DJ Sammy - heaven 911 remix

2009-09-28 | 16:22:50 | Allmänt



.. ni vet när ungen pratar, jag har grinat sååå många gånger till den låten och idag kom den upp och jag har inte hört den på flera år, ögonen blev genast rinnande på mig, buhu! Annars så har jag en dille på Rihanna idag, spelat henne hela morgonen, och timbaland. Och annars bara stora hits, alltså en hejradio dag idag kan man säga.

Sitter och gör istortsätt ingenting precis för tillfället, väntar mest bara på att tiden ska gå. Försöker få ohrk att göra alla måsten som måste göras, dvs. diska, tvätta och dammsuga. - suck! Har iaf fått gjort en måstegrej, och det var att planera maten inför veckan. Vad jobbigt det kan vara att försöka planera mat inför veckan ibland. Vill inte äta saker för ofta och för tätt inpå, men jäklar vad fantasin inte finns där ibland. Men nu har jag lyckats skriva ner en lista på vad vi ska handla idag, blir bla. lasagne, djungelgryta, ungsteksfalukorv, qournwook och lite sådä. (hörde precis vuxenpoäng klirra ner hihu.) ska möta hjärtat på hjalmar runt 17.30 så går vi till coop. Som jag sa så ekar det i kylskåpet, inte nådigt heller men idag ska det som sagt handlas.

Vi var ju som sagt på bio igår kväll Final Destination 4 i 3D, dom tidigare filmerna vart bättre enligt mig. Visserligen hade filmen nog varit bättre om jag vart på bättre humör, kunde inte riktigt koncentrera mig men så är det väl ibland antar jag. 3D var såklart ballt, men inte så ballt som jag trodde att det skulle vara, fast, jag tror nog det kan ha med filmen att göra visserligen. Bättre film = bättre upplevelse eller hur? Nej nu ska jag ta och sätta på en tvättmaskin sedan byta om och tänka på att ta bussen till hjalmar där jag ska möta hjärtat. Klockan sprang helt plötsligt iväg, Later!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback