Wii eller PS3?

2010-10-29 | 18:21:48 | Allmänt


Fredagskväll och hjärtat är iväg och hjälper sina föräldrar att flytta, gissar på att han blir borta en jävla massa timmar. Imorgon ska han upp och hjälpa sin far med att masta av båten osv. och jag ska ha lunchen i stallet och efter det iväg och kolla på en stallplats. Tror han ska hjälpa till med att flytta hela helgen så vi fårse hur mycket vi kommer ses i helgen, känns inte som om det kommer bli överdrivet mycket..

Jag ska strax börja göra middag, är riktigt hungrig och det får nog bli något enkelt idag. Kvällen ska jag spendera i soffan och framför lite serier och sedan blir det nog lite Wii kan jag tänka mig, lånat det av F. Ska j köpa ett nytt men kan inte bestämma mig för Wii eller PS3, så testar Wii lite nu. Mja nu är jag slut på ord, dom börjar iaf komma lite nu. Hoppas att det blir lite sol någon dag snart så ska jag slurpa i mig all energi den ger kan ni tänka er!




har tvättat en del här hemma idag, sista maskinen nu var ett par av mina schabrak. Kör en tom 90graders tvätt nu så om det finns någon skit kvar efter dom så försvinner det hehe.




Hoppas ni får en trevlig fredagskväll, vad ni än gör. :]







Kommentarer
Theomerethe säger:

Very Good! I love it.

2011-05-12 | 15:24:46
Bloggadress: http://theomerethe.blogcorporate.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback