Måste bara dela med mig av lite Lifehouse.

2008-09-30 | 22:05:53 | Allmänt | Kommentarer (0)

 
Lifehouse - You & Me


....

2008-09-30 | 21:55:20 | Allmänt | Kommentarer (0)



Desperate for changing, starving for truth
I'm closer to where I started while chasing after you

I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held on to
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you

Forgetting all I'm lacking, completely incomplete
I'll take your invitation, you take all of me now.







Mindre nyttig middag idag!

2008-09-30 | 19:49:46 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!



Blev en mindre nyttig middag idag. Efter att jag och mamma sprungit runt i en hage för att lägga på 2 hästar täcke i ösregn och dom vägrade komma, sprang runt och busade, sparkade och hoppade som aldrig förr så ohrkade vi inte ens tänka tanken på någon mat att göra så vi ringde och beställde pizza som vi sedan pisseblöta åkte ner och hämtade.
Det var inte allt för lockande men det gick iaf ner. Sitter nu här efter en lång varm dusch och mat och gör ingenting, städade lite till förut (fansiken vad jag har börjat städa! vad har hänt?) Imorn morgon ska jag till std och köra och sedan får jag se om jag hinner med att åka till Brålanda till Angelica eller inte, det märker vi imorgon. Ska boka frisör tid med, det får jag verkligen inte glömma av att göra jag får rycket annars!


Ska slänga in en tvätt nu och sedan blir det nog att slänga mig framför tvn en stund eller att börja läsa på en ny bok kanske?

Take Care!

Slut på dom soliga dagarna?

2008-09-30 | 16:23:58 | Allmänt | Kommentarer (0)



Hopp idag regnar det som bara den, och gjort hela natten och morgonen. Hela tiden verkligen har inte ens vart uppehåll (sålänge jag vart vaken) tycker det är riktigt mysigt med regn ibland, när man sitter inne och de knastrar mot fönstrerna.. Men nu är det så mycket jag vill göra ute så vill bara att det ska sluta iaf för ett tag. Promenaden kommer inte ske i detta regnet och rida behöver jag med göra och hittar inte mitt regnställ så blöh. Behöver springa ut och sätta på Sansina ett täcke iaf, de måste jag göra. Ska slänga ut lite hö till dom med. Annars så vill jag inte ut mer än nödvändigt idag eftersom det regnar. Jag är så sjukt sugen på Tacos och Thaien i Uddevalla. MUMS! Sugen på båda två med det är sjukt jobbigt. Matvrak typ?   Får se vad det blir för middag idag, det börjar bli dax att tänka på det.

Nej nu ska jag göra mig en varmkopp O´boy och kolla lite DHW.
Börjar bli dax att beställa s2.





Take Care!

Går inte speciellt bra med att lägga mig.

2008-09-30 | 00:25:45 | Allmänt | Kommentarer (1)


Vad säger ni om dom nya höga klackarna utan klack som kvinnliga delen av paret Beckham bar upp på lanseringen av deras nya parfym i helgen? huh? Jag vene alltså, fruktansvärt fult enligt mig iaf. Dom ska vara dyra och med de så ska dom vara dåliga för ryggen, ge dig sne rygg osv. Och ska inte vara spec bra för fötterna heller enligt experter.

Skorna är skapade av Antonio Berardis och ligger runt 22 000;- kr.  Ja vi får väl se hur det blir med denna trenden. Vad tror/tycker ni om denna nya trend som fröken Posh lanserat först utav alla trend-kändisar?






Nej sängen var det ja...... verkligen dax.


Take Care!

redan planerad fredag?

2008-09-29 | 23:31:00 | Allmänt | Kommentarer (0)



Hejsan sötisar!

Nu har jag haft min film och frossar stund. Är tok trött somnade egrann under filmens gång men i typ 5-10 min max. slummrade till bara i stortsätt. Filmen var sådär ass... sätt mycket mycket bättre. Snackat lite med Angelica om helgen, om fredag rättare sagt. Vi vill köra en mysig hemma kväll typ göra gott käk, bada jacuzzi, basta och sådär. Dricka lite gott och sedan efter det så vet vi väl inte riktigt, men klockan springer iväg som attans när man har kul så vi får väl se. änsålänge är det bara Jag, Kev, Angelica, Rickard, kanske Markus. Vi får väl se om de blir mer eller om de blir vi, meningen är ju att de ska va rätt lungt. Fast tja, allt brukar inte bli som man tänkt.


Igår kväll eller ah inatt säger man väl vid halv 1 så klickade jag även hem L´Oreal Shine Blonde från www.bellme.se 500ml för 99;- (+frakt) är ju inga pengar alls, nästan gratis.  (tror det kostar närmare 200;- hos frisören minns inte om de är för 500ml då men jag tror inte det utan de lär vara mindre.)  L´Oreals blonde serie är super bra - Enligt mig. Köpte ju även när dom hade silvershampoot osv. tummen upp för www.bellme.se alltså.

Jag klickade även hem tre plagg från www.Forever21.com förut med. SUPERNICE!



  


Ska åka in till Torp nu i dagarna (igen!) och kolla lite på snygga långa koftor som jag kan bära lätt till tights och ett skärp. Super skönt och super snyggt. perfa vardags outfit! Kolla lite efter lite snygga skor med.  Borde egentligen vänta med skor och väskor tills Thailand. Dom har super snygga skor och väskor (och nej jag menar inte fejkväskorna) utan inhemska märken som är göra fina. Hittade en himla massa när jag var där sist iaf så hoppas det finns lika mycket när jag kommer ner nu igen, det ska bannimej shoppas.. Köpa minst 3 fina klockor med. - LÄÄÄNGTAR!¨


Fixade i min gaderob idag med efter det hysteriska anfallet jag fick när jag skulle åka i fredags till pappa, bara slängde in armarna och rev ut det jag tänkte ha eftersom jag hade så brottom. Tog med typ 6 olika outfits för 2 dagar, besluts ångest vad jag skulle ha på mig typ. Köpte ju en super fin svart skjortklänning och ett par super fina ljusbruna skor i torsdags (tror jag det var?) som jag tog på mig till ett brunt brätt skärp på fredagen iaf.   Nej nu sitter jag bara här och babblar, jag borde gå och lägga mig. - hur va det med att lägga sig tidigt Keela? Tja, klockan är iaf inte 12 än. Nej Nattinuffsan vänner sov så gott. (:  


Take care!

Film time.

2008-09-29 | 20:36:34 | Allmänt | Kommentarer (0)



Sitter nerbäddad i soffan och har film mys i min ensamhet, Gucci och kattungen som fått namnet Baloo av Jessie ligger båda och ligger och knör brevid mig. Kollar på Hulken 2, typisk tjejfilm va? haha nej verkligen inte men den måste ju ses. Så jag har laddat upp med lite naturgodis och så ska jag nu gå och ta lite glass och värma lite hallon, mums mums mums sa jag bara! Lokan står med kall och god här brevid.  Har tänkt på det flera flera gånger men aldrig blivit av innan nu, hade inget att göra har städat och vart ute och gått i nästan 2h och lagat mat så nu är jag trött. ska kolla klart på filmen och försöka komma i säng tidigt eftersom jag inte fått så mycket sömn inatt och är helt tok trött.















Hemsk natt..

2008-09-29 | 13:14:40 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Inatt var ingen bra natt för femöre, har enbart drömmt mardrömmar som heta duga jätte hemska har dom varit vaknat och haft tokblöta kinder och hjärtat dunkade som om det skulle hoppa ur bröstkorgen på mig. Jätte hemskt!

Sista gången jag vaknade upp av mardrömmarna så vågade jag inte somna om igen och då va väl klockan kanske halv 5. Så jag satte på lite CSI s1 och kollade några avsnitt. Jääääääätte seg är jag nu, hur trött som hellst verkligen. Nyss käkat lite frulle, tänkte gå ut och gå en sväng eller göra något. Måste sysselsätta mig själv!




Vi hörs senare!  Take Care!


I got u babe.

2008-09-29 | 00:35:41 | Allmänt | Kommentarer (0)


nu är jag här igen och velar, men måste ju bara lägga ut Brittans nya Womanizer nu när den läkt ut på nätet (Jag vet det va ett tagsen men jag har inte riktigt vart kompis med att lägga in videor i bloggen det senaste det har itne funkat alls "/ )

Här får ni den iaf, jag trodde den skulle vara mycket bättre, det är bara en helt okej låt. Jag hoppas på att de finns låtar som är mycket bättre på albumet annars kommer det bli en flopp (kommer visserligen ändå säkert sälja som attans, de är ju ändå Brittan lixom.)





Over and Out.

Enormt dålig uppdatering, jag vet!

2008-09-28 | 23:45:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötisar!

Jag vet att jag vart helt värdelös denna helgen på att blogga men så kan det bli imorn, haft mycket att göra.
Fredags vat det utgång som gällde, lördags bakfull och sådär men fick mig ens väng till Haddocks där det var ett stort fylle kalas, blåste storm ute på Tjörn med såklart, Bränne va fyllechaffis så jag honkade med i bilen och höll han sällskap. Oscar ringde och va lite pratglad med (: Och idag har jag jobbat. Mega seg dag på jobbet verkligen, men jag överlevde. Skulle träffat syrran och så i helgen men hon jobbade hos Polisen i fredags så då hade hon inte tid och sen jobbade hon dubbelskift så hon jobbade natt med så hon sov jätte länge på lördagen så va sent då. buhu "/ Idag var jag ju tvungen att jobba. Får ta och åka ner snart, saknar dig Petra!

Jag har iaf haft en bra helg, hur har eran helg varit? :)

Nej jag är mega trött har redan krypit ner i sängen och ska kolla på en film och somna tänkte jag. Imorn ska jag åka till Tanum och hämta mina sista saker, hoppas även på att få träna Hockey imorn. - Hoppas, Hoppas, Hoppas.

Nattinuffasan, Take Care!

Höst, love it.

2008-09-25 | 16:05:53 | Allmänt | Kommentarer (0)



Hejsan vänner!


Det är sån riktigt skön höst ute just nu, idag är det riktigt varmt ute med hur härligt som hellst.
Färgerna på träden börjar skifta åt gult / rött nu med så himla vackert. Ska ladda upp kamran ordentligt någon dag och gå ut och fota lite.. Älskar hösten när den är såhär, inget regn och rusk utan bara så himla vackert och mysigt. Långa promenader är ju guldvärda. (På med reflexerna bara om ni är ute i mörkret alla sötisar) -JAG ÄLSKAR HÖSTEN!

Idag är jag slö, känner mig ännu mera krasslig.. Sov ut ordentligt idag gick inte upp ur sängen förens runt 12 tiden, så härligt att sova ut alltså, man behöver de verkligen ibland. Och somnade så härligt igår när jag stängde av datorn och sådär. Gick ut och gick en sväng innan jag åt lite "frukost" och sedan slappade jag lite och tog mig i kragen och gick ut i stallet.. Ska nu hoppa in i duschen tänkte jag, ska åka till Torp och storhandla lite blir en sväng in på systemet och apoteket med behöver alvedon och halstabletter, tänkte testa dom nya som dom gör reklam för på tvn en del, som är en värktablett för halsen, se om de är något att ha.. Någon som har testat innan?


Kevin
ringde igår kväll med (inatt rättare sagt!) skönt att höra av dig gubben, saknar dig ska du veta (:  Var ett samtal som jag behövde även fast de inte var något speciellt sagt, jag behövde bara veta att du fnns kvar.
Hoppas vi ses imorgon, du vet att jag alltid finns här. <3

Take Care!


Gossip Girl & House kväll.

2008-09-25 | 00:27:44 | Allmänt | Kommentarer (0)



Åh idag har jag bara varit så trött, känner verkligen hur en förskyldning är påväg att bryta ut. Hoppas inte jag blir vrålsjuk till helgen, iaf inte tils på fredag. Är det inte komiskt hur man intalar sig själv att man ska gå och lägga sig i tid varje dag? Men det blir ju aldrig så, händer någon gång då jag verkligen är helt slutkörd, även om jag är skit trött och går och lägger mig i tid kanske börjar läsa på en bok så somnar jag inte, jag bara ligger och vrider och vänder mig i sängen och tänker alldeles på tok för mycket.. Jag kan lixom inte slappna av, och tycker det är skit jobbigt! Jag kan bli sån här i perioder då jag har en massa i huvudet, extra mycket saker. Hoppas att denna perioden går över snart har haft den ett tag nu.

Jag sitter här nu, även fast jag inte borde. Klockan är närmare halv 1..
Har kollat lite på Gossip Girl och House, kan va där tiden rann iväg. Inte lätt att släppa när man väl börjar alltså. ÄlskarT!
Och nu slog jag över t tvn och vad är då där? 2/12 men såklart, gamla goda avsnitt. Nej jag är ju klar för sängen, men ändå ligger jag inte i den utan i soffan och ohrkar inte riktigt röra på mig. Har inte skrivit upp mina jobb timmar idag heller så det måste jag göra innan jag glömmer av det för annars blire inga pengar jue. Neeeeeeeeeeeej nu har jag iaf satt mig upp ordentligt. Så nu ska jag resa på mig och pallra mig t sängen. Nattinuffsan sötisar, sov så gott.

Take Care!


I don’t want to be anything other than me..

2008-09-24 | 16:59:33 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Sitter hemma i soffan helt slut körd, Gick upp vif halv 10 idag käkade frukost och började jobba vid 11. Upptäckte att både Penny och Pepzi är halta, fasen oxå  "/ but but. Jobba gick jätte bra iaf, de är ett sånt lätt jobb jag har egentligen, värsta lyxen. Vem skulle säga nej till att ha en av sina favvo hobbysar som jobb? Det är skit skönt att kuna få göra det man älskar att göra och att få pengar för det är inget som man klagar över. Fick 100;- i dricks med haha..

Usch jag funderar på om jag ska ta mig en powernap? Är så sjukt trött, ligger och kollar på OTH går på tvn. Känner mig lite halv krasslig på något sätt, börjat få lite ont i halsen, lite snuva och ont i lederna, det är ju nästan alltid något som bryter ut när jag känner det i lederna, så sjukt jobbigt kan knappt greppa ett glas ordentligt när jag blir så sjuk eftersom jag får så ont. Idag ska jag göra middagen med, får tänka lite på vad jag ska göra.. Bilr nog kyckling iaf. MUMS!



Fredag blir det utgång och jag längtar massa mycket ska bli himla kul, en massa folk som jag känner som ska ut i helgen som jag inte träffat på en lång tid så ska bli så jäkla kul alltså. Måste träffa Linnéa någon dag med jue (;
Syrran och Freddie kommer hem i helgen med.

Caroline ringde nyss och frågade när jag tänkte komma till Oslo igen, snart hoppas jag ska kolla om jag får någon ledig helg snart igen. Hörs senare. Take Care!


Många timmar i bilen..

2008-09-23 | 23:06:17 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan bloggen!

Ja idag har det varit en dag med en jävla massa timmar spenderade i en bil.. Gick upp vid halv 9 idag, gjorde frukost i godan ro och satte mig och kollade lite tv och klädde sedan på mig och gick ut i stallet, Pernilla va redan där, hängde in sadel, träns, rycktlåda, täcken osv. i den lilla "sadelkammaren" som finns i transporten. Fixade med hö i hönätet som hon skulle ha på vägen och litesådär, förberedelser med andra ord. Vi blev klara runt halv 10 och åkte 2 min över halv.
- bra jobbat!
Ändå tog tjejen ett tag att få lastat, är hon enveten eller? And off we go! Pernilla hade köpt en massa fika och sådär och bilturen ner till Laholm tog lite tid men ändå inte så farligt med tanke på att vi hade en stor tung hästtransport och inte får köra i mer än 70km/h men va nere på ca 4h och då med 2 stopp på vägen. Väl framme så lastar vi ur och pratar med hon kvinnan som ska ha henne osv. rider upp henne lite för att visa ungefär hur hon går. Hon va lite stel och spänd efter resan men jag tyckte hon gick bra iaf, lite vanliga löjlighetsfasoner men så de är ibland. Kollade hagen/ar hon skulle gå i, andra häsarna, boxen, stallet, personal osv. Fikade sedan och snackade lite och begav oss sedan hemmåt, vart där ett jävla tag då vi inte kom därifrån förens kl 5. Stannade och käkade på donken på hemvägem på stigcenter hehe. Haft en bra dag även fast det vart mycket åka bil.

När jag kom hem va ju klockan ändå rätt så mycket, runt halv 8 tiden så hann inte rida va så mörkt ute och syrran har snott alla mina reflexer till Växjö så måste köpa nya. En reflexväst lämnade hon iaf till mig, (mina saker hon tagit bör jag tillägga) snällt va? men det räcker inte på långa vägar. Jag vill vara heeeelt synlig. har dom flesta reflexerna på mig, väst(med blinkfunktion)/jacka, täcke, benreflexer, reflextäcke, reflexbrösta, och ibland på stigbyglarna även. Man kan aldrig vara för noga med reflexer engligt mig.. Stört farligt utan, aldrig att jag skulle tänka tanken att rida utan. - Det är så mörkt nu på höstkvällarna, eller hur? Lite mysigt men de är så deprimerande om man är ensam "/    Gillart INTE.



Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag slänga mig framför tvn och kolla på DHW, gillarT.
Beställde även igår s1 og s2 av CSI Las Vegas, skulle bara vart 1 box egentligen men gick in och beställde en till.. Blev så sugen. Älskar CSI vill ha alla boxar från alla CSI programmen.  Hoppa in i duschen va det ja. Ska jobba imorn, men bara 4h. Har en uteritt så så jobbigt är de inte, hihu.. Min älskling Nischaala har tappsko vänster fram och försökt få tag i hovslagaren i flera dagar men han svarar inte i sin vanliga ordning ibland. (Varför är hovslagare så dumma med det? När man som mest behöver dom så är dom spårlöst försvunna och man får ringa hundra gånger och lämna hundra medelanden men ändå så hör dom inte av sig?) min tjej ömmar iaf jätte mycket och kan inte gå på grus och det är lite jobbigt att undvika här ute. så svara nu din gris. Hon behöver en sko nu dirr.. 

Take Care!

riktigt mysigt höstväder ute.

2008-09-22 | 17:03:33 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötisar!

.. ah det är riktigt mysigt ute idag alltså. Usch va så trött i morse när jag gick upp vid halv 9, skulle med 10 färjan till strömstad från Sandefjord. Men klarade mig upp från sängen och rakt in i duschen där jag tog en rätt så kall dusch för att vakna, och det hjälpte, käkade frulle och fixade mig lite och sedan åkte vi t färjan- Tror ni jag kunde hålla mig från att köpa något idag? Niet, köpte lite alkohol, passoa, absolut vodka - mango, Hot & Sweet (turkisk peppar), DiorKiss, s1 av desperate housewives och lite godis och sådär.. Så någon dag det är hemskt väder och sådär så ska jag mysa t det framför tvn kan ni lita på.

Varit ute på en härlig promenad idag iaf, i det underbara vädret. Hoppas det blir bra väder resten av veckan med då ska jag ut på en 4h ritt och fika osv. myys!

Mamma bad mig göra käk idag så det blir spaghetti och köttfärsås. Ska åka ner och handla snart så blir middag vid 6 tiden idag, sedan kanske att jag hinner ut och rida en sväng innan jag ska krypa ner framför tvn och kolla CSI vid 9. Blir väl ett anvsnitt eller två av House efteråt. Ska upp tidigt imorn och följa med Pernilla ner till Laholm, Hon ska lämna Charleasy där för träning. Så imorn blir det til att sitta i en bil i flera timmar. Vi ska åka härifrån vid senast halv 10 så får väl vara ute i stallet vid halv 9 tiden för att hjälpa till att fixa allt.

Nej nu ska jag t rotan och handla mat serrni. Take Care!

Strålande nyheter!

2008-09-22 | 00:17:07 | Allmänt | Kommentarer (0)



Fick nyss den strålande nyheten att Jimmy bokar in mig i hans hytt. Jag blev helt sinnes tokigt glad!

För er suckers som inte vet vad jag talar om så talar jag självfallet om MAGALUF REUNION 2008 kan det bli bättre än en kryssning sthlm - tallinn 48h med enbart partyfolk? Magaluf folk, ball ass.. UNDERBART!  Inte så att vi längtar eller? EH, de är inte läge att de är så lång tid kvar!  NU KÖR VI, RÅTASSS, GAYLORD´S, SÅJA!, TA DEN I PRUTTEN, DE ÄR INTE OKEJ, FÅ BÖÖÖÖRT OSS.


Take Care!

Call me anytime!

2008-09-21 | 22:51:08 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötisar!

Hemma hos Else i Sandefjord nu. Tog tåget hit från Oslo vid 5 tiden, hatar att behöva gå ifrån fotbollen, men så fick de bli. skönt med oavgjort, hade ju helldre haft seger ass men man kan inte få allt. True Blue.

Pappa hämtade mig på stationen här och så åkte vi upp till Elses dotter, dom har familje söndagar lagar go mat och träffas och umgås och sådär. Så nu har jag träffat Elses dotter, två pojkar, deras unge, respektive pojk/flickvänner. Trevligt Trevligt, Jäääätte god mat var det och efterätt och saker. mums! Och skit fint hus dom hade med, jätte fint verkligen. Skit söt Chihuahua som sprang runt med. Nu sitter vi och kollar på film, Nära och Kära jag är sinnes trött så ska nog ta och göra klart inför natten och sova är skit trött och ska upp vid 8 tiden imorm "/



Nej godnatt allesammans. Take Care!



"inte okej ass"

2008-09-21 | 14:48:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!


Det är söndag och gissa vem som borde vara redigt bakfull om inte fortfarande skit full? Men näh jag mår helt ok. Ändå vart vaken ett bra tag.. Inte så lätt att sova när de är 10 pers som är i övriga lägenheten och springer runt. Ja igår va de en väldigt trevlig kväll ass, Satt här och förfestade först, vi va 4 tjejer och 16-17 killar. Och ah ensam svensk har både sina fördelar och nackdelar. Om man som tjej gillar att få i stortsätt all uppmärksamhet så är det väl fördel, men nej de va bara jobbigt igår så trött på sånt där.. Jag ohrkar verkligen inte berätta om gårdagen kort och gott så va de bara en heeeeeeeelt kanon kväll.

Usch, jag är trött. Caroline, Elise, Tonje och Jag gick ner till Shell, finast var vi inte kan jag lova haha. Men vi va bara tvugna att ha Cola och något att kasta i magen. Tonje tog taxi hem och vi gick hem igen så nu sitter jag här i sängen, borde väl egentligen gå ut och vara social med dom andra dom ligger i storarummet och kollar på film.. Funderar på att ta tåget till Sandefjord om några timmar dock. Vara där tills imorn, hälsa på hemma hos Else osv. Längesen jag träffade henne nu.  Nej nu blir det till att hoppa in i duschen och försöka se ut som en människa igen sen se vad som sker.

(En 1/5l Coca Cola kostade 30;-  NOK  det är SINNES) 

Take Care!

Underbara Oslo.

2008-09-20 | 13:53:05 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Jag är ju som sagt i Norge nu, Igår så tog jag ju färjan över till Sandefjord.. Gissa om jag bara va tvungen att handla? Ni ska få se fynden någon dag snart.. Jag fick ett ryck och köpte mig ett par fina stövlar i Sandefjord i väntan på tåget, sen bar det av till Oslo. Yey!

Caroline
mötte upp mig på Oslo S (centralstationen), stannade och köpte en ny mobil till henne då hon är så klantig och tappar sina stup i kvarten, Killen som hon fick hjälp av kände hon tydligen och han va tvär fin. Och värkade dundersnäll. (Han ska med oss ut ikväll ^^) så gick vi hem till henne, snackade en himmla massa på vägen non-stop-talkin´ verkligen. Så kul att träffa henne igen. När jag kommer upp till deras lägenhet tappar jag nästan hakan. en lägenhet på 135 kvm. inte dåligt, mitt i stan och den är dunder fin. Och vad bor hon med? Jo 4 skit trevliga killar (Per är digg alltså, Raur.). Vi gjorde iaf inte mest igår kväll, satt och slappade i soffan och spelade Fifa med 3 av killarna, Per minns jag iaf namet på. dom andra hette något mer skumt, men kommer nog lära mig idag. Tonje dök upp först, sedan kom Marina med. åååh tjejjer, jag tycker om er så himmmmmmmlans mycket. Jag och Tonje tog oss en tur ner till Oslos bästa kebab vid halv 12 och käkade. Mums! la oss vid 2-3 tiden satt uppe och snackade och kollade film. Både Tonje och Marina sov kvar här. Klockan är snart 2 och alla ligger fortfarande och sover förutom jag och Marina som stack t jobbet imorse. - Dax att vakna sötnosar!

Idag blir det utgång så det står härliga till. Förfest här hemma hos Caroline och pojkarna och sedan så ut på stan. Pojkarna ska med ut oxå. och även Tonje.  Ska få upp Caroline så ska vi gå ner och handla, mat och sprite och hallon till drickat ikväll. Fin Fina saker. Nej nu ska jag försöka få väckt Caroline och Tonje



Tonje                                            Marina                                             Caroline


Take care!



On the road.

2008-09-19 | 12:27:50 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hejsan sötnosar!

On the road till Norge,  imorse när jag steg upp så ööööös regnade det ute så blev ingen ridning. så hon får vila i en helg nu. Om jag inte ber Ellinor jätte snällt att ta ut henne på lördag bara på en skritt tur. Åh ska bli så himla kul att träffa Caroline igen. Får se om Tonje och Marina kan träffas en sväng med.. Saknar er tjejer en massa.

Nej nu är vi i Strömstad och ska ta färjan till Sandefjord. Ska be pappa hälsa på i taxfreen och köpa en flarra bacardi melon som jag kan ha i helgen, man blir ju pank om man dricker ute i Norge haha.. Skulle handla en stock snus och en limpa cigg till dom kära norskorna med. (onyttiga är dom, alla som inte vet så snusar väll typ 30% av norges tjejer eller något liknande haha..)  Får se om vi hörs något i helgen, kommer säkert koppla upp mig en sanbbis och berätta hur jag har det (:  

Take Care!

Hell´s Kitchen time.

2008-09-18 | 22:08:22 | Allmänt | Kommentarer (0)

Åh gud, hade missat totalt att det började idag igen. Ny säsong. Love it!
Blev bänkad framför tvn ikväll helt och hållet då ja. Efter Top Model va ju Lyxfällan, kunde jag ju inte heller missa. Så nu ska jag smaska i mig mer godis och kolla på Hell´s Kitchen.

Helt underbart hur han öppnade allt, silken karl. Haha fan va dumma dom måste känna sig när dom snackat så mycket dynga och inte fattat att han var med på bussen utklädd. SÅJA!




Take Care!

sjukt knäppt!

2008-09-18 | 20:57:43 | Allmänt | Kommentarer (0)


Måste bara dela med mig av en skum sak. Varje gång Oscar ringer mig så står det "Röstsamtal"? Knäppt eller hur? Hänt flera gånger nu, jag blir helt cp på det haha. Han är döpt til Åzzie på min mobil, och sms så är det det men dirr han ringer så står det som sagt "röstsamtal" det är ju helt vrickat verkligen..

Top Model time!

2008-09-18 | 20:54:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan Sötnosar!

Nu är klockan Top Model time, sitter i soffan med datorn i knät och kollar. Tyra Banks är bara för vacker, eller vad säger ni? (:  Sitter faktiskt med en liten godispåse med, onyttigt. Men har varit duktig och hållt mig ifrån det på veckodagarna nu. (förutom igår då jag mölade i mig lite chocklad.)  Lagade lite mat till mig själv förut med eftersom mamma är hemma hos Håkan.  Falukorv och stuvade makaroner, avancerat va?

Imorgon åker jag till Norge, ska hem till Caroline. (Tjejen på bilden.) Åh saknar dig gummsan ska bli så himla kul att träffas igen och höra massa skvaller från hennes och Tonjes spontana resa till vårat kära Magaluf förra veckan. Redan fått höra en del saker såklart haha, men ah det lär ju finnas hundra saker till som jag får höra om jag känner mina galna norskor rätt. Hihu. Tycker om er så fruktansvärt mycket. Kommer hem på Måndag har jag tänkt mig, Så vet inte hur uppdateringen i bloggen kommer bli i helgen, får se om det kommer några inlägg eller ej.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Top Model, sen ska jag ut och ge Bolisia kvällsmat och ta på Sansina ett täcke. Sedan blir det att lägga sig i sängen och läsa lite eller kolla ett avsnitt av House. Och imorgon blir det att gå upp tidigt, ska hinna rida innan vi åker imorgon, och vi åker härifrån 11 då färjan till Sandefjord går kl 1 från strömstad. Pappas flickvän bor ju i Sandefjord så därför vi ska dit först, eller han ska dit och jag åker med så slipper jag ta tåg ända ifrån uddevalla tar jag det ifrån Sandefjord istället, tar väl 1,5h eller ngt liknande. men jaja. Take Care!

torsdag.

2008-09-18 | 14:58:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


Vattenfalls
20;- skänkning ett inlägg, per bloggare till Childhood´s verksamhet genom "Uppdrag Barn" som jag länkade igår har nu 356 bloggare skrivit ett inlägg och gjort en god gärning och på detta vis skänkt 20;- vardera, detta resulterar i en summa på 7.120;-     Keep it up.




"du och jag på högtalarna igen"

2008-09-18 | 14:40:45 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!


Fick ett sms av Tess imorse, hon har nu beställt flygbiljetter till Thailand, hon kommer vara där från 30e nov - 25e jan så hon är ju där betydligt längre än mig. men 3 veckor blir det att dansa på högtalarna in på morgon timmarna på Zafari och bara ha det kanon i värmen och leva härligt. -  Fan vad kul det ska bli att träffa dig igen stumpan.

Nu när pappa är med så kommer jag ju iaf komma upp för att sola. (risk för att jag inte gör det då jag älskar att sova på morgonen ja, Spec när man är ute och velar hela nätterna. Om jag känner mig rätt och när Tess är med så känner jag att det kommer förmodligen bli så varje dag. Kan ju hoppas på att ta det lungt någon natt. haha!) Han är en riktigt riktigt sol älskare min pappa, han blir brun som jag vet inte vad. Han har nog det bästa pigmentet jag sett på någon från sverige. Jag brukade med bli fruktansvärt brun fruktansvärt fort men jag solar aldrig så längre då jag hatar att ligga still. Fan jag blir så så rastlös, har jag en bra bok kan jag ligga men dom läser jag ju ut så jäkla fort då. Men underbart att ligga med en bra bok på stranden / vid poolen och käka god fräsch frukt och dricka på något gott. underbart!


Är det bara jag som tycker det är så fruktansvärt tråkigt att bara gå hemma och göra ingenting? Jag har städat både dammsugit och tvättat golven i hela hemmet. Dammtorkar på hyllor osv. fixat med disken, plockar ur diskmaskinen, ställt in ny disk och satt på. Och nu finns det inte så mycket mer att göra. Rensa lite skåp och sådär visserligen men det är så tråkigt.  Ska nog ta mig en sväng ut i stallet igen, hade bara inne Nischaala och borstade henne i morse och de är väl dax att ut och rida nu snart. Försöker få tag i mamma så vi kan åka in till Hööks men hon svarar inte i sin mobil nej.
 
Kan jag inte få de jäkla körkortet så jag kan börja söka ordentliga jobb och åka iväg och göra saker?.. Blir så trött på det här. Ut och plocka svamp kanske? hihu. Men då behöver jag ha med mig Disa och hon är ute med mamma någonstans ja. Nu ska jag ta på mig ridkläderna och gå ut och rida. Take Care!

like the first time.

2008-09-17 | 22:21:51 | Allmänt | Kommentarer (0)



Reality in your eyes.




can´t keep my eyes of u.

2008-09-17 | 22:12:14 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan sötnötar!




Ja-hopp,  red en skönt tur förut. Det var inte så himla kallt som jag trodde det skulle vara men kanske berodde på att jag hade förberätt mig med underställ under ridkläderna, extra sockar, vinter ridskorna, handskar, sjal och vinterjackan? haha ja men varmt va de iaf, hade inte på mig handskar och jackan i stallet utan det tog jag på mig när jag gick ut och red. JaJa vem behöver se ut som en skönhetsdrottning 24/7? I don´t.
Är hon inte söt? Min lille älskling. (Åh gud vad jag saknar Pistol)  Börjar iaf få lite ordning på tjejen nu, hon har allt blivit lite fastare runt om magen nu, inte så stor skillnad men den syns iaf om man kollar efter, märks även när jag drar sadeljorden kan jag ju dela med mig om.. haha (:   Åh bröt 2 naglar idag när vi höll på i paddocken "/  Så ja nu är det bara att klippa ner dom och fila till och låta dom växa ut igen, går visserligen sjukt fort på mig naglarna växer som ogräs. - Kan inte mitt hår få växa så fort istället?  

Imorn ska jag försöka få med mamma ut och rida med. Men hon har fasiken aldrig tid längre :| så himla tråkigt, vill ut och rida stanna och ta en fika och bara umgås lite förutom när vi är hemma. Vi var alltid ute och red tillsammans förr, men hon jobbar så mycket nu förtiden.





Mamma lagade iaf kanon god mat idag, som alltid. Jag hade nyss kommit in från stallet hade bara hunnit duscha så stod maten på bordet och ja bra gjort älskade mamma. Vi kollade sedan på Idol tillsammans och fick skrattat lite. Hihu.

Nu sitter jag här och bara slappnar av, borde lägga ifrån mig datorn och det ska jag göra alldeles strax. Jag ska åka in till stan någon dag och kolla efter en snygg guldfärg att måla väggen med eller så ska jag hitta en snygg tapet att sätta upp på en vägg. Bara för att göra något kul och sådär. Sitter i sängen, kelar med Gucci och lyssnar på lugn och go musik, har tändt lite ljus så de är super mysigt. Bara sällskapet som fattas ungefär. Känner mig helt avslappnad och det är så skönt inte gjort det på länge är lite därav mina sömnproblem, jag har inte ro till att sova helt enkelt. Men idag känns det som om jag kommer somna rätt så tidigt, ska lägga ifrån mig datorn nu och så ska jag fortsätta läsa på min bok ja började med härom dagen..   Take Care!


Uppdrag Barn - 20 kr genom att blogga!

2008-09-17 | 14:46:44 | Allmänt | Kommentarer (0)





Hur bra är inte det här? Genom att jag skriver detta inlägget så skänker Vattenfall 20;- till Childhood´s verkansamhet. Super enkelt och du gör en väldigt god gärning på nolltid (:   Det är iaf något jag kan leva med.

Gör en god gärning ni med, hjälp dom utsatta barnen.   http://www.uppdragbarn.se/





körkort i flingpaket..

2008-09-17 | 14:31:57 | Allmänt | Kommentarer (0)

Åh, vrf kan man inte bara få det jäkla körkortet i ett flingpaket? Jaja, nu har jag börjat ta det på allvar igen iaf så hoppas jag får det snart. Var så himmla trött imorse när jag skulle köra, sedan sitta nästan 2h med en körskolelärare är inte det roligaste, men ah han tyckte jag var väldigt duktig idag iaf och sådär. yey till mig!

Sitter och pratar med Tess på msn, om Thailand.. Hon ska ju vara nere ett bra tag eftersom deras hus är färdigbyggt nu. Ska bli så himla kul att träffa henne igen, Thailand kompisen haha! (För er som inte vet, när jag var i Thailand sist, i jan/feb så träffade jag två skånska tjejer där nere som jag umgicks mycket med. Tess är en av dom, super go! Hon är med på bilden nedan. Blondinen till höger (:  Hennes mamma och hennes sambo har restaurang osv där så dom höll på att bygga hus när vi va där sist så nu är det färdigt så ska dit och kolla dirr när jag kommer dit super kul!)



Angelica                                   Keela                                    Tess



Nej nu ska jag ut och rida, kanon kallt ute idag även fast solen tittar fram emellanåt. Inte regnat på några dagar nu och det är jag super glad över! För de första för att de är mycket skönare att rida utan att man blir pisseblöt, och sedan Nischaala inte blir så jäkla sketen, och att de inte är så himmla blött i skogen och sådär. Herregudanens, framför allt skönt att slippa gå ut i geggiga jävla hagar!!!!! ramlat i sådanna allt för många gånger då stävlarna sugit sig fast och man har gått ur dom. SHOFF säger det man hinner knappt reagera! Nej nu ska jag ut och rida som sagt..

Take care!

uttråkad och ont i magen.

2008-09-17 | 02:14:08 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag hatar mina sömnproblem, och dessutom så har mina jävla tarmar börjat jobba sig igen och medecinen är slut. Hate it, Hjälp mig bara ta bort smärtan i magen med. Tänk er magknip ggr 100, mums bekvämt va? - Niet.


   


Nu är iaf Thailand resan betald med 3000;- eftersom jag fick så tråkigt, har egentligen 10 dagar på mig men lika bra att få de gjort eller hur? Så gjort är gjort, nu är jag iaf ett steg närmare. 2 December, inte så långt kvar tiden går rätt fort, men vart ska jag göra av min kära katt i 3 veckor? Får fjäska för mamma riktigt, riktigt ordentligt så kanske hon kan gå med på att ha honom. Annars så får jag försöka skaffa kattvakt på annat håll eller i värsta fall sätta han på ett sånt kattpensionat! 3 hela veckor utan min lille kissemiss. Och 3 hela veckor utan att få rida nu när jag kommit in i det ordentligt igen och satt Nischaala i hårdträning, läcker ska hon bli.

Var ju inne i Uddevalla förut som jag nämnde innan, glömde ju berätta att jag köpte lite små saker med;

- foundationpensel.
- läppglans (Dior addict lipgloss)   Love it, stammis i handväskan.
- ögonskugga, bruna nyanser.
- ögonbrynsnopprare (med zebramönster, så gullig!)
- underkläder, 2 set.


Åh sitter och kollar på CSI nu (som jag gör varje natt typ) och dom ska avliva en polishäst som har fått en kula i sig, som måste ut för analys, och så dottern till polisen som blev skjuten (så kulan hamnade i hästen!) ger hästen en morot och säger hejdå, jag kan inte låta bli att grina, även fast jag vet att det inte är på riktigt, men gosh så sentimental t serier och film alltså det är helt sinnes. *snyft snyft*

Satan ska upp och köra kl 09.15 till morran, dubbellektion oxå! Shait kommer vara så himmlans trött alltså. Take Care.

Britney Spears, c´mon girl.

2008-09-16 | 23:52:07 | Allmänt | Kommentarer (0)

Godkväll sötisar! (snart godnatt!)



Söta Brittan, längtar sjukt tills hennes nya album "Circus" kommer ut, 2e december släpps det i USA!
första singeln från albumet kommer ut runt 22e september, alltså snart. Jag hoppas på en hit. "Womanizer" heter den nya singeln, åh hoppas hoppas, hon har alltid varit duktig, hennes liv har varit ett kaos dom senaste åren men jaja, det är inte era liv eller hur? Synd att det vart så bara men jaja, hon verkar vara på bättringsvägen nu. Hennes röst är så fantastisk, jag kan få riktiga rysningar.
Kanon kul att hon vann flera priser på MTV VMA 2008 med super kul verkligen ,det är hon värd. (För er som missat)















Video of the year; Britney Spears - "Piece of me"
Best female video, Britney Spears - "Piece of me"
Best pop video; Britney Spears - "Piece of me"













Härligt med vinst idag, 4-0 mot Bordeaux. Vi mosade dom totalt, True Blue                             - Ingenting är omöjligt.

Take care!


Thailand resa inbokad.

2008-09-16 | 19:07:28 | Allmänt | Kommentarer (0)

Har inte hunnit åka till bror idag för att fira Jessie "/  Men gav min present till mamma så hon får ge den iaf. Vart inne i Uddevalla hur länge som hellst, övningskört en massa med pappa och lunchade på Thaiköket så fruktansvärt gott där, även att man blir besviken på maten när man vet hur det smakar i Thailand.  Men det var gott iaf, mums.

Bokade även en ny resa till Thailand idag i 3 veckor (:   2/12-24/12 lite surt att komma hem på juldagen, men jaja.
Hittade 2 rumslägenhet så slipper jag höra pappas snarkande haha! Nej nu ska jag ut och gå och sedan kolla på en film. Hihu!

Take care!

"Råtass" - Guud vad jag saknar barskoletiden.

2008-09-16 | 13:01:54 | Allmänt | Kommentarer (0)

Sovit skönt? (:
Det har verkligen jag gjort iaf, behövdes en redig redig sömn. Gick upp vid 9 och ut och red nyttig jag har blivit, käkar frukost, Och sedan rider. Bra början på mitt nya liv. Bara ett jobb och körkort som saknas, jobb har jag ju egentligen men känner att jag inte vill stanna kvar där, sedan har jag fått erbjudande på bartenderjobb på Bryggeriet, Göteborg. Men känner mer att jag vill va bartender som extrajobb just nu. Har iaf börjat skriva på min CV, så när den är klar kan jag börja söka ordentligt.


