intressanta dokumentärer..

2009-02-18 | 20:11:00 | Allmänt


Åh, tro pelle jag fastnade framför tvn nu när jag skulle gå ut och efter detta så börjar Grey´s Anatomy.
Får helt enkelt kela lite extra när jag tar in hästarna sedan. Brukar alltid stå och bara vara i boxen och kela med Morando och Pistol i ca 10 min när jag tagit in dom. Hur fasen hade jag varit utan alla min djur? Har växt upp med djur så jag kan inte tänka mig en värld utan dem. Hund, Katt och Hästar har vi alltid haft... Ja man kan ju bara fundera på der där.

Va jag har fastnat för är en dokumentär som handlar om en liten flicka som föddes utan ansikte som dom håller på att bygga upp. Jag är så himla känslig för sånt dära, men jag måste verkligen se den, velat se den länge. Vet att dom visat den innan.. så nu får jag iaf chansen.


"Brittisk dokumentär från 2006. Juliana Wetmore föddes utan ansikte 2002. Läkare hade aldrig vittnat om ett lika allvarligt fall av det ovanliga tillståndet Tracher Collins symdrom. Tre år senare är det dags för hennes mest invecklade operation hittills. Ett läkarteam i Miami ska omkonstruera hennes käke - vilket är det första steget för att få ett nytt ansikte. Juliana ska snart även börja på lekis, något som lär bli en stor utmaning eftersom hon inte är van att vara ensam."





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback