underbara solsken..

2009-03-23 | 12:58:41 | Allmänt


.. åh idag är det så härligt väder ute igen, solen skiner och det steker i ansiktet helt jäkla underbart! Dock är det mindre underbart att jag igår blev förskyld, vaknade med täppt näsa osv. vägrade erkänna att jag va dålig fram tills på kvällen då jag bara blev dåligare och dåligare.. har ont i bihålorna med, INTE OKEJ! Nåja Alvedon och Nässpray står på bordet så jag kommer nog överleva. Dåliga uppdateringen är pga. (åter igen) för att jag är hemma hos Mats, kom hit i lördags då vankades det tacos och film, igår va de thaimat och bio. Bränne lurade oss och sa att watchmen va göra bra, klart vi väljer att se den men kunde tagit någon annan för min del.. den va väl okej typ men inget mera, alldeles alldeles för lång. (Spec när man sitter och är hur snuvig som hellst!) Sitter och gör inget alls just nu pumpar lite god musik och njuter av solen som är utanför, har precis varit ute på en promenix med Disa gick upp på berget där vi va på en promenad igår. rätt fint där uppe spec när solen lyser och man mår hur bra som hellst av vårkänslorna.



Två bilder från igår då det tyvärr inte va lika fint väder. Bränne-Boy kommer ev. hit ikväll med, vill gärna att du kommer vännen, du är bäst and u know it. Blir mat och film garanterat hoho! Nåja nu ska jag ta och luncha lite tacosallad, hur gott är inte det lixom? mums, och snart är det onsdag, det innebär VÅFFLOR, våffeldagen för sketan jag och Li ska möla på alla olika sätt, glass, bär, grädde, sylt och allt man kan ha på dessa goda våfflor.



huuur bra som hellst, vägrar gå ur min hjärna den sitter där 24/7 och tja, ni vet hur det är att ha en låt på skallen. Blöh tråkigt at gå här helt själv, Mats är ju på jobbet tur jag har DisaFisa som sällskap.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback