RIP, Smulan aka. Limpan..

2009-02-13 | 16:47:00 | Allmänt


.. Har varit en intressant dag idag må jag erkänna. Bränne väckte mig ju tidigt eller ah för tidigt iaf när man inte behöver gå upp runt halv 11 tiden ivartfall. Gick upp åt och lite så, sedan så när jag står och fixar mig lite på övervåningen så öppnas helt plötsligt yttedörren och någon som gapar "HALLÅÅÅÅÅÅ" det va Brännes mormor, hon va nog lika chockad över att de va någon här som jag blev chockad att någon kom. Dom skulle bara hämta lite saker och så sa jag att vi inte hade sett katten så fick jag svaret "och den kommer ni inte se igen heller.." så antar att den är avlivad, det va de bästa visserligen hon va lite stor och sådär. Jag va den första som fick reda på dödsbudet, fick föra det vidare till Bränne och Robin. Sedan gick jag till torget lunchade lite på Tiamo och gick in och sa hej till Dan (Brännes pappa) som jobbade, hans mäklarbyrå ligger vägg i vägg med där jag åt nämligen, sprang sedan lite ärenden och kom hem hit igen, varit snäll och damsugit och ska ta och slänga soporna med sedan får han fan göra resten som ska göras själv faktiskt.

Roligt att de va inte bara ett oväntat besök som dök upp idag då jag är hemma hos Bränne själv. Ytterdörren öppnades ännu en gång när jag satt här i vardagsrummet, denna gången va de en kille och de va Robin, Brännes lillebror, kanon go kille den dära med! Och en jääääävel på att sjunga, har spelat in från idag när han sjöng lite för mig som jag kommer försöka att lägga upp här i bloggen, har ett gammalt klipp på han och sitt band ifrån YouTube som jag slänger in sålänge, Robin är han som sjunger ivartfall! :) Det är klippet längst ner som är på hans band. Låten som är här överst är superduper bra och det är en låten Robin sjunger på som jag senare ska lägga upp!




Nej nu rullade Li in, och Robin är redan här så får ta och vara lite social, kanske borde börja tänka lite på refrängen med, typ... duscha och fixa mig!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback