CSI, CSI, CSI, CSI, CSI.

2009-09-03 | 21:57:15 | Allmänt


Sitter och kollar på CSI (som den tvättäkta CSI-TÖNTEN jag är!) nergottad i soffan och mätt och svullen om magen så man skulle nästan kunna tro att jag är gravid.  hahaha.. (: Ska fixa matlåda till Mats för imorgon det blev så himla mycket över och det är ju super bra att slippa slänga ut massa pengar på lunch. Är trött som bara den så tror jag ska kolla klart på CSI, möjligvis något mer om det kommer något på tvn sedan duscha och krypa ner i sängen.

Jag gjorde som sagt kålpudding till middag idag och måste erkänna att den blev fruktansvärt god, så tänkte dela med mig av receptet idag igen kul va?


Du behöver; Kål, köttfärs, salt, vitpeppar, svartpeppar, sirap, ägg och mjöl. Ris/Potatis och lingon.

Såhär gör du; Sätt ugnen på 225grader, skär upp kålen och stek upp den så den blir mjuk tillsammans med sirap. blanda ägg tillsammans med kryddorna i en skål, i med köttfärsen och blanda runt ordentligt. Släng sedan i den stekta kålen och en skvätt mjölk ner i samma skål och rör om ytterigare. Tänk på att "degen" inte ska vara för hård. Smörj en ugnssäkerform och i med röran. Sedan in i ugnen i ca. 45min. 

Servera med Ris eller Potatis och lingon!



Later!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback