sömnbrist, inget jag har brist på iaf..

2009-02-05 | 01:07:08 | Allmänt


.. varför ska jag vara sån himla natt människa? Jag förstår inte, vad är grejen lixom? har ändå vart vaken hela jäkla dagen idag, jag borde vara dunder trött väl? eller? har visserligen fruktansvärt ont i magen, men medecin har iaf gjort det lite bättre och hoppas det går över helt. Min värme fläkt har nog pajjat, det är bögkallt här inne och jag får inte igång fläkten (som bara är att trycka på en on/off knapp på, eller vrida på högre värme.. men icke) - suck, varför ska livet vara så hårt?
Har haft en kanon trevlig dag idag, och nu när jag är inne så är det jätte mysigt med snö, snö på min födelsedag hurra det brukar jag alltid önska mig men inte få, men iår då jag inte önskat mig fick jag det ja, va är de för stil gud?

Malin, Tilda, Emma mfl. är just nu och röjjer galet på GG, jag ohrkade tyvärr inte eftersom dom inte hade plats i bilen hem, Manne skulle upp och jobba vid halv 6 till morgonen så jag förstår han helt och hållet att han inte ohrkar ta vägen runt över orust och tjörn för att släppa av mig men inga skadade känslor där inte, jag är lika glad för det och det kommer fler gånger, jag behöver ju trotsallt spara på alla krafter jag har och äger inför lördagen, brukar bli hårt tillsammans med syrran.. och framför allt alltid lika kul, går inte att få en misslyckad kväll med henne och deras vänner.. så jävla underbara så ni ska bara veta. ♥  Pratat med Petra flera gånger idag, och gud vad jag längtar till fredag då dom kommer hem ifrån Växjö ska krama henne länge utan att släppa taget.  Nu nattbabblar jag känner ja, inte bra
!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback