seriekväll..

2010-10-22 | 21:28:10 | Allmänt


Jag sitter och kikar efter lediga stallplatser har nämligen stora funderingar på att byta, är inte riktigt nöjd... tyvärr. Men så är det ibland. Har varit i stallet och kvällsfodrat och gått en promenad med Morando, det var så kasst väder så ingen ridning. Sally fick en stöt av staketet och tjöt i fem minuter nonstop och blev rädd för exakt allt i tyP 1h. Nu är hon äntligen "normal" igen och ligger och sover på min ena fot, sötgröt.

Hjärtat bad mig köpa med mig ostbågar hem så jag tog och köpte lite fredagsgott till mig med på samma gång, ska sitta framför tvn resten av kvällen och bara vara, fryser som en jävla idiot med och huvudet är tungt.... hoppas INTE det är en förskyldning påväg.



Criminal Minds på tvn just nu, snart ska jag kolla serierna jag missat i veckan när jag jobbat. One Tree Hill, The Vampire Diaries och Greys Anatomy.








Kommentarer
Sabine säger:

hehe ja glitter är bäst ;)

jag har också naturligt långa naglar (har bara förstärkning, inga tippar på mina) men dom blir ju skörare utan material å det är så trist när dom går av å så ska man fila ner alla.. även om dom växer snabbt. sen hatar jag å fila å lacka å all skit.. så då får någon annan fixa som håller i en månad ^^det är så bekvämt..

2010-10-22 | 21:48:09
Bloggadress: http://enibas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback