äntligen Fredag..

2009-01-30 | 12:26:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. dock så har denna veckan sprungit förbi och jag kan inte förstå att det redan är fredag. Men jag klagar inte, dock så borde jag inte sitta här när jag har tusen olika saker att göra. Kan inte bestämma mig om jag ska ta bussen om ett tag eller senare idag, Bränne och co. skulle komma runt 6. Ska även hinna springa en runda på torget och köpa strumpbyxor och lite så.. Har även en massa att fixa här hemma innan jag åker, så nu måste jag sticka! 

men jag kommer med en update senare hemmifrån pappa säkert.







Bad Kharma? say whaaat?

2009-01-29 | 23:58:46 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Gah, vilket liv de va att lägga ungarna, hoppandes i sängen, sprang runt och jagade varandra och jag gav upp och bara suckade och la mig i sängen, sedan kom dom båda två och kröp ner och sedan började tjötet, herreguuuuuuuud sa jag bara, haha men dom somnade ändå rätt snabbt och herregud vad fina dom är när dom sover.

Nu sitter jag och äter lite frukt, jätte sent men är så förbannat godis sugen, det verkligen kliar i varje del av kroppen så sugen jag är, men ICKE ska börja som Li, enbart godis på helgen. Försöka iaf. att Bränne inte har ringt mig än förvånar mig? Han brukar alltid höra av sig när han är påväg hem ifrån Li. Fick ett mail av Dave förut, en kille jag träffade i Thailand, och haha han hade inte så bra nyheter, och han har sån himla otur. Tyvärr så har han tappat sin kamra med alla balla kort rakt ner i havet på en seglingstur, så jävla surt för de va en himla massa roliga bilder jag gärna hade velat ha, bla. från Chris födelsedag som jag seeeent kommer glömma. VILKEN JÄVLA DAG hahaha så sköna! - too bad. och sedan hade han varit med om en motorcykelolycka, (låt mig påminna er om att han redan hade ett brutet ben, som han bröt 3 dagar innan han skulle åka till Thailand!)  hade iaf fått sy 18 stygn i hakan, brutit ett revben, och fått knäskada.. bad kharma?

Nej nu ska jag kolla ett avsnitt Gossip Girl och mumsa frukt, Sedan ska jag sova. Har mycket att göra imorgon.






Barnvakt åt brorsdöttrarna..

2009-01-29 | 21:04:43 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. såhär på en torsdagskväll är ju hur tokmysigt som hellst. Bror kom och lämnade av dom här runt 6 tiden, dom skulle ut och käka middag och så. Så ska ha dom till imorgon förmiddag. Ingen skola eller dagis imorgon så vi ska ut i stallet på morgonen innan jag ska till Stenungsund. Vi sitter just nu nerkrypna i soffan alla 3 och kollar på Micke och Molle så himla underbar film snart slut så ska ungarna i säng, dom är redan klara för natten..  - Man blir aldrig för stor får Disney btw.


Var som sagt ute i stallet förut, tog en snabb sväng på Morando i skogen och släppte honom senare i paddocken, markarbetade lite och lät honom sedan få springa av sig egrann, och om han sprang och OM han rullade sig, sisådär fem gånger, så gissa om han är sandig nu? Ska borsta av allt när vi släpper in dom så han blir fin igen.



Nej nu ska jag plocka ner lite saker i en väska som jag ska ha med mig imorgon, hoppas att jag kommer se ut lite så som jag tänkt mig iaf men de tror jag allt jag kommer göra, Li har hjälpt mig lite på traven med ett par saker ifrån hennes jobb som jag får imorgon av Bränne och två arbetskamrater till honom kommer upp för förfest och ev. Raz med innan vi drar till Emma. Så jäkla surt att inte Li kan följa med eftersom hon slutar runt tio och börjar tidigt på morgonen på lördagen. Men nästa gång.. Jag fyller ju trotsallt snart år och då ska det firas såklart!






so kissable..

2009-01-29 | 14:16:37 | Allmänt | Kommentarer (0)


... maah, jag dog!

Idag vaknade jag av att världens gulligaste mamma hade gjort frukost och kom in och väckte mig. Hon är så söt, hon hade tillochmed gjort smoothis. Hon är världens bästa ♥ Sitter just nu i soffan och tänker lite på vart jag ska få tag på en grej som fattas till min outfit imorgon, kommer inte på något ställe som har här i Uddevalla, men ja lär väl hitta på något iaf, hoppas verkligen alla klär ut dig ordentligt och inte kommer halvhjärtat utklädda. Så himla tråkigt när de blir så.

Ska snart ut i stallet, ska jobba lite med Morando i paddocken idag faktiskt. Ska bli intressant! hörs senare..







kvälls samtal med Bränne-Boy!

2009-01-29 | 00:00:29 | Allmänt | Kommentarer (0)


Bränne säger att han aldrig nämns här i bloggen? jag säger att de är bull, han nämns ju i var och vartannat ungefär. Ivartfall så pratade jag med honom i ca. 45 min nyss. Mycket att tala om? Nja, allt mellan himel och jord verkligen, han försöker få med mig till maskerad på fredag men jag tvekar, kan inte bestämma mig, vill men samtidigt inte.. vi får helt enkelt se vad som händer och sker, antar att jag kommer ge efter och följa med i vilketfall. (Hurrar du nu Bränne?)

Sitter och funderar lite, är väldans trött och funderar på att slå på en till lättsmält film och somna till? Jo så blir de. Nattinuffsan.







Mah, ta mig till värmen..

2009-01-28 | 20:35:53 | Allmänt | Kommentarer (0)



 Hur skönt är det inte att ha en häst som är så jäkla lätt att mocka för? Det tar alltså 10 min att mocka, strö, sopa, lägga in foder i krubba och nät + fylla vatten hinken. Kalas bra, han bajsar på 2 olika ställen, och rör inte om, så himla duktig kille, ändå är han valack och dom brukar ändå röra runt en hel del.

Nyss kommit in igen, borstade och kelade lite och släppte sedan ut han igen, tar in dom runt 9. Va änna hungrig så gjorde två solrosbrödsmackor med Philadelphiaost , isbergsallasdsblad och gurka på och en skål med fil och skivad banan i. Mummaa så gott.. Solrosbröd är så himla gott, och nyttigt så saftigt och gott.. Nu sitter jag iaf och mumsar i mig resten av filen och kollar lite på tvn semestersvenskar fastnade jag framför. Men ska snart ska ta och kolla film.. Ocean´s Eleven blir det fick ju hem alla 3 i brevlådan idag, och Street Kings, Hitman och den otroliga vandringen 2 till brorsdöttrarna. Jag är en snäll faster, och nästa vecka ska vi åka och ta hål i Mantis öron, snacka om att det ska bli intressant, kan gissa att det kommer bli som för Linéa tar ett hål och sedan inte vågar det andra, men vi kommer vara så hemska att vi kommer hålla fast henne tills båda är tagna. Nej hörrni nu ska jag slå på filmen och gosa ner mig..






Nyfikenheten är oändlig.

2009-01-28 | 19:52:19 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. läste precis på min pärla Li´s blogg att hon köpte födelsedagspresent till mig idag, och här omdagen så pratade jag med syrran som sa att hon visste vad dom skulle köpa till mig. Fasen vad nyfiken jag är nu, ni ska bara veta.

Jupp, snart fyller jag som sagt år. 4e februari så inte alls långt kvar, dock så längtar jag inte dirr så som jag gjorde förra året för att bli 18, jisses.. nu fyller jag 19, alltså en värdelös ålder egentligen, kan jag inte få hoppa till 20 dirr istället? Men kan ju fortsätta drömma om det.. idag har jag ju varit hos morfarn, världens bästa morfar. Hjälpte han återigen lite med datorn och lagade lite middag och sådär, har verkligen inget emot att spendera tid med honom. ♥  Hade fått paket på posten idag med, från CDON, så ikväll ska jag spendera kvällen i soffan och glutta på film. Fast först ska jag springa ut i stallet och mocka för min kära häst, som jag fick ett jätte fint kort på förut.. Fick hem laddarn igår, men nu hittar jag inte sladden istället så föraöver från kamran till datorn kan jag glöma tills jag hittar sladden, har sån ingång för minneskort men har sånt litet som inte passar, suuuuuuuuurt sa räven.




"slappna av, ni sitter ju på helspänn hela tiden!"

2009-01-28 | 00:22:50 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. så sa Raz till mig, Li och Bränne när vi satt och kollade på film här för ett tag sedan, dom åkte hem för ca. 30 min sedan. Blev en rysar kväll, The strangers och Sixth Sense som alltid är lika bra, brucan är så himla duktig skådespelare.
The strangers va äcklig som fasen i början, men sen så avtog de änna lite. Den va helt okej, men efter filmen så va de änna... ahopp, nu då? men den är helt klart värd att se iaf.


Här får ni en trailer för er som inte sett den än;




Just nu sitter jag och gör verkligen ingenting, letade lite efter sladden till kamran så jag kunde föra över lite bilder, men den hittar jag såklart inte bara för att. Men iaf fått tillbaka min laddare, som låg hos Li. Så nu kan jag iaf ta kort igen, ska bara kunna föra över dom sedan med, kan ju va bra eller hur? Men näh, nu ska jag hoppa i sängen för till morran ska jag åka och hälsa på världens bästa morfar! ♥ nej, sängen va de ja. Nattinuffsan.






Film taaaaaajM ikväll.

2009-01-27 | 19:36:39 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan snuttar!

Var som sagt på IKEA idag igen, och idag fick jag köpt mig lite grejer, bla. matta, soffbord, ljus, dekorations stenar m.m. hade tänkt att köpa bäddset med men vi kom överens att vi inte ohrkade gå igenom allt igen. Va även inne på ÖoB och köpte mer DVD-fodral, 3 för 10, kanoners sa jag. Nu sitter jag och tar det lungt, inväntar Bränne, Li och Raz. Vi ska ta och kolla på en film här för en gångs skull, vi brukar annars vara hos Li (även fast jag har bättre tv och ljud ;) men hon bor ju i centrum, och det kan man inte säga att jag gör näh...) men idag blev det här som planerat.. Slängde i mig lite mat ifrån igår och tog som efterätt 2 hembakade bullar och mjölk, mumma så goda dom är, snart slut så dax att be Håkans moder baka nya eller så får jag själv ställa mig och baka. Aldrig bakat bullar helt själv dock, får be Li hjälpa mig, det gör hon säkerligen. Hon kommer bli en sann hemmafru den där tjejen, jag kommer nog bli lite av en hemmafru jag med. Nej hörrni, nu ska jag ut en sväng till hästarna innan besöket kommer, fixa lite grann inför insläppet senare. Morando, Pistol och Bolack har gått i en stor hage idag och dom är inte lite leriga. Det är ju så sjukt blött ute så hagarna är göra leriga i början och dom 3 gillar att springa och bli skitiga så att skölja av dom senare är ett måste. Måste hinna betala lite räkningar innan dom kommer med, Määh hate it!






IKEA igen, muhä.

2009-01-27 | 12:37:39 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. and off to IKEA once again!
haha, idag blir det IKEA igen, för idag så har jag cash ska köpa soffbord och en matta (har ni tänkt på hur dyrt det är med mattor? det är ju helt sjukt) har jag tänkt mig. Försöka hålla fingrarna i styr ifrån de andra, muhä. Önska mig lycka till. Ska föra över lite cash till Li för busskort m.m. oxå. Nej nu måste jag sticka, annars blir jag sådär himla stressad och det är det inte meningen att man ska bli när man är ledig och har hela dagarna på dig att göra saker eller hur?






Springande på IKEA och utomlandsplaner.

2009-01-27 | 00:23:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.


Gah, lång dag det har varit idag. Varit på IKEA flera, flera timmar. Li handlade massa massa nytt, såsom... spegel, diskställ, bestikställ, växter, glas, hylla, krukor osv. hur mycket som hellst iaf, tur att någon fick handlat. Men jag ska dit en sväng snart igen och då ska jag handla nytt soffbord, matta osv. blir säkerligen något mer smått och gott om jag känner mig själv helt rätt så kan jag inte hålla fingrarna i styr helt och hållet. Var hemma vid 9, Nu borde jag egentligen skriva att jag är jätte trött, men sanningen är att jag har öevrskotts energi, har inte ro till att sova just nu, har satt på fight club men kan
inte säga att jag kollar så mycket, står mest i bakgrunden medans jag sitter och kollar på resor inför sommarn, det kommer förmodligen bli 3 stycken som det ser ut just nu!




- England, London (11/6-15/6), lång weekend tillsammans med Jonna, leva loppan och shoppa loss + Britney Spears konserten. Datumen där är reda bestämmda tror ni jag längtar?

- Mallorca, Magaluf. det va väl inga tvivel om att jag ska besöka mitt älskade Magaluf i sommar igen? Blir nog slutet av Juni tillsammans med Jonna, Emelie osv.

- Cypern, Ayia Napa. hade jag med tänkt att hinna med iår. Tillsammans med Angelica, Ronja, Rickard osv. i Augusti.



.. Och för er som undrar eller inte förstått så älskar jag att vara ute och resa. Bästa jag vet tror jag! Nästa lång resa blir förmodligen till Australien, ev. till Brasilien. Ska iaf försöka komma iväg till dessa ställen innan jag åker till Thailand igen. Men man vet aldrig med mig, klämde in Thailand 2 gånger under 2008, inte illa pinkat va? (Fasen vad jag längtar efter värme och brunheten, att man tappar färgen så himla fort är så tröttsamt..)

Vad tycker ni om att resa? Reser ni något? var har ni varit? drömresemål?






to broken to move on?

2009-01-26 | 13:17:37 | Allmänt | Kommentarer (0)


God dag vänner!

Nu har jag ätit frukost, vart hos hästarna, duschat och pratat med Li. Sitter med en turban och låter håret torka lite såsätt, ska sedan fixa mig lite lätt sedan ska jag och Li åka till IKEA. Har inte fått min lön, får be pappa lägga ut sålänge.. om jag nu får tag i honom, han är hopplös att få tag i ibland. Annras blir det en ny tur dit snart igen.. Jag hittar inte min laddare t kamran, va fasen har den tagit vägen? Sist hade jag den hos Li, men hon hade inte sett den.. Får helt enkelt vända upp och ner på allt här hemma eller köpa en ny. För skit tråkigt att inte kunna ta bilder.  nej hörrni, nu måste jag rusa till spegeln och fixa mig lite innan vi ska åka, kan tänka mig att jag har rätt bråttom!?


En låt jag aldrig tröttnar på;








kamelpolo? wtf?

2009-01-25 | 20:31:15 | Allmänt | Kommentarer (0)


... britter som bor i Dubai, saknar hästpolon, men va fasen... KAMELER istället för hästar? Roligaste jag hört.

Nyss kommit in ifrån stallet, jobbat in lite cash som sagt. Ska hoppa in i duschen, sedan så ska jag fixa lite mat och frysa ner, har massa kyckling över som måste tas hand om.. Perfa när jag är hungrig och inte ohrkar göra mat, bara att ta upp. Ikväll ska jag inte göra något alls, imorgon så är jag ledig, ska åka med Li till IKEA som jag nämnt innan. Hade räknat med att jag skulle hunnit få lönen, men icke.. Kan ju hoppas att den har kommit in imorgon iaf annars får det bli en tur till IKEA snart igen, Li offrar sig nog med att följa med. Nej hörrni nu ska jag duscha.




Pizza söndag!

2009-01-25 | 13:52:26 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Hur har ni sovit? Jag har sovit kalas bra, men drömt en himla massa vaknade med huvudet vid fotändan, alltså haft livliga drömmar med, inget ovanligt dock. Drömde bla. att jag sa upp mig från jobbet och flydde från landet till Ryssland av alla ställen och bosatte mig i ett jätte palats, bärde stor pälsmössa och hade en minigris med rosa diamanthalsband som husdjur, kastade en hink röten fisk på en arbetskollega (som jag inte är fullt glad i...) och mycket mycket mer. konstiga drömmar.

Gucci låg jättegulligt imorse i sängen, han låg på rygg med tassarna rakt upp i vädret, så himla söt är han.. Men direkt jag rörde mig så skulle han såklart upp, så något kort hann det inte bli, attans! Gick upp till hästarna imorse vid 9 tiden ungefär, Bolis och Pepzi va på bushumör, jag halkade och rakt ner i en vatten pöl, morgonen startade inte helt okej, men när jag kom in igen så stog frukosten på bordet så jag blev genast på bättre humör. Tack!  Idag har jag stallet, borde egentligen gå ut och få det överstökat, ikväll ska vi käka pizza.. Special a ´la Freddie ska jag ha utan tvekan, låter helt koko men den är fruktansvärt god, mummmaaa..  Ska berätta vad det är på den senare, muhaha.. Min special kan jag nog inte ta här, för dom har inte så himla god beásås. Eller den funkar, men vette fasen. det är iaf färska champinjoner, tacoköttfärs, beásås och lite salsa sås. as gott, mummaa! (haha tro pelle att jag fick ångest om vilken jag ska välja nu!) time will tell..

Nu ska jag skutta ut i stallet igen och ta tag i mockandet. snart lunch dax för hästarna med!






biosugen, som in i..

2009-01-24 | 21:17:56 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sååouse, nu är maten i magen, göra mumsigt.. hur sent som hellst, men det ät lördag så jag kan få svulla både mat, godis och vad fasen jag vill vid denna tiden, sak samm lixom. Njut och va glad! När jag pratade med Li förut så bestämmde vi att vi ska gå på bio någon dag, och Valkyrie står högt upp på listan att se, typisk tjejfilm va? Nej inte direkt, men det intresserar både mig och Li, så den ska vi helt enkelt se. Löning nu så kommer nog inte bara bli en bio. Älskar att gå på bio det är så himla mysigt och filmerna är alltid bättre på bio, hur bra tv och ljud man än har!




Sedan så ser det ut som vi ska åka till IKEA på måndag redan, ska kolla efter lite grejer, sedan ev. åka in på bauhaus och köpa lite mer målarfärg.. Nej nu ska jag baka kladdkaka och slänga in den i ugnen - släppa in hästarna - duscha och bädda ner mig i soffan och glo film och bara ta´t lungt. Syrran kommer snart hit igen, bara 2 veckor kvar. Längtar lite mycket varje gång, och dom kommer ju med ett paket eftersom jag fyllt år när dom kommer med.. Extra roligt, jag tänkte göra smörgåstårta och tårta och bjuda på de på lördagen, för min älskade familj är den bästa och att vi är smörgåstårtegeekar BIG TIME hela högen, haha vi bara älskar´t. Men dock så äter jag ju ingenting som kommer från havet, inga skaldjur, ingen fisk, ingen rom, alltså mycket jag inte äter på en smörgåstårta, så mamma och jag har en egen som är utan sån nyttig skit.. Och den är dunder dunder dunder god.. Li kommer nog komma en sväng om hon inte jobbar och hon äter ju inte heller räkor osv. så hon kommer bli nöjd med min helt klart. Ivartfall så måste jag sluta tjöta nu. Kladdkak bakandet väntar jue (;  mummmaaa..








Lördag - vem sa att man behöver vara nyttig?

2009-01-24 | 20:10:52 | Allmänt | Kommentarer (0)



Hejsan sötnötar!

Nyss pratat en himla lång stund med Li i telen, fasen vad jag är glad att vi har klickat igen.
Jag klagade på att jag va godis sugen men hade inget hemma, då kom hon på idén med negerbollar, jag vidarutvecklade den idén till kladdkaka, så kladdkaka ska jag ställa mig och göra nu på kvällskvisten. Men först ska jag göra mat, blir sen mat idag, väldigt sen men det får duga.. Kyckling ska jag iaf göra.

Gårdagen va helt okej.. Kevin, Ronja, Angelica och Jag va först hemma hos Kev och drack, pratade och spelade 4manskotte! haha så ägda blev dom av mig och Kev, silket jävla team. Var meningen att vi skulle till Hamnkrogen men vi hamnade på tjörn, how come att jag alltid landar där? Träffade iaf goa folk, så som de ska vara. Nej jag ohrkar faktiskt inte rabbla upp om gårdagen, Idag så fick jag träffat Hampus en sväng tillsammans med Kev, sååå kul inte sett han på en evighet, alltså flera år. Vi tog en sväng in på Donken och in på Torp och kollade lite i affärer och så..

Just för tillfället sitter jag i soffan och fastnade precis framför körslaget, GO ERIK! (;
men måste ju fixa mat, så måste slita mig, får höja volymen så jag hör när Erik är iaf haha..







Morando

2009-01-23 | 14:34:41 | Allmänt | Kommentarer (1)







...

2009-01-23 | 12:47:18 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. nyss vaknat, sovit som fasen somnade sent vaknar sent, inte så orimligt.
Dave messade mitt i natten och sa att han va i Dubai och mellanlandade hem till Stoke ifrån Thailand. Somnade genast om och började såklart drömma madrömmar om denna fruktansvärda flygplats, ouäck den är så förbannat äckligt snuskig. Ger mig rysningar av bara tanken..


Ska äta lite sedan ska jag springa ut till stallet och mocka sedan så ska jag packa en liten väska och åka iväg till stenungsund men eftersom jag ska jobba imorn och söndag så blir det till att åka hem rätt tidigt på dagen, lite skönt att det är lite flexibelt när jag kan börja på lördag, bara jag inte börjar senare än 3 men det ska allt kunna lösas.

need u.

2009-01-22 | 21:56:34 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hoppas innerligt att jag får träffa dig imorgon Kev, need u.




och skit dagarna dom fortsätter..

2009-01-22 | 21:13:55 | Allmänt | Kommentarer (0)


... Jag förstår inte hur jag kan vara så rätt retlig?
Hur kan jag vara så dryg? Ja vill ju egentligen inte men det bara kommer.. (vissa av er förtjänar det faktiskt!)

Idag har jag varit ledig, varit i stallet i stortsätt hela dagen för att undvika folk. Tagit en tur på Morando på ca 1,5h, bara jag, Morando och naturen gör gott för tankarna. Mitt humör är verkligen inte bra, jag tror jag behöver en sån där period då jag bara går och möler ner mig i jobbet och inte tänker på något annat, så jag glömmer mig själv lite med och med det hur jag egentligen mår. Hur besviken jag är på många av mina vänner (eller ska jag säga, bara när jag känner fört vänner?)  Pik åt alla som tar åt sig.

Nej mitt humör får mer än gärna ändra sig tillbaka till normalt igen. Imorn ska jag ta en redig fylla och försöka att bara ha kul!  Nej usch nu ska jag ta in hästarna innan jag gör lös på någon sedan ska jag sova!

....

2009-01-22 | 20:01:15 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. kul att man alltid ska behöva ta reda på saker själv jämt.
kul att folk bryr sig om att fråga förens sista sek.


inte illa pinkat, huh`?

2009-01-21 | 23:50:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Thaimaten satt som ett schmäck i magen, sällskapet va inte illa pinkat heller och jag va faktiskt inne på ÖoB idag, fasen vad mycket grejer dom har där, både skitsaker och lite bättre saker. Passade på att köpa dvdfodral, 3 för 10;- kanonbra och behövdes verkligen här hemma, köpte även lite mer rollrar så jag kan måla lite igen, hittade även en jätte fin spegel som jag kan tänka mig att köpa, fanns både med silverkant och guldkant och bara för 99;- kanoners ju. Hittade lite annat smått och gott som jag verkligen kunde tänka mig att köpa därifrån, ska åka till Göken någondag tänkte jag, där brukar dom ha super fina grejer emellanåt. Och lovat Li att följa med till IKEA någongång nästa vecka hon behöver en ny byrå och lite saker (hur vi nu ska få in de i forden?)  så lär väl få med något därifrån med.. Behöver nya bäddset och IKEA brukar ha fina. Nej hörrni, nu ska jag ta och kolla på CSI.. och sedan ska jag sova. LÄNGE imorgon! (:







cheferna tillbaka på plats, nu dansar inte råttorna på bordet längre..

2009-01-21 | 16:19:00 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. dagen började inte bra idag heller, vaknade 10.01 alltså var jag 1 minut försenad till jobber redan, somnade tidigt igår runt halv 11 och ändå försov jag mig? Aldrig kommit ur sängen så fort tror jag, haha! Kjelle var i receptionen när jag kom och så brun han va, gris..  Ingela kom en liten stund senare och hon va minst lika brun hon.. Dom har tagit bilder på den nya lägenheten dom köpt med världens havsutsickt, vill så gärna åka till Brasilien nu, så sugen.. Jag har sånna möjligheter att få det så billigt med ett fruktansvärt bra boende så jag borde ta chansen snart. Pernilla och Anders (chefens dotter och hennes man) har köpt takvåning med pool som dom får till sommarn, vilka töntar, vem vill ha en sådann lixom? vill oxå ha så oändligt med pengar. Men jag ska inte klaga bara för att jag inte kan köpa en takvåning med pool i brasilien, eller hur? Nåja, vad är väl inte en bal på slottet... (Jag har ju ändå tillgång till att få låna de när jag vill i stortsätt! muhaha.)

Idag lagade jag världens godaste baconröra till lunch, så kul att alla uppskattar min mat!
Kjell tycker jag är riktigt duktig. Jätte kul..



recept till baconröra a´la Keela.

6-7 port (gissa om killarna äter mycket där uppe?)
i detta recept behöver man inget salt.

2 paket bacon
4 dl creme fraiché
3 dl matlagningsgrädde
4 stora färska champinjoner
1 gul lök
svartpeppar
vitpeppar
citronpeppar
ketchup

Stek löken i lite strösocker och stek där efter champinjonerna, lägg i en stor gryta, strimla baconen och stek till dom är precis klara, inte så dom blir krispiga. Skölj av baconen i varm vatten snabbt, och släng ner det i grytan. Rör ner creme fraichen och grädden och låt puttra in, krydda sedan med svartpeppar, vitpeppar och citronpeppar och en klick ketchup.

Inte alls svårt, går snabbt och är kanon gott. Servera tillsammans med spaghetti och en god grönsallad!




Nej nu ska jag en sväng till Uddevalla ska käka på Thaien. Mumma!
Just de ja, Grattis till Åzzie som fyller år idag! Hipp Hipp Hurra!

tillåtelse till att döda, var är motorsågen?

2009-01-20 | 16:57:30 | Allmänt | Kommentarer (0)


... Ingen bra dag, dagen började skit, vaknade sent, tvingad till att jobba, skit mycket att göra på jobbet, och den jävla idioten. Jag blir så förbannad, jag exploderar.. Bränne har redan fått höra lite uttbrott, hoppas fler slipper. (Tack för ett försök till att lugna mig gubben!) Att mamma fick dra mig därifrån, då är det inte okej.. INTE OKEJ!



Nej nu ska jag försöka få bort det bittra och in med det glada, värt ett försök iaf. (tror dock det kan bli svårt!)
Ska ut till hästarna mocka, och ta en kort ridtur på Morando, skit väder ute så blir en riktig kortis på kanske 30 min. Sedan eftersom mitt humör är skit så ska jag ta mig an och stor städa, det behövs och passar som bäst när man är arg, ta ut sina anfall på en liten fläck någonstans eller ngt, haha.. ska tvätta med kan hoppas att jag löser mina strump problem bättre denna gången nu när jag köpt flera par nya! (ni minns väl att jag slängde alla strumpor då jag gick lös på att de va så många udda?) men nu ska jag sluta tjöta och gå ut till stallet.

bokning av flyg?

2009-01-19 | 22:51:04 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. sitter här och funderar på om jag ska boka flyg eller inte, såklart menar jag till London.
Jag och Jonna ska ta en liten sväng ner nu i början av feb i 2-5 dagar hade vi tänkt oss. Så vi hinner fixa lite saker, sedan är det bara att vänta in och se hur det utvecklar sig.. Jag är så himla nyfiken, kan knappt bärga mig, kan det inte bli mars nu? Hoppas verkligen att detta blir av, kan inte tänka mig något annat, sålänge ingen av oss bangar helt plötsligt, men den tanken är nog lååååångt bort på oss båda två.

Har nyss ätit lite kiwi och kollar på tvn, funderar på att sätta på en film och sova är helt ny duschad och fräsch, så som det ska vara. Och jag som trodde jag va ledig imorn, såklart är jag inte ledig...  utan hade totalt glömt av att jag skulle ta Cissis pass imorn - SUCK!  Vill ha sovmorgon, kunna sova, sova, sova och återigen sova. Need it!
Snart kommer syrran hem och hälsar på med, den 6e kommer hon och Freddie hit. Då ska vi ut och fira min födelsedag (fyller ju år den 4e feb!) antar att vi går ut på lördagen. Säkert lite restaurang mys osv. saknar dig Petra! Gosh, snart är du snut, helt sinnes vad tiden går fort..

Efter jobbet så funderar jag på att ta en sväng in till Li och kolla på hennes nya väggar, han som bodde i lägenheten innan hade en hund som har rivit sönder alla tapeter och lite till.. Ser förjävligt ut och hon har väntat sen i sommras på att få det om tapeserat, dom skulle göra sovrummet och hallen imorgon, ska bli himla kul att se vilken skillnad det kommer bli, den kommer bli som ny helt klart. Nej hörrni, nu blir det till att somna till en film!










...

2009-01-19 | 15:02:01 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag blir så himla sur och grinig och framför allt besviken på vissa personer, vilket påhopp. Blir förbannad..
Jag jobbar och sliter och sitter verkligen inte och gör ingenting, hur kan du ens säga så när du inte har den blekaste? Jag hinner för tusan knappt andas själv, hur ska jag få hinna andas för dig?

skönhetsömn vad är det?

2009-01-19 | 12:16:28 | Allmänt | Kommentarer (0)


God Dag vänner!

Sitter inne och värmer mig lite, idag är ingen bra dag.. Har verkligen inte sovit bra inatt, somnade jätte sent, runt halv 3 tiden och vaknade hela tiden av diverse saker, och drömde hemska mardömmar som gjorde mig helt grin färdig. Gick upp vid halv 9 och skulle släppa ut hästarna och ge dom mat innan jag skulle börja jobba i Receptionen kl 10. alltså hade jag 1,5h på mig att hinna göra det och fixa mig lite innan receptionen, men dröm och glöm tyckte Beninjame och Nischaala att jag skulle hinna till receptionen i tid. dom jäklarna stack. RAAAAAAAKT UT PÅ ÅKRARNA OCH NER TILL VATTNET.. Jaha ja, började att gå efter dom, men dom vägrade att stå stilla och sprang bara runt, höll på i ca. 40 min innan jag fick nog och gick och satte mig vid dörren och väntade in dom, 15 min sedan så stod dom äntligen stilla i närheten av mig, tar kraffoder i en hink och går iväg med den och ett grimmskaft, tog väl 5 min att få springa efter dom ytterligarne men dom kom tillslut. Jag va inte uppe i receptionen förens 10:45.  och tror ni då jag behövdes där idag? Näh såklart inte, så är hemma nu och ska upp och göra mat till dom strax.

Sedan är det så mycket snöblask ute så jag blir förbannad, as halt på vägarna och sladd får man vid minsta lilla bromsning, jätte tryggt va? Men nu hinner jag inte skriva mer, ska upp till receptionen och laga mat till killarna!

tacksamhet.

2009-01-19 | 01:09:56 | Allmänt | Kommentarer (0)


In your heart, in your mind
I'll stay with you for all of time



Lookin´ for a flat..

2009-01-19 | 00:53:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. här sitter jag mitt i natten, borde egentligen sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon, men håller på att kolla en massa saker. 
- Lookin´ for a flat. (;

Jobbat idag, kom sent eftersom jag va hemma hos Li, men det va ingen större fara, sedan på eftermiddagen ringer Li och frågar om jag har lust att komma och kolla film, ringer bränne och han hämtar upp mig på vägen dit så kollade vi lite på tvn och sedan på United 93 som gick på tvn. Men erkänner att jag sov största delen av filmen, jag va så himla trött och nickade till hela tiden i stortsätt. När vi kom ut till bilen så va de typ 4cm snö på backen.


imorse så hade jag en trip tillbaka i tiden och satte på en massa gamla låtar.









smakprov på vad jag satte på iaf, nu ska jag ta och sova är super trött och ska upp tidigt. Hoppas ni har haft e bra helg! ♥

cheers mate..

2009-01-18 | 10:45:55 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. what a beautiful day!
(nynnaR)

Hur mår vi idag? Hur va lördagskvällen/natten?  Började med att jag och Li lagade lite käk, kyckling med klyftpotatis och morötter, mumsigt. Sedan kom Bränne och Raz hit så satte vi oss och drack, lyssnade på musik och skrattade. Mycket intressant, vi drog ner och satte oss på cheers, denna helgen igen, men denna gången va det iaf inga slagsmål. Vi tog en sväng för att dra t Harrys, men de va 22 och dom hade inte vaknat på rätt sida så vi drog tillbaka till cheers, Li blev lite rund om fötterna ingen tvekan. Vi alla blev nog lite runda om fötterna om jag ska va ärlig, men fruktansvärt roligt jag och Raz hade på slutet, haha och killen som flippade ut och började dansa som aldrig förr, haha fasen vilken rolig syn, min nya idol helt klart! Vi va väl hemma vid 3 tiden, första jag gör... som alltid är att äta för att inte bli bakfull. Blev mackor, mjölk och nyponsoppa. haha fin fyllemat va? haha men de gör susen, annars hade jag säkerligen kännt av lite mer idag än bara seghet. Vi vaknade allihopa runt 9 så nu sitter vi i soffan och knör. (Bortsätt från Li som ligger ner och halvsover och gnäller på huvudvärk!) Garvar åt gårdagen, fasen vad jag tycker om er. Bränne har ställt upp på att köra mig t jobbet vid 12 tiden, snälla han!



Nej nu ska vi ta och lite Miami Ink och jag ska ta och äta något, är vrål hungrig. need food right now..

de va ju så bra, men inte idag..

2009-01-17 | 14:37:05 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Nu åker vi hem till Uddevalla igen, hejdå Stenungsund.
Att vi ska laga god mat senare, jag är parteeeeeeeey sugen. Nu kör vi!

utång?

2009-01-17 | 14:18:00 | Allmänt | Kommentarer (0)


Igår så började dagen med att jag va hos frisören, tyvärr hande hon inte tid att färga det (som jag visste innan) så hon klippte mig bara, håret hade blivit så himla slitet i Thailand jag sa till henne att ta så mycket som behövdes, så nu är håret nästan 7cm kortare, verkligen allt är borta nu. Jag avskyr när håret mår dåligt, jag älskar mitt hår. Den 3e feb så ska jag dit igen för att färga det, och finslipa lite på klippningen. Efter frisören hade jag lite dötid hemma, åt lunch och lite så. Började jobba 13 och slutade 18.20. Stressad som fasen for jag hem och kastade ner lite kläder osv. i min bag och precis när jag höll på att ta på mig skorna så kom Li som skulle hämta mig.

Vi åkte och handlade och handligen va minst sagt händelserik, om jag ska sitta och skriva hela kvällen känner jag att det kommer bli ett långt inlägg så jag nämner bara några få ting. Jag och Li skulle egentligen bara stanna hemma eftersom hon skulle upp och jobba. Slutade med att vi tar bilen till Stora Höga där Bränne, Raz, Manne, Ante, Lext, Tilda, Malin osv. va hemma hos Emma hos hade lite fest (Li och jag va dom ända som va nyktra, vi fick oss många goda skratt på andras bekostnad!). Jätte kul att ha mina favorit killar samlade, Ante är inte alls med nu för tiden så jätte kul att träffa honom igen. Va hemma vid halv 2 tiden och Li gick upp vid 6, hon ringde och väckte mig vid 10 då hon hade rast till halv 1 (silken jäkla rast..) Stack ner och åt pizza faktiskt, Bränne kom och körde hem oss till pappas lägenhet och sedan så sitter jag här ensam nu, väntar på att Li ska sluta så vi kan åka hem till Uddevalla.. Som det ser ut nu så verkar det som om vi ska ut ikväll.. får väl se vad som händer.




Denna låten är så himla Bränne och Ante. Ser dom fortfarande framför mig från förra sommarn då dom va som galna då låten kom på, tänk två killar som sitter och sjunger på denna ... och det låter inte alltid så bra. Men dom gör mig så glad!
Föra goa tiders skull så kom låten på igår kväll, att få höra dom två miffona sjunga på den igen tillsammans va som ljuv musik (och inte ljuv men nästan, så många bra minnen) för mina öron. You guy´s make me feel good!

Nej nu ska jag ta och hitta min kamra, som jag förövrig ska försöka komma ihåg att ta med mig ikväll om det blir utgång.
Ska ta och ringa Li och ser hur det går för henne på jobbet med.






Ge alla ditt öra, men bara några få din röst..

2009-01-15 | 22:20:53 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jag har fått sån fruktansvärd kramp i magen, jag har börjat fundera på om jag kan vara laktosintolerant kanske?
Åt en semla tillsammans med varm mjölk vid 8 tiden, mumma.. men aj vad ont jag har nu. Kan få såhär ibland och då har det varje gång varit mycket mjölk produkter inblandade. Kan man bara se förbi det? Jag skulle inte klara mig utan att få dricka "mööööölk" eller äta något med mjölk i, eller så kanske jag bara ska hålla mig ifrån "ren mjölk"?

semlan va iaf tok god, som semlor ska vara, med mandelmassa och sånt gott. fuskade innan tjockisdagen inte likt mig inte. Samma med julmat, där burkar jag inte heller fuska. Om jobbet har julbord eller om man blir bjuden på julbord och så kanske, men de har iaf inte hänt att jag tackat ja varje jul. MEN NOG OM! (råkade visst ta 1 bulle förut vid lunch tiden med, oups ^^ hemmagjorda ofc. fruktansvärt goda!)

Har ni fuskat med någon semla än?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen.





ångest inför imorgon..

2009-01-15 | 20:55:54 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Åh, har sån ångest inför imorgon. Ska nämligen till frisören, ska till en tjej som jag varit hos en gång innan och den gången blev jag supernöjd så jag vågar gå till henne igen, annars brukar jag va väldigt anti att låta någon annan än min vanliga frisör röra mitt hår. Tjejen jag ska klippa mig hos bor här i närheten av mig nere i bokenäset och har ett litet extra hus som salong, jätte mysigt och väldigt avslappnad miljö. Jag känner eftersom jag ändå bor här nu så kan jag börja gå till henne istället för att åka fram och tillbaka till stenungsund varje gång. jaja, blev massa tjöt nu. Det jag iaf har ångest över är vad fasen ska jag göra med håret? Har verkligen ingen anning, hon hade tyvärr bara tid att klippa mig imorgon, färga håret får jag göra om ca. 1v eftersom hon skulle på semester imorgon kväll, TYPISKT! Känner iaf att jag behöver göra en ny frisyr, behöver ha något att fixa med, men vill ändå bara kunna kliva upp ur sängen och kasta upp de i en slarvig bulle.. Mitt hår har ett himla självfall, lägger sig skitsnyggt vissa dagar och det älskar jag, men andra ser det ut som jag legat i sängen med sällskap och rullat runt mellan lakanen i sisådär 2 veckors tid. hahahaha..

har ju väldigt lockigt hår med, ju kortare, ju mer intensiva lockar visserligen fint, älskar mitt vågiga/lockiga hår men dum nog så brukar jag oftast skaffa en frisyr som kräver mycket platttångs arbete, även fast det värmeskyddande produkterna så slits mitt hår mega mycket av plattång. Får ta och tänka ut en snygg frisyr tills imorgon, annars får jag helt enkelt lägga mitt förtroende hos henne och låta henne göra något som passar mig..


Nu ska jag ut och släppa in hästarna, Kisses.

pannkakor till lunch, mumma!

2009-01-15 | 17:16:19 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Har jobbat idag som sagt, har vart rätt kul att jobba idag, varit trött och så men de är så det är rätt ofta för mig haha. Bandit och Shikita har jag även fått passa idag så alltså haft två stora hundar springandes runt fötterna när jag varit inne på kontoret. med stora menar jag stora, Bandit är en grand danois, och Shikita är en american akita och är inte direkt liten hon heller.. Idag så blev jag så sugen på pannkakor, så det fick killarna till lunch, och ärtsoppa... hur kan folk äta ärtsoppa? ser ju så fruktansvärt motbjudande ut. Jag nöjde mig glatt med bara pannkakor.

Bara måste berätta en skum grej som hände idag när jag va påväg till jobbet, eftersom jag va inne i "stan" (jag som kommer ifrån stenungsund får egentligen inte säga stan om uddevalla, för stan är stan... alltså göteborg! svårt ibland haha) så behövde jag ta bussen och vid Torp så stannar polisen bussen och går igenom hela bussen och kollade på alla passagerare jätte läskigt, jag blev jätte nervös för ingen anledning alls. Men att dom verkligen granskade en känndes hemskt av någon anledning. Antagligen så letar dom efter någon, vid några hållplatser längre bort så hände samma sak en annan buss och det stod två polisbilar och 1 piké buss bakom så vette fasen vad som pysslar med? skumt iaf.


Ska dra på mig stallkläderna och sedan gå ut och kela och mocka för mina hästar. Ikväll ska jag ta och tvätta en maskin och fixa med lite saker med min stora hemlighet. IIIIIH, hoppas, hoppas, hoppas.

(sist jag hoppades så gick det ju bra, det va Morando det gällde då, det här är minst sagt lika stort! VILL..) 






first ladies, huh?

2009-01-14 | 23:46:01 | Allmänt | Kommentarer (0)


God kväll vänner!

Sitter hemma hos Li och kollar förtillfället på film, Domino, hur längesedan va inte de lixom? skit bra film iaf, klockan är dock rätt mycket och är dundertrött, Li den busen har redan somnat.. Blir nog att lägga sig snart, och jag ska ju upp och jobba imorgon, börjar 10 så tar 10 över 9 bussen härifrån så har jag ca. 35 min hemma innan jag behöver åka upp till jobbet. Li den grisen är ledig, så himla typiskt att vi inte är lediga på samma dagar..


Li gjorde en kanon god grej förut, för att stilla mitt godis-sug! muahaha.. det va oändligt.

Gino a´la Li;

                                                                                                     
 2 bananer
 2 kiwi
 4-5 skivor annanas
 3dl halllon
 kokos flingor
 mandelflarn

ta fram en djupplåt och ställ ungnen på 225grader, skär frukten i skivor, blanda och lägg de i formen, sedan in i ugnen tills det är genomvarmt ca. 5-10 min. FÄRDIGT. lätt, nyttigt och supergott..



Nej nu ska jag ta och avsluta här och brosta tänderna och lägga mig och försöka sova Li sover redans om en gris som sagt.. Har bra helgplaner änsålänge med, det gillar vi. Update imorgon om det. Hoppas ni haft en bra lill lördag allihopa.

besök från staterna...

2009-01-14 | 14:38:25 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Har ätit lite lunch för ett tagsen och innan det var jag som sagt ute och red tillsammans med mamma och katy kul att träffa henne igen. Pistol hade tappat en sko, så får ringa hovslagaren idag.. Dax nu för hela stallet igen. Morando va lite pigg idag, och dirr jag släppte ut honom så rullade han sig såklart i en lerhög idag igen... just love it!! med liten ironi betoning där i slutet ja.

Nej nu ska jag ut i stallet igen, tänkte hjälpa mamma med lite boxar.

tomteplättar är gott!

2009-01-13 | 21:08:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


God kväll vänner!

Flå´t att jag inte skrivit något, men har jobbat, varit i stallet och träffat Li och sprungit på Torp. Imorgon är jag ledig, himla skönt fast får gå upp tidigt iaf, Katy (en kompis till min chef från USA, som är här på besök..) kommer hit och ska rida och klart man passar på att ta en tur med henne skit trevlig och hon är så himla ball, kan väl tillägga att hon faktiskt är lebb. Inget mig emot, har inget emot folk som är homosexuella sålänge dom inte stöter eller taffsar på´n. Har en vän som är helt homosexuell och några som är bisexuella, tycker det är starkt att dom står för det och att dom har öppnat sig. Vad tycker ni om homosexuella?


Har precis stått och gjort tomteplättar a´ la Li.

2 ägg
1dl socker
1dl mjölk
3dl mjöl
1tsk bakpulver

vispa ihop och stek i smör, kan lova att dom är kanon smarriga!


Mätt och belåten som jag är så ska jag alldeles strax ta och klä på mig stalljackan ett par höga stövlar och marschera ut i leran som blivit av allt regn dom senaste dagarna och ta in hästarna. Måste även skölja av bena allihopa så kommer ta sin lilla tid att ta in dom ikväll, men det är så det kan vara ibland. Tänkte ta och komma i säng innan 23 idag, vart himla trött dom senaste dagarna inte så konsigt eftersom jag inte fått så mycket sömn kanske..






att man kan ha så roligt..

2009-01-12 | 00:20:04 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. av att bara sitta och kolla på en film med vänner. Jocke kom och hämtade mig så åkte vi vidare till Li som sagt, och Sandra var ju där, sedan så fick vi även reda på att Bränne och Raz va påväg och det är såklart superkul! Vi tog och kollade på a lot like love som gick på tvn och mölade godis, popcorn och snackade en himla massa skit och sex va ett hett ämne ikväll haha alltid lika roligt, "Om en kille skulle göra spiderman på mig så skulle jag nog mer störtgarvat å´t än att blivt arg!" vem de va som sa´t är hemligt, många roliga ämnen iaf. Och Li blev total mobbad av alla hela kvällen tack vare en sak hon sa.. som det kan bli. Tycker om er så himla mycket ska ni veta!

Precis kommit innanför dörren hemma, Jocke körde hem mig och jag är kanon trött.. inte direkt fått sova så överdrivet mycket dom senaste dagarna och ska upp och jobba som i vanlig ordning imorgon. Cissi ringde förut och sa att hon inte kunde jobba den 13e och 20e, så hon undrade om jag kunde ta dom passen. Jag funderar fortfarande, har absolut inget emot att jobba egentligen, men känner att jag vill iaf vara lite ledig och ha tid att åka och hälsa på folk i stenungsund osv. Bestämmer mig iaf imorgon, för nu ska jag sova jag längtar stort efter min superhärliga säng. Hoppas allihopa haft en kanon helg, nu är det dax för sängen.







dålig update.

2009-01-11 | 18:13:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Hinner faktiskt inte skriva nu kom jag på, ska iväg... igen. superstressad.
upptagen flicka, som det kan bli ibland. ♥

Några bilder från igår hinner jag slänga in iaf..



Myspys före utgång..



Li lärde oss äta ädelost, PÅ PEPPARKAKOR. Förbannat gott faktiskt! Kan lova att jag rynkade näsa när hon nämnde det.
Både jag och Sandra tyckte iaf om det, man kan inte sluta.



tjejer <3



och såhär kul kan man tydligen ha på golvet.. haha!

Kväll med vin, gotteri och tjejsnack!

2009-01-10 | 18:29:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Sitter hemma hos Li nu, har varit här ett bra tag körde lite förut tillsammans med Pappa sedan så stack jag hit. Jobbat förmiddagen så lite cash har jag hunnit inkassera med idag, Flitig!

Sandra har kommit med nu så det blir vi tre ikväll och det kommer bli dundermysigt. Va nere och handlade lite grönsaker, dipp, redbull osv. förut. Så nu sitter vi här och myser och pratar en himla massa om allt.. Vi ska kanske, kanske dra ner en sväng till Harrys eller ngt liknande senare, men vi får se hur det blir med det. Nu ska jag återgå och bli social igen, tänkte bara lämna några rader! Ha en bra lördagskväll allihopa! ♥

Har blonda verkligen roligare?

2009-01-09 | 22:44:58 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Det tror jag inte!

Åh, jag har sån ångest, som alltid jag vet inte vad jag ska färga riktigt. Vet att jag trivs i det bruna i en tid, men senare vill jag blondera tillbaka det. Så som jag har nu är i stortsätt min naturliga.. iaf väldigt nära. Men vad tror ni? Blond eller brunett? Ska se om jag kan hitta några bilder från brunett tiden. muhaha.. :)

.....

2009-01-09 | 20:26:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


... tänkte bjuda på två favoriter jag har just för tillfället. Enjoy!
                          

                                    John Mayer - Free Falling






         dcfc (Death Cab For Cutie) - I will follow you into the dark



Grattis till världens bästa Kev..

2009-01-09 | 20:03:59 | Allmänt | Kommentarer (0)



... som fick sitt körkort igår! Han ringde mig och hämtade senare upp mig efter jobbet så stack vi en sväng till torp. Käkade, fikade, pratade och handlade lite..  - Så himla skönt att träffa dig igen gubben du ska bara veta vad jag saknat dig!  Fick mig många skratt igår, love it! Sedan så har jag mest jobbat och jobbat lite till. Vart himla seg i flera dagar nu, är jätte trött och sådär. Har en förskyldning som ligger och lurar men som inte bryter ut riktigt, skitirriterande.

Idag har jag med jobbat hela dagen, hade dock sovmorgon och det behövdes kan jag intyga. Skulle träffat Bränne och Li idag men det blev ändrade planer, jag ska träffa Li imorgon förmodligen men får se hur det blir. Idag ska jag iaf ta det jättelungt, ska jobba imorgon så det blir att sova tidigt och gå upp tidigt, skönt att få dagen gjord. (När jag har stallet så kan jag själv välja när jag ska jobba, alltså vilka tider, sålänge dom kommer ut innan 10 och in i skaplig tid så får jag bestämma när jag vill mocka, alltså inga tvång! och det är hur skönt som hellst..) tänkte ta och kolla en film senare i min ensamhet. Nej nu sak jag ta och laga lite mat och sedan gå ut i stallet och ta in och borsta mina pollar lite..


rubrik brist.

2009-01-09 | 16:12:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Flå´t för en oändligt dålig uppdatering, för det första så har jag jobbar stenhårt. För det andra så har jag umgåts lite med Kev, För det tredje så fick min dator damp eller ngt liknande av vägrade att fungera. Men nu så är vi fit for fight igen. Men bra att HPsupport vet mer än vad man själv gör... ta det med en stor näve ironi.

fullt upptagen på jobbet nu, men jag skriver några rader vad som hände igår osv. senare ikväll! 

Film Tajm, Vit Oleander.

2009-01-07 | 22:36:06 | Allmänt | Kommentarer (0)



.. Det blev ingen Forrest Gump, jag fastnade framför något program på tvn och sedan efteråt så började vit oleander och den kan jag bara inte missa. Cole Hauser kan vara en riktig fräsching i vissa filmer ass, men låt mig understrycka vissa. I vit oleander är han sådär råsnygg enligt mig, raur. Filmen är bra, men boken är bättre, som i nästan alla fall när en film bygger på en bok.. antar att det är för att man bygger upp alla bilder i huvudet, och sedan blir man besviken när det inte är så som man själv byggt upp det eller ngt.






Li ringde för en liten stund sedan, vi planerar att göra något på fredag tillsammans med Bränne, ev. Manne och Raz?
Kan tänka mig att vi ska kolla lite film, ta någon öl, bada lite jacuzzi kanske och bara umgås och ha det mysigt? - time will tell. Jag är sjukt sugen på att baka bullar, ska jag ta mig an och göra det kanske? Vaniljbullar, mums sa jag. Nej hörrni nu ska jag ta och kolla på filmen och lägga undan datorn.







Forrest, Forrest Gump.

2009-01-07 | 20:08:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


God kväll vänner!

Idag har jag tillbringat hela dagen i stallet, super mysigt. Ridit både Morando och Pistol i det underbara vädret vi haft idag, solen har ju vart framme i stortsätt hela dagen och varit "varmt" och härligt, nu på kvällen så har det dock börjat blåsa en del och blåser fruktansvärt kallt och det har blivigt några minus kallare. Imorgon ska ja in och kolla lite på torp, se om dom har något bra, ska även kolla lite priser på kamror tänkte jag. Nej nu ska jag ta och kolla på film, Forrest
Gump
blir det att mysa till.. ♥





Underbart väder = En hel dag i stallet.

2009-01-07 | 12:26:03 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hallå Hallå, åh nu har jag varit uppe sedan 9 ändå så vart det inget tvång, hade lätt kunnat legat kvar till 11 om jag hade kännt för det. Men kollade ut genom mitt fönster som blickar mot havet, solen sken och jag hoppade upp ur sängen, hoppade i ridkläderna och gjorde mig frukost, och sprang sedan ut i stallet. Jossan och Katarina va där, bestämmde att vi ska rida nu vid halv 1 så jag tänkte bara skriva några rader och hoppas att ni får en super skön dag på jobbet/skolan (btw, många som börjar jobba idag va? silka grisar vad lång ledighet ni haft!) Nej hörrni, nu ska jag kila ut i stallet igen.






Vuxenpoäng.

2009-01-06 | 23:19:15 | Allmänt | Kommentarer (1)


.. Måste faktiskt säga att jag förtjänar lite vuxenpoäng. Jag har blivit så himla flitig med sparande, jag sätter in iaf 1000;- i månaden och det tycker jag är kanon för att vara 18, strax 19 fyllda. (Åh, snart är min födelsedag!), Och så har jag börjat inhandla egna saker, så när jag flyttar helt och hållet hemmifrån så har jag nästan allt jag behöver, det nödvändigaste. Ska köpa mig en ny redigt stor, maffig, fin och härlig soffa när jag flyttar iaf, första jag ska köpa, och köksbord och stolar såklart det äger jag inte än. Ska åka och inhandla lite nya bäddsätt och kuddar till soffan och så när lönen kommer, även mer målarfärg, är även förbannat sugen på att köpa mig ett nytt hemmabiosystem, och kamra. Vi får se vad som händer och sker med lönen.. Kommer få en rätt härlig lön denna månaden så lite nya kläder, smink och något par skor ska inhandlas helt säkert. Men nog om..


Sitter och gör verkligen ingenting just för stunden, snackar med lide folk på msn och kollar lide på YouTube, vem va de som sa att skadeglädje är den enda sanna glädjen? den människan har nog fasiken rätt till 100%. Klippet på killen här under, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA FYFASEN VAD JAG GARVADE!




Hoppas ni log lite iaf, jag tycker iaf att det var förbannat roligt. Niklas som sa jag skulle kolla detta klipp, haha så roligt!
Killen borde fått oändligt ont, stackarn haha, han blir så så störtlurad.. haha! Nu ska jag duscha.







Man blir aldrig för gammal för Disney!

2009-01-06 | 16:30:43 | Allmänt | Kommentarer (0)



... Äntligen slutat jobba. Hur skönt som hellst att bara slappna av lite, idag ska jag inte lyfta ett finger mer än nödvändigt. Ska snart ut i stallet mocka för hästarna mina och ta in kela och borsta dom lite, sedan så blir det in igen. Det regnar ute så jag känner inte för att rida, och det skadar inte att dom får vila lide.

Jag va så fruktansvärt trött när jag gick upp imorse, efter bara några timmars sömn. Va väl hemma vid 3 tiden någongång. Hade en överaskning som väntade på mig och jag blev såklart glad. Så bra, ingen tvekan.

Kvällen hos Lext och Tilda va väl trevlig, jag höll mig nykter, det gjorde inte alla andra om man säger så.. Jag och Manne som va helt riktiga i sinnet typ, men jag tycker om er ändå helt klart. Vi spelade lite Twister, svin kul varje gång (Jag och Li tog vinnartitlarna!), talade många gamla minnen tillsammans, in på dom sena timmarna kom allsången, och tro det eller ej så va det mest disney klassiker vi sjöng haha.. man blir aldrig för stor för disney. Aldrig, vi va rätt många som va överens om det inatt. Bumbibjörnarna, lejonkungen, luftenshjältar, björnesmagasin, trasdockorna, aristocatsaladdin för att bara nämna några jag säger då det. Tror jag filmade lide, när vi sjöng ska se om jag kan lägga in de, kul med 20-22 åringar som sitter och sjunger till disney (Mig, Tilda och Malin undantag på ålder!) ^^ ska iaf försöka få ut det, rätt kul. Jag hade inga batteri på min kamra tyvärr, men hade faktiskt med den denna gången. Li fick stå för bilderna, tror det finns någon mer som tog lite kort, lär väl hitta på face eller ngt. Lext, Tilda, Bränne, Raz, Manne, Li, Carro, Malin, Emma, Axel, Niklas osv. tack för igår.

Jag och Li bestämmde att vi ska ta en Disney kväll någon dag. Bara titta på massa Disney filmer, Grina lite till dom kommer jag garanterat göra som alltid. När jag är barnvakt till Mantis och Jessie så tittar vi alltid på en film. Och jag har nog grinat varje gång, Jessie kommer alltid och sätter sig i knät på mig och klappar mig på kinden, ger mig en puss i pannan och säger "Faster Keela, inte vara ledsen, det är inte på riktigt!" Så himla söt är hon. Nej hörrni, nu måste jag ut i stallet så jag har resten av kvällen fri från måste´n!

 

Jag tillsammans med två av mina absoluta favoriter, Raz och Manne.




Många va dom som fuskade på Twister, Blev jobbigt denna omgången där ett tag lext hängde över mig, känndes som en evighet. haha :D Tackar jag för ridmusklerna för en gångsskull :D

 

Jag bjuder på lite halv fula bilder, men jag vet hur mycket kärlek det ligger bakom dom (;

från lugn, till stressad på bara några minuter..

2009-01-05 | 17:10:56 | Allmänt | Kommentarer (0)



Tjingeling sötnötar!


Hemma, landat och slagit ro i min soffa men Gucci kurrandes tättintill. Han kan vara riktigt mysig ibland, nu när jag är sjuk så lämnar han knappt min sida när jag är hemma. Han måste hålla koll på matte uppenbarligen, söta han!

Dock så blir det inte så mycket mer ro nu tills jag sätter mig på bussen som tar mig t Tjörn. (Tjörn i röva sa jag!)
Ska nu springa ut i stallet och mocka för mina hästar sedan springa in och hoppa in i duschen och snabbt som fasen fixa mig så jag iaf ser någorlunda ut innan jag ska t Lext och Tilda. Detta va inte alls planerat, jag ska iaf inte dricka. Ska jobba imorgon + att jag är dålig, så jag känner inte alls för att få i mig alkohol idag, sedans så är det ju faktiskt måndag. Li ska hem inatt hon med så jag åker med henne hem, Micke kommer och hämtar oss så dumpar dom av mig påvägen, kalas bra att ha någon som bor i samma kommun.  (Jag flyttade ju till Uddevalla för ett par månader sedan så jag och Li från gamla gänget som bor i samma kommun nu, nästan alla andra bor kvar i stenungsund!) Nej nu måste jag springa ut, annars kommer jag aldrig hinna.. Ha en super kväll allhopa!







enkla lösningar på mina problem..

2009-01-04 | 21:12:20 | Allmänt | Kommentarer (0)


...Jag tvättade ju igår, det resulterade i att jag fick rycket på alla jäkla strumpor förut som va överallt efteråt och knappt några som passade ihop, så hur gör jag för att lösa problemet? Jag tar och slänger dom uppenbarligen. Så nu har jag 4 par strumpor i gaderoben så måste inhandla egrann fler par i veckan, Blir så trött på mig själv ibland alltså, ni ska bara veta. haha!


Imorse försov jag mig, inte bra. Tur att jag iaf vaknade vid 9 så jag hann, men stressad som fan och kom och luktade häst till recptionen eftersom jag inte hann duscha emellan utan bara böt kläder och stack i stortsätt.

  

Bolack, FaxitalMorando och Pistol äter sin frukost, Underbara hästar.. Underbara natur. Jag saknar dock snön. Menar de är  runt -10 utomhus kan det inte komma lite snö så det känns lite mer vintrigt, eller att iaf frosten som täckte allt kommer tillbaka igen, så himla fint. Imorgon så har jag inte stallet, så jag ska ta en lång och härlig tur med Morando. Tänkte se om någon är intresserad av att följa med ut, grilla korv, och sånt mysigt med pollarna. Brukar alltid vara någon som honkar iaf, men vet inte vilka som kommer vara i stallet imorgon, men jag lär märka.
 

Nu sitter jag iaf i soffan och är helt avslappnad, fruktar över att jag måste ta nässpray då jag inte kan andas genom näsan längre och inte kunnat på någon timma, avskyr nässpray! Ska strax ta in hästarna sedan ska jag hoppa in i duschen och efteråt ska jag ta och kolla på en film, är film sugen. Lär väl säkert somna till den men det märker vi. Får se vad det blir som jag kollar på, sugen på någon gamal film jag inte sett på evigheter iaf.





skallebäng..

2009-01-03 | 23:49:40 | Allmänt | Kommentarer (2)





Huvudvärk, sprängande.. döda mig!

med kylan kommer förskyldningen..

2009-01-03 | 22:10:45 | Allmänt | Kommentarer (0)


God kväll vänner!

Pust, äntligen slutat jobba och hunnit lugna ner mig. Dagen har gått super bra, men är monstertrött nu. Inte så konstigt när jag hållit igång hela dagen visserligen. Tänkte ta och komma i säng innan 23 idag med eftersom jag ska upp och jobba imorgon igen. På måndag har jag inte stallet utan bara receptionen så då har jag bestämmt mig för att ta sovmorgon.. Ska bli skönt.

Känner att en förskyldning är på G, nyser stup i kvarten och näsan är täpp ena sekunden och rinnande den andra. Sedan börjat verka lite i vissa muskler, dålig greppkraft.. Så jag knarpar så mycket C-vitaminer jag kan i alla former just för tillfället. Hoppas att det inte bruter ut. Ska ju jobba jätte mycket nu fram tills den 20e då Ingela och Kjelle kommer hem ifrån Brasilien igen.

Hann med en kort tur på ca. 30 min på Morando tillsammans med mamma förut. Vill ha mycket tid att lägga ner på Morando, men dom närmaste dagarna kan det bli svårt, inte mer än 2h per dag. - Surt! Första dagen jag är helt ledig ska jag ta en lång tur, så han får springa mycket, han älskar´t. Förhoppningsvis så följer någon med mig, man pratar så mycket skit på hästryggen. hahaha, tror inte det är en ända tyst minut när man rider tillsammans med någon. Man pratar om allt och ingenting och grejer kan snabbt bli allvarliga, men diskussionen slutar direkt vi kommer tillbaka till stallet. Nej hörrni, nu ska jag ta och byta tvätt i maskinen. Har ett helt berg av tvätt (hur fasen får jag så mycket tvätt så fort? förstår inte, haha) .. magen kurrar med så kanske ska ta och kolla om det finns någon god frukt att mumsa på. Sedan blir det duschen och efter det - sängen, kommer somna som ett litet barn, himla skönt när det är så och jag slipper mina sömnproblem. U N D E R B A R T. Jag har börjat att dröma himla konstigt dock haha... men men! ♥

Morning...

2009-01-03 | 09:39:36 | Allmänt | Kommentarer (0)


God morgon sömntutor!

Jag har varit vaken i 2h och känns riktigt skönt. 
Gick upp starx före 8a och klädde på mig och begav mig ut i stallet, gav hästarna mat och släppte ut dom. Så himla smidigt att jag bara kan öppna en hage och släppa dom hästarna som ska ut i den för dom springer dit dirr. Hade tagit destu längre tid om jag hade behövt leda varje häst ut till sin hage, just nu står valackarna tillsammans mina hästar Pistol och Morando tillsammans med Bolack och Faxital, sedan Preme tilsammans med Pepzi, och sedan resten av stona i en annan hage. Det vill säga, Bolis, Bolisia, Pepita, Beninjame, Nischaala och Sancina. Tyvärr så fick vi ta bort Penny medans jag va i Thailand, när jag kom hem så var det en stor saknad efter älskade Penny. Och Faxiola har vi lånat ut på foder till Ellinor, så hon finns numera i Lerum fram tills våren.. skönt med inte så himla många hästar varje vinter längre. Ibland har vi ju för många, alltså jätte ont om plats då i vårat ändå någorlunda stora stall,  16 boxar och 4 spiltor. Ibland blir det väldigt mycket häst här i bloggen, men det är inte så konstigt så ni får helt enkelt stå ut med det!

Har precis käkat frulle med Linéa, himla skönt att bara kunna sitta ner lungt och stilla på morgonen. Jag fattar varför folk tycker om morgonar (när jag väl är uppe ur sängen!), tagit ett tag för mig att förstå men faktiskt himla mysigt. Jag körde pst och hunoungsmackor idag, så gott. Och en kopp gott thé till + litet glas oboy vid sidan om. Gott-gotti-gott-gott. Nej hörrni, nu ska jag ta och torka håret, klä på mig, fixa mig lite och åka och jobba. Hoppas ni får en underbar lördag!

Btw. Publicerade ett inlägg igår kväll som fortfarande inte har kommit upp på bloggen? "/



innan jag somnar..

2009-01-02 | 22:39:13 | Allmänt | Kommentarer (0)



.. ville jag bara säga att jag lever och att det varit en lång, lång dag och jag har varit fruktansvärt trött nästan hela dagen. Trotts alla burn jag druckit idag så har dom knappt hjälpt mig att piggna till. Men men så kanske det kan vara ibland?
Nu ska jag iaf sova, jag slockar snart så lika bra att jag tar tillfället i akt och springer t sängen. Är helt klar för den så varför väntar jag ens? Nej hörrni, Nattinuffsan och sov gott allihopa så hörs vi imorgon! (:  





sömntuta..

2009-01-02 | 07:27:04 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. det är vad jag är ibland. Vaknade senare än tänkt och planerat så jag har bråttom, bråttom men tänkte att jag kunde ta och skriva några rader. Har ni sovit gott? Det har iaf jag, men när jag vaknade känndes det som om jag hade sovit i kanske 1h max, så jag är alltså seg. Precis duschat håret ska dra på mig lite kläder och om 15 min max så måste jag springa t bussen så jag inte missar den - det får verkligen inte hända idag eftersom jag ska jobba, ska öppna!

Vad ska ni ha för er idag? Hoppas iaf att ni får en kanon dag!





fobier, ibland är dom konstiga!

2009-01-02 | 00:43:10 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag råkade zappa förbi en av mina stora fobier på tvn. Och kännde att jag måste dela med mig av min av dessa små krabbater som gör min fobi; KRABBOR jag får näst intill panik om någon kommer och närmar sig med en krabba, hur liten den än är så blir jag helt stel och nästan gråtfärdig. När jag badar i havet här hemma i Sverige så hoppar jag helldre i än att gå i ifrån stranden, att komma i närheten av dessa krabbor och att dom kan krypa och nypa mig i fötterna är något som ger mig rysningar av bara tanken.. Krabbor i huvudtaget ger mig rysningar ända nerifrån tårna och upp till hårbotten! Jag hoppar högt av att se att jag är mindre än 2 meter ifrån en som kryper på havetsbotten. Utomlands ser man dom aldrig på botten förutom på kvällen, och då är på på stranden Thailand te.x går man ner på stranden på kvällen/natten så kan det krylla av dom.. usch! eremitkrabbor ser man dock på dagarna, dom är inte lika hemska som vanliga krabbor, men fortfarande hemska. Usch, jag tycker verkligen inte om dessa små kräftdjur! Som vi säger i mallis - Få böööööört dom!

Är det någon mer som har krabbfobi?
Har ni några fobier som får era nackhår att resa sig av bara tanken?







Dumt, keela. Väldigt dumt!

2009-01-01 | 23:50:35 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Att jag kom på att jag skulle ha filmtajm, nu har jag sett på film verkligen hela dagen. En Vampyrs bekännelse, Madagaskar 2, The butterfly effect och ska snart slå på The butterfly effect 2 att somna till tänkte jag. Skulle egentligen åkt hem idag, men det blev ändrade planer och jag är fortfarande i stenungsund, ska ta bussen vid 8 till morran :|

Ska åka raka vägen och ta ut och fodra mina pollar sedan så ska jag jobba 10-15 kort och skön dag. 2009 har iaf startat bra, Min chef ringde igår på dagen och undrade om jag ville ha fler timmar eftersom en av våra vinter receptionister ska sluta och jag va inte sen på att säga nej. Så nu har jag nog fått ca. 30h mer i veckan och jag klagar inte. Himla skönt att jobba faktiskt, dock så har jag ju bestämmt mig för att ta tag i skolan igen till hösten eftersom jag va dum nog att hoppa av precis i början av 3an, Dumaste beslutet jag någonsin tagit till er som fortfarande går i skolan och har tröttnat.. HÅLL UT FÖR TUSAN. Det är inte värt att behöva gå ett år extra för att man är trött och inte ohrkar mera. Jag trodde inte jag skulle börja igen, verkligen inte vilja börja igen, men jag saknar faktiskt att gå i skolan, inte att just gå i skolan men känna att jag iaf får en utbildning och stå på senare i livet. jag har bra arbetsmeriter osv. vilket är bra. Men jag ska iaf bli student 2010, alltså ett år senare än vad jag ska vara egentligen. Men jag blir det ju iaf (som det ser ut nu) och det är de det som räknas. Måste ha min gymnasieutbildning känner jag. Rätt bra val va? (:

Nej hörrni nu ska jag ta och slänga på den dära filmen och somna, känner att ögonen börjar klia, lika bra att ta tillfället i akt och inte låta det försvinna eller hur? Hoppas iaf att ni har haft en riktigt bra nyårsafton och en bra första dag på 2009.






A walk to remember..

2009-01-01 | 17:34:37 | Allmänt | Kommentarer (0)


Film tajm!

Eftersom många säkerligen är sega och trötta idag så tänkte jag ta och lista upp mina 10-i-topp filmer en sån här trött och avslappnad dag. kärleks filmer och drama vankas nedan.. och kommer inte i slags ordning utan bara raddar upp dom bästa enligt min mening. Så himla bra hela högen!


The Notebook 
- A Walk To Remember 
- The Horse Whisperer 
- Pearl Harbor
- Brokeback Mountain
Saving Private Ryan
- Titanic
Forrest Gump
Eight Below
Braveheart


dessa 10 filmer är absolut 10 av mina favoriter, kan ta och slänga upp lite mer favoriter någon annan dag! lil sis och jag tog och kollade på En Vampyrs Bekännelse tidigare idag, den är bra den med absolut. Tror jag ska ta och kolla Madagaskar 2 lite senare. Miami Ink på tvn nu och det kan jag ju bara inte missa, även fast jag sett avsnittet säkert 4ggr innan, men det gör ingenting.. för att de är Miami Ink! (Jag är SÅÅÅÅ sugen på att gadda mig nu!) Nej hörrni nu ska jag ta och försöka göra lite middag av det som finns i frysen och efter hoppa in i duschen och sedan slänga mig i soffan igen för att kolla på någon mysig film. Take Care

090101

2009-01-01 | 14:46:11 | Allmänt | Kommentarer (0)


God dag vänner!

Första dagen på nya året idag, härligt. Jag och mina nya möjligheter.
Gårdagen va ändå rätt trevlig, men det var mer som en vanlig kväll med en del av gänget än nyårsafton, ända skillnanden va raketerna och hattarna, och självklart att Lext va så himla full (som han alltid är på nyår!) men ja, det va iaf helt okej. Jag hade ju inga förhoppningar och jag är fortfarande grinig över att vi inte åkte till sälen..Men allihopa tack för kvällen! Coffe kan ju ta och tänka över vad han gjorde igår kväll dock, jävligt shysst.. ska komma ihåg det till när jag ska hämta dig mitt i natten någonsans + några fler ska då göra exakt samma grej som du gjorde mot mig och angelica inatt! och Tack Putte och Kine för att ni va så snälla och körde hem oss, mega snällt verkligen.


Jag har ont i baksidan av låret, knät och framföralt rumpan, och med all rätt antar jag. (Sa ju att det skulle kännas idag!) Jag gjorde en snygg ramling/spagat när jag skulle ut genom mannes dörr till dom som rökte, han har en matta som tillsammans med kylan va glidhal och både jag och mattan åkte typ 3 meter. Ja men ibland får man väl lov att bjuda på sig själv? hahaha, kan tänka mig hur roligt det såg ut. Tilda, Raz, Angelica, Manne och Malin var det som fick bevittna detta.. Och grädde på moset så fick jag ett helt glas vin över min rygg av Lext när jag ramlade. Go snäll..

Senare på kvällen så kom Jens, Marco, Putte och hans bror hem och sådär, helt plötlisgt skulle dom bada jacuzzi och frågade om vi skulle med. Angelica svarade badar hon badar jag och pekade på mig, sagt och gjort uppenbarligen.. Låg i sängen och pratade lite med Raz när dom bara drar tag i mig och ska ha i mig. Tar tag i Raz och klamrar mig fast och dom får med honom ner på golvet och ända ut till hallen nästan när lyckas han komma ur mitt klamrande och Bränne hjälpte sedan till att dra mig in i badrumet och sedan tog dom 3 stycken och kastade i mig med alla kläder på, inklusive Mannes tröja jag hade lånat för att jag frös så fruktansvärt. Jaha ja, de va bara att garva åt saken. Blev lite av ett krig ett tag, lösögonfransar flög, sminket rann och ja herregud. Sedan kommer manne och häller en hel flaska med grenadine på oss. Go shysst!


 

Jag fick iaf vara med folk jag tycker om vid 12 slaget, och jag är nöjd! Tycker om er så himla mycket. <3
btw, Tilda.. höll sig Lext vaken t 12 slaget? ♥