Vaknade inatt av ett mms från Kine, en annons från någon tidning i norge där det stog Råtass, herregudanens. Snacka om att sakna barskoletiden, hade det så fruktansvärt kul alltså. Saknar alla underbara människor något så fruktansvärt. Nusåhär lång tid i efterhand så ångrar jag något så oändligt att jag åkte hem så tidigt (JAJA, dom flesta tycker inte 1 månad utomlands är lite.)
känner att jag hade velat stanna kvar hela sommaren ut. Kunde ju iaf fått tummen ur röven och tagit en resa ner och hälsat på alla, men så blev det inte näh alltid något som jag skulle göra istället. Nästa sommar blir det iaf ett besök på minst 2 veckor..

- Vi älskar magaluf!

Grupp 6 på barskolan shalala lala la.






Idag fyller Jessie år (:
Så ska åka in till torp nu strax och köpa en present, sedan ska jag in till Uddevalla och övningsköra och sådär. Sedan bär det av till bror och fira krabbetasklan, käka tårta (;  hihu. Ska till Stenungsund senare idag med, hoppas på att få leka en stund med Nihn, gud vad jag saknar den tjejen. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite så jag ser ut som en människa igen som inte luktar häst, haha.. Nej skämt på skidor.    Take care!

Thunder road.

2008-09-15 | 23:46:25 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hejsan söta läsare!


Idag har det åter igen vart en fartfylld dag, vart en sväng till Tanum och hämtat det viktigaste, kläder osv. Ska hämta dom tyngre sakerna nu i veckan då vi har tid och pappa får konka runt på det istället för mig (Y) Red imorse vid 10 tiden, fasen vad kallt det är nu på morgonarna, eller vad säger ni? - Uschamig. 

Sedan Tanum -> hem packa ur släpet -> byta om och fixa mig snabbt som attan -> till Cirkusen med krabbetaskorna.   ÄNTLIGEN hemma, cirkusen var underhållande men jag är så attans trött så visste inte vart jag skulle ta vägen på hemvägen somnade till flera gånger i bilen hem. Fick gå ut till stallet direkt och ge kära hästarna lite hö och vatten, och det är så fruktansvärt kallt ute så jag tycker så synd om dom. Vil bara ta in dom i stallet så dom får mysa sig, men för tidigt än. Jag slänge iaf på Bolisia, Preme och Nischaala täcken. Behövs ju inte heller än fortfarande +grader ute på nätterna men snart är det dax alltså. Jag verkligen avskyr när Nischaala får så hemsk vinterpäls så jag tar på henne täcket nu så slipper hon få så himla tjock vinterpäls och se ut som en fet ponny! (inte som en ponny kanske men ah, ni fattar dealen.) Sen var det raka vägen in i duschen, fruktansvärt skönt. Och nu sitter jag här i sängen och är fortfarande dundertrött redo för natten, ska nog slå på ett avsnitt av House och somna till, upp imorn tidigt och rida innan pappa kommer och hämtar mig. (:

Disa och Gucci ligger bara såå sött brevid varandra just nu på Disas täcke brevid sängen, men går jag ur sängen så kommer Disa vakna och följa efter mig så kan inte ta kort "/  både mobilen och kamran ligger för långt bort för att nå :|


Nattinuffsan, Take care!

U got me.

2008-09-15 | 01:02:39 | Allmänt | Kommentarer (0)



Hejsan bloggen!  (:


Idag har det varit en låååång och fartfylld dag, och väldans trevligt har den varit!
Bästa på hela dagen var utan att tveka att träffa min kära kusin, Linda.  fy fasen vad jag saknar henne alltså, men "snart" är hon 18 och då jäklar ska hon med ut och vela med sin kära party glada kusin Keela. Ojoj om någon har gjort bus när dom vart små så är det jag och hon, vi va oskiljbara, vi var ständigt med varandra.. iaf 5 dagar i vecka fram tills mamma och pappa skiljde sig. Gosh saknar sig alltså. ska bli ändring när jag får körkort ska jag komma och hälsa på ofta.
Träffade Bror och mina söta brorsdöttar en sväng idag med, älskade krabbetaskor, jag satt med dom när dom badade, galningar är vad dom är.. skvätte ner hela mig och det var jätte kul ja!? haha men vad gör man inte? Ska vara barnvakt någon dag så ska vi ha en super mysdag; leka på lekplatsen, hoppa på den stora hoppkudden, fika med bulle och saft, borsta hästar och kanske att dom får rida en sväng om vi har en ledig ponny, grilla korv på stranden, gå en promenad och bara ha det mysigt. När jag fått körkort har jag lovat dom att åka till kolmården. Vilken faster jag är va?
Det skärde i mig när vi skulle åka vidare förut Jessie (till höger om bilden) är helt tokig i mig, Samantha med men Jessie känner jag igen mig själv i så mycket konstigt nog. Jag är en favorit hos henne, hon pratar alltid om mig hemma och hon vill ringa och prata med mig och sådär, hade inte träffat dom på ett tag nu så Jessie blev jätte ledsen när jag skulle åka igen. Hon ställde sig på trappan när jag skulle gå ner och kollade på mig med hennes underbart vackra ögon och sa "Faster Keela, inte åka du är alltid borta så länge!" 

Jag älskar mina små småttingar, dom är dom bästa.










That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
‘Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
‘Cause you know,
you know, you know


Over and Out.

"nääärå, sätt daai" "nu borjar de gå pa forta igjen"

2008-09-14 | 01:20:21 | Allmänt | Kommentarer (0)

haha Håkan har den härligaste dialekten på länge, blandning mellan trollhättan och bokenäs är en saligblandning. Mamma och Håkan kom nyss hem hit, lite runda om fötterna när dom vart ute med pontiacen brukar sluta så? haha och ah sitter här och får höra på deras jävla tjöt, jag som är så duktig idag och vart ute i stallet nästan hela dagen känns det som, så sitter jag här nu och dricker Ramlösa och käkar lite på en chockladkaka haha men måste faktiskt erkänna att dom är rätt roliga, haha! Vi tog en bus-stund och kittlades, kändes som om jag var tillbaka i 6 års åldern. Happy Happy! Kommer nog ha träningsvärk i magmusklerna imorn så mycket vi skrattat, mamma skrattade så hon grinade, älskar att se henne så glad (kanske var för att det kittlades så mycket visserligen?! (H) ).

Kan inte låta bli att kolla mer och mer på resor. Th och Linnéa verkar inte bry sig så överdrivet mycket om det här med Thailand tillsammans så om dom inte bestämmer sig ordentligt inom några dagar så skiter jag nog i dom och åker med pappa istället. Pappa har ju sagt nu i 3 år att han och jag ska åka till Thailand eftersom han aldrig varit där, men i vintras så blev det ju så att jag åkte dit med mamma, MantisAngelica, Maria, MariaEila och Malin istället. Så nu i vinter tycker jag att det är pappas tur, vart i Thailand flera gånger utan han nu. Vi bokade ju en resa men avbokade igen då vi kände att vi vart sugna på USA istället men nu har vi bestämmt oss Thailand it is. Älskar stället mega mycket men synd att det är sådann massturism.. (beror verkligen på vart man åker i Thailand men iaf!)



Finns ett hotell i Phuket vid Kata beach som jag bara älskar, aldrig bott där men jag är helt såld på det. Går dit varje gång vi är där och kollar hur det ändrats och tar alltid massage där, bästa massagen verkligen. Känns dock i plånboken men gud så värt det är alltså.. dom är helt sagolikt duktiga och det är så bara ÅHHH! ett ord UNDERBART! Sawasdee Village heter det och ska försöka hitta en passande resa så jag kan bo där, för någongång så SKA jag bo där. Det är så vackert där, det är som att bo i en oas, ni kan inte ens föreställa er, det måste upplevas och ses.. Inte ens bilder kan få det till att se ut som det verkligen gör..





Nej nu ska jag fasiken krypa ner i sängen, klockan är mega mycket (brukar jag säga så på en lördagskväll?) och försöka sova, är tok trött men känns inte som om jag kommer somna direkt så kanske kollar något avsnitt på House? jaja, Nattinuffsan then.    Over and Out.

underbart väder!

2008-09-13 | 20:09:11 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag har det vart så underbart väder ute, tokklockrent verkligen. Vaknade av att solen (hade gett upp hoppet att det fanns en sådan!) lös rakt i ansiktet på mig och att de kokade under täcket. Upp och hoppa klockan vara bara 9 men det struntade jag i, käkade lite frukost och tog på mig ridkläderna och gick ut och fodrade Bolisia. Sedan tog jag en snabbtur på Preme.. Eftersom Madde har sagt hon ska börja rida honom nu så ska jag avvakta med honom.  Stackars häst han kommer aldrig bli riden! 

Gick sedan in och böt om till jogginkläder så gick jag ut och gick med Disa (: Tog med mig en påse om jag kanske skulle hitta lite kantareller och det gjorde jag, nästan 1L och va inte ute i mer än 45 min. Sedan gick vi hem och åkte sedan upp till Håkan där jag fick höra gårdagens skvaller av mamma, haha att "gamlingar" kan ha så kul? Man märker verkligen på mamma hur bra hon mår nu, Jag tror inte hon tänker på Pompe lika mycket längre, och att hon inte behöver ha sådann ångest.. Han är ju borta nu och hon måste ju få hitta kärleken igen, eller hur?  - Vi saknar dig Pompe! 
Idag blev det hemmagjorda hamburgare t middag, lika gott som alltid.. Och efter middagen blev det ridkläderna igen och gick ut och red i 2 1/2h så skönt! solnedgång när jag va påväg hem så tog jag en svängom ner till stranden och red längst med den, såååå fint. Så nyss kommit in ifrån stallet, ska bara ut och ge dom lite hö sedan så ska jag hoppa in i duschen, den har jag längtat efter länge nu. Ska nog åka upp och se vad mamma och Håkan gör efter det, hoppa in en sväng i receptionen och prata med Ingela om lite jobb.  Nej nu blir det duschen, Over and Out.

hejdå Tanumshede.

2008-09-12 | 20:15:12 | Allmänt | Kommentarer (0)

På söndag flyttar jag hem igen. Fast till mamma. Blev inte allt för lång vistelse i Tanum inte, men usch trivdes inte alls och inte Angelica heller. Så nu kommer jag bo vid alla mina kära djur igen, så kommer tillbringa väldigt mycket tid ute i stallet!    MYSIGT, jag kommer må så bra igen!

Idag har vart en skön dag iaf, va ute och red i över 1 1/2h förut så himla skönt, dock vare lite kallt men tog på mig rejält med kläder så det fixade sig, min arbetsjacka som jag har på vintern är inte minst alltså haha.. men jaja vem behöver vara en skönhetsdrottning i stallet? I don´t. Har bara ridit Nischaala idag, hon behöver B A N T A S säger jag bara fan hon är ju smäll fet för fasiken. Lagade pajen idag med, åh så god den blev och så perfekt och salladen blev med hur god som hellst. Jag lagar fruktansvärt god mat ibland alltså! (Y)  (Den var väldigt uppskattad med kan jag lova! lika god mat idag som igår. mums!)

Nej nu ska jag hjälpa mamma med smörgåstårtan som vi gör till Perra, Han gick ut på sitt första brandalarm i veckan, grattis och fasiken vad kul för dig! (:  När vi är färdiga med den så ska jag åka upp och lägga mig i Jacuzzin ett tag och bara tänka på mig själv en stund, sedan blir det nog att kolla på en film och sova någorlunda tidigt upp till morran och rida preme först och sedan ska jag ut på en långritt med Pernilla blir nog en ca 4h ritt så sannar vi och fikar och sådär! Nischaala kommer vara så slut efter den ritten haha.. hon behöver röra på sig kan jag lova Over and Out.

äntligen fredag?

2008-09-12 | 14:10:19 | Allmänt | Kommentarer (0)

Känns som om de vart helg i 2 dagar för mig nu, men men idag är det fredag!

Har vart slapp nu på morgonen, vaknade vid 6 imorse när mamma och Håkan gick upp och kunde inte somna om förens vid halv 8, gick upp helt och hållet vid 11 och legat och kollat på en film och käkat lite frulle och sådär. Så nu ska jag ut i stallet, lite kallare idag men regnar inte iaf och det är jag glad över! Mamma är ute och fixar med hagarna, ska väl hjälpa henne lite innan jag sticker ut och rider!  Idag ska vi ta en lång tur jag och Nischaala. Over and Out.

HK

2008-09-11 | 23:22:51 | Allmänt | Kommentarer (0)

Idag har de vart en fartfylld dag. Gick upp vid halv 10 (lite senare än planerat med sängen är ju så skön på morgonen!) käkade egrann frukost satte på mig ridkläderna grabbade några morötter och gick ut till stallet, varmade ute idag och har inte regnat så himla skönt. Började med Preme idag, tog in och borstade och mös länge, red bara en kort sväng på han idag då jag hade lite bråttom eftersom jag skulle med mamma in till Granngården osv. men dirr jag kom hem igen så vart det ut i stallet igen och denna gången Nischaalas tur. Amanda följde med ut och red sista gången med trevligt med lite sällskap. Har fått lite att göra under ritterna iaf då både Preme och Nischaala löjlade sig eftersom de blåste en hel del, men men sådanna är hästar ibland, spec araber!


Idag lagade mamma sin indonesiska Kycklinggryta, och den är bara för god. me like big time!
Och imorn ska jag laga paj och god sallad (:   Så kul att vara hemma här med mamma och Håkan och bara umgås, vi hade egrann myskväll idag med, käkat chips och dipp och godis kollat på Idol, färgat håret, och kollade nyss på Hell´s Kitchen! bra att Rock vann tycker jag, blir jämt så hungrig av att se kockprogramm bara haha..  (:


Fortfarande inte bestämmt mig om hur jag ska göra i helgen, kan bara hoppas på det bästa. Har verkligen inte lust till något längre, vill bara gå och lägga mig och sova bort hela helgen så jag slipper tänka på allt. Måste skriva ett CV nu med, igen då jag tappat bort det jag skrev i våras, fått lite mer meriter nu med ju. Vet inte riktigt hur jag känner med att jobba på Bryggeriet? Pappa har ju i stort sätt fixat jobb där åt mig, allt jag behöver göra är att gå dit och prata med honom och prövjobba. Men jag kan som sagt inte helt bestämma mig, och nu blir det förmodligen ändring med skolan med.. Jag har alltid varit skol trött, alltid jag hatar skolan jag mår så dåligt av den, trodde det skulle bli bättre nu när jag bytt osv men icke. Så mamma tycker jag ska skita i den, och Angelica har väl med fått funderingar på att sticka hem igen. Känner att jag vill egentligen just nu bara skita i allt, (förutom körkortet, MÅSTE TA TAG I DET!) om jag ska ta och satsta helt och hållet på det nu och sedan fixa jobb? Då jag kan ta mig vart fan jag vill när fan jag vill? Känner egentligen att jag vill vara nära hästarna hela tiden, jag mår så bra av dom. Det är nog konstigt för folk som inte är djurkära att fatta, men ett djur kan ge så mycket kärlek. <3

Känns jätte, jätte konstigt att vara i stallet nu utan att Pistol är här "/  Kollar på hans box med sorgsna ögon hela tiden, saknar min polle något så fruktansvärt verkligen, men han har det så bra hemma hos Petra i Växjö, och det är ju bara fram tills i vår, (bara? så som mamma säger till mig, bara! Hon lär väl sakna honom med, tänk vad bra min mamma är? köper hem en häst till mig (oss) ändå ifån USA för att hon föll för honom, och gud silket bra köp skulle inte byta mot någon annan häst här i världen Pistol Pete the one and only.) 


Nej nu ska jag krypa ner i sängen och läsa börja läsa på en bok. (kanske se något avsnitt av House först?) Take care!

Glam´eyes & Vinyl gloss mirror

2008-09-11 | 01:37:15 | Allmänt | Kommentarer (0)

                   

                                                                                                                                                           

Jag måste bara säga hur överaskad jag är över denna mascaran,
köpte på skojskull för att testa den då jag är trött på mina vanliga jag andvänder,
Andvänder en ögonbrynspenna från Rimmel som jag gillar rätt så mycket
 så bestämde mig för att testa en mascara ifrån dom.
Glam´ eyes alltså, fick verkligen jätte fina fransar av denna me like.. värd att testa.



 







testade även ett läppglans ifrån Rimmel som jag inte heller kan sluta kleta på läpparna,
Vinyl Gloss Mirror heter det och jag köpte i en ljusrosa färg,
ger inte så överdrivet mycket färg åt läpparna och det klibbar inte något så fruktansvärt som gloss ofta kan göra.
Så jag gillar det verkligen, något jag kommer fortsätta att köpa, det ska alltid finnas tillhands i min handväska! (Y)








Nej nu blir det sängen klockan är på tok för mycket och jag ska upp och rida tidigt till morran. Take care. 

Älskade Ed Hardy..

2008-09-11 | 01:16:00 | Allmänt | Kommentarer (0)




Jag är bara älskar Ed Hardy, allt började med bikinin efter den så vart jag helt såld. La nyss iväg en beställning på en fräsch scarf som jag bara inte kan bli missnöjd med den är så fin. Många tycker det är idioti att lägga dom pengarna på en scarf, men ibland kan det kännas rätt skönt och ibland så behöver jag det verkligen!



Jag är riktigt stolt över mig själv att jag faktiskt har lyckats att ändra på mitt köpberoende såpass bra som jag gjort. Jag behöver inte längre handla enbart märken, jag har alltid vart en fjolla med det förr men har växt ifrån det Gina och H&M är ju super bra med kläder - ofast iaf.  Varje gång jag går in i en av butikerna så hittar man alltid något man vill ha eller behöver. Jätte fina baskläder har dom utan att tveka, Jeans är jag väll fortfarande fjollig med men det är ju bara för att man har sina favoriter och favoritmärken som man vet är bra, har bra passform och håller måttet. Jeans är något som jag känner att man kan lägga lite mer pengar på, det är dom värda, så mycket man andvänder dem!        
Känner samma sak för ytterkläder, Jackor och västar. Jag lägger helldre en större peng på en fin och snygg jacka som jag vet jag kommer andvända hela höstern eller vintern, höstjackor finns det många utav, även vinterjackor. Jag har några höstjackor som är lite billigare och därav många. Skinnjackan är ju alltid ett måste i en gaderob. Så tjejer och killar om ni inte äger en skinnjacka rekomenderar jag er stark till att gå och köpa en sådann, och gå sedan ur butiken och känn att ni gjort ett väldigt bra kap för skinnjackan funkar till så många outfits och passar till så många tillfällen.  Nej vrf sitter jag här och babblar? 


Over and Out.

sorg.

2008-09-10 | 23:06:09 | Allmänt | Kommentarer (0)



Nu blev jag jätte ledsen och bara helt stum. Det här hände bara inte, det är inte rätt!

Det är så fel, jag fattar inte vad det är för idioter som suttit och bestämmt detta, och vad är det för jävla fegisar som ljuger och hittar på historier som inte ens är sanna? och påtal om idioter, vad är det för folk som ens kan tro att detta är sant? För att de sitter snygga, blonda perfekta små tjejer och yttrar sig och att de är kåta jävla gubbar som bestämmer? "/

- Det är bara så typiskt!




"Tjennamoss, knullkompisar!"

2008-09-10 | 22:20:10 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hejsan bloggen!


Sitter hemma hos mamma nu, inknödd i soffan med en skön filt är jätte mätt och kollar på American pie 2 med mamma och håkan. Kollade på Idol innan såklart, gud så bra en tjej var.. hon som dett stått om i tidningen jag rös andä nerifrån tårna och upp till hårbotten. Ledig imorn och på fredag jag tog mig tid att komma hit lite, inte vart här på länge. Vart ute i stallet och myst och borstat Preme med, ska rida och mysa med både honom och Nischaala imorn då det finns mycket tid att bara ta det lungt, imorn ska jag och mamma göra våran indonesiska kycklinggryta med den är bara föör god alltid lika kul att göra mat med mamma med, vi pratar alltid en extra massa och maten får verkligen kärlek. höhö!

Igår kom Oscar hem t mig i Tanumshede, han hittade nästan ända hem till mig. Kollade film och tjötade, vaknade för sent imorse och gick upp åt och halv kollade på en film medans jag fixade mig, Medans han bara låg i sängen och slappade, för lätt att vara kille ibland tycker jag. Sedan tog vi bussen t Uddevalla där Håkan hämtade mig, Oscar missade sitt tåg så han åkte med hit en liten stund.

Känner egentligen bara för att vara hemma här hos mamma i helgen, men TH fyller ju år så vi ska fira henne på lördag och sådär. Kanske är här tills på iaf lördag dag eller ngt iaf, behöver vara lide med hästarna och sådär, kanske jobba några timmar. Tänkte åka och hälsa på morfar på fredag med, älskade morfar! <3




Min stallkisse har en kissunge över som ingen velat ha än, (hon är mamma till Gucci med) funderar starkt om jag vill ha den oxå? så himlans söt. Jaja, nu ska jag lägga ner datorn.    CYA!

¤#%&¤%&"#&/%&(/%&¤#¤&&#%¤/()=?=)(%¤#

2008-09-09 | 14:59:21 | Allmänt | Kommentarer (0)






VISSA HAR DET BÄTTRE ÄN MIG IDAG!


ÅH, Jag blir så avis. Caroline ringde precis mig och frågade vad jag gjorde osv. så frågar jag såklart det samma och vad får jag höra
"Vi sitter og ska ta en tur til magaluff"      Caroline och Tonje, bestämmde sig kl 6 imorse för att ta en sista minuten, svärde lite åt dom för att dom inte ringt mig, hon vågade inte ringa mig så tidigt, hade kanske visserligen inte svarat heller. MEN ÅH SÅ UNDERBART DET HADE VARIT!   

Åh nu blev jag helt cp, vill oxå!    Papi åkte till Spanien igår IGEN denna gången med Stubbe. Han har varit hemma i 1 vecka eller ngt och så stack han igen ja, suck.

Nej nu ska jag gå till Apoteket, och drömma mig iväg till magaluf!  CYA!

Gratisbio.se

2008-09-09 | 14:40:27 | Allmänt | Kommentarer (0)

Detta eviga tjöt om olika sidor där du samlar poäng och får gratis produkter, presentkort osv. smittar verkligen av sig i längden. Jag bestämmde mig för att testa och bli medlem, och det har helt ärligt gett resultat efter bara 2 dygn för mig, redan fått poäng till bio biljetter som kommer hem skickade nu om 2-3 dagar!   Presentkort finns på bl.a KICKS, H&M, ÅHLÉNS, GULDFYND, GINZA, THE BODY SHOP mfl.  Och hörrni, Gratis är väl aldrig fel?

Bli medlemmar ni oxå, om ni blir värvade genom mig så får ni 75p  (:   http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=70660





Håller på att tvätta nu jag, sängkläder för tillfälet, känner mig lite duktig faktiskt. Ska snart ta och gå upp till Apoteket med och handla där lite. Har inget alls här hemma om man skulle få ont i huvudet eller ngt liknande, behöver köpa lite produkter till ansiktet med, har fått dålig hy när jag flyttade hit, tror det har att göra med vattnet  "/   
Hyn vänjer sig ju men att ta hand om den extra mycket kan ju inte skada..   Nej skriver sedan igen!     CYA!

Kom-ihåg-inlägg

2008-09-09 | 01:47:44 | Allmänt | Kommentarer (0)


Glöm inte att gå till apoteket imorn Keela. 

Sean Kingston - Red Dress

2008-09-09 | 01:33:01 | Allmänt | Kommentarer (0)

... så himla bra låt.

dag har inte varit en bra dag på något sätt för femöre. Börjar med att jag missar dagens ända lektion.. Bra början va?
Angelica kommer hem sur och grinig som jag vet inte vad och vi tjaffsar, hon smittar av sig med sitt humör och jag va fast i surträsket rätt så snabbt.. Hatar att vara så sur och grinig, de är inte alls trevligt, så jag blir sur på mig själv med och det gör inte saken bättre.

Angelica åkte till Rikard idag eftersom hon ska kolla praktik i Göteborg imorgon. Ska bli intressant att se hur allting artar sig för henne, jag är så nyfiken och hoppas på det bästa. Vi skulle kollat på lägenheten idag men de blev inte av nej, men men. Jag bestämmde mig för att ta mig en fet jävla pizza och testa hur dom är här i Tanumshede, Pizzan vad god och pizzasalladen var nästan lika god som Ti amo´s, mums. Gick även en sväng och köpte mig ramlösa och lite naturgodis som jag tänkte ha ikväll i min ensamhet.. och det hade jag. Nu är klockan alldeles alldeles för mycket.. Men känner mig uttråkad och försökte lägga mig förut vid 11 tiden men bara legat och vritt och vänt mig utan att somna "/

Ligger i sängen nu och kollar på The Bucket List bra än sålänge iaf, lite seg i början men börjar rätta t sig nu. Kollade även på Speed Racer förut, den va faktiskt bra. hihu.  Imorn har jag en lektion, och det är rättskunskap kan ju hoppas att jag hittar till den lektionen iaf, dom är inte speciellt hjälpvänliga på skolan kan jag lova (elever alltså) och lärare ser man ju inte någonstans även fast man går in i lärar hallen eller vad man ska säga, där alla har sina kontor iaf, alla sitter på möten eller så är dom inte där. Så hur ska jag kunna hitta lixom?

Imorn (idag?) kommer kanske Oscar och hälsar på med, trevligt.  Nej nu ska jag gitta.  CYA!

vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill

2008-09-08 | 14:39:53 | Allmänt | Kommentarer (0)

Menar gud vad jag saknar alla, jag är så sur över att de är 19 för att åka uatn någon som är 23, blir så lack!
Jimmy hade några kompisar som kanske skulle med så kunde boka in mig med dom, men hallå de är ju inte säkert.
Vad är 19 för jävla ålder att sätta på något? jag blir så förbannad, blir ju inte 19 förens 4 feb.. såååååå arg är jag! Ska ringa till Tallink & Silja line och försöka fixa Jezper hade tydligen fixat på något vänster förra året..  VILL, VILL, VILL!





Fan vad folk väckte mig imorse hela jäkla tiden, sms efter sms från 7 olika personer och sedan ringde det väl 4 gånger eller ngt. allt innan kl 9, får man inte sova på morran längre? Och så sur över skolan idag med, åh lackar snart på allt.

En grej som är positiv är att jag, Th och Linnéa ska sätta oss ner och snacka om Thailand, när, hur, var. Vi kommer aldrig komma iväg om vi inte börjar vara lite alvarliga med det vi säger haha.. :)  Nej nu ska jag göra lite mat! CYA!

It felt so wrong, It felt so right.

2008-09-08 | 00:35:27 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hopp, hamnade här igen ja..

Jag gick upp t ICA förut och kirrade onyttigheter till film kväll med Angelica. Det är söndag då är det meningen att man bara ska vara helt slapp och inte göra något, men vi fick städat lite förut och sedan så gick jag som sagt och handlade. Så nu har vi kollar på You don´t mess with the Zohan. Sååååå värdelös säger jag bara, se den inte. Eller gör ni de men inget jag skulle rekommendera alltså, fy fasen!  sämsta på länge verkligen. Och nu tänkte vi kolla på The bucket list inte sett den än men den ska ju tydligen vara jätte bra (: Om jag nu inte somnar mitt i filmen eller i början av den, är så hopplöst trött somnade t flera gånger under första filmen. Klockan är ju faktiskt rätt mycket så det är ju inte så konstig.. har ju inte dirr sovit mest denna helgen heller. Så jag får faktiskt egentligen somna lite sådär.

Maria (halvsyster) och Maria har nu flyttat till Östermalm istället för Södermalm, och jag måste ju åka och kolla läget väldigt snart? eller hur? Angelica honkar säkert, bara att hon är för liten för att gå ut medans stora syskonen kan gå ut och svina får hon sitta ensam i lägenheten höhö. Ska även åka till min kära syster Petra snart ner till Växjö och hälsa på, hälsa på min kära häst med. Går tydligen skit bra och de är jätte skönt att höra, saknar honom såååå jäkla mycket!

Händer en massa saker nu till helgen som kommer igen, vart något viktigt nu 3 helger i rad. såja, jag hoppas inte jag blir utsliten snart. men 4 veckor på mallis gjorde en lite härdad.. I think! Iaf alltid jag som håller ut längst och är uppe längst, brukade visserligen vara så innan med men nu känns det extremt. och på tal om mallis, jag saknar alla jag träffade så jätte mycket. Alla vart så stört sköna.. Love them all! Pratar ju en del med några av dom iaf, tänkte ta en roadtrip och hälsa på folk snarast. Jimmy, Jimmy, Joakim, Jack, Viktor, Tonje, Marina, Caroline, Kine, Veronica.. osv. osv. osv.

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan bädda ner mig skönt i min älskade säng.  CYA!





- Too bad we can´t rewrite our own history.

shes so high.

2008-09-07 | 18:33:41 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hejsan alla sötnosar!


Vart hemma i stenungsund över helgen, dock har jag inte varit speciellt mycket hemma i std utan har mest hållt till på Tjörn denna helgen igen. Vad är dealen med Tjörn?  (alla vet ju att jag inte är speciellt förtjust i tjörn i vanliga fall men hör och häpna; Tjörn är inte längre speciellt farligt tycker jag. Har väl förmodligen börjar gå ihop bättre med folk som bor där!)

I fredags kom papi och hämtade mig här i Tanumshede och sedan så åkte vi en sväng förbi torp, fick köpt lite saker iaf!

2  par chinos
1  klänning
1  par leggings som ger en syn av skinn!
1  skärp
2  t-shirts
1  linne
1  kofta

så nu har jag lite mer i gaderoben, egentligen lite för mycket men de ska rensas snart igen (:

Jag ohrkar verkligen inte skriva om denna helgen just nu, den har bara varit så bra som den kunde bli och så mycket saker har hänt. Inlägget hade blivit så sjuuuuukt långt om jag skulle skriva allt, Så jag skiter i det idag!  Sexpartyt va iaf värt, sjukt kul.. Vi hamnade sedan inne i stan efteråt igår. Och jag, Julia och Svea hamnade på en Gayclub?  haha ja de va lite speciellt, men de va ändå kul! hahahaha!   Hemma i Tanumshede nu igen, börjar änna kännas som hemma nu. Pappa va snäll och körde hem oss idag, körde förbi Linnéa och hämtade smink och kläder osv som jag haft hemma hos henne nu i helgen sen tog vi en donken på torp! (H)     nej nu ska jag runda av här och göra något vettigt.    CYA!

Gossip Girl.

2008-09-04 | 23:37:06 | Allmänt | Kommentarer (0)

ÄNTLIGEN NYA AVSNITT!
Inte en dag för tidigt kan jag lova, Gossip Girl är bara för bra, I Love It!    Och första avsnittet av säsong två va bara så bra det kunde bli, jag grinade som en liten flicka like always när de är något fint, hemskt, sorgligt, eller bara almänt bra t filmer och serier.        - Kan jag inte grina åt saker jag behöver grina åt istället?






Sitter hemma ensam i Tanumshede nu, Angelica åkte hem t sin mamma vid 4 idag så jag har spenderat dagen ensam i stort sätt. Vad har jag gjort? Nah skulle bara ta en liten powernap och sen hade jag tänkt gå ut och gå och vad händer? Jo jag somnar och vaknar när klockan är halv 9 cirkus, va inte lika kul. Så sket i promenaden och satte på gamla avsnitt av Gossip Girl för att färska upp minnet och sedan för att kolla på de nya som jag inte haft tid t innan. Oh love it!

är väldans trött, igen.. och ska nog fixa mig inför sängen och sedan mysa ner mig i min ensamhet och kolla på en film, antingen You don´t mess with the Zohan eller Sjätte sinnet. Kommer dock nog somna rätt så fort? Och imorn är det fredag ska bli himla kul helg alltså, Imorn är det fortfarande lite oklart vad som händer men har 3 saker att välja emellan så något kommer jag ju göra iaf. Pappa kommer och hämtar mig vid 12 tiden imorn (Jag vet min pappa är alldeles för snäll! <3) så får jag köra hem så stannar vi på torp och sådär och handlar lite kläder.. Och på lördag ska jag ju på Sexparty. woho, ska bli så himla kul, dricka vin, käka god mat, prata, fnittra och bara ha kul och allt som hör till!   CYA!

helt oväntat!

2008-09-04 | 14:38:50 | Allmänt | Kommentarer (0)

Fick nyss ett sms, (inte för de va något som inte brukar hända ^^ alla vet ju hur jag är med min mobil!) det som vart oväntat va att de va den killen med lägenheten i Grebbestad på 60kvm och saker som hörde av sig.

"Hej Michaela! Jag är ledsen att det dröjt med mitt svar.
Är ni fortfarande intresserade av lägenheten i Grebbestad?
/ Mvh Mattias Landgren"


Fick ju reda på att vi stod 3a i kön utan att han hade nämnt något om någon kö så vi belv såklart sura och tog första bästa och hamnade här vi är nu. Vi trivs ju men ändå inte, svårt att förklara hur men ah. Ska åka och kolla på den och se hur den är och sedan bestämma oss..  nåväl, va bara tvungen att skriva det haha! CYA!

sömntuta!

2008-09-04 | 13:25:57 | Allmänt | Kommentarer (0)

Gud vad segt dagen går, jävla Angelica, kände på mig att jag bara skulle ligga kvar i sängen imorse men hon tjötade upp mig "ärligt, du kan inte ligga kvar i sängen och skita i skolan för att du inte sovit något!" Jag; "EEH, Jo!"  men så gav hon mig en sån blick så jag gick upp nu vart jag ju redan vaken lixom. Fixar mig lite snabbt och kastar i mig två mackor och lite nyponsoppa sen sprang vi iväg. Och när jag kommer fram t skolan så måste jag fråga efter vart Psykologin ska vara, alltså i vilken sal!

Någon lärare; Psykologin börjar inte förens period två.

Gissa om Angelica fick världens blick tillbaka efter det haha, kunde lika väl legat kvar i min sköna varma säng.
Så jag är alltså ledig varje torsdag med nu fram tills period två.. Lite väl slappt! Gick hem igen och la mig och kollade på Saving Private Ryan och vad jag grinar t den filmen, den är så hemskt sorglig och bara så bra. Love it!

Och hur snygg är inte Edward Burns på en skala? Han är ju med i 27 dresses som vi kollade på igår med, gosh. *dreggel*  Och att Vin Diesel är med en sväng är inte heller så dumt (;

        


Pappa skulle egentligen kommit hit idag men han va tvungen att jobba så han kommer imorn istället, men jag funderar på om jag ska åka hem t mamma idag och få rida, inte gjort det på länge nu. "/   Ska kolla upp om de finns stall här så jag kan ta hit Preme eller Nischaala eventuellt.. Kolla går ju alltid, menar hur mycket har jag att göra efter skolan? eh INGET. Läxor och så sedan när de kommer igång men alltid haft tid för hästarna iaf. Förr gick jag upp varje morra och fodrade, utsläpp och mockade för min egna häst, sedan när jag kom hem fixade jag med läxor och käkade sen var de stallet som gällade igen, resten utav dagen typ.. Saknar det faktiskt lite, även fast man inte har tid med något annat men hästarna gör mig så lugn i själen, jag mår så bra av att vara ibland dom. Saknar det en väldans massa!

Nej nu slutade Angelica skolan så ska gå upp och möta henne vid ICA, ska gå t banken och ta ut lite pengar som jag har på ett konto som jag inte har kort till? Sedan ska vi gå in och handla lite. Igen, vi handlar fan varje dag känns de som! jaja.      CYA!

IT-plagg nr;1 = Skinnbyxan.

2008-09-03 | 21:16:44 | Allmänt | Kommentarer (0)

Uäk, jag kommer nu säga att jag tycker det är så fruktansvärt fult och jag aldrig kommer ta på mig ett par bara för att det är inne. Men vi alla vet väl att jag någongång kommer hamna i ett par bara för att! - Suck. Men Men.




Idag har vi faktiskt inte bara suttit hemma och gjort ingenting som typ dom andra dagarna.. Vi har vart ute och gått i ca 1h, målat badrummet och städat.. Lagade nyss lite mat, lite sent men vi vart hungriga inte hunnit käka riktig mat idag. Spagetti och köttbullat haha. Avancerat va? (;   Nu sitter jag här och bara är nöjd över min insats och är helt vit på armarna och händerna haha så jäkla fult!   Köpt lite skolsaker idag med, 4 block, (rosa, lila, svart och limegrön) höhö och lite pennor, sudd och sånt där man måste ha.. Köpte en ny kalender igår med, rosa/svart så söt, så söt..

måste måste måste köpa chinos, kofta, t-shirts, linne och sjal imorn eller på fredag(senast!) och köpa mer sedan i veckan. (sedan kommer det säkert bli ett par skor med, så det blir en hel outfit) öööh, okej kanske en outfit till som jag kan ha på lördag? vi märker, vi märker. Och för er dummon som inte fattade att inlägget igår om Oscar var ironi så är ni ju dumma på riktigt :D     Nej nu ska jag duscha och sedan slänga mig i sängen och kolla på transformers ^^  CYA!

bara för att..

2008-09-02 | 23:18:10 | Allmänt | Kommentarer (0)

Ja den där Oscar, han är ju helt körd i skallen! Bara lite onödig info. Skriva svenska kan han inte heller...

Paul Walker, han är fräsch han!

2008-09-02 | 22:13:59 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hemma i Tanumshede nu igen.. Vart en rätt så trevlig helg. förutom söndagen haha!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket alltså, körde från Std till Tanumshede och handlade med Papi på ICA. Han bjöd på en stor handling, snäll är han så kollade han hur vi bodde och lite så, men han hade så borttom hem igen så han va tvungen att åka nästa lika snabbt som vi kom hit tyvärr! Men han kommer nog på torsdag igen då ska vi åka t IKEA och handla lite köks saker och handdukar, sängkläder osv. Funderar på att åka till strömstad och shoppa lite på torsdag med eller om jag ska vänta med det tills på fredag då jag kommer till std igen så kan jag åka in till stan?

Ska nog ta och måla toan imorn, behöver göras så varför dra ut påt?

Vi har myst t det idag, (igen) lagade Tacos och har fast and furious race. ska snart sätta på 3an haha (: Gott lata vi är! Men finns absolut inget att göra här när man inte känner någon. Ut och gå osv men de tar inte hela dagen, längar lite efter att få läxor och behöva läsa. Jag har ju en hel del tid över på dagarna om man säger så.. (H)  Känner för att läsa en super bra bok, men har inte tagit med någon hit så ska nog gå upp och köpa en imorn.



    Så pojksöt!

Nej nu ska jag fixa mig inför natten sen slänga mig i sängen och fortsätta kolla på filmerna med lil sis, kommer nog somna rätt så fort men.. (och ljuden i filmerna är ju sååå underbara och bilarna är ju inte dåliga dom heller, tänk om man hade en sådann *dreggel* hade väl kanske kört ihjäl mig men hahahaha) CYA!

UNDERBART ATT VARA GAISARE!

2008-09-02 | 00:12:37 | Allmänt | Kommentarer (0)

 - JA FÖR DE ÄR UNDERBART ATT VARA GAISARE.

Vart inne i stan på matchen, vad glad jag är att jag sjukanmälde mig och stannade i std för att kunna gå på den. Tänk om jag hade missat det jag hade vart så sur på mig själv.. Åkte in med Jocke lite tidigare, käkade och så mötte upp Oscar och två av hans kompisar, sedan så vart William där med så han stod vid oss. VILKEN LYCKA DET VAR IKVÄLL!

ÄNTLIGEN så har vi tagit dom, 16 år har vi väntat på detta. SJUKT! Gosh.
GAIS BÄST I GÖTEBORG.







Nej nu ska jag ta och duscha en varm dusch eftersom jag är pisseblöt efter regnet i stan, de va kanon väder när vi åkte in sen vart vi inne och käkade och det började helt plötsligt att ösregna och så fortsatte det ja. Fick helt enkelt gå i tåget utan paraply, inte lilla biten vi gick idag heller. Och fy fasen vad alla blev pisseblöta, men nu i efterhand va det värt det! CYA!

besviken..

2008-09-01 | 11:01:02 | Allmänt | Kommentarer (0)

Angelica jag blir så besviken att du aldrig tar ditt ansvar, du skulle kommit hem igår för att hjälpa till du har stöka ner exakt lika mycket som jag. Vid senast 4 skulle du kommit, kom du? Näh, har du någon mobil? Näh. Ringer vid 9 på kvällen eller ngt "jag kommer 8 till morran istället!"  har du kommit? NÄH. Och nu kommer pappa snart hem och jag är bara så arg och besviken på dig, du måste lära dig ta ansvar. För det är du verkligen värdelös på, trött på att behöva leka mamma hela tin.


Ska bli skönt att träffa pappa igen, han har vart i Spanien nu ett tag. Undra om han köpt med något roligt, är dock inte hemma när han kommer hem och angelica har hans nyckel, och vart är hon? Jo hon är på Tjörn och skiter i allt annat. Bäst för henne att hon kommer hem innan honom, eftersom jag är på fotbollen ikväll! Återstår och se.
 - Ska slakta dig annars!



Drömde att jag hittade min iPod inatt, men minns fasiken inte var. Tänk om den ligger där drömmen hittade den? :O
Nej nu ska jag ut och gå en sväng, bara väntar på att tiden ska gå lite fortare! CYA!

          Oändligt fräsch!