sömnlösheten är så jäkla jobbig!

2008-10-21 | 02:10:12 | Allmänt


Hejsan vänner!

Jag hoppas ni kan sova bättre än vad jag kan.. "/

Idag har det som sagt varit super dåligt väder ute, eftersom hon även har en tappsko bak så kunde hon få vila idag med, det har ändå vart så värdelöst väder jue. Gick iaf ut till stumpan vid 5 tiden och hämtade in henne ifrån hagen, PISSEBLÖTT.. Hade ändå dragit på mig både regnställ och höga gummistövlar (låt mig påpeka att jag köpte dessa stövlar för ca 3veckor sedan och dom har redan börjat läcka?? wtf?) blev ändå blöt såklart. Nischaala njöt tok mycket utav att få komma in i värmen, hon va helt pisseblöt ända in till huden stackarn. skrapade av det värsta och slängde på henne ett stalltäcke och fixade hennes box, gav henne hö, 2 morötter, vatten och en massa kärlek. Lät radion stå på så hon fick lite sällskap tills jag skulle ta in dom andra hästarna, jag fick dock bara in Faxital och Bolack. Dom andra vägrade komma.. gissar att dom var på udden i den lilla skogen och inte hörde mig. Men det hade iaf slutat regna och dom har skydd så det är inte sån fara med dom.. Tog med mig Nischaalas sadel och träns in och gjorde rent och smörjde in så nu är det kanon igen vart lite torrt efter allt regn.. Ska slänga in schabraket och padden i tvättmaskinen imorn så allt är rent och fräsch när vi ska ut och rida (: Hovslagaren kommer förhoppningsvis imorn eller på onsdag. Hoppas innerligt att han kommer imorgon.. Uscha mig, jag är galet trött, la mig ändå vid halv 10 men kunde verkligen inte somna och nu är klockan över 2! den här satans sömnlösheten gör mig helt galen ibland och jag vill ju hellst inte trycka i mig några tabletter.. - allt sitter i huvudet som Markus brukar säga!

Blev väldigt mycket häst inlägg nu på natten ja, men ah så det varit idag. Och imorn kommer det nog bli ungefär detsamma eftersom jag har utsläppet vid 9 och sedan mockningen. 3 hästar tar dock inte så lång tid att fixa för men det är iaf lite pengar. Sedan ska jag nog kasta mig på mer sadlar och träns att fixa!  Hoppas på bra väder imorn med.



 

  


Åh på torsdag får jag äntligen träffa min älskade Pistol (för er som inte fattar namnet ordentligt och tror det är Pistol som ma skjuter med nej nej... Engelskt uttal, har importerat honom ifrån USA) igen, jag saknar honom så himla mycket, min fina, underbara, bästaste kille.. Det är jätte jätte bra att syrran hårdtränar honom men hon gör det på helt fel ställe här i landet, i Växjö eftersom hon bor där nu när hon läser på polishögskolan. Men till sommaren kommer han hem igen (:
Jag får helt enkelt vara glad att syrran gör det och att han mår bra av det, att jag får träffa han när jag kommer dit varje gång och få ägna all min tid åt Nischaala nu när han vart/är borta ett tag. Nej nu ska jag försöka sova igen, btw så blåser det något så förfärligt ute.. Nattinuffsan ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback