"nääärå, sätt daai" "nu borjar de gå pa forta igjen"

2008-09-14 | 01:20:21 | Allmänt

haha Håkan har den härligaste dialekten på länge, blandning mellan trollhättan och bokenäs är en saligblandning. Mamma och Håkan kom nyss hem hit, lite runda om fötterna när dom vart ute med pontiacen brukar sluta så? haha och ah sitter här och får höra på deras jävla tjöt, jag som är så duktig idag och vart ute i stallet nästan hela dagen känns det som, så sitter jag här nu och dricker Ramlösa och käkar lite på en chockladkaka haha men måste faktiskt erkänna att dom är rätt roliga, haha! Vi tog en bus-stund och kittlades, kändes som om jag var tillbaka i 6 års åldern. Happy Happy! Kommer nog ha träningsvärk i magmusklerna imorn så mycket vi skrattat, mamma skrattade så hon grinade, älskar att se henne så glad (kanske var för att det kittlades så mycket visserligen?! (H) ).

Kan inte låta bli att kolla mer och mer på resor. Th och Linnéa verkar inte bry sig så överdrivet mycket om det här med Thailand tillsammans så om dom inte bestämmer sig ordentligt inom några dagar så skiter jag nog i dom och åker med pappa istället. Pappa har ju sagt nu i 3 år att han och jag ska åka till Thailand eftersom han aldrig varit där, men i vintras så blev det ju så att jag åkte dit med mamma, MantisAngelica, Maria, MariaEila och Malin istället. Så nu i vinter tycker jag att det är pappas tur, vart i Thailand flera gånger utan han nu. Vi bokade ju en resa men avbokade igen då vi kände att vi vart sugna på USA istället men nu har vi bestämmt oss Thailand it is. Älskar stället mega mycket men synd att det är sådann massturism.. (beror verkligen på vart man åker i Thailand men iaf!)



Finns ett hotell i Phuket vid Kata beach som jag bara älskar, aldrig bott där men jag är helt såld på det. Går dit varje gång vi är där och kollar hur det ändrats och tar alltid massage där, bästa massagen verkligen. Känns dock i plånboken men gud så värt det är alltså.. dom är helt sagolikt duktiga och det är så bara ÅHHH! ett ord UNDERBART! Sawasdee Village heter det och ska försöka hitta en passande resa så jag kan bo där, för någongång så SKA jag bo där. Det är så vackert där, det är som att bo i en oas, ni kan inte ens föreställa er, det måste upplevas och ses.. Inte ens bilder kan få det till att se ut som det verkligen gör..





Nej nu ska jag fasiken krypa ner i sängen, klockan är mega mycket (brukar jag säga så på en lördagskväll?) och försöka sova, är tok trött men känns inte som om jag kommer somna direkt så kanske kollar något avsnitt på House? jaja, Nattinuffsan then.    Over and Out.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback