Den utvalde!

2009-09-06 | 21:19:43 | Allmänt



Godkväll, nu är maten i magen och jag är mätt dock så är det ett litet sug i magen efter lite glass, ev. en godis bit eller 5 från godiset som blev kvar sedan igår. Sitter och kollar på söndagsfilmen på 5an, Den utvalde. Jag har iaf tänt lite ljus och myser för mig själv i soffan, hjärtat sitter vid datorn får väl se om han kommer och joinar mig framför en film eller inte. Jag tänker iaf gå och lägga mig efter söndagsfilmen, imorgon är första arbetsdagen på det nya jobbet och jag är faktiskt egrann nervös. Har träffat flera som jobbar där innan och dom nya, men det är väl att jag ska lära mig allt nytt. 





Dom nya ljusstakarna vi köpte idag på turen till IKEA, ställde dom på tvbänken.



Tänkte bjuda på ett recept idag igen, på min köttfärssås.
Den är superdupergod om jag får lov att säga det själv! (;

Du behöver; köttfärs, champinjoner, lök, vita bönor, krossade tomater, creme fraiche, creme fraiche med smak av paprika och chili, salt, vit/svart peppar, grillkrydda, pepparmix, tomatpuré, pasta.

Såhär gör du; skär upp lök och champinjoner och stek, häll sedan i dom i en gryta/större kastrull medans du steker köttfärsen tillsammans med kryddor. Häll i köttfärsen i grytan/kastrullen och sätt på svag värme så det bara värms upp. Koka pastan. Häll i krossade tomater, vita bönor, tomatpurén och båda creme fraichen och rör om ordentligt i grytan/kastrullen. Höj värmen så det puttrar lite, krydda och smaka av.





Här äter vi med dom nya sakerna vi köpte jag glömde att ta kort på sakerna, men det är verkligen inget speciellt utan vanliga tallrikar, bestick, glas och muggar. Om man nu säger muggar, sådanna som man serveras stora lattar osv. i på caféer ni vet? Nåväl, vita sådanna iaf. Nej nu ska jag ta och koncentrera mig på filmen och nog ta lite glass. Hoppas ni får en fortsatt bra söndag, later!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback