GG and OTH

2009-10-22 | 00:05:56 | Allmänt


Nästa gång jag ska måla naglarna så ska jag helt klart känna efter om jag behöver kissa innan. Nu var det nämligen så att jag blev akut kissig undertiden då jag målade naglarna och fy helvete vad jobbigt det var, nästan så jag bad Mats att följa med ner och dra ner kläderna åt mig HAHAHHAHAHA, hade varit fint. Vilken flickvän du har hjärtat (;

Har mest slappat framför tvn idag, förutom då jag lagade mat och diskade medans det stod i ugnen ungefär. Idag blev det Hawaiigratäng och det är så fruktansvärt gott. Saknar min kamra, hade jag haft den hade jag såklart delat med mig men känns så meningslöst när det inte finns bilder med i det stora hela. Som sagt kunde det ta 6 veckor innan jag får kamran, har väl gått 2 veckor nu ungefär? - minne som en guldfisk! Hjärtat är ivartfall stormförtjust i min hawaiigratäng. Kassler, ris, grädde, ananas, curry, chilisås och mer mumsigt. Jisses hur kan det inte vara gott? Lovar att göra den direkt jag får kamran så jag kan dela med mig. Just nu gör jag ingenting, tänkte ta och kolla på Gossip Girl och sedan ett avsnitt One Tree Hill och sedan sova förhoppningsvis. Är tyvärr inte sovtrött ännu, bara trött och ingen idé att ens ge det ett försök att sova nu, hade bara legat och vridit mig i flera timmar. Så sätter på serierna här nere i sovrummet och gottar i sängen undertiden.

Har funderat på det här med personligtränare, kan det vara något att hänga i granen tror ni? Skulle jag komma igång lättare då måntro? Jag är inte så high på det där med tyngder och muskler så det skulle jag behöva lära mig.. typ. Men nu ska jag sluta att dra ut på tiden och fixa mig inför sängen och slå på Gossip Girl. CYA!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback