recept a´la Keela.

2010-03-17 | 20:29:20 | Allmänt



Sitter och kollar på Roomservice och tänkte dela med mig av middagen jag lagade idag. Ville testa något nytt så snurrade runt lite på nätet efter lite inspiration och hittade ett recept på Tasteline som lät rätt gott, dock glömde jag köpa västerbotten ost när vi handlade så jag gjorde mitt egna ivartfall. Slängde i lite annat jag trodde kunde bli gott och det blev det. Absolut något jag kommer slänga ihop igen!

Såklart glömde jag att ta kort på tallriken, kom på det när jag gjorde matlådan. Ser inte ut att vara något att hurra över på denna bilden men jäklar vad gott det blev.





Du behöver;

kycklingfileé
pasta
soltorkade tomater
färska champinjoner
matlagningsgrädde
hönsbuljong
franskaörter
pepparmix
fetaost



Koka pasta, "rensa" kycklingen och stek i olja krydda med pepparmix, paprikapuvler och franskaörter. Skölj av och tärna färska champinjoner, skär soltorkade tomater i små bitar och stek sedan ihop med kycklingen någon minut innan du slår på grädde och låt det små puttra en kort stund, släng i en liten bit hönsbuljong och krydda ytterligare med franskaörter sedan la jag i lite feta ost. Häll av pastavattnet och häll i kyklingen i pastan och rör om tills det blandat sig.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback