091207

2009-12-07 | 19:46:51 | Allmänt


Har precis kommit hem ifrån en promenad med hjärtat, trots att det duggade ute så körde vi på. Vi gick rundan, vad ska vi döpa den till? Rundan? Den är ca. 4km så lagom för en kvällspromenad. Vi har så många gånger sagt att vi ska komma ut varje dag, dock är latheten för hög i detta hushåll så att siA så det är mer ´mycket snack och liten verkstad´. Men jag ska bannimej börja ordentligt! Så imorgon - PROMENAD. Ska även fara iväg till Uddevalla i veckan och hälsa på mamma som fyller år, ska även passa på att rida när jag är där.

 

Sorgligt nog har Pistol åkt på en skada och haft den nu i ett par månader. Vi har precis börjar test trava/galoppera honom i paddocken men han visar ingen förbättring... vilket är väldigt, väldigt ledsamt. Hoppas innerligt att allt kommer att bli bra, hur lång tid det än tar! Morando har jag ju som sagt ute på foder, det funkar inte att ha en häst när man har noll ekonomi. Det är ju mamma och syrran som betalar allt för Pistol.. Jag rider Nischaala då jag väl är där och rider, hade även gett Preme lite tid om jag hade haft.


Har inte haft för mig något speciellt idag i vanlig ordning, ska bli så skönt att förhoppningsvis hitta jobb fort efter Thailand är så himla trött på att bara gå hemma och göra ingenting. But but.. nu ska jag ställa mig och fortsätta med maten, skulle varit ugnstektfalukorv m. potatismos men hade inga tomater kvar och inga äpplen så vi tyckte att det skulle bli lite tråkigt utav det så jag steker bara falukorven istället, ska det vara enkelt så ska det vara enkelt helt och hållet. Så - stekt falukorv m. potatismos och sallad+keso :) Yummi!
Heeepååååre!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback