klockan är över 00.30 och jag är fortfarande bakfull!

2009-06-21 | 00:40:12 | Allmänt


kalinski satte hela tiden på Chris Brown - Forever igår. Tro pelle att jag återigen fått dille på den jävla låten, det tog en evighet för mig att få bort den ur min skalle när den precis hade kommit ut och under tiden den var "populär" och ja, nu har jag dille på allt med cb igen. Jag somnade som aldrig förr i soffan tills ungefär nu helvete vad jag behövde det. Trotts att jag sovit så mår jag FORTFARANDE dåligt och mat vad är det? Har ingen matlust för femöre, verkligen inte alls dock vet jag så väl att jag måste äta något iochmed att jag bara ätit lite lite köttbullemacka idag, vilken jag inte har kvar i mig längre heller för den delen. Jobbigt att må illa och vara hungrig som fan på samma gång! Någon som vill ge mig en gnutta med matlust?

Hartwig hörde av sig förut, vilket var skittrevligt och undrade om jag skulle med dom ut. Har inte träffat honom på evigheter så jag hade verkligen inte tackat nej om jag hade mått egrann bättre. Men jag tror att bara lukten av alkohol skulle få mig till att kräkas idag. Blev ingen utgång för mr burne heller som valde att åka till Li istället. Jag tror vi gjorde rätt allihopa med att stanna hemma idag, hade vi gått ut i stan som planerat hade det garanterat inte blivigt nyktrt idag heller och jag ska jobba imorgon. (Y)

Jag har bitit mig något så fruktansvärt hårt på insidan av läppen någon gång under natten, gör skit ont och är hur svullet som hellst, typ ett sår med Yummi.. Känns ungefär som att ha en förskyldningsblåsa, och vem vet inte hur ont en sån gör? - Något så fruktansvärt. Ja vid den här tiden igår så var jag kanoners och mådde super. Idag vid den här tiden är jag inte kanoners och mår inte super. En god natts sömn och 6l vatten till kan nog göra gott? Jag ska slå på en film och sedan kommr jag somna som en liten gris igen, garanterat har många många många timmar att ta igen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback