Man blir aldrig för gammal för Disney!

2009-01-06 | 16:30:43 | Allmänt



... Äntligen slutat jobba. Hur skönt som hellst att bara slappna av lite, idag ska jag inte lyfta ett finger mer än nödvändigt. Ska snart ut i stallet mocka för hästarna mina och ta in kela och borsta dom lite, sedan så blir det in igen. Det regnar ute så jag känner inte för att rida, och det skadar inte att dom får vila lide.

Jag va så fruktansvärt trött när jag gick upp imorse, efter bara några timmars sömn. Va väl hemma vid 3 tiden någongång. Hade en överaskning som väntade på mig och jag blev såklart glad. Så bra, ingen tvekan.

Kvällen hos Lext och Tilda va väl trevlig, jag höll mig nykter, det gjorde inte alla andra om man säger så.. Jag och Manne som va helt riktiga i sinnet typ, men jag tycker om er ändå helt klart. Vi spelade lite Twister, svin kul varje gång (Jag och Li tog vinnartitlarna!), talade många gamla minnen tillsammans, in på dom sena timmarna kom allsången, och tro det eller ej så va det mest disney klassiker vi sjöng haha.. man blir aldrig för stor för disney. Aldrig, vi va rätt många som va överens om det inatt. Bumbibjörnarna, lejonkungen, luftenshjältar, björnesmagasin, trasdockorna, aristocatsaladdin för att bara nämna några jag säger då det. Tror jag filmade lide, när vi sjöng ska se om jag kan lägga in de, kul med 20-22 åringar som sitter och sjunger till disney (Mig, Tilda och Malin undantag på ålder!) ^^ ska iaf försöka få ut det, rätt kul. Jag hade inga batteri på min kamra tyvärr, men hade faktiskt med den denna gången. Li fick stå för bilderna, tror det finns någon mer som tog lite kort, lär väl hitta på face eller ngt. Lext, Tilda, Bränne, Raz, Manne, Li, Carro, Malin, Emma, Axel, Niklas osv. tack för igår.

Jag och Li bestämmde att vi ska ta en Disney kväll någon dag. Bara titta på massa Disney filmer, Grina lite till dom kommer jag garanterat göra som alltid. När jag är barnvakt till Mantis och Jessie så tittar vi alltid på en film. Och jag har nog grinat varje gång, Jessie kommer alltid och sätter sig i knät på mig och klappar mig på kinden, ger mig en puss i pannan och säger "Faster Keela, inte vara ledsen, det är inte på riktigt!" Så himla söt är hon. Nej hörrni, nu måste jag ut i stallet så jag har resten av kvällen fri från måste´n!

 

Jag tillsammans med två av mina absoluta favoriter, Raz och Manne.




Många va dom som fuskade på Twister, Blev jobbigt denna omgången där ett tag lext hängde över mig, känndes som en evighet. haha :D Tackar jag för ridmusklerna för en gångsskull :D

 

Jag bjuder på lite halv fula bilder, men jag vet hur mycket kärlek det ligger bakom dom (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback