arg stora syster.

2008-08-31 | 20:02:47 | Allmänt | Kommentarer (0)

är vad jag är.. Jag ska döda dig långsamt imorn. Eller kanske inte döda men du ska fasen få göra hundra gånger mer än mig kan jag lova. - Åååååååååååh syskonkärlek ibland alltså.


Nu mår jag egrann bättre, jag har vart så dålig va. Men nu är kl 8 snart, sjukt!
Gjort så lite lite som möjligt idag, legat och fist i soffan verkligen hela dagen. Kollat på lite film och sovit en jävla massa, så nu är jag pigg och så, ska nog hoppa in i duschen för det behövs kan jag lova. Hade någon sett mig nu hade dom blivt rädda haha. Buuuuu!  

   Fullast vinner!

     ser ut som om jag ska ramla i från bryggan any sec. Nej jag va inte full jag lovar. hahaha försökte se nykter ut? eller vad är grejen? Tack iaf alla åter igen för en sån kanon kväll.. (Och Fredrik jag minns verkligen inte att jag träffat dig, försökt att tänka igenom men de finns lite luckor ^^). 



Nej nu ska jag duscha och tänka på om jag ska sjukanmäla mig imorn från skolan för fotbollen eller inte.. Derby ju! Oscar och Jocke har ju frågat mig och det är ju Viktigt, Viktigt.     svart dress-code i klackern imorn med. CYA!

Synd att jag inte förstår danska.

2008-08-31 | 14:34:41 | Allmänt | Kommentarer (0)

Naaath, men hade kanke blivt lite roligare att snacka med dom då, eller roligt och roligt. haha trevligt? ^^ Nej nu drar jag bara dåliga skämt som jag själv garvar åt. Inte alls skönt att prata med danskarna gjort det massvis idag, så jävla fyllesjuk. Helt sinnes, TACK för en kanon kväll igår verkligen, den va helt super bra. Skulle nog låtit bli dom där sista cidrarna och minttun på Haddocks dock, men men. Jag mådde ju inte dåligt igår, men idag är en helt annan femma. Vaknade vid 7 och sedan dess vart helt körd. kom väl hem till Rikard och Markus vid halv 2 - 2 redan.. Och hur hamnade jag hos dom ens? När jag hade någon som körde hem t std, och även hem t Linnéa fattar inte, men men. Peter körde oss iaf från Haddocks t bäckevik, dom bor ju där hela högen uppenbarligen, vart lite knökat i bilen, jag, angelica, rikard, erik, eriks tjej, och peter. och bilen va inte den största kan jag lova...

Ska det ta 10 min att gå upp för trappor 3 våningar? niet, skulle inte tro de. men de gjorde det för mig idag, Stackars Coffe fick tvingat han t att komma åh hämta mig ute på Tjörn när han inte sovit på hela natten och kom hem sent. Men du märkte ju hur jag mådde så du kanske fattar vrf jag inte ville sitta på en buss (H)  - Tack iaf baby de va jätte snällt av dig.

Usch nu mår jag dåligt igen så får försöka göra något åt saken..   CYA!

ikväll blire att köra galet!

2008-08-30 | 14:58:24 | Allmänt | Kommentarer (0)

Herregud vad jag ser fram emot ikväll, ska bli så himla kul, träffa folk man inte träffat på jätte länge och bara dricka, dansa, snacka och ha oändligt trevligt tillsammans. Vart nere på torget köpt ny mascara, läppglans och sen så va Jocke sötnosen på systemet för mig och  lil sis.. Tog en sväng in t MQ och kollade om vi hittade något iögonfallande dirr och de gjorde såklart jag med fick slå mig själv på fingrarna och vänta några dagar, Gick in för jockes skull han skulle ha nya kläder t jobbe typ men hittade inge idag när vi hade så brottom.  Träffade TH och Linus, skulle egentligen vart med på Hartwigs match idag men hinner inte det riktigt känner jag, så dom hämtar upp mig efter matchen och så åker vi dirr till Linnéa och förkrökar, (gissa vem som redan smygstartat?) haha!

Sitter här i soffan nu, The Voice på tvn såklart med det bästa ljudet. SÅJA! Musiken sa jag bara <3
Angelica springer runt och fixar sig, hur ohrkar hon hundra timmar innan?   Hon den lilla svikaren ska till Rikard innan, så hon ska ta bussen t Tjörn nu om någon timma, får se hur långt dom kommer sen. Om dom tar sig t Haddocks eller inte. Hoppas så iaf.


Vart ju på bio igår med Oscar och lil sis, Get Smart!     Den va rolig de va den haha.
Skulle egentligen gått ut efter, men jag va inte så sugen och lil sis fick inte tag på Rikard osv. så åkte hem. Kevin hoppade på bussen i stora höga han hade vart hos Reidar, gick av på torget och gick en sväng t Hamnkrogen kollade läget lite, träffade lite folk osv. Manne en av mina absoluta favoriter va där med Marco så glad över att se han blev jag. Stod och tjötade ett tag sen så kom Coffe och hämtade oss och körde hem oss, han hade fått sänkt bilen och fixat med ljudet och så nu nice nice. Neeeej nu ska jag nog fixa lite att käka (:   CYA!

I don´t wanna miss one kiss.

2008-08-29 | 13:01:27 | Allmänt | Kommentarer (0)

Det är fredag och jag är ledig, låg och mös fram till kl 11 idag. Lite sovmorgon tackar jag inte nej till.. Kunde inte sova längre, folk har skickat sms hela morgonen verkligen. Igår hade vi egrann filmkväll jag och Angelica, de va lide mysigt, sen snackade vi en massa massa med, behövs ibland. Tycker om dig väldigt mycket lilla syster <3

Angelica är i skolan men slutar väl starx antar jag, de är ju fredag då brukar man inte gå allt för långa dagar i skolan! Och här verkar ju allting bara slappt som attan så hoppas få komma hem t std rätt så tidigt iaf, Ska antagligen på bio idag, tror jag? och alla vet ju att Keela älskar bio (:      Efter bion kanske det blir utgång, de som va läget innan igår. Men sen tänkte jag satan på lördag måste jag ju ge allt jag har, och de kommer bli en jävla massa om jag inte ger allt på fredag (idag) tänkte jag. så ah, märker väl hur de blir!   om Rikard och dom ska ut så går ju Angelica ut och då måste jag ju följa med ut så på henne de hänger typ, haha funderar på att gå på VIP bio idag, ägd! jaja, nu ska jag städa lite och äta lite lunch.                  Hoppas ni får en super dag allihopa!   







                                 CYA!

Tony?

2008-08-28 | 19:16:23 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hopp, första "skoldagen" idag då. Fast inte så mycket till skoldag inte. Bara pratat med en masa folk sedan har jag gjort ett schema, 5 lektioner på 1 skol vecka, inte dåligt va? (; HAHA.. Syon tyckte inte jag behövde mer, och jag klagar inte så mycket på de inte, Kommer bli så bra så bra. Ledig fredagar med, så himla skönt.

Vi får ju gå till skolan varje dag, eller kanske går bussar men jag har då inte kollat upp det? saksamm. Skönt att gå iaf tar ca 10min - 15min så inte så himlans långt, lite frisk luft skadar ingen (sålänge det är tillräckligt bra väder, regnar de massa så bajsar sig ju både hår och skor.  Snö kan funka men då ska de va snö snö snö snö.)  Lite väl kallt på vintern bara kanske. Dirr efter skolan gick vi och handlade, när vi stått i kö en stund och fått betalat och skit och de va en massa folk så vad glömde vi såklart? Jo Tvätt och sköljmedel, de va la givet? MÅSTE VERKLIGEN TVÄTTA.. Ska bli intressant och se hur resultatet blir när angelica ska lära sig.

Ska göras i veckan;  
Boka tid hos frissan     (FÄRGA HÅRET SA JAG BARA)
Handla lite nya kläder (ovanlgit va? men nu har jag hållt mig jätte länge ifrån shoppandet)
Handla nytt smink, nagellack.
Handla hårprodukter
(Spray, wax, hotNstraight)
Köpa skolgrejer, block, pennor osv.
Fransfärgning
Ögonbrynsfärgning
Köpa ny iPod?
- hoppas, hoppas, hoppas!
IKEA; Tallrikar, glas, bestik, allt, allt, allt, allt.     Påslakan, örngott, lakan, handdukar ALLT!
Välja färg till badrummet



Börjar iaf komma in i rutin här i Tanum nu, saknar alla där hemma något så oändligt. Finns ingen man kan vara med förutom Angelica, och henne ser jag ju nästan 24/7 undra när jag kommer tröttna haha? Kommer bli bättre när hennes rum blir färdigt, då kommer jag få ha egen tid iaf. - HOPPAS JAG!      Ska hem till Std över helgen och träffa folk, fredag blir det förmodligen att dra t Razzia i stan (stan=GÖTEBORG kommer alltid vara stan för mig!) Så sjukt bra förra helgen! Sen på lördag är det Hjeltes födelsedags fest som gäller, nu kör vi sa jag! Hon har fixat så vi ska vara på Haddocks, hon hade försökt med Hamnkrogen i std men dom vart inte så hjälpsamma så det blev Haddocks på tjörn då ja. Det duger, hoppas på en jävla massa röjj (: 

Sitter här hemma nu och garvar åt Angelica i smyg, hon sitter och vispar grädde och kollar på Bridget Jones Dagbok och sjunger "all by my self" med vispen. HAHAHA.. roligt ögonblick, hon kan få mig t att garva som attans. Grädden ska vi ha till chockladpuddingen som står i kylen och göttar sig, MUMS! hur längesedan var det inte man käkade chockladpudding och grädde lixom?  

Måste bara yttra mig om mina hemska drömmar inatt, somnade tidigt vaknade vid typ halv 12 och va genom svett, då drömde jag att Ante mördade mig i en skog någonstans åt helvete, eftermånga om och men så lyckades jag somna om och då drömmer jag att Raz och Lext överfaller mig på en brygga vid Hawaii men vaknar där av väckarklockan kl 07:30, usch jag blev helt psykad av dessa drömmar! "/       Nej nu ska jag sluta skriva och kolla på filmen jag med!

CYA!

grinar du, grinar jag.

2008-08-27 | 20:58:17 | Allmänt | Kommentarer (0)

Nu tänker jag för mycket igen, men på allt annat förutom mig själv. Lite för mig själv kanske men inte ens hälften så mycket som jag tänker på andra..

Två människor som tycker om varandra borde väl försöka att fixa något som går snett eller om de är en väldigt jobbig uppförsbacke i föhållandet? Är det inte meningen att man ska hjälpa och pusha varandra i allt det jobbiga istället för att bara frysa inne allt, se förbi det och låtsas som inget alls?  Jag ser hur dåligt vissa mår och dom bara fortsätter att gå runt och må dåligt, vill så gärna fixa men jag kan inte fixa allt.. Försöker iaf att finnas här hela tiden, vissa vet om det och vissa är för stålta för att behöva prata om det.. Ibland måste man ta chansen och lämna något som man mår dåligt av och se om man mår bättre, de är svårt att lämna något man är van vid och man vet inte så mycket annat än just det man nyss ha lämnat.. Men ibland kan det faktiskt bli bättre på ett eller annat sätt! Tiden läker alla sår, kan ta sin lilla tid men den gör det verkligen, ibland kan man få ärr..

I natt låg jag bara och tänkte och tänkte och åter igen tänkte.. På verkligen allt och ingenting. Önskar jag kunde sluta tänka så mycket, jag tänker verkligen på tok för mycket. - SUCK!





Idag har det inte blivt mycket gjort alltså, vart hur trött och seg som hellst eftersom jag knappt sovit inatt. Och när Angelica kom hem va de första hon gjorde att slänga sig i sängen och somnade som en gris.. Så rolig vart hon ja? Så har verkligen inte gjort något alls idag. så jävla tråkigt att inte känna några här man känner sig så sjukt ensam typ! 

Imorgon börjar skolan för min del, vid 9   "/      
Skönt att lil sis och jag iaf börjar på samma tider, änsålänge gör vi det iaf. Tar ju 10 min att gå till skolan ca. så får man sällskap och sådär. Jag har ju lyckats tappa bort min iPod, har en nano liggandes någonstans med men den hittar jag inte heller såklartså måste köpa en ny.. Letat överallt utanframgång.  Så ingen musik i örona när man är ute och går, så tråkigt. Har ju mobilen men hittar inget headset så måste köpa det med. Ååh jag längtar sååå mycket till på lördag, då äre fest då ska det supas!   Och sen den 6 sep så har min kära Linnéa bjudit hem tjejor på homeparty (sexparty, dildoparty) hos sig och det ska bli så sinnes roligt, haha äntligen händer något intressant lixom..  Jaja, nu ska vi kolla en film och prata lite sen ska jag väl försöka sova rätt så tidigt idag igen, hoppas på att jag kan somna. Folk har ju en tendens t att väcka mig när jag väl somnat med haha.. :)   Jag har en fundering på en sak att dra ihop folk att göra med, hihu.. ska kolla upp lite sedan kanske det blir av om folk är på. Hade varit så kul...   Tänkt en masaa på sthlm med nu det senaste hälsa på massa folk. Ta en helg bo på mysigt hotell äta gott, shoppa lite och bara köra galet på kvällen! så mys!


CYA, take care.

regn, regn, regn, regn.

2008-08-27 | 14:18:20 | Allmänt | Kommentarer (0)

Stay with me dont fall asleep,
Too soon the angels can wait,
For a moment.


Idag är det skit väder, de regnar hela tin. inte ösregnar men duggar! Såå tråkigt, Angelica är i skolan och jag ska inte dit förens imorn så jag sitter här hemma helt ensam. Har inte fått tv-kanaler än heller så om jag ska kolla på något måste jag kolla serier eller film.. Kanske ska dra igenom Heroes?   vart ett tagsen nu, ska nog börja ladda ner OTH igen och dra igenom det för de va sjuukt lägesedan.

NU KOM ANGELICA HEM. WOHO.. haha inte ensam längre!


Nej nu ska vi käka lide, CYA!

Tanumshede bo javisst!?

2008-08-26 | 16:53:09 | Allmänt | Kommentarer (0)

Eh, känns lite skumt att inte hemma är hemma längre. Stenungsund har ju vart hemma i flera år nu och även Uddevalla men nu är jag långt ifrån båda hemmen, nu är mitt hem Tanum, Tanumshede närmare bestämmt!  Kommer säkert bli skit bra!

Flyttade igår, snabba ryck blev det.. Fick tag i boende på morgonen och vid halv 9  på kvällen stod vi utanför det nya hemmet, trevligt trevligt!    Kommit iordning i mitt rum nu iaf typ, lite för litet för alla mina saker men jaja, så är det ju ibland?     Nej nu ska vi ut och utforska lite i nya hemtrakterna, känner inte en kotte varken jag eller Angelica så nu harr vi bara varandra tills vi lär känna folk haha!

CYA!

forever in love with music and beats..

2008-08-24 | 20:23:25 | Allmänt | Kommentarer (0)

Fredagen var något så oändligt bra, bästa på länge! 
Vart meningen att vi skulle varit hemma hos Kev hela kvällen, Vi kom dit runt halv 7 åt lite och drack och hade de tväldigt trevligt.. (:  men jag och Angelica åkte in til Rikard och Markus vid halv 11 på kvällen, skulle vart där men mötte upp Svea och följde sedan med henne och två av hennes vänner in till stan då vi hamnade på Razzia.  (Razzia är det nya som ligger där Wish låg innan för er som inte visste!)   Shiiiit vilken kväll/natt där säger jag bara.  Och vilken underbar musik, enbart tvättäkta House på nedervåningen, I LIKE!   Fick en nya kompis (;     Pierré. Kille som jobba där som kom med många fördelar att känna och verkligen huuuur trevlig som hellst. Tack för kvällen säger jag bara... Önskar jag kunde hitta vimmelbilderna på någon sida från i Fredags, för satan vad roliga bilder det blev lär ha blitt. Var på Razzia fram til halv 5 tiden på morgonen då det blev taxi til kortedala hem Rikard och Markus, ja de va en händelserik väldigt väldigt tidig morgon hemma hos dom vill jag lova HAHA!  åkt hem t std runt lunch tiden, mådde inte alldra bäst på bussen men såja vi överlevde (;

Vart meningen att jag och Kev skulle gått ut igår kväll men första jag gjorde när jag kom hem var att käka, duscha och slänga mig i soffan, Angelica gjorde likadant.. Vi började kolla på nån film men båda somnade och vi vaknade vid halv 7.. Sovit som små grisar,  bådas mobiler hade ringt som satan och även hem telen men ingen av oss vaknade hahaha. Hörde av mig t Kev som med skulle vila en stund, och det slutade med att han somnade för kvällen uppenbarligen. Jag klagar inte över det för mådde inte så överdrivet bra igår haha.. Jag och Angelica fortsatte våran kväll i soffan och beställde pizza och kollade på film. Somnade gott återigen på soffan haha!

Idag har vi vart flitiga och städat hela lägenheten och vart nere och handlat massa mat och onyttigheter, och sedan så lagade vi pannbiff, potatis och gräddsås MUMS!  Så kul att laga mat tillsammans (:  Riktigt härligt att hon bor här nu, inte längre ensam hela tiden och äter ordentligt eftersom vi är två så blir det att vi gör mat. Är man ensam ohrkar man inte stå och laga mat till sig själv dirr.. Såå nu har vi käkat och sitter i soffan och bara är! Kev kommer väl kanske hit snart. Ska glutta film och käka onyttigt.


