bloggtorka, javisst!

2009-08-31 | 15:08:09 | Allmänt


Ja, bloggtorka har det varit i helgen. Har börjat flera ggr men så har något kommit i vägen (;
Helgen har väl inte varit speciellt händelserik egentligen, utan fredagen spenderade vi i soffan framför sagan om ringen och tacos. Lördags så träffade jag en gammal barndomskompis ute på stan över en cider eller 3, Bea vilket verkligen var jätte trevligt. Mats var ute med två vänner så vi tog en taxi in till stan och dom dumpade mig vid avenyn där jag mötte upp Bea och dom åkte vidare till Linné. Blev inte en sen kväll för mig och inte för mitt hjärta heller, han låg och värmde sängen när jag kom hem frösen som bara den. Guld! ♥ Och igår blev det inte heller många knop gjorda och det var väl min helg det.. det är inte alltid fullrulle ass.









Gunnar har blivit lite av en favorit hos folk, även fast dom inte erkänner det. Han står alltid här på vardagsrummsbordet, ofast högst upp på tagentbordet och har koll.


Jag sitter just nu och gör inte speciellt mycket, vid 20.00 ska jag vara på en introduktion på mitt nya jobb. Måste, måste, måste, MÅSTE köpa en ny almanacka i dagarna och lite andra små saker. Min paket från Bangerhead måste jag med hämta ut, dom kötten har lämnat det på ICA MAXI i Kungälv, hur i h*lvete lyckas dom lämna det i Kungälv när det va adresserat till Stenungsund är min fråga!? (Varför jag inte tänkte på att skicka det hit har jag ingen anning om, lätt att va smart i efterhand!)  Nej nu ska jag diska och göra lite nytta, sedan funderar jag på att hoppa in i duschen, grejen är bara att min hårtork är död. Måste verkligen köpa en ny nästa löning... Så mitt hår kommer verkligen inte hinna torka tills jag ska åka, det är så fruktansvärt tjockt och om de ska självtorka tar det en evighet. - utan att överdriva.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback