juletider

2010-12-04 | 13:18:32 | Allmänt


trodde jag mobilbloggade igår när vi var ute och drack och tjötade lite men tydligen inte.. Igår hade jag en lång och stressig dag tyP. Dagen började med en sväng till Ullared, lämnade Sally hos R på morgonen och sedan så var vi hemma igen ifrån Ullared vid 16.45 och hämtade upp Sally + R och så åkte vi hem till mig, lämnade av alla påsar, jag bytte om och hoppasde in i bilen och körde till stallet. Väl i stallet skulle tjejen som provridit innan komma igen men hon var sen så jag missade den bussen jag skulle tagit egentligen, A kom på idén att vi skulle gå ut så hem och hoppade in i duschen och fixade mig på rekord tid, han svälja ett par groggar och sedan tog vi bussen till järntorget och satte oss och drack ett par tillsammans med hjärtat och  Rikard (en annan R) som redan var där. Och där satt vi, tanken var att vi skulle ut och dansa röven av oss men vi hamnade i taxin hem istället. Imorse var det bara jag som ville sova tydligen medans dom andra idioterna var uppe på övervåningen och skrek som idioter åt något.

Nu har jag plockat upp lite saker ur påsarna från igår och diskat lite och sådär, ikväll blire till att städa ordentligt. Inte den roligaste lördagen men skönt att bara göra ingenting kan jag tycka. Ska snart sticka till stallet och ta en härlig ridtur och därefter så ska jag åka och handla, vårat kylskåp är jäkligt tomt nu kan jag erkänna. Får fundera ut något smarrigt att laga ikväll, kanske baka lussekatter med? :)



Jag älskar julen, har alltid gjort och kommer nog alltid göra. ♥ Det är en sån mysig och härlig högtid, jag längtar som bara den till julafton då det är underbara familjen samlad och god mat och en massa skratt och klappar. Iår kommer vi vara både hos svärföräldrarna och hos min familj. Vi sover nog hos svärföräldrarna dagen innan julafton och vaknar upp där och har förmiddagen där och åker sedan till min kära familj. Iår kommer det firas jul hos min syster och F.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback