090929

2009-09-29 | 13:47:43 | Allmänt


Goddag, idag skiner solen ute och jag är inte sen på att ta en promenad. Jag vaknade och gick ut och gick direkt, rätt starkt gjort av mig måste jag erkänna jag är gärna lite halv lat i flera timmar efter att jag vaknat om jag ska vara ärlig. Har ont i mitt högra öra och haft ett tag nu, vill bara att de ska gå över så jag slipper läkare men kanske är dax att börja tänka på att undersöka det. Det är ju väldgt mycket blåst ute nu och det gör inte saken bättre direkt. Nåväl, när jag kom hem igen så käkade jag frukost och det smakade fruktansvärt gott.

 

Solrosbröd med philadelphiaost, sallad och skinka. Sedan en skål med fil, kellogs K och en skivad banan. Sedan en kopp Thé och ett glas med MultiKvinna.

Just nu så sitter jag och väntar på min kära pappa som är påväg hit, vi tänkte ta en sväng inne i stan. Jag tänkte kolla lite grann efter vinterjackor och lite så, bara spendera lite tid tillsammans med pappa med, vi sätter oss säkert och käkar sen lunch någonstans med. Nej jag får ta och slänga på en tvättmaskin sålänge! :) Later!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback