bildbomb!

2009-06-26 | 08:33:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


Alltså gårdagen, jag behöver inte förklara med ord jag bjuder på lite mer charmiga bilder och lite mer..... ocharmiga.









.. and more to come! hahahahahaha :D

sol, vind och vatten..

2009-06-25 | 01:16:14 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag har planerat att sola imorgon, hoppas det är lika underbart väder som det vart idag. Nu är jag trött på att vara blek, jag brukar aldrig vara blek. Brukar inte hinna bli blek vad hände? (blek är väl att ta i, men inte Keelabrun som jag brukar vara!) Nåväl, det har ivartfall hänt och jag gillar det inte och när jag är ledig så ska jag ta vara på solen tänkte jag. Upp i tid och åka och försöka hitta en ny bikini, sedan så är det stranden som gäller, ev. åka till någon sjö. Åhåå, rostbiff och potatissallad imorn som lunch? eh ah det är väl givet? Nej om man skulle ta och styra sig lite åt sängen kanske, John Blund kallar verkligen nu.

vänskap.

2009-06-25 | 00:52:11 | Allmänt | Kommentarer (0)

Har spenderat kvällen tillsammans med Kev på en brygga.
Timmarna bara sprang iväg, kom hem runt 23 tiden åkte runt 18.30.. vi bara satt och tjötade och bara fanns där för varandra, så som det ska kunna vara utan att det är något speciellt.




miss it so bad...

2009-06-24 | 23:54:50 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vilka dagar vi hade, vilka galna jävla veckor. Vilket minne för livet, dock inte speciellt bra för levern. Men Barskolan va något av det roligaste jag gjort, träffat så sinnes goa folk genom den och inte tala om underbara magaluf. Magaluf 2007 va galet, Magaluf 2008 va heltflippat. Ser mörkt ut med ett magaluf 2009 för tillfället. Men jag hoppas verkligen jag kan lösa så jag får åka ner dit iår igen träffa alla som är där nere och säsongar iår igen.

Klippet är ifrån iår grupp 2. Jag gick grupp 6    2008! Synd att dom inte hade domma idérna då. RICCARDO! Varmt rekommenderad barskola om någon funderar www.barskolan.net just do it!




dagen efter midsommar 2008 stack jag iväg på äventyr på mallis. Iår då? Nä jag är fortfarande hemma...

klockan är över 00.30 och jag är fortfarande bakfull!

2009-06-21 | 00:40:12 | Allmänt | Kommentarer (0)


kalinski satte hela tiden på Chris Brown - Forever igår. Tro pelle att jag återigen fått dille på den jävla låten, det tog en evighet för mig att få bort den ur min skalle när den precis hade kommit ut och under tiden den var "populär" och ja, nu har jag dille på allt med cb igen. Jag somnade som aldrig förr i soffan tills ungefär nu helvete vad jag behövde det. Trotts att jag sovit så mår jag FORTFARANDE dåligt och mat vad är det? Har ingen matlust för femöre, verkligen inte alls dock vet jag så väl att jag måste äta något iochmed att jag bara ätit lite lite köttbullemacka idag, vilken jag inte har kvar i mig längre heller för den delen. Jobbigt att må illa och vara hungrig som fan på samma gång! Någon som vill ge mig en gnutta med matlust?

Hartwig hörde av sig förut, vilket var skittrevligt och undrade om jag skulle med dom ut. Har inte träffat honom på evigheter så jag hade verkligen inte tackat nej om jag hade mått egrann bättre. Men jag tror att bara lukten av alkohol skulle få mig till att kräkas idag. Blev ingen utgång för mr burne heller som valde att åka till Li istället. Jag tror vi gjorde rätt allihopa med att stanna hemma idag, hade vi gått ut i stan som planerat hade det garanterat inte blivigt nyktrt idag heller och jag ska jobba imorgon. (Y)

Jag har bitit mig något så fruktansvärt hårt på insidan av läppen någon gång under natten, gör skit ont och är hur svullet som hellst, typ ett sår med Yummi.. Känns ungefär som att ha en förskyldningsblåsa, och vem vet inte hur ont en sån gör? - Något så fruktansvärt. Ja vid den här tiden igår så var jag kanoners och mådde super. Idag vid den här tiden är jag inte kanoners och mår inte super. En god natts sömn och 6l vatten till kan nog göra gott? Jag ska slå på en film och sedan kommr jag somna som en liten gris igen, garanterat har många många många timmar att ta igen.



PARAPAPAPAPAPAAAPA PARAPAPAPAPAPAPA!

2009-06-20 | 20:14:21 | Allmänt | Kommentarer (0)


Denna låten är tillägnad dig Raz, hahahaha han blev som tokig på folk som gick runt och sjöng.. Njuuuuuuuut (;
Fick mig allt bra många skratt igår, ska försöka lägga in lite filmer som finns på mobilen den dagen datorn och mobilen inte gnabbar ihop sig emot mig vilket dom såklart gör just för tillfället.

 

som att ta en vodkashot precis innan man går in i en poliskontroll.

2009-06-20 | 19:17:05 | Allmänt | Kommentarer (0)


att det kan ta sån jävla tid att styra till sig. Jag mår fortfarande skit dåligt, och det dyket upp fler och fler bilder på face med - hemskt! Jag hatar när man vaknar och bakfyllan tar en evighet på sig att smyga sig fram, inte så konstigt att jag mår dåligt med den mängden alkohol jag fick i mig igår. (Ångest, Ångest, Ångest) Vad hände lixom? Kalinskiiiiiiiii (Carolina) och jag bara körde och uppenbarlien blev det lite lite för mycket, hon mådde dock hundra gånger bättre än mig idag, ändå va de hon som blåste över 2promille igår vid 8 tiden. hum..  (;

Jag och Raz va sinnes fräscha imorse? Ah fast nä. Jag va blekare än ett A4a papper enligt folket inte så konstigt med tankte på hur jag började må, vill inte ens kolla mig själv i spegeln nu heller trots att jag är duschad två ggr och borstat tänderna säkert 100!  halsen är helt fuckad med låter som en rostig ... något. låter inte helt okej ivartfall. Tänkte jag skulle försöka hitta min sladd t kamran, men grattis säger jag nog till mig själv. Sedan så var det tal om utgång idag, vilket jag förmodligen inte är med på idag så som jag mår just nu, natten är ung jag kanske kanske kanske hinner styra upp mig själv. Bränne är hos Li, vilket gör att jag har ett bra par timmar kvar att bestämma mig på.. Om man kanske skulle försöka få i sig lite mat, lyckades få i mig pynkelite av en köttbullemacka imorse mer än så har jag inte fått i mig.




Ja ni ser ju bilden från imorse, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt mig själv! (kanske något av det jag gör?) HAHAHAHAHAHAAHA.

"man mår som man förtjänar"

2009-06-20 | 16:13:37 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag har fått höra av man mår som man förtjänar?

Idag tror jag det är helt rätt. Fy åt helvete!

rubrik

2009-06-18 | 18:59:06 | Allmänt | Kommentarer (0)


ah men precis. Är så jäkla trött, är verkligen helt slut i både kropp och själ. Tänkte försöka komma i säng tidigt idag och förhoppningsvis med att lyckas somna på köpet. Vi åker väl runt 9-10 tiden imorgon til grebbestad.. Vi ska stanna påvägen och handla mat osv med. antar de blir på torp eller ngt liknande? Nåväl.. Jag behöver ivartfall få sova innan jag åker iväg annars kommer jag vara helt körd (trött, gnällig, and so on!). Är mega hungrig med, måste ohrka göra mat snart innan jag slocknar. Blir till att göra mat och slänga på en film sedan är min kväll slut och tänker inte röra en fena mer än nödvändigt. Fick ett fruktansvärt sug efter herrljunga päroncider och gräddfils lantchips inatt så de var jag såklart tvungen att köpa med mig hem så jag ska mumsa på det ikväll, en kexchocklad åkte med i korgen oxå. Nej om man skulle börja med maten då kanske.. - suck!

ÅhååhååååååååHHH, måste ju ta och komma på vad jag ska ha med mig till Grebbestad med. Alltså packa en liten väska. Helvete jag ohrkar inte.. Vad ska det vara för väder? Vad ska jag ha på mig?  Vilka jävla problem.


Grebbestad, hur ska det gå denna gången?

2009-06-17 | 23:06:50 | Allmänt | Kommentarer (0)


Ja, sist jag var i Grebbestad så slutade det inte allt för bra. Men, på´t igen Manne, Bränne, Raz, Jag, Li, Sandra, Emma, Frida, Ante och Samuel och alla deras kompisar som va ett stort gäng kan tänka att de kommer bli ett stort fylleslag.

Va hos Bränne i ett par timmar ikväll och tjötade lite skit, bestämmde lite gällande midsommar, var ju meningen att vi skulle vara där jag jobbar men de blev det ändring på. Tidigare idag har jag sprungit i affärer på torp + fått en present av pappa han skämmer bort mig alldeles för mycket. Han kom hem med en expertpåse, i den fanns en Nikon D60 och om jag blev glad? - JAAAAA-A! Dock så vågar jag inte riktigt ta med den till Grebbestad, han tror jag kommer supa bort den dirr. Och dumt att ta med den när jag har en vanlig digitalkamra som jag gärna får supa bort innan. hahaha. Nåväl, hoppas jag kommer igång med att ta bilder igen, förr hade jag alltid kamran med mig.

Dagens inköp.

2 st Levi´s thisor från MQ.
2 par skor samma modell, två knasiga färger. från Scorett.
2 stycken linnen från Kappahl
1 par shorts (Hårts!) från Kappahl
1 linne ifrån GinaTricot





Och här har vi min älskade pappa. ♥





rubrik

2009-06-17 | 18:12:30 | Allmänt | Kommentarer (0)


tralalala en sked, ett cementgolv och det är bara att börja gräva.
någon dag ska jag börja stå upp och sluta låta folk behandla mig hur dom vill.

I miss u guy´s.

2009-06-17 | 17:50:44 | Allmänt | Kommentarer (0)




2007, vilket moment! Manne lyckades fånga en ultrabild och la dit ett hjärta, heelt rätt. Synd att man inte ser mer av ante bara.. Ni är två av världensbästa ♥  ..  och jag vet ärligt inte vad jag skulle göra utan er. Har många många många många härliga minnen med er som jag värderar väldigt högt.

mörker + skog + rådjur + skrajhäst + skrajkeela = en himla röra?

2009-06-17 | 00:14:24 | Allmänt | Kommentarer (0)


Har precis kommit in ifrån stallet, slutade jobba vid 22 stack upp till mamma och Håkan och tjötade lite sedan så hem snabbt som attans och gick ut och tog in Preme och tog en sväng på honom, dumt nog vågade jag mig in i skogen... tänkte väl inte riktigt innan jag gick in där, finns ju massa hemska djur om kvällarna (vi är båda två lite smått paranoida. jag och hästen alltså!) och sedan så är väl inte jag seciellt glad i att vara ensam i mörker, när det sedan börjar prassla och knaka som fan framför oss så blev både jag och hästen helt stela och vi vände snabbt tillbaka... hahaha! Höll mig till vägen resten av ridturen.

första 3h på jobbet verkligen flög iväg idag, vid 6 kollade jag på klockan för första gången och blev helt paff. Känndes inte som jag varit där i mer än 50min. Sista timmarna va sådär halvsega, fanns inte speciellt mycket att göra ringde lite och några kunder. Våran dator blablabla har haft vårat nät nerstängdt i 2h vilket innebär att vi inte kunnat ta emot mail eller besvara mail vilket gjorde att det fanns mindre att göra + att vi va 3 stycken när vi vanligtvis brukar vara 2. Är nu ledig fram tills på söndag då jag jobbar kväll. Har försökt att föra över massa bilder via bluetooth men datorn och mobilen har nog gaddat ihop sig och vägrar sammarbeta med mig så jag har inte lyckats.. "/   Jaja. BlaBla. Nåväl.


fasterdax!

2009-06-16 | 14:40:03 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag älskar mina små småttingar till brorsdöttrar något så oändligt och dom lyser hela tiden upp dagen. Att vara faster är helt underbart. Jag kommer bli en sån bra mamma! (go självsäker, jag vet!) Dock börjar jag jobba om 20min så då är det slut på det roliga lekandet. Vi har mest hoppat på studsmattan, ätit glass, lekt med hundarna och kramats dom är så kramgoa, nästan lika kramgoa som mig. (;



Haft denna låten på skallen i flera dagar, vart hörde jag den lixom? Måste ta och se A walk to remember nu snart med, så jävla fin film! Nej om man skulle byta om till arbetskläderna kanske..

tipp tapp, tipp tapp

2009-06-15 | 22:11:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


guuuuuuuud vilken härlig ridtur vi har tagit oss, vi va ute i ca 2h. hur härligt väder som hellst. Massa, massa, massa, massa, massa skratt - vilket jag behövde! Sedan käkade vi egrann kvällsmat och nu ligger vi alla helt utslagna på sofforna, jag vill verkligen bara gå och lägga mig men känner mig själv för bra och ingen idé att ligga där och vrida och vända sig hela jävla natten..  Funderar starkt på att låna Rex och gå ut på en kvällspromenad en sväng. (närmare bestämmt en slinga på 8km) men frågan är om jag verkligen ohrkar. Men bättre att komma ut än att sitta hemma. Det är livat på vissa ställen med, funderar på om jag kanske kanske kanske kanske kan ohrka att hoppa in i duschen och fixa mig lite och sticka med, inte för att jag har en sån jätte lust egentligen men det är värt att överväga lite?




Ibland kan man ju undra?

...

2009-06-15 | 17:50:42 | Allmänt | Kommentarer (0)


det blev grillning, fruktansvärt gott vart det med mätta och belåtna så sover Petra och Freddie en powernap, önskar jag med kunde, sov noll igår, kommer sova noll inatt. Jobbar kväll imorgon med, kommer inte alls vara trött, inte alls... Förmodligen utgång på onsdag i stan, hope so.

Tänkte att dom får ta och vakna om en stund så vi kan sticka ut och rida någongång, jag behöver sysselsättas big time för tillfället.

"stolpe med mansslem på ytterlampan"

2009-06-15 | 16:08:54 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. hahaha vad jag skrattade! En kollega läste heeeeeeeeelt fel på en lapp, där det stod på norska. Hon fick det till meningen ovan. Jag hade läst lappen innan och när Tina bara fick ur sig "stolpe med mansslem på ytterlampan" så brast jag ut i ett hejdlöst garv (nästan så jag trillade av stolen garv), gick inte att hålla tillbaka även fast jag satt med en kund i telefonen som tur va de en kille i 26års åldern som hade lite humor, så jag behövde inte förklara mig speciellt mycket. Tina var tvungen att lämna kontoret för att jag skulle kunna koncentrera mig igen, kan tänka att hon kommer få höra det här i evigheter. Dom flesta har blivit infomerade om den lilla meningen redan och den sprider sig såklart som pesten, våra vaktmästare är eliter på att snacka. Dagen har väldigt konstigt nog gått fruktansvärt fort änsålänge, haft fruktansvärt mycket att göra på jobbet idag kan vara en anledning, dock varit mest på kontoret, svarat på oändligt med mail(mestadels engelska, är dom på hugget idag eller?) och gjort sinnes med bokningar och telefonen har ringt i ett.¨

Kom precis hem, mötte Freddie på vägen han va ute och sprang, så jävla hurtigt! Syrran slutar snart jobba så ska vi väl ut och rida när hon kommit hem, göra lite middag först kanske hörde att någon va sugen på grillat, Freddie hörde nog de med så antar de blir grillat. Men det återstår det att se, han är och handlar nu ivartfall. Nåväl..

AUSTINPOWWAAAAAAAAAWAAAH.

2009-06-15 | 00:42:07 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag kommer ihåg hur jag vek mig av skratt när jag först såg denna scenen på filmen for the first time. Och det är fortfarande lika(ivartfall nästan) roligt. HAHAHAHA bröhumor, sry!


jobb, jobb, jobb.

2009-06-15 | 00:10:52 | Allmänt | Kommentarer (0)


Puh, jag har knappt ohrk att skriva här längre. Antar att jag inte har så mycket jag behöver skriva? Vad vet jag? - ingenting.

Att skriva får en att få ur en massa saker, visserligen behöver det inte vara om saken i fråga eller ha något med den att göra, utan det kan vara helt orimmligt babbel. (som det verkar som att jag tydligen hade i mig ivartfall..) Nåväl. Ibland blir man bara så himla trött på oklarheter. Lite klarhet i vardagen skulle inte vara fel alla gånger. "Nej, Nej, Nej"

Är hur trött och seg som hellst, känner dock att jag inte kommer kunna sova helt hundra inatt. Alldeles för mycket som pågår i min alldeles för lilla hjärna precis nu, önskar jag hade en "jag bryr mig inte" knapp någonstans som jag kunde trycka på. Jag bryr mig alldeles för mycket och tänker alldeles för mycket på små saker, småsaker som blir storasaker utan någon anledning.. Neeeeeeej. DUSCHA!

rubrik

2009-06-11 | 17:51:51 | Allmänt | Kommentarer (0)


hahahaha jag har så kass humor!



vilda munkedalsbor och examensfirande.

2009-06-07 | 12:10:00 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hade tänkt skriva om gårdagen, men jag kom på att jag ohrkar inte. Men dagen/kvällen var fruktansvärt rolig och lyckad. Grattis Per (bror) som nu är Brandman och Grattis Petra (syster) som nu är Polis. Idag är det fullt av folk som är bakfulla, vilket inte är de minsta konstigt så som alla tog i igår. Hahahaha känns bra att jag va nykter när jag ser alla andra, jag hade nog mått fruktansvärt dåligt idag annars vilket jag inte kännde för. Nej, nu ska jag gå och brottas lite med perra, han är sinnes bakfull. MUHAHAHAHAHA. syskonjävligheten är på TOPP!



morgonar, älskar vi dem inte?

2009-06-05 | 06:00:41 | Allmänt | Kommentarer (1)


.. eh nä!

har knappt sovit en blund och behövde gå upp ur sängen för 10min sedan. Jag är helt gaaalet trött och fryser som en idiot. Vart är värmen? Det regnar såklart ute, ska visserligen sitta i en bil ända ner till Växjö så hoppas det är bättre väder där, tagit med en kudde och en filt haha jag kommer förhoppningsvis somna som en liten gris i bilen. Kan ju hoppas på att få låna brors axel (eller den som sitter brevid mig) att dreggla på.  Nej nu Växjö fram och tillbaka, Ikväll stan, Imorgon examensfest. Sömn vad är det? Nåväääl, nu måste jag rusa annars blir jag sen till där vi ska mötas allihopa.



jobbig dag!

2009-06-04 | 22:30:21 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jobbig, Jobbig, Jobbig dag.
Varit stressad t tusen hela dagen, och mått pyton hela dagen. Att jag skulle envisas med att jobba trots jag inte fick va kanske lite dumt, varit hur trött som hellst med, kom hem ifrån sjukhuset vid halv 3 inatt typ. så inte sovit allt för många timmar då det tog en evighet innan jag somnade med.. jag tog mig igenom dagen men gjort väldigt väldigt lite. Har försökt att sitta ner så mycket jag kunnat då balansen till att stå inte riktigt finns där. Som tur va kom Pernilla och testjobbade så vi va 3 istället för 2 vilket betyder att jag kunde ta det lite lugnare.. Gömde mig väldigt mycket inne på kontoret dom timmarna hon va där. När jag kom hem så är det fullståhej på gårdsplan när mamma ensam försöker lasta Bolack, lycka till sa jag och skrattade. Tjji fick jag när jag som har ont i hela kroppen och lite där till fick ställa mig och ta i grimskaftet och hålla istället det tog 45 min att få lastat honom. Kan tänka att mina armar gör ännu ondare efter den kampen..

Har försökt hitta blåmärken på mig själv, borde ha en hel del.. Dock är jag bara röd och svullen typ, det kanske kommer? Öm är jag ju typ överallt.. Fruktansvärt ont i höger sida, varje djupt andetag tar fan all energi jag har typ hahaha (:   Ingela tyckte det var charmigt att jag haltat mig fram hela dagen och behöft stöd när jag ska gå lite längre sträckor typ gått och hållt mig i väggen. Flera kunder som frågat vad jag gjort då det inte går så bra att dölja när jag måste flytta lite på mig (typ t kassan ifrån datorn), och dom blir helt förskräckta när jag berättar typ. Äsch säger jag! (man kanske borde tänka på vilken tur man kan ha!?)   ÄÄÄÄH allting gick bra noll stress. Nog om, jag mår primaballerina!


Jag ser inte fram emot att behöva gå upp vid 05:45 imorgon. Inte alls, sätta sig i en bil ner till Växjö, vara där i 2h sedan åka tillbaka, jag har bivit övertalad att gå ut imorgon med eftersom lilla syster fyller 18 idag, och sedan på lördag igen då stora syrrans examensfest är. Puh. Kroppen kommer aldrig få vila.. men jag andvänder inte huvudet alla gånger, och tänker inte börja nu heller.. Jag kan ha kul fasten jag har ont! Kan ju hoppas det gått över lite tills imorn kanske! ;D  nej nu ska jag lägga mig och snarka framför en film.



rubrik

2009-06-04 | 17:25:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


hahahahahaha bedåååååååårande!


ajajaj, klantigt.

2009-06-03 | 21:29:16 | Allmänt | Kommentarer (0)



kul att behöva spendera kvällen på akuteeeeeNNNNN!
men jag bör lyssna på vad alla säger, det verkar rätt vettigt ivartfall men jätte kul att sitta där.. inte. Hoppas det går någorlunda fort att få komma in OCH ut.   Nej nu ska jag åka.

dubbelt upp.

2009-06-03 | 15:51:46 | Allmänt | Kommentarer (0)


Kul att jag jobbar dubbelt idag, inte alls stressad. Skulle slutat 3 kom inte därifrån förens halv 4. Och börjar nu 4 igen.. UNDERBART!   Nej måste rusa.

GAAAH!

2009-06-03 | 00:47:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


hahahahahahah 2006 I think? Gud vad fult vad man kan hitta på andras datorer. Dör typ!



Är nog inte alls full....



systrar 2007? ja herrejösses.

just don´t.

2009-06-03 | 00:37:48 | Allmänt | Kommentarer (0)

hahahahaha hitta en jätte gammal bild på mig och Müller. 2005/06 i think, så himla charmiga, personalfest om jag inte minns helt fel. Vilken tur att man har sådanna underbara kollegor!



Blöh, trött.. något så fruktansvärt. Jobbat, ridigt och sedan flängt runt som en idiot mellan olika ställen. Stack upp och hjälpte mamma med att betala räkningar på kvällskvisten förut med, att hon aldrig lär sig det där med internetbanken hon är verkligen useless på den fronten. Men rar och snäll som jag är så åkte jag dit och hjälpte henne..

Sitter mest och gör ingenting för tillfället, borde sova ska ju upp och jobba imorgon igen. Idag gick dagen förövrigt helt sjukt segt och jag fick en paddel i skallen av en gäst, man tackar man tackar. Sedan så var inte Ingela (ända som pratar flytande tyska) inne när det kom en enbart tysktalande gäst som skulle checka in och han förstod inte ett ord engelska heller. Jag kan löjligt nog lite tyska när jag står  där med dom face to face. (notera lite) Jag förstår ivartfall vad dom säger (eftersom man hört det sommar in, sommar ut i 3 år så lär man sig varken man vill eller inte) Jag kände mig sjukt stolt efter jag lyckats checka in honom, berättat vart han skulle, lite om vad som gäller osv. sedan gav jag han vårat informationspapper vi har på tyska så han får läsa resten själv, och kanske förstå lite mer. hahahaha (: han tyckte ivartfall jag vart duktig med och fick massa berömm, haha med ett leende på läpparna, blinkande ögonlock och en övervänlig ton så går det mesta igenom..  (;

Nej, sova va det..



Ibland förstår man bara inte...

New Moon

2009-06-01 | 23:36:56 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det är garanterat inte bara jag som knappt kan hålla mig!






Sitter helt utslagen från en dag på jobbet, helvete vad det är att göra. Lunch, vad är det? Nah de vet man ivartfall inte på mitt jobb om man bara är två pers i receptionen. Och humöret är typ sämst, sova bara, sov!