Lugn lördagskväll..

2009-02-28 | 20:01:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


Åh, jag har fått huvudvärk tycker den kommer lite sent tycker inte ni det? Jag är rätt glad över att jag sov så många timmar förut, annars hade jag nog inte mått helt okej idag. Inte mått hälften så dålig av vad jag förtjänat att göra men jag klagar inte. Pappa va snäll och åkte ner och hyrde film till mig sett en utav dom. - Jag har världens bästa pappa ♥.  Sitter nu och väntar på att Kevin ska komma över så ska vi kolla film och äta chips och dipp och bara prata skit. Saknar att kunna bara säga "men jag kommer över en sväng" och bara ta på sig skorna och springa över nu när jag bor i Uddevalla så är det inte så enkelt. Nåja, vi ska iaf ta det så lungt som möjligt, Bränne är hemma hos Tilly och dricker öl och ska senare ut i stan.. Lockande, men inte tillräckligt lockande. Nej nu kommer snart Kev, ska fixa iordning dippen så den är kall och go sedan. Hoppas ni får en trevlig lördagskvälll allihopa!



MAAAAATS, MAAATS, HEJ DEHÄR ÄR MATS!

2009-02-28 | 13:07:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Hur mår vi på en lördag som den här? Jag mår helt underbart, tro det eller ej, va någon timme jag inte mådde helt okej men två alvedon och vätskebristtabletterna gjorde susen så nu är jag fit for fight igen (nästan iaf). Vaknade halv 7 imorse hemma hos Mats och kunde inte somna om, vid halv 9 gör Bränne en runda till toan och jag fick genast övertalat honom att vi skulle bege oss hemmåt sagt och gjort. Nåja, gårkvällen va mer än bra, den blev så jäkla lyckad, helt galet vad kul jag hade. Kommer kunna leva på denna kvällen en lång tid framöver.. Tack för en superkväll allihopa!

Tyvärr så glömde jag ju såklart kamran, så typsikt när de är en sån kväll man alltid vill minnas, har lite på mobilen men de är inte mycket, dom andra kanske har något, ska ta och kolla de.


Idag är de lördag ja, vad gör man idag? Vad ska ni göra idag? Just nu sitter jag hemma hos pappa och slöar i soffan, och lånar hans dator lite, kollar på flyg och hotell i London. Jag sket ju i sistaminuten resan så idag bestämde jag och Li att vi ska åka på en weekend till London i början av April. Kommer bli hur bra som hellst ♥. Komma ifrån vardagen lite. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än men jag ska iaf stanna kvar i std, ev. träffa Bränne osv. senare ikväll inget som är planerat än time will tell helt enkelt. Ska nog ta och riga Kev och se vad han gör, ringde och väckte honom vid 11, men han somnade nästan i luren så vi skulle höras av om ett tag, nu lär han väl ha vaknat? åH, jag är så trött... men vågar inte somna, lär sova hela dagen om jag inte blir väckt av någon eller något. Nej nu ska jag ta och äta lite, är monsterhungrig. 




Idag är det Fredag, och det innebär att det är utgång som gäller..

2009-02-27 | 10:34:08 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. och jag tror det kommer bli en grym kväll. Inatt har jag dock inte sovit mycket men tja, hinner nog powernapa lite senare idag innan Bränne och dom hunnit sluta jobbet. Bränne den jävla geten ringde och väckte mig, idag igen.... men va väl bara bra eftersom jag ska hinna mocka och packa, duscha osv innan pappa kommer och hämtar upp mig. Drar nog en snabb sväng till torp med och ser om jag hittar något att ha på mig ikväll hinner inte tvätta, eller tvätta hinner jag men inte torktumla, attans oxå!

Nej, jag sitter här röv hungrig så äta något är nog rätt smart, sedan springa ut i stallet, mocka och fixa sedan in och duscha, fixar mig gör jag inte förens senare idag så är man dubbelt så fräsch (och tro mig de behöver man när man är sjuk, men mår bättre idag)

Bolack och Pistol busar i rundpaddocken.




Morando kommer så lydigt när man ropar på honom.




Nej, nu är gröten och äggen strax klara, FRULLE! måste ju få så mycket energi som de bara går, dagen kommer garanterat bli toklång, och tokbra? nåja, time will tell.. Update senare.



Karmina - Inside of you

2009-02-26 | 17:04:41 | Allmänt | Kommentarer (2)


.. denna låten är så fruktansvärt bra, jag älskar den!
Så himla fin.  Enjoy.

Pink sunsets and purple haze
I know those magic days
When you go up and down with
The one you love you can't resist
The perfect touch, the perfect kiss
It sends you around, round, round
You're his majesty, you're his ecstasy
You're the spark that shines his light
He's your somebody that should make you feel like
A thousand lives are happening tonight




Har precis kollat på en film, haha det är knappt så jag vågar säga vilken. Men det blev High School Musical 3, har ju sett dom två tidigare så jag va bara tvungen. Nu så är den slut och jag ska nog ta och förbereda maten innan jag slår på nästa (Jag är sjuk, då får man kolla på film hela dagen!) Nåja, hörs senare.



dunderförskyld över en natt..

2009-02-26 | 11:52:28 | Allmänt | Kommentarer (1)



.. det är ingen bra "kåd" (a ´la magaluf)
Bränne ringde för en stund sedan och sa att jag itne fick följa med ut imorgon om jag låter som jag gör, hahaha go shysst? (man kan ju hoppas han tänkte mer på mitt bästa?) Nåja, jag knarkar iaf alvedon, halstabletter och nässpray till tusen så jag lär må bättre till kvällen igen och jag ska med ut imorgon. Jag behöver komma ut!

Igår kväll så la jag mig och kollade på film efter jag släppt in hästarna, det blev Taken. Hade inte sett den innan och dom flesta har sagt att den ska vara bra, och ja dom hade rätt.. den va bra! Se den om ni inte sett den. Helt klart.




Eftersom jag är dålig så ska jag ta det så lugnt jag kan idag. Ska bara ut i stallet och mocka och fodra. Sedan ska jag krypa ner i soffan och stanna där så länge jag kan. ( tills jag ska göra middag ungefär, Idag blir det kyckling (: ) Så idag lär det bli filmrace, ska även ta och läsa lite har ett par tidningar som jag inte fått hunit läsa än Glamour, Cosmopolitan och NU! sedan så började jag igår läsa "Om jag kunde drömma" (Twilight) för andra gången, beställt hem resten av böckerna så dom lär väl komma någon dag snart. YIPPI. Nej nu kurrar min mage så får ta och äta något så jag får i mig lite kraft för att ta på mig kläder och gå ut i stallet.





CDON beroende.

2009-02-25 | 18:23:07 | Allmänt | Kommentarer (1)

Hejsan vänner, läget?

 

.. muha, jag va bara tvungen att förhandsboka Twilight på CDON tidigare idag den kommer i april. Sedan så slängde jag iväg en beställning på Grey´s Anatomy s4 så den hinner nog komma innan fredag. Muäh!

Åh, min hals gör jätte ont och mit huvud är helt förstört, förskyldningen är så nära nu mamma ligger i feber och jag längtar inte dit direkt. Att jag varit ute och flängt hela dagen gör inte direkt saken bättre heller. Har varit i Munkedal och på Kvarnen och köpt foder och torv osv. helt otroligt vad pengar man lägger på hästarna i månaden egentligen. Var inne och handlade lite med, sedan varit i stallet och så så ah, vilat har jag iaf inte gjort idag. Nu sitter jag och kollar på lite tv Life of Ryan för tillfället och väntar på att maten ska bli klar, är monsterhungrig. Ska kolla på en film ikväll tänkte jag, mysa ner mig riktigt ordentligt.





GG Bartenders från Mallorca hamnar i tv rutan igen.

2009-02-24 | 19:19:58 | Allmänt | Kommentarer (0)


hahaha ja, Vi har ju sett Omi och Matts medverka i charterfeber, idag är det Adrian från Grabbarna Grus beach club "lekstugan" som är med i rutan enligt rykten är han med i "Den rätte för Rosing" idag kl 20.00. på kanal 5. hahaha jag säger då det detta ska bli intressant. Nåja, jag kommer iaf ta och kolla bara för att Adrian är med.



Adrian, den rätte för Linda Rosing?

Don´t hold back.

2009-02-24 | 18:38:57 | Allmänt | Kommentarer (0)



Såja, nu är jag hemma igen nytränad och nyduschad känns alltid skönt att komma hem ifrån gymmet och imorgon kommer jag med all säkerhet ha träningsvärk men då känner man att man har jobbat så det känns bara bra! (Visserligen kommer jag garanterat gny när jag ska ut och rida att det gör ont hahahaha) maten stod på bordet när jag kom hem hur bra är inte det då? potatismos, koktkorv med lagerblad (och INTE med 14 stycken och smör Li) den piken får du ta exakt hur du vill pärlan. Imorgon blir det inget gym, men på torsdag är de att hoppa på´t igen, får se om Li hinner med då eller inte hon ska ju upp till Sthlm nu i två dagar. Men rida ska jag ju iaf göra imorgon såklart, och tänkte även ta en liten promenix. Känns bra att va igång igen!
 
Hopp, vad händer ikväll då? Nej absolut ingenting händer nu till kvällen, jag ska bara lägga mig och dö i soffan efter att jag vikt all tvätt. Här får man göra sånt själv - suck! (jaja, bränne och li jag förstår att ni ler när ni läser de och tänker "janne skämmer bort henne så mycket va") Blir att försöka sova tidigt idag med, behöver komma in i en rätt dygnsrytm igen min är helt värdelös nuförtiden men börjat att rätta upp sig igen som tur är. Nej, ingen ide att sitta och dra ut på tiden när berget av ytvättad tvätt bara ligger och glor på mig.  Ciao.




Bodyart..

2009-02-24 | 15:08:31 | Allmänt | Kommentarer (0)


... Love it!

Nu har jag äntligen fått bokat en tid till min nästa gaddning, va inne hos Leif i fredags och bokade. 15/4   kl 12. YEEEY!
Har suttit och letat efter en bild på gaddningen jag har på ryggen så ni skulle få se vad jag ska fortsätta med, jag ska fortsätta på ryggen, ska bygga såå fint även fast jag är tjej. Vissa gillar de, andra inte och jag är en av dom som verkligen älskarT. Gör ju inte saken bättre av att min kusin är tatuerare och att hela min familj är gaddade och inte bara med en liten fjollig. Men nog om för nu måste jag börja tänka på refrängen, träningsväskan är packad, ipoden är laddad och bussen går om 20 min. Hörs när jag kommer hem senare ikväll, ciao.






Idag är det en bra dag...

2009-02-24 | 12:09:21 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Hur har eran dag börjat? Min har börjat super bra och är riktigt utvilad efter en monsterbra skönhetsömn inatt.

är egentligen bara inne en snabbis för att sätta på mig ett underställ under ridkläderna, kände att det blåser lite mycket ute så lika bra att ta de säkra framför det osäkra så jag inte sitter och fryser när jag rider ut. Ska nämligen ut på en sväng nu, solen är framme så tusan att det blåser men man kan inte alltid få allt.. tyvärr! Skriver när jag kommit in igen, om jag hinner annars så blir det en update ikväll när jag kommit hem från gymmet. (På tiden att jag börjar gymma igen, gymkortet har legat och dammat alldeles för länge nu.. Li ska få bli min personliga tränare! Hoppas inte du kommer ta livet av mig de första bara, ridningen är muskler och inte kondition.. hahaha nåja, det kommer säkert gå göra bra.)



Ibland så har man helt enkelt inte tid...

2009-02-23 | 22:14:27 | Allmänt | Kommentarer (0)


Måste bara börja med att säga förlåt för den oändligt dåliga updaten den här helgen, som ni säkert förstår så har jag haft en hel del att göra och helt enkelt inte haft tid att göra någon update.

... hade precis suttit och skrivit en halv roman om helgen. Då jag sparar som utkast så försvinner hela skiten, jaha ja så typiskt. Nu ohrkar jag verkligen inte skriva om. Kortfattat så har jag haft en väldigt trevlig helg! Har fått träffa massa vänner som jag tycker så hemskt mycket om och varit på bio och gbg horseshow. Vänner jag hunnit träffa i helgen är Jonna, Bränne, Nihn, Ante, Manne och Raz och fasen vad ni ska veta att jag tycker om er  ♥


Åkte hem ifrån Gråbo idag, kom hem så sent ifrån gbg horseshow igår så ohrkade inte sätta mig på en buss hem, utan vi kollade en film och somnade vid halv 11 ungefär, gick ju upp 6 på morran så inte alls konstigt att båda va helt slut. toksomnade direkt jag intog sovpositionen. Vaknade, käkade frukost, tjötade skit och sedan så drog vi till Jonnas stall, så mysigt och litet stall dom har där alltså. Tog senare bussen hem och första jag gjorde va att gå raka vägen ut i stallet och tog in Morando och gav han så mycket kärlek jag bara kunde, har saknat hästarna mina mega mycket i helgen. Har under kvällen gjort absolut ingenting, är jätte trött så ska nog ta och sova tänkte gå upp tidigt imorgon, rida och sedan börjar mitt nyttigare och hälsosammare liv imorgon. Ska börja träna tillsammans med Li (som förövrigt kommer ta död på mig), hon får helt enkelt bli min personliga tränare, har gymkort på sportlife men de har legat och dammat alldeles för länge men imorgon så är det dax igen. Nej, jätte tråkigt inlägg, utan bilder. Jag är jätte trött och borde ta tillfället i akt och sova innan trötthetern försvinner. Imorgon lovar jag att de blir update. Nattinuffsan allihopa!



I stenungsund och hälsar på..

2009-02-20 | 17:15:18 | Allmänt | Kommentarer (1)


Hejsan vänner.

Idag har det varit jätte dålig skrivning, ingen bra blogg dag alls. Varit ute och kört en hel del idag, lunchat på thaien m.m. Just nu sitter jag hemma hos pappa tillsammans med honom och Else och väntar på att Bränne ska komma hem ifrån jobbet så jag kan ta och gå ner dit. Nej, nu ska jag ta och vara social.


Hoppas på ny gaddning snart..

2009-02-20 | 00:41:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


Åh, nu är jag jätte jätte trött vi har suttit och gosat ner oss i soffan allihopa och kollat på film och snackat roliga saker, syrran ska gadda sig imorgon, halv 10 ska hon vara på Pushing The Pins och låta våran kusin Leif gadda henne, Jag funderar skarpt på att boka en tid och låta honom måla upp en ny för mig jag är så himla sugen på en ny så jag går snart under, vet dock att ju mer jag bygger på ryggen nu så kommer det göra ondare eftersom en del av nästa förmodligen kommer hamna lite på ryggraden, och det ska tydligen kännas. Inte vart där och gjort något än så tja, time will tell. MEN DE ÄR SÅ SNYGGT SÅ DET ÄR VERKLIGEN VÄRT DET. Jag är förälskad i denna bodyart. Nåja, ska se om jag kan hitta en bild på min senaste gaddning som jag ska visa er, har 3 stycken för er som inte vet och undrar... (and more to come)

Nej de va meningen att jag egentligen bara skulle skriva godnatt, nattinuffsan, sov så sött sötnosar. Hoppas att ni får en skön dag på jobb/skola imorgon och att dagen går fort, för imorgon börjar helgen. Har ni några speciella planer?


priceless...

2009-02-19 | 21:38:08 | Allmänt | Kommentarer (0)



... som bränne alltid uttrycker sig (om bilden nedan.)

På bilden här är jag 13 år och bilden är tagen av Li. På den tiden va Li precis inne i en blond period igen, sedan fick hon med mig ner i mörkret. svarthår, svartsminkad, metall och ja u name it. Den tiden gick inte lättare bort när jag då hade en plastbror som va så mycket hårdrockare man kunde bli som visade mig ännu mera band och jag va fast ett bra tag. Sedan så växte jag upp och insåg att bara för att man lyssnar på musiken så behöver man inte se ut som en mörk plågad själ. Vi hade en rolig tid på den tiden, vi gjorde allt möjligt tillsammans och va ute och drack häxblandningar osv. hahahaha ja, ni hörde rätt. Har vi inte alla gått igenom den perioden? en ståläkta fjåååårtiZzZzZz. Kommer ihåg en kväll så himla väl, vi va på en strad som heter Hawaii och drack, Joakim Andersson mfl. kom dit. Li börjar kräkas liggandes på mage ifrån bryggan, ur henne kom spagetti, ur näsan.. HAHAHAHAHAHAHHAHAHA ojoj vad vi skrattade, jag va jätte full och hade gjort något som jag sa förlåt för till Jocke stup i kvarten, han satt och kramades med mig och sjöng summer of 69´ jag minns det sååå väl. Eller när vi skulle på den årliga skolavslutningsfesten på almön, stenungsund, stora höga, ödsmål, ucklum, tjörn, jörlanda osv. alla kom dit på skolavslutningsfesten som va varje år. Minns att jag hade sådanna rosa/vita slitna jeans som alla hade vid den tiden i olika fäger, och något rosa linne, jag va jätte full och Li likaså. Nattvandrarna va där med saft och bulle, securitas, socialen va alltid i närheten denna dagen på året. Bränne, Simon och Jocke snodde våra cider, hahaha vi va så arga. Li hade sex i skogen med Pierre, jag hånglade med någon och vi ramlade ner i en myrstack, sedan minns jag inte så mycket mer av just den kvällen, vi hade tydligen fått bli körda hem 4 pers på en moppe ända ifrån almön till stenungsund. Emil som hade kört oss hade fått bära mig upp (bodde på 4e våningen) för alla trappor, därefter hade Li tagit över och släpat in mig i sängen och tagit av mig kläderna m.m. hahahaha, eller alla ucklumgården festerna, hemmafesterna hos Lext, turkiskpeppar shot, rent, musiken och allt som hör där till. Spyor Li? jag säger då de jag kan fortsätta med sådanna här grejer i en evighet, dom tar aldrig slut (jo, de gör dom ju.. men en bok hade jag lätt fått skrivit om jag hade skrivit ner allt sådannt som hänt mig och henne.). Nu är vi iaf rätta i sinnet och sånt som hände förr och hur vi va kommer aldrig mera ske. Dock så lyssnar vi fortfarande på hårdrock osv.



Just de där att folk har fått bära mig och tagit av mig kläder och så har hänt två ggr. den gången jag precis skrev om och för ca. 1 år sedan då jag va på GG tillsammans med Bränne, Ante, Raz, Manne och Klimpen. bärd blev jag dock inte, men näst intill. Jag hade gratis bil hem, alltså någon som kunde köra, men vi åkte tydligen taxibuss ifrån Uddevalla till Stenungsund, det är 4 mil. Det blev dyrt gissar jag på? Vem betalade? Bränne fick fixa allt gällande mig, han fixade att jag kom hem ifrån vägen, han ledde/halv bar mig, fixade in mig i värmen i lägenheten och la mig i sängen, bäddade upp så jag halvsatt om jag skulle må dåligt och inte vakna osv. Han är bäst helt enkelt, jag vet inte vad jag skulle göra utan honom ibland.. min bästaste bäste vän, Christian Brännehed du är guldvärd, jag älskar dig vännen ♥



Jag och min bästa vän Bränne.. ♥ (Bränne 32 kg lättare idag än på bilden (: )




We´re caught in a trap, I can´t walk out..

2009-02-19 | 19:29:32 | Allmänt | Kommentarer (0)


Because I love you too much baby.

Why can't you see
What you're doing to me
When you don't believe a word I say?

We can't go on together
With suspicious minds
And we can't build our dreams
On suspicious minds

So if an old friend I know
Drops by to say hello,
Would I still see suspicion in your eyes?

Here we go again
Asking where I've been
You can't see the tears are real
I'm crying

We can't go on together
With suspicious minds (suspicious minds)
And we can't build our dreams
On suspicious minds

Oh let our love survive
I'll dry the tears from your eyes
Let's don't let a good thing die
When honey, you know
I've never lied to you
Mmm yeah, yeah



Idag har jag haft tok-dille på Elvis Presley, vem älskar inte den rösten? Så sjukt underbar röst, Även haft dille på Johnny Cash idag, helt underbar röst där med gosh. Men nog om, nu har jag nästan städat klart, ska damma lite sedan ska jag tvätta sista golvet och sedan är jag klar gått super snabbt och de har nästan varit kul, har verkligen varit som på reklam, har sprungit runt i trosor, linne (ska hoppa in i duschen direkt efteråt!) och sjungit och dansat med dammsugaren osv. hahaha tänkt om någon hade sett mig, dom hade nog fått sig ett gott garv på min bekostnad! Nej nu ska jag fixa de sista sedan duschen, och jag väntar otåligt på Petra och Freddie som förmodligen inte är här förens 9 tiden.




när kommer våren?

2009-02-19 | 18:09:44 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Nu har jag kommit på bättre humör, ridturen förut gjorde väldigt gott. Jätte mysig tur, synd att inte solen kom fram bara, men ska inte klaga för det blåste knappt något alls och då blir de inte så fruktansvärt kallt. Morando va gör pigg idag, han bråkade en himla massa med mig i början men lugnade sedan ner sig lite i slutet, han blev väl trött på att hålla på som han gjorde såklart. Åh, längtar till sommaren så mycket nu, första badet med Morando ska bli väldigt intressant och första sommaren i huvudtaget. Just nu känns sommaren väldigt långt borta, jätte kul att de ligger snö och har gjort ett bra tag nu, och det slutar ju inte direkt att snöa heller det är riktigt stora flingor som faller ner ifrån himlen just nu, så himla fint kan sitta och kolla på det hur länge som hellst.

två bilder från sommaren 2007, när jag befinner mig på älskade Mallorca, i älskade Magaluf.
Hittar ni mig på första bilden? Jag sitter längst bort till vänster, blondie!





Nej, drog nyss igång och började städa lite ser ut som andra världskriget i min del av huset ungefär men de är lätt fixat, ska sätta på lite go musik sedan ska jag dra runt på dammsugaren och moppa golven så det blir riktigt rent och fräscht. (Hur duktig känner man sig inte efter ett storstäd?) på tal om dammsugare, Bränne.. du ska bara veta vilket jobb jag hade för att hitta hur man sätter på er jäkla maskin, hahaha tog nog 5 min innan lampan tändes. Hittade tillslut startknappen som satt på sidan av handtaget. Nej städa va de ja, sprungit runt lite och hunnit plocka bort allt nu iaf.





värdelös..

2009-02-19 | 11:30:20 | Allmänt | Kommentarer (1)

.. så jag känner mig idag.

Igår bröt folk ihop, idag bryter jag ihop. Helvetes natt och ännu mera helvetes morgon!
En sån där våg av tårar flödar över mig, jag kan knappt sluta grina och det är så frustrerande. Hate it! Det är verkligen för allt och ingenting  det samlats så mycket i mitt huvud under det senaste så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Önskar att jag inte vore en sån oändlig sympatimänniska, för de är något jag verkligen är. Mår någon av mina nära och kära dåligt, så mår jag minst lika dåligt. Är någon ledsen, är jag minst lika ledsen osv. Är alltid den som försöker vara stark när andra mår dåligt, men ibland så rivs den muren ner. Nu ska jag springa ut i stallet och spendera min dag där, ska ta ut Morando på en långtur nu, sedan ska jag försöka hinna rida Pistol med.

Petra kommer förmodligen ikväll, jag hoppas verkligen. I need u big sis

tonight u look so pretty.

2009-02-18 | 23:30:31 | Allmänt | Kommentarer (0)


ouff, jag är så fruktansvärt trött, ögonen känns som bly. Tur att jag duschat och fixat mig inför natten iaf, bara att bädda sängen som är det stora jobbiga problemet just nu - suck. Kan ingen komma och bädda den åt mig och sedan bära dit mig? det hade vart kanoners.. sen är det ju S.A.T.C på tvn med, gör det inte enklare att lyfta på rumpan ur soffan direkt. Nej, nu får de va slut på latheten och bara resa på sig. Ska jobba imorgon så måste få sova ordentligt inatt, kan inte va så trött som imorse det håller inte.




intressanta dokumentärer..

2009-02-18 | 20:11:00 | Allmänt | Kommentarer (0)


Åh, tro pelle jag fastnade framför tvn nu när jag skulle gå ut och efter detta så börjar Grey´s Anatomy.
Får helt enkelt kela lite extra när jag tar in hästarna sedan. Brukar alltid stå och bara vara i boxen och kela med Morando och Pistol i ca 10 min när jag tagit in dom. Hur fasen hade jag varit utan alla min djur? Har växt upp med djur så jag kan inte tänka mig en värld utan dem. Hund, Katt och Hästar har vi alltid haft... Ja man kan ju bara fundera på der där.

Va jag har fastnat för är en dokumentär som handlar om en liten flicka som föddes utan ansikte som dom håller på att bygga upp. Jag är så himla känslig för sånt dära, men jag måste verkligen se den, velat se den länge. Vet att dom visat den innan.. så nu får jag iaf chansen.


"Brittisk dokumentär från 2006. Juliana Wetmore föddes utan ansikte 2002. Läkare hade aldrig vittnat om ett lika allvarligt fall av det ovanliga tillståndet Tracher Collins symdrom. Tre år senare är det dags för hennes mest invecklade operation hittills. Ett läkarteam i Miami ska omkonstruera hennes käke - vilket är det första steget för att få ett nytt ansikte. Juliana ska snart även börja på lekis, något som lär bli en stor utmaning eftersom hon inte är van att vara ensam."





Dom säger att vi "häst-tjejer" är speciella?

2009-02-18 | 19:47:37 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. stämmer verkligen det? Om man ser mig utifrån så kan man aldrig gissa att jag är en häst-tjej. Kan jag iaf inte tänka mig att man kan.

Trots att denna dagen varit skit på alla sätt och vis så har jag en konstig känsla i kroppen som verkar vara glädje. Känner att något bra kommer att hända, när, var hur.. ingen anning men de är något som ligger och skrapar någonstans.

Sitter i soffan och är helt tokmätt kollar lite lätt på tvn 2 1/2 men är aldrig fel (haha go charlie), försöker smälta middagen som jag åt för nästan 1h sedan, hahaha. Ska dra mig ut i stallet om en stund och borsta lite på Morando, han har inte hunnit få någon ompyssling alls idag har jätte dåligt samvete över det. Åh, jag längtar till helgen vet verkligen inte hur den kommer bli.. men bio är inplanerat till 80% sedan blir lördagen lugn och på söndagen ska jag på GBG HorseShow tillsammans med Jonna, ska bli dundertrevligt verkligen, kommer säkert komma hem med några nya fynd med skulle ju inte förvåna någon eftersom de är mig vi pratar om, spendera pengar är lätt! Alldeles för lätt...  Nej nu ska jag ut till Morando och sedan ska jag duscha och slänga mig i soffan igen.







Sandcastles in the sand..

2009-02-18 | 15:04:07 | Allmänt | Kommentarer (1)


Hade tänk skriva något vettigt och djup, men så ångrade jag mig helt plötsligt!

Zombie.

2009-02-18 | 08:14:35 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Jag frågar igen, vad är hemligheten bakom piggheten hos er morgon människor? Har varit vaken i nästan 30 min och mina ögonlock är fortfarande blytunga trotts jag har duschat, tillochmed vred kranen till kallt för någon sek.. USCH!

Ska strax iväg, direkt jag kommer hem igen ska jag lägga mig och sova i någon timme innan jag ska börja jobba. Känns bra att jobba igen, dock så vill jag ha lite tid för en annan grej jag har på gång nu, men det får jag helt enkelt klara iaf menar, allt kan inte gå på mina villkor? Nej nu ska jag strax åka och måste hinna slänga i mig lite frukost så jag står mig en stund! Update senare idag.







Counting all the assholes in the room, well I´m definitely not alone.

2009-02-17 | 23:43:10 | Allmänt | Kommentarer (0)



Groove Coverage, menar... hur längesedan va de inte man hörde dessa låtar?



Och en en annan gamal sköning!

 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..

2009-02-17 | 23:29:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
men nog sagt om (;



Har dille på vissa låtar idag, delar med mig så kanske det inte är bara jag som går och sjunger på dessa imorgon!?




Festival i sommar?

2009-02-17 | 19:01:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


Åh, Metaltown är något jag iår funderar skarpt på att besöka. Manson, Volbeat, SlipKnot, disturbed, Children of Bodom mfl. SÅ SUGEN! Sedan är det prat om Roskilde iår, hade varit fruktansvärt kul, grejen är att jag måste prioritera vad jag vill mest denna sommarn, sommaren är inte tillräckligt lång och jag har inte tillräckligt med cash att casha allt själv. Som jag nästan har lovat pappa att börja göra men kanske ska ta hjälp av han en sommar till? Nåja, time will tell. Och jag måste verkligen börja fundera riktigt mycket på vad jag vill göra av sommaren. Om jag ska på festival, så ska Li med, inget prat om saken bara så du vet det stumpan (;



morgonmänniskor, vad är hemligheten som gör en pigg?

2009-02-17 | 18:51:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


God kväll sötnosar!

Jag ber om ursäkt för en jätte dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp och knappt varit hemma.

Igår så blev det spontant och snabbt bestämt att jag skulle åka hem till Li, vi gjorde mest ingenting skrattade som aldrig förr. Kanske berodde på att båda va så fruktansvärt trötta så vi skulle kunnat somna ståendes. Vid 10 tiden så låg vi i sängen och pratade och läste lite innan vi somnade, Li hade en arbetsinterjuv kl 9 imorse så hon va uppe vid 7 imorse, att jag inte dog (jag gick upp vid kvart i 8, jag skulle till jobbet. Hade jag varit hemma hade jag gått upp vid 9 tiden..) Men jag fick ligga kvar och halv sova medans hon sprang runt och fixade och donade. Jag förstår verkligen inte hur man kan flyga upp ur sängen på första rigningen på alarmet, utan ett ord, utan ett gnäll och att vara så fruktansvärt pigg direkt? Menar, vad är konsten? Hur gör man? Jag hatar morgonar, tycker det är fruktansvärt skönt att komma upp när man väl är uppe och har vaknat, men innan dess.. då är jag ingen glad människa!

Idag har jag jobbat igen, Amandorna va här och red en sväng. Jag hann inte, Bränne skulle komma hit vid 3 tiden, vi satt och tjötade, kollade lite film och sådära, han drog vidare till Li vid 6 tiden. Så nu sitter jag här och väntar på maten, vråååålhungrig (Fan vad glad jag är att min matlust kommit tillbaka!) hörde rykten om att det blir potatis, gräddsås och pannbiff? MUMMA! Nej, jag borde inte sitta här, datorn borde inte ens få stå på nu när jag ska hårdplugga. CYA!


förskyldningar, usch!

2009-02-16 | 16:39:32 | Allmänt | Kommentarer (0)


 


Så, nu är dagen gjord. (nästan) Jobbat klart (ska ju visserligen ge hästarna mat + släppa in dom senare) och ridigt i ca. 40 min och varit nere vid havet. Flitigt gjort, nu är jag inne, kall och jävlig och känner hur förskyldningen börjar smyga sig på ännu mera. Igår kväll va jag så tät i näsan så jag kunde inte andas genom den, och inget nässpray hemma och nös som en liten pollenallergiker. Idag är jag snuvig men inte som igår, men nysandet håller i sig och kroppen börjar att bli öm och jävlig, lederna värker, fryser och svettas om vartannat och huvudvrk börjar smyga sig på... nu låter jag som en gammal tant med åldersproblem? Ivartfall så ska jag skicka iväg mamma till apoteket, hon har med börjat bli förskyld, inte bara vi som är på väg att bli dåliga nu, tycker alla gnäller om att dom är förskylda och påväg att få en dunderförskyldning. Min förskyldning kommer inte i läge, usch. Nej, hörrni nu ska jag ta och skriva en handelslista och ta i mig två alvedon, slänga mig i soffan och läsa en stund innan jag ska ge hästarna mat.






tunga dagar..

2009-02-16 | 12:58:23 | Allmänt | Kommentarer (0)


Ja, just nu är det tunga dagar.. Inte bara Pompe som spökar utan har två andra saker i skallen som inte slutar snurra runt. Hur ska allt bli framöver? Känns inte alls bra.



Pust, sitter inne i värmen och vill inte gå ut igen det är jätte kallt, jobbar ju som sagt idag i stallet eftersom mamma är skadad och det går inte att gå runt och mocka, bära tunga hinkar osv. när man har skadat sig så jag får ha stallet tills hon känner att hon kan. Åt en dunder frukost imorse, haha är fortfarande poppmätt, att jag börjat äta frukost är ett stort plus för mig, som aldrig åt det förr men fasen va mycket piggare och starkare man blir, dagen blir genast så mycket bättre med mat i magen. Disa sitter och gnyr och vill ut i snön, så jag får väl ta och släpa mig ut jag med, få de öevrstökat. Ska sedan ta och gå ner till havet, och sedan går resten av dagen åt till att plugga. HJÄLP, NERVÖÖS!



Disa imorse, leksugen som alltid ♥




1095 dagar, 36 månader...

2009-02-15 | 23:53:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. 3 år av väldigt många blandade känslor, svängit humör och 3 år utan Pompe här på jorden. För er som inte vet, så valde min styvpappa att lämna jorden den 16 februari år 2006. Efter sig så lämnade han en enorm sorg och saknad. Vi tänker på dig, och vi saknar dig något så fruktansvärt.

Vila i frid, du kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan och tankar och alltid genom våra minnen. ♥





Som ni förstår så är det imorgon det är 3 år sedan, jag har skrivit ett brev och ska åka och köpa en blomma att kasta ut i havet imorgon och ha en tyst minut, men jag tror jag kommer sitta kvar där ett tag. Tänka tillbaka lite och så. Vi spred hans aska i havet, därav att jag ska gå ner dit och kastar i blomman och brevet.


Barndoms minnen, förevigade på bild. Platsen där jag trivits alldra bäst är på hamnen, där bodde vi i ett stort hus med mycket mark där vi kunde göra vad fasen vi ville! Vi hade crossar, vi byggde en linbana, badmington bana, paddock, stora skogar, vitsippedungen, bastun, egna viken, stora trädkojan, motorbåten, gummibåten med alla åkningar till "fårön", kanoterna,  Alla sommrar då vi som små badade och fångade ödlorna dom fanns i Dammen som vi hade på ena sidan huset, Alla bastukvällar i våran egna riktiga bastu nere vid våran egna vik. Alla sommar och vinter bad m.m. alla dagar på året va så bra, det fanns alltid något att göra. Vi hade även en husbuss som hela familjen (Perra, Maria, Angelica, Johnny, Pompe, Mamma, Jag, Petra och Eddie) fick plats i när vi åkte på div. semestrar runt om i sverige och så, fjällen, mycket motorcykel träffar, både mamma och Pompe körde hoj och de va deras liv, Herregud, minnena ifrån hamnen och allt som hör där till är utan gränser..

  



sistaminuten resa?

2009-02-15 | 21:31:23 | Allmänt | Kommentarer (0)


Godkväll vänner!

Sitter och grejar och tittar runt lite på lite resor, jag är så sugen på att ta en sista minutenresa någonstans. Bara försvinna ett litet tag, en vecka eller två hade inte suttit fel om jag hade haft oändligt med cash, tid och häst/katt vakt hade jag dirr tagit en resa till Thailand utan att blinka, men så mycket pengar vill jag inte spendera på bara spontanryck så det får såfall bli en sistaminuten till gran canaria / egypten eller ngt liknande. Vi får se hur det blir med den saken, Har ju ivartfall en resekompis som honkar, hon som gav mig idén fick ett sms tidigare idag och javisst va jag på... (och det är inte Jonna denna gången!)

Jag är trött efter alla timmar i stallet, Amanda kom och arbetade Nischaala i paddocken och så, iaf lite sällskap en stund. Sprang in och förberedde lite för maten mellan med, blev kött idag. Jag är ingen köttfantast egentligen, men de va fruktansvärt gott idag så blir de när man inte äter det speciellt ofta, och Beásås blev det oxå, inte heller ätit på jääääätte länge senast va nog någon av dom sista sommargrillnngarna kan jag tänka mig. Och imorgon blir det nog med godmat, har massa recept i skallen som måste ner på en tallrik snarast. Saker jag inte ätit på länge (måste komma ihåg att bjuda och visa Li hur jag (och dom flesta andra) gör stuvade makaroner någon dag med) Nej, nu ska jag ta fram handdukar, pyjamas och nagelsaker så det står framme när jag kommer in ifrån hästarna, sedan blir det duschen - fixa naglarna och läsa och sedan sova. Imorgon har jag stallet så blir upp tidigt, ska även rida med Amanda och Amanda. Och försöka få tag på den jävla hovslagaren, Blir förbaaaaannad!





skadeglädje, är den enda sanna glädjen?

2009-02-15 | 11:29:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Jag vet inte ass, men jag kan skratta något så fruktansvärt på andras bekostnad när dom te.x halkar och ramlar på röven, ramlar av hästen, snubblar och slår sig, välter med cyckeln, går in i en dörr, vägg osv. Igår kväll när vi satt och kollade på film så ringer min mamma och är döds alvarlig till en början med

M;  Varför svarar du inte i mobilen? Det har hänt en olycka.
K; Den är död, eh, vadå?
M; Mhm en olycka!
K; VAD HAR HÄNT?  
M; Jag har fått en spricka i svanskotan.


och där så började jag as grava, frågade vad som hade hänt så berättade hon hela historien, för att göra den kort så va hon ute och gick med Pistol som Linéa och hennes kompis satt på så halkade Pistol till och ramlade ner som bambi med benen åt alla håll och kanter, ungarna hade flögit åt andra hållet och mamma hade ramlat på röven precis brevid Pistol. Kunde inte låta bli att skratta! Detta innebär ivartfall att jag har jobb tills mamma kan jobba i stallet igen, så idag ska jag jobba imorgon och iaf minst 1,5 vecka kan jag tänka mig men vi får se hur det blir med det där. Jonna ringde mig halv 3 inatt, vad hon hade på hjärtat vid den tiden undrar jag verkligen haha, ska ringa upp henne nu ivartfall. Sedan ska jag göra mig lite havregrynsgröt +  diska och dammsuga! (Bränne, Jocke de va NI som skulle diska)  Sedan tänkte jag ev. titta på film eller så kommer trynet hamna ner i en bok. Time will tell..


Alla hjärtans dag, och gårdagens bravader..

2009-02-14 | 13:21:49 | Allmänt | Kommentarer (2)


.. Sing hallelulja!


Jag hade tänkt skriva en halv roman här nu, men sedan kom jag på att jag är för inne i filmen så jag tar den romanen någon annan dag. Vi sitter halvdöda Bränne, Jag, Jocke och Li (två sistnämnda av oss sover) och kollar på film, 300 går på tvn och se på den med mitt ljud är mer än okej (;   Ikväll ska vi laga middag tillsammans alla fyra och sedan ska vi nog bara hyra filmer (med kärlekstema såklart? kan ju iaf ta en riktig kärleksfilm) och gosa ner oss i soffan. Vi hade tänkt gå på bio men eftersom vissa av oss drack för mycket igår (läs; Jocke) så tar vi det hemma istället. Oj då, nu vaknade Jocke här bakom mig. Borde börja tänka på refrängen och fixa mig lite? Vi ska ner och handla och hyra film och så.



Raz och Li



GH är väl givet. Nej nu ska jag kolla klart på filmen!

Fredag den 13e....

2009-02-14 | 12:44:44 | Allmänt | Kommentarer (0)


... Är verkligen otur för vissa!

RIP, Smulan aka. Limpan..

2009-02-13 | 16:47:00 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Har varit en intressant dag idag må jag erkänna. Bränne väckte mig ju tidigt eller ah för tidigt iaf när man inte behöver gå upp runt halv 11 tiden ivartfall. Gick upp åt och lite så, sedan så när jag står och fixar mig lite på övervåningen så öppnas helt plötsligt yttedörren och någon som gapar "HALLÅÅÅÅÅÅ" det va Brännes mormor, hon va nog lika chockad över att de va någon här som jag blev chockad att någon kom. Dom skulle bara hämta lite saker och så sa jag att vi inte hade sett katten så fick jag svaret "och den kommer ni inte se igen heller.." så antar att den är avlivad, det va de bästa visserligen hon va lite stor och sådär. Jag va den första som fick reda på dödsbudet, fick föra det vidare till Bränne och Robin. Sedan gick jag till torget lunchade lite på Tiamo och gick in och sa hej till Dan (Brännes pappa) som jobbade, hans mäklarbyrå ligger vägg i vägg med där jag åt nämligen, sprang sedan lite ärenden och kom hem hit igen, varit snäll och damsugit och ska ta och slänga soporna med sedan får han fan göra resten som ska göras själv faktiskt.

Roligt att de va inte bara ett oväntat besök som dök upp idag då jag är hemma hos Bränne själv. Ytterdörren öppnades ännu en gång när jag satt här i vardagsrummet, denna gången va de en kille och de va Robin, Brännes lillebror, kanon go kille den dära med! Och en jääääävel på att sjunga, har spelat in från idag när han sjöng lite för mig som jag kommer försöka att lägga upp här i bloggen, har ett gammalt klipp på han och sitt band ifrån YouTube som jag slänger in sålänge, Robin är han som sjunger ivartfall! :) Det är klippet längst ner som är på hans band. Låten som är här överst är superduper bra och det är en låten Robin sjunger på som jag senare ska lägga upp!




Nej nu rullade Li in, och Robin är redan här så får ta och vara lite social, kanske borde börja tänka lite på refrängen med, typ... duscha och fixa mig!

I can make u start to smile..

2009-02-13 | 11:10:26 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gomorgon vänner.

Sitter helt död nere i Brännes soffa och kollar på tvn och börjar bli smått hungrig så får väl ta och käka, Bränne är ju iväg och jobbar så jag är helt ensam, och de är jätte fint väder ute. Ska ner på torget och göra ett ärende så jag kommer ut i solen lite iaf den skiner jätte mycket, I like. Ska springa upp t pappa en sväng och kolla efter den förbannade sladden med, annars måste jag köpa en adapter idag för jag är trött på att inte ha kamran!



Nej, frukost var det ja!


en spontan runda på Torp tillsammans med pappsen.

2009-02-12 | 18:27:45 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

någorlunda nyss hemkommen ifrån en runda på torp, va ute och körde lite med Pappa så tänkte vi fika så vi åkte in på torp eftersom jag skulle in på expert med där jag hade tänkt att köpa en adapter till minneskortet till min digitalkamra, men då fick jag höra att pappa hade hittat en sladd hemma i lägenheten som han trodde va min för den va inte hans, så väntar med att köpa den tills efter helgen då jag vet om de är min sladd eller inte, onödiga 199;- om de är min sladd. Fikade på briggen, åt en morotskaka och drack en kopp thé. Att morotskaka är så fruktansvärt gott ibland! Jätte trevligt att få bara sitta och tjöta lite med min underbara pappa med, du är bäst pappa! ♥

Fick iaf köpt mer än det jag hade tänkt (eftersom jag bara hade tänkt köpa adaptern)
en jätte lätt pastellgrön tunika ifrån Gina Tricot, stentvättade jeans leggings från Gina Tricot, och en grå baströja ifrån GANT (kan inte få nog av dessa har en rosa och en vit sen innan, dom är kanon sköna) sedan fick jag en klänning ifrån pappa som alla hjärtans dag present som jag får ta kort på och lägga in någon dag med.. :)




såhär charmig kan man vara när man brummar bilen (ja menar titta bara vilken UR GULLIG dubbelhaka jag lyckades få till -suck), jag älskar allt min lilla Clio. Nej hörrni, laga mat ska jag göra nu. Li, jag är jätte jätte jätte sugen på att baka kärleksmums någon dag, ska vi?





havregrynsgröt, ägg och juice.

2009-02-12 | 14:02:45 | Allmänt | Kommentarer (0)


har jag fått i mig nu två dagar i rad tillsammans med mamma vid bordet. Kanon mysigt, idag åt jag dock sirap till gröten istället för sylt. mumma!

Inatt drömmde jag en sket äcklig dröm om och om igen, den va inte hela tiden samma utan de va som om jag spelade ett spel eller ngt, klarade jag ite fly första gången så vaknade jag och somnade om igen då jag gick tillväga med att fly på ett annat sätt.. vaknade sisådär 4-5 ggr och "spelade" om från början och vid sista försöket så klarade jag mig.. trodde jag... istället så ställde jag mig på en tågräls och tog självmord. :| Så himla äckligt, kunde inte röra mig även fast jag inte ville dö. Men nog om..

Vaknade imorse av att Li ringde och väckte mig, eller ah klockan va la halv 11 eller ngt liknanade. Kunde ju såklart inte somna om så jag satte mig och kollade på lite serier, de fick bli House. Nu sitter jag och gör mest ingenting alls.. Måste egentligen ut i stallet snart och få gjort mockingen eftersom jag inte vet vad jag ska göra idag och har inte tid med spontana ryckningar om jag inte fixat för Morando. Så jag får helt enkelt gå ut och göra det nu!




YEYE, SOMMAR TIIIIDER.

2009-02-12 | 00:47:45 | Allmänt | Kommentarer (0)

VARNING; LÅÅÅÅÅÅÅNGT INLÄGG!

Åh, jag kan inte sluta tänka på hur sommar 2009 kommer bli. Känner på mig att den kommer bli sjukt bra, kommer nog tillbringas en del med Jonna, (på bilden är vi i Sunny Beach, Bulgarien) jag hoppas iaf det för vi är två som vet hur man har kul utan gränser (vad som hände i SB, stannar i SB) vi har ju varit inne på att ta en sista minuten resa + resa till magaluf. Men nu har vi kommit på en briljanta idén att bila ner egenom europa, köra tyskland - frankrike - italien - kroatien eller något liknande i 3-4 veckor hur kul hade det inte varit lixom? Vi har planer, men hur dom kommer utvecklas vet jag dock inte. Men jag hoppas ärligt talat mer på en bilsemester för tillfället. Visserligen så är jag väldigt ledsen över att behöva skita i mitt älskade Magaluf, men har inte egna pengar att sticka iväg 5 veckor i sommar till olika ställen. Känner helldre att jag lägger en stor summa på en redig bilsemester genom europa och se massa fler och intressanta ställen och välja lite själv än att åka till sunny/cypern/rhodos och sedan magaluf (men att skita i magaluf svider ju som sagt) men det kommer säkert bli kanon bra hur vi än gör. Grejen är att vi kommer förmodligen bara vara två som sticker, ev. tre om Emelie väljer att följa med på bilsemester oxå. Vi ska prata lite mer om detta.. ju fler desstu billigare, men ju fler ju trångare. Fast tre stycken är helt okej, har ju inte världens största bil direkt.. Jag bara kom på den idén och vräkte ur mig den via telefon till Jonna. Ska ju trotsallt till London i juni med och inte tänkt snåla där dirr. Sedan gäller det att prioritera.. svårta val, Ska räkna på allting och se vad som känns bäst, vad som är billigast, dyrast osv. får helt enkelt se hur det utvecklas! - JAG ÄR SÅ NYFIKEN!



Jag vill ju även tåg och båt luffa men det får fasen vänta några år tror jag. Det är så mycket jag vill..... Blir så trött på mig själv ibland, och jag har börjat bli lite rädd för Australien, va fasen haj attacker hela tiden 4 stycken iår redan eller något liknanade.. Jag som är livrädd för dessa hemska monster USCHA!


Ouff, klockan är mitt i natten och jag är inte det minsta trött. Suttit och pratat med Jezper på msn hur länge som hellst det är Jimmy som gick i min barskolegrupp, hans "platsbror" som jag träffade en snabbis när dom kom ner och hälsade på Jimmy. Kanon trevlig kille... han ska gå barskolan nu iår, och han längtar... I know the feeling! Han tycker jag är en svikare som tänker skita i Maggan, det tycker jag med.. Är många som ska ner och säsonga ur min grupp, eller iaf flera stycken Jimmy, Fanny, Caroline, Mimmi, osv. osv. vad jag iavrtfall har hört. Sedan kommer ju säkerligen gamla goda hederliga säsongarna sedan innan vara nere även denna säsongen. GG staff, Glade viking staff och e4an staff m.m. :) dom är helt underbara dessa säsongare. blöh, nu måste jag sluta tänka på det hära får epanfall snart! Nej om jag ska ta och kolla klart på Eagle Eye som jag bara fick se 15 min på förut? hittade annat att göra.. Nattinuffsan ♥






reklam kan va bra ibland..

2009-02-11 | 17:20:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


denna underbart sköna låt hade jag nästan glömt av, den är så himla mysig.
Den va på någon reklam så jag delar med mig av den såklart!





"curling systrar" och pinsamheter...

2009-02-11 | 17:07:59 | Allmänt | Kommentarer (0)



Någon som hört det uttrycket någon gång?
Det hade inte jag heller innan i lördags, då Bränne vräker ut sig "Ni två är sådanna curling systrar va!" - eh, jaha? och med det innebär? fick snällt och fint fråga och fick som svar att de va två bortskämda systrar som alltid hade någon som gick och sopade fort som fan framför oss så vi skulle glida lättare eller ngt likanande, va de roligaste jag hört på länge haha.. förstår inte, verkligen inte! (när han sa detta så hade jag bett han ta upp playstationet som ramlade rakt ner i golvet  och han satt precis brevid det på golvet.. medans dom flesta andra satt i soffan och på stolar...) sry Bränne (;

 

Systrarna Dahlström


Jag kom på en annan rolig grej som hände i lördags med, vi satt lite fint, Fredrik, Petra, PuddingJag och Bränne och pratade om sex, killar/tjejer och förhållanden och om.... mig. (konstigt att de alltid är jag som ska bli offret för en massa hemska förslag, okej inte alltid hemska men oftast^^ iaf alltid jag som hamnar i pinsama sittsar pga andra) ivartfall så satt vi och pratade och kom in på Coffe (Freddies kompis från Munkedal) och Petra börjar kläcka ur sig saker som jag inte ens kan med att skriva här i bloggen, men lite om att han hade snygg kropp och bla bla bla. sedan så kommer hon och någon mer i kör "Du borde ha sex med Coffe syrran!" PRECIS när hon säger detta så öppnar Coffe den tunna dörren och hela rummet brister ut i ett as garv... Jag som sitter på golvet dööör av skratt och av pinsamhet. Jag och syrran skrattar i en evighet innan vi kunde få bort det. menar, vilken tajming... OUff. Vi trodde att han inte hörde. Men dagen efter va vi bara tvugna att fråga Freddie hur länge dom hade varit ute i köket och om dom hade hört, han bara skrattade och sa något med.. "ni vill inte veta!"  jahaja, tack för att du gör så jag hamnade i ännu en pinsam sitts Petra!


Nej nu ska jag äta en byllä (bulle) är så gotte sugen så det är helt sjukt. D Ö R.

Rubrik-brist...

2009-02-11 | 15:20:58 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu har jag varit ute och borstat och kelat med Morando lite och mockat. Sitter och värmer mig med en stor mugg varm oboy´ med små marschmellows? (stavning....) och tänkte ta och kolla på en film. Synd i det här underbara vädret men magen säger åt mig att det lungt och vill gärna behålla det lilla jag har i den.  Ska ta och kolla på Eagle Eye, den verkar dunder bra, sedan om magen tillåter tänkte jag ta och gå ut och leka en sväng med Disa i snön, hon älskar snö, hon blir som galen, hon är supersöt den vovven. Om inte så blir det till att kolla en till film antar jag..








hejsan vinterland...

2009-02-11 | 14:01:22 | Allmänt | Kommentarer (0)



Åh, jag älskar när det är snö ute som verkligen får ligga kvar och som inte blir blaskig. (Iaf inte än och hållt sig flera dagar!) Och hur härligt som hellst när solen skiner, så underbart vackert är det ute just nu. Varje morgon när jag äter frukost så sitter jag och kikar ut på hästarna, eftersom vårat köksfönster är rakt ut över åkrarna. Brukar öppna fönsteret och sitta och prata lite med Nischaala som alltid kommer och ställer sig så nära hon kan. Bilden är ifrån imorse då jag precis satt mig vid köksbordet och hon har börjat närma sig. Ni som inte förstått vem Nischaala är så är det hon som är grå (antar att ni inte förstår om jag skriver på "hästspråk"? HAHA) 
Åt havregrynsgröt imorse, med sylt istället för sirap(jag som oftast har sirap till gröten, det är megagott). Att det kan vara så gott med havregrynsgröt på morgonen, mumma, me like! Om man skulle ta och hoppa i stall kläderna och gå ut i stallet kanske? Eller ta en promenad? Ouff, jag blir rastlös utav att inte jobba...... Något måste jag iva

Bedtime stories..

2009-02-10 | 22:29:03 | Allmänt | Kommentarer (0)


Åh, jag vill verkligen se bedtime stories den verkar vara tok bra ju.
Någon mer som är sugen på att honka?




Vad gör ni? Jag sitter och kollar lite på tvn och är jätte uttråkad. Borde testa att fixa mig inför natten och sedan testa att sova och ev. läsa lite om det inte lyckas med sovandet, jag borde ivartfall lämna datorn innan jag råkar snubla in på någon sida där jag vill ha något och klickar hem. Måste sluta med alla jäkla nätköp, det är ju livsfarligt, så lätt de är att spendera pengar på det sättet ass. Nej, nu ska gaddarna borstas. Nattinuffsan ♥





OJOJOJ

2009-02-10 | 19:55:46 | Allmänt | Kommentarer (0)


HAHAHAHAHAHA TA VERKLIGEN INTE DETTA SERIGÖST.
hör bara på han, om de är någon som kan fula sig, haha go störd.


plättar?

2009-02-10 | 19:09:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. jag är jätte jätte sugen på plättar, ska jag försöka göra och få i mig några måntro?



Hejsan vänner.

Nu är jag hemma i uddevalla kommun igen, härligt. Hade fått två paket på posten idag, ett från Bellme med lóréals absolut repair schampoo och balsam och ett från färgadelinser med ett par månadslinser som jag nästan hade glömt av. För ett bra tagsen (december?) så hade dom att om man hade bloggat aktivt i minst 2 månader så kunde man skriva ett inlägg om linser och sedan få ett par månadslinser gratis eller något liknande, idag fick jag iaf hem dom oxå. Vilken färg får ni se när jag andvänder dom första gången! (;

Håller faktiskt på att ladda upp ett videoklipp på youtube från i lördags, det är på Freddie när han sjunger singstar tillsammans med Pudding hahahaahahahhahahaha vi skrattade så vi grät floder, så otroligt kul va det. Hoppas jag får upp det så ska jag dela med mig av det här i bloggen. OUFF. ROLIGT!  *skrattar*  Nej nu ska jag göra några plättar och försöka få i mig.  (Måste ut till stallet och mocka för Morando med!)






jag vet inte va de va, men du ville stanna kvar.. I MAGALUF!

2009-02-10 | 13:47:05 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. underbara magaluf, underbara, underbara magaluf.

Orup - Magaluf är en riktig klassiker som aldrig spolas bort i underbara magaluf!



Suttit och kollat resor för det mesta imorse, sedan va jag ute och gick en sväng. Vi kan inte riktigt samsas om när vi ska åka till Magaluf, jag vill ju åka mest hela tiden medans Jonna gnäller om att hon måste hinna tjäna lite cash. - SUCK!
Men vi har nog kommit överens om att vi åker i början av Juli eftersom vi åker till London 11-15 juni för att gå på Britney Spears konserten. Vi ska iaf börja kolla mer på det dära, nej hörrni nu måste jag rusa!

Silence..

2009-02-09 | 22:36:56 | Allmänt | Kommentarer (0)


Ibland är det lika bra att ha vissa saker osagda.
Ibalnd är det inte lika bra.     - Jag vet inte!


Mår verkligen inte okej, vill äta är vrålhungrig. Sitter och kollar på sporten och väntar på att pappa ska ringa och säga att dom landat, att resan hem ifrån spanien gick bra. Och funderar på vem som är bäst lämplig för att ta Scolaris plats? Är det verkligen sant att de är Rihanna som Chris Brown har misshandlat? Nej förlåt mig, men har varken något intressant eller någon lust till att jiddra här.

...

2009-02-08 | 15:24:44 | Allmänt | Kommentarer (0)


mår inte okej.

Smörgåstårtebjudning kl 17.00

2009-02-07 | 12:21:41 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. hur gott låter de inte? Och ni ska bara veta hur gott det verkligen är, vi gör dom godaste utan tvekan.
Inte fått sova allt för många timmar inatt, sedan kom Petra och Freddie kl 07. imorse och slängde in massa grejer i min del av huset så vaknade såklart, sedan började Rex och Disa att gny osv. så vaknade gjorde jag med vägrade låta mig själv gå upp så somnade om runt 8 och vaknade igen vid 9 och drog mig till nästan 10. Har varit ute i stallet i ett par timmar och ätit frukost tillsammans allihopa, kanon mysigt. Ska iväg till Munkedal nu en sväng och sedan ska vi kasta oss ner i Jacuzzin medans underbara mamma♥ ställer upp och gör garneringen på smörgåstårtorna. Mah, snart får jag min laddare till mobilen, alltså batteri på mobilen..... hur har jag klarat mig i två dagar utan den? lyckades få igång den en snabbis igår kväll iaf för att ringa papi jätte jätte snabbt.  Den grisen är i spanien nu såklart, vill oxå!

Nej hörrni, måste rusa!

inte en minut för tidigt..

2009-02-07 | 02:46:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


... nu ska jag äntligen få sova. Precis kört hem Börje, och tro pelle att jag fastnade i snön och bara gled och gled och gled, arbetsbilen har inte dom bästa vinterdäcken heller...  efter en massa skäll på bilen så kom jag äntligen loss, ingen som kunde hjälpa mig här ute i skogen mitt i natten heller så tur att jag inte blev fast där. Nu längtar jag tills imorgon och ska försöka att somna på stört klar för natten helt och hållet och sängen är nybäddad, lovely.

gamla godingar..  som ger mig mååånga minnen!
synd att man inte kan hitta hälften av dom jag vill bara.









Nej sova va de.....





Basic Element, dagens dille musik.

2009-02-07 | 00:09:16 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jag har bara en sak att säga, och det är; FY FASEN VILKEN LÅNG DAG!

har ju haft stallet idag, sedan så var vi nere hos Anette (min frisör) och tog hål i Mantis öron, första gick sådär, sedan tog det nästan 40 min innan vi kunde göra nästa, hon va hysterisk, hon va så förbannad på mamma och alla andra förutom mig som hon vägrade släppa och blev galen om jag släppte taget om henne. Fasters krabbetaska, fick iaf gjort båda öronen och jag mutade med att hon fick köpa en leksam på vägen hem, mutningar går alltid hem.. men hon hade ju varit så duktig och tagit båda så hon förtjänade en leksak, blev en liten barbie aktig tjej med massa djur hon valde. Gullunge!
"Jag får ju alltid min lilla ponny hästar av dig så dom behöver jag ju inte köpa nu!" klämmer hon checkt ur sig där inne med, haha jag har gjort henne galen i dom, så som jag va (läs; är) dom är ju så jäkla söta så de finns inte. Åkte sedan hem till Nettan och Eddie och hälsade på lide, bror jobbade dock men träffar han ju imorgon. När jag skulle åka så sa både Jessie och Manta att dom inte ville att jag skulle åka, verkligen med såndär jätte ledsen röst, det skärde i hjärtat på mig, men jag träffar dom ju som tur är imorgon redan. Älskar mina brorsdöttrar så himla mycket, dom är b-äsT! krabbetaskorna mina, ingen tvekan.

Började inte med att mocka förens vid 5 tiden så va klar vid 9 insläppet så va inte inne förens 10. Och då fick jag inte sitta ner heller, fick hoppa in i duschen sedan hjälpa till med smörgåstårtorna till imorgon, mummmmmmmmaa. Och mitt i allt fick jag åka iväg och hämta upp Börje, som jag snart ska köra hem igen. Efter det kan jag få landa helt och hållet. Bara sitta utan att lyfta ett finger, dock  så kan jag gissa att jag kommer somna rätt så snabbt, helt slut körd + att syrran kommer tidigt imorgon och ska göra stallet (vilket påminner mig om att jag måste sätta mig och skriva en lista om vart alla hästar ska stå och med vilka, hur mycket mat osv. - SUCK) ska iaf försöka att komma upp innan 11, har mycket att göra och ska hinna rida, Bränne och Fredrik? kommer runt 3 tiden trodde han, och sagt 5 till alla andra, får se när folk dyker upp, sedan är ju Linéa här och ska springa runt bena på mig med, fasen vad folk det kommer bli imorgon men jag ska inte klaga, det är ju folk jag tycker fruktansvärt mycket om och jag hoppas att morgondagen blir lika bra som jag tror den kommer bli med utgång och grejer. Nej herregud nu har det blivit långt här känner jag, får ta och köra hem Börje med, annars är det väl risk att jag hinner somna innan.  Update imorgon. Hoppas in har / haft en trevlig fredag!


Basic Element - To You.






...

2009-02-06 | 12:09:24 | Allmänt | Kommentarer (0)



I'm not saying its your fault
Although you could have done more
oh you're so naive yet so
How could this been done
by such a smiling sweetheart
Oh and your sweet and pretty face
Is such an ugly word
For something so beautiful


.

Återigen helg, veckorna flyger fram..

2009-02-06 | 11:40:57 | Allmänt | Kommentarer (0)


Idag är det Fredag, det innebär att min kära syster är påväg hem ifrån Växjö och fasen vad det känns bra. - Can´t wait to see her. Har stallet idag som sagt, upp vid halv 20 och släppte ut hästarna, och de är ca 1dm snö på backen men inte de minsta kallt iaf som tur är. Dock kommer ju snön försvinna direkt nu, tyvärr.. bättre med snö än slask. Sitter och kollar runt lite på face och väntar på att tiden ska gå, ska snart åka och hämta Mantis som ska få ta hål i öronen idag, ska bli väldigt intressant. Men hoppas de kommer gå fort och smidigt, dock tror jag inte på de själv det minsta men man kan ju hoppas, de har väl aldrig skadat va? well well.  Update later.






Robert Gustavsson

2009-02-05 | 22:52:45 | Allmänt | Kommentarer (0)


alltid lika bra, för er som glömt av detta super duper sköna klipp, men världens härligaste leendé i slutet.



Robert är en man inte kan få nog av, alltid lika rolig, höjer alltid ens humör.. haha love it!


Dolt under ytan.

2009-02-05 | 22:44:59 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tjingeling vänner.

Nu har jag släppt in hästarna, täckat dom som ska ha, duschat och sitter nu med en ansiktsmask på och kollar på tv3 där "dolt under ytan" går. Hur längesedan som hellst jag såg den, har för mig att den är rätt äcklig när man väl är inne i den? har ju tyvärr missat första 30 minuterna men men får försöka komma in i den eller så tar jag och kollar e17 av s2 av Gossip Girl, muhä så himla bra kan inte få nog. Imorgon har jag lovat att ta stallet så upp vid 9 som gäller, sedan försöka hinna bli klar så snabbt som möjligt, ska ta med min brorsdotter imorgon till min frisör så hon får ta hål i öronen, kommer bli intressant, 14.30 ska vi vara där..  Va sugen på bio imorgon, men alla verkade alldeles för slappa för detta så jag får ta en hemma kväll i soffan och bara kolla på film och mysa i min ensamhet? jaja återstår väl att se, får ju jobbat i ca. 6h iaf. rätt så ok för att inte alls vara planerat.

Nej nu ska masken av och sedan ska jag fortsätta kolla på tvn..





Jag och sladdar alltså, vi är fan inte vänner..

2009-02-05 | 21:31:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Jag blir så jäkla trött på mig själv nu har jag gjort det igen, har glömt min mobil laddare hemma hos Li givetvis vad annars? Sist va det kamra laddaren, och usb sladden är spårlöst försvunnen fortfarande, men den har jag inte haft hemma hos Li iaf. - SUCK, de är inte roligt att vara mig alltid. Hur ska jag kunna överleva utan mobil fram tills lördag eftermiddag? förstår inte, har redan snott en laddare av Bosse han hade dubbla så fick en utav honom för ett ar månader sedan men den är med borta, ligger säkert i Stenungsund. Ingen här hemma som har Sony Ericsson heller, blir så trött på mig själv så ni förstår inte.

Sitter i soffan och är helt slutkörd, jag började ju laga mat förut, men stekte bara upp falukorven och gör middag av den imorgon (korvstroganoff) och gjorde varma mackor i ugnen till alla istället, va sket gott. Sedan drog jag slingor i mammas hår och la i en blekning, varnade henne för att de skulle bli oranga toner eftersom hon har rött i sedan innan.. men blev faktiskt inte så farligt som jag trodde det skulle bli.. Har köpt lite naturgodis som jag mumsar på, och ska fortsätta mummsa på ikväll det är faktiskt skitgott, har alltid tyckt om det men nu har jag i stortsätt bytt ut godis till naturgodis helt och hållet och det känns iaf lite bättre för hälsan. Har ju sedan en tid tillbaka med slutat att äta chips till dipp, byter ut till grönsakstavar + broccoli, förbannat gott verkligen. Och Loka syns allt mer än Cola och det är ju med bra, eller hur? eloge tack! (Jag är nämligen en av sveriges största godisråttor tror jag, socker är beroende framkallande helt klart!) ska ta en lång och skön dusch och slänga på en ansiktsmask och fixa lite med naglarna och först av allt ska jag ut i stallet och ta in hästarna.. och det ska jag göra nu!




storhandlande och storstädning, är det en torsdag?

2009-02-05 | 18:23:19 | Allmänt | Kommentarer (0)


hejsan vänner.

Precis kommit innanför dörren igen, varit fram och tillbaka lite överallt idag och fått mycket gjort, eloge till mig! Storhandlat bla. inför lördag, ska börja göra smörgåstårtor imorgon och det tar sin lilla tid och kostar sina slantar med, inte det billigaste alternativet om man vill bjuda på något gott ivartfall men de är dom värda hela högen, jag och mamma gör ju världens godaste smörgåståror trotsallt.. mumma. Har precis börjat med maten så måste rusa, update senare!





ingen "dum" blondin längre, nepp nepp nepp..

2009-02-05 | 01:33:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. ouff, varje gång jag går förbi en spegel så är jag tvungen att vända om och kolla på mig själv. såhär mörk har jag inte varit på jätte jätte länge tror jag och känner inte igenom mig själv typ haha.. Tycker visserligen att jag passar i det, vill bara att det ska vara lite längre, klippte ju av hemska 17 cm tot på två omgångar, de va så himla sletet efter Thailand osv. + en slingblekning. Men nu mår det prima och är kanon friskt igen, så som de ska vara. Växer ju trotsallt ut snart igen. Har en bild som ger en liten inblick i färgerna iaf, den är inte så jätte fin och man ser itne frisyren, men frisyren är den samma som jag klippte för ca. 3 veckor sedan, bara nya färger. Chockladbrun, jätte fin röd och några blonda slingor jag hållt kvar från innan färgningen. Har två slingor rött och några fler små blonda sedan är resten brunt. Lovar att direkt jag får en okej bild på håret ska jag lägga ut och dela med mig.. (Pernilla får komma hem ifrån Brasilien nu så jag får solduscha, ser dunder blek ut för tillfället.. tänk hur snabbt Thailandfärgen försvann - suck) åh, kan inte någon uppfinna så man kan trycka på en knapp för att nå fjärrisen när man ligger skönt i soffan och den ligger på soffbordet eller någonannanstans då man måste röra på sig mycket? Vill sätta på tvn, eftersom jag ändå inte kan somna och se om de är CSI eller något liknande, men den ligger påtok för långt bort precis för tillfället. PUST! Nej hörrni, nu måste jag slita mig härifrån och hoppas ni alla sover sött vid det här laget och att ni som ska jobba och gå i skola imorgon (och såklart alla övriga med) får en kanon dag och gör erat bästa.





sömnbrist, inget jag har brist på iaf..

2009-02-05 | 01:07:08 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. varför ska jag vara sån himla natt människa? Jag förstår inte, vad är grejen lixom? har ändå vart vaken hela jäkla dagen idag, jag borde vara dunder trött väl? eller? har visserligen fruktansvärt ont i magen, men medecin har iaf gjort det lite bättre och hoppas det går över helt. Min värme fläkt har nog pajjat, det är bögkallt här inne och jag får inte igång fläkten (som bara är att trycka på en on/off knapp på, eller vrida på högre värme.. men icke) - suck, varför ska livet vara så hårt?
Har haft en kanon trevlig dag idag, och nu när jag är inne så är det jätte mysigt med snö, snö på min födelsedag hurra det brukar jag alltid önska mig men inte få, men iår då jag inte önskat mig fick jag det ja, va är de för stil gud?

Malin, Tilda, Emma mfl. är just nu och röjjer galet på GG, jag ohrkade tyvärr inte eftersom dom inte hade plats i bilen hem, Manne skulle upp och jobba vid halv 6 till morgonen så jag förstår han helt och hållet att han inte ohrkar ta vägen runt över orust och tjörn för att släppa av mig men inga skadade känslor där inte, jag är lika glad för det och det kommer fler gånger, jag behöver ju trotsallt spara på alla krafter jag har och äger inför lördagen, brukar bli hårt tillsammans med syrran.. och framför allt alltid lika kul, går inte att få en misslyckad kväll med henne och deras vänner.. så jävla underbara så ni ska bara veta. ♥  Pratat med Petra flera gånger idag, och gud vad jag längtar till fredag då dom kommer hem ifrån Växjö ska krama henne länge utan att släppa taget.  Nu nattbabblar jag känner ja, inte bra
!





hur kan de bli snöstrom bara sådär?

2009-02-04 | 19:09:31 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. När vi satt inne på Pushing The Pins så såg vi att det började snöa, och då talar vi inte små flingor.. När Li blev klar så gick vi och handlade lite, och när vi kom ut igen va det istortsätt snöstorm ute, ligger säkert redan 4-5 cm snö på baken och more to come eftersom det fortfarande snöar som bara den ute.. uscha! Fick ringa mamma och be henne sätta på min häst ett varmare täcke än det han hade... göra kallt jue. 



Innan vi gick ner till centrum, innan all snö hahaha.. nyss fått min födelsedagspresent (bilden till vänster, det är en canvastavla på mig och Li, love that pic!!) . Ser ni hur kort Li är? (och hur mongo jag är....) Jag som ändå böjer mig ner med rygg och nacke och får konstigaste hållningen istället... bli längre Li. Va inne en snabbis på KICKS och köpte en ny ögonbrunsnopprare, min gammla är värdelös.. och vet ni va? Igår så färgade jag dom eftersom jag har så jäkla ljusa så syns dom inte om jag inte fyller i dom och de va jag trött på.. men nu är det fixat så bra så!   och håret är ju brunt, blondt och rött nu, ska försöka hitta en bra bild som jag kan slänga upp på det. Nu sitter vi inne i värmen och väntar på att klockan ska rinna iväg, Bränne kommer snart vi ska vara här tills ikväll sedan så ska vi ev. jag och han följa med Malin, Tilda, Emma, Frida m.m. ut en sväng på GG. Malin har fyllt 18 och jag idag 19 så två födelsedagar i en smäll är inte illa pinkat om vi nu ohrkar, har inga dirr festkläder på mig och har inte med mig, men jag dugar allt iaf.




igår kväll va vi inte speciellt charmiga, men jag gillar oss två ändå.. helt klart!
Nej nu ska jag vara social med Li, måste påminna mig själv om att ringa och boka gaddningstid med, mitten av mars blir det förmodligen.. IIIIIH LÄÄÄÄNGTAR! ♥

Grattis till mig själv..

2009-02-04 | 12:34:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tjingeling vänner!

Li vaknade vid halv 10, kors i taket så sent för att vara henne.  Jag va nöjd, men de tog mg nog minst 20 min att ta mig upp ur sängen den är ju så himla skön så det är olagligt. nej nu hinner jag int fortsätta skriva, men lovar en update senare om dagens planer osv.





mina små "husdjur", en duva och en hamster.. (Li&Bränne)

2009-02-04 | 01:12:03 | Allmänt | Kommentarer (0)


"- för de första kan man inte ha en duva som ett husdjur, den lever fritt.. sen så är ju hamster en liten ful råtta som är instängd i sin bur och springer i sitt dumma, korkade hjul!" / Li (och här är min blogg!)



Hade suttit och skrivit ett jätte långt och jätte ambitiöst inlägg, så kommer sidan är inte giltlig fram när jag sparar och publicerade, gah blev galen. But But. Klockan är jätte mycket, nästan 01 om någon sekund bara och jag sitter i sängen och är inte trött, får grattis såhär sent på natten "tidiga" grattis kan man väl säga eftersom jag fyller idag den 4e feb. Grattis till mig själv.  Li ligger och snarkar här brevid mig, med händerna bakom huvudet och på rygg? hur kan man sova sådär egentligen? måste vara hur obekvämt som hellst? eller?

Vi har ju som sagt haft myskväll ikväll, handlade naturgodis och dipp och grönsaker, skakade fram lite kakor, pepparkakor och ädelost på tub med. Mumma! Vi höll oss vakna 3 hela filmer, inte illa pinkat för att vara vi. (läs; LI) .. Kollade på Honey, Bolt och Seven Pounds fruktansvärt bra är den sistnämnda. Grinade floder nästintill. Bolt va även den super bra!! nya filmer som ni bör se. Nej om jag med skulle ta och försöka sova kanske? Li kommer garanterat vakna runt 9 tiden och jag lär vara död... Godnatt snuttar, hoppas ni får en bra dag! ♥


 

update till morgonen!

oh you´re so naive..

2009-02-03 | 11:15:58 | Allmänt | Kommentarer (0)


Får jag fortfarande säga godmorgon?
blev inte upp så tidigt som jag hade tänkt mig, men kom upp ca. 9.45 iaf. Varit och släppt ut hästarna och lite så, och jag mitt klant arsle glömde ta ut pengar till frisören idag, hon tar ju inte kort. Får ringa min chef och kolla om jag kan få ta ut så mycket på jobbet, lite för mycket egentligen men hon brukar vara snäll så hoppas hon är det idag med så hon inte vaknat på fel sida av sängen..

Sitter och mumsar på lite frukost för tillfället och tittar ut på hästarna som står och mumsar i ensilaget. Kallt ute idag, Morando har haft två fleecétäcken på sig inatt för att de va så kallt igår kväll och dom sa att det kunde bli så kallt som ner till -15? dom måste skojjat? ivartfall så va de redan -7 och min älskade polle ska inte få frysa, Pistol hade ett tjockt innetäcke så han gick de ingen nöd på. Vattnet hade frusit lite till is men hällde lite varmvatten på så de löste upp sig, så antar att de bara va i slangen och början av kranen.. Nej hörrni, nu måste jag ringa Ingela.






promenixande i mörkret.

2009-02-02 | 22:14:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. är vad jag har gjort ikväll. Jag tog med mig Disa (våran hund) och så hämtade Li upp mig sedan åkte vi in och gick strandpromenaden i Uddevalla, dock bara typ 1/4 av hela, de va svina kallt + mörkt. Sedan så gick vi hemmifrån Li så de tog ca. 30 min att ta oss ner och minst lika lång tid hem. kort och gott;  vi ute och vandrade en himla lång stund och de va super skönt. Tog bussen hem vid halv 9, släppte in hästarna direkt och nu så sitter jag här och fryser som jag vet inte vad. Brassar värme från alla element som går, fruktar för att hoppa in i duschen, som jag måste.. men så jääävla kallt i en evigheter efteråt.

Imorgon ska jag till frisören.. igen! Färga håret, beslutsångest om vad jag ska göra hade ju bestämt mig men nu är jag inte lika säker längre. Ska även jobba imorgon, så gäller att stå upp tidigt så jag hinner allt eftersom Li ska komma hit, vi ska ha "pyjamaskväll" och bara kolla film och svulla med glass och nötter. Mumma! På Onsdag så är det att stå upp rätt så tidigt med, för de första eftersom Li är en sån morgonmänniska, hon är helt hyperaktiv på morgonen om jag jämnför med mig som är mer som en zombie och bara vill ligga kvar i sängen och snoza, men icke, drömma går ju.. ska ju med in till Uddevalla och honka med när Li ska gadda sig för första gången osv. sedan så är det ju faktiskt min födelsedag på onsdag, och inte idag som det är enligt Facebook för vissa? hel galet? :S ivartfall så har jag ett fullspäckat schema hela denna veckan och det känns skönt som bara den.  Nej herregud jag måste hoppa in i duschen så jag känner mig fräsch igen, sedan ska jag försöka sova tidigt tänkte jag.





En riktig serie tönt är vad jag är..

2009-02-02 | 14:54:39 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. och har alltid varit.
Så jag tänkte ta och slänga in några (läs; MÅNGA) av mina absoluta favoriter sådanna som visas nu och som visades förr. Gah så himla bra!

- Förhäxad
- Beverly Hills
- Vänner
- Buffy
- Dawson´s Creek
- House
- Heroes
- OTH (One tree hill)
- O.C
- Gilmore Girls
- Grey´s Anatomy
- Gossip Girl
- CSi NY
- CSI Miami
- CSI Las Vegas
- Navy CIS
- 2 1/2 men
- Cold Case
- Criminal Minds
- Bones
- Weeds
- Desperate Housewives


puff, förstår ni att jag älskar serier? (Nu har jag säkerligen glömt någon med.)
Prison Break tycker jag är skit bra med, men tappade intresset för det i början va säsong 3. Men får ta och köpa mig boxarna och kolla igenom igen, jag missade några avsnitt så då blev det änna att jag slutade kolla.. hihu.

Nej hörrni nu ska jag ut i stallet och mocka för senare ska jag in till Uddevalla.
btw, har ni märkt vilket jävla underbart väder der är ute idag? helt galet.


Gossip Girl

2009-02-01 | 22:23:31 | Allmänt | Kommentarer (0)

Älskar detta klipper på Chuck och Blair, låten är inte illa pinkad den heller. Går varmt varje gång jag är med Bränne och Li. Dom har sina små sånger, gulligt?




och denna låten är helt underbar...







fucking minusgrader..

2009-02-01 | 22:01:37 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gokväll vänner!

Kul att man kommer hem och det är apkallt i min del av huset, alla element va avstängda? va i helvete?
börjar iaf få upp värmen här nu igen, satt in två såna speed element som ger ut värme fruktansvärt fort så varmt ska här bli igen.. Precis varit och tagit in hästarna, fy tusan va kallt de va -5 ute hur kallt som hellst, gosh! Gulliga Amanda hade mockat Morandos box, - tack så mycket tjejen. Jag och Manne sitter och har ett typ av Taggnings krig på Facebook ungefär, Facebook kan va hemskt ibland.. hahahaha!  Nej nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag dra på mig duntofflorna och duntäcket runt mig och slänga mig i soffan och kolla på någon mysig film.







HAHAHAHAHHA KVÄLLENS BÄSTA, utan tvekan. Lext blev så lik en tjej så de va helt fruktansvärt läbbigt!

Nej hörrni, nu kallar duschen.

/dance /dance /dance

2009-02-01 | 14:18:40 | Allmänt | Kommentarer (0)


mahaha, sååååååå härlig är han!




gillar vi söndagar? Det gör vi faktiskt.

2009-02-01 | 14:03:57 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Hur har eran helg varit? Gjort något spec?

Ivartfall så är jag ledsen över att jag inte uppdaterat, men tiden har inte helt och hållet räckt till.
Helgen har jag tillbringat med Bränne, Li mestadels, även träffat Manne, Lext, Tilda, Malin, Emma, Siv, Tilly och Jocke inte illa pinkat va? I fredags maskerad, i går filmtittande. myspys!

nej hörrni, nu ska jag iväg. Hoppas ni får en trevlig söndag!