dunderförskyld över en natt..

2009-02-26 | 11:52:28 | Allmänt



.. det är ingen bra "kåd" (a ´la magaluf)
Bränne ringde för en stund sedan och sa att jag itne fick följa med ut imorgon om jag låter som jag gör, hahaha go shysst? (man kan ju hoppas han tänkte mer på mitt bästa?) Nåja, jag knarkar iaf alvedon, halstabletter och nässpray till tusen så jag lär må bättre till kvällen igen och jag ska med ut imorgon. Jag behöver komma ut!

Igår kväll så la jag mig och kollade på film efter jag släppt in hästarna, det blev Taken. Hade inte sett den innan och dom flesta har sagt att den ska vara bra, och ja dom hade rätt.. den va bra! Se den om ni inte sett den. Helt klart.




Eftersom jag är dålig så ska jag ta det så lugnt jag kan idag. Ska bara ut i stallet och mocka och fodra. Sedan ska jag krypa ner i soffan och stanna där så länge jag kan. ( tills jag ska göra middag ungefär, Idag blir det kyckling (: ) Så idag lär det bli filmrace, ska även ta och läsa lite har ett par tidningar som jag inte fått hunit läsa än Glamour, Cosmopolitan och NU! sedan så började jag igår läsa "Om jag kunde drömma" (Twilight) för andra gången, beställt hem resten av böckerna så dom lär väl komma någon dag snart. YIPPI. Nej nu kurrar min mage så får ta och äta något så jag får i mig lite kraft för att ta på mig kläder och gå ut i stallet.





Kommentarer
FREJA LINDSKOG säger:

SVAR: Åh, gud vad lyxigt! :P Om vi ska rida till havet här hemmifrån så tar det nog typ 1 timme... :/



Tack så jättemycket! :D

2009-02-26 | 15:59:10
Bloggadress: http://frejalindskog.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback