Barnvakt åt brorsdöttrarna.

2008-10-31 | 15:06:08 | Allmänt | Kommentarer (0)


Godag vänner.

Jag har fortfarande ont i magen och börjar fundera på om jag ätit något som jag inte borde ätit? Det är kramper osv. ajaj.
Jag täkte ta en sovmorgon imorse men vaknade först av att Håkan åkte till jobbet kl 5 imorse, sedan så var det mamma som skulle at utsläppet och en Disa som skällde som aldrig förr, sedan när allt är tyst och lugt så kommer min kära broder med två busungar och bara dumpar av dom på mig.. snällt va? Jag mådde inte det minsta bra men bara att upp och hoppa och göra sitt bästa. Harfortfarande magont men mår iaf inte lika illa längre.. Jag vet verkligen inte hur det kommer bli med Jonnas maskeradfest ikväll.. om jag mår såhär kan jag verkligen inte komma "/   Fanoxå!

nej nu ska jag busa med ungarna igen. PoK ♥

Chris Crocker kan man mer än att gilla killen?

2008-10-30 | 23:25:14 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag bara måste måste måste nämna Chris Crocker, har säkerligen inte gjort det på en oändlighet. Jag bara älskar denna über gayen. Han är så himla skön ass, kolla videon nedan och se hur jäkla lik han har blivit en tjej nu. Där kan ni lätt bli lurade killar.





PoK ♥

Hunybunch suga plum, pumpy ummpy umkin.

2008-10-30 | 22:15:30 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gokväll vänner!

Vad har ni för er? Själv sitter jag fortfarande nerbäddad i soffan. Jag va ute en snabb sväng i hagen och gav Nischaala en morot och kelade lite, men inte rört mig så himmla mycket mer idag ass. Mamma städade i en av walk-in gaderoberna förut och hittade då mina efterlängtade duntofflor, jag är så himla frusen om fötterna så jag verkligen älskar dessa sköna, mjuka tofflor som värmer något så enormt och så himla mysiga! Ouff, Håkan hade köpt med sig massa goda kex och ostar åh vindruvor hem som vi har suttit och gottat oss med till Höök men slut med det nu. Jag tänkte jag skulle ta och slå på ett avsnitt Gossip Girl nu och sova efter det är så himmla sliten efter inatt..  haha! Kanske ska ta och lägga på en ansiktsmask med? Känner att min hy behöver det efter den hårda natten.     Usch jag har jätte ont i magen, hoppas det släpper. Kan ju inte ha ont imorn då Jonna fyller och jag ska dit såklart!

Btw så har jag nog kommit på vad jag ska klä ut mig till imorgon, ska kolla lite till morgonen om jag har saker för det. HIhu! Näh nu ska jag lägga på en ansiktsmask och sedan Gossip Girl time.


PoK ♥

hatar vi inte vimmelbilder? hahaha

2008-10-30 | 20:06:57 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötnosar!

Igår va en dunder bra kväll, även fast det var lite skit hit och dit så hade jag super trevligt, kan man ha något annat med frugan? Träffade på två super goa tjejor som jag snackade med en hel del, Träffade även på Daniel, chefens son osv. några killkompisar till frugan var även där. Jag fattar inte var tiden och pengarna tog vägen igår? Det spenderades alldeles för mycket, eller vad säger du frugan? Cidern kostar ändå bara 18;- i mellanvåningen, det blev dock en hel del drinkar och shottar. Ouff, haha kanonfulla blev vi iaf båda två och vimmelbilderna ser man det som vanligt på.. När vi skulle hem vid 2 då det stängde va det en massa problem, våran chaffis hade bangat så hon kunde inte längre, vi skulle ta taxi bestämde vi oss för men slutade i en svart taxi med en snuskig chafför. Men vi kom hem iaf, billigt och bra (;

Fattar som sagt inte var tiden tog vägen, vi va hemma vid 4 och GG stängde 2? Jag va ju bara tvungen att gå in i stallet och titta till min bebis Nischaala och hon var inte i sin box jag blev helt crazy, mamma hade då flyttat in henne några boxplatser, ouff vad orolig jag blev. Kort och gott så har vi iaf haft en kanon kväll igår.

Vaknade vid 8 tiden imorse och vi låg kvar i sängen och bara garvade åt varandra och åt igår i säkert 2h. Vi mådde väl inte allt för bäst efter gårdagen, men vi överlevde duschade och fräschade t oss. Jag ringde tjötade lide med Markus imorse med haha han fick skratta lite han med. Vi beställde sedan pizza och kollade på film.. Frugan drog hem vid 4-5 tiden någon gång och nu så sitter jag nerplumsad i soffan som jag gjort i stortsätt hela dagen är så himla trött haha inte så konstigt visserligen.

Hahaha jag måste ju bara bjuda på lite vimmelbilder från GG och några andra fula bilder från frugans kamra.

   

Ser man nykterheten i oss?  nej nu ska jag ta in hästarna, PoK ♥

"Mupp, vill du knulla?"

2008-10-29 | 21:06:24 | Allmänt | Kommentarer (0)


 

Hejsan snyggingar.

Vad tycks om den fina raggnings repliken? HAHA, ja det går ju att diskutera. Jag och Frugan sitter och pimplar vin och dricker cider och tjötar om allt mellan himel och jord. Vi har sjungit en del singstar med, haha.. Snart är det dax att dra till bussen för att åka in till Uddevalla centrum och dra på GG, Linnéa är dyng som en kloakråtta redan så får se hur denna kvällen (läs: Var denna kvällen slutar?) haha slutar.. Nej nu ska jag vara lite social igen.



Två muppar, Frugan & Jag. egrann rund om fötterna?




"Vill du dansa?"
"Nej jag kan inte dansa!"
"Näh, men du kan fan hångla."
"Ja!"


Ja vi får se hur det slutar ikväll (;                        Love u guy´s!  ♥

Utkast: Hej era ...

2008-10-29 | 15:31:55 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hej era busemusar!

Är inte min Gucci världsfin?

Har vart ute i stallet som sagt,
tog bara en kort sväng idag gick en liten promenad med. Stegräknaren fungerar alldeles utmärkt, man tävlar änna med sig själv, går en himla massa omvägar osv.
Snart är det kvällen och då blir det som sagt GG och köra galet med fruuugan, (Linnéa såklart.)  Hon åker väl hemifrån om ca 40 min så hon är här inom 2h iaf, hoppas jag? (;

Ouff jag längtar änna tills ikväll, har löst sig med hur jag kommer hem med osv.
så det känns toppen bra, alltid bra att veta hur man ska komma hem.  Nej nu ska jag hoppa in i duschen så jag är fräsch till ikväll.







Take Care ♥

underbart ridväder ute idag.

2008-10-29 | 10:19:43 | Allmänt | Kommentarer (1)


Morning hun´s!

En kul grej är att jag har börjat vakna runt halv 9 - 9 nu varje dag i över 1 vecka. Känns jätte skönt verkligen, är inte ens trött när jag vaknar, så jag går raka vägen upp hur bra som hellst. Idag vaknade jag ca kvart i 9. Gick upp och ut till hästarna och kramade om Nischaala lite och gav henne en morot. Ska strax ut och rida och städa ur mitt skåp inne i stallet och fixa iordning det för det ser ut som f a n just nu där inne haha.. Kommer väl ta 3h ca får ta ett högstempo idag i stallet för att hinna duscha, välja kläder och fixa mig inför ikväll med. Mitt hår tar ju sisådär 10år för att torka själv och med hårfön ca 5år. hahaha.. Näh men det tar en jäkla tid ass..  Ska möta upp Frugan och Julia vid halv 6 tiden inne i Uddevalla för att gå till Julias brors kompis, som det är planerat just nu. Jag funderar på vad jag ska ha på mig ikväll? "/

Nej nu ska jag byta om och sedan ut i stallet sötnosar. Take Care ♥



en trött Keela..

2008-10-28 | 22:25:28 | Allmänt | Kommentarer (1)


Ting vänner.

Ouff jag är så himlans trött, Idag har jag fått gjort mycket. Åkte som sagt till morfarn och hälsade på lite sedan så åkte jag och mamma till torp för att gå på Hööks, fick köpt nya vinter ridskor, 4 benreflexer och ett par knästrumpor. Vi stack in och handlade lite mat oxå. Jag skulle ju köpt shortchaps med men jag tänkte jag ska kolla priset på dom på Granngården innan jag köper dom på hööks eftersom dom oftast är dyrare, ska kolla upp detta innan jag köper iaf får bli på torsdag eller ngt liknande.. När jag kom hem idag så vart det storstädning som gällde, så nu är det fixat äntligen. Fick hem  tvillingkortet från boxer till boxern idag med så fått installera det så nu har jag alla kanaler här inne hos mig med hur skönt som hellst slipper man bråka om vad man ska kolla på, hihu. Sedan hade jag två paket som låg och väntade på mig här hemma med, de va från CDON och sedan stegmätaren som jag hade beställt, superbra!

Nu sitter jag helt mega slut och vill att det ska bli morgon så jag kan få rida min älskade Nischaala. Kollade på DHW förut, ojoj vad det händer saker i den serien. Jag borde egentligen inte kolla eftersom jag håller på att dra igenom hela serien från början. Har ju börjat köpa hem en massa serier så jag har lite köpt de är ju alltid lite kul att ha. (: Det börjar samla på sig i hyllan nu ass haha.. Åh imorn blir det utgång med frugan och Julia och även Julias bror och hans kompisar om jag förstått det rätt? Aldrig träffat killen eller hans kompisar så det kommer bli lite trevligt med lite nya folk. Förkrök hemma hos någon av hans kompisar inne i Uddevalla, sedan GG. Får hoppas på att det blir en bra kväll, och det tror jag säkerligen att det kommer bli. YeeeeeeeeY!

Nu ska jag kela lite med min kära kissemiss Gucci, han har inte lämnat min sida en ända minut sedan jag kom hem han är bara för söt. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag nog ta och somna till en film. Puss&Kram ♥


 

Hon har inte alla hästarna i stallet ass..

2008-10-28 | 13:17:26 | Allmänt | Kommentarer (0)


Herregud har ni sett denna videon innan? Hon har då inte alla hästarna i stallet ass, stackars patetiska, 15 åriga, hor*ga lilla flicka. Hon är ju bara barnet. Stackars mamman.. Men vill man ens gå ut med sånt här i tvn?




Tandläkarbesöket va inte så hemskt.

2008-10-28 | 13:02:33 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hej vänner!

Nu har jag varit nere vid torget och vart hos tandläkaren och va inne en snabbis och köpte en ny foundationpensel, jag upptäckte att jag hade glömt den i Växjö, så nu har jag köpt 3 stycken på en kort tid. En ligger hemma hos Angelica, så jag fick köpa en ny så nu ligger den i Växjö och idag var det återigen dax att köpa en ny. Ouff jag är himlans trött, sitter i soffan och slöar lite nu.. Mamma nämde igår att vi ska ta en sväng in till Höök´s och köpa ett par nya ridskor till mig, ska få henne till att köpa shortchapsen med tänkte jag kan jag lägga lite mer pengar på ridbyxor hoppas det blir i dagarna nu. Nej nu ska jag fixa lite lunch sedan ska jag ta bussen till kolhättan och färjan över till Svanesund så hämtar mamma mig där vi ska ta en sväng t morfarn och fika lite. Sedan hemmåt och där väntar en storstädning och en överkelig katt kan jag tänka mig inte sett honom på flera dagar. Ska äntligen få hoppa upp på Nischaala igen, dax att sätta igång henne hårt igen efter dom två tappskorna hon har haft den senaste tiden. Nej hörrni nu rundar jag av här :)

Kramis ♥

CSI lover, yes I´am!

2008-10-28 | 00:26:26 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Nu kommer det inlägg på inlägg, sry. Jag har äntligen börjat att lugna ner mig. Kevin kommer över en sväng tidigare ikväll och vi kollade på filmen "The Ruins" ingen jag skulle rekomendera. Skönt att få träffa och prata lite med honom igen va ett tagsen, eftersom jag har flyttat till Uddevalla nu så ses vi inte lika ofta längre, innan så bodde vi ju i stortsätt grannar så va bara att springa över om vi ville. Idag har jag haft fullt upp med. Ouff, men kul hade jag. Nyfikna? Sry men jag kommer inte att skriva det här, det kommer komma men inte idag.. (:

När jag åkte hem idag så va det helt kolsvart över Stenungsund och det blixtrade som satan hela himlen lystes upp verkligen, när man kom in under mörkret så va det som om de vore kväll. men kollade man bakåt så såg man den blåa himlen, känndes jätte konstigt. Precis när jag klivit ut bilen så börjar det såklart att störthagla, gjorde fasiken ont fick springa till dörren med händerna fulla och försökte fiska upp nycklarna på samma gång. Tappade mobilen i backen (som jag gör allt för ofta) så den blev såklart blöt och misshandlad men ingen skada skedd än, startat om den och torkade lite och funkar som den ska änsålänge.. Det är ju den gamla mobilen eftersom min vanliga fortfarande är inne på lagning, fick tillbaka den och dom sa att de va en fuktskada. Ta mig i röven om det skulle varit, dom fick skicka in den igen så jag väntar fortfarande. Jag har inte haft den i närheten av allt vad vatten heter så det är omöjligt, det är ju inget synligt som är fuktskadat så vet inte vad dom jiddrar om heller, när dom kollade på den sa dom att det var ett mjukvarefel och att det är vanligt på den mobilen, touchscreenen hänger sig och trycker på vad fasen den själv känner för. - SUCK.

Nu sitter jag här och kollar på CSI, för andra gången idag, kollade på CSI LasVegas vid nio såklart och nu går CSI NY. Jag bara älskar CSI, det är helt galet bra verkligen. Men nu ska jag kolla klart sedan ska jag sova, ska upp till tandläkarna imorn, uscha jag hatar att gå till tandläkaren.. Men jag måste inte varit där på ett tag så fick jag ett brev hem om att jag ska dit imorgon vid 09:20. Nu blev det ett långt inlägg igen haha, flå´t men har ju inte skrivit på någon dag så kanske lätt blir så? hihu.. Nattinuffsan, sov så sött  ♥

hederliga Kaj & Börje.

2008-10-27 | 23:25:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


Haha vem minns INTE Kaj & Börje?




Blogg-torka va de ja?

2008-10-27 | 23:19:01 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner, sry för den oändligt torra torkan men jag har mina anledningar.


Hur har ni haft det i dagarna? Jag har haft det helt sjukt stressigt, varning för ett långt inlägg haha (:

Jag åkte ju hem ifrån Växjö i söndags kväll och gud ska veta att det inte var problemfritt ass. Börjar med att redan på stationen står det lika mycket folk som ungefär ryms på tåget. Det var helt tjockt av folk på perrongen, jag lyckas lite fint knö mig emellan några och hamnar långt fram och kommer in snabbt igenom dörrarna, ve och fasa att hela tåget redan var FULLT så att folk redan stod upp, helvete oxå tänkte jag.. Eftersom det är söndag kväll så visste jag ju att det skulle vara mycket folk och jag hade såklart glömt bort att ta platsnummer så jag stod där utan någonstans som jag fick lov att sitta och jag skulle ända till göteborg denna resan tar ca 3h vanligvis.

Tåget börjar rulla och stannar i alvesta och stannade en jäkla stund sedan frågar jag vad som händer så sa hon att dom kopplade ifrån Göteborgsvagnen eftersom den delen jag stod i skulle till köpenhamn.. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, va som tur va inte bara jag som gjort detta misstaget utan ca 15 personer till.  Lyckas knö oss ut och springer som aldrig förr till dom andra vagnarna och vi hann som tur va men de va inte många sek till godo. Samma sak i detta tåget inga platser, folk stod och satt på varandra. Dom ropar sedan ut i högtalarna att pga platsbrist (skojja inte?) så behöver dom byta tåg till ett större och så lägger dom till lite fint "ni som har bokat med sittplats kan tyvärr inte längre följa dessa då platserna inte har samma nummer, så först till kvarn gäller.. Vi kommer anlända om ett par minuter och avstigning sker på vänster sida, ni ska gå ner för trappan och undertunneln så ni kommer till den högra delen av stationen där tåget står och väntar"  tror ni att folk nästintill slogs för att komma först? det ösregnade såklart ute och min packning och mina högaklackar klarade inte av att springa igeonom all lera som dom flesta unga gjorde. Jag hann tyvärr inte få en plats eftersom jag va så himla långt fram i tåget :( men jag drog fram en påse ifrån väskan och satte mig på golvet haha.. :D  Vi va över 1h försenade, tur att pappa kunde komma och hämta mig istället för att ta bussen.

Jag hade en stor jäkla vandringsväska som vägde säkert 15kg + datorväskan som packning. Gaarg inte ok när man ska hålla på att vela med tåg ass!

Nej nu har det blivt väldigt mycket här.. rundar ner. ♥

torrt på blogg fronten.

2008-10-25 | 18:40:05 | Allmänt | Kommentarer (1)


Hej vänner!

Herregud vad trevligt jag har det här. Igår så va vi som sagt på hockey, Freddie lagade dundergod middag oxå. Efter hockeyn så åkte vi till något ställe som Freddies arbetskamrat Simon var, ojoj aldrig mer igen, haha fy fan ass. Vi va väl hemma vid halv 3 tiden och vi gick direkt t sängs, vi va toktrötta hela högen. Gick upp vid halv 10 och så åkte vi och handlade god frukost, nybakat bröd osv. mumsigt! Kollade lite på tvn och så drog vi till stallet vid halv 1 och kom hem därifrån vid 5 - halv 6 tiden och slängde i oss mat och nu är vi nyduschade och tänkte åka och bowla för att sedan möta upp några vänner till Petra på någon restaurang och efteråt får vi väl se vad som händer.. (:

Nej nu ska jag fixa mig lite. Take Care

Mobilbilder.

2008-10-24 | 16:37:45 | Allmänt | Kommentarer (0)

Rex den sötisen.




Övningsplats, där står det en himla massa polisbilar ass..




Min underbara kille, världens bästa Pistol!!





Lite halv läskig kvälls promenad med Rex igår.

2008-10-24 | 16:19:06 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötnosar!

Herregd jag måste bara skriva om vad som hände igår när jag var ute på kvälls promenaden med Rex, (Jag tycker det är skönt att gå ut på kvällen innan jag ska sova så jag tog kvällsrundan igår!) Vi gick en runda var väl ute i ca. 15 min sedan när vi är på väg tillbaka till lägenheten så ser jag något oranget som ligger bland några buskar och hurklar, haha fasiken blev allt egrann rädd där och Rexen med han är sån fegis den hunden. Stannade ju såklart och kollade efter va det va en bit ifrån och de va en apfull kille i en orange dräkt som låg och kalvade och var ungefär halvdäckad haha, jag stod i valet och kvalet och funderade på om jag skulle gå fram och fråga hur det var med han eller inte men precis då kom det flera av hans kompisar som tur va lika apfulla och sjungandes haha.. Det var änna hemskt. Det är en helt vanlig torsdag på campus? Det är fest här hela tin jue. DÅRAR (; Men men..

Vad har ni haft för er än sålänge idag?

Jag vaknade vid halv 10, Petra och Freddie var i skolan och på jobbet såklart eftersom det är fredag. Jag och Rex tog en härlig morgon promenad, jag gick lite vilse dock haha det är så himla stort här. Sedan så kom syrran hem på lunchen och böt om till poliskläderna, hon skulle ha någon övning, så hon är ute och kör bil och griper och ageerar mot "ungdommar" just nu fram tills klockan 6 ikväll.. Jag stack till stallet med Ida, hon går i Petras parallellklass jätte trevlig tjej verkligen, och fick äntligen se min underbara Pistol och rida på honom. Gaarrrh han är så himla bäst!
Så jag kom nyss hem ifrån stallet, är mega trött men tänkte diska och sedan hoppa in i duschen. Vi ska ju på Hockey ikväll ska bli himla kul ass.. Nu ska jag diska. Take Care ♥

Myskväll framför tvn.

2008-10-23 | 21:13:14 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan kära läsare!

Vad har ni för er för något busigt? Uscha mig jag är så himlans trött, det känns som om klockan är halv 11 - 11 och det är helt galet verkligen.. Jag var ju som sagt ensam i några timmar innan syrran kom hem och jag diskade ju och vek även tvätten som låg nytvättad i soffan och uppskattat blev det. Jag kan allt var himla snäll om jag vara vill hihu. Vi har verkligen inte gjort allt för mycket idag, vi har lagat mat (ugnstekt falukorv, potatismos, blomkål och färska champinjoner..) och i stortsätt inget mer. Petra skulle till campus skolsyster för att kolla foten hon har ont i men de va inget större direkt, haha skön skolsyster dom har här. "Jag skulle ju råda dig till att ta det lungt men du går ju Polis så jag kan ju bara då drömma om att du skulle ens tänka den tanken" eh ah de va som om hon kände min kära syster som aldrig kan vara stilla.. Det är helt sjukt att hon snart är snut, så glad för hennes skull.

Just nu ligger vi alla 3 i sofforna och bara kollar på tv, syrran läser lite inför en övning hon har imorn och inför ett prov så flitig är hon. Eftersom jag bilr ensam imorgon med så ska jag ta mig till stallet och rida min älskade Pistol, en tjej i stallet ska rida med mig jag skulle bara höra av mig till morran. Jag ska ta mig en cykeltur till stallet imorrn och det är 6km varje väg så jag får alltså över 1mils cykling imorrn det känns bra. (:
 
Imorn kväll ska vi på Hockey, Växjö - Mariestad yeeeeey JIPPI, vi är ju hockey fantaster hela högen. Freddie hade fått VIP biljetter ifrån sitt jobb med, vad VIP innebär i Växjö har jag inte den blekaste om med det märker jag väl imorgon. Nej nu ska jag stänga ner här och vara lite social. Take Care ♥

Äntligen framme i Växjö.

2008-10-23 | 14:55:10 | Allmänt | Kommentarer (0)


Egentligen är det inte så himla långt som det känns när man är hemma, tåget tar ca 3h. Det går super snabbt!
Nu är jag iaf hemma hos syrran och Freddie, Freddie och hans arbetskamrat hämtade mig på stationen och körde hem mig hit, sen så åkte dom igen eftersom han har några timmar kvar på jobbet.. Petra är i stallet och jag vet inte vart det ligger så jag kan inte gå dit tyvärr.. Det stod lite disk på bänken så jag ställde mig så fint och diskade det första jag gjorde när jag kom in, ligger även nytvättad tvätt i den andra soffan så tänkte vika det åt dom med. Snäll lilla syster jag kan vara ibland va? Jag tycker inte dom ska komma hem och ställa sig och göra en massa hemmasysslor nu när jag kommit så jag är villig att hjälpa till eftersom jag ändå är helt ensam just nu, inte ens Rex är hemma (deras vovve) utan han är med Petra i stallet men men jag tror allt att hon dyker upp snart klockan är ju ändå 3 har varit här i nästan 1h nu. Vad har ni för er idag? :)   Vi hörs senare, tjingeling ♥

on my way to Växjö..

2008-10-23 | 11:43:39 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötisar!

Hur har eran nattsömn varit? Min har varit kanon, somnade som en liten stock och försov mig imorse såklart. TUR att allt var helt klart inför idag annars hade jag nog missat tåget ^^ Körde in till stan med så fick övningsköra lite hihu..

Nu sitter jag på tåget till Växjö, herregud vad jag längtar tills jag är framme. Freddie kommer och hämtar mig på stationen så kör han hem mig till deras lägenhet, till campus med andra ord och sedan tillbaka till jobbet. Freddie jobbar och syrran går i skolan så får klara mig själv i någon timmar men ska nog överleva. Dom har flyttat till en större lägenhet nu iaf så ska bli kul att få se den med.. Har bara varit i den gamla, dom bor iaf fortfarande kvar på campus. JAJA. Snart får jag träffa min underbara, bästaste polle Pistol med..

Nej hörrni, jag har köpt med mig lite fika, så nu ska jag ta det och slå på ett avsnitt av House eller Gossip Girl. Vi hörs när jag är framme.. (:  ♥


                                                  Växjö universitet


Kvällens efterlyst..

2008-10-22 | 21:33:35 | Allmänt | Kommentarer (0)

Fasen det är så himla skrämmande att det är så himla mycket mord och försvinnanden i Sverige just nu. Tycker bara att det blir mer och mer och det är riktigt skrämmande. Ikväll så handlar ju Efterlyst bl.a om två försvunna männ ifrån Uddevalla kommun, en kom väl ifrån ljungkile om jag inte minns helt fel. 2 stycken som försvinner spårlöst i min kommun bara YIPPI! Uscha mig.. får riktiga rysningar.











Det är ju snart Halloween helgen, YEY love it. Jonna fyller ju som sagt år på fredagen den 31e och sedan på lördag så är det Halloween fest på Haddocks som Linnéa, Julia, Jag och ev. Jasmine ska på såklart. Innan ska vi köra middag och sånt mysigt.. Vet inte hur många vi blir i ett gäng än men det märker vi kommer iaf bli himla kul.  Få klä ut mig två dagar i rad ska bli så himla kul ass. Sedan på Onsdag så bokade Linnéa och Julia mig så vi ska till GG här i Uddevalla och köra galet som fasiken. Jag är verkligen jätte jätte jätte uppbokad nu i flera helger framöver.

Här kommer en liten planering;

 *   åker till Växjö
 *   Halloween helgen, Jonna fyller fredagen och sedan Halloweenfest på Haddocks på lördagen.
 *   åker till Åland
 *   MAGALUF REUNION i sthlm, kryssning 48h till Tallin!
 *   Norge, Oslo till mina underbara norskor.
 *   LEDIG HELG! Ev. vara med Jasmine.
 *  THAILAND I 3 VECKOR.

Jag är alltså helt sjukt uppbokad ett tagframöver som ni säkert förstår, sedan så åker jag ju till växjö och åland på torsdagarna så det är två dagar - (minus) med. Ouff, längesedan jag va såhär uppbokad känner att jag inte räcker till helt och hållet ibland och det är rätt så stressigt.. Ska även göra halkan på måndag och hinna med att jobba egrann..
Jag måste hinna handla lite saker jag ska ha med mig till Thailand med. Hudvårdsprodukter (lotion, solskydd, osv.) och hårprodukter, nya bikinis och lite smått och gått. Jag undrar vart fasen mitt paket från Forever21 har tagit vägen? skulle haft det för ca 1 vecka sedan........ ???

Nej nu ska jag ta in hästarna. Take Care

T R Ö T T

2008-10-22 | 20:35:26 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tjingeling sötisar!

Pust, jag kom in för en stund sen efter att jag fått springa runt i hagen och jagat häst och sedan ta hand om häst. Jag sitter inne och kollar på tvn när jag hör ett jävla springande utanför verkligen hårt mot backen så kollar jag ut och ser Faxital flyga över öppningen till hagen och han fastnar såklart så jag kastar mig upp och slänger på mig stövlar och en regnjacka.. (Upptäckte fint när jag kom in att jag enbart hade på mig leggings och ett boxarlinne, fint fint! men har man brottom så har man right?) Någon har råkat släppa ut Faxital i samma hage som Preme (Preme är nybliven valack så han har fortfarande sina hingstfasoner så han är inte redo att go med valackar än. För er som inte vet vad en valack är så är det kort och gott en kille som fått sina kulor borttagna). Preme jagar runt Faxital som fan ut i hagen igen med hela tråden runt bakbenet och den är säkert 8m lång när den har blivit så utdragen.. GAAAH PANIIIIIIK! Fick tillslut iaf tag i Faxital som va helt förstörd. Tog mig hundra år innan jag fick loss han, men han hade inga stora sår och verkade inte direkt skadad, han hade bara några ytliga sår runt om benet och uppe på ryggen så dom har förmodligen bråkat.. Fixade med sårrengöring och helosan så gott det gick och slängde på han ett svett täcke och in i boxen. Bolack stod med inne eftersom Amanda upptäckte att han va halt fram när dom va ute och red.. -SUCK.

Nu är jag iaf inne igen och kollar på make me a supermodel, ouff jag är mega trött. Pappa kommer och hämtar mig vid 12 tiden eftersom mitt tåg går ifrån Göteborg imorn vid 10:50, behöver ju upp fan 6 till morran om jag ska hinna ordentligt annars så lika bra att han hämtar mig nu när han kommer hem ifrån Norge. Han är även gullig och kör mig in till stan så jag slipper ta bussen på morran, snällt va? Nej nu ska jag ta mig en kopp Té och blanda lite keso, banan och apelsin..

Take Care!  ♥

äntligen lite solsken utomhus!

2008-10-22 | 13:57:34 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Ä n t l i g e n är det lite solsken utomhus. Helt underbart, kom en regnskur men den är som bortblåst igen. Min tjej står just nu inne i stallet och väntar på att få bli skodd.. Hovslagaren kom förut, skönt att han verkligen kom idag så jag kan få rida henne ordentligt. Ska ut på en sväng senare idag.. Åh imorn åker jag till Växjö, till systeryster Petra ska bli så himla skönt att träffa henne. Vi har hållt på som två små idioter och skickat "Saknar dig grisen" "Saknar dig ditt jävla mongo" osv. i säkert 2 veckor nu haha syskonkärlek så dax att åka dit (;

Nej nu ska jag packa lite sedan ska jag ut i stallet igen. Take Care ♥

lycka t frugan.

2008-10-22 | 10:49:33 | Allmänt | Kommentarer (1)


Strax skriver frugan teorin, lycka till åh klarat så har du ditt körkort :)
Håller tummarna för dig <3

födelsedagsmiddag och födelsedagsfest, MASKERAD!

2008-10-22 | 00:34:14 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu är jag här igen, jag har väl säkert glömt att berätta att Jonna fyller år den 31e?
Hon ska iaf ha maskerad på kvällen. Jag är dit bjuden innan på mumsig middag osv. med massa tjejor. "Känner" väl 1 av hennes kompisar bara egentligen och det är Sigge, och sen har jag väl träffat Emelie 1 el 2 ggr innan men det kommer säkert bli kanon bra iaf, ska bli himla kul alltså. (:

Jag har några funderingar på utstyrslar men jag tackar inte nej till era idér och förslag för mina är inte allt för många och jag tycker inte att dom är så himla kul och utmärkande heller. Så om ni vill hjälpa till att välja min utstyrsel för kvällen så skriv gärna en kommentar vad ni tycker att jag ska klä ut mig till eller på min mail [email protected] jag kommer verkligen bli jätte tacksam och jag länkar den som gav mig den bästa idén hihu.. (: SÅ ÖS NU PÅ MED IDÉR SÖTNOSAR!

regn och rusk!

2008-10-21 | 23:55:55 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Hur har eran dag varit?

Jag har som sagt jobbat lite idag eftersom jag tog stallet. Jag har bestämmt mig för att betala hela min reunion resa (färd till och från sthlm, reunion biljetten, mat, alkohol osv.) själv eftersom pappa betalar en himla massa andra saker just nu, han är världens bästa pappa och han skämmer bort mig på tok för mycket.. Snart åker jag till Thailand med, det närmar sig med stormsteg verkligen. Så snart är det jag och Tess på högtalarna på Zafari in på morgon timmarna i tre hela veckor igen (;

Jag bestämmde mig för att hjälpa till att ta insläppet idag med, hästarna brukar ju komma direkt vi ropar på dom när dom vet dom ska in i värmen men idag så kom bara Faxital och Bolack dom står ju i en hage som är säkert 12 ggr mindre visserligen så dom hörde när jag ropade men inte alla andra pga. regnet och blåsten. Så jag fick helt enkelt börja att traska ut i ovädret med lera upp till knäna, det är helt sjukt vad det blåste och regnade. Jag letade väl i säkert 15 min innan Nischaala, Bolisia och Preme kom springandes till mig. Men inga andra, fasen oxå men dom följde med mig och fick in dom. Ut igen och leta, hittade dom i dungen och dom följde så rart med mig nu när dom hört och sett mig. fyfasen vad jag frös. Kaos inne i stallet då 8 hästar bara springer omkring och vägrar gå till sina boxar. (Dom går oftast in själva och vet exakt vart dom står och är jätte duktiga med det, men idag gjorde dom uppror.) men tillslut slutade dom virra runt och hamnade på rätt platser. Tog över 1h för att få in 10 hästar idag det va helt galet vad lång tid.. Så jag av helt slutkörd när jag kom in och somnade fint på soffan tills för bara en liten stund sedan. Har duschat och fixat mig inför natten och är monstertrött så blir att sova nu. Nattinuffsan ♥

OUFF.

2008-10-21 | 14:03:28 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hatade denna låten till en början men nu är den rätt mysig.





btw, det ÖÖÖÖÖÖÖÖSER verkligen ner ute, regn "dropparna" är ungefär lika stora som en medelstor puttekula.
Nej nu ska jag sprinag ut i stallet  :)

TRÅKIGA VÄDER FÖRSVINN!

2008-10-21 | 13:36:41 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan gullungar!

Jag somnade runt halv 4 inatt som en liten bäbis, sov som en stock när jag väl hade somnat. Upp och hoppa vid halv 9 vaknade men huvudvärk men var bara tvungen att ta mig ut till stallet och göra utsläppet. Och självklart så regnar det ute även idag - suck!     Eftersom jag hade huvudvärk så gick jag in igen, tog en alvedon och la mig i sängen och sov i 2h och vaknade med ett strålande humör. Uscha hatar att ha huvudvärk, spec eftersom jag får migrän alldeles för ofta..

Hovslagaren har inte hört av sig än, men jag hoppas innerligt att han verkligen kommer idag eller imorgon. Min tjej måste få på sig en sko så jag kan rida henne ordentligt, lite tur att det är så himla dåligt väder ute för då är det inte direkt något jag missar när jag inte kan rida henne ordentligt.. Det är iaf inte så himlans kallt ute idag och det är skönt. Nej nu ska jag fixa mig egrann lunch är göööra hungrig och sedan ska jag hoppa i ridkläderna och ut i stallet och mocka efter dom som stått inne inatt. (med andra ord jobba ^^) Går väl ut i sadelkammaren och hämtar med mig en sadel eller två och några träns med in så jag kan fortsätta jobba inne sedan. Lättförtjänta pengar..

Vi hörs sedan, Puss på kinden

sömnlösheten är så jäkla jobbig!

2008-10-21 | 02:10:12 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Jag hoppas ni kan sova bättre än vad jag kan.. "/

Idag har det som sagt varit super dåligt väder ute, eftersom hon även har en tappsko bak så kunde hon få vila idag med, det har ändå vart så värdelöst väder jue. Gick iaf ut till stumpan vid 5 tiden och hämtade in henne ifrån hagen, PISSEBLÖTT.. Hade ändå dragit på mig både regnställ och höga gummistövlar (låt mig påpeka att jag köpte dessa stövlar för ca 3veckor sedan och dom har redan börjat läcka?? wtf?) blev ändå blöt såklart. Nischaala njöt tok mycket utav att få komma in i värmen, hon va helt pisseblöt ända in till huden stackarn. skrapade av det värsta och slängde på henne ett stalltäcke och fixade hennes box, gav henne hö, 2 morötter, vatten och en massa kärlek. Lät radion stå på så hon fick lite sällskap tills jag skulle ta in dom andra hästarna, jag fick dock bara in Faxital och Bolack. Dom andra vägrade komma.. gissar att dom var på udden i den lilla skogen och inte hörde mig. Men det hade iaf slutat regna och dom har skydd så det är inte sån fara med dom.. Tog med mig Nischaalas sadel och träns in och gjorde rent och smörjde in så nu är det kanon igen vart lite torrt efter allt regn.. Ska slänga in schabraket och padden i tvättmaskinen imorn så allt är rent och fräsch när vi ska ut och rida (: Hovslagaren kommer förhoppningsvis imorn eller på onsdag. Hoppas innerligt att han kommer imorgon.. Uscha mig, jag är galet trött, la mig ändå vid halv 10 men kunde verkligen inte somna och nu är klockan över 2! den här satans sömnlösheten gör mig helt galen ibland och jag vill ju hellst inte trycka i mig några tabletter.. - allt sitter i huvudet som Markus brukar säga!

Blev väldigt mycket häst inlägg nu på natten ja, men ah så det varit idag. Och imorn kommer det nog bli ungefär detsamma eftersom jag har utsläppet vid 9 och sedan mockningen. 3 hästar tar dock inte så lång tid att fixa för men det är iaf lite pengar. Sedan ska jag nog kasta mig på mer sadlar och träns att fixa!  Hoppas på bra väder imorn med.



 

  


Åh på torsdag får jag äntligen träffa min älskade Pistol (för er som inte fattar namnet ordentligt och tror det är Pistol som ma skjuter med nej nej... Engelskt uttal, har importerat honom ifrån USA) igen, jag saknar honom så himla mycket, min fina, underbara, bästaste kille.. Det är jätte jätte bra att syrran hårdtränar honom men hon gör det på helt fel ställe här i landet, i Växjö eftersom hon bor där nu när hon läser på polishögskolan. Men till sommaren kommer han hem igen (:
Jag får helt enkelt vara glad att syrran gör det och att han mår bra av det, att jag får träffa han när jag kommer dit varje gång och få ägna all min tid åt Nischaala nu när han vart/är borta ett tag. Nej nu ska jag försöka sova igen, btw så blåser det något så förfärligt ute.. Nattinuffsan ♥

ändrade planer gällande helgen.

2008-10-20 | 12:24:59 | Allmänt | Kommentarer (1)

... Begravningen kommer bli den 8e november istället för i helgen, så det blir alltså inte Åland nu på torsdag utan jag bokade istället en tågbiljett till Växjö på torsdag. Hälsa på min älskade syster Petra jag saknar henna något så enormt (:



Hejsan sötisar!

Jag somnade stenhårt igår efter filmen, jag och mamma kollade på "I hennes skor" som gick på tvn igår. Mamma hade såklart aldrig sett den tidigare så jag tyckte det var dax för henne att se den. Gick fixade mig och la mig i sängen för att skriva ett blogginlägg men jag hann inte det näh. Vaknade upp vid 10 idag och bara längtade efter att få gå ut och rida, vad är det då för väder utomhus? Jo regn, regn, regn och det är jätte grått och kallt. Så jag väntar och ser hur det blir senare idag med vädret.. TRÅKIGT!

Nej nu ska jag slänga mig i soffan och kolla lite på tv i brist på annat. Puss på kinden ♥




Bakfylle söndag!

2008-10-19 | 20:09:05 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötnosar!

Förlåt för att jag varit så värdelös på att skriva i helgen, men idag har jag inte mått för bra ass. Har mest legat på soffan sedan jag kom hem ifrån personalresan i förmiddags och sovit som en gris. Jag kommer skriva och lägga in lite bilder ifrån personalresan senare ikväll (: För just nu sitter jag och kollar på film med mamma. Puss på kinden ♥

man in the mirror.

2008-10-18 | 00:24:19 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. kan inte få den ur min hjärna, den sitter som fast klistrad!

kollat klart på filmen på kanal 5 nu osv. efter filmen satt vi kvar i soffan och snackade massa göjja. Nu har jag gått tillbaka till mitt och ska packa inför imorn.. Vad fasen ska jag ha på mig imorn kväll? :| Jag kommer nog fram till något tillslut. Efter jag har packat klart så funderar jag på om jag ska sätta på en film eller försöka gå och lägga mig eftersom jag ska upp mega tidigt imorn, jag är inte det minsta trött dock. Jag borde vara det eftersom jag har varit igång hela dagen med hästarna men icke då.. Nej nu ska jag runda av och ta och packa (:    Puss på kinden ♥




heldag med hästarna.

2008-10-17 | 22:00:33 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Idag har jag inte haft möjlighet till att skriva i bloggen i huvudtaget. Hade kunnat hinna skriva en rad eller två imorse när jag gick upp men det hade jag inte en tanka på då eftersom jag va så himla hungrig. Jag vaknade av att jag mådde jätte dåligt gick upp och åt och mådde genast mycket bättre sedan var det raka vägen ut  till stallet.. Har haft en hel dag med hästarna idag har ridigt Faxital idag med, gick väldans bra faktiskt han va lite pigg men vad kan man begära? Sedan så tog jag och Maria en tur tillsammans idag igen vid halv 4 tiden, och jag red såklart Nischaala helt underbart väder ute idag verkligen :)

Jag kom in runt halv 8 tiden och ätit och lite så nu, Imorn vaknas det personalresa så upp alldeles för tidigt t morran så idag stannar jag hemma och tar det lungt med mamma, Håkan och Linnea. Vi sitter och kollar på filmen på 5an nu, Freaky Friday? har jag för mig att den heter och så käkar vi onyttigheter.

Jag bara måste säga hur stolt jag är över min kära mamma, Hon har rökt sen hon var 13 år, och hon fyller 47 i dec. Hon har alltså rökt i hela sitt liv i stort sätt.. Och nu så kämpar hon och Håkan tillsammans med att sluta och dom har inte rökt på hela 1 1/2 vecka. Jätte duktig är hon verkligen! Nej nu ska jag springa in till dom andra igen och fortsätta kolla på filmen. Puss på Kinden ♥
























envis är bara förnamnet..

2008-10-16 | 21:41:19 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. varför måste jag altlid vara så himla envis? jag är trött på´t.

Jag är så himla grinig och trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu. Jag vill inte vara såhär hatar att vara på dåligt humör, jag börjar känna en tendens till huvudvärk med såklart. Så jag ska ta en alvedon eller två sedan ska jag lägga en ansiktsmask känner att min hy behöver en sådan och sedan hoppa in i duschen. Ska försöka lägga mig innan 23 idag, och jag tror allt att jag kommer lyckas då jag är så störd på allt just nu så jag vill bara lägga mig och börja om på en helt ny dag istället. Ny dag men nya möjligheter... vart fan har mitt paket som ska komma från forever21 tagit vägen? Borde kommit i början av veckan eller något liknande.. "/

Jag borde ha en sån boxnings bag att kunna slå på när jag är sån här, slå ut all jävla ilska.
hörrni föresten.. Jag testade YOGA idag med Sus, de jag ska ha testat nu i några dagar men det har inte blivit av, jag kommer säkert ha en förfärlig träningsverk imorgon men det kommer kännas skönt då man vet att man ansträngt sig. Det var lite udda men jag gillade det så jag kommer nog fortsätta men på egen hand med en DVD som instruktör eftersom jag inte har körkort och kan ta mig in till några pass.. surt sa räven. Nej nu rundar jag av sötisar.  ♥


Lungt på jobbet.

2008-10-16 | 14:43:29 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sitter på jobbet nu men det är varken kunder eller telefoner som ringer så jag tänkte jag ska ta och slänga in Brittans nya musikvideo till låten Womanizer om ni inte redan har fått se den, nej nu ska jag ta tag i och börja röra bland alla papper som ligger här på en hög..  

 

Jag är så himla sugen på kladdkaka, jätte sugen verkligen. Man kanske ska ta och baka en sådan idag som vi kan ha till efterätt.. Jag tror inte folket hade blivit allt för ledsna ass. (:

Madonna & Guy

2008-10-16 | 14:33:26 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Madonna och Guy ska skilja sig efter 8 år i äktenskap.


underbart höstväder ute idag.

2008-10-16 | 13:55:08 | Allmänt | Kommentarer (1)


Hejsan vänner!

inatt har jag sovit dunder bra och det känns jätte bra jag behövde änna en riktig skönhetes sömn, vila ut lite.
Gick upp och hade utsläppet imorse sedan så gick jag in och tänkte sova i 1h men Maria Nysted kom och bankade på både dörren och mitt fönster och ville att jag skulle med ut och rida, jag som nyss hade somnat men de va bara att hoppa i ridkläderna igen och smila, hon är ju inte hemma här så ofta längre eftersom hon bor i sthlm (: Skit underbart väder ute idag med.

Va skönt att snacka lite med, vi blir alltid så djupa när vi är ute och rider haha. Vi bestämmde att jag snart ska ta och komma åh hälsa på, dom har ju flyttat nu med.. Nischaala gick inte bra idag ass, dax att börja skola henne igen. Hårda tag som gäller, inte så konstigt att hon va löjlig visserligen vi va bara ute en sväng igår. Ska nog ta ut Faxital på en sväng senare idag, jag funderar starkt på det iaf, han är lite löjlig men kan inte begära så mycket eftersom han i stortsätt nyss är inriden. Men han är lite duktig iaf. Nej nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag jobba i receptionen i ett par timmar, hoppa inför carina en stund.

På lördag är det dax att påbörja personalresan ska bli så himla kul ass, det är alltid lyckat och vi är så himla härliga arbetskamrater. Tror vi va ca 30 stycken som ska med iår det är många som har förhinder så dom inte kan honka. Fredag blir det lungt eftersom vi ska åka kl 6 på morgonen på lördag, Buhu klockan 6 det är nästan olagligt tidigt. Kommer nog sova rätt så gött i bilen till dit vi ska haha..

Nej duschen var det ja, börjar om 40 min..

"Jag har skrivit en kärleks sång!"
"Handlar den om laman?"
"Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah... eller jo kanske"



Puss på kinden ♥

monstertrött.

2008-10-16 | 00:46:52 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötnosar!


Åter igen är det en mega sen kväll.. klockan har passerat 12 för länge sedan och den är nära 1 och jag har nyss lugnat ner mig. Jag har hållt på och donat som bara den här hemma idag. Tog en snabb tur på Nischaala men det ösregnade, fyfasen vad kallt det var, ska köpa nytt ridtäcke och nytt regnställ i dagarna tänkte jag. Dirr jag kom in slängde jag i mig en kopp grönt té och hoppade in i duschen. Jag har ju börjat min make-over i sovrummet idag med som jag nämn innan.. Mysfaktorn blir bara högre och högre inne i sovrummet och jag gillarT.

Usch jag är så himlans trött, jätte trött inte så konstigt då klockan har passerat 12 och jag har varit uppe sen halv 10.. Jag ska ta och slänga mig i sängen nu tänkte jag. Ska upp och ta utsläppet imorn vid 9 tiden, visserligen bara 4 hästar men jag behöver ju fortfarande släpa mig upp ur min varma, goa, underbara säng för att släppa ut dom. Gaah, men bara att börja vänja sig igen, de är snart vinter och då är det inte 4 stycken utan 16 som ska fodras, in och ut och mockas för.

Som det ser ut nu så kommer jag nog att jobba egrann i stallet i vinter då mamma vill ha lite ledigt ibland, och jag säger inte nej till lite egna pengar. För för mycket av det som jag har tjänat ihop själv är det änna torrt om just nu, visst jag får så jag klarar mig mer än väl. Ni som känner mig ni vet, och jag vet att jag vet och att jag är lite för bortskämmd. Men ja, jag har ändå blivt bättre med vad och vart jag handlar.. Visst reser jag väldigt mycket, jag älskar det och jag älskar min pappa för att han ger mig den möjligheten. Jag älskar han visserligen utan den möjligheten med som ni säkerligen förstår, Om ni inte är helt tappade villsäga.

Nej nu ska jag runda av här, sluta tjöta helt enkelt och krypa ner i sängen jag har fixat mig inför natten så nu är jag helt redo. Jag har allt för dåliga kvällsvanor och är påtok för mycket nattuggla. Gucci ligger redan och sover som en stock eller tre på mina fötter :)


Nattinuffsan och dröm sött ♥

målare?

2008-10-15 | 21:11:33 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. vem behöver en sådann när man kan fixa själv? (;
haha jag är dock helt brun på hela byxorna och händerna nu, ser ut som en dalmatin ungefär haha.. Men fint blir det, började makeovern i sovrummet. Det börjar rätt till sig nu faktiskt. Jag bara älskar den mörka mysiga bruna färgen jag smetat på väggarna någon annan dag i veckan ska jag fortsätta med den ut i mitt vardagsrum, hihu!

Jag måste få tummen ur röven och köpa inredning nu med, jag vill ha en fin ljuskrona att ha i taket i sovrummet, har hittat en jätte fin som jag ska kolla lite närmare på någondag snart, tänkte ta med pappa och åka runt lite och kolla han har bra smak han med... vanligtvis iaf. Mamma älskar allt som är ljus enbart i stortsätt så henne kan man inte ha med som smakråd. SRY MAMMSEN!   (; Nej nu ska jag kolla hur det ligger till med torkningen på väggarna!  Puss & Kram ♥

081015

2008-10-15 | 10:33:59 | Allmänt | Kommentarer (0)


Godmorgon vänner!

Fyfasen vad jag är trött det är helt omänskligt, jag vill inget annat än att slänga tillbaka huvudet ner i sängen och burra in mig i alla kuddar. Ouff, mina ögon är i stortsätt rödsprängda så trött jag är lite clear eyes skulle inte suttit fel nu ass. Har inte sovit bäst inatt men har iaf kunnat sova och de är jag glad för. Min reaktionsförmåga känner jag kommer vara lite efter idag, hoppas det inte händer något oväntat på körningen haha.

Nej nu ska jag klä på mig och käka lite frulle och hoppas att jag vaknar egrann. Vi hörs senare idag!



Puss på kinden ♥

Lite Phil Collins återigen..

2008-10-14 | 20:18:31 | Allmänt | Kommentarer (0)


Phil Collins - Can´t stop loving you






Phil Collins - Against all odds




081014

2008-10-14 | 20:13:47 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Det är verkligen ingen bra dag idag, jag går bara och deppar och pappa likaså som alla säkert förstår. Farfar ringde förut och storgrinade, inte så konstigt och efter det så ringde både Tessie (faster) och Carola (pappas kusin) och med är ledsna. Allt är bara så himla sorgset just nu och begravningen sker förmodligen nästa helg så vi åker förmodligen upp nästa torsdag till älskade Åland, sorgset     "/


Vi har iaf försökt peta i oss lite mat, vi lagade mat tillsammans såklart. Hemmalagade hamburgare blev det. Jätte gott var det men aptiten finns där inte riktigt idag ass. Jag har köpt lite naturgodis åh Loka, nyss fått ner "The horse whisperer" så jag ska gå och lägga mig i soffan och kolla på den sen ska jag försöka sova tidigt eftersom jag ska upp tidigt. Vi får väl hoppas på att jag kan somna senare. Puss på kinden ♥

...

2008-10-14 | 17:17:34 | Allmänt | Kommentarer (0)


... Fick precis reda på att min gammel farfar dog för 1h sedan. Han var 96 skulle fylla 97 så han var gammal det är naturens gång tyvärr.. Så sorgligt, varför har jag dom senaste gångerna varit på Åland för begravningar.. HATE IT!


- så nu har gammel farfar flyttat hem till himlen. R.I.P  ♥


Ändrade planer..

2008-10-14 | 16:17:03 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötnosar!

Det blev inte att jag åkte hem idag, min körskola ringde och sa att dom hade körtid imorn såklart jag tar den och den va på morgonen så ingen idé att sitta och åka hem till Uddevalla för att sedan ta bussen hit till std runt 8 tiden på morgonen. - Nej, Nej, Nej! Men fick övningskört lite idag iaf, vi köre till ljungkile och därifrån till ucklum på små vägarna. Nej nu ska jag ner i tvättstugan.  Puss på kinden ♥

hemska hemska mardrömmar..

2008-10-14 | 12:52:11 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Varför har jag dom? Och när dom har med Pompe att göra så är dom bara ännu hemskare. Det finns en dröm som jag drömmer om och om igen. - Fyfasen vi saknar dig Pompe.  ♥♥





Vaknade som sagt av mardrömmar inatt och vågade fasiken inte somna om så jag satte på en film Into the blue, tur att Paul Walker är så oändligt fräsch (;  och vem skulle säga nej till att vara tvilling med Jessica Alba? Nej skämt på skidor.
Vad har ni gjort nu på förmiddagen? Jag har varit nere och simmat med pappa, erkänn duktigt? Så härligt att simma och hur bra som hellst synd att jag inte kan få in det i min vardag än, men när jag får körkort så kommer det funka göra bra. Just nu är det ju bara ridningen och promenader/jogging som gäller, men ska ju testa något nytt idag ju.. Berättar om det senare.

Just nu så sitter jag i soffan och lyssnar på lite gammal musik och ska snart åka iväg in till Uddevalla för att köpa färg och övingsköra lite, blir säkert lunch på Pita eller Cactus med, det är så himla gott där.  Puss på kinden ♥

fängslande film..

2008-10-14 | 00:21:46 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Memoris of a geisha har jag nu suttit fängslad vid på tvn i nästan 3h. Den har visas på kanal 9, jag har alltid velat se den men det har aldrig blivt av förens nu, en film jag iaf kan rekommendera starkt.




Uscha mig jag är tok trött, det grusar något så oändligt i mina ögon - dax för sängen med andra ord. Ska köra med papi imorn egrann på morgonen, ska åka och handla färg till mina rum hos mamma som jag håller på att fixa med och lite sådär så vi tar en extra sväng om in i Uddevalla och snurra runt om jag skulle få uppkörningen där så är det lika bra att börja öva right? Hoppas på att vi ska luncha på Pita med, så himla god hälsotallrik där. Cactus tacosallad är inte att leka med heller, en sådan salladsbar? vet inte riktigt vad man ska säga att dessa två ställen är, men dom har enbart nyttig mat, och i Stenungsund tror jag att ett sånt ställe verkligen skulle gå runt, här är väldigt många träningsnarkomaner och hälsofreak. Nyttigeher är fina saker! - btw så håller jag på att lära mig äta advokado exakt som den är, med lite kryddor på så klarar jag det galant att få ner den men helt som den är funkar inte riktigt än men det på är god väg mina vänner.

(Imorn ska jag testa något nytt....... )

Nej nu blir det sängen kära läsare.  Nattinuffsan ♥

Phil Collins - Another day in paradise

2008-10-13 | 23:14:37 | Allmänt | Kommentarer (3)




myskväll på en måndag.

2008-10-13 | 20:43:18 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötisar.

Herregudanens vad lååååång dag det har varit idag. Första jag gjorde imorse va att gå ut och gå eftersom det inte finns så speciellt mycket att göra här i stenungsund då alla jobbar och går i skolan på veckodagarna. Efter promenixen så blev det en god frukost.. Varit nere en sväng på torget och kollat lite med. Sen gick jag hem igen och inte gjort så mycket mer. Borde åkt hem till Uddevalla, men pappa kom hem nu för ett tagsen så vi käkade tacos och så ska vi kolla på film och käka chips åh dipp. Trevligt att umgås med pappa egrann! - Världens bästa papi. ♥

haha vi sitter och kollar på Färjan nu det är rätt underhållande ibland ass. Jag och Tilda snackade lite om en resa t Danmark snart i lördags? haha va ett bra tagsen jag var där och ta båten över och ha kul. eller om vi tar en kryssning?
Får se vilka som är på och sådär, Tilda, Lext och jag va iaf helt sugna. Hoppas vi kan bestämma något. Vi funderar även på sälen över nyår kanske? kommer ju hem några dagar innan nyår från Thailand så jag får se lite på vad jag ska göra..

Nej nu ska jag vara social med papi igen.. Puss på kinden ♥

Fartfylld helg.

2008-10-13 | 01:37:04 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Gud vilken helg. Jag ohrkar inte dra igenom den, det har har hänt alldeles för mycket. Men den har vart trevlig mestadels, kunde gärna sluppit 3 ting, ett av dom är 1200;- i böter för att jag stämplat för lite på bussen hem i lördags morse. - Go osmart! Satt som ett schmäk.

Idag har det varit väldig lungt, vaknade och släpade oss t soffan. Nihn vaknade först vi 8 tiden (vi kom hem vid halv 6) och Jocke vid hav 10 - 10 och jag vid samma tid som Jocke men jag vägrade att gå upp så jag lägger mig och somnar om så gott tills Nihn kommer vid 11 och stoppar en iskall hand på min näsa. Sen vaknade jag ordentligt.. Sedan kollat film i stortsätt hela dagen. Vi vart så himla trötta. Både jag och Nihn somnade som må prinsessor i ett par timmar i samma varma soffa haha.  Vi beställde även pizza, för att vi inte ohrkade att göra någon mat haha.

Jag fattar inte vad jag gör vaken just nu, är under trött så ska slänga mig i sängen nu.  Nattinuffsan ♥

Fylleångest, har vi inte alla haft den?

2008-10-11 | 19:16:21 | Allmänt | Kommentarer (0)

... Fan oxå!

Utgång i Göteborg ikväll!

2008-10-10 | 14:57:06 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tjingeling sötnosar!

Nu har jag äntligen bestämmt mig, virrat fram och tillbaka nu i flera timmar och har pratat i telefon säkert 1000 ggr med olika personer. Jag bestämmde mig för att pallra mig in till Göteborg. Går ut med Angelica, Rickard och dom, hon har allt en övertalningsförmåga hon med den lille skitungen. Så nu ska jag hoppa in i duschen och försöka välja vilka kläder jag ska ha ikväll, får fixa mig hemma hos Rickard sen gör bara bas nu. Ska med 17.15 bussen ifrån torp. så inne i stan vid halv 7 tiden ungefär.. Jag hoppas på en kanon kväll!   

Vad ska ni göra ikväll? (:




                Syskonkärlek nov 2007



Puss på kinden ♥

beslutsångest.

2008-10-10 | 13:14:11 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hej vänner!

Åh jag har sån beslutsångest över ikväll. Jag kan verkligen inte bestämma mig vad jag ska göra.. Jag har flera alternativ och även blivt tillfrågad om att jobba kväll. - What to do? Jag tycker att nästan alltid de är såhär för mig så slutar jag alltid hemma eftersom jag inte kan bestämma mig. "Om jag väljer att följa med dom så blir dom andra griniga" "Om jag åker dit istället för dit så blir det säkerligen roligare på andra stället bara för att.." osv. det är så jag sitter och velar med i min hjärna just nu. Så himla jobbigt, visst jag vill ut på krogen dansa och ha en bra kväll men ,när jag har så svårt att bestämma mig så vet jag inte vart jag ska ta vägen riktigt. Jag får tänka lite mer på detta helt enkelt.

Idag är det tråkigt väder ute, det har regnat hela natten så det är blött ute och grått.. Jätte deppigt!
Jag sitter här och är jätte seg nu, vart vaken sen 8.10 och mina ögon har så mycket grus i sig så jag bara känner för att lägga mig ner och sova i en timme eller två. Vad har jag pysslat med hela morgonen då? Jo jag har vart och hämtat paket på posten och tagit en ridtur. Men vädret är som sagt så himla trist..


Nu ska jag luncha lite är monsterhungrig. Puss på kinden ♥

lyx-kvällsmat, me like.

2008-10-09 | 22:37:55 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötisar!


Gud vad mätt jag är fortfarande, jag gjorde kvällsmat kl 9, de är väldigt sent jag vet.. men jag kunde bara inte låta bli att fixa kantarell macka när mamma kom hem med ca 3,5l tidigare idag. GUD SÅ GOTT! På lördag blir det god middag med kantarellsås självklart. Tänkte följa med mami ut på imorgon och leta lite granna. Man kan aldrig få för mycket!

Fått jobbat idag som jag nämnde innan idag, Jag fick en skallning av Faxital som tack när jag tog ut honom i hagen, han hade bråttom iväg. - Ajaj, fläskläpp! Fick äntligen hoppat upp på ryggen på min älskade Nischaala igen nu när hon fått nya skor, vi tog en härlig ritt barbacka men bara 1h tur eftersom hon inte gått på ett tag. Efter jobbet så har jag mest bara varit hemma och kollat egrann på tv och grejat lite. Underbart väder ute idag iaf.

   

Nej nu ska jag slänga mig i sängen och läsa lite. Upp vid 8 tiden imorn (Y)
Usch, fruktansvärt tidigt haha.


Nattinuffsan ♥

Jag avskyr leriga hagar!

2008-10-09 | 16:20:33 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!


Imorse vaknade jag av att min mobil ringde något så hysteriskt, svarade som vanligt halvsovandes och hatar när folk ringer och väcker mig på morgonen. Spec när jag inte har sovit direkt mycket inatt. Det var iaf mamma som ringde och gapade "du måste springa och ta in hästarna! Hovslagaren kommer om ca 30 min"    älskar vi inte att bli väckta så? ett "snälla kan du" skulle inte skada sådär om man väcker mig på morran!
Och var inte 2 hästar jag skulle ta in, utan 6 stycken. Penny, Pepzi, Faxital, Sansina, Nischaala och Bolisia. Faxital vägrade att komma så fick springa efter han i nästan 30 min. Dessutom så är hagarna så jävla leriga i början och såklart så lyckas Bolisia skvätta ner mig egrann när hon skulle ta ett litet skutt för att komma ur leran. Tack Tack!

Nyvaken, hungrig, trött, lerig, och sur som en citron, så började min dag idag!  PERFEKT!

Nej nu har jag käkat egrann, macka med ost och honung på. Ih, ska fortsätta ute i stallet, håller på att städa hela stallet och håller på och fixar egrann, lätt förtjänta pengar, ska även börja att tvätta och smörja alla träns och sadlar nästa vecka. lätta pengar va de ja. En hel del att göra rent kan jag lova!

Nej nu går jag ut igen (:






Puss på kinden ♥

Sömnlös..

2008-10-09 | 02:22:09 | Allmänt | Kommentarer (0)



.. Bara för att jag snackade med Åzzie förut om att jag kan somna då jag lägger mig i sängen eftersom jag inte längre har tvn i rummet att kolla på stället för att somna, tror ni att jag kunnat somna? Nej låg och vridde mig i 1,5h ca och nu ohrkade jag inte längre, så jag sitter och fular mig lite med bloggen. Så jag vet att det för tillfället ser ur som hej kom och hjälp mig. Men jag bara testar lite eftersom jag är värdelös på sånt här.  - Så ha tålamod kära läsare!
Jag hoppas iaf att jag ska få koll på det här någon gång. Men nu ska jag återigen försöka att lägga mig, ögonen änna kliar så får ta tillfället och slänga mig i sängen igen.

Nattinuffsan ♥

Dagens outfit

2008-10-08 | 22:49:06 | Allmänt | Kommentarer (1)

.. I dag såg jag ut såhär;



Upptill;
Senaps-gul tunika - H&M
Örhängen - från en liten affär i sthlm.
Halsband - Gina tricot?
Brettskärp - H&M
Utomhus;
Brun skinnjacka - Kaos
Brun sjal - H&M
Bruna grovstikade vantar och mössa - klädaffär i Oslo.


nertill hade jag;
svarta "stickade" leggings - H&M 
bruna stickade knästrumpor - köpte jag på Color Line färjan mellan Strömstad - Sandefjord
Utomhus;
Bruna stövlar med klack- norsk skoaffär.


Ansikte;  fuktighetsgivande ansiktskräm från NIVEA, Sedan fyllt i mina ögonbryn med en penna, böjt ögonfransarna och tagit 1 lager med mascara på överfransarna! (Jag vill inte andvända för mycket smink om jag inte måste, om jag har en dålig hy så lägger jag alltid på foundation, men nu så mår min hy riktigt bra så då kletar jag inte på något onödigt!)

Hår;  Håret plattade jag snedluggen lite (inte för mycket bara så att den lägger sig ner lite, den står annars rakt upp!!) och tog sedan i Studioline Curl Power mousse från L´Oreal. och sprayade sedan med lite hårspray för att hålla lockarna lite eftersom det blåser ute. Jag har väldigt lockigt hår naturligt så egentligen kan jag bara gå ut med mitt självfall om jag känner för det och fixar luggen men ibland är det kul att lägga i lite av denna moussen då dom blir mer markerade och lite mer "korta" har långa sköna lockar vanligtvis.



Puss på kinden ♥

Lost is how I´m feeling right now..

2008-10-08 | 21:56:03 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. jag bara försöker och försöker, men jag får ingen respons.




Hejsan sötnosar!

Nu har jag vart hemma hos morfar, fikade så hjälpte jag honom med att bränna ut lite musik och sedan så kopierade jag några skivor åt han med och visade hur han ska göra nästa gång, får se om han kommer ihåg hur. Han börjar ju bli gammal min älskade morfar, världens bästa!  ♥ Jag skrev lite gulligt  "Älskar dig morfar du är världens bästa, kramisar Keela." på en av skivorna så nu kan han tänka på mig varje gång han lyssnar på den hihu. Klippte han även han klagade på att han hade fått så långt hår, så drog lite med maskinen.. Ska åka dit nästa vecka med tänkte jag behöver spendera tid med honom, jag vill inte ens tänka på det men han börjar bli till åren och har börjat må egrann dåligt fram och tillbaka. Usch inte tänka så nu. Börjar nästan att lipa av bara tanken!

När vi kom hem gjorde vi middag, baconröra det gled ner. Men jag är inget stort fan av bacon, kan va gott ibland någon gång om året typ haha. Så jag åt massa sallad till med. Blev en sen middag klockan var nästan halv 8. Nu så sitter jag här och funderar lite, lyssnar lite på lugn och skön musik tänkt lite levande ljus och sådär mysfaktor. Ska ta och slänga på mig en ansiktsmask och fixa naglarna lite sedan ska jag kolla på en film tänkte jag, "She´s all that" hur längesedan var inte det då? 








Puss på kinden ♥

måste bara...

2008-10-08 | 15:38:36 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Bjuda på Sean Kingston - Red Dress med.


borde stänga av mobilen under natten så jag slipper bli väckt..

2008-10-08 | 15:36:45 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. men det går bara inte, tänkt om det kan vara något viktigt.. Som en hemsk natt i februari 2006.
Sedan dess har jag inte kunnat stänga av mobilen på natten utan att veta att alla mina nära och kära mår bra och inte är själva någonstans, det är en sådann spärr jag har fått.

Jag vaknade vid 11 tiden idag skönt att sova ut verkligen, även fast jag kan göra det i stortsätt varje dag men jag vaknar alltid och kan aldrig somna om så lika bra att gå upp? Right? Åt frukost ute i solen idag, så himla skönt väder ute nu igen, det har börjat blåsa lite nu dock men solen är fortfarande framme. Har inte fått så mycket gjort idag förutom att jag varit ute och gått en promenix. Jag älskar att gå ut och gå ensam, sätta på iPoden och bara koppla bort allt annat utanför. Visst är det supertrevligt med sällskap ibland oxå. Jag har städat egrann och nu så ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, vi ska åka till älskade morfar ♥ och hälsa på lite blir säkert så att vi käkar middag där.. ?

Imorgon har jag planer på att åka till Stenungsund och träffa Sara en gammal kompis ifrån högstadiet. Vi har inte setts sedan 8an eller något liknande. Sjukt längesedan så hoppas det blir av imorgon, vi har haft det i sinne ett bra tag nu men det har aldrig blivit av. Hon fyller 18 den 12e dec så då kan hon börja hänga med ut istället, oftast då man träffar på mig har jag hört?  Någon som är sugen på utgång idag kanske? (:



Åh, jag bara älskar denna låten, vet egentligen inte varför men den är bara sådär supersöt.





Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs ikväll sötisar!

Take Care

att härma sms signalen är en dålig vana.

2008-10-07 | 22:34:13 | Allmänt | Kommentarer (0)



Haha ja, ni läste rätt.. Näst intill varje gång jag får sms så härmar jag min signal, kanske för att den är så skön.  "Silence.... SILENCE, I KILL U!" haha åååh love it.




Idag har varit en såndär dag då jag varit ute näst intill hela dagen. Jag har ridigt både Faxiola och Preme (Eftersom min kära Nischaala har en tappsko och ömmar något så förfärligt på grus så får hon vila tills hovslagaren kommer, som han förövrigt skulle gjort igår men som han inte gjorde så jag hoppas innerligt att han kommer innan helgen!) bytt hagar på flera av hästarna och efter det så gick jag en lång promenad på nästan 1h. Så idag känner jag mig jätte nyttig, Jag lagade även Tikki Masaala(stavning?) med kyckling till middag med, utan fusk sås gjorde allt helt själv, skit kul (:  Jag älskar att laga mat, och det blev monstergott. - Duktig Keela!

Efter maten så var jag helt slut, tog mig en dusch och satte på s2, e4 och e5 av Gossip Girl, vilken vändning det gör i serien nu. Ska inte avslöja för er som följer det på tv och sådär men shit alltså! Fy fasen vilken bra serie det är. Nu är jag jätte seg igen och står i valet och kvalet mellan att lägga mig i sängen och försöka sova eller fortsätta sitta här ute i soffan och mysa framför tvn med en film och lägga mig efter det? Jag tror allt jag ska ta och sätta på en film.. Jag är film sugen. hihu.

Take Care sötisar. ♥

monster bra produkter för skadat hår.

2008-10-06 | 20:56:44 | Allmänt | Kommentarer (0)



Hejsan sötisar!

När jag va hos frisören sist så köpte jag ju L´ANZA´s produkter för Kemiskt behandlat - eller skadat hår. Och jag känner redan en jätte skillnad, skit bra verkligen så himla nöjd tänkte svänga in och köpa mer eftersom de är kampanjen fortfarande, 199;- är ju ingenting för att håret ska må bra, right?

Vart en fartfylld dag idag, jobb osv. Sedan när jag landat hemma så städade jag egrann, och lagade lite mat. gjorde något så avancerat som risotto med kassler idag, men gott vart de iaf. Nu så sitter jag och myser i soffan och kollar på Färjan, och snart börjar ju CSI, - love it!   är mega trött så idag ska det nog bli sängen rätt så tidigt. jag är himlans trött alltså.

Just det, fick ju sms ifrån Li imorse om att på fredag så är det en tanke på att vi några stycken ska hitta på något kul, te.x Disco bowla (:  Att jag kommer förlora om vi ska göra det.. haha vääärdelös. men ge mig lite alkohol så skämms jag inte längre, det är iaf fruktansvärt kul även fast jag är så värdelös. Hihu!

take care.

Ni har väl inte glömt bort Gratisbio.se?

2008-10-06 | 00:23:12 | Allmänt | Kommentarer (0)


Ni har väl inte glömt bort att bli medlemmar på Gratisbio va? Om ni inte är medlemmar än gå in och bli det nu (:
http://www.gratisbio.se/?MainMenu=7_Register&RecruiterID=70660 

Forever21 - I´m In love.

2008-10-05 | 23:09:39 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötnosar!


Åh vilken mysig kväll jag har haft. Vi har ju lagat god mat och sedan så gjorde vi äppelpaj, snacka om att den var monster mumsig verkligen. Bra passande med pajen var det till premiären av "The F-word!" Gosh, Jag bara älskar Gordon Ramsay han är bara så ball. Att jag ska äta på en utav hans restauranger någon gång i mitt liv. Det står med på min "To do before I die-List". Direkt efter så började ju "fun with Dick and Jane"  så nu har vi kollat klart på den med, haha Jim Carrey han är ju bara för skön alltså man kan inte kolla på en film med han i en utav rollerna utav att skratta något så hysteriskt, haha.

Jag kunde inte låta bli att gå in och kolla lite på www.forever21.com och se vad dom hade fått in för nyheter. Blev så att jag klickade hem lite saker. en T-shirt, en lång typ av kofta, 2 snygga dubbelknäppta breda skärp, ett par "skinn" leggings och en fin kuvertväska. Sist jag beställde hem så blev jag super nöjd med kläderna.. Så det kommer nog bli en massa shopping ifrån denna sida! Min andra beställning nu ju! kommer om ca 5-12 arbetsdagar. - Can´t wait.

Nej hörrni nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag krypa ner i min nybäddade säng, så himla skönt när man har helt nytvättade sängkläder, det är så himla fräscht. Luktar göra gott! Ska försöka att läsa lite teori med om jag inte somnar allt för fort vill säga.. haha (:  


Nattinuffsan sötisar   ♥

"hopplösa mig"

2008-10-05 | 19:04:15 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Är det inte sjukt hur söta barn kan vara ibland? Jessie och jag satt och målade förut så råkade hon måla utanför sträcken så säger hon med en himmla suck "Hopplösa mig!".  Jag kunde inte låta bli att le, hon är så super söt den ungen. Idag har har vart barnvakt tills kl 4. Fullt ös här hemma har det vart hela helgen, dom kom i fredags och åkte idag. Gosh, haft en del att göra kan jag säga.. Idag lagade jag Pannkakor till lunch med, gottigt. Hoppat på studsmattan och varit ute en del i stallet, lekt kurragömma och allt vad vi nu har gjort. Rätt skönt att det är tyst nu haha! Eddie och Nettan har flyttat nu i helgen med till en 4a i Henån. Härligt för dom. bra lägenhet med! Kul att ha ungarna lite närmare sig. Slipper man åka ut i skogen och hämta dom varje gång.
 
Nu sitter jag här heeelt propp mätt efter en super god lasagne som jag och mamma gjorde tillsammans, Mums! Vi ska göra äppelpaj snart med och vaniljsås till såklart, men först ska vi gå ut i ovädret och hämta in några hästar.. Så ikväll blir det riktig myskväll ska kolla på söndags filmen på 3an med, har för mig det är Fun with Dick and Jane som går idag. Har även köpt hem lite Jordnötsringar, Chilinötter och Coca Cola såklart! Frossar kväll typ?

Nej nu blir det till att göra äppelpaj (:  Mumsilimums!

Take Care.

Barnvakt, stormvarning på nyheterna och i tidningarna!

2008-10-05 | 00:44:35 | Allmänt | Kommentarer (1)


Hejsan vänner!

Har ni hört att det ska bli storm ute? Det har blåst rejält idag med visserligen men mellan 02 - 08 ska det blåsa dunder mycket och varning för riktigt storm och strömavbrott osv. så gissa vem som brassar på med elementet för fullt just nu?
Hoppas iaf på att de inte blir strömavbrott. medans jag sover okej då märker jag det ju inte ändå, haha. Hoppas det inte blir allt för vilt iaf. Hästarna står ju ute! Och jag blir den som måste springa och ta in dom om de blåser upp och regnar allt för mycket..

Idag har det vart en fartfylld dag, jag och kev gick dock upp rätt sent, 12 eller ngt, men vi gick upp käkade frulle och stack sedan ut och red en sväng.. Göra duktig va han! (: Körde honom till bussen och sedans så vart de vara barnvakt som gällde. Hoppat studsmatta halva dagen ungefär, att de kan vara så kul att vara barnvakt ibland. Har ju även haft Linnea, Håkans dotter på 8 år, hon är jätte glad i mig, "plastsyrran" går hon runt och säger hela tin haha, så söt är hon. Dom ville låna min kamra eftersom jag hade den i fickan, och resultaten blev inte alltid så bra men lite roliga ibland.. Älskar mina söta brorsdöttrar alltså. Jag är osminkad och rätt så sliten på bilderna men det får ni leva med. haha (:

    
   


Nej nu får det räcka. Nu är klockan mycket och jag är helt slut efterdenna dagen så nu ska jag göra mig redo inför natten och sedan slockna i min underbara säng!  Take Care!

alldeles för mycket att göra.

2008-10-04 | 11:33:11 | Allmänt | Kommentarer (0)



Hejsan vänner!

Sry för den hemskt dåliga uppdateringen men jag har haft så fruktansvärt fullt upp. Hela dagen igår gick åt att stressa fram och till Tanum för att hämta resten av mina saker som stod kvar. Visar sig att någon har snott alla mina filmer (köpfilmer och inte dom brända!) Kärringen har även bett någon (förmodligen någon av polackerna) att måla om hos oss, och dom har spillt målarfärg över mina nya byråer ifrån IKEA. vit färg på mörkbruna möbler, att hon ska få betala 2 stycken nya kan jag lova, och filmerna ska hon med fixa de är väl polack jävlarna som snott dom.. Jag blir så förbannad!

Måste rusa.. Over and Out!

Jag blir så förbannad..

2008-10-02 | 23:33:53 | Allmänt | Kommentarer (0)



Jag blir bara så förbannad när man bestämmer något, när man bara gör något för att andra ska uppskatta det osv. Sedan så helt plötsligt så har dom annat för sig även att man planerat i 1 vecka? Kevin kommer iaf hit imorgon vid 5 tiden så ska vi rida och sådär ska bli himla kul att se honom på en häst alltså haha han har väl ridigt någon gång innan kanske. Jag har fått upp rätt många på hästar nu; Th, Ante, Bränne, Simon, Sazza bl.a. sedan så vill Hjelte komma någon dag och rida med. Efter ridnigen så kör vi att laga tacos och sånt där, blir att slänga oss i Jacuzzin och bastun efteråt och kanske ta en cider, ett glas vin eller två och bara njuuuta.. att jag ska springa ner och doppa mig i havet med kallt kallt!

Vad har ni gjort ikväll? Jag har kollat på tv med mamma och Håkan och sedan kollade jag på Hell´s Kitchen. - Love it!
Funderar starkt på att lägga mig nu, är jätte trött och förbannad så at sova bort saken känns som om de är det rätta så jag kan få imorgon så jag kan få ha lite kul istället. Ja jag gör nog så, sängen för min del nu alltså. Godnatt sötisar.

Take Care!

Luncha på Pita!

2008-10-02 | 14:05:30 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Igår kväll när jag satt och zippade emellan han den fete och So you think you can dance så fick jag se det grymmaste jag sett på länge gällande Popping! GOSH. Take a look, they are fucking amazing!





Behöver jag säga mer är GRYMT? Robert är ju sten cool!

men men nog om det, igår va kvällen lugn och jag kom väl i säng rätt sent kollade på en film och sådär, vaknade imorse vid 9 tiden och shaaait jag ska ju t frissan idag vid 10 så va bara att skynda sig att slänga i sig frulle och ta på sig och springa ner. Jag slingade egrann, tar det lungt med blekningen, tar inte så starkt eftersom jag ska göra det en gång till. Så tog rätt svagt denna gången så blir det stark blekning nästa gång + klippning, om ca 5-6 veckor. Så jag hinner vila håret lite innan Thailand med. ( 2 månader kvar idag (: ) Köpte även L´ANZA shampoo, hårinpakning och leave-in som är mot kemiskt skadat eller bara skadat hår, dom är super bra och min frisör hade dessa 3 produkter som ett paket (300ml, 125ml, 125ml) för 199;-   SUUUUUUPER BILLIGT!   

åkte sedan in till Uddevalla och lunchade på Pita! Så super gott där, är en salladsbar typ. Bra nyttigt och jävla gott, tog en hälsotallrik med Gyros (:    MUMS!  Lämnade in min mobil efter det, och sedan hem. Så nu är jag hemma, ska ut och hjälpa mamma i stallet, avmaska hästar och sådär sedan ska jag ta mig en ridtur.. Take Care!


Riktigt mongo mobil, dax att köpa en ny ja?

2008-10-01 | 22:05:57 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tjingeling vänner!

Min mobil har i några dagar var helt mongo, haft riktiga epanfall och idag blev den helt helt vrickad. Satt och skrev ett sms till Bessie, helt plötsligt börjar den flippa som fasiken och trycker på knappar själv och har sig även om man la den ifrån sig och stängde av och satte på så forsatte den. Har fuderat på att skaffa iPhone ju, men man kan ju inte mmsa på den än och det suger något så oändigt eftersom jag gör det en massa men ska tänka över saken lite, imorn ska jag iaf lämna in min k850i på lagning så får vi se vad jag gör efter det.. Köper en ny elle behåller den vanliga tills den får nästa flipp!

Nu har iaf Kev och Nihn vart här och tittat förbi Nihn sannade länge än Kev, han hade skallebäng så han skulle väl hem och vila antar jag, sa att jag skulle komma förbi han senare idag men nu är klockan 10 och jag ohrkar inte, Jag ska dessutom kolla på programmet om han som är världens tjockaste man nu som började för 6 min sedan. Så nu åker datorn ner!       Take Care!

Alt under Ctrl.

2008-10-01 | 16:25:03 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsa sötisar!


Vaknade vid 7 tiden och gick upp och åt frukost med Håkan som skulle till jobbe medans mamma låg och sussade. Jag gjorde frukost på sängen till henne, fiffade till lite med röd paprika och gjorde ett fint hjärta och saker hihu, vilken dotter jag kan vara ibland.. och herregudanens vad rörd hon blev, "bara sådär?" och så fick jag en bamse kram! "Nej inte bara sådär, utan för att du är världens bästa mamma och för att jag älskar dig så himla mycket!"   Kännde att jag hade gjort mitt goda för idag och började springa runt och leta efter massa saker, sedan pang ut i stallet och red, pang in i duschen och skulle åka till Henån för att ta bussen till Stenungsund. Tro pelle att vi knappt hinner fick springa som en jude till bussen från parkeringen. Skulle ju köra så fick verkligen inte missa den bussen. Jag hann iaf, hann tillochmed att fika på fiket brevid så nu känner jag mig nöjd över dagen. Körningen gick jätte, jätte bra verkligen  (:

Vad pysslar jag med nu då? Nah inte allt för mycket, sitter här och gör mest ingeting. Väntar på Kevin och Nihn om kommer förbi en sväng om ett tag! Funderar även på varför jag börjat att vakna så tidigt och kan inte somna om? Igår kom jag ändå i säng rätt så tidigt låg i sängen helt klar och all elektronik avstängd vid halv 23.30. (Riktigt stolt!) sov dunder bra hela natten och vaknde vid 7 tiden som sagt. Känns skönt att komma upp tidigt och få gjort dagen men jag undrar bara varför jag har börjat bli så pigg helt plötsligt? Är det för att jag är så rastlös utan skola/jobb varje dag? Måste nästan vara det skulle jag gissa på. Klättrar nästan på väggarna hemma nu! Dax att börja kirra något att göra säger jag bara!

Jag hittade min kära iPod förut imorse, BAKOM TVÄTTMASKINEN! Jag har letat efter den sen aug någongång. Vart såååå nära på att köpa ny men inte blivit av som tur är. Tappade mobilen bakom så fick hoppa upp och kolla ner bakom för att få tag i den, till min stora förvåning så låg ju iPoden där med. YEEEEEY!    - Bra dag!

Nej nu ska jag styra lite räkningar åt pappa eftersom han är i Norge.   Take Care!