jobba, jobba, jobba..

2009-07-31 | 01:16:32 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tja, va de inte jag som sa att jag skulle bli bättre på att skriva här?  - Nä men tydligen inte då!

Har börjar jobbat kvällen idag, kom ifrån jobbet 23.30 skulle gått av 23.00. Innan jag började jobba så hann jag med att rida en sväng med syster. Kommer ha träningsvärk imorgon, lite lätt sådär. Inte ridigt på flera veckor tror jag? Svårt att hinna med tyvärr. Får ta och bättra mig helt enkelt. Imorgon blir det att gå upp i en någorlunda tid igen och hinna med att rida igen, sedan börjar jag jobba 15.00 och jobbar kvällen. Vill dock ha den dagen överstökad redan, imorgon kommer baby och om jag saknar honom? Kan ni tänka er.. Mah.

klockan än över 01 och jag borde verkligen sova, så nu tänkte jag stänga av datorn och lägga mig i en väldigt tom säng.

CYA!

voff! voff!

2009-07-19 | 08:55:36 | Allmänt | Kommentarer (0)


Efter en lång jobbig natt, nu ska jag hem!
Sitter hos farfar färdigpackad och om 20 min ska vi åka ner till färjan som tar oss till mariehamn där vi tar viking line. Sedan är det bara den sinnes långa vägen hem ifrån kappelskär som är kvar. Vill hem, hem, hem, hem!
CYA!

när ska jag få tid att sola då?

2009-07-17 | 21:42:26 | Allmänt | Kommentarer (0)


Godkväll kan man väl säga, här är klockan över 22.30 och vi har precis kommit hem till farfar igen. Varit i Mariehamn idag och käkade och lite så, sedan så åkte vi hem till Tessi där det böjds på det ena och det andra vi satt i flera timmar och bara tjötade. Sedan åkte vi hit, lagade käk och sedan bar det av till Carola en sväng. Jag har dränkt mig själv i myggmedel och idag har jag än sålänge lyckats att inte få några myggbett *pepparpeppar*. Tänkte ta och sätta mig i soffan med dom andra och kolla film.. är hur trött som hellst så finns väl en risk att jag somnar kanske. Time will tell..

Har tänkt nu i 2 dagar att jag ska sola lite, har då inte fått tid till det än. Vi åker runt halva Åland varje dag känns det som hahahaha nä men väldigt mycket flängande hit och dit, blir lätt så när man inte är här allt för ofta. Men imorn tänkte jag gå upp någorlunda tiidigt och hinna ta lite soltimmar innan vi ska bege oss av till solhem för släktträffen. Den börjar klockan 14 så vi behöver alltså åka ifrån föglö vid 1 typ. Men ett par timmar kan jag hinna få om jag släper upp mig tidigt, vi får se hur det blir med det typ.

CYA!

sunshine.

2009-07-17 | 10:41:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


Idag vaknade jag inte fullt lika tidigt som igår, utan runt 9 tiden. Har varit uppe och käkat frukost, duschat och lite sådär. Vi skulle åkt till Mariehamn nu men väntar istället 2h tills Tessi (min faster) har slutat jobbet så vi åker förbi och säger hej där på samma gång.  Funderar på att gå ner och bada, det är sinnes varmt ute men då måste jag duscha och sådär igen. Men det kan de nog vara värt visserligen..

Nej, nu ska jag iaf sätta mig på verandan. (:


CYA!

hyttysenpurema, helvetti.

2009-07-16 | 23:05:11 | Allmänt | Kommentarer (0)


Dom helvetes jävla myggorna bara äter upp mig direkt solen gått ner här, det är likadannt varje gång. Jag behöver dränka mig i myggmedel men det hjälper knappt, dom åländska myggorna älskar mig uppenbarligen.

Pratade med Mats för ett tag sedan, vilket inte gjorde så att jag saknade honom mindre. Fan skrutt, jag saknar dig! ♥
Nu är klockan 12 och jag är helt insane trött och borde verkligen lägga mig för natten, dagen har gått förvånandsvärt snabbt men har ändå varit väldigt lång. Och är fortfarande proppmätt efter middagen och det gör mig inte direkt mindre trött.. Har gjort mig färdig för natten så ska dyka ner i sängen och läsa lite tills jag somnar, vilket inte lär dröja speciellt länge med tanke på hur trött jag är.

CYA!

kind-nyp!

2009-07-16 | 20:01:37 | Allmänt | Kommentarer (0)


Guuud vad dagen har gått fort, blåsten avtog men vi gav oss ut på en runda, först åkte vi till Nina´s och käkade lunch sedan så åkte vi en runda bland pappas fastrar Miriam och Damaris. Kollade in Miriams nya husbygge och Damaris underbara stuga och satt där i nästan 2h och bara tjötade. Att jag varje gång får höra om hur mycket jag växer och får nyp i kinden bara för att, haha mina kinder är snart helt röa om det ska fortsätta. Hur lik jag är både pappa och mamma osv. Tja, ligger kanske något i det ivartfall. Sedan var vi och handlade, åkte ner och skaffade fisk i hamnen som nu hänger på rökning och som jag har lovat att smaka på senare...... (kors-i-taket hoppas det går bra!)

Har spenderat 2,5h med blicken ner i en bok på verandan sedan vi kom hem, och nyss ätit middag. Är helt slut och funderar på att lägga mig och läsa igen en stund innan jag tänkte gå en kvällspromenad. Gå ner till hopptornet och kolla lite, det är nytt sen jag va här sist. Alla som bor vid vattnet här på föglö har i stortsätt egen brygga och strand. Farfar har inte hunnit fixa brygga än då huset är någorlunda nybyggt (2år), men det går allt att gå ner i vattnet här iaf om man är kräsen så går vi bara över till det gamla huset där det finns. 2 min bort ligger som sagt en fin badplats med ett nytt hopptorn som jag tänkte inviga ikväll ev. Annars får det bli imorgon, dom har lovat bra väder. Om vi inte ska ut och hälsa på en massa folk igen vill säga, pratades om att vi ev. skulle ta och åka in till stan (mariehamn) och spela minigolf och äta och lite sådär får väl se vad som händer.. (:

Neeeeeej, läsa sedan kvällspromenad med Kajsa (farfars hund)
CYA!

älskade Föglö

2009-07-16 | 08:57:04 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det är så himla fint här. Sinnes hur dålig jag kan vara  på att åka hit! SKÄRPNING!

Godmorgon, här är klockan snart 10 och hemma snart 9 och såhär tidigt sker det inte ofta att jag vaknar av egen vilja. Men tydligen idag, solen lös in i ögona på mig, tyvärr blåser det för mycket för att lägga sig vid vattnet (kommer ju frysa ihjäl om det ska blåsa så när man ligger) men farfar tror det tar av inom ett par timmar så jag avvaktar.

När vi kom igår så hade farfar till våran stora förvåning skaffat sig en 42" lcd, bärbardator + internet. Så det menas med att jag kan uppdatera bloggen lite granna och det är ju bra. (;   Idag har vi inga planer alls änsålänge, slutar det blåsa så mycket så blir det ligga och få lite färg. Nej nu ska jag käka frukost, sedan kela lite med farfars hund som han med nyss har skaffat sig, Jisses!



Såhär charmig va jag när vi åkte föglö färjan, efter en resa på nästan 11h Göteborg-Föglö..  Nä frukost va de ja!
CYA!

1mil, 2mil, 3mil, 4mil är vi framme snart?

2009-07-15 | 08:54:05 | Allmänt | Kommentarer (0)


Godmorgon kan man väl nästan säga. Har visserligen varit vaken sen 05.20.. somnade i 10 min efter att Mats gick till jobbet visserligen men dom räknas knappt. Sitter i bilen påväg till Åland vilket inte är den kortaste biten är snart i Jönköping där jag måste stanna och ha mat innan jag hungrar ihjäl mig, hade tänkt käka frukost innan jag åkte men att ligga och dra mig i sängen va allt för lockande så det va såklart det jag gjorde. Vet att pappa har gjort mackor som vi skulle ha på vägen med, men vart dom ligger har jag ingen anning om, funderar lite på att börja rota igenom baksätet på jack efter en macka tills vi hittar någonstans att äta.. muhaha. Nej Nu blir det rotning efter mat!

OuzoTajMMMMM!?

2009-07-13 | 00:24:03 | Allmänt | Kommentarer (0)


Här sitter jag och Li och skrattar åt Bränne som är sämst på finns-i-sjön, han kom på den briljanta idén att den som förlorade skulle dricka Ouzo shots, (undra om han va lite självsäker och trodde att han verkligen skulle spöa mig hårt när han kommer med en sån idé?) alltså så många som skillnaden mellan paren var. Det var jag vs. bränne och såklart är jag den som vann, varje gång. Första gången fick han dricka 5, andra gången fick han dricka 3 och likadannt tredje gången. Alltså 11 shots. Nu är han lagom glad, han är en sån jävla dålig förlorare så det är helt sinnes.. Nåväl, många goa skratt denna kväll!

Känner mig måttligt stressad, redan. På tisdag bär det av till Åland för släktträff osv. ska bli himla kul. Men jobbar kväll imorgon, sedan åker jag direkt från jobbet hem till Mats vilket jag hellst vill ska vara nu.. men nä, får vänta tills ca, 21.30 imorgon innan det sker att jag är där. Ska hinna packa någonstans på vägen, det får bli tisdag morgon typ?

Saknar min gosegos...




Nej nu ska vi sova här tror jag, trött som aldrig förr typ.
CYA!


bloggtorka..

2009-07-12 | 21:43:43 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag vet att jag blivit helt värdelös på att blogga, vet inte om jag kan kalla mig upptagen direkt utan det är mer ingen ohrk eller lust till det? Jag kan nästan lova att jag kommer bli bättre på det snart igen då det börjar bli lite mer ohrk i mig.