kan egentligen inte bry mig mindre!

























Nu ska vi ut och äta och jag ska göra en manikyr, kanske blir en ansiktsmassage på samma gång. Inte helt fel med att en helt tokskön helkroppsmassage kostar ca. 60-80kr. Lägger in mer kort om någon dag måste rusa..

bildregn!

2010-01-16 | 13:14:08 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hade ju Lovat ettTT slänga in ett par bilder, så nu gör jag det. Har det helt fantasikt som Varje gång man är här nere och Dubbelt så bra nu är När älsklingen med ♥



vi lämnade Ett yrsnöande Sverige.



My Love ♥





bagage bil


köpte saltlakris, en stor påse som Jag trodde skulle räcka ... Det gjorde den integ kan jag berätta.



brillzzzzzzzzEn på.






























min fina underbara Mats.





badade i mellersta poolen under en solnedgång.



l o v e ♥
 


utsikt ifrån översta poolen, Patong Beach man ser.

Nu ohrkar jag Int mera, ni får Noja er med Detta sålänge. Vi Har inte Varit ute med longtail båtarna osv Än så fina små stränder är inget jag kan visum Ännu, Men det kommer (; Nu ska jag ta och Stånga ner här och så ska vi ta en tuktuk in till Bangla och käka, är vråååååålhungrig nu . Heppååååre

TukTuk

2010-01-10 | 14:11:09 | Allmänt | Kommentarer (0)



Har det helt underbart här i Thailand, like always. Försökte att logga in på internet på vårat hotell första dagen men gav upp eftr 3 röda ungefär, sedan dess har jag inte försökt igen. Ska väl ta och göra det så jag får bjuda på lite bilder.    hEPPÅÅÅÅÅRE!



Landvetter flygplats, "en kall"

2010-01-05 | 21:41:10 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sitter på landvetter och väntar på att få gå ombord på planet, det är 20 min kvar till boarding och vi sitter vid baren älsk har slurkar två öl och jag en breezer watermelon, sinnes goooooooTT. Är hungrig som en tok men caféterian hade inget kvar förutom pizza slice som var stora som hus och det var jag inte direkt sugen på så får helt nekelt hoppas på att jag kan äta det som serveras på planet.


Det snöar väldigt mycket utanför, hoppas det inte blir någon försening. Nästa update kommer från Patong, Phuket. Hepååååre





19.00 så åker vi emot Landvetter...

2010-01-05 | 16:52:16 | Allmänt | Kommentarer (1)


Nu har vi städat egrann så det är rent och fint när vi kommer hem igen den 4 februari. Dammsugit, dammat av fönsterbrädor, tvättat golvet i kök/badrum och sånt där och diskat den disken som fanns och sånt där, docks ska jag ställa mig och göra mat strax så får diska lite till efter det. När jag lagat mat ska jag ta och färga ögonbrynen och ev ögonfransarna om Mats hjälper mig att kleta på det. Vad jag fick med mig hemifrån stan; Låne kamran ifrån Expert, mysiga/varma sockar ifrån Lindex, halsband ifrån guldfynd och bryn/fransfärgning ifrån KICKS.  Halsbandet vet jag inte riktigt varför jag köpte, det blev lixom i farten påväg ut till bussen tyP.



dom hade inga vanliga färger på sådanna strumpor så det fick bli zebramönstrade ^^



resväskorna som inte är helt fulländade än, men om två plagg så kan jag stänga den.



Har varit en duktig flicka och fylt i, har tidigare blivit av med bagaget och om det skulle hända igen så är det bra att det sitter någon sån här på väskan.


vid 19 så kommer älsk mamma och hämtar oss och kör oss till Landvetter där vårat flyg avgår 22.25. Pappa sitter redan på sitt plan och har gjort i strax 2h hoppas att han har en bra flygtur, som jag nämt så kommer han vänta på oss på vårat hotel med en varsin kall när vi andländer hur bra? - SKIT BRA!


Näe nu ska jag börja med maten. Heppååååre!








Fit for fight?

2010-01-05 | 12:47:58 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu är jag påklädd och klar för att ta bussen in till stan, det är så jävla skönt att bo 13 min med buss ifrån stan. Helt fantastiskt verkligen, och bussarna går hela tiden. Det är -9 ute och molning, alltså kommer det att vara kallt. Men idag är sista dagen på fyra veckor det kommer vara kallt när jag går utanför dörren. FETT NICE!






ÄNTLIGEN ÄR DET DEN 5/1 2010

2010-01-05 | 12:12:27 | Allmänt | Kommentarer (0)



Idag åker vi, ÄNTLIGEN som jag har längtat. Har precis tagit en superduper lång dusch och rakat ben osv. ska ta och klä på mig och åka in till stan och hämta ut lånekamran jag fått tillgång till, det är en likadann som min (Nikon D60). Ska även ta och köpa sådanna mys sockar så jag inte fryser om mina fossingar på planet, måste rusa kommer få brådis annars.






Drop dead diva

2010-01-04 | 23:59:35 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jag har missa serien "Drop dead diva" innan, såg det på tvn härom dagen och förstod att jag skulle nog gilla den serien så tänkte lägga över egrann avsnitt på creativen och ha på flyget, tyP.




min mage är btw hel vild ikväll, den gör alla möjliga konstiga ljud och lever rövare. Nästan som om jag hade en till person där inne men så är det icke. Nu är det kvällen och egentligen nattetid typ, vi har ett lååååååångt dygn framför oss imorgon spec för mig som har så svårt att sova på flygplan, det är istortsätt omöjligt. Kan nicka till ungefär, men aldrig riktigt somna. Funderar på om jag ska försöka hålla mig vaken så länge jag bara kan för att vara helt körd imorgon kväll eller om jag ska lägga mig?  

Älsk satte precis på en gammel bond film här ute i vardagsrummet, jag har inte fattat något tycke för dom gamla bond filmerna så jag är inte speciellt intresserad utav tvn. Kanske ska ta och kolla lite packning igen?^






Viva la vida

2010-01-04 | 21:58:28 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jag har inte direkt gillat Darins version av Viva la vida innan men nu jäklar vad jag har fastnat i den, det är helt insane. Skrattar lite fint i här ute i vardagsrummet själv när jag hör Darin tänker jag nämligen enbart på Ante och när han sjunger lite fint på Step Up. MUHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA FIFAN.. roligt värre!






Ja, alltså dom var (är!) små töntar det måste jag hålla med om. *HOSTHOST* men menar, hör bara när Ante sjunger, maaaaaaaaaahahaha!




NU BÖRJAR PARADISE HOTEL ANY SEC. CYA!







Paradise Hotel

2010-01-04 | 20:47:02 | Allmänt | Kommentarer (0)



Mitt huvud är fullt med tankar och planering med bagage. Hjärtat har knappt något att ta med sig hans väska kommer nästan vara tom, hur kommer det sig att vi tjejer nästan alltid har 10ggr så mycket? Ivartfall.. Fruktansvärt mycket laddare som ska med iår. Mobil laddare, Nikon laddare, Olympus laddare, minneskortsadapter, extra minneskort till systemkamran, laddare till Creativen typ.

Har kommit rätt bra igång med packningen fått ner iaf hälften i resväskan tror jag. Handbagaget har jag med börjat lägga ner saker såsom böcker, alvedon, plåster, reseförpacknings tandkräm, lotion, ansiktscreme, våra pass + biljett, mina nya ballerinaskor, yatzy, kortlek och en tjocktröja till flyget. min mp3 ligger på laddning och likaså mini laptopen som med ska ner där i.


vid 22 så ska jag kolla Paradise Hotel, bara måste.










imorgon åker vi!!!! :D

2010-01-04 | 18:54:20 | Allmänt | Kommentarer (0)



JAG ÄR PROPPMÄTT FORTFARADE, har som sagt varit inne i stan idag tillsammans med pappa och älsk och vi lunchade på O´Learys. Prio ett var egentligen ett bikini köp idag, men efter rundor hos staduim, lindex, kappAhl, diverse riktiga underklädersbutiker osv. så fann jag ingenting, får alltså åka ner med en bikini och se om jag hittar fler där nere. (ja jag vet hur mycket skit det finns, men när man har lite större byst så är det inte fullt så enkelt att hitta en bra passande bikini i Thailand som om man har en A-C kupa.). Fick ivartfall köpt ett par böcker (8st) + en teoribok för körkortet, ska ju som sagt ta tag i den där jäkla teorin och göra det när jag kommer hem, var även inne på Apoteket och köpte reseförpackningar med tandkräm, ansiktscreme och vanlig hudlotion att ha på flyget + alvedon, plåster och tyckutjämnade öronproppar. Sist jag landade fick jag nämligen fruktansvärt ont, vilket jag inte brukar få så jag tänkte att jag köper ett par sådanna och testar vill inte riskera at få så där jävla ont igen. Viktigt att ha lotion och tandkräm på flyget, känner mig så groteskt äcklig efter sådan lång flygning.




dagens inköp. Två böcker kommer infinna sig i mitt handbagage + reseförpackningarna, 4st alvedon, 2st plåster och dom tryckutjämnande öronpropparna. (jag klämde mig nämligen och började blöda sist jag flög så plåster ska med denna gången!)



mini laptopen ska med i handbagaget med.



lunchande på O´Learys.


Jag skulle även köpt ett par tjocka, mysiga sockar att ha på flyget eftersom mina fötter alltid fryser men dom glömde jag självklart av idag. Hinner med att åka in och fixa dom imorgon, det är även en lånekamra påväg till mig som jag ska hämta ut imorgon, HOPPAS DEN HINNER FRAM!

Nu ska jag ta och slänga på en tvätt och fortsätta att packa lite smått :)    Heepååre!







Cold Mountain

2010-01-03 | 21:09:13 | Allmänt | Kommentarer (0)



Nu började söndagsfilmen på kanal 5 och idag är det Cold Mountain och den har jag inte sett på flera år, minns den knappt är den bra eller dålig? medelmåtta? Ska ivartfall ta och kolla på den nu, lite söndagsfilm är aldrig fel.


 






Depend Nails

2010-01-03 | 20:46:18 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tog bort det gamla lacket och satte på nytt idag, och detta lacket gör sig inte heller bra på bild, det är änna rosa/lila skimrande ifrån Depend och har nr; 174 and I love it. Har blivit helt tokig i nagellack, det är en sak som är säker.












två dagar kvar...

2010-01-03 | 20:34:29 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sitter i soffan och är proppmätt, lagade spagetti och köttfärsås till middag och det satt fint i magen kan jag lova. Dagen har varit väldigt seg, gick upp väldigt sent vilket inte är OK egentligen men what a häck, om en snigel kan sova i 3 år så kan väl jag sova en stund jag med? Trots att jag är mätt som få så kan jag inte låta bli att snegla åt godis skålen från igår.  








TVÅ DAGAR! Vårat flyg lyfter 22.25 på tisdag så vi behöver vara på Landvetter vid 20 tiden ungefär. Åker alltså hemifrån runt 19 tiden om det skulle vara några problem på vägen osv. Pappa kommer ju åka med ner i 3 veckor men han flyger ifrån Arlanda så han sover här imorgon eftersom han ska ta flyget tidigt ifrån Landvetter till Arlanda och sedan går hans flyg därifrån ner till Phuket. Han kommer möta upp oss när vi anländer till vårat hotell med en kall och lite inhandlat vatten och sånt man behöver, hur snällt av honom? Vi bor på två olika hotell så vi kommer mötas på stranden på förmiddagarna och sådär.


Är fruktansvärt grinig över att min kamra fortfarande inte har kommit och jag åker på semester på tisdag, hur glad är jag över det? Pappa har lovat att jag får låna hans, men fortfarande helt galet förbannad på Nikon som lovade mig dyrt och heligt att få den innan julafton. "##¤%¤#&%¤&%/&/=)?=(=)(/&/&%%¤33"!23"@.








Gucci

2010-01-02 | 23:06:03 | Allmänt | Kommentarer (0)



ÄNTLIGEN HAR GUCCI FÅTT LOV ATT FLYTTA IN FÖR ÄLSKLING. Han är inte så jätte fötjust i katter eller ngt liknande, men ändå låg han och kelade med Bosse (familjekatten hos mor) hela nyår och hela dagen igår. Han sa iaf "okej" på nyår om att Gucc får komma hem, gissa om jag blev glad? Så efter Thailand så ska jag hämta hem honom ifrån Uddevalla.

 







Bewitched

2010-01-02 | 22:34:03 | Allmänt | Kommentarer (0)






EHHH, vet inte vad "lite godis" innebär. Dom har över 400 sorter borta på turren, det är inte lätt att plocka en liten påse kan jag lova. Gjorde lite popcorn med, ibland glömmer jag hur gott popcorn är. Sitter ivartfall i soffan och myser i min ensamhet och käkar godis och kollar på Bewitched som går på tv3. Ska kolla Fame senare, hoppas att den är bra.









Nicebajs.

2010-01-02 | 20:09:41 | Allmänt | Kommentarer (0)



Fick ett epanfall och tog tag i att städa lite på nederväningen, plockade, dammade, dammsög och städade toaletten + sätte på en tvätt och älsk diskade. Plockade undan lite smått här uppe med men dammsugningen får väntas med tills imorgon eller på måndag. Vi åker ju på tisdag så skönt att ha det rent och fint när man kommer hem igen slitna och trötta som få, så det inte är det första man behöver tänka på ivartfall, det är ju trotsallt min födelsedag när vi kommer hem med.

Min resväska står fortfarande hos morfar, måste måste måste be pappa hämta den åt mig imorgon innan han kommer hit in till stan. NÄH, JAG ÄR RASTLÖS! Ska nog ta och gå bort till turren snart, och sen ska jag även greja med naglarna det svart/silvriga börjar nämligen ge med sig, tror det blir ett rosa lack idag. NAJS!


 


väldigt sliten och bakfull Keela ute på snorklingtur i Thailand 08.







100102

2010-01-02 | 17:02:23 | Allmänt | Kommentarer (0)


Okej det är den slutet av dagen den 2 januari 2010, varit dåligt med bloggande dom senaste dagarna. Ingen lust kan man kalla det. Ivartfall så åkte jag och älsk in och kollade fyrverkerierna ifrån operan, helt fantastiskt är vad det är. Sedan åkte vi till mamma där det var familj + ett par vänner lugn och skön nyår helt enkelt. Kom hem inatt så idag har vi bara slappat, jag ska snart ställa mig och laga middag sedan så kommer jag nog faktiskt gå bort till turren och köpa lite lördagsgodis och blir nog en film eller två ikväll.

Nej, nu ska jag laga middag börjar bli egrann hungrig. Hepåååååre