Nej nu ska vi kolla film.                           CYA!

Fruktansvärt lång dag..

2008-08-21 | 19:39:16 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jisses, dagen har gått skit segt men ändå fruktansvärt fort.. Men det har varit en låååååång lång dag idag. Gick upp på tok för tidigt och skulle med Angelica till Tanum bara för att vara snäll.. Vad sker jo jag lyckas på något vänster med byta dit, så nu går jag i skola i Tanum, 1 år kvar bra nödvändigt? Ehum, dunn0?  Skaffat lägenhet och hela köret, hoppas på att få kunna flytta redan t helgen. stor och fin 2a mitt i Grebbestad centrum (jo för grebbestad är ju så jätte stort så ett centurm får plats men vi säger så!) på 60 kvm, så kalas bra. Vi längtar och hoppas allt går som sagt!

Angelica har nu åkt t Tjörn, jag bara sitter här helt död typ. Har oändligt tråkigt och funderar på att åka in en sväng t stan? (;       eeeh lääääääget? sugen sa jag bara att jag va!




Nej nu ska jag lägga ifrån mig datorn.

CYA!

Ösregn!

2008-08-19 | 19:03:08 | Allmänt | Kommentarer (0)

Gud vad jag har blivit dålig på bloggen emellan åt.

Hänt en massa massa massa massa saker nu dom senaste dagarn verkligen.

Idag så hände något så fruktansvärt äckligt och stört så det finns inte. Ida skulle ha en uteritt idag, till sin stora förvåning så ser hon en äcklig gubbe som står och SÄTTER PÅ VICKY!  (en av våra Ponnyer) Fatta vilka sjuka jävla svin det finns.. Vem får för sig att sätta på en häst lixom? Fy fasen usch. Syrran ringde polisen dirr dom kom med 3 polisbilar och en civil polisbil alltså 4 bilar det är 8 poliser.. + Martin, Bosse, Petra, Mamma, Ida, Kjell och Andreas som sprang runt i skogen och letade efter aset.  FY FAN!      Tyvärr hittade dom honom aldrig skogen är ju så jävla stor och utan hundar är det typ omöjligt!    Hoppas äcklet åker fast snarast... ÅÅÅÅH SÅ ÄCKLIGT!    - Man slutar aldrig att förvånas!


Angelica
stack t Tjörn igår t Rikard. Jag kännde inte för det dirr, även fast dom tjötade som jävla idioter på mig så sket jag i de, fan de va en måndag och skolan börjar snart. Vart någon grillfest eller ngt uppenbarligen.. Idag har vi varit halv duktiga, stor städat vardagsrummet iaf ska fortsätta med resten av lägenheten med, men vi gick ut och tog en liten promenix och handlade lite mat.. Och självklart när vi kommer utanför dörren så börjar det ösregna på oss, vi bara kollade på varandra och suckade och fortsatte gå, ingen ohrkade springa upp för den lilla biten av backen vi gått och alla trapporna upp t lägenheten.. haha! vi skulle gjort wook men så blev jag så jäkla sugen på hemmagjorda hamburgare så det blev det istället. MUMS!   Kom hem och tog med posten upp, jag hade fått hela 5 brev, var av ett var ifrån Linnéa det var en inbjudning till en sexkväll, Homeparty! FY FASEN VAD KUL DET SKA BLI! - can´t wait.  Så blir det mat och dricka sedan efter homepartyt så skulle vi dra till burra tydligen. IIIIIIHHHH.  Nej nu ska vi städa lite till och börja med maten.  


CYA!

hel och ren???

2008-08-17 | 13:01:11 | Allmänt | Kommentarer (0)

uuh ohrkar inte att jag ska jobba idag. de är söndag!

Angelica vart ju ute igår den lille grisen, kommer hem ap packad vid 03:25 typ och hoppar i sängen och dampade, Coffe va med och lägger sig typ på mig och börjar pussa på mig.. NÄR JAG LIGGER OCH SOOOOVER! - EH URSÄKTA MIG?
Sa iaf till coffe och vem mer de nu va som va med upp till mig att dra.. dom drog och angelica gick in på toan och stannade där ett tag.. ?     Hel och Ren kunde ju diskuteras.. Hel? Eh ja hel vart hon ju iaf, Men Ren? eeeeeeh näh.


ÄNTLIGEN fått prata med Kev försökt i typ 1 vecka nu men hans mobil hade inte funkat eller va de va. Han kommer hem på onsdag, då han fyller år. Grattis bästis!          Vet att Lena fyller år då med, 20 grattis!



Nej nu ska jag käka lunch, sedan fixa mig inför jobbet (:
CYA!

denna gången måste jag spara och publicera!

2008-08-16 | 22:22:27 | Allmänt | Kommentarer (0)

Har skrivit här flera ggr denna veckan, men aldrig publicerat typ. jaja man kan inte vara bäst på allt!





Hänt en jävla massa saker denna veckan som vart iaf osv. ohrkar knappt dra upp något.. små saker typ som jag ohrkar skriva om.



Handlade nytt på IKEA och jag som alltid fick skruva ihop skiten. Lyckades alldeles utmärkt felfritt t vardagsrummet som nu ser mycket större och inbjudande ut. vill Tapetsera om och köpa skinnsoffor och nytt bord nu, nu. Kopplade ut tvn och allt som har med den att göra och böt plats och härjade och skit och är ju ca 100 sladdar haha (kanske överdrev lite där men de är fan minst 15) kopplade allt heeeeelt rätt och jag är jätte stolt över mig själv!

Gick sedan på att skruva ihop den nya byrån t mitt rum.. ALDRIG mer säger jag bara. Inget stämde och blöh vad förbannad jag var! Hade svin ont i handen dagen efter såklart från allt jävla skruvande!

Brur har ju fyllt år nu med och så vart på kalas och saker, de vart väldans tre

min kära lilla syster har nu flyttat till mig, så nu slipper jag springa runt här hemma i lägenheten helt ensam! As kul!
Igår vart vi på tjörn runt, Började med att vi gjorde tacos och tog några glas vin och några cider sen så blev det kanske några glas för mycket men men. Vad är väl inte en bal på slottet. Jag hade nog kul iaf, Fredrik kom och hämtade oss och vi åkte ner och satte oss i en båt med tvillingarna + massa andra och hade trevligt som attans? I think so? Jag skulle upp och jobba och va hemma nästan vid 06:30 imorse och åkte härifrån vid 08.00 någon som tror jag va död? Fortfarande full och inte sovit en blund såja! Mådde skit som fan på jobbet dom första timmarna men det rättade änna upp sig, tur att det inte va allt för mycket att göra iaf. Vart lagom (:      Slutade vid 5 och nu sitter jag här hemma och bara är.. Ska jobba imorgon med 15:00 - 23:00 så idag blir det ingen alkohol för min del.
Sis ska nog kanske ut en sväng, även fast hon inte dirr känner folk (förutom coffe typ) men coffe tar med henne på en fest så hoppas hon lär känna lite folk nu när hon bor här och kommer spendera sin tid här lixom. Blir hårdträning nu när hon är här med och förhoppningsvis kan jag börja käka frulle eftersom hon har det som en vana.

       Syskon kärlek...

        Jag ska nog börja ta hand om mina känslor...




Nej nu ska jag lägga mig sådär göra skönt i soffan och sätta på en film och bara vara ett tag. Sis har nu åkt iväg och jag är redan orolig. hahaha!   Hoppas hon kommer hem hel och någorlunda ren (;


CYA!

förvirrad.

2008-08-11 | 19:25:09 | Allmänt | Kommentarer (0)

Kan man inte bara låta vissa känslor få rinna av en ner i en brunn någonstans? Så man slipper dom, Ibland är det fruktansvärt jobbigt att ha en bra känsla i sig men sen blir den ändå bara liggandes i grunden, man gör inget eller vågar inte göra något åt saken.. man tycker att bara låta det vara är det bästa? Eller tror att det är det bästa? Men är väll oftast åt andra hållet, göra något åt saken! Ah jag vet då inte, jag är bara förvirrad och förvirrar mig själv mer och mer varje dag... Kan inte min söta, blonda, lilla hjärna bara låta mig bestämma mig för något utan att behöva ändra mig sisådär cirkus tusen ggr per timme?

Jag önskar att jag bara inbillar mig.


Var hos frisören förut, usch jag bestämmde mig för att börja blondera mig ja.. Så nu har mitt hår ett tag av blonderingsmedel i sig att se framemot.. Naath. Stackars hår, gjorde slingor idag iaf.. Egrann ljusare. Ikväll ska jag börja ta tag i mitt liv igen nu har jag haft semester ifrån det i nästan 2 veckor.. + ännu längre med andra saker.

- Ridningen; Preme, Nischaala.   (Min älskade Pistol ska vara i Växjö hela vintern hos syrran.) 
- Träning; Sportlife, promenixer.
- Körkortet
- Lägenhet; Börja söka ordentligt.
- Skolan


Herregudanens, nu börjar det snart en enbart deppig höst som alltid.. hur bra man än mår runt sommartider så mår man fan alltid skit på hösten/vintern alltid någon liten skit sak som ligger och jävlas med ens hjärna..  Kommer kännas så fruktansvärt tomt utan syrran och Freddie hemma hos mamma nu med när dom åker tillbaka till växjö, Freddie till jobbet och syrran t Polishögskolan.. Får åka ner och hälsa på dom oftare, och min kära polle.    Dom lyser verkligen upp min dag när jag mår dåligt, syrran känner mig så fruktansvärt väl går inte att ljuga för henne på något sätt, Jag behöver inte säga ett ord..

Brur fyller snart år med, Fan du börjar närma dig 30 Eddie :O   Heeeeeeelt sjukt. Känns inte för fem öre att det är sån ålderskillnad på oss egentligen även fast han har 2 töser osv. men sådanna är ju vi syskon, så samansvetsade.  Någon som märkt att det är 8 hela år mellan mig och syrran lixom? Nah inte alldeles för många.    Vi ska iaf ge Eddie ett presentkort hos Leif på en Tattoooo (:

Pappa åker till Spanien på Onsdag, till lägenheten är borta 2 veckor, kommer hem och är hemma 1 vecka åker iväg igen med Stubbe till vartdenuvanågonstans. Folk tycker att vi reser mycket jag och farsan vad har dom hittat på de någonstans? Kanske ligger lite sanning i det? haha.. och jag åker ju nu snart med i 1 el 2 veckor. Igen... resa som sagt.

 

Nej nu ska jag gå ut och gå en promenix sedan ska jag hoppa i duschen, slänga mig i soffan och kolla på film 10.000 BC så kan jag ju för en gångs skull 3e gången gillt försöka se på hela filmen utan att somna eller hitta på något annat att göra... Haha! Nej skämt på skidor nu ska jag fan se klart den jävla filmen, vad som än händer och sker så SKA jag se klart den.       Min älskade Kissemiss kommer snart med, ååååh jag saknar honom något så fruktansvärt..



CYA!

biotönt?

2008-08-11 | 13:24:43 | Allmänt | Kommentarer (0)

Tja, vart på bio 3 ggr denna veckan, eller förra veckan heter det väl eftersom de är måndag idag!
Myspys iaf, älskar att gå på bio iiHH.


Hänt en jävla massa saker denna veckan.. hade några dåliga dagar, och en sak som jag inte fattar sker? Why? "/
Såå tråkigt, vill inte att de ska vara så lixom.

Idag ska jag t frissan såå efterlängtat kan jag lova, ser ut som hej kom och hjälp mig på skalln ungefär haha nej kanske inte så illa men de känns ungefär så. Håret gör inte alls som jag vill nu för tin. Ska in t stan idag med, hämta min älskade Kissemiss - Gucci <3        Och ska handla lite på IKEA osv. Me like..


Hade myskväll i lördags, Nihn kom.. sen kom Oscar med.    Vart lite trångt i min säng ja!




CYA!

rubrik?

2008-08-07 | 16:15:43 | Allmänt | Kommentarer (0)

Träffa Jonna idag blir bio och fika. Sedan åker jag t Gråbo!?    - Hoppas mitt humör blir bättre, hatar att vara deppig.

Kanske kan slippa tänka på allt annat som händer och sker just nu.



Lite lustigt att antingen så har man inget eller så har man allt och då gör man alltid fel val? Blir så sur på mig själv. Borde sluta vara mig själv de är väl det som är lättast haha, hatar att jag är så svag vid vissa tillfällen. Blöh på de!




CYA!

shot me.

2008-08-07 | 12:39:31 | Allmänt | Kommentarer (0)

Jag tror inte att två människor kan få mig till att må dåligare än vad ni två får mig att göra när ni håller på såhär.
Ni två som ska älska mig mer än allt annat på jorden.. Det ända ni gör det är att tjaffsa, tjaffsa, tjaffsa. Ni förstår verkligen inte hur dåligt jag mår av det uppenbarligen. Säger det jämt ni borde förstå, men gör ni de? Näh!

Jag hamnar alltid i mitten, men nu är jag verkligen i centrum. Allt hänger på mig, göra min mamma besviken eller min pappa..... Vilket jävla val va?      fly landet och inte komma tillbaka på ett tag låter underbart!



shot me.


Sanningens ögonblick.

2008-08-05 | 15:34:03 | Allmänt | Kommentarer (0)

gud vilka lätt förtjänta pengar!




- You know a melody can make me move.





vart flitig idag, vart ute och promenixat och gick en sväng nere på torget och lämnade in 2 filmer.
Hemma nu och möglar, antingen så jobbar folk eller så är dom bara dryga och ohrkar inte göra något. Vissa har jag visserligen inte pratat med idag men iaf. haha.. Kollar på Friends iaf, jäääääätte gamla avsnitt.

Ska fixa naglarna sen, iIIHH.



Over and Out.

Jag tänker för mycket..

2008-08-04 | 20:41:25 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. alldeles för mycket.

trött, trött, trött, trött.

2008-08-04 | 15:25:47 | Allmänt | Kommentarer (0)

Vart och hälsade på Ante igår i hans nya lägenhet, vilken gris fin sådann :)
- Vill oxå!






Kom hem för ett tagsen, vart åh handlade och grejer. Det är ju sämst väder ute, dock mysigt när de knastrar mot fönstrerna och sådär, så länge jag är inomhus! hihu, blir myskväll idag iaf..  Ska göra dunder god middag sen med, mums!    Nej nu ska jag lägga mig och läsa en stund, kommer garanterat somna ett tag med, sjukt trött.

Tjingeling Badring
Over and Out.

måste ta tag i det..

2008-08-03 | 14:58:11 | Allmänt | Kommentarer (0)

... Ja behöver verkligen ta tag i det, mår så dåligt över det så pang låt mig få kraften till att ohrka.
Ska ringa dom det första jag gör imorgon. Är redan nervös!







Saknar alla underbara människor i Magaluf.
Tankarna ligger ofta i Magaluf, Även fast jag tycker det är skönt att vara hemma igen.. oändligt skönt att vara hemma igen.

Har ju börjat rida Pre me Ffatal nu med, håll i hatten sa jag bara. Han är lite..... Speciell! Jag har att göra nu alltså, Pre me Ffatal, Nischaala och Pistol..   Om våran käre hovslgare kunde komma hade det inte vart så fel heller, Pistol har tappsko och Preme behöver runt om.                                                     - Suck jag hatar hovslagare dom lever sitt egna lilla liv.




Gårdagen ohrkar jag inte ens skriva om, haha men de va trevligt iaf. Jag blev kanske lite för full ja? Men men, that´s life. Att mitt rum är sån jävla bastu, har fönstrena helt öppna och en fläkt på ändå blir det så jävla varmt det är sorgligt. Vart inte ens sol när vi vaknade imorse, Manne den grisen gick upp vid 9 och kunde jag somna om? Näh.. Fick ligga och lida pin och kollade på lite serier och läste lite haha.. Känns som om jag vart vaken i en evighet. är sååå trött.


Vad sker idag?
Jag är bio sugen, någon som vill honka?                   - Vem vill du mysa med i biomörket?

finns inget bättre än västkusten.

2008-08-02 | 17:07:19 | Allmänt | Kommentarer (0)

shit, att vara ute med båten hade jag nästan glömt hur underbart det är. I love it, I love västkusten, det bästa som finns. Luften är så ren och fräsch här ute, man känner sig som en helt ny människa.. Och alla underbart goa människor som kommer från sveriges alla hörn.. + många från, norge, danmark och tyskland. och några mer från världen! GOSH Love it sa jag bara!      Vi vart i smögen och lyskekil osv. Kanon Kanon Kanon.

Hemma nu igen, hemma i std faktiskt. Kors i taket?
Sazza fyller 20 idag med, Grattis Grattis.

Drog t torget förut, skulle bara fika och kanske köpa en klänning.. Slutade som vanligt när jag har pappa med mig, Handlade en massa saker, 3 par skor, 1 klänning, 1 jacka, smink (kajal, mascara, ögonskuggor), 1 jeanskjol, 3 t-shirts och 2 sjalar. - SUck Det är ju egentligen inget jag "behöver" eller jo det är det men de är inget jag behöver just nu egentligen, klädkammaren och gaderoben i rummet börjar bli fulla nu haha.. funderar på att bygga in eller hitta någon snygg skohylla och ha inne i klädkammaren, det är oändligt mycket för mycke skor ute i hallen nu.. Suck.                                 

sitter här hemma i soffan och kollar på IFK göteborg -  Malmö FF. Väntar på bättre tider,  ikväll kommer jag träffa frugan, me like.                                    



Funderar skarpt på att avboka min thailands resa och åka till USA istället.. Funderar mycket starkt på det.



Over and Out.