Snart, Snart, Snart, Snart!

2008-01-29 | 10:56:34 | Allmänt | Kommentarer (0)

THAILAND IDAG FUCKER´S.

image13


Nu är jag helt färdig packat, Men säkert glömt hälften. Men pass och biljetten är det viktigaste och det har jag dubbelcheckat säkert hundratusen gånger. Snart så bär det av...Kev kom hit igår runt halv 9 - 9 vi kollade Boogeyman 2.   VÄÄÄÄRDELÖÖÖÖÖÖÖÖS.
Se den INTE. Buh blev så besviken. Sopsämst. Sen fick jag och angelica något damp som vanligt och började brottas och slåss. - Fattar inte varför vi jämt gör de när vi får tråkigt eller är övertrötta?
Slutade med att jag har 5 blåmärken.. 3 på armarna och 1 vid midjan och 1 på benet. Angelica slutade med fläsk läpp och några små blåmärken här och där.. - Fan va vi är onödiga!
Vi försökte med att vi inte skulle sova så vi skulle va tröttare idag så vi kunde somna på flyget som vi aldrig kan annars. men, det pajjades båda somnade som stenar. Stackars Kev. Sov du gott? I don´t think so.

Näääh nu ska vi åka :D      CYA!!


Over and Out.

Stop all your pretending.

2008-01-24 | 16:53:59 | Allmänt | Kommentarer (0)

I know you know I know..

Hopp, Gick upp 9 idag va helt sinnes i zombie tillstånd. Ställde in mjölken i skafferiet och oboyen i kylskåpet (Y)
Smart där, la inte märke till det innan jag va inne andra gången och rotade i kylskåpet. - wtf, vad gör oboyen här!?
Sen garvade jag gött skönt och länge åt mig själv Jag är verkligen så jävla morgon trött. Det är sjukt!

Tog bussen ner till stationen och gick till Studio Five så jag va där typ 10 i 11 eftersom jag skulle klippas och färgas vid 11. Ojojoj, asså nog om att när man är hos frisören så hör man jämt skit snack men idag va det oändligt, men de är gött underhållande att lyssna på när man sitter där med färgen i håret..  Nina berättade att en som brukar klippa sig hos henne fick blåatoppar av deras nya askpulver, asså riktigt blåa inte lite blåa, fast mer åt turkos hållet. va sjukt... fick se bild bevis.  dom fattar inte hur de hade kunnat bli så hade ringt runt till allt och alla och tillverkarna osv åh ingen fattade något alls haha åh inte jag heller för den delen.. va sjukt. Sen så hade det inte hänt på någon annan förutom henne då, och dom hade andvänt den på ca 40 redan. Tror ni inte att MINA TOPPAR BLEV BLÅA MED??   fy, men dom fixade bort det snabbt och enkelt som tur va så nu är jag den andre det hänt för. Mysterium det där uppenbarligen. Va inte klar förens kl. 14:30 hos frissan :O helt sjukt lång tid jag va där. men krävdes en del blekningar och sen skulle de ju klippas med. Blev fin fint iaf (:


image12

En fuling bild. bara för att få en uppfattning om hur det ser ut. (Y)

Idag åker min fru till England "/
Buuh, Hjelte och Cattis åkte redan i tisdags. Och idag åker Linnéa, Th, Jennifer och Emlan.
- För att hälsa på Mark, Mitch och dom andra två som jag inte minns vad dom heter. haha.
Hjelte funderar skarpt på att stanna kvar där, Hitta jobb och va där i några månader. Buh. :|   Men, kan bli en kul grejj för henne att göra visserligen (: Hon blir ju ändå 21 i sommar så hon borde ut och utforska världen lid ;)

Som mig, 21 Juni åker jag iväg för att stanna borta hela sommarn. Efter det så blire 1 år med skola igen sen så kör jag påt dirr igen efter studenten. Jorden runt resa och Aupair är det som står som nästa grej på listan!
(Dock vet jag inte vilket av dom jag gör först ^^ men, förmodligen aupair så man kan spara lid pengar och sen sticka iväg. Börja i USA typ. ) men men det återstår att se vad som händer och sker (:


Lagar mat, eller lagade heter det kanske.. Lasagne som står i ungnen nue. - Mums. 
Aet kommer hit vilken sekund som hellst med så får la städa undan lite i köket nue.

Over and Out.

Du är nog smart...

2008-01-23 | 17:05:58 | Allmänt | Kommentarer (0)

.. ANGELICA. Min kära lilla syster har slarvat bort sitt pass, sa hon nyss så hon hade vart och tagit nytt idag och enligt Polisen ska det vara klart på måndag. GAH, fyy fan vad du är klantig. Men, ditt fel om du inte hinner få det nya. Sa precis till henne att hon hade sitt pass med i data väskan en gång när hon va här så hon skulle kolla där. Tro som fan att DET LÅG DÄR. haha såå jävla dum. Men.. det gick ut Juni/08 så de är ju inte giltligt :/ eftersom de ska vara giltligt 6 månader efterhem resa :O    Jaja, ditt problem lil sis. duärsåjävlaklantig.


haha Aet kom med Piggelin till mig förut. Gulle dig (:
Har så apont i halsen, och det får man inte ha när man ska till Thailand näh. Buuh.. Hoppas verkligen den börjar må bra snarast. Ska ju inte dirr va ute i skitvädret som är heller i helgen och rida en massa om halsen mår som den mår. "/


Men nu ska Keela STORSTÄDA.
Uppdatering:

Nu har jag vart duktig och storstädat, torkat, dammat, damsugit, skurat osv. tillomed fixat sofforna skakat alla saker osv taha, duktig kan jag allt vara. Blev fullt ståhej om resan upp till Stockholm mitt i allt med. Vi skulle ju flygit upp bokade biljetter och allt men nu ville inte mamma flyga helt plötsligt så då fick jag avboka dom.
- Förlorade 350;- på de tack tack mamma.
Sen så fick jag börja leta tåg, fy vilket jävla jobb haha.. Men hittade bra iaf eller någorlunda bra.

Mamma: 617;-   +  100;-
Mantis: 20;-     +   100;-
Keela: 454;-   +  100;-
Angelica:  454;-   +  100;-

alltså har jag idag gjort av med   717;-  +  120;-  + 545;-   +  545;-    =   1927;-      +    350;-    =    2277;-

Ja men de va ju trevligt trevligt, sen massa pengar som kommer flyga iväg imorn hos frissan med ja! Älskar vi inte när de är så?    Blöh så nu kommer jag alltså spendera ca 3,5 h på ett tåg istället för 45 min på ett flyg på tisdag. Buh. Men Men Angelica är ju med och alla vet ju att vi roar oss själva rätt lätt så kanske inte blir så hemskt iaf. Ska ta och övningsköra t Frändefors och hämta henne på Måndag med så att hon kommer hit eftersom vi ska ta tåget ifrån Göteborg tidigt på Tisdag.. Guuud va det egentligen är nära nue.   Imorn kommer dagen gå skit fort ska till Frissan och sen körskolan sen förhoppningsvis åka till mamma om pappa inte jobbar. Sen äre helg, Petra kommer ju hem så ska träffa henne en del sen så ska dom ju ha lid kalas för mig sen så äre snart Tisdag. YEEEEY!!

Nue ska jag kolla film med Papi, han kom ju hem från Spain för en liten stund sen (:


Over and Out.

Heath Ledger är död.

2008-01-22 | 23:58:11 | Allmänt | Kommentarer (1)

Visste ni att Heath Ledger är död? Bara 28 år gammal va han med. sååå tråkigt! 
Jag trillade nästan ur sängen när jag läste det. Han hade hittats hemma i sin lägenhet på Manhattan ( I Tisdags, Alltså idag!!! )   av sitt hembiträde eller ngt, med en massa piller brevid sig alltså en överdos. Buh han va bra jue så kan de inte gå till vrf går alla kändisar och tar livet av sig? Han vart de ju inget ståhå om hela tin. Fattar inte hur folk tänker..

För er som inte visste vem han var - Tex Ellinor.
Hans "stora genombrott" var när han spelade i Brokeback mountain år 2005. Sjukt bra film egentligen, sen så En riddares historia, 10 orsaker att hata dig, Bröderna Grimm, casanova och Monster´s ball osv.. Har för mig att han spelar Jokern i The dark knight Batman filmen som kommer med. Buh så sorgligt. R.I.P.


image11Jag är en liten film tönt, I know.


Over and Out.

I huvudet på Gynning.

2008-01-22 | 23:13:31 | Allmänt | Kommentarer (0)

Såklart kan man inte missa "I huvudet på Gynning". Hon är en så råball tjej ändå, okey lid överdriven men hon är sig själv? Rak och ärligt och fräsck som fan. hahaha underhållande att kolla på pogrammet iaf, Hon är rätt rörig av sig men still så fräck. Gött intressanta människor hon möter i sitt pogram med, silka människor!
 - Fan vad jag har börjat att missbruka ordet "fräck" dom senaste dagarna: "/

Carolina Gynning i all ära:

image10
Och jag har Ä N T L I G E N fått ny tid till frissan klockan 11:00 på torsdag. Inte en minut för tidigt kan jag ju säga, Fan vad jag hatar när Rebecca råkar dubbelbokas. Mitt hår måste ju fixas, men denna gången fick jag vänta eftersom de va en brud som skulle fixas. Jaja, nu fick jag iaf en ny tid men det är inte Rebecca som ska fixa... måste erkänna att jag är "lid" nervös inför att någon annan än Rebecca eller Nina ska få röra och fixa med mitt hår. Någon ny tjej eller sett henne ett par gånger och hon värkar vara duktig men iaf. men då kom Nina när hon hörde min nervösa röst med "Tat  lungt, jag kommer vara här hela tiden och se till att allt går rätt till din fegis"  hahaha, jag är rädd om mitt hår okey?   Hon bokade iaf upp några timmar och det kommer säkert behövas och fan vad pengar det flyger iväg varje gång jag går till frissan 900;- denna gången sen ska jag säkert behöva köpa nytt schampoo och balsam med. *pust*   Men, de är det värt.

Min kära syster Petra ringde förut ( haha älska ringsignalen som är när hon ringer, garavar sönder mig varje gång. ) och skrek "NU HAR JAG OCH FREDDY KÖPT DIN 18 ÅRS PRESENT" åååh vad jag hatar henne när hon gör sådär hon VET hur jävla nyfiken jag är. Så det va såklart enbart för att jävlas med mig. - Buh på henne! Slår vad om att de är något pang fint iaf. (: Hon kommer hem till helgen ifrån Växjö med så hon och mamma har bestämt att vi ska ha lid 18 års kalas på lördag eftersom jag åker till Thailand på Tisdag. så tårta och sånt onyttigt, men mums vad gott. Ibland får man faktiskt. + att självklart så kommer ju det finnas smörgåstårta med. Eftersom min kära brur Eddie vägrar äta vanlig tårta (Hela familjen är väll mer ät glá på smörgåstårta visserligen). Men till mig gör dom ju alltid speciallare eftersom jag varken käkar något som kommer från havet eller leverpastej. göra god är Keelas speciall taha.

Ska bli skönt att komma hem till mamma i helgen med, Få vara i riktig natur lid och ha hästarna och hundarna runt sig hela tiden. Ska bli så oändligt skönt.. Få se hur mycket dom har hunnit göra med Faxital, Sansina och Bolisia nu när jag inte varit där på ett tag.

Har nog bestämmt mig för att ha min Praktik på Hafsten ett tag iaf. :/  Kan jag jobba lid och så hjälpa till mer med inridningen osv. Ingela lär ju behöva mig. Tror hon kommer sakna mig oändligt mycket till sommaren när hon inte kan ringa "Du behövs i receptionen... NU!" eller "Du behövs i restaurangen, NU!" som det brukar låta. Brukar ju bara ha hästarna men i sommras blev det en heeeeeeeel del att vara i receptionen i stort sätt varje dag. Tur att Ellinor blivit så duktig med hästarna, har hon visserligen vart hela förra året  eller nej fel av mig förrförra blire med. Men framgång där hela tiden min egna lilla springare det där. haha tur att jag har henne kan jag lova fy fan. Hon är nästan min lille skyddsängel, men näh men lid iaf. Tidsängel? Jupp Tidsängel är ordet...  När jag åker och är borta hela sommaren så kommer det vara Ellinor som ska ha hand om uteritterna. Hoppas att allt kommer gå bra kommer allt ringa och sms emellan åt och se till att allt funkar som det ska. Och Ellinor, du måste lova att ta hand om Pistol och Nischaala och inte låta dom vara feta. 
(Nischaala vet jag hur svår hon är att få i form så bara att kämpa;) ) 

Men jag kommer ju finnas tillgänglig ända fram till 20e Juni iaf.. Så hela försommaren kommer jag ta hand om, om jag inte är i receptionen hela tiden vill säga. Men kommer ju ta hand om mina pollar efter och innan som alltid (;

Näh nu blire till att kolla lid Miami ink och förhoppninsvis somna.
Stuck on you, babe.

Over and Out.

Happy B-day

2008-01-22 | 02:05:34 | Allmänt | Kommentarer (1)

Idag (igår?) fyllde mitt ex år, Oscar hela 22 år du börjar bli gammal. Skickar man iväg ett snällt grattis sms så får man tillbaka "Jasså,. minnet har hon kvar än så länge iaf!" påhopp utan anledning här försöker man vara snäll :O Men det kanske är så det är? Men Men.. jag sa det iaf.

och idag (Imorgon?) fyller Ninnie arton långa år, myndig hur känns det? Fan hoppas du får en super bra födelsedag och hoppas jag var först med att säga det kl 00:00   ^^              Lid tårtbjudning imorn kanske? (;
Vill oxå fylla arton nue, men det är ju inte så fruktansvärt lång tid kvar iaf. 2 veckor typ. Jåss fyller snart hela tjugo med. wow, inget mer "Fan jag har ingen dricka tills ikväll måste hitta någon som kan köpa"  - tänkande för din del gumms. Som du faktiskt själv uttryckte det ;)   Jag är ju tyvärr inte hemma när du fyller. Jag är ju inte hemma när jag fyller heller så det ska vi inte hänga läpp för, Hoppas verkligen att folket styr upp det redigt för dig och att du är laddad för mer fest den 15e feb. FÖR DÅ BLIRE T ATT KÖRA GAAAAAAALET!


Over and Out.

Städar endast för att spegla mig i blanka ytor.

2008-01-21 | 17:25:10 | Allmänt | Kommentarer (0)

Klockan är 16:40 nue, månen har vart högt upp och helt full sen kl 16:00 typ. Wierd.

Vaknade av att min kära kusin väcker mig med ett sms "När åker du Keel? :O"   klockan 09:22. Godmorr´ världen.
Läste och somnade om snabbare än snabbast. Vaknade vid 11 igen eller ngt och gick ner till körskolan. hade satt en lapp på insidan av ytter dörren "GLÖM INTE KÖPA MJÖLK" men den missade jag såklart. Typiskt att jag ska vara så jävla sugen på det bara för att det inte finns hemma.. men så de är ja, det man inte kan få det vill man mest ha.. gäller inte bara mjölken gäller väll allt nu för tiden.

Måste ta mig i kragen och städa hela lägenheten nu idag med, fast finns verkligen ingen ohrk. Måste ner till Sportlife och träna med och rida men det finns ingen ohrk för något alls idag. Har sån jävla huvudvärk :|
Haft den hela natten med, skit jobbigt gör ont i nacken med nue fast kanske är för att jag legat konstigt? Dunn0.
nu äre bara 1 vecka kvar till Thailand. Fan vad man bara längtar mer och mer ju närmare det kommer.. Måste ju nästan börja se över vad jag ska ha med mig. 

Idag bestämmde jag och jåss för att åka till Varberg när jag kommit hem från Thailand. För att hälsa på Magda, som ska ha barn och allt i Mars. Fan drömmde feting drömmen om att jag va gravve inatt. Och sen att ag störde mig något så oändligt på min piercing i naveln nådde inte för att ta ut den haha eller ngt, konstigt vart de iaf.
Jag kan se det framför mig Jåss. HAHAHHAHAHAHAHA.
Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt är ordet. Men hade ju lätt vart dom fräckaste morsorna world wide :D


Over and Out.

buuh

2008-01-21 | 01:26:27 | Allmänt | Kommentarer (0)


Sparka, kicka, grina, skrika, slita, slå.
Fan att jag inte får nog med allt som flyger runt i min skalle, jag pallar verkligen inte allt som händer där uppe just nu. Tänker på saker jag inte vill tänka på, Tänker tankar som är helt fel ute och cyklar i mörkret på en okänd väg. Känns som om jag är vid världens ände helt jävla ensam och ingen som hör hur högt jag fan än gapar och skriker så står jag där ändå helt jävla ensam.


Tänkt genom mina senaste förhållanden en del idag. Dunn0 why är väll bara för att ett nytt är så nära kanske....
Jag vill så gärna, du är så bra, jag får fjärliar i magen när jag tänker på dig och när jag är med dig eller när du ringer åh skickar sms, inte tala om hur mycket jag tycker om när du bara kommer hit oanmäld bara för att visa att du tänker på mig. Åh vad jag så gärna vill men ååh vad det kommer olämpligt. Inte rätt tidpunkt för fem öre. Jag hoppas verkligen att jag tar förnuftet till fånga och tänker "What the hell I´ll give it a try" men, det känns som om det förnuftet är en hel del massa långt bort just nue. Kan du inte försöka få mig till att vilja ännu mer, döp en stjärna efter mig eller ngt hahaha :D då är jag din för resten utan livet ;) Näh men skämt på skidor.. du ska veta att jag verkligen vill iaf. . . . .Jag kan aldrig tröttna..    Imogen Heap - Hide and Seek.Och för er som på något konstigt vänster har lyckats att missa låten Get Buck In Here.
Förövrigt fy skämms på er om ni inte har hört den.Jag skulle kunna skriva en avhandling i psykologi med mig själv som studieobjekt.

Over and Out.

YEEEY..

2008-01-21 | 00:44:25 | Allmänt | Kommentarer (0)

FÖR ATT MARKUS SKA KOMMA OCH HÄLSA PÅ MIG :D
YEEEY det kommer bli så sjukt kul, ser fram emot det något så oändligt.  Den killen äre nog inte många som slår asså tvekar väääääldigt starkt på att det ens finns någon som göre.    15e februari är förhoppningsvis datumet (:
Karlskogabon Makkiii.                          YEY.       (:
 Sånt här skickar Makkii när man inte är på humör för att göra en glad. Ni fattar inte I know, men huvudsaken är att vi fattar typ. haha och roligt äre...


Hemma hos fredrik härom dagen så satt vi och snackade McDonald är så dum så kan leva på det han sa i år och dagar.

Fredrik: Keela, hur länge håller din P-stav?
Keela: Vene 4 år eller ngt, den går ut 2009.
Fredrik: Ska du ha en ny?
Keela: att jag ska!!!
McDonald: Vadå? P-stav? En sån man har i tungan?

HAHAHAHHAHAHAHHA FY FAN SÅ JÄKLA BLÅST DU ÄR GUBBEN. Men vi får goa garv åt dig de är en sak som är säker hahahahaha :D
puk0.  Du har gjort mig redigt lack!Over and Out.

Jag kan inte förlora något jag aldrig har haft...

2008-01-20 | 17:45:12 | Allmänt | Kommentarer (0)

....                                   


Vart lite dryg med att skriva här. men men.

Igår så åkte jag och Linnéa in till stan för att gå på Kevs musikal.  Jag och Linnéa i ett nötskal:
Började med att hon kom hit vi duschade och käkade frukost osv. sedan så va klockan väldigt väldigt snabbt alldeles för mycket. 343an skulle gå kl 12:47 vi gick la utanför min dörr vid 12:45 tror ja så vi behövde verkligen kuta röven av oss för att hinna med den, när vi är i den långa gräsbacken som man ser vägen så ser vi bussen komma.. HAHA fy faaaaaaaaaaan vad vi kutade så va det ju blött ute så båda trodde vi skulle halka och ramla (Skulle suttit så TYPISKT) Som tur va så va det någon som skulle av/på så den stannade vid hållplatsen nr vi va halvägs ner för backen typ. så börjar Linnéa gapa "STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNA, VÄNTA, HALLÅ VI SKA MED, STANNNAAAAA" precis nere vid bussen så börjar han stänga dörrarna och gasar börjar slå på bussen så han ska fatta, haha men han stannade iaf "Vart de ni som gapade för fulla halsar eller?" Tja, lid kanske haha. fy fan vad vi stressade. Hann precis med RÖD express med. Sån jävla tur, så väl inne i stan så går ju inte bussarna t Frölunda torg ifrån Nisse så vi sprang bort til Gustavadolfs torg där 50 går, och vi hann. ett jävla under. Vi käkade Indisk restaurang när vi väl kom t Frölunda vart sjukt gott, men även där va de stress såklart. Vi satte oss och bestämmde vad vi skulle ha och det gick fort men sen va det rätt mycket folk så tog fett lång tid. Jag passade på att springa upp och hämta ut biljetterna t Musikalen sålänge så bra och när jag kom tillbaka så hade vi fortfarande inte fått maten så fick vänta ett tag kl va la typ 15:20 (musikalen skulle börja kl 16:00 och om man ville ha bra platser så skulle man va där typ 20 min innan) käkade upp fort som fan BTW, haha sjukt roliga gamla människor som satt brevid oss. "Nämen flickor, fryser ni inte? ni ser så bara ut, och så solbrända det va vackert på så vackra flickor" osv osv osv dom tjötade en massa xD   vi hade la käkat klart typ 15:35 så vart t åh kuta åter igen för att hitta en blomsteraffär, och det gjorde vi jue så köpte vi blommor och tanten i kassen va DUUUUUUUNDER SEG. men vi fick våra blommor och skrev ett kort till med (: sprang som fan upp till kulturhuset eftersom klockan va 15:43. när vi kommer upp så äre smock fullt. Så tja trodde hoppet va ute med våra "sitta längst fram" planer, men vi hade tur åh fick 2 längst fram (:    

Du va så jävla duktig Kev, Och alla andra med såklart. men du va ju helt sinnes va as kul att få se dig göra något sånt (: Hela storyn va sjukt rörande.. Julia hon som skrivit den det är hennes bio typ, Hon fick cancer osv. den va iaf sjukt rörande.. tycker synn om er som missade den eller sket i den för ni ska bara veta hur bra den va. Grinade säkert 5-6 gånger både jag och Linnéa.

Efter musikalen så bjöd dom på mat och sånt, vi va ju still propp mätta men vi körde ett race med mat iaf. Sen kom Kev in så pratade vi lite och så innan vi begav oss hemmåt igen, när jag kommer ut så sätter jag på mobilen och till min stora förvåning så ståre att Makkii ringt, haha fett chockad va ett tagsen du ringde men du är så skööööön :D ringde upp men hörde typ noll eftersom det blåste så sjukt jäävla mycket det jag fick med mig va typ bara att han va pratglad och att han satt på jobbet. sen så gav jag upp skickade mess istället. Vi somnade stenhårt på bussen hem va trötta som fan ända vi gjorde va att kolla på film och tjötade skit om dessa killar som bara velar, kom fram till sjukt bra saker iaf.    Nu håller vi i det Linnéa... 

I fredags var jag med Linnéa med, Sportbaren och salt & Italy blev kvällen spenderad. va 21 på salt & italy men det fixade sig ja, Sportbaren hade sjjuuuuuuuuukt dålig service fy fan va dåligt fick stå och vänta i hundra år i baren och personalen va inte trevlig för fem öre inte ens ett leendé på läpparna hade dom. Blir förbannad sen så va vårat bordt sten fullt men ändå så plockade dom inte bort för oss eller några andra heller.. sen så fick man säga t 8 ggr innan dom satte in toa papper på toan ja, vad är det för service egentligen? Nytt ställe och ingen service tror dom kunderna vill fortsätta komma tillbaka eller? Eh neh. Kan bara tänka mig att de är bra Service när Kev är där och jobbar. Stackare att få jobba med dom schmäken.   Men utan all dålig service där så va kvällen as mysig (: Linnéa gick nämligen ut med hennes chef och 4 till från hennes jobb. As trevliga människor så hon bjöd med mig (: Myspys.. Blev full rulle med alkoholen denna kväll ja.


Vart hos Fredrik några dagar i veckan med, tog med mig Gucci oxå så han och Sessan skulle bli lid vana vid varann innan jag åker till Thailand, Fredrik ska va kattvakt (H) .. Bokade biljett t Rihanna i veckan med, Hon kommer till Hovet i Sthlm 12 mars :D YEY.


Nu äre massa saker planerade framöver med folken, inga datum osv men planer iaf. Dra en weekend i Stockholm med utgång, shopping och almänt mys eftersom inte Linnéa vart där, inte heller Hjelte trur ja å dit drar vi ett gäng och sedan ska vi väll bege oss till Danmark snart med. Kommer bli så super, Dom asen åker ju till England nu på torsdag kommer hem på Måndag. VILL OXÅ men Keela ska t Thailand ja fanns inga pengar kvar typ.. Hoppas ni fåre kanoners iaf tjejor.


INTE LÅNGT KVAR TILL THAILAND NUE.. Fy fan vad skönt det ska bli helt jävla underbart.
Kommer bli en sån kanon resa va, Iiiiih.


Over and Out.

Autsch.

2008-01-16 | 18:36:41 | Allmänt | Kommentarer (0)

Buuuh, va och tog spruta igår inför Thailand, började inte bra slutade inte bra. Fattar inte hur man kan va så sjukt rädd för sprutor asså det är verkligen sinnes. men men, nu är jag iaf vaccinerad för 20 år frammåt   YEEEEEY :D
Skulle dricka någon jävla smörja med som man fick med sig hem, för magen typ. Smakade inte yummie.

A:et kom hit igår kväll med, väldigt sent dock kl 11 eller ngt...


Imon ska jag egentligen åkt till lägenheten i Torrevieja, men jag bangade ju det ja.. dumt gjort hade nog vart lid skönt iaf!   


Näh nu ska jag ut på en promenix.


Någon som har lust att va kattvakt i 2 veckor???Over and Out.

Take me out of here.

2008-01-15 | 12:34:12 | Allmänt | Kommentarer (0)

Åh blir så förbannad inte nog med att jag har en "kan-inte-sova" period igen tack vare alla jävla mardrömmar om Pompe. Utan även att när pappa väl är hemma så är han bara sur och grinig och skäller på mig hela jävla tiden. Ohrkar inte, mår redan dåligt som det är så kan du inte bara va tyst åh åka bort igen... som alltid. Åka bort är det du gör bäst och alltid gjort bäst. Bara lämna mig, snart 18 och inte alls beroende av lite föräldrar kärlek. Icke. Åk du!

Du tror verkligen det räcker med att ge mig det jag vill ha och låta mig göra vad fan jag vill. "Jag för över lite pengar", "Jag för över pengar", "Det ligger pengar i skåpet" alltid dom jävla pengarna. Vill inte ha dom jävla pengarna vill ha dig hemma utan att du ska vara så jävla bitter. Bränne och alla har verkligen så rätt, jag är så bortskämd får jämt höra det. Inser det bara mer och mer och inser även varför. Jo för du är aldrig hemma, du ersätter dig med pengar.
- Du lämnade mig ensam kvar och självklart blev jag rädd.Inte bara det som tynger mig visserligen mår så jäkla dåligt av allt, allt är bara fel, fel, fel, fel, fel. Inget som är rätt nu för tiden. Spola tillbaka 2 år. Spola tillbaka till Pompe fortfarande levde.   -  Snälla då?
Åh sen så bryr jag mig förbannad mycket om dig gubben, det tynger mig ap mycket att se dig må dåligt. Jag mår dåligt för dig med, medkänsla är det Keela är bra på ja. Kan den inte bara försvinna lite iaf? För den är så jäkla stor. Vill bara att du ska må bra "Allt fixar sig" det ser kanske mörkt ut, men... det kommer det jag lovar. Det du berättade för mig härom dagen, usch vad det sved. Kommer alltid finnas här för dig..


Ligger fan åh gräver med en tesked i betong för att komma djupare utan att ens vilja det, Sorgliga är att betongen börjar ge efter och jag börjar komma igenom. Kom hem nue!
- I need you so bad right now.

Ska bli så skönt att komma iväg till Thailand. Ska lämna allt vad telefoner osv heter hemma. Ska bara skita i allt här och hoppas på att det har kommit något bra när jag kommer hem igen. Det bara regnar och regnar, kan vi inte hoppas på att alla problem drunknar i regnet? Gör ju fan inget annat än regnar tycker jag. . .


When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth.
Over and Out.

. . . .

2008-01-15 | 03:26:48 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hopp, Helgen. haha helgen den va super. Vart med min fru hela helgen ;)
Fredags krökade vi hemma hos Niklas intressant kväll.. Lördagen så skulle Niklas upp och iväg på kurs tidigt på morran åh hans kompis skulle med upp och jobba. så jag och Linnéa blev kvar hemma hos Niklas ensamma på morran. Sov vidare t typ 10, eller Linnéa gick upp då jag gick la upp vid halv 11 kanske.. (; När jag skulle hjälpa t att städa så vart de värsta redan undan plockat. åh borden avtorkade osv. sen så tyckte vi att han kunde göra resten själv. Åkte hem t Linnéa åh slappade, kollade på film och lite så haha sen ropar Linnéas morsa: GLASSBILEN ÄR HÄR!  när vi satt och kollade på en film. Blev en jävla fart på oss båda två hahahaha - som två stycken 5åringar typ. Sjukt ofräscha i myskläder det regnade ute och vi sprang ut som fan åh gapade att den skulle vänta eftersom den hade börjat åka iväg, men som tur va så kom en granna ut åh skulle ha glass till sina ungar så vi fick handlat av glassbilen   - YEEY.     kollade klart filmen, jag grinade till "how to lose a guy in 10 days" buh haha va dålig jag är..

- Vart tog gamla Keela vägen, den som inte visade känslor? Tappat bort henne på vägen någonstans den som hittar henne kan ju gärna hälsa att jag saknar henne lite. Det är jobbigt att va känslig.

Det vart de ett jävla tjöt om Linnéas fot hela helgen, hon hade ju råstukat den, va helt apblå. Hon skulle ju ha match, och tja självklart så va hon med och sprang som en jäkla jude, vart inget fel på den foten vid det tillfället. :D   sen åkte jag, Linnéa åh Niklas åh käkade Thai mat åh gluttade film här. Myspys.  Fredrik ville att jag skulle komma till han klockan 2 på natten så gick dit då med, snackade åh kollade på film och lite sånt.

Försökte även sluta fred med Oscar, eller sluta fred åh fred, men få han till att prata med mig iaf. Men svaret man fick på det va "Fyllo!" Trevligt Trevligt varför tror du jämt jag är full när jag skriver något allvarligt? Hur kan jag fått dig till att hata mig så starkt eller hatar kanske är ett starkt ord men ogilla?  Jag har väll inte gjort något fel egentligen?  "/  - Inget kul, Vill inte att de ska vara så jue.

Började traska hemåt runt halv 6 eller något liknnde på morran. Somnade skönt när jag kom hem.

- Det va så sjukt fint på himlen när jag gick både dit och hem ifrån Fredrik. Helt stjärnklart.  vart så jäkla fint. Va änna skönt att få komma ut lite även fast det va mitt i natten.. En promenad på max 10 min typ. Gick raka vägen dit men när jag skulle hem tog jag en omväg åh va ute i säkert 30-45 min. bara gick åh tänkte på allt och ingenting.Söndagen var en typisk Söndag, Kevin kom hit på kvällen, Vi kollade på film åh käkade popcorn åh garvade fett mycket åt massa klipp på YouTube senare.. Sen så somnade Kev rätt fort när vi väl la oss för att sova typ. Satte på Fantastic four 2 men kunde Keela somna? Eh näh........          Tur att Jeff Dunham kan va rolig iaf. - *Knock Knock*
- Who´s there?
- Me, I KiLL you.

HAHAHAHA, åh så underbart rolig.

haha denna är så fräääääck!Idag pallrade jag mig faktiskt till skolan, kors i taket. men bara i 45 min åh det va ju för att snacka med SYOn. Gick braigt iaf. Kommer va ledig dom 2 veckorna nu som består innan jag åker till Thailand så kommer inte börja skolan eller ah praktiken förens om drygt 5 veckor.  Sen har jag även tränat osv idag, vart i full gång hela dagen. Ninnie kom hit förut vi skulle kolla på film men blev inte så mycket film haha. Vi fick upp typ en dator jag hade för 5 årsen eller ngt HAHAHAH VILKA BILDER. MAAAAH GAAD. Garvade så vi grinade.. Ninnie åkte la hem vid typ 11 eller något.

Ninnie fyller 18 om 1 vecka. buuuh fusk.   Men... jag åker till Thailand om 2 veckor (H) fan så underbart så dryga 3 veckor till jag är 18 jag med. Iiih...
- Where did I go wrong?


Over and Out.

C.B

2008-01-10 | 04:20:25 | Allmänt | Kommentarer (1)

Blöh, haha åter igen.. folk ringer och väcker mig fast denna gången tidigare än igår,  vad va klockan 03:43 åh folk ringer ap fulla "Keela var är efterfesten?" Tja, inte här iaf. Pallar inte att jag verkligen aldrig kan somna om när någon väl har väckt mig ordentligt. 3 min i telen och jag är pigg eller pigg är väll och överdriva. men inte så jag kan somna igen iaf. Kanske ska ta åh börja stänga av ljudet på mobilen om nätterna, men de kanske är något viktigt? eller hur ska jag vakna på morgonen typ? Väckarklocka är ju galet värdelöst....
- Blir så trött på mina sömnproblem!!!!      Suck åh stön.


Idag har jag haft en ända artis på hjärnan (Förutom Unibet artisterna såklart hahaha.) och denna är självfallet Chris Brown. YEYYYY. Mer Chris Brown till folket hörrni!                     With you, with you, with you, with you.Va ju på bio idag (igår?) med Fredrik och Jåss. Vi kollade på ARN, mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara faktiskt. Men medelåldern inne på biografen var väll ca. 50 haha.. alla va as gamla. Sån film som gamlingar ser kanske? Tystaste jag vart med om man vågade ju knappt stoppa handen i godispåsen (H) ... Men Fredrik åh hans dumma kommentarer hela tin, buse. haha åh Jåss ska vi inte ens tala om, din hårfärg talar verkligen för din hjärna ibland haha :D Tack för en trevlig kväll iaf raringar <3På fredag blire nog till att vara med min egna lilla Berner, Raur like you a lot (:
Blir nog utgång för våran del faktiskt. hur det kommer sluta åter står att se, förmodligen galet!
Ska ju ha min första körlektion på fredag med, haha. Dubbel lektion xD  Fast ohrka att den första är kl 07:40, har inte ens vaknat då vanligtvis.. Kommer få va många rigningar av papi för att få upp mig så tidigt.. Good luck!
Åh sen blire till att dra till Frissan. Iiih blondy, men va fan kommer ju sakna att va en Brownie lid känner jag. Åhh palla att jag ska tvivla på det lixom. Frågar Rebecca på fredag vad hon tycker, Grymast är hon (:    Får det jämt perfa, hon kan min stil så sjukt mycket.  Vad händer på lördag? Luungt hoppas jag? Fredrik, vad sägs om filmkväll?
Min lille pärla Jåss ska in på operation på fredag, Allt kommer gå fin fint gumman!
 
Keela: "Men va fan, när väl någon ligger på sjukhus så får jag inte komma med blommor åh saker de är dåligt!"
Jåss:  "Kääl, jag ska ligga inne typ.... 1 dag"
Keela: "Men still sjukhus, då ska man ju få kärlek. Åh blommor!"

Japp hakat upp mig med det där med att jag vill ge någon blommor. Någon som vill ha? haha.
Haha eftersom jag har så sinnes tråkigt så gick jag in på YouTube för att kolla lite Chris Crocker, finns verkligen ingen som slår den killen tror jag. haha så jäkla sjuk!
Over and Out.

tjugo.

2008-01-09 | 18:28:11 | Allmänt | Kommentarer (0)

... 20 dagar kvar till jag åker till Thailand. Känns som en evighet. men det går ju sjukt snabbt visserligen. Skulle ju åkt till lägenheten i Torrevieja den 17e men det blir inte så, va tvungen åh flyga från norge åh pappa skulle åka upp 3 dagar innan och jag ohkar inte sätta mig på ett tåg så skiter i det. åker nog en sväng i Maj eller något istället lid bättre väder osv då (:   

Ska på bio med Fredrik åh Jåss om en stund. Mysigt!    - Vem vill du mysa med i Bio mörkret?


Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas.

I en värld av idioter, så står du  först i kön.Over and Out.

Call me when you´re sober.

2008-01-09 | 05:07:46 | Allmänt | Kommentarer (0)

SLUTA RINGA MIG VARJE GÅNG DU ÄR SÅ JÄVLA DYNG, JAG PALLAR INTE. Varför svarar jag ens? - Kanske har att göra med att jag inte kollar vem som ringer utan bara "MHMMMMM" visserligen men ändå.

Såååå nu har du läst det, kan man ju tänka av ditt sms. haha så nu tar jag bort det. Fattat innebörden?

(Fan ta dig att du ringer åh väcker mg halv 5 på morran på en jobb/skoldag, apskalle. Nu kan jag ju inte somna om.)

Vad är rubriken?

2008-01-08 | 23:00:59 | Allmänt | Kommentarer (0)

UNIBET, SHALALALALALALA! - silken fest.

Urk! Fan vad jag verkligen inte tycker om att sitta på den jäkla skit körskolan, åh läsa all jäkla skit åh göra dom onödiga pärmarna och skit. Men, gjort klart alla pärmar nu iaf. Nu äre att gå på data sakerna istället, minst lika tråkigt det kan jag tänka mig. haha va lid kul, hade suttit på körskolan i typ 1-2h så ställer sig Lena upp. HAHAHA gött chockad, hade verkligen inte sett henne! Åh menar de är inte dirr stort där inne så hur kan man missa typ? Hon hade inte sett mig heller så lika blinda båda två typ (H)

Papi åkte till Norge idag ja, ovanligt..


Btw, Alla vet ju att Kristinedalskolan brann ner på nyår. eller iaf halva om inte mer! (-Min gamla skola om inte folk visste det!) SÅÅÅÅÅÅÅ ONÖDIGT.     Nu kan vi ju GLÖMMA att få en ny ishall åh ny fotbollsplan. Inte inom dom 10 närmaste åren iaf. Kul Kul cykelhjul. Stannar visserligen inte kvar här i mer än 2 år till iaf. - Om allt går som jag vill!
Här är ett klipp iaf. Mogna folk som tänder eld på den ja.


Igår åkte Erik till Thailand, Idag så åkte Niklas.. Åh på torsdag så åker Bränne. wtf, VILL OXÅ NUE!
Jäkla skit Sverige.      Imon ska jag till skolan faktiskt, prata med SYOn. Bestämma vilka lektioner jag ska gå på osv. vart jag ska ha praktik och hela baletten. Trävligt Trävligt. Nääh nu bire nog slå på Miami Ink och försöka somna.


Fredrik va ju här igår vi snackade en heeeeel del, fan baby jag saknar dig ska du veta (: 
Såå jääävla go är du. Verkligen en av dom bästaste.
MEN vi snackade lite om allt möjligt så kom vi in på de om Pompe, skrev ju i något inlägg sen om det.. så frågade jag Fredrik vad jag sa osv. Han va tydligen på väg hem från krogen när jag ringde honom, precis gått på bussen eller ngt. Jag hade vart helt förstörd tydligen - Konstiiiiigt? 
Han berättade att jag sa inget först utan typ "hickgrinade" som han utttryckte sig, alltså fick inte fram ett ord. Sen fick jag väll det, för vi hade tydligen pratat hela tiden när han satt på bussen.. ända från GBG t Stenungsund. Tar ett tag med nattbussen med. Nattbussen som va då åkte ju genom hela Kungälv och gamla vägen genom Jörlanda osv då jue. så ah rätt lång tid där. Tack baby för att du lyssnade. Dock vet jag inte vad du lyssnade på, men vet att du lyssnade på mig iaf (:

Jag finns ALLTID här för dig, 24/7 bara åh komma eller ringa anytime. <3
From London to Paris,
From Berlin to Rome.
You're searching for something,
A place to call home.

Been hiding,
Your feelings,
Went out of control.
Your destination's unknown.

Tell me,
How can it be boy?
You're still a runaway!
You chased a dream from heaven above.
Where in this world,
Will you find a place to stay?
Runaway from love.

The moment I saw you,
I knew it for sure.
You won't pack your bags, Anymore!


I know you don't want to be a bother.
Though your love still undiscovered.
I want you to stay, boy
Stop running away from love. 

Over and Out.

Victoria Secret Fashion Show

2008-01-06 | 22:08:35 | Allmänt | Kommentarer (1)

Kollade precis på Victoria Secret Fashion Show..
Avguda hur sjukt vackra dom verkligen är, små dockor! Perfekta.  Kan ni inte smitta av er lite t oss andra som behöver det typ? Shyrra då.

Heidi och Seal är väll för söta, fan så perfekta tillsammans iih. ge mig något sånt med? Inget som man hittar i affären precis. Deras duet gjorde dom såååå bra titta och njut (:

Btw, Spice Girls körde ett race med. - YEY?
Victoria är verkligen sååååå jävla stel hon har ju alltid vart det, tjejen släpp lös lite. Sen så såg man verkligen hur alla mimade, så sjukt jävla fult. Dåligt gjort! Men ok, lite ring rostiga kan man ju förstå att ni är.  Var kul att se ändå på något konstigt vänster ^^


Åh Victoria Secret´s underkläder, Jag älskar dom så sjukt söta, helt galet! köpte ju ett berg när jag var i USA åh hälsade på syrran, men dom slets ju rätt så snabbt.. Ska be Melissa gå åh köpa åt mig åh skicka på posten snarast. Snacka om att deras Shower dom fixar måste göra så dom säljer oändligt tiden efter... Sjukt bra show iaf alltid lika bra (:Va på bio förut med papi, Guldkompassen (H)
köpte även 10 filmer haha, fick bara ett ryck när vi va inne på Videomix så säljer dom 10 filmer för 200;-

Pappa ville med va med åh bestämma blev typ d00m, Silent Hill, The Grudge 2 mfl. ohrkar inte skriva upp alla..
Imorgon ska jag till körskolan och börja fixa med dom jäkla pärmarna osv. att komma igång med teorin känns skönt.. Läst pytte lite i boken typ.. inte ohrkat. Tar med den till Thailand åh försöker läsa egrann där.. det åh iPoden när man ligger på stranden man läser ju ut typ 1-2 böcker om dagen på stranden. Nyttigt för hjärnan!     - Något som Ellinor borde testa på?  ; )

JUST DET JA, Idag fick jag en ny iPod. Hade iPod Nano innan fick iPod touch.. tack papi your the best! (:

Hans jobbkamrat hade vart i USA så hade han bett henne köpa med 2 stycken så vi fick en var. Världens bästa pappa.. men, du skämmer bort mig för mycket.         Nääh nu ska jag fortsätta kolla på fimen som går på 3an.

Over and Out.

Fuckhead.

2008-01-06 | 12:19:31 | Allmänt | Kommentarer (0)

Tralalalala.. Lycklig, Lycklig, Lycklig.. Världen bara smilar idag (:
FAN VAD MYSIGT MED SNÖ UTE, HELT GENOM MYYYYSIGT IIH. - Någon som vill ut åh ha snöbollskrig med Keela? Hoppas att snön håller sig ett bra jäkla tag värkligen annars blir jag förbannad, Hoppas den fortfarande är kvar när jag kommer hem från Thailand. Btw bara 24 dagar kvar till jag sitter på ett plan till Thailand, Ih fan vad fort tiden går helt sjukt. Sen äre bara 29 dagar till jag fyller 18 (: YEYYY.   15e februari har jag och Linnéa bestämmt vi ska ut tesammans för första gången haha, fast, redan fuskat där träffats på burra flertal gånger jue. men, inte riktigt samma grej inte vart tesammans i stan iaf (H)


Somnade inte förens gööör sent. - Som alltid nu för tin, vänt dygnet helt :|
Så ringer syrran åh väcker mig vid 8 eller ngt, Puh.

-Up and jump sunshine!    åååh alla vet jue hur jag kan sova länge och dom flesta vet mitt morgon humör så ni kan ju gissa hur det samtalet började och hur det slutade. Btw, jag låter som en spräckt gås eller ngt på morran HAHA. Hesaste rösten.. Sket fult, Sen så fan vad jag stör mig på att man inte låter som vanligt i telefonen någon mer som gör det? Man låter ju fan som en 12 åring eller ngt.... Sjukt fult!


Helgen var mysig. Skönt att inte dricka men ändå kliar det något så förbannat på en för att alla andra är ute åh velar åh har sig. Var med Kev åh Ninnie i fredags åh kollade på film åh blev egrann tjockare av allt jäkla onyttigt (: Like you guy´s a lot..

Uuuh mina grannar borde få ett pannskott. Jääävlar vad hon vrålar där nere på nätterna helt sjukt! Han måste ju ta henne till höjder som inte finns för människor typ helt galet. Man sitter typ med högmusik eller högt ljud på tv/film så man inte ska höra typ så klagar dom på att jag spelar högt. Ok mitt i natten ska man visserligen inte göra det men det behövs jue. Redan sagt t dom en gång ska det värkligen behövas igen? - Göör skämit för både dom och mig jue!

Åååh vad jag längtar till Magaluf med så jääävla sjukt mycket.There was a time when I thought of you
There was a time when you thought of me
Look in my eyes and say you love me
Look in my eyes and say you want me

It's too late to look beyond
It's too late to cry for me
I left it all left you behind
I'm so much stronger on my own, yeah


There's another word for love
There's another word of course
I'm just more than you can see obviously


And I´m just more..
Over and Out.

YEY..

2008-01-03 | 20:26:37 | Allmänt | Kommentarer (0)

YEY, tyckte jag inte mådde riktigt som jag skulle igår och NIXPIX. Vaknade med feber, 39,5.
Fan vad jag hatar mitt imunförsvar        .

Magda ska ha bäbis, Visste ni det eller? För det har jag totalt missat. Va inne åh snokade på EF så kom jag in på henne och VIPS så höll jag på att trilla av stolen (- inte för att jag satt på en stol utan i sängen.... men för att uttrycket är sött eller ngt? )  Sjukt iaf. 19 år och snart morsa.. inget jag skulle sträva efter dirr. men ok hennes liv!

Fan har försökt få min gamla data att funka idag för vill ha alla gamla bilder som finns på den, men jag är typ sämst i sverige så jag kunde inte fixa, men bränne ska fixa för mig i helgen sa han så förhoppningsvis kommer den börja funka och hoppas hoppas på att alla bilder finns kvar på den! Finns sjukt mycket bilder där åh gamla som fan åh maffor av bilder från USA, Türkiet, Thailand osv. dom jag vill åt typ. haha visserligen roligt att få alla dom andra med.. (:  

Näh nu ska jag käka lid (:    


Over and Out.

. . . . . .

2008-01-02 | 03:58:15 | Allmänt | Kommentarer (0)

Satt och läste runt lid grann på internet så stöter jag på denna blogg http://tidigmamma.blogg.se/ så jäkla sorgligt. Går inte att läsa utan att fälla flertal tårar :'| När jag läste så kom jag och tänka på folk som jag har förlorat, som mormor, hon dog alldeles för tidigt. Jag var bara drygt 1 år när mormor dog :'| Majken.   Men allt fint som morfar, mamma, bettan ( moster ) och alla andra har berättat verkade hon vara en av dom bästa människorna som någonsin vandrat på denna jord. Mormor dog i cancer, hon hade bröstcancer. Cellgifterna "fixade" henne..  trodde läkarna, hon blev friskförklarad. men efter bara några veckor så kom cancern "galopperande" tillbaka det hade alltså spridit sig och tog med henne ner för stupet. Slår vad om att du skulle vart världens bästa mormor.  Du är stjärnan som lyser klarast på himlen    .Lillemor, min moster. Hon dog när mamma var i tonåren, tror mamma var 15 när Lillemor gick bort. Hon hade en knepig sjukdom som inte gick att bota och läkarna visste inte riktigt var det var. Hon bara tynade bort.. bara försvann!  Så hemskt.       Jag skulle egentligen haft 2 mostrar (:     


Nu känner jag att jag behöver skriva av mig lite, vet inte vilka som läser denna bloggen eller om någon gör det. Men känsliga saker.. saker jag behöver få ur mig.


Christian, vi bodde grannar i flera år och lärde känna varandra rätt så bra (;
Sedan så flyttade jag ifrån Hällebäck till Kopper, så man sågs ju inte något förutom kanske ett hejdande´ på torget om man stötte på varandra. Annars var det varje dag om inte man var inne med anna hos kicki(christians mamma) åh fikade så träffade man på honom flera gånger om dagen i trapphuset. Sedan den 26 april 2006 så fick jag och pappa ett telefon samtal av kicki, hennes son hade blivit mördad. Den sved, den sved något så förbannat..  ren avrättning hade det varit i surte om en bilaffär eller något likande. pappa och jag satt och kollade på efterlyst som vanligt en kväll, båda hade missat vad det skulle handla om så visade dom groteska bilder på 2 avblåsta huvuden, en av dom var Christian. när dom sa namnen så kom hela dagens tillskott upp på direkten även på pappa. Hemskt var det. riktigt riktigt hemskt. hade känt dig i några år men rörde som fan i rygggen.. Vila i frid    .Emil, herregud Emil. Det var så längesedan jag tänkte på dig. - Så längesedan!
Jag bara lipar av att tänka på dig. Vi var inte allt för gamla, Vi var bästa vänner, Vi var och lekte som vanligt hos hos Rune med Natalie. Vi åkte med för att hämta hö, lokaltidningen var där och gjorde en artikel minns att dom tog kort på oss och vi hamnade med på bild i tidningen, ( sidan ur tidningen finns fortfarande kvar undanlagd någonstans), Vi satt på hölasset och Rune frågade om vi skulle hoppa av där det var närmast att gå hem. Rakt över åkern.... Jag och Natalie valde att hoppa av.. vi började springa över åkern, tävlade som vanligt vem som var snabbast! Vi hör ett skrik och sedan massa fler skrik... vi vänder om för att se vad som har hänt när dom vuxna skriker åt oss att springa hem och inte komma dit. Du hade ångrat dig och ville med hoppa av och springa med oss, men Rune hade inte hört så olyckan hände...... Det otänkbara! En liten pojke mot en stor traktor och en stor hökärra.... Kommer aldrig glömma den dagen, det var så hemskt. När det ringde i telefonen och pappa svarade och blev ledsen och skulle förklara för mig. Jag hade alltså mist min bäste vän när jag vände ryggen till. Kan inte låta bli att undra hur allting hade varit om vi alla hade suttit kvar, hade vi växt upp helt och hållet tillsammans, tonåren, första fyllan och allt som man gör?        I wish you still was here       .Pompe, min styvpappa "plastis". Vad hände egentligen? Jag undrar verkligen så mycket vad hände? du hade 4 egna barn, Angelica, Johnny, Per och Maria. Sen vi plastisar: Jag, Petra och Eddie. 12 år, 12 år är nästan hela mitt liv. 16 februari 2008, alltså om 46 dagar så är det exakt 2 år sedan du valde att lämna oss. Varför? undrar verkligen. en jätte jätte jätte liten mängd alkohol i kroppen och inte ett spår av droger i dig. Men ändå så gjorde du ett sånt jäkla dumt val? Vad f*n tänkte du på? Saknar dig så sjukt mycket, galne Pompe. Det var verkligen med stor sorg jag sa adjö. Drömmer om dig nästan varje natt, fortfarande.

Det var så galet när det hände, Vet att jag ville hem till huset i Svanesund för att hämta något, men fick inte åka hem före mamma fattade verkligen inte varför. Va ju ingen som svarade hemma när man ringde ? frågade flera kompisar om dom kunde köra ut mig så jag kunde hämta det jag skulle ha, men icke.... kollade bussar men fanns inga bra så jag sket helt enkelt i det. Tur var väll den egentligen.. Mamma hade ringt morfar för att be honom gå upp till huset och kolla om Pompe var hemma eftersom han inte hade svarat på hela dagen. Det var morfar som hittade honom. Stackars morfar. Men kunde lika gärna varit jag, tänkt om någon hade kunnat köra mig.. Jag hade förmodligen blivit helt störd för livet, och då menar jag riktigt störd, gått på medeciner och sådan skit. Stackars morfar du är så jäkla stark. Med en lugn och samsad röst ringde han till mamma och sa att hon borde ta och komma hem... Polisen och Abulansen var påväg! Jag ringde mamma när hon satt i bilen som Börje körde hem till oss och morfar.

" Mamma, tänkte kolla om du kan komma och hämta mig vid färjan ikväll?"
" Jag kan inte prata nu gumman, Jag älskar dig"
*klick*

Blev skitförbannad, hatar när folk klickar mig så ringde upp igen men då var den avstängd. sket i det och gjorde något annat! Senare på kvällen runt 9 så ringer jag Nettan (min brors flickvänn) och frågar om hon visste var det var med mamma. ända hon säger  "Gå och lägg dig gumman, vi tar det imorgon" *klick* .......... Åter igen *KLICK* jäklar vad förbannad jag blev då ringer jag Petra, hon säger samma sak  efter att jag skällt på henne vad fan som händer och att dom inte säger vad det är osv. "Vi tar det imorgon gumman, försök sova nu så hör vi av oss" *klick* Hörde att någon grinade i bakgrunden, Kunde jag somna? nej!!! as förbannad och jäkligt orolig om va fan som hade hänt. Låg och tänkte och tänkte och tänkte, kom och tänka på att dagen innan så hade jag skrivit i ett blogg inlägg på Lunarstorm där jag bara skrev    "Jag vädrar blod det luktar sorg!"     kände mig så jädrans nere den dagen och på natten så sov jag inte en blund utan bara vred och vände mig.. Och pappa, pappa var självklart inte hemma då detta hände! Klockan 4 på morran så ringer mamma mig. Hon är ute och går och säger ingenting i telefonen. Sen kom det:  

"Han är död"
"Ha? Va fan snackar du om? Vem är död? Pistol?"
"Nej, Pompe gumman. Pompe är död"
"Nej Pompe är inte död mamma!"
"Jo gumman, Pompe är död han har hängt sig......."
(lång lång lång tystnad)
"mamma de går inte, Pompe kan inte vara död. Det funkar inte så!"

då börjar mamma grina, hon hade varit jätte samsad och lungn hela tiden sen bröt det ut. Det var då jag insåg att mamma inte drev med mig. utan det var på riktigt... Hann inte mer än att precis lägga på telefonen när Petra ringde mig. "Jag klarar mig!" svarade jag fort, "Nu håller du käften och lyssnar på mig. Du ska jämt vara så jäkla stöttande och finnas där för alla och jämt vara starkast, men nu måste du tänka på dig själv. Jag kommer och hämtar dig nu jag är där om 15 minuter!" *klick*        vet att jag ringde pappa "Han är död!"          "Jag sätter mig i bilen och åker nu!" sen var det inte mer med det. vet att jag ringde Simon (mitt ex, som då fortfarande va min bäste vän) och Bränne och Fredrik 2 bra vänner. - Konstigt nog ringde jag inte min pojkvän, litade jag inte tillräckligt mycket på honom? Minns inte vad jag sagt eller om dom svarat för allting blev så suddigt då. Tror att Fredrik svarade men var på krogen. Har för mig att jag sa "Jag kan inte ha fest på lördag för Pompe är död" eller något liknande, tror jag iaf. så som jag fått höra!   Petra kommer och vi åker hem t brorsan där mamma är. Jag stöttade självklart, dom blev arga på mig för att jag inte var ledsen... men jag ville ju bara hjälpa. Jag ville ju bara att min mamma skulle må bra. min mamma, min bästaste mamma. Var ingen sömn för min del, satt där i zombie liknande skick och tom i blicken enligt min bror och syster, jag själv trodde att jag hade sovit i flera timmar men icke. mamma sov med sitt huvud i mitt knä.. Dagen efter var jobbig. vi fick reda på hur han hade gjort det, Hemma i huset, i trappen. mamma ville inte veta. men jag ville veta, jag ville ha en anledning till varför han gjorde som han gjorde.. han hade inga droger i kroppen och bara liten liten liten liten mängd alkohol i kroppen. Han hade vart död i ett halft - ett helt dygn redan när morfar hittade honom. Jag var så arg, så jäkla förbannad. Usch vad arg jag var på honom. Jävla Pompe!, Jävla ego!, varför hemma i huset!, ditt jävla ego! det var dom 4 sakerna som snurrade runt och runt som en fuckin´ merry-go-around hela jävla tiden. Dagen därpå så kom Angelica till oss, Vi skulle på minnesvaka i kyrkan där prästen skulle säga att Pompe avlidit och sådant. det var: Jag, Mamma, Bettan(moster), Linda(kusin) och Angelica, Eddie, Nettan, Mantis som var i kyrkan minns inte vilka fler det var. Mamma grinade, Linda grinade, Angelica grinade, Bettan grinade alla grinade förutom jag, skrek inombords men "jag måste vara stark, jag får inte grina, jag måste fixa det här det är mer synd om mamma och angelica och resten av hans barn än mig!" vart det ända jag tänkte på, det kom kanske en snabb tår, en tår som jag genast torkade bort för att ingen skulle se den. Efter kyrkan så kom resten som vart inne i kyrkan som inte tillhörde oss och beklagade osv. det var jobbigt mer störande än stöttande. - låt oss va förhelvete vi klarar oss, vi har inte behöft er innan så varför skulle vi behöva er nu.  var det ända jag tänkte.

Alla dagar var jobbiga och långa och jag grät inte en tår när någon såg, stark! måste va stark!, för mammas skull!
Allting gick så sablans segt, hade inte riktigt fattat att han var död heller, bara väntade på att han skulle komma bankande på dörren "haha era jävlar ni skulle sett era miner, nu lurade jag er allt". men icke.. vi fick inte "begravning" förens lång tid efter, eftersom det vart så mycket problem. han kremerades iaf, och Per fixade en båt från hans jobb (militären) och vi åkte ut på havet hela familjen och hans släkt och nära vänner för att sprida hans aska. en bit utanför Munkedal, Gullmansfjorden om jag inte minns fel blev det där hade vi fått tillstånd att göra det, det var det som hade tagit sån lång tid att få det jäkla tillståndet om att få sprida hans aska. Angelica, Per, Johnny och Maria firade ner unan med askan i till havet och släppte sedan taget. då kom alla mina tårar. men i tystnad ställde mig bakom alla.. ingen kunde eller skulle se.    Fly like the eagle        .


Så jäkla jobbigt, ca. 3 månader efter Pompes självmord började jag fatta det ordentligt, att han aldrig mer skulle komma tillbaka.. mått dåligt som fan och gör det fortfarande bara att jag inte visar det. tror jag är oändligt stark men överskattar nog mig själv lid grann.  Ni har fått stå ut med mina sablans humörsvängningar. Fan ta dom jävla humörsvägningarna jag hatar dom. Försvinn! Men tack för att ni finns, när jag säger Ni så vet ni vilka Ni är. jag säger även tack till er som inte riktigt känner mig men som ändå funnits där, på något konstigt vis så har det känns sjukt stöttande. då äre mest 2 personer jag talar om, var av en har haft en riktigt riktigt svår tid nu och har fortfarande. Jag finns här på det sättet som du jämt funnits där för mig (:    Tack alla som finns där för mig, haha vet att jag kan vara en riktig plåga, tro mig jag vet. Tack för att ni står ut dom tiderna :D <3


Jag har inte vart vaken så länge men jag vaknade av att jag drömde, satt på ett tåg t Arvika haha åh tåget spårade ur as hemskt började brinna åh saker så kan inte somna om :O så skrev kollade runt åh slutade med att jag skrev "lid" blogg. (: för er som ohrkat läsa allting, bra jobbat för inte ens jag har ohrka läsa igenom det!      Näh nu ska jag testa sova igen. 


Over and Out. 

tvåtusenåtta

2008-01-01 | 18:18:07 | Allmänt | Kommentarer (0)

Hopp då vart det år 2008, YEY. Känner att detta året kommer bli ruskigt bra.
Kommer få en bra start iaf, 28 dagar kvar till jag åker till Thailand med Mamma, Mantis, Angelica, Maria åh Maria. Jag och Angelica tar flyget ifrån Landvetter till Arlanda kl 18:00  29/1 (:       Landar 18:47 på Arlanda, sen blir det antingen att vänta på Arlanda tills incheckningen eller om vi åker till Maria åh Maria i stan sålänge, men varför springa runt och flamsa in i city och dra på resväskor osv när man redan är där egentligen? - vi får se hur vi gör!
Let´s hope for a brand new start and a really good year       .Sista dagen på 2007 började med att Hjelte åh Linnéa kom och hämtade mig vid 1 tiden då vi skulle åka in t stan till Hjeltes farsas lägenhet där vi skulle ha nyårsmiddag och sånt mysigt. Vi lagade potatisgratäng, fläskfilé, rödvinssås åh goding sallad (: vart myspys till tusen - även allt jäkla stök som var innan. Efter maten så tog vi oss en tur upp till ramberget åh kollade på alla fyrverkerierna, så sjuuuuuuuuuuukt fint var det. utsikt över hela Göteborg (som ni som vart där uppe vet) sen vart det ju mörkt så alla lampor i stan var tända skit fint, sen så alla stora fyrverkerier. Iiiih mys! Blir nog att åka åh kolla de nästa år igen (:

Efter stan så åkte vi hem till Elin. (:            nyår är så överskattat       .


image9

Blev tyvärr inga tokbra bilder med kamran hade glömt ändra inställning. :|

Sitter och funderar på om jag kanske ska åka hem till mamma. - ska jag?
Hon kan hämta mig för en gångs skull.. YEY (:      Men pappa kommer hem imon så ska kolla om inte jag kan övningsköra t henne imon istället.  Blir nog så istället, behöver köra!      JUST DET: Jag va jue en stund med MLi i förrgår trevligt att ses igen måste hända oftare! Vi kollade på I am legend den vart bra :D

MLi: Usch jag hade aldrig klarat av det där!      ( Var en scen när will gick igenom jätte högt gräs med sin vovve! )
Keela: Vadå att gå i jätte högt gräs?           

Mja ibland kan man va gött dum, men ni lär inte fatta haha inside joke typ. men var iaf att filmen handlar om att han är ensam kvar i liv med hans hund medans alla andra är smittade av ett virus typ.. så gick han där ensam åh de va ju självklart det MLi menade att hon inte skulle klara av att va ensam så åh inte att inte gå i högt gräs xD  ... men de va roligt, vi garvade gött länge åt det!    - ett skratt förlänger livet     .Dudududududududodododudo.. 


Over and Out.