var e boxen? - däääär e boxen!

2008-07-29 | 12:10:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


Kommit hem till sverige nu iaf och hunnit landa lite, första dagen i sverige va ett helvete allt dåligt bara hoppade på mig men nu har det rättat upp sig igen ja.. Kanon väder verkligen, sol, sol, sol, sol, sol det är det ända som finns just nu. Spenderat en hel del tid med hästarna, Otippat va? haha. Saknat det såå mycket.  Keela is back in the game!


Vi är just nu ute med båten och glider runt, Blir smögen idag.. kommer hem fredag kväll alla glada :)
 Nej nu ska jag baaada :D

Tjingeling Badring
over and out.

Borta vældigt bra, men hemma bæst.

2008-07-19 | 01:52:37 | Allmänt | Kommentarer (0)

Sitter uppe i lægenheten nu, Jag och Veronica.. Sara jobbar, Tonje jobbar, Kristel jobbar och Kine hon ær ute och velar.
Va ute och åt med Veronica och Kristel idag på Chili Lounge, sååå mysigt dær och såååååååå dyrt men de ær de fanimej vært alltså! satt dær i solnedgången och bara njøt. Sen kom vi hem en snabbis och gick ner till Beach cluben och hængde lite så gick jag och Veronica hem och stannade på vægen och køpte majskolvar på KFC. MHMHMHMMMM så oændligt goda! Mer KFC till folket sa jag bara.

Jack har fått jobb på E4:an grattis ffs!
Victor har fått jobb som sæljare på Grabbarna Grus beach club. Grattis Grattis, dock sæljare *HOST* haha
Andy har fått jobb på Underbar.

duktiga killar.. Tycker om er så jækla mycket ska ni veta. Och Jack synd att jag missar Frida :( men, jag får komma och hælsa på i Sthlm så hoppas jag att få træffa henne då (:

Kænns tråkigt att åka ifrån er allihopa som finns hær nere. kommer sakna er så fruktansvært det ær så jævla jobbigt att sæga hej då till er! Men, jag kommer ju faktiskt ner i aug och tar semester om jag gør som jag tænkt. Och det hoppas vi på va? YEEEY. Sitter hær och bara drar ut på tiden egentligen måste packa, dra en låååång barrunda och sæga hej då till alla och lipa lite på varje stælle osv. Lite svårare att sæga hej då till alla nu nær jag ær nykter och vart i 2 dagar kommer aldrig kunna hålla mig ifrån att lipa, nær man ær dyng kan man ændå skylla på att alkoholen gør en sentimental, før de vet vi ju att den gør med mig. Kristels pojkvæn kommer ner imorgon med, tråkigt att  jag missar honom OXÅ. men han har jag ju træffat en gång innan men ændå..  Buuuuh ju mer jag tænker på det så vill jag egentligen inte hem.. eller? Kan jag inte bara ha ett eget Jet så det kan flyga mig dit jag vill nær jag vill? Kan jag inte bara skita pengar? hade væl vart fint? lite æckligt kanske men iaf...

Nej nu måste jag verkligen gå.

CYA!
Over and Out.

Tidig morgon før en gångs skull..

2008-07-17 | 11:57:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

Yey, Idag har jag och Tonje gått upp tidigt før en gångs skull.. Før vi ska åka in till Palma och shoppppaaaaaaaaaa! Efterlængtat, vi har tænkt att gøra det nu i sækert 1 vecka men adrig blivit av eftersom man kommer hem runt 07:00-07:30 varje morgon annars och ær helt full och onykter. Så man kommer lixom aldrig upp så nu nær jag går på stark medecin och jag inte får dricka och Tonje va ledig så tog vi oss en film kvæll.. Kækade en massa onyttigheter och drog M:I race + sista avsnitten av Friends! Tok mysigt.


Har hænt en jævla massa saker nu det sista som jag inte hinner skriva om, før nu ær det dax att dra sig ner på gatan och vissla fram en taxi. Hihu..

CYA!
Over and Out.

saknar.

2008-07-13 | 00:53:02 | Allmänt | Kommentarer (1)

saknar en massa, en massa massa massa massa. Ge mig bara!


fyllan igår va helt galen. Nu kør vi sa jag, nu ska jag sova 1 h sen dra ut och køra galet återigen.over and out.

sløa dagar, vælførtjænta dagar!

2008-07-07 | 20:58:10 | Allmänt | Kommentarer (0)

gud vad hærligt att inte gøra något alls på dagarna egentligen. Nu nær vi gått skolan och haft fullt up hela dagarna osv så ær det såååå skønt nu efter att bara sova hur længe man vill och bara vara. Lægenheten ligger ju som sagt super bra mitt i magaluf, næra till allt och emnar verkligen allt. Inte till IKEA kanske men haha.. jaja, ni fattar dealen!

Idag gick vi upp halv tidigt iaf, halv 12 gick och till stranden och la oss och glassade, en snubbe som kænner Annelie eller kænner och kænner men dom vet iaf vilka varandra ær kom fram till oss och frågade om vi skulle med ut och åka båt och sedan gå av i calvador eller va fan det hette och ta taxi eller ngt tilbaka men vi ohrkade inte så vi sa nej sedan så nær vi ser att han åker ut till båten så va de værsta feting jævla lyx yatchen, ja snacka om att dra en nitlott. Næsta gång han frågar kommer vi då iaf tacka ja till det erbjudandet haha. Før er som inte vet, Annelie ær en værlds go tjej som jobbar på vanliga Grabbarna Grus!  Anna jobbar med på vanliga och træffade ju henne førra året så kært återseende, hon vart hemma i sverige i 2 veckor men kom tillbaka hit igår så nu ær mallis som vanligt igen haha.

I sin vanliga ordning så gick vi upp och hængde på beach cluben efter 5 och fick en dags fylla.. Min lever vill inte svara nær jag ringer længre, elakt! man lever inte hælsosammast hær nere alltså! haha men men så ær de ibalnd ja. Vart hemma ett tag nu ligger i soffan och myser lite med Kine och Ida hahaha. Ska nog ta mig en liten powernap nu ett par timmar och sedan ut och køra galet i sin vanliga ordning..Tjingeling Badring
Over and Out.

Cuz Im a bartender.

2008-07-04 | 19:42:10 | Allmänt | Kommentarer (0)

FOR ATT JAG NU OFFICIELLT AR BARTENDER. hurra for jag ar bartender, hurra for jag ar bartender, fyttifan vad jag flairar bra! hahaha

Grattis t mig, Grattis t Kev. Grattis till GRUPP 6!     NU KOR VI SA JAG! GAYLORDS!CYA!

nytt nummer, ny lagenhet

2008-07-02 | 22:28:36 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu kor vi!

Idag va jag, Kristel, Tonje och Kevin och kollade lagenhet.. SUPER FIN! Guuud 20 000;- i manaden dock MEN det ar vart det sant lage helt galet och sa jakla frasch helt nybyggd. Jag klagar INTE! Dock ska kevin inte langre bo med oss utan med Jack, Victor och ep. men men! Nytt nummer nu emd allihopa...  0034 608644193 bara att ringa!

Examen pa fredag ar grymt nervos. men, SNART AR JAG BARTENDER!


Nej nu ska jag ut och kora galet!

Tjingeling Badring
Over and Out