jag ser det regnar, jag ser det regnar det var ju roligt HURRA!

2009-09-03 | 16:36:35 | Allmänt


otippat att det regnar idag igen va? Jag tror jag måste ta och köpa mig ett par stövlar, kan ju faktiskt vara bra. Har haft tanken innan men aldrig riktigt haft den fullt ut. Hade planer på att träffa syrran idag men det blev ändrade planer, har iaf vart en sväng på backaplan så utanför dörren har jag varit, hade tur att det började regna precis när jag svängde in på våran gata, hade ingen jacka på mig så hade blivit pisseblöt.

Sitter och funderar på vad vi ska äta idag, kan inte bestämma mig om jag är sugen på köttfärsås, egna hamburgare eller kålpudding. Kålpudding lärde jag mig äta för något år sedan bara innan dess så avskydde jag det, dunn0 why but I did. Men det är ju faktiskt riktigt smarrigt om jag ska vara ärlig, riktig husmanskost är fantastiskt gott. Jag behöver lära mig äta fisk, vart ska man börja? lax? torsk? makrill? skaldjur? Vad är enklast att lära sig äta? Tycker lite synd om Mats som gärna äter fisk, så har han skaffat sig mig som verkligen inte äter något som har med havet att göra. Borde verklige försöka snart..

Nej om jag skulle ta och fundera klart, hjärtat slutar jobbet om 30 min. Jag tänkte ta och vara en snäll flickvän och plocka undan, vika lite tvätt och sådär innan han kommer hem, någon nytta får man ju göra när man är hemma i stortsätt hela dagarna! (Herregud regnet verkligen ööööööser ner nu, om jag kanske ska ta och gå bort och möta hjärtat med ett paraply vid bussen sen om han inte åker bil hem idag.) Later Darlings!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback