Shorty I could take you there.

2008-02-28 | 15:55:53 | Allmänt | Kommentarer (0)

Egentligen så fattar jag inte varför jag skriver här just nu när jag har hundra andra saker att göra. Te.x städa! Fy fan vad det är tråkigt att städa, men.. frugan kommer nog vid 4 och hämtar sina kvar glömda grejjor. Så om jag börjar städa nu så blir jag ju lixom avbruten och då äre svårt att börja igen (Y) Taha, såå tråkigt!

Jag behöver egentligen ner på torget med och handla lid och gå till apoteket och sådann skit. Helt sjukt bra väder ute med så en skön promenix hade inte suttit allt för fel faktiskt. Men först så måste jag verkligen städa. Sjukt hur mycket man kan dra ut på saker som man inte har lust till att göra. Pluggandet kunde jag dra ut i evigheter.. skönt att slippa det. Börjat kolla runt lid på Aupair sidor, vill nu hade vart så ballt.. men nu är det ju Magaluf hela sommaren sen hem och jobba och försöka ohrka med så jag får tagit studenten. Men dirr efter det så äre USA i 12 månader som gäller!


image24

Idag känner jag mig väldigt... Keelis!

"Keela vill du Kela?"   - JAAAAAAH!
Baby, kom hit nue klockan är lång tid kvar till kvällen!Tessan (Britney) ska med till Oslo 11 april. YEY, så skön tjej. Vi kommer få det så jävla råballt, kommer bli så jäääävla kul!För er som inte visste, träffade två super härliga skåningar i Thailand. Tessan och Madde, fan vad kul vi har haft det där nere tillsammans! SJUKT GALET! När skall vi åka till Jean och gå på hans klubb då tjejor? (;   
"Cuz I fell in love with the DJ"

Over and out.

20080411

2008-02-27 | 22:15:49 | Allmänt | Kommentarer (0)

elfte april tvåtusenåtta, ett datum som jag just nu längtar till galet mycket.
Datumet då det är dax för Pre-Party á la Magaluf. Grupp 6, kommer bli så galet bra. Pre-Partyt är på Rockefeller i Oslo och sjukt glad när jag såg att Hed Kandi är då.. Såå bra musik och hört att det ska va helt galet bra fest. Stort som fan så tja, man kan väll säga att jag längtar. Ska bli kul att träffa folk som ska med ner, Kine, Ida, Caroline från norge te.x kan inte bli värre än lyckat. Bjudit med mig några andra eftersom inte Kevin kan följa med eftersom han inte är 18 än "/   men men, jag ska ha kul för dig med gubben!

För er fjollor som inte vet vad Hed Kandi är så får ni en länk att checka: http://beta.hedkandi.com/Pages/default.aspx


Även att jag mått dåligt hela dagen så har dagen ändå vart bra, eller hyffsat bra. Fått gjort mycket på körskolan idag med känns riktigt bra.. Körkort snart kanske?  - Man kan ju hålla tummarna för mig iaf (;
... Jag är så sjukt sugen på att dra till England 26/4 och kolla Chelsea vs. Man U. 7995;- flyg / hotell / matchbiljett synn att inte dom pengarna finns just nu bara. Ingen som vill sponsra mig på det? haha (:
Nej nu ska jag göra min kära pappa sällskap i vardagsrummet och kolla på film.

Over and Out.

Kramper.

2008-02-27 | 15:42:40 | Allmänt | Kommentarer (0)

Fy fan vilken hemsk natt. Vaknade halv 3 inatt av sånna jääävla kramper i magen. Känndes som när jag fick tarmvred ungefär va fett rädd för att jag fått det igen. Men som tur va så va de inte så... ett par tabletter mot magknip och det gick över.... 4 -5 h efteråt. Sedan när det gått över någorlunda så börjar jag må svin illa! Åh vad jag inte mått bra :|     Nu ska jag ner till körskolan och sedan gå och handla åh hyra film sen kommer nog grisen hit med (:

Over and Out.

överskattat

2008-02-24 | 23:31:51 | Allmänt | Kommentarer (0)

Många gånger om och om igen tänker jag samma sak: Fan vad orden "Jag älskar dig" är överskattade.
Jag mår nästan dåligt när någon säger det till mig. Jag mår nästan dåligt över hur folk bara slänger det runt omkring sig hela tiden som om det var något man säger till varje strul du träffat på festen/krogen?
Menar folk som just träffat varann och vart tillsammans i kanske 2 -3 veckor "Jag älskar dig" hela tiden slänger folk sig ur det. Blöööh! Sluta kasta bort orden, Känns inte som någon menar det nu för tiden.. Jag får panikångest om någon säger det för tidigt i ett förhållande, många förhållanden som tagit slut tack vare det som säkert hade kunnat bli bra! Men så ballar jag ur ja. så typiskt mig! hahaha..

image23Åhh Kevin vad vi kommer få det så jävla bra i  Magaluf tillsammans. Barskolan kommer bli så GRYYYMT kul och ett minne för livet är glad att de är dig jag kommer dela det med. Och såklart alla andra som skall gå och dom jag kommer möta.. men känns ändå skönt att man har sitt stöd från en som känner en utan och innan och som man spenderar tiden hemma i Sverige med oxå. Och inte bara randoms som man kommer möta där nere på Mallorca. Känner på mig att sommaren kommer bli den bästa jag varit med om i mina hela 18 år - Tröttnar aldrig på att säga 18!!                        

Kevin vännen, du ska veta hur mycket du betyder för mig. Känns så skönt att vi bara blir mer och mer fastklistrade vid varandras sidor. Du är den perfekta vännen du finns där alltid även om vi inte pratat med varandra på ett tag eller om vi inte setts. Vi har varit vänner i många år nu men inte varit så bra vänner som den senaste tiden och det är många år kvar framför oss. Vänskapen kommer och går men det känns verkligen som om denna vänskapen är här för att stanna för evigt. Och jag hoppas verkligen att jag aldrig mister dig vännen. Du vet att jag alltid finns här vid din sida jag kan ta ett skott för dig. Aldrig att jag lämnar dig Kev.. Kevin Austin, gott folk ni ska bara veta vad ni som inte känner och har denna killens vänskap missar. Älskade vän, Jag älskar dig <3 
http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=A0L0K0I0Y0H637U6V044H1Z241U


Länken till nedräkningen till barskolan. Fy fan vad vi längtar!


Nej nu ska jag sova, upp och jobba imorgon börjar klockan 09:00 och bussen går härifrån 07:50 (Y)
Nattinuffsan alla fräscha där ute CYA!

Over and Out.

Far to cool

2008-02-24 | 15:48:14 | Allmänt | Kommentarer (0)

Adam Tensta - My Cool
Fylle-sång-nr-ett

Pink Panter

2008-02-24 | 13:50:14 | Allmänt | Kommentarer (0)

Går dagen, Ja finns det så mycket att säga?
Hade oändligt trevligt iaf.. Th kom och hämtade mig vid 6 vi åkte och hämtade Linus 2 kompisar Thomas och Oscar sedan bar det av hem till Th där Linus, Jennifer och Jocke redan var.. Sedan kom en Ronja med. Trevligt Trevligt. Satt där och förkrökade haha oändligt roligt och tog bussen till stan någon gång vid 20? eller när va de?
- Sämst tidomfattning.

Mötte iaf TOM på bussen, den skönaste av dom skönaste. Fan vad jag tycker om den grabben!
Maria och Jessica var med på bussen in med. Sen mötte vi Ulle och sedan skulle vi gå för att möta alla andra (:
Hjelte, lill Hjelte, Cattis, Emlan osv. Vi va oändligt många, kände kanske 30% av dom som var med men kul vart det.   Vi va på PC först, och tja vi vet ju hur billig alkoholen är där... Inte nyttigt! Därifrån går man inte nykter.
Bärde av till Gamle Port efter PC "/       Jag ville till Blvd och typ hundra andra till men eftersom vi var ute för Hjeltes skull så blev det att hon bestämde och det blev Gamle Port..

På nisse platsen så möter jag en Jåss som sitter och gäspar på bänken ja. Trevligt Trevligt va inte igår dirr!
Bussen va kaos en gammal klasskompis från högstadiet var med på bussen och fick ett epilepsianfall precis när bussen skulle åka.. Hon vart med en kompis men hon va så chockad över vad som hände så hon fick dom ingen kontakt med så fick säga vad hon hette och bodde osv.. va sjukt läskigt. Abulansen kom åh grejjer läskigt.. Sedan så sittere en snubbe några säten bakom oss så hör vi massa gap då sitter och och spyr i sitt egna knä när han sover. De är lyckat och über fräscht NOT!Shayne Ward - No U Hang Up
Sitter fast klistrad i min hjärna.

You got my attention at hello
We had this connection that wouldn't let go
There was something sexy ?bout your voice
Anything you say makes a beautiful noise

And now we break up to make up right away (we make up right away)
Just an excuse to lay in bed all day (oh we lay in bed all day)
I know that this thing we have wont ever change
And that's why I have the confidence to say 

A lot of girls are sexy
but you know how to use it
You can keep me up on the phone all night
We say lets hang up on 3 but we don't ever do it
Aint it crazy how after all this time
We got that you hang up no you hang up kinda love
We got that you hang up no you hang up kinda love


Idag ska jag försöka göra så lite som möjligt.. Är så satans seg.
Btw, vart fan kommer alla mina blåmärken ifrån? Hatar när jag får skumma blåmärken och det händer typ jämt, har 2 på höften och 1 på armen, w00t the hell? Är inte den som ramlar och har mig så hummm. en fråga som jämt och ständigt blir olöst.

Sen har jag soovit gott på insidan av min handled eftersom att jag har "BETALAT" med stora feta bokstäver på hela kinden. Och, det går såklart inte bort skrubbat som fan. Nya modet sa Niklas att det va så litar på dig. FAN VAD JAG ÄR INNE NU HELT GALET! (Y)    Nääj nu ska jag fixat något att käka eftersom jag vart nere och köpt min oboy (A)
En promenix sedan kanske? Ehum, Ja det låter fin fint.

Over and Out.

Yves Larock - Rise Up

2008-02-22 | 17:47:32 | Allmänt | Kommentarer (0)

Bara för att låten är så SJUUUUUKT bra. Vill verkligen ha tag i den remixen som jag hörde någon gång, någon stans. Den va så sinnes bra!Och T-Pain är med helt sinnes underbar att lyssna på..

Kollade Smala Sussie här om dagen haha..

- Pölsa, Det sitter fyra knarkare i din soffa och knarkar!
- fyra bara? Fan de ska ju vara fullsatt.

- Fan, Jävla Oflyt hela tin!


Reedigt förbannad på min chef nu ja. Hallå Hallå ska jag få sitta här hela kvällen? "/


Over and Out.

JobbarN

2008-02-22 | 17:26:50 | Allmänt | Kommentarer (0)

FY FAN VILKET OVÄDER DET ÄR UTOMHUS!
Sitter på jobbet, jobbat sen 09:00 "/    Vart as mycket att göra hela dagen, för att Ingela lämnade mig helt ensam ja.. för hon skulle på ett möte gällande vingården i Göteborg.. "Michaela jag ska bara på ett möte jag är tillbaka kl 15:00" och vad är klockan nu? 17:14. Skulle slutat för längesedan men icke sa nicke för ingen Ingela har dykt upp än näh.. Och skulle vart utgång idag med Fredrik babe, hans kusin Tom fyller år.. men, eftersom jag värkar vara fast här en stund till och jag inte har mitt körkortän och pappa jobbar så kan jag inte ta mig hem smidigt till stenungsund utan måste ta buss och då är jag väll hemma inatt någongång känns det som :|    Buuuuh.

Bygg-grabbarna ( Bosse, Müller, Kjelle, Åke, Andreas, Martin ) gör iaf dagen egrann roligare oftast, Fan vad dom är underbara och så sjuuuukt störda hahahaha.. Den humorn "Bygghumorn"  den är inte att leka med dirr. Varje rast så kommer dom in stövlandes och skitar ner men de äre värt när dom gör en så oändligt glad :D

Daniel kom hit en snabbis med, efter hans jobb (chefens son) och tja, ni som känner Daniel vet ju hur han är. HAHA såååå störd. Han förgyllde 1h för mig ja.. eftersom blåsten har fixat så att inte telefonerna funkar så finns det inte allt för mycket att göra nue, redan gjort allt som ska göras och tillochmed städat. - Känner mig riktigt duktig!
Vi drev bort en lång stund med att roa oss genom att kolla massa underbart fula klipp på YouTube.. Men Daniel åkte till gården precis så nu sitter jag här ensam igen och har inget att göra. Slappt att få betalt för att inget göra. Sitter och surfar runt typ!
Åhh våran varmdrycks maskin är jag helt beroende av. Prince, Mums den bästaste av dom bästaste haha helt sinnes gott är allt som kommer ifrån den tillochmed kaffes :O    Keela testat druckit svart kaffe ja, men med mjölk såklart.. inte allt för lite mjölk heller (H)


-
Hasse vad pratar du om?
- Euhm, En Fisk!

Over and Out.

My dream, is to fly over the rainbow so high!

2008-02-20 | 14:09:10 | Allmänt | Kommentarer (0)

Tralalalala...

I fell in love with the DJ, DJ
Sneaking round the back door banging ´til
We hear somebody sayin' "ooh ooh ooh!"
I fell in love with the DJ, DJ
Gettin' intoxicated every weekend
He make my heart go "ooh ooh ooh!"

Walk into the club with my partner
Met, talked, sayin' hello to everyone there
Look to my right, Mr. DJ blew me a kiss,
I trip and I fell.Gud va man kan må bra ibland, åh gud vad jag vill ha mitt körkort nu. Ge mig det i ett flingpaket då?
Nu när man kommit hem och landat ordentligt från Thailand så känns det rätt skönt att vara hemma igen.
Nu är jag ju hela 18 år med, YEYY! Va ute på krogen första vi gjorde haha lagligt. Jag och Fredrik va på PC innan, ni som vet hur billigt det är att dricka på PC kan ju tänka er hur fulla jag och Fredrik blev. haha lid för möe kanske, hamnade vid ett bord där det satt 6 lebbar brevid. så kommer fredrik med "Jag är bög, men säg inget till min kompis jag har inte kommit ut ur gaderoben än!" när jag är på toa. Tja, de va rätt kul. Vi gittade vidare till Blvd där jag stannade ett tag sen så lämnade jag Fredrik där med Jessica och Maria och gick till GP till min fru och Kev (: Fan va trevligt vi hade det. alla blev tok fulla denna kväll.. ingen som va nyckter för en gångs skull hahaha.

Sov hos Kev vaknade tidigt av att dom ringde och ville att jag skulle jobba. NOOOO!  men ändå gjorde jag de ja, dirr när jag kommer hem igen så blire t att gå över till Kev igen. Bakfull som ett as. Vi beställde pizza i tid till melodifestivalen och gluttade en hahahaha.. silket skämt :D sen kollade vi film 30 days of night och alvin and the chipmunks. Braigt!! Söndagen blev det film, film, film med dirr vi vaknade Kev cyklade och köpte frukost och varsin stor god kanelbulle!!! Mums.


Känns så skönt att slippa tänka på skolan nu, skolan tyngde verkligen ner mig mycket.
Fick reda på att Jasse har bytt klass imorse med :/ jag som hade tänkt börja till hösten igen när jag kommit hem från magaluf men nu när hon bytt klass så vill jag inte börja igen.. Åter igen i tankarna om att hoppa av och sticka iväg.. men fan va dum jag är som ens tänker på det! Vad får man ut av det lixom.. Vill men ändå inte, kanske kan få ha praktik ända tills jag tar studenten? studenten med inte fullt betyg men ändå studenten läsa upp dom ämnena som fattas på kumvux när man ohrkar eller ngt sånt. När jag tagit studenten så sticker jag dirr.. ut och jobba och upptäcka (:


Sååå underbart väder ute ska nog ta mig en promenix!
Vårkänslor.

image15

Thailand 2008   oändligt bra!!!

Over and Out.

Stop and Stare....

2008-02-15 | 15:00:01 | Allmänt | Kommentarer (0)

..... I think I'm moving but I go nowhere
I know that everyone gets scared
But I've become what I can't be
Stop and stare
You start to wonder why you're 'here' not there
And you'd give anything to get what's fair
But fair ain't what you really need
Oh, can u see what I see.


Besvikelse.
Här kommer man hem från en oändligt lång hemresa från Thailand, trött och sliten som fan ända jag ville var att sova. Men ändå tog jag mig lite tid, lid tid som jag egentligen inte har krav på, Tid som jag inte behöver lägga ner egentligen, men tid jag ville lägga ner för att jag saknat dig, men den tiden blev enbart tid till besvikelse.
Går ju inte ens att tala med dig. Som att tala till en vägg, Ekot slår tillbaka..
Men jag ohrkar inte ens diskutera, väljer du att inte tro eller lita på mig så är det ju ditt problem ända jag kan göra är att ge dig samma svar på samma fråga som du omformulerar hela tin: NEEEJ!
Mitt sista yttrande till dig, tills du väljer vad du vill. Men räkna inte med att jag kommer sitta hemma och röttna sönder i väntan på dig. Nej Nej Nej.

Hur ska jag kunna lita på någon som inte litar på mig?
I´m Sorry, This is not the way I want it to be      .