Lifehouse dille? - Javisst!

2009-03-31 | 23:54:21 | Allmänt | Kommentarer (0)


I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held on to
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you
I'm living for the only thing I know
I'm running and not quite sure where to go
And I don't know what I'm diving into
Just hanging by a moment here with you





Free Fallin´

2009-03-31 | 20:18:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Så va man hemma i uddevalla igen, meningen var att jag skulle varit hem i söndags men på något vänster blir det alltid att jag blir kvar 2-3 dagar extra haha (: Nåja, I lördags blev det en liten utgång på något jävla vänster hamnade vi på helt fel ställe och kan inte ens med att skriva var. Så värdelöst är det där ända + i kanten är att jag äntligen fick träffa Sara som jag knappt träffat sedan 8 i högstadiet och det var inte igår eller hur?  Hon var sig ivartfall lik, och tur va väl det. Söndagen blev väldigt slapp, sov mest bort hela dagen. Igår fick jag för första gången lyckats skrämma Bränne, hade gömt mig så fint i Mats förråd för ölen och skrek på Bränne när han öppnade dörren för att sticka in handen och ta två öl, muhahahahahhahaha (: Blev inte många knop gjorda igår heller, idag har jag varit hurtigare och vart ute och ridigt + städat en hel del i stallet, rensat bort lite gamla grejer, tagit bort vintertäcken som inte längre andvänds osv. Pappa kom och hämtade mig hos Mats och vi stannade och lunchade på TiAmo i stenungsund och jag sprang in och bokade tid hos frisören ÄNTLIGEN säger jag bara fick tid den 8e, Tack Malin som kan klämma in mig så snabbt!

Ikväll blir det väldigt lugnt, behöver egentligen tvätta lite, har en hel hög att ta hand om som bara ligger och stirrar på mig men det får jag lösa imorgon, upp tidigt och försöka komma igång med vardagen lite igen har nästan glömt hur den fungerar? Ska rida både Morando och Pistol och även försöka hinna få någon som kan köra mig till Munkedal så jag kan köpa torv och foder, mamma hade glömt göra det till mig när hon va där förra veckan det smartasset. Nej om man skulle kolla lite Greys kanske? (;



sömnbrist? javisst!

2009-03-27 | 08:58:23 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gmorgon vänner!

Inte mycket sömn inatt men nåja jag lever ivartfall, jag kan gissa att jag kommer dyka ner i Mats säng direkt jag kommer innanför dörren typ hahaha. Kan ju försöka hålla mig vaken ivartfal (;

Jag skulle börjat tidigt idag intalade jag mig själv, men min säng är så förbannat skön så jag ohrkar inte ta mig upp, ligger fortfarande kvar.. så skönt att bara ligga, jag är expert på att bara dra mig helt enkelt. På lördag tänkte jag ta och ta död på några slötimmar genom att gå i stan jag behöver grejer och Bränne och Mats skulle kolla lite nya skjortor tydligen så dom följer med dom med. Sedan gissar jag att Raz och Manne och div. kommer till Mats på eftermiddagen?  Jaja vi lär märka, Nej nu måste jag ta mig upp, kollar jag ut har det lagt sig ungefär 2-3 dm snö över natten :| och enligt källor är det bara slask i stan typ, jag ohrkar inte.. så himla trist!  Nåja det är bara att se glad och nöjd ut, ska nu ut och jobba så jag blir klar någongång så jag kan få åka in till stan. 



 

....

2009-03-27 | 01:30:38 | Allmänt | Kommentarer (0)


I don´t know where to go from here?
- do you?



John fucking Blund..

2009-03-26 | 23:35:08 | Allmänt | Kommentarer (0)


... tycker inte om mig. Jag behöver sova varför är jag inte trött? Ligger ivartfall i sängen nu, jätte längesedan jag tog med datorn hit men tänkte kolla lite serier på den och somna till, iaf försöka somna till. Skapade ju en ny regel som löd ingen tv eller dator i sovrummet, lyckats hålla den rätt bra fram tills nu då jag bärde med datorn, nåja något återfall måste man väl få ha? Det är rena stormen ute och det snöar jätte jätte små flingor imorgon skulle det vara minusgrader och snö enligt vädret.... Har lovat att jobba som sagt och bestämmt att jag ska upp innan 8, jag kommer vara som en zombie helt klart det är ingen tvekan om saken, att ta sig upp på morgonen är verkligen inte min grej, jag vill hellst bara ligga kvar och gosa ner mig i värmen som man byggt upp under natten.. ouff!

Planerar att vara klar med stallet imorgon runt 1 tiden, och ta buss/tåg in till stan vid 2-3 tiden. Men svårt att planera när jag inte vet hur hästarna har betett sig under natten, dom har väll rört runt som fasen bara för att så de tar dubbelt så lång tid, nåja det kommer jag märka imorgon.



isbergssajjad...

2009-03-26 | 18:29:19 | Allmänt | Kommentarer (1)


.. haha skrattar lika mycket varje gång jag ser ICA reklamen som går på tvn just nu. hahahaha så skön!



Har fått denna låten på skallen, första gångerna tyckte jag den va värdelös.. men det är en sådan låt som växer till sig enligt mig. Vet fortfarande inte om jag tycker om den speciellt mycket men det är iaf en som jag fastnar på.




Skulle egentligen varit iväg idag, men jag fick jobbtider imorgon så jag stannar hemma och jobbar morgonen istället. Tar sedan och åker till Göteborg blir hem till Mats, ev träffa lil sis en snabbis i stan om hon ohrkar ta sig in ifrån kortedala (långa biten, eller hur!!!) Bränne kommer till Mats med, dom ska öla ovanligt huh? (; Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen sedan ska jag kolla hockeyn, och efter det blir det faktiskt en kvällspromenad via strandpromenaden. Blir att försöka komma isäng tidigt idag, eftersom jag ska jobba + att jag vet att det inte kommer bli tidigt imorgon eller på lördag. Bara att försöka få sova inatt med andra ord, haha..



Facebook dumheter..

2009-03-26 | 15:59:16 | Allmänt | Kommentarer (0)


... ja dom flesta hänger väl på Facebook? Nåja, ni vet dom bilderna folk har lagt ut ett tag med olika figurer osv. med olika personligheter så taggar man ens vänner? Blev precis taggad som "Daddy´s Girl" av Fredrik, de va ju otippat, hahaha blev inte ens förvånad dom säger det för jämnan, dock är det inte lika illa som det låter enligt mig, men folk ser väl på saker ur andra vinklar. Men jag är inte den ända i min krets som är lite bortskämd...

Nåja, idag fick jag världens skönaste ridtur. Gosh, red ett bra tag på stranden red lite volter och så.. Mamma följde med ut en sväng hon med, korsitaket. Jag blev helt ärligt chockad när hon sa de utan att jag frågade om hon skulle med. Jag tar för givet att jag får ett nej till svar nu för tiden så jag frågar knappt längre men nu när det börjar bli bättre väder så vill hon gärna med ut, men när det är sämre så passar det inte. Nu ska jag strax börja tänka på refrängen.



Morando <3

sommar 09, längtar!

2009-03-26 | 12:04:01 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. känner att det kommer bli en grymt bra sommar. Can´t wait!




Gdag vänner!

Ouff, jag är så sleten förskyld och trött och allmänt seg och nere. Inte okej, jag hatar att vara sånhär vill vara glad och må hundra! - Nåja man kan inte få allt hela tiden. Ska ta och gå ut i stallet så ska jag ut och rida, det är sol ute idag igen men bara +4 så lite kallt men bara att ta på sig ordentligt, blåser lite med så kommer vara kallt när jag rider förbi vänstra sidan av havet där det blåser som mest idag... funderar visserligen på att ta flaggvägen, har inte hunnit rida den med Morando än eftersom de vart så himla blött osv. men nu är det ju istortsätt upptorkat så kanske ska ta den turen? Fårse, nu ska jag iaf ut i vädret (:  Snart dax för turen ner till högås med, så himla mysig tur men den vill jag inte rida själv den är på tok för lång för att rida ensam man vill ju ha någon att tjöta med, eller så tar jag och ringer Jonna, hon är grym på att tjöta. Vi har kommit in i ett stadie där vi ringer varandra varje morgon? But why? hahaha.

CYA.

pepptalk...

2009-03-25 | 21:29:00 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. är vad jag hade behövt precis nu. När jag kom hem förut så tog det inte långa stunden innan gammal skit rivdes upp p.g.a ett brev som pappa hade fått hem i brevlådan, jag blir så trött och frustrerad och känner bara för att lägga mig ner och dö ett tag och sedan återuppstå när allting är över. Eller iaf komma ifrån och slippa tänka på det, gömma mig någonstans. Har en stark tanke på att ta och hälsa på syster ett tag, eller någon annan som kan ta sig ann mig haha (:

Nåja, tog världens härligaste ridtur förut så himla härligt, dunderbra väder. Imorgon ska det dock inte vara lika bra enligt vädret men ut på en tur ska jag ivartfall på morgonen sedan så ska jag försöka planera om hur jag ska göra. Återstår och se hur det blir. Känner för att träffa Jonna, kanske kan gömma mig hos henne ett tag? Lockande.


ååh allt va så bra fram tills idag, mådde hundra och pang. TÅL INTE!

u will be sorry when I´m gone.

2009-03-25 | 12:46:05 | Allmänt | Kommentarer (0)


hur längesedan va de inte man hörde Blink 182?

Hello there, the angel from my nightmare,
The shadow in the background of the morgue,
The unsuspecting victim of darkness in the valley
We can live like Jack and Sally if we want
Where you can always find me
And we'll have Halloween on Christmas
And in the night we'll wish this never ends
We'll wish this never ends.


CYA.

solsken + förskyldning.

2009-03-25 | 12:32:42 | Allmänt | Kommentarer (0)


Mah, idag är jag mindre snuvig iaf mindre rinnsnuvig men tät är jag fortfarande ja.. blöh! Har även halsont idag och rethostan började igår blir så trött på sånt här vill må hundra all the time. Nåja, sitter och gör verkligen ingenting just för tillfället pappa kommer och hämtar mig vid 2tiden så kör jag hem till Uddevalla.. Vad ska jag sysselsätta mig med sålänge? Blir en promenix upp t berget med Disa ivartfall sedan får jag se, solen skiner ju idag igen. När jag kommer hem så är det första jag ska göra hoppa i ridkläderna och ut och rida ska försöka få med mamma med, hon har inte ridigt på ett tag pga. svanskotan hon skadade men nu borde den va läkt enligt mig.

Bränne ringde förut och berättade att han va påväg för att gadda sig, tror ni jag blev avis eller? Är visserligen snart min tur att göra det med men nu nu nu nu nu nu nu vill jag, inte behöva vänta 3 veckor till men som tur är går tiden fort, den bara rinner iväg just nu vet inte vart den tar vägen riktigt.. ? Nej nu ska jag ut med Disa, hur fin är hon inte? min tjej.




CYA.

underbara solsken..

2009-03-23 | 12:58:41 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. åh idag är det så härligt väder ute igen, solen skiner och det steker i ansiktet helt jäkla underbart! Dock är det mindre underbart att jag igår blev förskyld, vaknade med täppt näsa osv. vägrade erkänna att jag va dålig fram tills på kvällen då jag bara blev dåligare och dåligare.. har ont i bihålorna med, INTE OKEJ! Nåja Alvedon och Nässpray står på bordet så jag kommer nog överleva. Dåliga uppdateringen är pga. (åter igen) för att jag är hemma hos Mats, kom hit i lördags då vankades det tacos och film, igår va de thaimat och bio. Bränne lurade oss och sa att watchmen va göra bra, klart vi väljer att se den men kunde tagit någon annan för min del.. den va väl okej typ men inget mera, alldeles alldeles för lång. (Spec när man sitter och är hur snuvig som hellst!) Sitter och gör inget alls just nu pumpar lite god musik och njuter av solen som är utanför, har precis varit ute på en promenix med Disa gick upp på berget där vi va på en promenad igår. rätt fint där uppe spec när solen lyser och man mår hur bra som hellst av vårkänslorna.



Två bilder från igår då det tyvärr inte va lika fint väder. Bränne-Boy kommer ev. hit ikväll med, vill gärna att du kommer vännen, du är bäst and u know it. Blir mat och film garanterat hoho! Nåja nu ska jag ta och luncha lite tacosallad, hur gott är inte det lixom? mums, och snart är det onsdag, det innebär VÅFFLOR, våffeldagen för sketan jag och Li ska möla på alla olika sätt, glass, bär, grädde, sylt och allt man kan ha på dessa goda våfflor.



huuur bra som hellst, vägrar gå ur min hjärna den sitter där 24/7 och tja, ni vet hur det är att ha en låt på skallen. Blöh tråkigt at gå här helt själv, Mats är ju på jobbet tur jag har DisaFisa som sällskap.



...

2009-03-20 | 00:04:12 | Allmänt | Kommentarer (0)


... klockan är tok mycket och jag borde sova, ändå gör jag det inte. Jag är på tok för mycket natt människa, har jätte svårt för att somna även om jag är trött, gah. Sitter och lyssnar på lugn och go musik och bara är egentligen, har duschat och fixat så är helt redo för sängen.. Nåja, ska faktiskt ta och slänga på en film somnar jag så går jag dirr t sängen om inte så får jag helt enkelt ligga kvar här i soffan tills jag känner mig redo för att bara ligga och vrida och vända mig i min ensamhet, puff.. "/  Imorgon väntar jobb upp vid 08.30 är ett måste och jag kommer vara helt slut känner jag redan nu, kan ju hoppas känslan går emot mig och gör så jag är super pigg. Jag funderar på att försöka få i mig frukost innan jag går ut i stallet första gången för en gångs skull, brukar vanligtvis ta utsläppet och fodring och sedan gå in och äta efter det, men blir så lätt att man blir kvar inne en stund.. Nåja jag märker imorgon hur jag gör, tycker om att vara vaken ett tag innan jag äter med risk att jag inte får ner något annars. Nu; Street Kings!



CK - Finaste

2009-03-19 | 16:31:13 | Allmänt | Kommentarer (0)


hur längesedan va de inte man hörde CK då? Gosh.


Gud ska veta - Finaste
Att jag letat - Finaste
Efter nån som - Finaste
Är en sån som - Finaste
Lever livet - Finaste
Håller drivet - Finaste
Hela färden - Finaste
Du är världens - Finaste

Nu finns ingen återvändo stunden är kommen
Det är du o ja ett dansgolv o så självklart bästa sången
Denna gången gäller allt varför hålla tillbaka?
Här finns ingenting att hämta för den sparsmakta
Så jag klämmer till direkt med en fräck piruett
O hela golvet stannar undrar vad de nyss har sett
Ja tittar sen mot dig och hoppas på att jag haft rätt
Att jag har träffat på en dam med lika lite sunt vett
O du bara står där o gapar o ja bevakar
Tänker " Snälla låt henne va biten ja saknar"
O då så vaknar du till å
Från att ha varit totalt blixtstill så
Kastar du dig ut i en vild cocaratcha
Ah yes ja visste väl att vi skulle matcha
Är två fria själar på en o samma plats
nu gäller de va med så jag tar snabbt sats
O slänger mig in i den rytmiska extasen
Detta kan mycket mycket väl vara första fasen
För någonting oh so wonderful
Så snälla låt de gå för allas skull


samlag, sex, knulla, nuppa....

2009-03-19 | 16:04:56 | Allmänt | Kommentarer (0)


vad säger man egentligen? har det olika meningar för er?

Det har det fasiken för mig, jag har hamnat i den här diskussionen med flera personer dom senaste dagarna om vad man egentligen säger och i vilka tillfällen. Dom flesta tycker knulla låter så rått och groteskt, visserligen.. men då går jag emot och säger knulla är knulla? att ha sex är inte samma grej (i mina ögon) knulla, det är inget vackert ord men jag ser det som en helt annan grej än att ha sex med någon, sex låter mer betydelsefullt i mina öron. Knulla innebär för mig att man bara gört, inget kel, inget gos, inga följder, inga måsten typ som ett one night stand.. (kanske inte i alla tillfällen visst kan man knulla med lite mer känslor inblandade med, men ni förstår grejen.. lite mer rått och ofint.) sex är kel och gos and so on.  Sedan säger Jonna ordet nuppa? Nuppa? Hon förklarar det som gulligt, men naah jag vet inte jag ass.. Sedan ordet samlag vet jag inte om det finns några utom barnmorskor, doktorer osv. som andvänder nu förtiden? Det låter ivartfall så sekretess belagt...  Sen har vi ju alla olika namn för analsex, ta den i prutten, 2an, klättra upp ett steg osv. folk har så himla delade meningar om denna typ av sex. Vissa tycker det är helt okej, vissa älskar det, andra vill testa, andra har testat men gör inte om det, andra kan aldrig tänka sig, vissa blir förbannade om partnen ens drar upp ämnet.. ?  Jag kan verkligen skriva en hel roman om detta ämnet, S E X. men det ska jag inte ens börja med..

Jag va bara tvungen att få ut det här ur mitt system, hahaha flå´t!


Vårväder idag igen, suuuper!

2009-03-19 | 14:05:49 | Allmänt | Kommentarer (0)


Gdag vänner!

Hur underbart är inte vädret idag igen då? helt galet, blåser lite för mycket men inte så jag vågar klaga på det kanske solen försvinner.. Nåja, har precis varit och handlat inför helgen, när man blir fast här hela helgen helt ensam (hur ska jag klara mig? tur att Disa får stanna hemma ivartfall.. min lilla Bolt (; ) utan körkort så är man körd om maten tar slut så fasen vad jag har handlat hahaha.. Ska börja käka gröt på morgona igen så fick köpt äppelmos som jag fått lära mig ha på av Li är ju supergott.  Synd att man inte kan fånga värmen på bild, har 9,5 grader här idag.. såååå skönt. Hur härligt som hellst att kolla ut genom sovrumsfönstret och få solen leende mot en, gosh I like. Nej nu ska jag ta och säga hejdå till Mamma och Håkan som ska åka upp till Branäs sedan ska jag dirr ut i stallet rida och sedan ska jag jobba ett par timmar, inte alls sugen på det visserligen med halsont och grejer. Men måste man så måste man eller hur? 





snacka om att man får tiden till att gå..

2009-03-19 | 00:14:44 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. Just nu känner jag mig sådär superduktig. (om man bortser från vad klockan är, för hade jag sovit hade jag varit ännu duktigare) Har verkligen fått gjort sååå mycket idag och hela jag har varit igång nästan hela dagen och det med ett stort leende på läpparna, jag mår 110% och fasen vad skönt det är att känna så.

Pratat med Theresia idag (faster) om att jag snart måste ta och komma och hälsa på släkten på Åland. Sedan pratade jag med Tonje förra veckan om att jag snart måste komma till Norge och hälsa på, hon fyller 20 i April, Marina har kommit hem ifrån GranCanaria, Caroline da? inte ens hört av henne på ett tag.. Kristel är väl i militären fortfarande tror jag "/ Nåja, vissa av dom sticker ivartfall och säsongar på Mallis snart så jag bara måste ta mig tid för mina underbara norskatjejer! tycker om er ♥.  Hur fasen ska jag hinna med allt? Kan jag inte få bli delad på två hur bra hade inte det varit? (:  Hade jag kunnat vara på två ställen samtidigt. Slippa alla måsten med ena delen... Nåja önsketänkande som aldrig kommer slå in så lika bra att slå bort den tanken dirr.  påtal om ingenting så har drömt jätte konstigt det senaste, haha inte mardömmar utan bara helt wierd saker. Typ mjöl? menar mjöl? hur fan kan jag ens komma in på en dröm som handlar om mjöl? hahahaha. Man kan drömma sådanna skumma saker ibland så det är helt galet. Drömmer ni ofta?

Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen sedan ska jag sova, imorgon är det upp tidigt igen. (om man nu kan kalla 9tiden tidigt?) Nattinuffsan allihopa.



u can´t be mad at me..

2009-03-18 | 22:51:11 | Allmänt | Kommentarer (0)


Ärligt, vad händer? "/

rubrikbrist.

2009-03-18 | 18:31:06 | Allmänt | Kommentarer (0)


dagens humör :   superbra!
dagens klädsel :  ridkläder / mjukisar.
dagens frisyr :  slarvig fläta.
dagens naglar : avklippta....
dagens låt :  Shayne Ward - No u hang up
dagens saknad : ...
dagens längtan : London i april.
dagens rädsla : räknas ramla i leran?
dagens missbruk : saltanappar.
dagens ekonomi : pappa.
dagens mat : pasta och ost&skink sås med broccoli. mummmmmmaa!
dagens vän : Bränne-Boy.
dagens händelse : ingen alls..
dagens måste : städa, tvätta..
dagens lycka : ...
dagens + :  väääääädret, helt galet bra vårväder!
dagens - : hals ont.





vårdag!

2009-03-18 | 15:07:20 | Allmänt | Kommentarer (0)


Solen skiner, heeeelt underbart himmlen är nästn klarblå och det är vindstilla, jag kan verkligen inte klaga hoppas det här vädret håller i sig. Jag hade blivit överlycklig såfall, nåja man kan ju hoppas. Har precis kommit in ifrån stallet, har hunnit rida Morando jag borstade honom i ca. 1h och han är fortfarande grå kommer ta en evighet tills det försvinner. Nu ska jag ta och byta om till promenadkläder och så ska jag ta en härlig promenad i solen, ska ta och gå strandpromenaden njuta av hur fint man egentligen bor, muaaah.  Håller vädret i sig är det dax för årets första riktiga grillning snart och hur gott är inte det? FRUKTANSVÄRT GOTT! can´t wait.

Känns som om tiden bara rinner iväg just nu, om ca. 1,5 månad så flyttar mamma ut ur huset till Håkan, då kommer jag bo själv fram tills Juni. Syrran kommer komma upp med en hel del möbler från sig i maj, sedan kommer jag nog åka på smällen att få måla om allt som ska målas om eftersom hon fortfarande är i fullfart att koncentrera sig på skolan tills examen. Får ta en dag när hon kommer hem över en helg och gå och kolla ut färger, kan gissa att vi kommer tycka likadant som alltid, kommer nog bli kanoners. Vi har inte så himla mycket att bråka om när det gäller hur vi vill ha det.. Kan lova att färgerna mamma har valt på väggarna kommer försvinna snabbare än blixten när hon flyttar hahaha. Även så mycket av hennes möbler, men jag älskar henne även fast hennes dåliga smak det är en sak som är helt säkert ♥ Snart är det april med, alltså snart London weekend. Fasen vad tiden går fort, det är nästan läge att börja kolla biljetter och hotell till London weekenden med Jonna i Juni med vi ska ju på Brittans konsert där. Sommar snart, Hultan iår med så mycket som händer på så kort tid. Tur att jag är van att virra runt som en liten idiot. Funderar på hur jag ska göra med Midsommar med, har jobbat flera år irad... känns lite tråkigt när alla andra är ute och ringer och bara gapar om hur kul dom har, vill oxå! Funderar på att ta ledigt på midsommar om jag nu får den dagen. (hon brukar ge mig hela midsommar helgen så kan inte tänka mig annat än att hon gör det iår igen) Nåja det är iaf något jag måste börja tänka på ordentligt. Nej nu ska jag ta och slänga i mig något i magen, är tok hungrig.



J&K

2009-03-18 | 00:01:04 | Allmänt | Kommentarer (0)




hur kan jag vart så dålig på att träffa dig det senaste året, du är guld har alltid varit kommer alltid vara. Helvete vad jag har saknat dig Jasmine! ♥ Jag svär på att bli bättre på att höra av mig och ha tid att träffas.



get get down.. a ´la magaluf.

2009-03-17 | 23:08:17 | Allmänt | Kommentarer (0)


Fasen vad jag har haft magaluf i tankarna idag, jag saknar alla så enormt och jag bara måste få tid att åka ner i sommar. Magaluf folk vet hur man gör, bra kÅd.. Varje gång jag tänker tillbaka på dom 4 tokvilda veckorna så gör jag det med ett leende, hade så fruktansvärt kul.. men hur mycket skada det tar på kroppen ska vi inte ens gå in på.

två låtar a ´la magaluf!





jag är toktrött, men inte sovtrött så himla jobbigt varför är jag alltid sådann? Önskar jag alltid kunde somna på två röda så superhärligt som i lördags natt, ouff dirr jag slutade frysa så somnade jag som en jäkla stock. Just nu ligger jag och har ont i halsen, knarkar lite halstabletter och kollar lite på tvn men verkligen inget vettigt så får väl slå på en film eller lite serier, hellst hade jag dock gärna bara sovit... men det kan jag väl glömma antar jag. Idag ska jag dock ställa klockan på 08.30 och komma upp och rida och få gjort dagen, har inte gjort direkt vettiga saker dom senaste dagarna, och träningen måste jag börja sätta igång med igen. muähhh.. 



                             The more I have to change I just stay the same.


dubbelt spel.. ?

2009-03-17 | 21:17:12 | Allmänt | Kommentarer (0)


Muhä, fan att min bluetooth fortfarande har epanfall, annars hade ni fått se en häst som är meningen att han ska vara brunsvart, nästintill svart som nu när jag släppte in honom var grå med lite mörka fläckar. Pistol va inte så dålig han heller, men Morando va helt sinnes sketen fick borstat av det värsta ivartfall.. Nu är jag helt dammig av allt som flög av så ska hoppa in i duschen sedan så ska jag kasta mig framför en film och bara mysa ner mig. Om ni undrar varför uppdateringen varit så sinnes dålig är det för att jag stannade hos Mats fram tills idag, alltid trevligt. Eeeeeeh, go störd! Vi va ju som sagt ute i lördags, och på söndagen mådde jag inte helt okej. Gjorde till en början, sedan på eftermiddagen så smög illamåendet på mig och sen va jag körd. Hatar när den kommer smygandes sådär på dagen så mår man skit på kvällen, det är inte okej... hade ivartfall en jätte trevlig kväll i lördags med allihopa tack ska ni ha, ni är guld hela högen tycker om er ♥

Nej duscha va det ja, DHW på tvn med, svårt att slita sig, men att sitta dammig är inte speciellt trevligt eller hur? tänkte ta och slänga in lite bilder sen om internet tillåter, det är helt tvärt emot mig ibland och speciellt ikväll, antar att det tycker att jag ska sova. NEJ DUSCHEN!


oh baby baby..

2009-03-17 | 19:57:34 | Allmänt | Kommentarer (0)


la la la la laaa la la la laa..






luftenshjältar.

2009-03-14 | 08:06:52 | Allmänt | Kommentarer (0)


vad gör jag vaken kl 8 på en lördags morgon? Jo läget va så att Mats ringer kl 05:48 och så la man nyss på. INTE OKEJ, INTE OKEJ!  tötar i lite över 2h vid den här tiden, kan ju undra hur vi lyckades? tur att jag ska upp om ca. 1-2h och åka till Mats vid 11. Mycket sömn för min del, eller inte va hemma vid 3 tiden inatt då vi hämtade Linnea och Jenny på GG, så hem kom jag inte tidigt hjälpte inte att jag började kolla på en film som gick på 4an och hann sova i typ 1.5h innan folk ringer och väcker en, nåja jag vet rätt säkert att jag kommer gå och lägga mig i någon timma när jag kommer fram. Annars kommer jag aldrig palla trycket imorgon, sömn är ett måste. Nej nu ska jag testa somna om, om inte så hoppar jag in i duschen och ringer kev vid 9 och går över dit eller ngt? Time will tell.




Don´t like the backseat, gotta be first.

2009-03-13 | 20:41:36 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

sitter och fortfarande är tokmärr efter maten och väntar på Kevin, han borde vara här snart eller ngt har inte pratat med honom på ett bra tag, men han borde ju ha åkt ivartfall. Spelat in ett klipp på min plastsyster Linéa när hon skrattar, hennes skratt är så hiiiimla härligt 8 år och kanon söt låter som en ekorre på E eller ngt haha hur härligt som hellst ivartfall, Så funkar fortfarande inte bluetoothen såklart! Det var väl givet? har Mando Diao - dance with somebody på hjärnan, helt sinnes jobbigt, går verkligen och sjunger åh nynnar om vartannat mest hela tiden.

I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody
Dance with somebody
Dance, dance, dance

I'm gonna dance with somebody

When you're all alone
We become your home
We're the music, we're the music
When your love's away
And you feel betrayed
We're the music, sweet music

Nej nu ska jag gå ut i snön och släppa in hästarna så har jag det gjort, slipper jag gå ut mitt i en film sen (som alltid) Nåja. hoppas ni får en kanon bra fredagskväll allihopa!



...

2009-03-13 | 15:59:08 | Allmänt | Kommentarer (0)


dagens humör :   trött.
dagens klädsel :  ridkläder än sålänge.
dagens frisyr :  morgon ruffs! (så charmerande.)
dagens naglar : svartlackade.
dagens låt :  Brandy - Right here
dagens saknad : P to the e to the t to the r to the a.
dagens längtan : våren.
dagens rädsla : ingen alls.
dagens missbruk : vatten.
dagens ekonomi : pappa.
dagens mat : obestämmt, tacos?
dagens vän : Kevin.
dagens händelse : inget än sålänge.
dagens måste : mocka.
dagens lycka : helg, snart lördag!
dagens + : att träffa Kevin, du är bra vännen!
dagens - : ont i örat.





u be right here with me..

2009-03-13 | 15:41:16 | Allmänt | Kommentarer (0)


fasen vad hästarna älskar vädret idag, dom springer som galningar ute i hagarna, svansarna är nästan högre än huvudet och frustar och gör glädje hopp hela tiden. Så himla mysiga! Första min kära Morando gjorde va att rulla sig efter han va så fin nyborstad förut, såklart den jäkla skitgrisen! Det har blivit ändrade planer om idag med, dock inte så mycket ändrat, bara att jag slipper ta mig till stenungsund. Kevin kommer hit istället. Så åker vi hem till stenungsund inatt, han skulle va chaffis inatt för ett par stycken så vi tar och är här istället så hämtar vi upp dom inatt och åker sedan hem till stenungsund dom skulle tydligen t GG så lika bra att vara här då det tar ca. 10-15 min att hämta upp dom än ifrån stenungsund då det tar det dubbla, smart va? måste erkänna att det sprallar lite i bena så att åka in och dra en sväng på GG och dansa och tjöta lite hade kanske inte suttit så fel heller? Nåja, time will tell.

Jag tror min mobil och dator har en kupp tillsammans som går ut på att inte göra som jag vill idag. Försöker föra över lite kort via Bluetooth som vanligt, men det vägrar fungera ibland är det så att jag får starta om både mobilen och datorn men har testat 3 ggr och det vägrar fortfarande fugera, blir så T R Ö T T. Nej nu ska jag ta och tvätta, roligt va? sedan ska jag ta och dammsuga och greja lite med. Lika bra att göra det när man inte har något annat för sig, lätt att dra ut på det.. Speciellt om man heter Keela.



dead and gone.

2009-03-13 | 12:50:15 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Nu har jag inte panik över vad jag ska göra ikväll ivartfall, ska träffa Kevin så fredagen är räddad. puh! Blir lugnt antar jag eftersom jag ska ut i morgon och får inte ha minsta bakiskänslan i mig, då funkar det inte så vad vi än gör ikväll så blir det utan alkohol för min del. Nu ska jag iaf ta och dra på mig ridkläderna och gå ut i stallet, rida, mocka och sedan blir det springa in och duscha och bege sig till stenungsund.  CYA!




humörsvägningar, vad är de?

2009-03-12 | 19:33:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag vet inte om de beror på PMS eller något annat? men mitt humör som va helt okej försvann, just nu vill jag mest döda allt och lite där till. Hjälper inte att folk är griniga och sura och snåla och fulla av stolthet som dom inte kan hålla för sig själva heller. Känner för att stoppa ner den där snikiga stoltheten så långt upp i arslet på dig!

andas, andas, andas, andas, andas, andas.




#"#%¤%&=)/&%¤#""WTF&R!QY)U#)U¤!U)/¤!Y(YQ/T/!E(U#"=I"?P"`½!O"I!U#TE¤Q&R@!#!\34!32!\!

a kodak moment.

2009-03-12 | 16:59:53 | Allmänt | Kommentarer (0)

2005, styrsö.  Ouff! hemskt!!




Nihn & Keela, jag saknar dig ♥









Jag har tråkigt, i brist på skrivande...

I kept my fingers crossed..

2009-03-12 | 15:58:16 | Allmänt | Kommentarer (0)


dagens humör :   helt okey.
dagens klädsel :  slappt.
dagens frisyr :  bulle.
dagens naglar : ofixade.
dagens låt :  Nickelback - Gotta be somebody.
dagens saknad : Morando & Pistol.
dagens längtan : ...  london och lördag.
dagens rädsla : att få öroninflammation. (aj, mitt stackars öra!)
dagens missbruk : iPoden.
dagens ekonomi : pappa.
dagens mat : obestämmt.
dagens vän : Li.
dagens händelse : grabben som missade bussen och halkade på röven. hahahahahaha (skadeglädje?)
dagens måste : mocka.
dagens lycka : hästarna.
dagens + : hästarna.
dagens - : DET SNÖAR :|
























 

när kommer våren egentligen?

2009-03-12 | 15:11:17 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner!

Ouff, sorry för den helt värdelösa updaten men inte varit hemma och inte haft tillgång till internet. Kom för en liten stund sen hem till stenungsund, har varit hos Mats i 2 dagar, trevligt! Jag blir så trött på vädret vi har va, igår va det skinande sol och helt underbart, idag är det apkallt och halvsnöstorm.... Men idag blir det att åka hem och ta hand om mina hästar lite, mamma har fixat för mig, ska ju ut på lördag så kommer hon få ta på lördag och söndag med. Nåja, ibland får man faktiskt lov att göra något annat än bara vara i stallet.  Li ska ta och köra hem mig till Uddevalla, slippa ta bussen är guld hon har ända varit ute och rännt idag så hon slänger av mig på vägen hem, tack stumpan! Jag längtar så himla mycket till våran London Weekend, den kommer bli så bra. Och tills på lördag längtar jag med, iih kommer garanterat bli en super kväll, som sist + Jasmine sååå bra. SNART ÄR DET HELG!!

Dille, Dille, Dille.

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away




jäkla MTV.

2009-03-10 | 14:52:08 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag är helt sinnes dans sugen, att gå ut och ha kul är något jag känner för ikväll.. varför är det inte lil lördag (onsdag) idag för? attans oxå! MTV har stått på under hela tiden jag varit vaken och varit hemma. just dance, stronger kom precis på varandra båda låtarna gör så hela jag bara rycker typ haha love it. Tur att det snart är lördag iaf för då ska jag ut och ha frukstansvärt kul med Jasmine. Vilken kväll det kommer bli, Bränne, Semlan och Mats ska med viskade en fågel i mitt öra oxå oh-hey! Nåja, nu ska jag iaf ta och dra mig till bussen till stationen och sedan tåget in till stan.




tisdags fika med Jonna och Emelie.

2009-03-10 | 12:28:50 | Allmänt | Kommentarer (0)

Gdag vänner!

Vilken härlig morgon jag haft, solen va ju framme imorse så jag tog tillfället i akt och tog en promenad ner till torget och lite runt om, Tokbra! Nu har jag duschat och sitter i soffan framför tvn och ska snart gå till köket och fixa lite lunch, sedan ska jag börja fixa mig för att åka in till stan en sväng och träffa Jonna och Emelie om några timmar över en fika.. kan det bli bättre tisdagsmys? tveeek alltså.

Inatt va det ett soundtrack i en av mina drömmar, Uncle Kracker - Follow me var det haha är inte det lite sjukt? ser man för mycket på film och serier och så om de börjar komma med soundtrack i drömmarna? förövrigt var det en himla bra dröm, ouff!






lång sovmorgon...

2009-03-09 | 14:42:22 | Allmänt | Kommentarer (0)


..sa ju att jag skulle sova länge, länge blev till kl 13. helt galet, men somnade väldigt, väldigt sent + att jag fick ett nattsamtal vid 4 tiden, va lite roande att höra allt babbel han hade att säga faktiskt haha Nåja, pratade en lång stund och tog en lång stund att somna efter det. Men fick sova ut på morgonen och det va hur bra som hellst så nu är jag fit for fight (eller tja, nästan iaf). Har tryckt i mig lite mat och ska ut i stallet och mocka, sedan ska jag nog ta och bege mig till stenungsund faktiskt. Får se hur det blir, men känns som om det kommer bli så iaf. Nej nu ska jag ut till pollarna, kela lite med Morando och Pistol i hagen innan jag mockar!




from the bottom of my heart.

2009-03-09 | 01:29:02 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag blir så trött på mig själv när jag gör såhär, varför lixom? Jag är så korkad ibland och är så himla blåögd emellanåt och det är fruktansvärt skrattretande. Förstår verkligen inte hur jag kan gå på skiten IGEN, kommer alltid på det försent med, så typiskt mig. Egentligen borde jag bara lägga ner allt och inte bry mig, eller hur?  varför det känns så himla svårt förstår jag inte riktigt själv, det borde inte vara svårt inte nu när jag egentligen inte ens bryr mig längre, men något ligger där i grunden och jag förstår inte vad det är blir helt galen av det här, det stör mig nästan tjugofyrasju, stör mig om dagarna, stör mig om nätterna. Jag ligger lixom mest och grubblar. När jag väl börjar grubbla är jag körd, då kommer allt på en och samma gång. Murarna bara rasar runt en och man ligger och sprattlar och skriker under alla ruiner helt övergiven, ickehörd och besviken på personen man kämpade så hårt för har lämnat en för att ruttna och kvävas i all skit som den spridit runt sig. Man är fan den ända som va dum nog att stanna och gå emot strömmen när alla andra tog det säkra framför det osäkra och gav upp och gick sin väg. Ibland önskar jag att jag med va sådann, men jag är inte den som är den. Jag är inte den som sviker för att någon har det tufft, jag är verkligen inte det. Jag är en tjej som säger vad jag tycker, ställer upp till 110%, låter mig inte tacklas ner och är stenhård det är min fasad både i det inre och det yttre. Jag tänker stoppa ner din jävla stolthet så långt ner i halsen på dig, för jag tänker inte ta det mer. Du får stå för dina handlingar, nu gör jag som alla andra och skiter i det här. Som man bäddar får man ligga har jag fått höra? Hoppas du intar en skön position.. för du kommer få ligga där länge!

"han är jue inte bög eller nått han är bara så jävla galen."

2009-03-08 | 23:33:21 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu är Beck slut, och även så min huvudvärk YIPPI!

Bränne ringde sitt dagliga kvälls samtal för en stund sedan, och ca. 50% av samtalet så snackade vi WoW Jocke. Det är väl ingen som missat detta underbart roliga klipp? Björn Gustafsson is the shit! (;  Två av dom bästa klippen ever, hahahahaha! sååå sCHööön!






Jag har såklart fastnat framför Fotbollskanalen Europa på tv4, men måste slita mig så ska jag duscha och hoppa ner i sängen, är toktrött och risken att huvudvärken kommer tillbaka är större om jag trottsar att jag egentligen är trött. Nåja, duschen va det. Imorgon ska jag ta en sovmorgon, vakna när jag vaknar. Nattinuffsan allihopa, hoppas ni haft en bra helg!



Ibland får man sig en tankeställare.

2009-03-08 | 22:29:34 | Allmänt | Kommentarer (0)


.. sitter och kollar på Beck som säkert så många andra, har sett alla filmer innan men Beck går alltid hem speciellt på en söndag som denna. När man får se och höra att de verkligen är farligt att gå ensam i mörkret som tjej så tänker man till, men jag glömer av det lika fort och går ofta själv i mörker, i stan, i parker osv. speciellt när man är ute och svinar på stan. Jag borde nog ta och tänka lite mer på det, visst så blir man nojig när man går ibland, men då höjer jag volymen på musiken och bara går med snabba, starka och självsäkra steg och inbillar mig att något aldrig skulle hända just mig. Men nu när jag blivit påminnd så kommer jag nog ta och börja tänka på det mer, gärna få någon till att följa eller möta en, eller spendera lite extra pengar och ta en taxi (vanlig taxi såklart och inte svarttaxi!!) osv. Det finns så sjukt mycket fruktansvärdt sjuka människor här i världens så man borde fan passa sig riktigt, riktigt ordentligt. 






 Ett stadie då man inte ska gå ensam ute i mörkret!

Jag har sån jäkla huvudvärk, har tagit 2 tabletter och hoppas verkligen att den försvinner snart. Huvudvärk är inget jag tycker om, inte fått migrän på ett bra tag och det tackar jag gudarna för (bara för att jag sa det nu så får jag det väl antaglien) antar att ni hört om att Metallicas konsert som skulle vara ikväll blev inställd pga. att sångaren James Hetfield  är sjuk och tydligen fått köras tills sjukhus?  Nåja nog om. Nu ska jag stänga ner datorn kolla klart på filmen, och försöka få bort min huvudvärk.


Volbeat.

2009-03-08 | 18:25:51 | Allmänt | Kommentarer (0)


Dille, Dille, Dille har spelats mycket Volbeat ur mina högtalare dom senaste veckorna, sjukt bra!

Vilket jävla skitväder vi haft idag, slask, regn, snö, snöblandat osv. Fick ta in hästarna vid halv 3 eftersom dom stod och hängde och skakade, så insläppet är redan fixat för kvällen så att säga, ska ju ut och ge dom kvällsmat och sådär senare ivartfall blir runt 9 som vanligt. Har precis käkat middag, puh vad mätt jag är. Gjorde Plommonstek, gräddsås, potatis och sallad med massa god fetaost i, förbannat gott. ("Brukar" man inte ha stek på söndagar? eller är det jag som fått för mig det?) Har börjat att tvätta, och börjat städa, är så rastlös och då passar det perfekt att hålla på att dona här hemma, men snart ska jag nog ta och hopp ner i Jacuzzin, starta bastun och njuta en stund, hela kroppen värker så kan nog göra gott. Nåja, nu så ska jag byta tvätt i maskinen!



I found a way to let u in..

2009-03-08 | 13:09:53 | Allmänt | Kommentarer (0)


Jag älskar verkligen denna låten, så himla bra den blir bara bättre och bättre för varje gång jag hör den. Hon är så himla duktig Beyoncé, sån jävla röst den ger mig rysningar varje gång.   Mah, love it!

Beyoncé - Halo



Jag har fortfarande inte kommit ut i stallet, och det kommer dröja ett tag. Nu ska jag ge mig på att göra lunch, jag tror fasen det blir plättar blev så himla sugen häromdagen då Li nämnde det. Eller kanske pannkakor? Åh what ever båda grejerna är fruktansvärt goda så det spelar ju ingen som hellst roll egentligen, LUNCH TIME!



tjejweekend bokad till London

2009-03-08 | 12:34:27 | Allmänt | Kommentarer (1)


Igår så blev våran tjejweekend till London bokad och klar, flygbiljetterna är betalda och klara, hotellet är bokat och vi åker den 24/4-28/4 kommer bli hur bra som hellst, Li som fixade med allt medans jag jobbade och stod i men vi ska ivartfall bo vid bayswater, alltså mitt i smeten monsterbra verkligen. Ska bli skönt att komma ifrån vardagen lite, bara shoppa, utgång, njuta och ha kul tillsammans med en väldigt god vän ♥




Nej om man kanske skulle ta och gå ut i stallet och jobba klart? (får fundera lite på de haha) Det är så himla dåligt väder ute idag igen, snöflingor som lägger sig på den blötabacken blir slask, slask, slask usch vill inte ha det såhär. Det får helt ärligt helldre spö regna än att de är slask ute. Hellst av allt ser jag ju såklart att solen skiner på en klarblå himmel, men det lär inte hända idag så jag kan bara fortsätta drömma om den synen.




true colours..

2009-03-07 | 23:18:44 | Allmänt | Kommentarer (0)


God kväll allihopa!

Pust, kom precis in från stallet släppte in hästarna, och sköljde av Morandos ben som va lerigare än lerigast, sedan borstade jag bort resten så gott det gick, han är en skitgris, Imorgon blir det täcke på den busen! Sitter och kollar på "min stora kärlek" som går på tv3 men de är slutet på den nu typ. Har inte sett den på evigheter, den är rätt okej faktiskt lätt smält såhär en lördags kväll man bara sitter hemma och ska jobba dagen efter. När den är slut så ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag krypa ner i sängen med en bok, Aldrig fucka up som jag änligen tagit tummen ur röven och fått köpt. Snabba cash är en bok jag bara sög i mig, fruktansvärt bra och jag kan gissa att aldrig fucka up kommer vara minst lika bra. Jens Lapidus är det som skrivit dessa böcker, lästips för er som inte läst snabba cash än så gör det. Nåja, nu ska jag ta och lägga undan datorn, se klart på filmen och sedan duscha - sängen - boken. Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag ivartfall. Nattinuffsan!






slask, slask, slask..

2009-03-07 | 11:27:14 | Allmänt | Kommentarer (0)


Fy fan vilket hemskt väder det är ute, det är grått, trist och jätte slaskigt. Igår kväll och under natten så snöade det med stora stora blöta flingor och idag så är det slask, slask, slask och jag gillar det inte för fem öre. få bööörT!

Sitter iaf inne i värmen nu och nyss fått i mig lite mat, pratar med en ifrån samma barskolegrupp som jag och Kev gick i som kommer ifra norge men han har nu flyttat till stenungsund, så vi ska väl se till att gå ut och ta något att dricka tillsammans snart. Måste ut och jobba, vill få det överstökat men vädret verkligen hindrar mig från att gå ut vill inte för fem öre ut i de jäkla skitvädret, uscha.. åh, jag är bio sugen som bara den! Nej nu ska jag dra mig ut i stallet så jag blir klar i en någorlunda tid. Hoppas ni får en trevlig lördag!



"hallå helge!"

2009-03-07 | 00:29:30 | Allmänt | Kommentarer (1)


 

Ouff, när jag och Li var påväg hem till mig, precis där vi svänger av stora vägen för att åka innåt på en annan väg så står det två bilar ivägen, va fasen tänker jag, helt plötligt stannar Li bilen och framför springer en älg som fan nästan va större en Lis lille ford fiesta. Helt galet, båda satt där med öppna munnar och bara gapade. Om inte bilarna hade stått ivägen så hade vi med 98% smällt för vi inte va uppmärksamma, helt galet usch säger jag bara, Helvete vilken stor älg och fy fasen vad jag inte gillar dessa djur få böörT.

Jag hade tänkt sitta och skriva allt roligt som hänt idag med, men jag ohrkar inte precis nu. Roligt har vi haft iaf, haha Li har bla. vart otroligt korkad och inte tänkt på vad hon sagt och det har kommit ut jätte roliga meningar ur hennes lilla mun.. Sedan får jag inte glömma att nämna hur duktig hon va som vågade följa med mig ut i stallet och släppa in hästarna osv. riktigt stolt över dig (; (nöjd nu när jag skrivit att du va duktig?) nåja, jag tar nog det imorgon, för nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag sova, ska upp och jobba imorgon. Känns bra!





Såhär såg Li ut när jag skulle släppa in hästarna, hon trodde dom skulle attackera henne. Pfft!
Hihi. Nåja... duscha va det ja. Nattinuffsan allihopa



bodyart <3

2009-03-06 | 15:40:36 | Allmänt | Kommentarer (0)


Har jag inte pratat om mina tatueringar? nåja, hittade precis en bild på min senaste när den va nygjord (gladdigt och mysigt, right?). I april så kommer det fyllas ut med på ryggen. Jag kommer bli så snygg! - Can´t wait.

Innebörden med denna gaddningen nedan? Pistol Pete (amrikanskt uttal) är en utav mina hästar som mamma kom hem med ifrån USA som en överaskning, tänkt er att eran mamma/pappa bara kommer in helt plötsligt och tvingar med dig ut i skit vädret för det är en sak man ska kolla på, efter mycket gnäll så följer jag med ut. Och in på stallplan kommer en stor lastbil med contrainar på, shoff så ser jag den finaste skäcken jag någonsin skådat. Och ni kan väl kanske klura ut restan, annars blir det till en snyfthistoria för min del, jag kan inte beskriva den känslan som jag hade där. Herregud, mamma är världens bästa mamma ♥   Hästskon står för lycka, men det kunde ni kanske lista ut. Det är min kusin som har målat och gaddat och han är även den jag gett fria händer på min 4e gaddining som jag ska göra i April, jag ger han vad jag är ute efter och han målar, han blir bara duktigare och duktigare Leif. Nu har klockan sprungit iväg och jag måste strax börja gå mot bussen så jag hinner med tåget ifrån stationen. Hoppas ni alla får en kanon helg!





Erik Hassle - Hurtful

2009-03-06 | 15:12:49 | Allmänt | Kommentarer (0)


Har hört den flera ggr utan att veta vad den heter, fruktansvärt bra. Tack vare Pearl som så perfekt hade den på ett inlägg precis framför ögona på mig så fick jag nu hittat den och kan ni gissa om den kommer spelas varm nu eller? (:




You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful




I’ll pull a sunshine story in a pouring rain.

2009-03-06 | 14:11:35 | Allmänt | Kommentarer (0)


Tjingeling vänner.

Sitter hemma och nyss gjort och ätit omelett med champinjoner och skinka, mums. Snabbt, lätt och gott till lunch.
Igår va superbra, träffade Jasmine som sagt, vi satte oss och käkade nudelwook på condeco sedan så satte vi oss på Sense och fikade vidare, kladdkaka och äppelpaj, sedan blev det lite cider på toppen. Nåja, vi satt och tjötade och det hör till ibalnd, lite som afterwork och det är ju helt okej eller hur? Jonna kom även in en snabbis och satt och tjötade med henne en del med, sedan så åkte jag till Mats och kollade på film, The wrestler som jag hade jätte höga förväntningar på så blev jätte besviken. Och Twilight! muäh tillta mig måttligt....

Just nu sitter jag mest och väntar på att Li ska sluta jobba och träna, så ska vi ta tåget till vårat kära Uddevalla och sedan ska vi hämta Lis bil ta vägen om torp och sedan hem till mig och ha myskväll. Skulle träffat Li imorgon egentligen, och Bränne idag varit med ut på Hamnkrogen men ska jobba imorgon och Li ska iväg jätte tidigt på söndag till Ullared så vi tog idag istället, bäst för båda iochmed att jag ska jobba lördag, söndag och hon upp tidigt på söndag. Nåja blir göra bra.







not this time..

2009-03-05 | 12:42:42 | Allmänt | Kommentarer (1)


Ouff jag har sovit helt galet skönt inatt, och sov länge, Li hade lite trottsålder och började först messa mig kl 07.52 på morgonen (SOM OM JAG SKULLE VA VAKEN DÅ LI?) hahaha sedan så ringde hon 2-3 ggr så tillslut fick jag inse att jag kommer inte kunna sova mera, och då va väl klockan halv 11 eller ngt liknande. Ringde och tjötade med Jonna, Nihn och Bränne till min stora förvåning så va Jonna hemma i Gråbo igen och jag blev överlycklig, YESMAN!

Nej nu ska jag ta och fixa mig lite, hade tänkt att träna men hinner inte det nej. Nåja, jag är inte helt frisk ivartfall så kanske lika bra, har några val att bestämma mig över gällande imorgon med, suck.



alt under ctrl.

2009-03-04 | 22:37:57 | Allmänt | Kommentarer (0)


Hejsan vänner.

Sitter i Stenungsund nu, har tittat på film med Bränne och Nihn va även med och kollade på en utav filmerna. Är dundertrött, tror jag ska hoppa in i duschen och sedan sova. Imorgon så ska jag möta Jasmine kl 16.00 vid kungsport, ska bli så himla kul att träffa henne igen, som sagt jätte längesedan och jag saknar henne ♥  vad vi ska göra vet jag inte än, vi kommer nog ta en lång fika garanterat och sen ev. en bio? Nåja, time will tell.

Nu ska jag iaf lägga ifrån mig datorn, duscha och sedan får jag se om jag fastnar framför tvn. (stor risk när CSI börjar 23.20) kanske kommer något kvälls/natt babbel om jag inte kan somna haha.




Im off to Stenungsund..

2009-03-04 | 15:46:15 | Allmänt | Kommentarer (0)


Nu ska jag bara springa ut och ge hästarna mat sedan ska jag ta och bege mig till stenungsund,  CYA!

Coldplay.

2009-03-04 | 15:05:40 | Allmänt | Kommentarer (1)



Idag har jag dille på Coldplay.











Grey´s Anatomy beroende.

2009-03-04 | 13:13:30 | Allmänt | Kommentarer (1)


Nu när jag har alla boxar som finns ute så har jag ju haft några timmar frammför GA, jag fick ju hem s4 förra veckan och inatt fastnade jag till klockan 03.27 det är inte läge, helt galet. Fick kolla på klockan och blev riktigt chockad sprang fort som fasen och la mig.. är väldigt, väldigt trött idag kan jag lova. Ska starx ut i stallet igen tänkte ta och rida, för imorgon hinner jag förmodligen inte. Bränne skulle se om han ev hinner komma hit och rida idag med, men de va inte säkert.. men det är många dagar på året! (:

Fick lite bilder från Mats igår, inte helt okej ass.. Jag kan bara med att bjuda på en. Ni förstår kanske varför? hahaha.
Semlan och jag mitt i dimman (ser dock ut som de bara är jag som är i dimman!) Nej nu ska jag ut i stallet en snabbis ivartfall se om jag rider eller inte..

 




varför inte börja morgonen med en vurpa på isen?

2009-03-03 | 13:14:31 | Allmänt | Kommentarer (3)


.. han knappt komma 2 meter innan jag gjorde en sån vacker vurpa i slasket som döljer isen, kallt, blött smutsigt!
Nåja, sitter och har precis ätit lite lunch med mamma, idag fick vi tag på en ny hovslagare som har bokats på torsdag dag. Hoppas innerligt den här hovslagaren kommer på torsdag det är kris nu, våran hovslagare har ju sagt han ska komma i flera veckor, och han har inte kommit och svarar ännu mindre i telefonen även när man lämnat medelanden osv. det är så himla tröttsamt, så nu har vi fått tag på en ny en av mammas kamraters hovslagare, hoppas han är bra.

Ska nog börja fixa mig eftersom jag ska in till Uddevalla och greja lite. Har glömt min plattång i Stenungsund, tack för att mössan finns haha, eftersom jag har så kort på ena sidan så står det rakt ut utan plattång eller om jag inte blåser det direkt efter duschen, men det ohrkade jag inte igårkväll hade ju inte en tanke på att jag inte hade plattången här.




Grupp sex på barskolan shalalala. Miss u guy´s ♥
Jag vet inte om jag kommer kunna hålla mig borta ifrån magaluf i sommar, jag tror inte det. Det rycker i hela mig och så många som ska ner och säsonga ifrån underbara grupp 6.. Vi ses nog i dimman!



kvällsamtal från Bränne, hur skulle kvällen se ut utan dom?

2009-03-03 | 00:55:32 | Allmänt | Kommentarer (2)



den frågan poppade nyss upp i min skalle Bränne-Boy, menar.. vi har alltid något att säga varandra på kvällen precis innan johnblund kommer. Det blir alltid ett samtalsämne som jag alltid ligger och filar runt med ända tills jag somnar och ibland drömmer om på något sätt och vis nåja, jag tycker iaf om att ha något som ligger och bollar och lite hjärngymnastik är väl aldrig fel? (vem har sagt att de bara är matte som är hjärngympa? pyttsan!) 

"Hoppsan KerstIN!"
klockan har helt plötsligt blivit en himla massa och jag vet inte var tiden tog vägen, har på lite film men inte direkt att jag är inne i den men kanske vart jag det ändå? Nåja, nu ska jag iaf springa och borsta gaddarna och sedan ska jag plumsa ner i sängen och läsa lite innan Johnblund kommer. Jag är dundertrött men jag är nog allt för spänd inför morgondagen för att kunna sova, men man kan ju alltid hoppas på det bästa, lägga sig och varva ner och verkligen försöka om det inte går så får jag väl slå på datorn och sätta på en film eller någon serie att somna till, der hjälper oftast iaf om jag sett filmen nyligen så jag har den färskt i minnet, NÅJA TIME WILL TELL som jag allt för ofta säger. Påtalom ingenting, jag har börjat drömma så knasiga drömmar nu det sista, både hemska och vackra. Jag har för tillfället ingen drömfångare innen i sovrummet, borde hänga en där. Alltid haft en drömfångare precis vid sängen i nästan alla år, min drömfångare hänger just nu i mitt vardagsrum, vad den gör där... det är en lång historia men för att göra den kort den har fångat väldigt, väldigt, väligt, vääääldigt många mardrömmar om Pompe efter hans bortgång. Jag är rädd för att den någongång ska gå sönder och att alla dessa drömmar ska ramla tillbaka ner i min skalle. Och att jag ska behöva gå igenom allt som hänt en gång till. Jag drömde föresten om honom häromdagen, det händer ibland.. Han kom och knackade på dörren, med ett fiskespö i handen och en mössa med en rävsvans på och sa "jag har kommit tillbaka nu, ni har lidit länge nog. Jag kan inte hålla mig borta längre" och så ser jag allt bara krascha framför mig, allt vi har lyckats bygga upp på dom 3 åren han inte längre funnits här på jorden vi vandrar på det är alltid lika hemskt och det känns alltid lika verkligt. Innerst inne så känns det fortfarande inte som om han är helt borta, inte längre extiserar, utan att han fortfarande finns där ute någonstans och bara väntar på att få komma hem igen. Jag är en person som kan dividera om sånt här i evigheter, jag kommer aldrig fram till något svar varför jag känner och tänker som jag gör. Om någon kommer in på hur jorden skapades, hur människan skapades så kan jag inte släppa det.... såklart så satte jag mig själv i min egna dynga när jag skrev det. Ja nu kommer jag förmodligen iaf drömma om hur Eva och Adam skapades, varför är gräset grönt och inte rött, varför heter fisk fisk och inte lodjur, varför, varför, varför? Usch det här blir för mycket haha nu får jag ge mig innan jag skriver en hel roman. Nattinuffsan allihopa.




Mr maker..

2009-03-02 | 19:48:32 | Allmänt | Kommentarer (1)


Pust, min hyperenergi förvandlades till en enorm seghet för en stund sedan, va ute och tog liv av liten på energin i stallet och gick ut i hagarna och mös med hästarna och lekte med Disa i snön osv. sitter och kollar lite på tvn nu har ätit middag för en stund sedan, blev grönsaksoppa och knäckebröd hade inte ätit det på evigheter.  Funderar på om jag ska ta och slå på lite Grey´s Anatoym s4 som jag fick hem från CDON så himla bra, men kan inte sluta kolla om jag väl sätter på det så risken är stor att jag fastnar där alldeles för länge. Har ni några favorit serier?  Min mobil har idag varit ovanligt tyst, tror jag fått 5 sms och 4 samtal på hela dagen, vad sketan har alla tagit vägen? Den brukar gå ettiett vanligtvis, ingen som är på sin sociala sida idag antar jag. Pratade med Jasmine (en gammal klasskamrat) på msn förut och vi tog och bestämmde att vi ska nog ses på torsdag, vi har inte sett på jätte jätte länge. Saknar dig fruktansvärt mycket tjejen. ♥ Så på torsdag åker jag nog in till stan och tillbringar dagen med Jasse, fikar och kanske drar en bio ska bli himla trevligt, och kan tänka mig att samtalsämnen är inget vi kommer få slut på, vi lär ha missat en himla mycket vi har knappt pratat i huvudtaget varför vet jag inte riktigt, har bara inte blivt sedan jag slutade gymnasiet så tappade vi änna kontakten, innan träffades vi varje och, pratade varje dag osv. Himla tråkigt, vi får bli bättre på de där Jasmine. Hoppas iaf att vi ses på torsdag, annars får det bli en annan dag väldigt snart.

Nej nu fick jag hicka, typiskt. Jag hatar att ha hicka, det är bara irriterande och ger mig ont i magen och låter förjävligt. Och prata utan att hicka vartannat ord kan jag inte göra heller.. - suck! Nu sätter jag igång Greys Anatomy och tar fram lite naturgodis och myser ner mig i soffan.







snö, snö, snö, snö

2009-03-02 | 16:26:54 | Allmänt | Kommentarer (0)


Idag när jag vaknade upp så kollade jag ut genom fönstret och till min stora förvåning va det återigen helt vitt ute, trots att de är plusgrader och snön hade försvunnit helt, va +10 här om dagen, våran började äntligen närma sig. Det faller fortfarande stora tunga flingor från himlen, tack vare underkylan i marken så ligget snön kvar. Kan inte bestämma mig om jag tycker om det eller inte, jag får väl nöja mig med att det inte är slask... än.

Har bara varit ute en snabbis idag mår inte helt okej, näsan är fortfarande snuvig och är trött och almänt sleten, men har ändå en hyperenergi som jag inte vet vart jag ska göra med. Ska snart ta mig ut i stallet igen och rida min häst behöver komma ut och jag med. På onsdag tänkte jag hinna träna, imorgon hinner jag inte då jag har en upptagen dag till max. Nej nu ska jag fixa och dona lite innan jag går ut i stallet, ska nog ta och ringa Jonna en snabbis och se hur det går för henne nere i helsingborg, när hon ringde igår ville hon att jag skulle söka samma jobb, eftersom Helena behövde två och inte en, jag funderade på saken, men sen kom jag på mig själv med att jag har redan jobb, tusan oxå. Update ikväll!





....

2009-03-01 | 13:42:06 | Allmänt | Kommentarer (0)



Pink sunsets and purple haze
I know those magic days
When you go up and down with
The one you love you can't resist
The perfect touch, the perfect kiss
It sends you around, round, round
You're his majesty, you're his ecstasy
You're the spark that shines his light
He's your somebody that should make you feel like
A thousand lives are happening tonight

You can feel what he can do
When your lips are locked, it's true
He's got inside of you
He's got inside of you

You're short of breath, you cannot speak
When you find out he's getting weak
And you're getting stronger and stronger
You find out what he's all about
And now you start to really doubt
That he'll be there longer and longer
You're the energy, you're the beauty
That should make him come through
But if he refuses he's the one that loses
Too bad for him, and only good for you

You can feel what he can do
When your lips are locked, it's true
He's got inside of you
He's got inside of you

Are the sunsets enough to set you off
Is the magic still strong or do you feel like you could turn it off
After all the I do's and I love you's
You, you have to think it through
Is this based on my first kiss (your first kiss)
You should probably make a list
Is he a pro, or is he a con-artist?

You can feel what he can do
When your lips are locked, it's true
He's got inside of you
He's got inside of you

I can feel what he could be
But my heart can't set him free
He's got inside of me
He's got inside of me




Bio time - Män som hatar kvinnor.

2009-03-01 | 12:32:09 | Allmänt | Kommentarer (0)


Idag är det söndag och jag är helt utvilad, hur skönt som hellst verkligen. Jag och Kev hade filmkväll igår ju, sedan vid 1 tiden så körde han några in till stan och jag hann somna som en gris undertiden. Vaknade vid 10 tiden kollat lite på vasaloppet just nu sitter jag och kollar runt lite bara, väntar på att Bränne ska komma upp en sväng och hämta en sak. Bokade nyss bio så kl 16 ska jag på män som hatar kvinnor tillsammans med pappa och ev. Kevin. Han skulle tänka lite på saken och sedan ringa upp så time will tell ännu en gång (;    Ni har väl läst böckerna? SÅÅÅ BRA, hoppas att man inte kommer bli allt för besviken på filmen, men det tror jag inte..





Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fixa mig lite och äta magen kurrar som bara den, ska ohrka att få i mig fika i magen senare innan bion med, men det finns alltid plats i magen för gotteri och fika eller hur? (: