Hipp Hipp, HUUUURRA!?

2010-02-04 | 21:11:54 | Allmänt


GUUUUUUD VAD JAG ÄR SLUT I KROPP OCH SJÄL. Mitt huvud bankar och skriker efter sömn har inte sovit på jag vet inte hur länge det är nu, fick sovit jätte lite på planet men det är det. Gick och la oss vid 8 tiden imorse en stund men efter ca 45min så gav både jag och hjärtat upp och gick upp igen, kollade på en film och sedan så åkte vi iväg till mamma. Jag red en pyttesväng och hjärtat gick med som sällskap (han har inte vågat sig upp på en hästrygg ännu!). Jag har även tagit med mig Gucci hem, så nu bor han här hos oss :) ..... Och sedan så är det min födelsedag idag, vilket det verkligen inte känns som av olika anledningar.

Tycker det är extremt tråkigt att många av mina nära vänner inte har grattat mig, (jaja big deal egentligen) men fyller bara 20 en gång och då hade det varit lite roligt att få iaf lite uppmärksamhet. Men icke uppenbarligen...





När vi kom hem så fick Gucc ett bad det första han fick, sedan har han mest gått och nosat runt och tvättat sig torr. Imorgon ska han klippas egrann och borstas igenom riktigt ordentligt, han har sprungit i stallet sen i sommras tyP. Ska in till stan imorgon och köpa avmaskningsmedel och sånt dära, har inte märkt av någon mask men åter igen - eftersom han varit i stallet sen i sommras..

Whaaaaat evvaaah, nu ska jag ta och dricka ett stort glas iskallt vatten och börja tänka på refrängen, kanske ska ta och försöka se något avsnitt av Drop Dead Diva nere i sovrummet? Tåls att tänka på.





Kommentarer
Erlendoline säger:

Home Page I am really excited! Very useful. It very impressive. :-)

2011-03-01 | 17:04:57
Bloggadress: http://erlendoline.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback