monstersuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug.

2009-11-12 | 23:43:32 | Allmänt


.. jag har ett enormt monstersug efter kladdkaka OCH jordgubbs milkshake. Inget nådigt sug heller, det är nästan så att jag går upp och börjar göra en kladdkaka nu på direkten. Tål att funderas på!

Sitter fortfarande och gör ingenting, konstigt det där hur man bara sitter framför en datorskärm och gör ingenting, slösurfar. Jag har knappt suttit på msn sen i mars/april. Någon gång då och då händer det att man går in som offline och skriver till någon man vill ha tag på. Innan så hade jag alltid msn inloggat när jag satt vid datorn, och även när jag inte satt vid datorn alltså stod det på 24/7.. Galet egentligen. sitter fortfarande och funderar på om jag ska ställa mig och göra den jävla kladdkakan?

Jag pratade med Li i telen för ca. 1h sedan. Vi tjötade lite om allt, kom på att det är dax att iaf börja tänka på julklappar när hon säger att hon redan är färdig med alla sina julklappar. Så ryter hjärtat ifrån datorn att han inte ska ha någon julklapp, jag ryter tillbaka att vill jag köpa en julklapp så köper jag en julklapp. Det är väl givet att jag ska ge mitt hjärta en/flera julklapp(ar)? Han är dum som tror något annat. :)  Sedan så ringde även mamma i den sena timmen och undrade en sak med tvn, hon är helt hopplös när det gäller sånt. Även hon påminnde mig om att jag ska börja fundera på vad jag ska göra på julafton. Vart jag ska vara osv. Jösses vad jag blir stressad. Och att en utav mina fastrar (Tessi - åland släkt!) tydligen kommer hit i helgen och stannar en vecka har inte prtata med henne på ett par veckor så är inte uppdaterad. Men får slå henne eller Andreas en pling imorgon. NU ska jag ta och bestämma mig om jag ska göra kladdkaka eller om jag kan dämpa suget med något annat. Sedan ska jag duscha och sätta på Mean Girls. Hepåååre!



Faster Tessi ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback